Dodaj do ulubionych

no i na nowo bedziemy spiewac

31.05.06, 15:39
w co sie bawic,w co sie bawic jak szpitale psychiatryczne nie przyjmuja
najciezszych przypadkow obledu? czy kiedys to przejdzie?
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=42775977
Obserwuj wątek
    • krystian71 Re: no i na nowo bedziemy spiewac 31.05.06, 16:36
      hi, rachelciu fajnie jest.
      Mnie sie najbardziej podobalo to "czytam i codziennie sprawdzam"
      Bo cala reszta skopiowana z dziesiatej kopii tego samego postu ,he,he
      • i-love-2-bike Re: no i na nowo bedziemy spiewac 31.05.06, 16:57
        krystian71 napisała:

> hi, rachelciu fajnie jest.
        > Mnie sie najbardziej podobalo to "czytam i codziennie sprawdzam"
        > Bo cala reszta skopiowana z dziesiatej kopii tego samego postu ,he,he

ta choroba ma nazwe "mania przesladowcza",obawiam sie ,ze to juz poczatek
        demencji,baba akurat chyba zbliza sie do tego wieku,ze liczy myszki na scianie.
        • arap1 Re: no i na nowo bedziemy spiewac 31.05.06, 17:57
          a ty RUCHALE mendy na....swej...sama (wesz)gdzie...:-)))
          • krystian71 Re: no i na nowo bedziemy spiewac 31.05.06, 17:59
            a co to sa mendy Arap, bo wiesz, w Europie a tym bardziej Stanach niektore
            choroby juz dawno odeslalismy do lamusa historii
        • krystian71 Re: no i na nowo bedziemy spiewac 31.05.06, 17:58
          tez sie dzisiaj przestraszylem.
          Nie tyle z troski o dane, ale o swoja osobe, bo przyszlo mi do glowy , ze zbyt
          dlugie przebywanie na forum moze az tak oglupic.
          Ale ja sobie przynajmniej robie dluzsze przerwy, szczegolnie weekendowe.
          • arap1 Re: no i na nowo bedziemy spiewac 31.05.06, 18:40
            krystian71 napisała:

> tez sie dzisiaj przestraszylem.
            > o swoja osobe, bo przyszlo mi do glowy , ze zbyt
            > dlugie przebywanie na forum moze az tak oglupic.
            > Ale ja sobie przynajmniej robie dluzsze przerwy, szczegolnie weekendowe.
            Nie zapomni Kryst71 wyslac na forum swoj nekrolog....
          • dana33 Re: no i na nowo bedziemy spiewac 31.05.06, 18:54
            mowisz, jaskowy katoliku, ze remekk i zerowiec i ty oglupiaja? bo z was sciagam
            te wszystkie zdania. szczegolnie remkkkkkowe poznajmy ich prawdziwe oblicze
            podoba mi sie bardzo....
            tak wiec poznawajmy dalej prawdziwe oblicze jaskow polskich...
            • krystian71 Re: no i na nowo bedziemy spiewac 31.05.06, 19:22
              nie musisz sciagc z remekka, to juz stary zwrot, wasze prawdziwe oblicze juz
              wszyscy w Polsce znaja, do niedawna jeszcze bylo paru naiwnych ale i im szybko
              przeszlo.A mowilem wtracalskiemu, ze trzeba byc ostroznym i w zadnym razie nie
              przeginac paly, ale to umiejetnosc dlla was chyba nie znana.
              Nie udalo sie zakamuflowac i teraz cala Polska krzyczy jednym glosem a troche
              wczesniej na patriotow zaglosowala
              • o_brother Re: no i na nowo bedziemy spiewac 31.05.06, 19:27
                Oblakana napisala na watku maniusia ze araby maja tyle ziemi to malemu eretzowi
                powinni dac istniec na ich ziemi.Wlasciwie to mozna by im bylo wyrentowac
                kawalek ale oni nie byli zainteresowani tym tylko kradzierza.Kradzione nie tuczy
                i widze ze za skarby swiata zionce nie moga tego pojac.
                • i-love-2-bike Re: no i na nowo bedziemy spiewac 31.05.06, 19:34
                  o_brother napisał:

> Oblakana napisala na watku maniusia ze araby maja tyle ziemi to malemu eretzowi
                  >
                  > powinni dac istniec na ich ziemi.Wlasciwie to mozna by im bylo wyrentowac
                  > kawalek ale oni nie byli zainteresowani tym tylko kradzierza.Kradzione nie tucz
                  > y
                  > i widze ze za skarby swiata zionce nie moga tego pojac.

oblakana pisze co jej chora wizja mowi,ale prawda jest taka,ze jak arab
                  zastrzeli 4 letniego terroryste izraelskiego to dana placze,a jak izraelczyk
                  zabije 4 letniego terroryste palestynskiego to dana robi wykwintny obiad i
                  swietuje. ale sie baba roztrajkotala dzisiaj,jej chlop ma wolne,musi sie
                  cieszyc,ze mu d... nie zawraca.
                • krystian71 Re: no i na nowo bedziemy spiewac 31.05.06, 19:42
                  bo po co wykupic, jak mozna ukrasc!!!uwlaczasz starym ugruntowanym zydowskim
                  zasadom
                • dana33 Re: no i na nowo bedziemy spiewac 31.05.06, 19:46
                  nu, gdzie ja to napisala, jasku klamco? znow krecisz, bo nic takiego nie
                  pisalam. ale co mozna oczekiwac od ciemniaja polskiego jaskowatego.... jedyne
                  co umie to klamac i zmyslac, bo wiedzy to zero i zrozumienia ponizej zera.
                  wlasnie taki zerowiec...
    • dupiasty_krystian Re: no i na nowo bedziemy spiewac 31.05.06, 19:31
      wy juz spiewacie diabelskim chorem idioci :))))))
      • krystian71 nu dana, pomylilas sie przy logowaniu :((( 31.05.06, 19:43

• dana33 Re: nu dana, pomylilas sie przy logowaniu :((( 31.05.06, 19:48
          lubie, jaskowy katoliku, jak sobie wyobrazacie cos, czego nie ma. to wy tu paru
          takich jaskowatych polakow na forum pod dziesiatkami nikow, ja to zawsze dana i
          zadnych innych nikow nie mam. ja sie wlasnego imienia nie wstydze, wy waszego i
          owszem. no i macie racje. na waszym, jaskowatym miejscu, tez bym sie wstydzila..
          • i-love-2-bike krystek 31.05.06, 19:56
            ja bedziesz z ta tania ,wrzaskilia i smierdzaca prowokatorka paplal to juz sie
            do ciebie nie odezwe. nie wiesz,ze to babsko tylko czeka na jakis okruch z
            panskiego stolu a ty dokarmiasz zwierzeta w ZOO:) wstydz sie
            • krystian71 Re: krystek 01.06.06, 09:02
              ojeje, dopiero teraz zauwazylem, nie rob mi tego rachelcia , bo tego chyba bym
              nie przezyl :)
          • krystian71 Re: nu dana, pomylilas sie przy logowaniu :((( 01.06.06, 09:01
            ale dupiasty krystek to jednak jestes ty, sprawdzone na wszelkie sposoby, wiec
            sie nie wypieraj, tymbardziej,ze okreslenie "dupiasta" jest nasza wewnetrzna
            sprawa, twoja i moja, tak jak ciucka funkcjonuje miedzy toba a splitem
            • dana33 Re: nu dana, pomylilas sie przy logowaniu :((( 01.06.06, 10:00
              ales ty glupi, jaskowy katoliku.... dupiasta nie jest nasza wewnetrzna sprawa,
              bo piszesz to na forum publicznym, to pierwsze. drugie to, ze ja z toba i z
              reszta jaskow forumowych nie mam zadnych spraw, ani wewnetrznych ani
              zewnetrznych. a po trzecie, to masz zle zrodla sprawdzen. ja nie pisze pod
              zadnym innym nikiem, ale ty masz prawo jaskowe uwazac co chcesz. ja ma moskowe
              prawo smiac sie z waszej glupoty, bo jakby nie bylo, to moski stoja duzo wyzej
              niz jaski. zawsze staly.
              paciorek rano zmowiles? git....
              • dana33 Re: nu dana, pomylilas sie przy logowaniu :((( 01.06.06, 10:02
                aaaa, ty wypelniaj rozkazy tej pustemy, bo jeszcze stracisz przyjaciolke, a to
                strata niepowetowana.
                na innym forum niezle ci dolozyli, jasku, co? i w ich oczach cusik
                nieszczegolnie wypadles, mowiac lagodnie.... zabawe mialam przednia....
                to tez taka cecha jaskowa, typowa, za darmoche robic z siebie balwana...
                • krystian71 ????????????????? 01.06.06, 11:21
                  ????????
              • krystian71 no to po co sie logujesz pod innym nickiem 01.06.06, 11:28
                skoro nawet pod swoim masz beznadziejnie malo do powiedzenia i o tym cie
                probuje juz od roku przekonac kukuleczko
                tamten, dupiaty krystek, jest w stanie wpisac do odpowiedzi tylko :"idiota" i
                to mi pasuje do twojej osobowosci i ogolnie ograniczonej inteligencji
                tropikalnych zydow,
                Chyba,ze udowodnisz, ze piszesz z innego kraju i od inteligencji tubylcow jakas
                inspiracje czerpiesz.
                Ale to jest malo prawdopodobne , bo nawet wsrog\d zapomnianych ludow czarnej
                afryki i nieodkrytych jeszcze amazonskiej puszczy wieksza inteligencja i
                inwencja az bije po oczach
                Wystarczy poczytac arapa, 1ja, samsona i lecha, by zalamac rece w rozpaczy a
                jednoczesnie wiedziec, ze oni i ty to nie jest przyklad jednostkowy
                • dupiasty_krystek Re: no to po co sie logujesz pod innym nickiem 01.06.06, 11:39
                  duren i do tego idiota :(((((
                  • dana33 Re: no to po co sie logujesz pod innym nickiem 01.06.06, 11:46
                    co ty na to dupiasty_krystek? fajnie ich sie wariuje tych jaskow, nie?
                    zabawa pierwszej klasy... on sprawdzil... on wie ze ty to ja bo i ty znasz
                    slowo idiota i ja tez znam.... kurrrrka... w calym israelu i w tam skad ty
                    piszesz jest tylko dwoje ludzi, ktorzy znaja to slowo.... jaskowa logika... :))
                    • dupiasty_krystek Re: no to po co sie logujesz pod innym nickiem 01.06.06, 11:58
                      a co ty chcesz od jaskowego idioty????????????
                      • krystian71 to az tak zle,ze sama z soba musisz gadac. 01.06.06, 12:19
                        ja sie moge poswiecic i znizyc na chwile, choc rachelka da mi popalic, oj da,
                        ale za dlugo to nie moge
                        • dana33 Re: to az tak zle,ze sama z soba musisz gadac. 01.06.06, 17:53
                          jaskowy idiota.
                        • i-love-2-bike Re: to az tak zle,ze sama z soba musisz gadac. 01.06.06, 19:56
                          krystian71 napisała:

> ja sie moge poswiecic i znizyc na chwile, choc rachelka da mi popalic, oj da,
                          > ale za dlugo to nie moge

nu ja ci krystek juz od rana
                          nalozylam swego bana

i zebys cholero wiedzial,ze ja nie zartuje:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka