explicit 13.06.06, 21:51 Remis ze Szwajcaria jest wasza przegrana :( Ja po double zawodzie na rodakach tych prawdziwych i przybranych kibicuje ustaszowcom nawet jak przegrywaja ,... Na zlosc zioncom :) uklony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Re: Sorry francuz ,... 13.06.06, 21:54 Zapomne ten bol, jak Polska z Niemcami wygra. Honor ocali... PF Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Sorry francuz ,... 13.06.06, 21:59 mam nadzieję,że będą twardzi i zdecydowani,to wygrają. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Sorry francuz ,... 13.06.06, 22:44 Brak im iskry , znowu sie zawiedziesz ,... Ja mam wieksza szanse , nasi raz jak sie przylozyli to Ruskim dokopali - W hockey :) Mielismy szczescie zyc w czasach gdzie skopalismy najlepszych , o czym nasza dziatwa moze poczytac ,... uklony ============================================================================== Zapomne ten bol, jak Polska z Niemcami wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Sorry francuz ,... 14.06.06, 00:01 76 w Spodku a potem w 80 w Lake Placid. Double whammy:) Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Sorry francuz ,... 14.06.06, 00:18 Po zwyciestwie w Spodku jeszcze mnie nie bylo , ale po zwyciestwie w Lake Placid byla okazja polac dla przeflancowanych z Ludowej z US sasiadami ,... uklony ============================================================================== 76 w Spodku a potem w 80 w Lake Placid. Double whammy:) Odpowiedz Link Zgłoś