Dodaj do ulubionych

Polacy bez Zydow to chory narod...:-))

14.06.06, 19:48
wystarczy poczytac FS..jezeli on przedstawia statestycznie chorobliwe
zajmowanie Zydami przez Polakow,to mozna powiedziec ze Polacy do dzis cierpia
na manje przysladowcza na swiecie jak i w kraju ,czuja sie ofiaro
swiatowa ,niski poziom swojej wartosci czujecie panowie polacy..wec szukacie
Zyda
Obserwuj wątek
    • aaki Re: Polacy bez Zydow to chory narod...:-)) 14.06.06, 19:51
      a żydzi bez polaków? co ty tu arap porabiasz?
      • arap1 Re: Polacy bez Zydow to chory narod...:-)) 14.06.06, 19:58
        Ja....osobiscie..hm..aaki zabawiam sie waszym kosztem..czytajac walkowanie tego
        samego tematu.....Zyd i Israel....:-)))..sami sie pochwalic czyms o sobie
        gurnyszt..napiszce nam co zbudowaliscie..czego osagneliscie???albo nie
        osagneliscie jakie bledy popelniacie jakie miejsce zajmuje wasz kraj w
        rozwoju..co warto poprawic...pouczac wszystko i wszystkich to wasz sport
        narodowy
        • aaki Re: Polacy bez Zydow to chory narod...:-)) 14.06.06, 20:01
          a o czym ty w sumie wiecej piszesz niz o terrorystach codziennie mordujących was setkami i o tym ilu ich zabił idf?
          plus jakies seksualno-wulgarne uwagi
          nie widziałem jednego twojego normalnego postu
          • arap1 Re: Polacy bez Zydow to chory narod...:-)) 14.06.06, 20:14
            ja zajmuje sie aaki...muslim i palestynczykami .Polakami i krytyka o nich
            bardzo zadko...choc na w waszych gazetach i medjach roi sie o waszych..
            (postepach minusowych )wole nie zabierac glosu ..wiem ze nie lubicie
            krytyki...choc mozna pisac calymi dniami o nich
            • aaki Re: Polacy bez Zydow to chory narod...:-)) 14.06.06, 20:19
              to niestety masz bardzo wąskie zainteresowania. Podobnie jak twój kolega lechu.I nie dziw się,że jesteś traktowany tak jak jestes.W sumie swoimi postami szkodzisz,a nie pomagasz izraelowi.
              ten temat to twoje hobby czy ci płacą?
              • arap1 Re: Polacy bez Zydow to chory narod...:-)) 14.06.06, 20:29
                aaki napisała:

> to niestety masz bardzo wąskie zainteresowania. Podobnie jak twój kolega
                lechu.
                > I nie dziw się,że jesteś traktowany tak jak jestes.W sumie swoimi postami
                szkod
                > zisz,a nie pomagasz izraelowi.
                > ten temat to twoje hobby czy ci płacą?
                Widzisz aaki...ja swoimi wypowiedziami nie szkodze i nie pomagam..tak...swoje
                zdanie..przykonac wrodzonego antysymite jak Kryst71 ruchale splity itd nie mam
                zamiaru i nawet wysilac sie nie chce..garbatego tylko grob wyprostuje...reszta
                to mala zabawa pare godzinowa czasami ..relaks pisac troche po polsku ktorego
                nie uzywalem prawie 38lat....
                • aaki Re: Polacy bez Zydow to chory narod...:-)) 14.06.06, 20:36
                  to twoja opinia.moja jest inna.
                  ruchała- ładnie piszesz i ładnie mówisz.
                  po co ci język kraju którego nie lubisz ?

• arap1 Re: Polacy bez Zydow to chory narod...:-)) 14.06.06, 20:47
                    aaki napisała:

> to twoja opinia.moja jest inna.
                    > ruchała- ładnie piszesz i ładnie mówisz.
                    > po co ci język kraju którego nie lubisz ?
                    >
                    > >gdzie ja pisalem aaki ze nie lubie Polakow...krytyke w strone polakow i
                    Polski owszem....jak nie moge szanowac swojej krwi po ojcu polaku??..ja nie
                    ruchale piszaca ze ma 1/6 krwi zydowskiej i zerujaca na zydowskim nieszczesciu
                    jak Holokost ...i smierci obywateli Israela
                • aaki o, a tu następny twój kolega do pomocy spieszy 14.06.06, 20:37
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=43620947&a=43623337
              • dana33 Re: Polacy bez Zydow to chory narod...:-)) 14.06.06, 21:48
                taaa, ty aki to masz szerokie zainteresowania..... zydzi, israel, jak im
                dokopac, jak pokazac ze swinie i mordercy.... no i jak na odwrot, zydz
                krytykuje polske, to obraniac, odmachiwac reka, umniejszac....
                tamte zainteresowania, aki...
              • krystian71 Re: Polacy bez Zydow to chory narod...:-)) 15.06.06, 10:06
                hmm latwo to szkodzenie zauwazyc.Tylko wszystko zalezy od tego na czym mu
                naprawde zalezy.
                Zauwaz nastepny watek na ten sam temat otwarty, i to przez zyda, ktory usiluje
                wmowic,ze to Polacy temat zydowski ciagle kultywuja, tak jakby nie mieli
                ciekawszych.
                Tak jak ciekawsze jest Forum Kraj, bo tam posty sa wysylane z czestotliwoscia
                karabinu maszynowego, temat zydowski generalnie olany, zbyt wiele sie ciekawych
                historii w Polsce dzieje.
                Od przeszlo pol roku bardzo rzadko bywam wieczorami na forum.A przyczyna jest
                jedna, w innych mediach mamy do czynienia z nieustajacym serialem kryminalno-
                komediowym i cala przyjemnosc obserwowac na zywo,jak sie wija bezsilnie te
                robaczki , gdy ktos wreszcie podniosl ten omszaly kamien,
                Arap nie jest taki glupi, doskonale o tym wie, wiec probuje ciagle i ciagle
                reanimowac tego trupa,ktory nazywa sie zainteresowanie Polakow Zydami
                • arap1 Re: Polacy bez Zydow to chory narod...:-)) 15.06.06, 14:40
                  ty przeciez pierwszy wluczysz za soba jak wylysialy ogon ten temat Kryst..jak
                  to tam pisales lapac zebraka krzyczeli inni zebracy dla niepoznaki..czego nie
                  siedzisz na forum Kraj...powiem tobie dlaczego? jestes chory ta nienawisca do
                  zydow..u ciebie to juz paronoja w koncowym stadum...czlowiek moze lubic i nie
                  lubic Zydow jego sprawa u ciebie to manjacka..zeczywistosc z ktora dozywasz
                  swoje ostatnie lata...szkoda bos chlop oczytany..i swoja energe zamiast
                  siedziec pierdziec na F.S moglbys uzyc dla swojego narodu..napewno sa w Polsce
                  dobrowolna pomuc ludzim co potrzebuja ja
    • tornson Głupiś, pełno na tym forum takich kretynów jak ty, 14.06.06, 20:02
      sami prowokujecie waszymi durnymi wypowiedziami, a potem płaczecie że na forum
      wszyscy są przeciw Żydom.
      • arap1 Re: Głupiś, pełno na tym forum takich kretynów ja 14.06.06, 20:21
        tornson napisał:

> sami prowokujecie waszymi durnymi wypowiedziami, a potem płaczecie że na forum
        > wszyscy są przeciw Żydom.
        ja nie placze ja lkam...:-((( czytajac wasze wypociny
    • polski_francuz Konrad Mazowiecki 14.06.06, 20:03
      to chyba Krzyzakow, a kto Zydow zaprosil juz nie pamietam.

Decyzja ta na losach Polski moze sie odbila w historyczny sposob, ale na naszej
      mentalnosci na pewno.

Miec za sasiada zza Zachodu "narod panow" a za sasiadow zza miedzy "narod
      wybrany", ktory narod wytrzyma...to i nasz nieco szaleje.

Poczekajmy kilka wiekow to sie uspokoi.

PF

• arap1 Re: Konrad Mazowiecki 14.06.06, 20:19
        kiedy przestacie PF szukac winnych..wlasnej nieudalnosci???
        • polski_francuz Re: Konrad Mazowiecki 14.06.06, 20:23
          A kto ma same sukcesy?

Tylko Amerykanie w to wierza...Normalny czlowiek i normalny narod ma troche
          tego i troche tamtego.

My znowu na droge sukcesu wchodzimy. Mamy demokracje, mozemy mowiec o sobie,
          historii, sasiadach co naprawde myslimy a ze jestemy inteligentni to sie i
          uczymy.

Nie zapommnij, ze jestesmy mlodym narodem w porownaniu z wami.

I o wiele mniej zarozumialym:)

PF
          • arap1 Re: Konrad Mazowiecki 14.06.06, 20:41
            tuman kto jest zarozumialy...ja uwarzam ze popelnilismy tysecy bledow od czasu
            powstania Panstwa Israel..i staramy sie uczyc swoich bledow ciezko to idzie nam
            i zato czasami placimy danine krwi..wy jako panstwo istniecie wecej jak 1000
            lat my zas 60...wy tez zaplaciliscie danine krwi za wasze bledy PF..no wy nie
            lubicie zeby was krytykowali..nawet na tym Forum wycinane watki z krytyka w
            wasza strone...zostawiajac w nasza
            • polski_francuz Re: Konrad Mazowiecki 14.06.06, 20:46
              To polskie forum w polskiej gazecie arap.

Pomysl, ze ja na forum izraelskiej gazety z krytyka Izraela rusze. No i co sie
              zdarzy? Nie dosc, ze mnie wytna, to jeszcze pewnie Mosad mnie namierzy i mi w
              morde da:)

A ty tu spokojnie marudzisz i nikt ci nic zlego nie robi.

Polskie glowy moze durne ale serca ciagle mamy:)

PF
              • arap1 Re: Konrad Mazowiecki 14.06.06, 20:51
                glupstwa piszesz PF...u nas araby maja wencej wolnosci slowa jak zydzi w PR
                • polski_francuz Re: Konrad Mazowiecki 14.06.06, 20:54
                  Znaczy przed wojna? Moze, ale to byly inne czasy.

A i te wasza wolnoscia Arabowie sie chyba nie upijaja, he?

I wola pewnie swoja. Nie ma jak u siebie, sam wiesz.

PF

• arap1 Re: Konrad Mazowiecki 14.06.06, 21:01
                    ty nie liez z cynizmem PF...swoje maja w swoich panstwach arabskich my jestesmy
                    we swoim panstwie..co bys powiedzial o niemcach ,ktorzy uwzaja ze pol polski
                    nalezy do nich...????
                    • polski_francuz Re: Konrad Mazowiecki 14.06.06, 21:12
                      Nie jestem cyniczny.

Bylem w Izraelu w 88 roku chyba. Nocowalem w hotelu Dvir w Hajfie. I gadalem
                      troche z arabskim poslugaczem. Nie byl zadowolony ze swego losu. I traktowal to
                      narodowo, tzn mowil mi my Arabowie mamy mniejsze szanse w Izraelu.

Nie czynie ci z tego wyrzutow. Cudzoziemmcy maja tez mniejsze szanse we
                      Francji, chociaz Sarko, emigrant w 2gim pokoleniu, ma szanse na najwyzszy
                      urzad. Urodzony z granica nie moze stac sie prezydentem USA.

Ale co u siebie to u siebie.

Pozdro

PF
                      • aaki Re: Konrad Mazowiecki 14.06.06, 21:16
                        czy aby ten arabski posługiwacz nie był autochtonem mieszkającym na tych ziemiach z dziada pradziada czy tez tylko jak sarko emigrantem w drugim pokolemiu?
                        • polski_francuz Re: Konrad Mazowiecki 14.06.06, 21:17
                          Nie wiem. Przedtem tam byla chyba Anglia. A on wyraznie nie byl Anglikiem.

PF
                          • aaki Re: Konrad Mazowiecki 14.06.06, 21:19
                            to nie była anglia tylko jakies protektoraty czy mandatoria-przeciez dobrze o tym wiesz.
                            czy chcesz powiedziec ze przed 1947 rokiem indie to też była anglia?
                            • polski_francuz Re: Konrad Mazowiecki 14.06.06, 21:22
                              Wiem, ze byl protektorat.

Dalem ci odpowiedz " przygody Stasia i Nel" na pytanie o Egipcie.

Powiedzmy, ze trudno powiedziec jakie panstwo bylo na tamtych terenach. To i
                              trudno mowic o pokoleniach i emigrantach.

PF
                              • aaki Re: Konrad Mazowiecki 14.06.06, 21:26
                                nie było państwa .były terytoria nad którymi albion sprawował władzę. mieszkali na nich pewnie przodkowie tego posługacza,a i zydzi i turcy i inne nacje.a wczesniej i inne ludy,których już nie ma
                  • dana33 Re: Konrad Mazowiecki 14.06.06, 21:52
                    taaak, wola swoja wolnosc... tylko strasznie pra do israela.....
                    jak nie wiedza, czy ich osiedle zostanie po tej stronie muru, to zostawiaja
                    swoje domy i wynajmuja sobie dom w israelu.... nienawidza nas... zabijaja nas...
                    ale naszego luksusu i postepu to chca....
                    nie wiesz, co sie tu dzieje, to po co piszesz glupoty, pf?
                    • polski_francuz Re: Konrad Mazowiecki 14.06.06, 21:57
                      "to po co piszesz"

wpisuje sie bo lubie sobie pogadac z arapem.

PF
                      • dana33 Re: Konrad Mazowiecki 14.06.06, 22:01
                        aha... ja tez lubie go czytac... :)))
                      • picard2 Re: Konrad Mazowiecki 14.06.06, 22:13

Uwaga PF zaczyna sie druga czesc meczu z Krzyzakami.
    • puls akka to islamski pomiot , teraz udaje Polaka? 14.06.06, 20:33
      Ten kebab to pis lancuchowy islamski .
      Twoich kolesow we Francji przymkneli ..nie udalo soe pomordowac aaka
      nie udalo ))
    • o_brother Re: Polacy bez Zydow to chory narod...:-)) 15.06.06, 11:04
      bo dla nas zyd to jak arab dla ciebie.
    • sauternes Re: eee ,tam,zydzi zawsze robia rejwach wilol sieb 15.06.06, 15:54

-siebie.
      Polacy nie moga sie nie zajmowac zydami durnoto,bo maja ku temu wazne i
      historyczne powody.

zydzi nienawidza Polakow za to ze many wlasne panstwo,ktorego zydzi zawsze byli
      pozbawieni. Zydzi nigdy nie popierali dazen wolnosciowych Polakow. Byli w
      najlepszym wypadku obojetni.
      Zazdroscili Polakom ze wybijamy sie na niepodleglosc. Zydzi wspolpracowali z
      zaborcami Polski.

Izrael to sztuczny twor powstaly na mocy postanowienia ONZ. Utrzymywany przez
      Ameryke wielomiliardowymi dotacjami i innymi ulgami.No i zyjacy pod presja
      iranskiej potegi,ktora chce miec wlasna bombe.
      To dlatego Izrael napiera na Ameryke zeby zaatakowala Iran,bo zydzi boi sie
      iranskiej bomby.

Polska dla zydow to bylo eldorado w porownaniu z tym co Europa wyczyniala przez
      wieki z zydami. To w naszym kraju zydzi znalezli spokoj i cieply kat.
      Mogli tu zyc i rozmnazac sie .
      Z holokaustu wielu ocalalo. Szacuje sie ze po wojnie " wrocilo" do Polski ok
      trzysta tysiecy zydow. To byla cala armia. Mieli podmienic te polskie
      elity ,ktore zostaly wymordowane przez Niemcow w czasie wojny.
      Polskie elity,ktore nadal byly mordowane po wojnie w ubeckich katowniach pod
      nazwa "wrogow ustroju" .

Nadreprezentacje w ubeckich katowniach wsrod najgorszych ubekow mieli zydzi.
      Trzydziesic osiem procent katow w UB stanowili zydzi. Przypadek???
      Na pewno nie!!!

Zydzi obsadzili soba wszystkiw wazne stanowiska w panstwie. Pislaa o tym Maria
      Dabrowska w swoich Dziennikach. Te wlasnei fragmenty z Jej ksiazki prl-owska
      cenzura wycinala konsekwentnie. Cenzura gdzie tez pracowali zydzi.

Polski rzad jest oopanowany przez zydow. Zwlaszcza MSZ. Ministeowie musza byc
      pochodzenia zydowskiego.Przypadek?? Na pewno nie.

Polski rzad prowadzi niezwykle proizraelska polityke i to za sprawa wlasnie
      swoich ministrow. Ilu obywateli Izraela dostalo za frico polskie paszporty.???

Tego sie POlacy nie dowiedza. Na razie.
      Roszczenia finansowe przedsiebiorstwa holocaust dotycza miliardow dolarow ktore
      Polska ma wg ich zdaania wyplacic swiatowemu zydowstwu.

Pracujemy w kraju nad tym zeby sie dorobic prawdziwie polskiego rzadu ktory
      bedzie dbal o polska racje stanu a nie izraelska i zydowska.

Nie jestesmy antysemitami jak nas chce werdna czesc zydostwa przedstawic.
      Ale mamy swoje wazne historyczne powody aby sie zajmowac wplywanmi zydow w
      naszym kraju.

Polska jest trzecim po Izraelu i Ameryce krajem z najwieksza iloscia
      zamieszkujacych tu zydow. Jak by bylo im tu tak zle to by tu nie mieszkali i
      nie robili tak pieknych karier w rzadzie ,sadzie i na estradzie.
      Wystarzy popatrzec kto siedzi w radio,w najwazniejszych redakcjach,przed
      mikrofonami, w telewizyjnych redakcjach,kto gra w filmach????

Slowa Marii DAbrowskiej sa wciaz aktualne.

Mamy swoje powody aby byc czujni wobec zydow.

www.naszawitryna.pl/ksiazki_47.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka