br311 21.06.06, 23:16 Jeszcze go sobie nie ukradlismy bo gdybysmy wyciagneli lape po cudze to by nam ta lape odrabano. Szkoda ze musimy ciezko bulic za cos co inni maja za darmo :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: Polski hi-tech 22.06.06, 08:08 nu, wy tymczasem kradniecie samochody.... do high tech to wam jeszcze daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Polski hi-tech 22.06.06, 08:26 dana33 napisała: > nu, wy tymczasem kradniecie samochody.... do high tech to wam jeszcze daleko... reklama w niemieckich borach podrozy....jedzcie do Polski..samochody wasze juz tam..:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Polski hi-tech 23.06.06, 21:41 "borach podrozy"-a co to takiego??? Jedzcie do Niemiec-polskie dziela sztuki juz tam sa od 60 lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
br311 No jasne ze kradniemy. Kradniemy na potege. 22.06.06, 12:17 Tylko roznica polega na tym ze my nie twierdzimy ze jestesmy "jednym z najwiekszych producentow samochodow" i nie szczycimy sie tym. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 iii tam, stare wiadomosci 22.06.06, 12:33 samochody kradna mafie samochodowe, same sobie nie poradza.Potrzebuja ukladu:biznesu-ktory od nich kupi, urzednikow a co najmniej celnikow i politykow rzecz jasna jako czapy do tego bardzo dochodowego biznesu. po pierwszym kwartale nowych rzadow kradzierze samochodow spadly o 30% w warszawie nawet o 50% , o czym wie kazdy kto chce sie z danymi zapoznac Samochody kradna tez gnojki w celu szybkiego zarobku czy przejazdzki, co tez powoli traci sens, skoro np 5-cio letniego malucha mozna juz kupic za 500 zl, czyli mniej niz przecietny tygodniowy zarobek po prostu i zwyczajnie nie jestes na biezaco, po BRD grasuja teraz ukrainskie mafie Odpowiedz Link Zgłoś
itp432 Re: Polski hi-tech 22.06.06, 08:40 Własnie wynaszłem! Rurkie z gruszkom od lewantywy - do odsysywania :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
itp432 Re: Polski hi-tech 22.06.06, 09:05 Tera bede wynajdywał, żeby bylo jednorazowego użytkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
dupiasty_krystek Re: Polski hi-tech 22.06.06, 09:11 cep wreszcie w swojej naturalnej postaci bezpretensjonalnego prymitywa :))) itp432 napisał: > Tera bede wynajdywał, żeby bylo jednorazowego użytkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Polski hi-tech 22.06.06, 09:14 ulzylo mu, po tylu latach robienia sie na wielkiego intelektualiste, wiecznie ciekawego, wiecznie szukajacego prawdy, wiecznie chcacego zrozumiec. teraz on juz wszystko wie. ja tez. Odpowiedz Link Zgłoś
itp432 Re: Polski hi-tech 22.06.06, 09:19 Jeszcze sie wszystkiego nie wie. Inny to mi mowi, że trzeba iść do urzendu patentowego, bo może już takie wynalazki są, no to wtedy że ja sie niepotrzebnie męcze. Ale na razie robie tego zgniatacza. Elektronikie już mam z pralki Łyrlpul, tera tylko ją dopasować do gruchy z lewantywy, żeby równomiernie gnietla a potem puszczała. Odpowiedz Link Zgłoś
itp432 Re: Polski hi-tech 22.06.06, 09:14 Jeden koleś mi mówi, że trzeba wprowadzić elektronicznego zgniatacza gruchy od lewantywy. Że wtedy bedzie naukowo odsysywać. Odpowiedz Link Zgłoś
dupiasty_krystek Re: Polski hi-tech 22.06.06, 09:23 podstarzaly self-made dream lover boy :((( itp432 napisał: > Jeden koleś mi mówi, że trzeba wprowadzić elektronicznego zgniatacza gruchy od > lewantywy. Że wtedy bedzie naukowo odsysywać. Odpowiedz Link Zgłoś
itp432 Re: Polski hi-tech 22.06.06, 09:29 Ale na tym wynalazku to sie odkuje. Bo to jest potrzebne. Tylko na razie ten zgniatacz to mi tak wykrenca raz w jedne a raz w drugie strone, i wtedy odsysa i ten - wypychuje. A tak nie ma byc. Ma odsysnąć i sztop. To chyba od tej p[ralki takie ruchy. Odpowiedz Link Zgłoś
itp432 Re: Polski hi-tech 22.06.06, 10:14 Już chiba wiem. Do tego zgniatacza elektronicznego trzeba zamątować sztuczne rękie. Widziałem coś na ten styl na wystawie w jednym seksszopie na Pradze. Odpowiedz Link Zgłoś
tees1 a co wy tam wiecie 22.06.06, 10:04 niezyczliwi zlosliwcy oto przykladowa wiadomosc: gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3433065.html Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a co wy tam wiecie 22.06.06, 10:21 gratulacje, tees... :)))) to dobrze, i dla naukowcow i dla imienia polski.... troche czegoz pozytywnego, a nie ci tzw. polacy, ktorzy tylko psuja imie kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Polski hi-tech+ 22.06.06, 12:03 ´KGHM jest kopalnia wszystkich wynalazkow. Wynalazcy-to nie byle jaki inzynierkowie. Dyrektorzy sami! Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Polski hi-tech 23.06.06, 15:57 pijaki w bramie i polski pod latarni na calym swieci to wasz high tech Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: Polski hi-tech 23.06.06, 16:21 mowila mi jedna tufta jak wpadla do nasz sztringi wyprac, ze taki jeden o ksywie polani - to alek najgorszy, bo bije i wyrywa ze sztringow forse. A ta ksywa polani to na zmylkie bo wyglada na starozakonnego i zydluje pokracznie. A ona woli byc bita przez prawdziwego polaka, bo swoj honor ma, choc zdzira. Wiec zmienia alfonsa, tych nie brakuje. Tak mowila... Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Polski hi-tech 23.06.06, 17:51 polski honor konczy w butelki wodki :))) a polki w slipu niemieckim :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Polski hi-tech 23.06.06, 21:45 A ty przepraszam jakiej narodowosci jestes? Odpowiedz Link Zgłoś