Dodaj do ulubionych

Izrael a sprawa polska ..

18.07.06, 02:44
Widzac jako nawiscia Polacy na tym forum palaja do ludzi ktorych w sumie nigdy nie spotkali i nie beda mieli szansy spotkac,
zaczynam sie zastanawiac czy owi Zydowscy oszolomi w USA nie maja faktycznie racji ... byc moze prawda jest , ze znaczna czesc Polakow wyssa antysemityzm z mlekiem matki.

Jak to jest ben.huur ? Przyszlo to z mlekiem czy w twoim przypadku po prostu zwykla glupota ?
Obserwuj wątek
    • i-love-2-bike Re: Izrael a sprawa polska .. 18.07.06, 02:47
      he,he widac z tego,ze zapomniales o swej neutralnosci wzgledem sprawy
      zydowskiej:) ja sie pytam warmi kto cie strzyze i kto loczki kreci? ja sie pytam
      jaka ninawisc,czy my jezdzimy na zydkow z f-16? co ty za glupoty tu wygadujesz
      idz no pomoz felkowi z ta cebulowa,bos sie dzisiaj wyjatkowo zmeczyl.
      • warmi2 Re: Izrael a sprawa polska .. 18.07.06, 02:53
        Oh well, myslisz ze mnie to boli, ze mnie za Zyda uwazasz ?

A pozatym masz cos ciekawego do powiedzenia ?
        • i-love-2-bike Re: Izrael a sprawa polska .. 18.07.06, 03:00
          warmi2 napisał:

> Oh well, myslisz ze mnie to boli, ze mnie za Zyda uwazasz ?
          >
          > A pozatym masz cos ciekawego do powiedzenia ?

a myslisz ,ze mnie to boli co ty myslisz na moj temat,czy jakiekolwiek inne
          bzdury wymyslisz na dobranoc znudzony dzielna obrona paru idiotow z roznych
          stron swiata?
          • warmi2 Re: Izrael a sprawa polska .. 18.07.06, 03:10
            Ja nie mysle nic na twoj temat ... ja nawet nie wiem kim ty jestes i szczerze mowiac gowno mnie to obchodzi.

Nie o to chodzi ... ty , i niektorzy inni na tym forum, stanowicie ciekawy i raczej typowy egzemplarz polonii ... zakompleksiony i niesamowicie zawistny faktu. ze jest Polakiem/Polka ktora musi pracowac dla Zyda ( albo zna kogos kto pracuje dla Zyda o co nie jest trudno zwazywszy jakimi zawodami typowy polski emigrant sie zajmuje.)
            Niektorzy to nawet nie maja powodow narzekac na Zydow - ale tak pasuje i wogole babcia, dziadek i sasiad narzekal to czemu nie.
            Tacy Polacy moga sie spierac o wszystko ale po kilku piwach zawsze znajdza wspolny jezyk .. zacznie sie od delikatnego "badania" czy druga strona nie wybuchnie oburzeniem, w koncu ludzie nie chca byc uwazani za rasitow nawet jezeli nimi sa ... ale na koncu i tak rozmowa sie stoczy w rynsztoki uwag o "zydowskich pieniadzach" tym i tamtym.

Od czasu do czasu czlowiek poczyta sobie takie wynurzenia i wieczorem do polozy spac z przekonaniem , ze taka ostatnio kanalia to jeszce nie jest .. sa gorsi.
            • i-love-2-bike Re: Izrael a sprawa polska .. 18.07.06, 03:17
              warmi2 napisał:

> Ja nie mysle nic na twoj temat ... ja nawet nie wiem kim ty jestes i szczerze m
              > owiac gowno mnie to obchodzi.
              >
              > Nie o to chodzi ... ty , i niektorzy inni na tym forum, stanowicie ciekawy i ra
              > czej typowy egzemplarz polonii ... zakompleksiony i niesamowicie zawistny faktu
              > . ze jest Polakiem/Polka ktora musi pracowac dla Zyda

no wlasnie pejsiku,g.. mnie znasz,ale jestem ponoc typowa,g..mnie znasz ale
              pracuje dla zyda myjac mu kible i krecac pejsy,g.. mnie znasz ale wiesz,ze
              jestem zakompleksiona,g.. mnie znasz,ale wiesz co mysle na kazdy zadany przez
              wielkiego MANITU madrosci-warmi2 temat... he,he chlopie wez se strzel jednego
              bos sie zmeczyl,spocil i widzisz mgle,a wiec g... widzisz,ale myslisz zes juz
              odkryl recepte na szczescie. ja widze co inne bez g..,ze takie male jasie jak ty
              to rzeczywiscie moga sobie mowic do kompa co chca,moga poslugiwac sie jezykiem
              polskim jako tako,bo wyjechaly az 15 lat temu i juz sa kosmopolityczno-pejsiaste
              jak trza,ale poza tym,ze uwielbiaja panstwo azjatyckie to wiele madrego do
              powiedzenia nie maja,bo i trudno saemu bez pomocy cos oryginalnego wymyslic.
              g'day chap.
              ps.acha zapomnialam ze rowniez g..mnie znasz ale wiesz ,ze komus czegos
              zazdroszcze,chyba rzeczywiscie tego ,ze nie siedze teraz w schronie z nocnikiem
              i swieca i nie czytam robaczkow przy dzwiekach katiuszy:)
              • warmi2 Re: Izrael a sprawa polska .. 18.07.06, 03:25
                bla bla bla ...

Tym razem sie nie popisalas.
    • jennifer5 Re: Izrael a sprawa polska .. 18.07.06, 03:08
      warmi2 napisał:

> Widzac jako nawiscia Polacy na tym forum palaja do ludzi ktorych w sumie
      nigdy nie spotkali i nie beda mieli szansy spotkac,

---

Kim ty jestes ze tak widzisz? Moze powinienes zdjac te 'czosnkowe okulary' i
      spojrzec na sprawe z polskiego punktu. Bedziesz mial szanse ujrzec wiele
      nienawisci i niewdziecznosci, ale nie ze strony Polakow.
      • warmi2 Re: Izrael a sprawa polska .. 18.07.06, 03:12
        Oh nie watpie .. ale ja mowie tutaj o Polakach , zwazywszy na typ ludzi na tym forum.

I czosnkowe okulary nie maja nic do tego ...

• i-love-2-bike jen 18.07.06, 03:20
        cos mi ten warmi2 pachnie znanym trollem,ktory przesladowal paru z nas
        miesiacami na FS. zaczynal milo a konczyl na prochach,lepiej skonczyc gadke,bo
        ten chlop dzisiaj spi z kompem w reku. siedzi na forum od rana gledzac o tym
        samym i podczepiajac sie do kazdego. nu ja wybywam i koncze dyskusje,bo jak
        mowie kims on mi pachnie,a sadzac po wypowiedziach to wiecej niz 3 linijki
        starczy aby wiedziec co to za ofiara wojny bolszewicko-stalinowskiej:)
    • explicit Re: Izrael a sprawa polska .. 18.07.06, 03:10
      Idz w koncu spac sieroto , bo ci nick'ow zabraknie ,...

przysiad

==============================================================================

Widzac jako nawiscia Polacy na tym forum palaja do ludzi ktorych w sumie nigdy
      nie spotkali i nie beda mieli szansy spotkac, zaczynam sie zastanawiac czy owi
      Zydowscy oszolomi w USA nie maja faktycznie racji ... byc moze prawda jest , ze
      znaczna czesc Polakow wyssa antysemityzm z mlekiem matki.

Jak to jest ben.huur ? Przyszlo to z mlekiem czy w twoim przypadku po prostu
      zwykla glupota ?

• warmi2 Re: Izrael a sprawa polska .. 18.07.06, 03:12
        Dla ciebie zawsze sie znajdzie ... explicitly.
        • explicit Re: Izrael a sprawa polska .. 18.07.06, 05:50
          That's nice ,... Juz mi lepiej :)

uklony

Dla ciebie zawsze sie znajdzie ... explicitly.

• marouder Re: Izrael a sprawa polska .. 18.07.06, 03:12
      Bzdury, nikt niczego zlego z mlekiem matki nie wysysa...
      To forum nie fukcjonuje jako wiarygodna proba polskiego spoleczenstwa.
      Ja chodzac do szkoly sredniej pod koniec lat 70-tych i na poczatku nastepnej
      dekady mialem np. szczescie miec dobrego nauczyciela Historii, nb. Niemca z
      pochodzenia, ktory przeciwstawial sie retoryce tamtego czasu i nie milczal w
      sprawie holokaustu, przedtem jeszcze paktu Ribbentrop-Molotow, skladu etnicznego
      owych 6 mln obywateli polskich zamordowanych podczas wojny, sprawy Katynia,
      rzezi na Wolyniu i Podolu itp.
      W mojej rodzinie jedynie brat mamy wypowiadal sie przeciwko Zydom, utrzymujac
      swoje wypowiedzi w poetyce tworczo rozwijanej przez krystiana:), niestety reszta
      naszej rodziny miala go za przepisowego durnia..
      Nie slyszalem w zasadzie do czasu rozpoczecia studiow w Krakowie niczego zlego
      n/t Zydow czy Izraela...
      Nie sadze abym tylko ja sie jakos od antysemickiej glupoty uchowal:)

warmi2 napisał:

> Widzac jako nawiscia Polacy na tym forum palaja do ludzi ktorych w sumie nigdy
      > nie spotkali i nie beda mieli szansy spotkac,
      > zaczynam sie zastanawiac czy owi Zydowscy oszolomi w USA nie maja faktycznie ra
      > cji ... byc moze prawda jest , ze znaczna czesc Polakow wyssa antysemityzm z ml
      > ekiem matki.
      >
      > Jak to jest ben.huur ? Przyszlo to z mlekiem czy w twoim przypadku po prostu z
      > wykla glupota ?
    • kaczor06 oni sami siebie nienawidza 18.07.06, 04:25
      smieci male, a pelne pychy, pogardzane przez swiat zebraki. a Zyd , byly
      sasiad, pan i sila. a polak: nic i slabosc. wiec sobie pogledzi polak.
    • gspnstr Nie ma czegos takiego jak Izrael a sprawa polska 18.07.06, 04:45
      Odstosunkujta sie juz od nas, zarowno tam w Polsce jak i tu w USA. Chcecie sobie
      miec niepodlegly erec, to miejcie. Ale nie za nasze pieniadze. Zobaczymy jak wam
      pojdzie. Pokazcie, ze jestescie dumni, ze sami potraficie, ze wam niepotrzebna
      jalmuzna...

He he he, alem sie rozbawil. Pomarzyc zawsze mozna :o)))))
      • warmi2 Re: Nie ma czegos takiego jak Izrael a sprawa pol 18.07.06, 05:35
        "Odstosunkujta sie juz od nas, zarowno tam w Polsce jak i tu w USA."

No USa to ja rozumiem, my placimy tutaj podatki i czesc tego idzie na pomoc Izraelowi ( chociaz nie tak znowu wiele jak ludzie mysla - Egipt i inne kraje tez dostaja znacznie ilosci - cala tam pomoc dla wszystkich powinna byc zlikwidowana ) no ale Polska ?
        W jaki sposob Polacy placa na Zydow ?
        • explicit Re: Nie ma czegos takiego jak Izrael a sprawa pol 18.07.06, 05:48
          Kupuja ich szmelc , ktory jest nieprzydatny w NATO ,...

uklony

W jaki sposob Polacy placa na Zydow ?
        • gspnstr Re: Nie ma czegos takiego jak Izrael a sprawa pol 18.07.06, 06:06
          Juz ci split odpowiedzial. A w dodatku przekreciki z majatkami sie robi jak
          trzeba, podwojne odszkodowania itp, itd.

Ach, zapomniales jeszcze tutaj (tj. w US) tzw. "podatek od koszernosci", ktory
          jest placony przez niemal wszystkie firmy produkujace artykuly spozywcze i ktory
          jest sumiennie odprowadzany do erecu. Sporo sie tego zbiera :o)
          • zbalansowany Kto i za czyje pieniadze buduje hutzpaland 18.07.06, 06:24
            www.israelshamir.net/Polish/Polish1.htm
          • warmi2 Re: Nie ma czegos takiego jak Izrael a sprawa pol 18.07.06, 07:54
            "est placony przez niemal wszystkie firmy produkujace artykuly spozywcze"

Dobrowolnie , zapomniales dodac i stanowi praktycznie grosze w ogolnym rozliczeniu.

To wszystko ladne i piekne ale jaki zwiazek to ma z Izraelem i pomoca dla Izraela ?

Czy kazdy obywatel USA, Kanady czy Australi pochodzenia zydowskiego, jest automatycznie agentem Izrela i placi haracz na rzecz tego kraju ?

Czy sadzisz ze organizacje zydowskie w USA (razem z prawnikami) ,glownie odpowiedziali za wyciskanie haraczu od np Szwajcarii, sa agentami Izraela i dzialaja na finansowa korzysc tego kraju ?
            Byc moze mowimy po prostu o zachlannych gnidach jakich nie brakuje a kazdym spoleczenstwie ..

• gspnstr Re: Nie ma czegos takiego jak Izrael a sprawa pol 18.07.06, 21:50
              > Dobrowolnie , zapomniales dodac i stanowi praktycznie grosze w ogolnym rozlicze
              > niu.

Dobrowolnie? Czyzby? A czy te oplaty, ktore sa przeniesione w cene artykulow
              spozywczych, sa tez placone dobrowolnie przez konsumentow? Bo ja o tym nie
              slyszalem, zeby ktos mi dawal wybor w tej materii. A co do grouszy - zirnko do
              ziarnka: nawet jeden grosz na pudelku platkow kukurydzianych pomnozony przez ich
              ilosc...

> Czy sadzisz ze organizacje zydowskie w USA (razem z prawnikami) ,glownie
              > odpowiedziali za wyciskanie haraczu od np Szwajcarii, sa agentami Izraela i
              > dzialaja na finansowa korzysc tego kraju ?

Nie, oni sa oszustami, zwyklymi hohsztaplerami jakich wielu w Izraelu bo tam
              znajduja bezpieczne schronienie. Podejrzewam, ze kraj ma z tego powodu jakas
              korzysc finansowa, bo w przeciwnym wypadku nie chronilby tak sumiennie zwyklych
              kryminalistow.
      • 1ja Re: Nie ma czegos takiego jak Izrael a sprawa pol+ 18.07.06, 20:46
        <<<<<<<<<<<<<<<<gspnstr napisał:

> Odstosunkujta sie juz od nas, zarowno tam w Polsce jak i tu w USA. Chcecie
        sobi
        > e
        > miec niepodlegly erec, to miejcie. Ale nie za nasze pieniadze. Zobaczymy jak
        wa
        > m
        > pojdzie. Pokazcie, ze jestescie dumni, ze sami potraficie, ze wam niepotrzebna
        > jalmuzna...
        >
        > He he he, alem sie rozbawil. Pomarzyc zawsze mozna :o)))))<<<<<<<<<<<<<<<<<

To u was podatki sie placi z socjalu?
        • gspnstr Re: Nie ma czegos takiego jak Izrael a sprawa pol 18.07.06, 21:51
          W przeciwienstwie do ciebie, ja nie zyje z jalmuzny innych.
          • 1ja Re: Nie ma czegos takiego jak Izrael a sprawa pol+ 18.07.06, 21:57
            Nie wiedzialem,ze u was z socjalu podatki sie placi.
    • az30 faszystow, nazistow, zbrodniarzy kazdy nienawidzi 18.07.06, 07:57
      Mowa o wodzach Izraeala i tobie.
      • warmi2 Re: faszystow, nazistow, zbrodniarzy kazdy nienaw 18.07.06, 15:18
        Ha .. awans na faszyste i zbrodniarza.
    • ab_extra Czy muszę spotkać kaczora06, żeby go nie lubić? 18.07.06, 08:08
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=45409033&a=45409407
      Mało, czy muszę go bliżej poznać, żeby mieć ochotę dać mu po ryju? Czy to
      będzie akt antysemityzmu wyssanego z mlekiem matki? Czy Gross wyda o tym
      książkę w Ameryce, gdy jakiemuś kaczorowi06 skopie się dupsko?
      • marouder Apropos ssania, to Gross mial matke Polke, a ojca 18.07.06, 22:08
        ...Zyda.
        Co on i u kogo ssal przeciwko narodowi polskiemu?

ab_extra napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=45409033&a=45409407
        > Mało, czy muszę go bliżej poznać, żeby mieć ochotę dać mu po ryju? Czy to
        > będzie akt antysemityzmu wyssanego z mlekiem matki? Czy Gross wyda o tym
        > książkę w Ameryce, gdy jakiemuś kaczorowi06 skopie się dupsko?
    • abstrakt2003 Jesteś kretyn! n/t 18.07.06, 08:09

• t0g Re: Warmi, przestan na chwile sie klocic i 18.07.06, 22:49
      zajrzyj, prosze, do poczty, bo mam do Ciebie pytanie z dziedziny Twojej
      specjalnosci zawodowej. Split, Ty tez zajrzyj do poczty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka