marcus_crassus 19.07.06, 10:59 www.youtube.com/watch?v=8jIPuqi1GGI co prawda nie przepadam za taka muzyka ale ta jest wyjatkowo dobra :) z dedykacja dla wszystkich szczurow na swiecie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abstrakt2003 to jest lepsze 19.07.06, 11:11 www.youtube.com/watch?v=oE8hnihxnZI&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: az przyjemnie sie slucha :) 19.07.06, 11:12 slucha jak slucha, mnie ta muzyka tez nie bardzo, ale sie przyjemnie patrzy.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dixi.land Oto hitlerowcy XX! wieku atakują świat 19.07.06, 11:21 Skończą jak tamci oryginalni. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus to tez sie milo oglada :) 19.07.06, 11:24 www.youtube.com/watch?v=N8sQXZAKtDg Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: to tez sie milo oglada :) 19.07.06, 11:27 mam taki jeden filmik...... ale najpierw musze dostac pozwolenie, inaczej nie idzie. jak dostane to zalacze... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Re: az przyjemnie sie slucha :)-armia obywatelska 19.07.06, 12:13 www.youtube.com/watch?v=6qFZf_uOugA&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 yesh !!!! :)))) 19.07.06, 12:22 piekny hymn wojsk inzynieryjnych IDF'u, dobre zdjecia. a jak klikniecie sie na 3 okienko z lewa (link po hebrajsku) to macie filmik... :)))) www.handasa.org.il Odpowiedz Link Zgłoś
marcuss_crassus az przyjemnie sie slucha :) 19.07.06, 12:24 www.heretical.com/houswitz/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: az przyjemnie sie slucha :) 19.07.06, 12:32 a to a propos czego marcus? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: jaki marcus? 19.07.06, 13:06 ujj, kurrrrrka, nie zauwazylam tego dodatkowego s.... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: to nie marcus 19.07.06, 13:07 wlasnie w tej chwili zauwazylam..... dziwnie mi to wygladalo, ale to dodatkowe s to moze dobrze zmylic... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Dlaczego kropka nie zablokuje tego "marcuss"- 2xs 19.07.06, 12:39 To przeciez deszczelna podrobka niku marcus_crassus beszczelny zlodziej i hamskie oszukancze wpisy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcuss_crassus Prywatke szlag trafil? 19.07.06, 12:41 lechu1 napisała: > To przeciez deszczelna podrobka niku marcus_crassus > > beszczelny zlodziej i hamskie oszukancze wpisy !!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Prywatke szlag trafil? 19.07.06, 13:14 nie, nie trafil.... ty przeciez duzo nie mozesz, tylko podrabiac i bujac, nie? dokladnie jak te hamasowskie i hizballahowskie typki..... jak to bylo z tym samolotem???????? wczoraj wlasnie mielismy sprawozdanie z roznych schronow: tv, wspolne doskonale zarelko, wieczorem muzyka i tance. jeden chlopak, cos 15-letni nie chcial pojechac ze swoimi rodzicami w bezpieczniejsze miejsce, bo jak sie wyrazil, fajnie mu tam ze wszystkimi i nikak sie nie nudzi, jakby to robil razem z rodzicami... tys glupi, podrobko, ty nie znasz zydow... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lechuj Re: Dlaczego kropka nie zablokuje tego lecha1? 19.07.06, 12:42 Przeciez to moja ordynarna podroba!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 ponieważ nick ten jest "łatwo" odróżnialny 19.07.06, 12:42 od morcusa przez jedno s Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dlaczego kropka nie zablokuje tego "marcuss"- 19.07.06, 13:20 bo to jej dobrzy znajomi, ona takich lubi i chroni... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 marcus..... 19.07.06, 13:10 jako przeprosiny wiadomosc z tej chwili: weszlismy jakas jednostka piechoty do libanu, maja za zadanie zniszczyc 20 wyrzutni rakietowych... :)))) oprocz tego bylo ostrzezenie o terroryscie, pare szos zostalo zamknietych na krotki czas, rzeczywiscie wybuchl jakis samochod ale ofiar nie ma. terrorystow bylo dwoch, jeden zostal zabity, za drugim wlasnie pogon... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: marcus..... 19.07.06, 13:14 jako przeprosiny wiadomosc z tej chwili: dwoch "zolnierzy" izraelskich zabitych a w polnocnej czesci Tel Avivu uprowadzony kolejny Izraelczyk. ":-))))" Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: marcus..... 19.07.06, 13:17 wlasnie drzewiecki..... bardzo dokladna wiadomosc..... jak z tym zestrzelonym samochodem.... blaznicie sie durnie... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: marcus..... 19.07.06, 13:18 mialo bys samolotem oczywiscie, nie samochodem.... jak bedziesz mial drzewiecki nastepne rewelacyjne wiadomosci o tym, co sie u nas dzieje to pisz.... ubaw mamy nie z tej ziemi z was.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: marcus..... 19.07.06, 14:39 Poczekamy zobaczymy... Przy takich rozrobach nie brak poglosek, ktore okazuja sie pozniej kaczka.... albo jednak faktem. Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum I co rozencwajgowa? 19.07.06, 22:23 Mieszkam kilka tysiecy kilometrow (Bogu dzieki) od tego waszego syfa i mam dokladniejsze i szybsze informacje od ciebie. Jak widzosz informacja byla jak najbardziej dokladna. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=45523237 dana33 napisała: > wlasnie drzewiecki..... bardzo dokladna wiadomosc..... jak z tym zestrzelonym > samochodem.... blaznicie sie durnie... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: I co rozencwajgowa? 19.07.06, 22:38 tak byla dokladna, ten israelczyk uprowadzony w tel avivie to perelka informacji drzewiecki.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: I co rozencwajgowa? 19.07.06, 22:55 A co z tymi dwoma zabitymi? Tez perelka? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: I co rozencwajgowa? 19.07.06, 23:02 Z zolnierzami wyszlo glupio, co? A o "perelke" z uprowadzeniem to nie do mnie z reklamacjami tylko do waszego "Chanel 2" (macie tam cos takiego?) bo to oni o tej perelce donosili :-) Albo to wasza wlasna rodzima kaczka albo dotrze do ciebie dopiero jutro, gdy przejdzie przez cenzure... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
babusz Re: marcus..... 19.07.06, 13:17 dana33 napisała: > jako przeprosiny wiadomosc z tej chwili: > weszlismy jakas jednostka piechoty do libanu, maja za zadanie zniszczyc 20 > wyrzutni rakietowych... :)))) > oprocz tego bylo ostrzezenie o terroryscie, pare szos zostalo zamknietych na > krotki czas, rzeczywiscie wybuchl jakis samochod ale ofiar nie ma. terrorystow > bylo dwoch, jeden zostal zabity, za drugim wlasnie pogon... :))) A moze tak po ochlonieciu, gdy minie zachlysniecie sie widokiem broni i mundurow, zastanowisz sie, jaka bedzie odpowiedz drugiej strony? Gdzie, kiedy, ilu, w jakim wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: marcus..... 19.07.06, 13:25 alez babusz..... ich gadanie jest nam znane... wlasnie pracujemy nad tym, zeby im buzie zamknac.... juz dzisiaj gadaja troche ciszej, niz pierwszego dnia... i cos slychac, ze nasralla chce przerwania ognia, bo teraz to jeszcze moze jakos wyjsc z "twarza" z tej historii, a jak jeszcze troche potrwa, to najwyzej z gola d..... ale i tak i tak, jego dni sa policzone i on o tym wiem.... israel ma dluga reke i duzo cierpliwosci... :)))) p.s. tymi zolnierzami to ja sie zachwycam juz 30 lat i nie ma szansy, zebym przestala sie zachwycac... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: marcus..... 19.07.06, 13:20 wolalbym jako przeprosiny a)aby pare osob na tym forum zmadrzalo i w odpowiedziach do holoty przestalo odnosic sie do narodu polskiego a zaczelo zwracac sie do holoty. dzieki temu reszta owego narodu bedzie znacznie bardziej zmotywowana aby holote wziac za morde w chwilach takich jak ta. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: marcus..... 19.07.06, 13:28 nu, marcusie, ja jestem odpowiedzialna tylko za siebie. i w kazdym moim poscie do tej holoty wymieniam ich z imienia, wlasnie dlatego, zeby nikt nie mial watpliwosci, ze nie zwracam sie do calego narodu polskiego ani do tych normalnych, uczciwych forumowiczow. chociaz czasem to brak reakcji na wpisy tej holoty denerwuje strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: marcus..... 19.07.06, 13:42 no to trzeba sie opanowywac. Tym sie rozni cywilizacja od barbarzyncow. Tym sie rozni IDF od Hezbollahu. A i przyjaciol wtedy bedzie wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: marcus..... 19.07.06, 13:53 ty to sie nie minales z zawodem, marcus? z zawodem wychowawcy.... :))) z daleka, wtracalski, tomek, negev..... nie sa opanowani? ja w goracej wodzie kapana, git, ale oni? tych opanowanych jak widzisz wiecej, i mimo to reakcji na wpisy tej holoty nie ma. nu, ale to juz przerabialismy i dawno juz przestalam czekac na reakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: marcus..... 19.07.06, 13:58 > z daleka, wtracalski, tomek, negev dlatego ich juz wychowywac nie trzeba :) Ale ja jestem cierpliwy i powoli wszyscy to zrozumieja. Wolniutko, kroczek z kroczkiem. Reakcji tutaj nie ma. Ale rakcje sa gdzie indziej - nie kazdy musi byc na tym forum zeby "cos" zrobic - sa ludzie ktorzy to robia w sejmie, w policji, na ulicy, na eurojihadzie. forum to nie jest caly swiat. Nie jest nawet waznym elementem. Ale po co na nim cos paskudzic? Cokolwiek robimy - na jakkolwiek malym fragmencie - lepiej robic to bez bledow. Dam ci taki przyklad - jak idzie oddzial IDF 5 ludzi 2 kilometry od granicy to nie sa sami - ale obserwuje ich caly czas wiele oczu - z samolotow, satelitow, helikopterow. Tylko duren w takim oddziale pomyslalby ze sa sami. Wiec fakt ze wchodzisz sobie na to forum i akurat zaczynasz sie uzerac z goldbaumem nie oznacza ze na tym sie konczy caly swiat. A jesli nie - po co masz popelniac bledy chocby na tak malym odcinku? Wiele malych odcinkow - wiele bledow - i mozna przegrac wojne. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: marcus..... 19.07.06, 14:33 tak mowisz? ze nie jestem tu sama? hm.... mam ci wierzyc na slowo? :)))) nu, mnie tu juz bardzo malo, tylko te dnie jakos zachwialy moim postanowieniem, ale zaraz sie skonczy wiec i mnie bedzie latwiej tylko czytac ta holote i nie reagowac na ich brednie... a idf nigdy nie jest sam..... ma za soba conajmniej 5 milionow ludzi w israelu i jeszcze pare milinow w diasporze. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus nie Rambo 2 tylko Mosze 2 19.07.06, 13:41 Specjalnie od Eurojihadu wprost ze sztabu IDF :) www.youtube.com/watch?v=xpwmay33uSY Odpowiedz Link Zgłoś
nopes Behemotha sobie raczej do tego weź. Pasuje 19.07.06, 22:37 A co z tymi polami siłowymi żydowskiej armii? Co z ta obrona przeciw pociskom artyleryjskim? Juz ci sie Mosiek nie sni? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hans2 arabku nopes-doopes to mi sie podoba 24.07.06, 23:35 Arabstwo jak zobaczylo prawdziwa gebe na karykaturach he he he to palilo ambasady a teraz cicho siedzi , nie demonstruje i chwali Izrael .i to mi sie podoba ty piesku mozesz sie pochlastac ..... Odpowiedz Link Zgłoś