Gość: Tol IP: 140.247.126.* 11.02.03, 18:27 Czy ktos moze mnie oswiecic - czy ten zamachowiec z bali to byl jeszcze jedem terrorysta-islamista? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aussie Re: Zamachowiec z Bali jest dumny i żałuje IP: *.proxy.aol.com 12.02.03, 12:49 Gość portalu: Tol napisał(a): > Czy ktos moze mnie oswiecic - czy ten zamachowiec z bali to byl jeszcze jedem t > errorysta-islamista? JA cie oswiece.Indonezja jest najwiekszym na swiecie siedliskiem islamistow - ponad 100 milionow tego scierwa zyje na tych wyspach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek aussie = scierwo IP: *.server.lan.at 12.02.03, 14:37 Gość portalu: aussie napisał(a): > Gość portalu: Tol napisał(a): > > > Czy ktos moze mnie oswiecic - czy ten zamachowiec z bali to > byl jeszcze jedem t > > errorysta-islamista? > JA cie oswiece.Indonezja jest najwiekszym na swiecie siedliskiem > islamistow - ponad 100 milionow tego scierwa zyje na tych > wyspach. Scierwem jestes ty jezeli sie tak wyrazasz o wyznawcach dowolnej religii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Zamachowiec z Bali jest dumny i żałuje IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 17:40 Klub Sari w Kucie na Bali był klubem rasistowskim, gdzie nie wpuszczano gości kolorowych, w tym Indonezyjczyków-trudno o większą prowokację ze strony Bałego człowieka, w tym przypadku własciciela Sari - Australijczyka.A szkoda, bo Bali i BAlijczycy bardzo na tym ucierpieli, nie tylko moralnie, ale i ekonomicznie, gdyz głownie utrzymują się z ... bogatych turystów - no i kółko się zamyka... Odpowiedz Link Zgłoś