Dodaj do ulubionych

Co dzieje sie z (niektorymi) Zydami?

17.02.03, 09:49
Czytajac czesc watkow na tym forum, w ktorych aktywnie udzielaja sie
przedstawiciele tzw. diaspory zydowskiej nie moge opanowac zdumienia.
Niemal wszystkie opinie sa na tzw. "jedno kopyto" i w rownej mierze
przepelnione bezgraniczna i przerazajaca nienawiscia do wszystkiego, co
zwiazane jest z Islamem i muzulmanami.

Slownictwo stosowane wobec Arabow do zludzenia przypomina najbardziej
prymitywny jezyk stosowany swego czasu przez propagande nazistowska wobec
Zydow. Mowa jest o "robactwie", drazacym kulture europejska i rozkladajacej
ja rzekomo od wewnatrz, "czarnym cieniu" ogarniajacym Europe, o powtarzanym
tak wielokrotnie przez nazistow w odniesieniu do Zydow "ciosie nozem w
plecy", wrodzonym falszu i zaklamaniu, o swiecie wartosci muzulmanow rzekomo
zupelnie nie do pogodzenia z wartosciami Zachodu itd.. itd...

Osmioletnie palestynskie dziecko, rozstrzelane przez zolnierzy izraelskich
jest dla nich jedynie "terrorysta" (!). Juz nawet 4-letnie dzieci okreslane
sa przez nich jako "mordercy". Wine za smierc setek a nawet tysiecy cywili
palestynskich ponosza wedlug nich.... sami Palestynczycy!

Do zludzenia przypomina to "obrabianie", jakiemu poddawani byli zolnierze
tzw. "SS-Einzatzgruppen" dokonujacych polowan na Zydow i mordujacych ich
masowo niezaleznie od plci i wieku. Rowniez oni musieli nauczyc sie,
postrzegac w dzieciach i kobietach zydowskich wrogow zaslugujacych jedynie na
smierc.
Znana jest rowniez wielokrotnie powtarzana przez Hitlera i jego namiestnikow
teza, jakoby wine za los, jaki przypadl Zydom, ponosili oni sami. Cynizm tego
rodzaju argumentacji znany jest Niemcom po dzien dzisiejszy.

Ten tak ciezko w swojej historii doswiadczony gwaltem i nienawiscia narod,
wymordowany metodami przemyslowymi niemal doszczetnie w czasie ostatniej
wojny przez najpotworniejszy rezym, jaki swiat widzial do tej pory zdaje sie
z podziwu godnym zapalem przejmowac nie tylko jezyk ale i sposob myslenia
tego rezymu.

Zdumiewa i przeraza mnie ich determinacja w nakrecaniu spirali nienawisci i
wojny. Pacyfisci i "lewacy" to "matolki". Smierc tysiecy Irakijczykow w
ostatniej wojnie, nawet w skutek zasypywania przez zolnierzy amerykanskich
bunkrow z zolnierzami chcacymi sie poddac (!) jest jak najbardziej okay
bo: "od kiedy wojna to towarzyska kawka w ogrodku". Tak mysli kobieta
zydowska majaca (o ile sie nie myle) rowniez dzieci.
Obserwuj wątek
    • Gość: dana33 Re: Co dzieje sie z (niektorymi) Zydami? IP: *.jazo.org.il 17.02.03, 11:28
      patriota napisał:

> ostatniej wojnie, nawet w skutek zasypywania przez zolnierzy amerykanskich
      > bunkrow z zolnierzami chcacymi sie poddac (!) jest jak najbardziej okay
      > bo: "od kiedy wojna to towarzyska kawka w ogrodku". Tak mysli kobieta
      > zydowska majaca (o ile sie nie myle) rowniez dzieci.

nu, nie chce nawet zacytowac, jakimi slowami ty okreslasz zydow.....
      a co do kobiety zydowskiej, nu, ja tak mowie, bo wiem.... mam sasiada, ktory w
      czasie wojny yom kippur dostal sie do niewoli syryjskiej.... wyciagneli mu tam
      jedno pluco, zeby nie mogl juz wiecej byc zolnierzem.... a inni ktorzy wrocili
      z syryjskiej niewoli, to wrocili bez reki, lub nogi, ktore im tam w niewoli
      amputowali, z tego samego powodu..... a dziewczyny w israelskiej armii nie ida
      juz na pierwsza linie, bo jak sie dostawaly do niewoli arabskiej, to cala
      brygada sie na nich wyzywala.... jak widzisz, w czasie wojny, w kazdej armii
      zdarzaja sie wypadki barbarzynstwa, w KAZDEJ, dlatego mowie i powtarzam, ze
      wojna to brudny interes, i NIKT w tym interesie nie ma czystych rak. i to mowie
      ci ja, zydowska kobieta, ktora ma dzieci....
      • patriota Re: Co dzieje sie z (niektorymi) Zydami? 17.02.03, 11:57
        Gość portalu: dana33 napisał(a):

> nu, nie chce nawet zacytowac, jakimi slowami ty okreslasz zydow.....

nu, tyle razy gralismy juz w ta gre. Ja pisze: pokaz mi, gdzie okreslalem
        Ciebie jako "idiotka" lub pokaz mi, jak to ja okreslalem Zydow.. Nu i ty zawsze
        tego nie robisz.

> a co do kobiety zydowskiej, nu, ja tak mowie, bo wiem.... mam sasiada, ktory
        > w czasie wojny yom kippur dostal sie do niewoli syryjskiej.... wyciagneli mu
        > tam jedno pluco, itd... itd....

Nu i dlatego beda wam wyciagac nastepne pluca, dlatego beda wam amputowac znow
        nogi i rece bo taka zydowska kobieta jak Ty, uwaza, ze to jest okay, jesli
        zakopuje sie chcacych poddac sie zolnierzy zywcem - tylko dlatego, ze sa
        muzulmanami.

Nu bo to jest przeciez wojna i nu tak to jest na wojnie.
        • Gość: dana33 Re: Co dzieje sie z (niektorymi) Zydami? IP: *.jazo.org.il 17.02.03, 13:17
          patriota napisał:

> Gość portalu: dana33 napisał(a):
          >
          > > nu, nie chce nawet zacytowac, jakimi slowami ty okreslasz zydow.....
          >
          > nu, tyle razy gralismy juz w ta gre. Ja pisze: pokaz mi, gdzie okreslalem
          > Ciebie jako "idiotka" lub pokaz mi, jak to ja okreslalem Zydow.. Nu i ty
          zawsze
          >
          > tego nie robisz.
          >
          > > a co do kobiety zydowskiej, nu, ja tak mowie, bo wiem.... mam sasiada, kto
          > ry
          > > w czasie wojny yom kippur dostal sie do niewoli syryjskiej.... wyciagneli
          > mu
          > > tam jedno pluco, itd... itd....
          >
          > Nu i dlatego beda wam wyciagac nastepne pluca, dlatego beda wam amputowac
          znow
          > nogi i rece bo taka zydowska kobieta jak Ty, uwaza, ze to jest okay, jesli
          > zakopuje sie chcacych poddac sie zolnierzy zywcem - tylko dlatego, ze sa
          > muzulmanami.
          >
          > Nu bo to jest przeciez wojna i nu tak to jest na wojnie.

nu, prawda, tyle razy gralismy w te gre, manipulatorze, kiedy wsadzasz mi w
          usta slowa ktorych nie powiedzialam... gdzie napisalam, ze "zakopuje sie
          chcacych poddac sie zolnierzy zywcem - tylko dlatego, ze sa muzulmanami"?.
          nu, nie uwazasz, ze to glupie robic z siebie samego idiote? co ty nie
          rozumiesz, ze ci po prostu napisalam, ze w czasie wojny w kazdej armii wychodzi
          barbarzynstwo? nic nie napisalam, ze to w porzadku, tylko stwierdzilam fakt, ze
          wszystko jedno, czy przez ciebie znienawidzona armia amerykanska, israelska,
          czy tez ukochane armie arabskie, w kazdej jest ten punkt barbarzynstwa, nu, ale
          co z toba gadac, ty tylko widzisz to co chcesz i kiedy chcesz, to juz na forum
          znane....

• Gość: Wtracalski Do Dany33 IP: 213.8.97.* 17.02.03, 17:05

>
            > nu, prawda, tyle razy gralismy w te gre, manipulatorze, kiedy wsadzasz mi w
            > usta slowa ktorych nie powiedzialam...

P. Dano33,
            Patriota to nie manipulator. On nie moze manipulowac. On jest zaprogramowanym
            automatem. Zbudowany przez slynnego cybernetyka z Sudanu.
    • besciak Patrioto........ 17.02.03, 13:17
      Gdzies byl jak na lotniskach miedzynarodowych Arabowie strzelali do ludzi
      cywilnych w imie Arafata i jemu podobnych. Gdziesz byl jak Saddam mordowal
      Kuwejczykow, wysylal setki tysiecy dzieci jako mieso armatnie? Gdzie jestes
      teraz jak w Algari do dnia dzisiejszego morduja ludzi tysiacami. Gdzies byl jak
      w Afryce plemiona wyzynaja sie w pien? Gdzie jestes jak w Czeczeni glowy
      obcinaja.

Popyskowac to ty potrafisz. Wiadomo ze pyskowac bedziesz z przeciwnikiem co lba
      ci nie ukreci. Sprobuj z Arabame prowadzic ta sama polityke, zobaczymy jak
      dlugo pozyjesz. Czyli, zacznij najpierw od swoich braci, posprzataj swoj brod,
      a pozniej przeniesz sie na rozmowy z ludzmi do ktorych w ogole nie masz
      szacunku bo wiesz ze krzywdy ci nie zrobia.
    • Gość: Tomek44 co sie dzieje z moim przyjacielem patriota? IP: 213.8.97.* 17.02.03, 13:31
      Ty naprawde masz nie pokolei. Najlepiej ugryz sie w j... A jak nie mozesz, to
      wyciagnij sztuczna szczeke. Sprawdzone, pomaga.
      • Gość: polit Re: co sie dzieje z moim przyjacielem patriota? IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.03, 15:05
        Tomek-to znowu ja.Moje zdanie to nie ma czystej i honorowej wojny. I znow pisze
        ze jak Wy Zydzi w Izraelu nastawiacie swoje glowy aby wasi wspowiercy mogli
        rzadzic przez swoje brudne i skrwawione pieniadze na Swiecie to to samo odnosi
        sie do Palestynczykow ktorzy "oddawaja" swe zycie nie za Allacha ale za Arafata
        i Hamasa i paru innych , ktorzy chca wladzy.Tomek, Dana powiedzcie mi dlaczego
        wiele dzieci emigrantow z 1968roku chce wrocic do Polski?Czy to nie chodzi o
        strach przed Palestynczykami czy moze sa inne wzgledy? Moje pytania nie moja
        zadnego powiazania z pierwsza czescia mojego postu.
        Jeszcze mam jeden cwiek w glowie.Co sie stanie jak Amerykanie wejda do Iraku
        z zrodlami energi nalezacymi do Francji i Rosji.Chyba sobie to USA nie
        przywlaszczy?
        • Gość: Tomek44 Do polit IP: 213.8.97.* 17.02.03, 15:24
          Gość portalu: polit napisał(a):

> Tomek-to znowu ja.Moje zdanie to nie ma czystej i honorowej wojny. I znow
          pisze
          > ze jak Wy Zydzi w Izraelu nastawiacie swoje glowy aby wasi wspowiercy mogli
          > rzadzic przez swoje brudne i skrwawione pieniadze na Swiecie to to samo
          odnosi
          > sie do Palestynczykow ktorzy "oddawaja" swe zycie nie za Allacha ale za
          Arafata
          > i Hamasa i paru innych , ktorzy chca wladzy.Tomek, Dana powiedzcie mi
          dlaczego
          > wiele dzieci emigrantow z 1968roku chce wrocic do Polski?Czy to nie chodzi o
          > strach przed Palestynczykami czy moze sa inne wzgledy? Moje pytania nie moja
          > zadnego powiazania z pierwsza czescia mojego postu.
          > Jeszcze mam jeden cwiek w glowie.Co sie stanie jak Amerykanie wejda do Iraku
          > z zrodlami energi nalezacymi do Francji i Rosji.Chyba sobie to USA nie
          > przywlaszczy?
          • Gość: Tomek44 Re: Do polit IP: 213.8.97.* 17.02.03, 16:21
            Moja odpowiedz nie przeszla. Cos sie zaklocilo.
            Dzieci emigrantow 68 nie maja obywatelstwa polskiego, bo w 68 roku odbierano
            wszystkim,ktorzy wyjezdzali do Izraela. Otrzymywali tylko tzw. dokument
            podrozy. Jezeli ktos chce zwrot obywatelstwa, to to jest dzisiaj cala
            procedura i nie zbyt potrzebna. W Polsce oficjalnie nie wolno miec podwojnego
            obywatelstwa, a Izraelczycy bezpieczniej sie czuja jak maja za soba opieke
            swojej ambasady. (Ona naprawde sie zajmuje swoimi obywatelami, a nie jak
            ambasada polska w Izraelu. Jezeli nie byloby tutaj polskiego kosciola i
            fantastycznego ksiedza z Polski, to turysci i pracownicy polscy byliby biedni.
            Role ambasady pelni tutaj kosciol, a nie te panienki na cieplych posadkach).
            Jezeli ktos ma jakis interes w Polsce, to co innego. Ale ilu ma takie interesy?
            Poza tym jak bedzie Polska w Uni to moze to sie oplacic, ale dzisiaj?
            Na inne pytania ci nie odpowiem, bo ich nie rozumiem. Moze ktos bardziej
            inteligentny da ci sensowna odpowiedz.
        • Gość: dana33 Re: co sie dzieje z moim przyjacielem patriota? IP: *.jazo.org.il 17.02.03, 15:43

> Tomek-to znowu ja.Moje zdanie to nie ma czystej i honorowej wojny. I znow
          pisze
          > ze jak Wy Zydzi w Izraelu nastawiacie swoje glowy aby wasi wspowiercy mogli
          > rzadzic przez swoje brudne i skrwawione pieniadze na Swiecie to to samo
          odnosi
          > sie do Palestynczykow ktorzy "oddawaja" swe zycie nie za Allacha ale za
          Arafata
          > i Hamasa i paru innych , ktorzy chca wladzy.Tomek, Dana powiedzcie mi dlaczego
          > Jeszcze mam jeden cwiek w glowie.Co sie stanie jak Amerykanie wejda do Iraku
          > z zrodlami energi nalezacymi do Francji i Rosji.Chyba sobie to USA nie
          > przywlaszczy?

nu, nie wiem, skad to masz, ze "wiele dzieci emigrantow z 1968roku chce wrocic
          do Polski", ale nie mysle, ze to strach przed palestynczykami. ale te dzieci
          emigrantow z 68 roku, to dzisiaj juz ludzie albo rencisci, albo zaraz rencisci.
          i jesli zostali w israelu bez dzieci, ktore wyjechaly np do ameryki, lub po
          prostu nie mieli dzieci, to najzwyczajniej w swiecie ich renta w polsce ma
          wiesza sile kupna niz a izraelu, ktory jest bardzo, bardzo drogi. no i nie
          zapominaj tez sprawy jezyka. ale tak prawde mowiac, to ja nie slyszalam o tym,
          zeby wracala ich az taka ilosc, moze tu i tam pojedyncze osoby.

nu, a te zrodla energii nalezace do francji i rosji, to ciekawe.... jak to sie
          stalo, ze naleza one do francji i rosji a nie do iraku? pierwszy raz o tym
          slysze, ale te demonstracje przeciwko wojnie we francji staja sie
          jasniutenkie... nie ma to jak wlasne interesy i forsa, nie? a co sie z nimi
          stanie? nu, polit, daje ci slowo, ze majac maske gazowa w szafie, nie bardzo
          jestem w tej chwili zainteresowana ani francja ani rosja, ktorych arabska
          polityka doprowadzila do tego, ze MUSZE miec ta maske w szafie.....
          • Gość: polit Re: co sie dzieje z moim przyjacielem patriota? IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.03, 21:12
            Wiadomosci te mam z dosyc powaznych gazet polskich ( jezeli chodzi o Izrael)
            Oropie jest tu dosyc glosno na Zachodzie, a w koncu o co tu idzie jak nie o
            kochane pieniadze, nie badzmy naiwni. Dana jezeli chodzi o majatki Zydow co
            prawda nie zyjacych w Izraelu to w miejscowosci gdzie sie urodzilem Zyd z Rosji
            wybudowal wielkie centrum handlowe, ktore jak wynika z relacji mojej rodziny
            idzie w plajte. Takich przykladow moglbym naprawde mnozyc.Jezeli chodzi o
            maske gazowa to powiedzcie tak naprawde nie czujecie sie wystawieni na
            odstrzal przez waszych wspolwiercow w USA-czy oni wierza w Boga czy tylko w
            pieniadz?
            • Gość: dana33 Re: co sie dzieje z moim przyjacielem patriota? IP: *.adsl.actcom.co.il 18.02.03, 22:23

> Wiadomosci te mam z dosyc powaznych gazet polskich ( jezeli chodzi o Izrael)
              > Oropie jest tu dosyc glosno na Zachodzie, a w koncu o co tu idzie jak nie o
              > kochane pieniadze, nie badzmy naiwni. Dana jezeli chodzi o majatki Zydow co
              > prawda nie zyjacych w Izraelu to w miejscowosci gdzie sie urodzilem Zyd z
              Rosji
              > wybudowal wielkie centrum handlowe, ktore jak wynika z relacji mojej rodziny
              > idzie w plajte. Takich przykladow moglbym naprawde mnozyc.Jezeli chodzi o
              > maske gazowa to powiedzcie tak naprawde nie czujecie sie wystawieni na
              > odstrzal przez waszych wspolwiercow w USA-czy oni wierza w Boga czy tylko w
              > pieniadz?

nu, musze ci powiedziec, ze nigdy nie intersowalam sie pieniedzmi innych,
              najwyzej wlasnymi i nie bardzo rozumiem, o co ci chodzi z tym co wybudowal
              centrum handlowe. i co ma o udowodnic? a jesli chodzi o maske gazowa, to czuje
              sie po prostu zabezpieczona przez wlasny kraj. a ty masz maske gazowa pod reka?
              bo to przyjdzie do ciebie tez, jak nie dzis, to jutro, mozesz byc pewien, i jak
              twoje panstwo zacznie rozdzielac maski, to chce zobaczyc w jakim tempie
              polecisz ja odebrac....wy to juz nic dobrego nie umiecie znalezc w tym malym
              kraiku, nie? nawet maski gazowe sa powodem do ironii... zal mi was i zal mi
              waszego otoczenia, duzo wartosci ludzkich to wy nie macie...
              • Gość: polit Re: co sie dzieje z moim przyjacielem patriota? IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.03, 15:46
                Dana ! Nie lap mnie za slowa. Ja nie patrze nawet swoimu szefowi do portfela.
                Ale jak ktos chcialby ze mnie zrobic sterowana myszke jako przynete dla kota,
                to bym mu dal popalic.To jest moja propozycja- na wzor Turcji- jezeli chcesz
                byc Zydem to poslij swojego synka przynajmniej na 3 miesiace do nas do wojska
                a bedziesz widziala co wtedy zostanie z tej wojny z Palestynczykami.To sie
                ta cala zabawa nie bedzie konczyc na interesach ale konkretnie na placeniu
                krwia nie Dany czy Tomka ale krwia swojego dziecka. Moze jak taki synus
                przyjedzie z takich cwiczen do USA to powie tatusiowi jak brudne sa jego
                pieniadze i gdzie sobie je moze schowac.Obojetnie co wy myslicie o mnie to
                ja Tomka i Dany bardzo lubie i nie chcialbym abyscie swoja krwia brudzili
                pieniadze tych ludzi w "bialych Westach" z USA. O tej budowie centrum
                handlowego napisalem tylko bo tak mi sie cos wydaje ze macie dwa nurty
                emigracji: tej biednej do Izraela i tej bogatej na Zachodzie.Moze sie i myle
                ale obserwuje to juz dluzszy czas.Pozdrowienia dla Was!!!!!!!!!
                • Gość: dana33 Re: co sie dzieje z moim przyjacielem patriota? IP: *.adsl.actcom.co.il 19.02.03, 23:48

> Dana ! Nie lap mnie za slowa. Ja nie patrze nawet swoimu szefowi do portfela.
                  > Ale jak ktos chcialby ze mnie zrobic sterowana myszke jako przynete dla kota,
                  > to bym mu dal popalic.To jest moja propozycja- na wzor Turcji- jezeli chcesz
                  > byc Zydem to poslij swojego synka przynajmniej na 3 miesiace do nas do wojska
                  > a bedziesz widziala co wtedy zostanie z tej wojny z Palestynczykami.To sie
                  > ta cala zabawa nie bedzie konczyc na interesach ale konkretnie na placeniu
                  > krwia nie Dany czy Tomka ale krwia swojego dziecka. Moze jak taki synus
                  > przyjedzie z takich cwiczen do USA to powie tatusiowi jak brudne sa jego
                  > pieniadze i gdzie sobie je moze schowac.Obojetnie co wy myslicie o mnie to
                  > ja Tomka i Dany bardzo lubie i nie chcialbym abyscie swoja krwia brudzili
                  > pieniadze tych ludzi w "bialych Westach" z USA. O tej budowie centrum
                  > handlowego napisalem tylko bo tak mi sie cos wydaje ze macie dwa nurty
                  > emigracji: tej biednej do Izraela i tej bogatej na Zachodzie.Moze sie i myle
                  > ale obserwuje to juz dluzszy czas.Pozdrowienia dla Was!!!!!!!!!

nu, polit, ty sie mylisz, my nie potrzebujemy "synkow z ameryki", my mamy
                  wlasnych. moj syn jest w wojsku i tydzien temu powiedzial mi, ze jest dumny
                  sluzyc w tym wojsku. nie wiesz, co to israelskie wojsko, nie wiesz co to
                  zydowska determinacja bronic tego kraju, tak ze nie martw sie o nas. martw sie
                  lepiej o ciebie, jak terrorysci zapanuja nad tym miejscem, w ktorym sie
                  znajdujesz. na bali nie ma israela, prawda?????
        • Gość: Wtracalski Inne wzgledy IP: 213.8.97.* 17.02.03, 16:48

Klaniam sie,

W Polsce, pozostola po Zydach dziura, nawet wielka. A kazda dziura chce sie
          czyms wypelnic (chyba ci znane?), i wciaga. Sa co wpadaja. Ja tez. Raz na rok,
          mniej wiecej.
    • st.piran Madre slowa 17.02.03, 17:41
      Masz racje "patrioto". Chociaz ci Zydzi ktorzy tutaj takie rzeczy wypisuja sa
      (mam nadzieje) w mniejszosci. Sam mam znajomych zyjacych w Izraelu, ktorzy
      bojkotuja produkty ...izraelskie. Niestety efekt polityki Sharona i wypowiedzi
      takich jak tutaj jest smutny: narod, ktory mial najwiekszy na swiecie kapital
      moralny roztrwonil go doszczetnie.
      • Gość: Wtracalski Bardzo madre slowa IP: 213.8.97.* 17.02.03, 17:52
        st.piran napisał:

> Masz racje "patrioto". Chociaz ci Zydzi ktorzy tutaj takie rzeczy wypisuja sa
        > (mam nadzieje) w mniejszosci. Sam mam znajomych zyjacych w Izraelu, ktorzy
        > bojkotuja produkty ...izraelskie. Niestety efekt polityki Sharona i
        wypowiedzi
        > takich jak tutaj jest smutny: narod, ktory mial najwiekszy na swiecie
        kapital
        > moralny roztrwonil go doszczetnie.

Oo! Mamy tych samych znajomych. Sa z Tel-Awiwu. Dodam jeszcze, ze ci
        sympatyczni panstwo rowniez nie oddychaja miejscowym powietrzem. Za dwa
        tygodnie jada do Polski na urlop. Beda w Ciechocinku. Przyjmuja przy tezniach.
    • puls komuchy bronią Saddama-Ubek "patriota" to jeden z 18.02.03, 21:18
      nich , sieje zamieszanie , jego ubeckie prowokacyjne ,antyzydowskie ,
      antypolskie wypowiedzi celowo probuja zasiac niezgode.

Czy Sadam ktory wymordowal ponad 80 tysiecy Kurdow w Iraku gazami
      bojowymi ,
      ponad 2 miliony w wojnie ktora wywolal z Iranem ,
      tysiace po najechaniu na Kuwejt nie jest ZBRODNIARZEM korego nalezy
      sie pozbyc !!!!!
      Czy Sadam z bronia chemiczna ,bakteriologiczna i Atomowa to jest to
      co potrzebujemy ??????
      Nie dajmy sie oglupic belkotowi islamskich sprzedawczykow.

Nie wierzymy Vichy-EU nie jestesmy
      "uzytecznymi idiotami" , tacy wlasnie protestowali w czasie zimnej wojny
      przeciw USA , a wlasnie USA zawdzieczamy , ze nie mowimy po rosyjsku
      lub niemiecku .

Europa nie chciala przelewac "krwi za Gdansk" i zdradzila Polske 1939 ,
      1938 zdradzila Czechoslowacje , pamietamy tych zdrajcow .

• Gość: Tomek44 Do polita IP: 213.8.97.* 19.02.03, 16:15

Z tym centrum handlowym, to byc moze prawda, a byc moze nie. Ale to calkiem
      prawdopodobne, bo to nie musi byc Zyd, aby mu interes nie wyszedl. Plajty sa
      na calym swiecie, tak jak i szwindle. Zydzi wcale nie musza byc tego
      pozbawieni. Nie ma czystego narodu.Jezeli ktos pisze, ze wszyscy Zydzi sa
      cacy, cacy, to oczywiscie bzdura, tak jak ze Zydzi sa parszywi.
      Jestesmy normalnym narodem, z nalecialosciami kulturowymi krajow z ktorych
      przybylismy.
      Co do maski, to ja jeszcze nie zdazylem sie bac i lezy gdzies schowana.
      Jedynie kupilem sporo wody, a w domu mam specjalny pokoj, ktory musze sobie
      urzadzic.
      Poza tym, napewno bede w pracy, wiec jakby co to zejdziemy wszyscy do bunkra.
      A w chwilach spokojniejszych napisze ci cos na forum.
      Sadama, uwazam nalezy unicestwic jak najszybciej, bo jak jego choroba
      psychiczna sie poglebi, to rowniez i ty bedziesz musial miec w domu maske.
      A jezeli ktos ma inny sposob na obalenie tego psychopaty, to napewno dostanie
      nagrode Nobla, a pamietaj, ze on nie chce sam odejsc.
      Na dodatek jak zawsze nie ma odwaznych we wlasnym narodzie, aby tyrana zabic,
      bo kazdy sie boi tam wlasnego cienia. Jak to bylo ze Stalinem? Mozna go bylo
      obalic? Sam by odszedl? Poprostu mu sie umarlo, ale smiercia naturalna.
      Ja nie chce wojny, ale jak nie mozna inaczej, to musze sie z tym pogodzic.
      • Gość: polit Re: Do polita IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.03, 19:34
        Po przykrych doswiadczeniach z prawdomownoscia mediow moi m znajomym i kolegom
        mowie, slyszales z tym a tym osobiscie to nie mow ze wiesz napewno.Konkretnie
        dam Ci dwa przyklady z roznych krajow.W 1981 bylem dosc czesto w Sosnowcu i w
        przejsciu podziemnym byly rozwieszone ulotki o Rozplochowskim (przuewodniczacym
        SOLIDARNOSCI w Hucie Katowice)pomyslalem sobie ze jest to gnojek i pyszalek.
        Z nie mojej woli spotkalem tego czlowieka w meskim towarzystwie w Zabrzu -
        Zaborzu i zmienilem calkiem o nim zdanie.Drugi przyklad RFN jade sobie
        samochodem i szukam audycji w radiu i naraz slysze tlumaczenia z polskiego.
        Nie bylo to tlumaczone zle ale w ogole nie na temat i to w regionie gdzie dosc
        spora czesc ludnosci potrafi do teraz poslugiwac sie jezykiem polskim.
        Dlatego smiem nie wierzyc co prasa mowi o Sadamie bo wiadomosci sa sprzeczne.
        A jak Busch chce pokazac swoja sile to niech wezmie latarke i kopaczke i
        poszuka najpierw Bin Ladena ktory mu najpierw dokuczyl.Przykladow na
        klamstwach w mediach to moglbym ci opowiadac dosyc dlugo.
        • Gość: dana33 Re: Do polita IP: *.adsl.actcom.co.il 19.02.03, 23:52

> Po przykrych doswiadczeniach z prawdomownoscia mediow moi m znajomym i kolegom
          > mowie, slyszales z tym a tym osobiscie to nie mow ze wiesz napewno.Konkretnie
          > dam Ci dwa przyklady z roznych krajow.W 1981 bylem dosc czesto w Sosnowcu i w
          > przejsciu podziemnym byly rozwieszone ulotki o Rozplochowskim
          (przuewodniczacym
          > SOLIDARNOSCI w Hucie Katowice)pomyslalem sobie ze jest to gnojek i pyszalek.
          > Z nie mojej woli spotkalem tego czlowieka w meskim towarzystwie w Zabrzu -
          > Zaborzu i zmienilem calkiem o nim zdanie.Drugi przyklad RFN jade sobie
          > samochodem i szukam audycji w radiu i naraz slysze tlumaczenia z polskiego.
          > Nie bylo to tlumaczone zle ale w ogole nie na temat i to w regionie gdzie
          dosc
          > spora czesc ludnosci potrafi do teraz poslugiwac sie jezykiem polskim.
          > Dlatego smiem nie wierzyc co prasa mowi o Sadamie bo wiadomosci sa sprzeczne.
          > A jak Busch chce pokazac swoja sile to niech wezmie latarke i kopaczke i
          > poszuka najpierw Bin Ladena ktory mu najpierw dokuczyl.Przykladow na
          > klamstwach w mediach to moglbym ci opowiadac dosyc dlugo.

nu, oczywiscie, ze prasa manipuluje tu i tam, ostatecznie musza sprzedac
          gazete, nie? ale co do saddama, to nam nie potrzeba gazety ani nic, my wiemy
          NAPEWNO, ostatecznie 12 lat temu gosc zrzucil na nas 39 raket, chociaz to nie
          byla nasza wojna i nie bralismy w niej udzialu.
          • Gość: polit Re: Do polita IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.03, 16:40
            Dana- piszesz ze to nie jest Wasza wojna a ten brzydal sposcil wam pare rakiet
            przeciez mieliscie na swoim terenie przeciw rakiety Patriot i nie pomogly?
            Przeciez to nie jest wojna o Helene czy "MORALNOSC SWIATOWA" ale po prostu
            o brudne P I E NIAdze a wiec Finansjera "USA" i Finansjera panstw Arabskich.
            Jezeli jestes gotowa ofiarowac swojego syna na oltarzu bankowym to musisz
            sama to ze swoim sumieniem w zgodzie wy..................
            • Gość: dana33 Re: Do polita IP: *.adsl.actcom.co.il 21.02.03, 21:10

> Dana- piszesz ze to nie jest Wasza wojna a ten brzydal sposcil wam pare rakiet
              > przeciez mieliscie na swoim terenie przeciw rakiety Patriot i nie pomogly?
              > Przeciez to nie jest wojna o Helene czy "MORALNOSC SWIATOWA" ale po prostu
              > o brudne P I E NIAdze a wiec Finansjera "USA" i Finansjera panstw Arabskich.
              > Jezeli jestes gotowa ofiarowac swojego syna na oltarzu bankowym to musisz
              > sama to ze swoim sumieniem w zgodzie wy..................

nu, powiedz ty mi polit, bliskosc szabatu uderzyla po mozgu?????
              on spuscil wtedy te rakiety na nas, bo chcial zrobic z tego wojne israel-kraje
              arabskie i nie brdzo mu to wyszlo. rakiety patriot dostalismy w polowie tej
              wojny dopiero, jako ze nikt nie chcial wierzyc, ze ten dyktator rzeczywiscie
              zrzuci rakiety na israel. od polowy wojny, kiedy mielismy juz rakiety patriot,
              to owszem uzywano je, chociaz nie zawsze byly efektywne. pociagnelo to za soba
              rozwiniecie israelskiej rakiety hec, ktora jest duzo lepsza niz patriot.
              a poniewaz mnie nie bardzo znasz, to co ja gotowa jestem ofiarowac nie lezy w
              twojej domenie, juz napewno nie idiotyczne "gotowa ofiarowac swego syna na
              oltarzu bankowym", dlugo jeszcze nie zrozumiesz, co to jest ten kraj, jakie ma
              znaczenie dla zydow i co to za mlodziez, ktora tu wyrasta.
              • Gość: polit Re: Do polita IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.03, 17:51
                Sabatu nie obchodze. Wlasnie wracajac do tych rakiet dziwilo mnie ze Izrael
                chcial Patriot rakiety kiedy zbrojeniowka w Izraelu stoi juz dawno na wysokim
                poziomie. Celnosc rakiet amerykanskich w czasie wojny w Iraku ma tez duzo do
                zyczenia. Co mnie dziwi ze Ty Dana jako MATKA nie masz zadnych watpliwosci aby
                swojego syna ofiarowac na oltarzu wojny (lepiej powiedziec na tresorze
                bankowym) to mnie dziwi bo to juz graniczy-przepraszam za okreslenie- nie z
                patriotyzmem ale fanatyzmem. A powiedz mi dlaczego nie chcecie tych synalkow
                bankierow z USA w wojsku Izraelskim? Bys widziala jak szybko skonczylaby sie
                wojna na waszym terenie.
                • Gość: dana33 Re: Do polita IP: *.adsl.actcom.co.il 23.02.03, 00:28

> Sabatu nie obchodze. Wlasnie wracajac do tych rakiet dziwilo mnie ze Izrael
                  > chcial Patriot rakiety kiedy zbrojeniowka w Izraelu stoi juz dawno na
                  wysokim
                  > poziomie. Celnosc rakiet amerykanskich w czasie wojny w Iraku ma tez duzo do
                  > zyczenia. Co mnie dziwi ze Ty Dana jako MATKA nie masz zadnych watpliwosci aby
                  > swojego syna ofiarowac na oltarzu wojny (lepiej powiedziec na tresorze
                  > bankowym) to mnie dziwi bo to juz graniczy-przepraszam za okreslenie- nie z
                  > patriotyzmem ale fanatyzmem. A powiedz mi dlaczego nie chcecie tych synalkow
                  > bankierow z USA w wojsku Izraelskim? Bys widziala jak szybko skonczylaby sie
                  > wojna na waszym terenie.

nu, polit, ja ci sprobuje wyjasnic cos, co wlasciwie nikt kto to nie mieszka,
                  nie jest w stanie zrozumiec. przedewszystkim, zadna matka, israelska czy nie,
                  nie jest gotowa zlozyc swoje dziecko w ofiarze, syna czy corke. Israel bez
                  wojska nie moze istniec nawet 2 tygodni, jak wiesz, graniczymy tylko i
                  wylacznie z naszymi przyjaciolmi, ktorzy tylko czychaja na nasza slabosc. to
                  wojsko, to my, doslownie. idziemy do wojska jak mamy 18 lat, chlpcy i
                  dziewczynki, potem ida do tego wojska rowniez nasze dzieci. poniewaz to maly
                  kraj i malo ludzi, wiec po skonczeniu regularnej 3-letniej sluzby,
                  kazdy "odrabia" conajmniej miesiac w roku sluzbe w rezerwie. kazdy mezczyzna,
                  bo dziewczeta po 2 latach obowiazkowego wojska normalnie wychodza za maz i nie
                  odbywaja wiecej sluzby w rezerwie. tak ze albo kazdy jest w wojsku, albo ma
                  kogos w wojsku, syna, brata, meza, ojca.. i dlatego kazdy zolnierz to moj syn,
                  tak samo jak moj syn ma duzo matek, dlatego jak zolnierz wchodzi do miejscowego
                  sklepiku i akurat jest pare osob do kasy, to kazdy go przepusci, dlatego
                  wlasciciel pizzerii jak zolnierze z pobliskiej bazy zamawiaja pizze, sprzedaje
                  ja zolnierzom po cenie kosztu i jeszcze doklada coca cole "on the house",
                  dlatego, ze jak zolnierze stoja niedaleko naszego domu i pilnuja bezpieczenstwa
                  dzielnicy, to wszyscy sasiedzi troszcza sie o ich jedzenie i picie.
                  a dlaczego nie chce "tych synalkow bankierow z USA w wojsku Izraelskim?" bo oni
                  nigdy nie beda dobrymi izraelskimi zolnierzami. nasi wiedza za co sie bija,
                  nasi wiedza, ze to ich dom i ze jak przegraja, to przegrali dom. a ten synalek,
                  jak mowisz, to to jego dom? a dlaczego przegrali w wietnamie? bili sie tam za
                  swoj dom?
                  • Gość: polit Re: Do polita IP: *.dip.t-dialin.net 23.02.03, 14:34
                    Dana- jezeli dobrze Cie zrozumialem to ten Zyd w USA nie jest Zydem. Albo
                    inaczej powiedziec religia jest zydowska ale obywatelstwo jest izraelskie,
                    i ci dobrzy panowie nie maja nic wspolnego z Izraelem.Ale to mi nie pasuje
                    troche do mojej filozofii politycznej , bo ci panowie z USA kasuja pieniadze
                    dla "biednych ofiar Holokaustu" od niemieckich przedsiebiorcow a w koncu
                    holokaustu w Ameryce nie bylo .Chyba pamietasz Dana ze komuna w Polsce grala
                    ta sama karta.Ludzie dostawali odszkodowania po przeliczeniu oficjalnym, a to
                    wiesz co znaczylo.
                    • Gość: dana33 Re: Do polita IP: *.jazo.org.il 23.02.03, 14:58

> Dana- jezeli dobrze Cie zrozumialem to ten Zyd w USA nie jest Zydem. Albo
                      > inaczej powiedziec religia jest zydowska ale obywatelstwo jest izraelskie,
                      > i ci dobrzy panowie nie maja nic wspolnego z Izraelem.Ale to mi nie pasuje
                      > troche do mojej filozofii politycznej , bo ci panowie z USA kasuja pieniadze
                      > dla "biednych ofiar Holokaustu" od niemieckich przedsiebiorcow a w koncu
                      > holokaustu w Ameryce nie bylo .Chyba pamietasz Dana ze komuna w Polsce grala
                      > ta sama karta.Ludzie dostawali odszkodowania po przeliczeniu oficjalnym, a to
                      > wiesz co znaczylo.

nu, ty polit, ty sie zdecyduj co ty chcesz. tu sugerujesz "synalkow z ameryki",
                      jak ci objasniam dlaczego ich nie potrzebujemy tu w wojski, to przechodzisz na
                      religie, obywatelstwo i odzszkodowania placone przez niemcow. innymi slowami,
                      kombinujesz cos lub manipulujesz. masz pytanie, ok, chcesz krecic, to krec sam.
                      • Gość: polit Re: Do Dany i Tomka IP: *.dip.t-dialin.net 23.02.03, 15:38
                        Tak zgadlas mam cos przeciwko Zydom amerykanskich.Dlatego juz dawno zadalem Ci
                        kilka pytan na ten temat. Po prostu nie znam dokladnie relacji miedzy
                        Izraelczykami a Zydami, w szczegolnosci tych z Zachodu. Dana ci z USA z swoja
                        pazernoscia ida mi na nerwy. Nie jest to jednak dyskusja na tym forum bo moze
                        byc zle zrozumiana a moze nawet specjalnie na inny grunt sterowana. Z pewnoscia
                        pare osob odstepluje mnie jako antysemite i sprawa zostanie zamknieta a problem
                        pozostanie.
                        E-Mail:PL.Erich @gmx.de
    • Gość: hawk Re: Co dzieje sie z (niektorymi) Zydami? IP: *.vc.shawcable.net 20.02.03, 02:01
      Mylisz sie! Oni nie tylko nienawidza Muzulmanow, dla nich Chrzescijanie sa
      conajmniej tacy sami, a moze i gorsi. Narazie siedza w miare cicho, (w Izraelu
      prowadzi sie otwarta polityke antychrzescijanska), bo czerpia z nas korzysci.
      Ale zapytaj przecietnego zyda co on mysli o Chrzescijanstwie, a dowiesz sie ze
      faryzeuszostwo nie zmienilo sie w ciagu 2000 lat ani na jote.
      • Gość: jojo Re: Co dzieje sie z (niektorymi) Zydami? IP: *.proxy.aol.com 20.02.03, 02:19
        Gość portalu: hawk napisał(a):

> Mylisz sie! Oni nie tylko nienawidza Muzulmanow, dla nich Chrzescijanie sa
        > conajmniej tacy sami, a moze i gorsi. Narazie siedza w miare cicho, (w
        Izraelu
        > prowadzi sie otwarta polityke antychrzescijanska), bo czerpia z nas korzysci.
        > Ale zapytaj przecietnego zyda co on mysli o Chrzescijanstwie, a dowiesz sie
        ze
        > faryzeuszostwo nie zmienilo sie w ciagu 2000 lat ani na jote.
        To co ja wiem : Zaden Zyd nigdy nie krytykowal innej religii,chyba ze polacek
        przepity Zyda udajacy,tfuj alkoholicki narodzie !!!
        • Gość: hawk Re: Co dzieje sie z (niektorymi) Zydami? IP: *.vc.shawcable.net 20.02.03, 02:22
          Gość portalu: jojo napisał(a):

> Gość portalu: hawk napisał(a):
          >
          > > Mylisz sie! Oni nie tylko nienawidza Muzulmanow, dla nich Chrzescijanie sa
          >
          > > conajmniej tacy sami, a moze i gorsi. Narazie siedza w miare cicho, (w
          > Izraelu
          > > prowadzi sie otwarta polityke antychrzescijanska), bo czerpia z nas korzys
          > ci.
          > > Ale zapytaj przecietnego zyda co on mysli o Chrzescijanstwie, a dowiesz si
          > e
          > ze
          > > faryzeuszostwo nie zmienilo sie w ciagu 2000 lat ani na jote.
          > To co ja wiem : Zaden Zyd nigdy nie krytykowal innej religii,chyba ze polacek
          > przepity Zyda udajacy,tfuj alkoholicki narodzie !!!

Oto juz jest perwsza odpowiedz - powyzej! napisal ja zlodziejski jojo.
          • Gość: jojo Re: Co dzieje sie z (niektorymi) Zydami? IP: *.proxy.aol.com 20.02.03, 02:31

> Gość portalu: jojo napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: hawk napisał(a):
            > >
            > > > Mylisz sie! Oni nie tylko nienawidza Muzulmanow, dla nich Chrzescijan
            > ie sa
            > >
            > > > conajmniej tacy sami, a moze i gorsi. Narazie siedza w miare cicho, (
            > w
            > > Izraelu
            > > > prowadzi sie otwarta polityke antychrzescijanska), bo czerpia z nas k
            > orzys
            > > ci.
            > > > Ale zapytaj przecietnego zyda co on mysli o Chrzescijanstwie, a dowie
            > sz si
            > > e
            > > ze
            > > > faryzeuszostwo nie zmienilo sie w ciagu 2000 lat ani na jote.
            > > To co ja wiem : Zaden Zyd nigdy nie krytykowal innej religii,chyba ze pola
            > cek
            > > przepity Zyda udajacy,tfuj alkoholicki narodzie !!!
            >
            > Oto juz jest perwsza odpowiedz - powyzej! napisal ja zlodziejski jojo.
            A ty mi wytlumacz,czemu mnie zlodziejem nazywasz,OK ?
            • Gość: hawk Re: Co dzieje sie z (niektorymi) Zydami? IP: *.vc.shawcable.net 20.02.03, 07:29

>
              > > Gość portalu: jojo napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: hawk napisał(a):
              > > >
              > > > > Mylisz sie! Oni nie tylko nienawidza Muzulmanow, dla nich Chrzes
              > cijan
              > > ie sa
              > > >
              > > > > conajmniej tacy sami, a moze i gorsi. Narazie siedza w miare cic
              > ho, (
              > > w
              > > > Izraelu
              > > > > prowadzi sie otwarta polityke antychrzescijanska), bo czerpia z
              > nas k
              > > orzys
              > > > ci.
              > > > > Ale zapytaj przecietnego zyda co on mysli o Chrzescijanstwie, a
              > dowie
              > > sz si
              > > > e
              > > > ze
              > > > > faryzeuszostwo nie zmienilo sie w ciagu 2000 lat ani na jote.
              > > > To co ja wiem : Zaden Zyd nigdy nie krytykowal innej religii,chyba ze
              > pola
              > > cek
              > > > przepity Zyda udajacy,tfuj alkoholicki narodzie !!!
              > >
              > > Oto juz jest perwsza odpowiedz - powyzej! napisal ja zlodziejski jojo.
              > A ty mi wytlumacz,czemu mnie zlodziejem nazywasz,OK ?

A ty mi wytlumacz, czemu mnie alkoholikiem nazywasz,OK ?
      • Gość: dana33 Re: Co dzieje sie z (niektorymi) Zydami? IP: *.jazo.org.il 20.02.03, 08:12

Izraelu
        ze

nu, mieszkam tutaj juz 30 lat i dotychczas nie zauwazylam tej "otwarta polityke
        antychrzescijanska"...
        • patriota Re: Co dzieje sie z (niektorymi) Zydami? 20.02.03, 09:25

> nu, mieszkam tutaj juz 30 lat i dotychczas nie zauwazylam tej "otwarta
          > polityke antychrzescijanska"...

byc moze dlatego, ze Ty generalnie spore problemy z zauwazaniem bardzo wielu
          rzeczy; na przyklad faszystowskich metod waszego panstwa lub zbrodni twojego
          ukochanego wodza.
          • Gość: dana33 Re: Co dzieje sie z (niektorymi) Zydami? IP: *.jazo.org.il 20.02.03, 10:03
            patriota napisał:

>
            > > nu, mieszkam tutaj juz 30 lat i dotychczas nie zauwazylam tej "otwarta
            > > polityke antychrzescijanska"...
            >
            > byc moze dlatego, ze Ty generalnie spore problemy z zauwazaniem bardzo wielu
            > rzeczy; na przyklad faszystowskich metod waszego panstwa lub zbrodni twojego
            > ukochanego wodza.

nu, widze, ze odruchy wymiotne w kolorze zielonym u ciebie ciagle biora gore
            nad rozumem....zmien lekarza....
            • Gość: !!! Re: Co dzieje sie z (niektorymi) Zydami? IP: 195.152.54.* 22.02.03, 18:04
              hmm ,gdzies juz to czytalem
          • Gość: dana33 Re: Co dzieje sie z (niektorymi) Zydami? IP: *.adsl.actcom.co.il 23.02.03, 00:36
            patriota napisał:

>
            > > nu, mieszkam tutaj juz 30 lat i dotychczas nie zauwazylam tej "otwarta
            > > polityke antychrzescijanska"...
            >
            > byc moze dlatego, ze Ty generalnie spore problemy z zauwazaniem bardzo wielu
            > rzeczy; na przyklad faszystowskich metod waszego panstwa lub zbrodni twojego
            > ukochanego wodza.

nu, ty oczywiscie tez nalezysz do tej grupy co hawk
      • Gość: dana33 Re: Co dzieje sie z (niektorymi) Zydami? IP: *.adsl.actcom.co.il 23.02.03, 00:35

Izraelu
        ze

nu, a wiesz co przecietny chrzescijanin mowi o zydach? z krwi dzieci
        chrzescijanskich zydzi robia mace... zydzi zamordowali jezusa... zydzi to
        zlodziejski narod.... jesli przecietny zyd mysli zle o chrzescijanach, to
        wlasnie z tych powodow, do tego dochodza inkwizycja, pogromy, dyskryminacja,
        zaglada... a stosunek jednych do drugich wlasciwie opiera sie na przesadach,
        nie wiedzy, niecheci zrozumienia jeden drugiego i na nie tolerancji
        czegos "innego". ty wlasnie nalezysz do tej grupy.
        • Gość: jojo Re: Co dzieje sie z (niektorymi) Zydami? IP: *.proxy.aol.com 23.02.03, 01:04

>
          > > Mylisz sie! Oni nie tylko nienawidza Muzulmanow, dla nich Chrzescijanie sa
          >
          > > conajmniej tacy sami, a moze i gorsi. Narazie siedza w miare cicho, (w
          > Izraelu
          > > prowadzi sie otwarta polityke antychrzescijanska), bo czerpia z nas korzys
          > ci.
          > > Ale zapytaj przecietnego zyda co on mysli o Chrzescijanstwie, a dowiesz si
          > e
          > ze
          > > faryzeuszostwo nie zmienilo sie w ciagu 2000 lat ani na jote.
          >
          > nu, a wiesz co przecietny chrzescijanin mowi o zydach? z krwi dzieci
          > chrzescijanskich zydzi robia mace... zydzi zamordowali jezusa... zydzi to
          > zlodziejski narod.... jesli przecietny zyd mysli zle o chrzescijanach, to
          > wlasnie z tych powodow, do tego dochodza inkwizycja, pogromy, dyskryminacja,
          > zaglada... a stosunek jednych do drugich wlasciwie opiera sie na przesadach,
          > nie wiedzy, niecheci zrozumienia jeden drugiego i na nie tolerancji
          > czegos "innego". ty wlasnie nalezysz do tej grupy.
          Komu to tlumaczysz ? Dla ptaka przez hiene rozdziobanego ? Debil jastrzebia
          udajacy,zwyklym szpakiem tu w Ameryce jest i dziobie to,czego mu bezdomne psy z
          ulicy dozrec nie zdazyly...
          • Gość: Wtracalski Re: Co dzieje sie z (niektorymi) Zydami? IP: 213.8.97.* 23.02.03, 16:31

> Komu to tlumaczysz ? Dla ptaka przez hiene rozdziobanego ? Debil jastrzebia
            > udajacy,zwyklym szpakiem tu w Ameryce jest i dziobie to,czego mu bezdomne
            psy z
            >
            > ulicy dozrec nie zdazyly...

Nawet gdybym sie bardzo wysilal, nie zdolam dojsc do dziesiatej czesci
            nienawisci do ciebie, z tej ktora ty masz do mnie.
            W tym cala "tajemnica" antysemityzmu.
            To ty jestes podczlowiek, nie ja.
            • Gość: jojo Re: Co dzieje sie z (niektorymi) Zydami? IP: *.proxy.aol.com 24.02.03, 00:03
              Gość portalu: Wtracalski napisał(a):

> Gość portalu: jojo napisał(a):
              >
              > > Komu to tlumaczysz ? Dla ptaka przez hiene rozdziobanego ? Debil jastrzebi
              > a
              > > udajacy,zwyklym szpakiem tu w Ameryce jest i dziobie to,czego mu bezdomne
              > psy z
              > >
              > > ulicy dozrec nie zdazyly...
              >
              > Nawet gdybym sie bardzo wysilal, nie zdolam dojsc do dziesiatej czesci
              > nienawisci do ciebie, z tej ktora ty masz do mnie.
              > W tym cala "tajemnica" antysemityzmu.
              > To ty jestes podczlowiek, nie ja.
              Kto tutaj o "podludziach" wspominal ? Pomieszalo sie tobie cos z pewnoscia,w
              szarych komorkach twoich zasychajacych z dnia na dzien,zaloz okulary i poczytaj
              dokladniej wypowiedzi LUDZI...!!!
    • Gość: Fredzio Re: Co dzieje sie z (niektorymi) Zydami? IP: ch1na* / 172.18.14.* 25.02.03, 16:04
      Patriota jestes Voldeutsche Scheiss Polacke co siedzi w NRF na Niemieckiego
      Chleba i chce mi w Polsce Rzadzic.
      Taki Polak co sprawdza co Dzienie jego Narodowosc wZgledu Waluty
      Jak Euro na Gorze jest Niemieciem
      Jak Zlotowka na gorze jest Polaczkiem.
      u Niemcow zawsze Zostaniesz Scheiss Polack
      Pzdr cie Szalomem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka