Dodaj do ulubionych

Hezbolla zniszczył baze wojskową w Afouleh

08.08.06, 19:27
Hezbolla zniszczył baze wojskową w Afouleh przy pomocy nowych rakiet wg irańskiej agencji.
Moze ktos powie gdzie jest Afouleh?

iraqwar.mirror-world.ru/article/97912

He further pointed to the wider scope of Hezbollah's rocket attacks and added that in addition to the wider scope and increased number of rockets, Hezbollah has started launching a new type of powerful, long-range missiles.

Informing that each of these newly launched missiles carry 100kg of explosives, the Hezbollah senior commander said that as their first targets the new rockets have struck and destroyed a military base in Afouleh region.

english.farsnews.com/newstext.php?nn=8505100404
Obserwuj wątek
    • puls ))) ten arab zwariowal do reszty ha ha ha 08.08.06, 21:20
      • dosc_tego pewnie jest wlasnie w kozie i ma wizje............ 08.08.06, 21:23
        ale karzaca reka IDF dosiegnie wszystkich islamskich bandytow....
        • puls Re: pewnie jest wlasnie w kozie i ma wizje....... 08.08.06, 21:30
          no to zniszczyli arabku wyslow sie ))
          tchorzu zza cywili mordujacym
          www.news.com.au/adelaidenow/story/0,22606,19960056-5006301,00.html
          • dosc_tego eeee. to bylo do mnie czy do nopes?? 08.08.06, 21:37

• dana33 Re: Hezbolla zniszczył baze wojskową w Afouleh 08.08.06, 21:34
      jak widac, nopcius, hizballah tez nie wiedzial, gdzie jest afula, bo nie trafil
      tam w zadna baze. przynajmniej u nas o tym nie wiadomo nic. moze poczekamy do
      jutra to jesli cos bylo, to sie dowiemy..... ale mi sie cusik zdaje, ze to znow
      ten samolot stracony przez krystka... :))))
      • marouder Jesli to ten sam samolot, to on dlugo lecial.. 08.08.06, 21:42
        ..znaczy sie spadal z nad Bejrutu?
        Ale wyladowal szczesliwie?
        Ja, musze ci sie przyznac danka, pasjami lubie czytac Nopciusia!
        • dana33 Re: Jesli to ten sam samolot, to on dlugo lecial. 08.08.06, 22:06
          ja tez..... ona ma zawsze swietne informacje....:))))
        • i-love-2-bike Re: Jesli to ten sam samolot, to on dlugo lecial. 08.08.06, 22:10
          marouder napisał:

> Ja, musze ci sie przyznac danka, pasjami lubie czytac Nopciusia!

e nie badz taki skromny marudowitz,ty pasjami wdychasz slowa proroka
          arapa,medrca pulsa i jasnowidzacej dany,ktora twierdzi w zaparte,ze rakietka nie
          zabila 12 chlopa z jej raju. tak trzymac to rzeczywiscie trzeba miec niezla
          pasje,aby tego typu loonies emablowac swym czarem.
      • goldbaum Odwolalas? 08.08.06, 21:43
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=46455465&a=46458683
        • i-love-2-bike Re: Odwolalas? 08.08.06, 21:45
          a nich zaprzecza,chyba te matki tych 12 cial w workach powinny ja po stopach
          calowac. najlepiej jest mowic na czarne biale i uwazac,ze tak wlasnie swiat wyglada.
          • yann17 Re: DANA !!! Odwolalas? 08.08.06, 21:59
            dana żyje w wyimaginowanej rzeczywistości, w której nie dopuszcza do siebie
            informacji tę rzeczywistośc burzących, to objaw, ba jednostka chorobowa znana
            powszechnie w psychiatrii.
            • i-love-2-bike Re: DANA !!! Odwolalas? 08.08.06, 22:08
              yann17 napisał:

> dana żyje w wyimaginowanej rzeczywistości, w której nie dopuszcza do siebie
              > informacji tę rzeczywistośc burzących, to objaw, ba jednostka chorobowa znana
              > powszechnie w psychiatrii.

jak mowie matki tych 12 chlopow powinny ja wycalowac,ze jedno jej slowo
              wskrzesza zmarlych.nie wiem co powoduje u czlowieka tego typu zaburzenia,chyba
              ciezka choroba psychiczna.
              • dana33 Re: DANA !!! Odwolalas? 08.08.06, 22:12
                hihihi..... nu, fajni jestescie....
                pewnie ze psychiczna, pewnie ze choroba i pewnie ze ciezka... :))))
            • j-k uprawiasz tandete intelektualna, gdyz abstrahujac 08.08.06, 22:09
              od dany, islamuski nie maja przez najblizsze 30 lat ZADNYCH szans
              na pokonanie Izralea.

ty oczywiscie rzniesz glupa udajac, ze o tym nie wiesz.
            • dana33 Re: DANA !!! Odwolalas? 08.08.06, 22:09
              :)))))
        • dana33 Re: Odwolalas? 08.08.06, 22:08
          nie, nie odwolalam. bo klamal... :))))
          • goldbaum Re: Odwolalas? 08.08.06, 22:25
            Acha.
            Tych 12 Izraelczykow nie zginelo i wszystkie serwisy informacyjne z izraelskimi
            wlacznie klamaly.

Twoj stan psychiczny nie moze budzic jakichkolwiek watpliwosci.
            • j-k To - islamski prowokatorze, mustafa-goldbaum... 08.08.06, 22:30
              ze Zydow ginie ilus tam, nie zmienia faktu, ze islamskich bandytow
              z hisbollah
              ginie kilka razy wiecej...:)

w koncu bez tego sie nie obejdzie...

w 1982 gdy nastapila izraelska ofensywa ladowa - zlikwidowano
              wladze PLO nad Libanem...
              teraz bedzie podobnie...:)))
              • goldbaum kolejny swir 08.08.06, 22:35
                produkujacy sie na forum "romantica" jako "iwona334" i cieszacy sie
                pomordowanych dzieci ponizej 12 roku zycia ktorych nazywa "bandytami".

Co ty z siebie robisz biedaku....
                • j-k jestes tanim islamskim prowokatorem, mustafa-g 08.08.06, 22:39
                  zawsze gdy Ci to wypomne, placzesz mi w rekaw....
                  to jest mi treszta obojetne.. mustafa-g :)))

bandyci islamscy z hisbollah dostaja sromotne lanie (jak zwykle)
                  i tylko to sie liczy - islamska manipulantko :)))
                • yann17 Re: kolejny swir 08.08.06, 22:39
                  jeszcze z rok temu można było z nim pogadać, teraz zbzikował zupełnie, gada jak
                  10 letnie dziecko podczas kłótni w piaskownicy
                  • j-k kolejny polityczny ignorant :) 08.08.06, 22:43
                    zglos sie do mnie po zakonczeniu konfliktu w Libanie,
                    gdy islamscy bandyci z hisbollah beda usunieci na polnoc od Bejrutu :)))

- jesli nie - to przyznam Ci racje :)))

postanowilem nie tracic czasu na dyskusje z politycznymi ignorantami...
                  • j-k Kolejny swir - to ty :))) 08.08.06, 22:49
                    nie jestes swirem.
                    Jestes tanim islamskim manipulatorem, myslacym, ze jak cos napiszesz
                    - polityczny indolencie - to Twoje slowa obroca sie w rzeczywistosc...:)

Tak nie jest, nigdy nie bylo i nie bedzie, polityczny nieudaczniku...

islamuski w Libanie z hisbollah dostaja lanie ...

i tak nadal bedzie...

obojetne, co napiszesz...

dormine bene

Tfuj, jak zawsze, majacy Cie nadal w opiece,
                    Tfuj Aniol Stroz...

Dr. J.K.

• goldbaum Re: kolejny swir 08.08.06, 22:49
                    yann17 napisał:

> jeszcze z rok temu można było z nim pogadać,

Podziwiam twoja cierpliwosc. Ten facet juz wtedy gledzil trzy po trzy.

> teraz zbzikował zupełnie, gada jak 10 letnie dziecko podczas kłótni w
                    > piaskownicy

10-letnie??? 10-letnie dzieci sa juz duzo dalej od niego...
                    Jasiu jest na poziomie7-8 latka najwyzej.
                    • j-k Jasio cie wykorzystywal seksualnie...??? :))) 08.08.06, 22:56
                      goldbaum napisał:
                      > Jasiu jest na poziomie -8 latka najwyzej.

to fakt :)
                      widac w nim i w tobie trwale slady islamskiej glupoty.

adres jasia ci chetnie zapodam...
                      a jak myslisz mustafa...???

nasrallah lubi te wieprzowe kotlety?
                      a ty lubisz wodke koszerna ? :)))

wiem, ze lubisz...

no powiedz :)))

• goldbaum Pora na troche klasyki, dla swirow na uspokojenie 08.08.06, 23:00
                        Panie Kraczkowski, uczynie dla Pana wyjatek...

na tej stronie sa podane moje 2 publikacje.

1. Nie zgadzam sie (poza korzystaniem tego linku)
                        na podawanie mojego imienia i nazwiska gdziekolwiek indziej.
                        (link)
                        J.K.
                        -----------------------------------------------------------------
                        Wie pan, pod tym linkiem jest tylko jedno
                        nazwisko, ktore by pasowalo do
                        J.K., a mianowicie "Dr. Janusz Kossakowski".
                        Czy to pan?

Piotr Kraczkowski
                        Nie zrozumial Pan, o co prosilem?

mogl Pan przeczytac ten link , a nie przepisywac z niego danych...
                        (zwlaszcza, ze podalem wczesniej tematyke mojej pracy)

Udaje Pan, ze nie zrozumial Pan mojej prosby?

zegnam.
                        Faktycznie nie rozumiem o co panu chodzi.
                        Nie podalem przeciez niczego, co nie
                        byloby kazdemu dostepne z ksiazki telefonicznej
                        w Awizgranie lub z podanego przez pana linku?
                        Czy my widzimy dwa rozne fora?

Chyba nie chce pan sobie palnac w leb?
                        Panie doktorze!!

Piotr Kraczkowski
                        --------------------------------------------------------------
                        • j-k nie - Mustafa-goldbaum :))) 08.08.06, 23:04
                          lezacych nigdy nie bije ::)))

bylem tydzien temu w Lodzi :)))

Wyjazd na autostrade do Poznania przez Strykow - byl ciezki :)))

A tobie wszelkie grzechy odpuszcze...

pod warunkiem, ze wypijesz ze mna butelka KOSZERNEJ

amerykanskiej BOURBON WHISKEY :)))

niezla jest :)))
                          • goldbaum Zazyj Iwona Insidon i sprobuj pospac 08.08.06, 23:08
                            Nie bedzie latwo ale sprobowac warto. Pomogloby ci.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=46595035&a=46595364
                            • j-k mustafa-goldbaum, islamski biedaku :) 08.08.06, 23:14
                              ja do ciebie z sercem - a ty do mnie kamieniem?

oszem - miasto Lodz wyglada przyzwoicie...

twoi milusinscy z bandyckiego, islamskiego hisbollahu wygladaja gorzej :)))

nic na to nie poradze...
                              mam jednak wrazenie, ze Lodz nie odbiega z sympatiami
                              do Zydow daleko od Krakowa...
                              wiem to ze Zrodel ...

Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K.

dormine bene.
                              • goldbaum "z sercem"? 08.08.06, 23:15
                                To dlatego zazywasz Insidon....

Stany lękowe. Lekkie i średnie stany depresyjne. Wyczerpanie nerwowe.
                                Bezsenność, przewlekły alkoholizm. Zaburzenia okresu przekwitania. Zaburzenia
                                psychiczne na tle chorób sercowych (dusznica bolesna, zawał mięśnia sercowego,
                                nadciśnienie).
            • dana33 Re: Odwolalas? 08.08.06, 22:40
              zginelo oczywiscie. ale nie na terenie libanu, jak podal to nasz ukochany yann.
              • goldbaum [...] 08.08.06, 22:47
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • dana33 Re: Jak male dziecko.... 08.08.06, 22:59
                  ".... wcześniejsze doniesienia o masakrze jaką Hezbollah sprawił rezerwistom
                  izraelskim na terytorium Libanu." :))))
                  • goldbaum Re: Jak male dziecko.... 08.08.06, 23:03
                    "W ataku rakietowym na Izrael zginęło 12 IDF - yann17 06.08.06, 13:37"

A nawet gdyby. Trzeba byc niezle swirnietym, zeby informacje o zabiciu 12 ludzi
                    okreslac jako nieprawdziwa bo.... wydarzyla sie kilka kilometrow dalej na poludnie.

Twoj stan budzi powazne obawy.
                  • yann17 Re: Jak male dziecko.... 08.08.06, 23:03
                    dana33 napisała:

> ".... wcześniejsze doniesienia o masakrze jaką Hezbollah sprawił rezerwistom
                    > izraelskim na terytorium Libanu." :))))
                    ----------------przeczytaj tytuł watku, po przecinku jest następna kwestia

a kłamstwo zarzuciłaś mi w innym miejscu, jak napisałem, że smierć 12 IDF
                    potwierdziła telewizja izraelska ( Channel 2 TV )
                    • goldbaum Re: Jak male dziecko.... 08.08.06, 23:05
                      yann17 napisał:

> a kłamstwo zarzuciłaś mi w innym miejscu, jak napisałem, że smierć 12 IDF
                      > potwierdziła telewizja izraelska ( Channel 2 TV )

Nie bylaby soba, gdyby nawet w tak ewidentnej sytuacji nie usilowala sie wykrecic...

Widziales kiedys cyganke zlapana za reke przy kradziezy? To ten sam kaliber...
                      • j-k Tylko to jest bez znaczenia - islamski biedaku... 08.08.06, 23:09
                        jakbym Cie nie znal, tobym sie przejmowal :)

A tak , jak zwykle probujesz z igly robic widly, podczas,
                        gdy bandyci islamscy z hisbollah dostaja lanie, az sie kurzy ? .)))
                        • goldbaum [...] 08.08.06, 23:14
                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                          • j-k mustafa- goldbaum - to diagnoza bez znaczenia :))) 08.08.06, 23:17
                            skoro sympatia do Zydow w Lodzi (bylem wlasnie i widzialem)
                            utrzymuje sie na krakowskim poziomie :)))

dormnine bene :)
                            • goldbaum Czy moze wieksze opakowanie? 08.08.06, 23:18
                              www.novartispharma.ch/images/products/insidon_small.jpg
                              • j-k m 08.08.06, 23:19
                                • j-k moze :)) 08.08.06, 23:20
                                  mozna 100 islamuskow wyslac na Marsa za jednym zamachem :)))
                                  a nie tylko jednego... :)

PS. ten wyjazd na Strykow, to jakis islamusek musial robic :)))
                                  trudno na niego wjechac :)))

• goldbaum "m"? Spokojnie jasiu, bez paniki 08.08.06, 23:23
                                    ..bo jeszcze nam tu jakiejs.... depresji dostaniesz :-)
                      • yann17 Re: Jak male dziecko.... 08.08.06, 23:17
                        goldbaum napisał:

> yann17 napisał:
                        >
                        > > a kłamstwo zarzuciłaś mi w innym miejscu, jak napisałem, że smierć 12 IDF
                        >
                        > > potwierdziła telewizja izraelska ( Channel 2 TV )

> Nie bylaby soba, gdyby nawet w tak ewidentnej sytuacji nie usilowala sie
                        wykrec
                        > ic...
                        >
                        > Widziales kiedys cyganke zlapana za reke przy kradziezy? To ten sam kaliber...

------------------------
                        nie dość, że permanentnie manipuluje to się jeszcze w tym wszystkim pogubiła,

trudno walczyć na kilkunastu frontach (wątkach ) na raz
                        >

• goldbaum Re: Jak male dziecko.... 08.08.06, 23:21
                          To poza tym fanatyczka. Nie dopuszcza do siebie tego, co nie pasuje w jej
                          swiatopoglad, nawet jesli sa to fakty.

W czasie takiego konfliktu pojawia sie duzo niesprawdzonych informacji, ktore
                          pozniej okazuja sie nieprawda. Myslala, ze skoro nic nie slyszala w swoim
                          propagandowym kolchozniku, to to cos nie ma prawa istniec.

Po paru godzinach zamknela sie na tym watku, jak wreszcie do niej dotarlo.
                          • dana33 Re: Jak male dziecko.... 08.08.06, 23:49
                            wlasnie, drzewiecki, jest duzo niesprawdzonych wiadomosci. roznica miedzy wami
                            a nami polega na tym, ze my czekamy, az israel poda informacje i nawet jak inne
                            zrodla cos mowia, to nie polegamy ani na bbc, ani na nasralli, ani na al
                            jazeera. tylko na naszych. nasze sa bardzo czesto podawane z kilkugodzinnym
                            opoznieniem, szczegolnie te, kiedy chodzi o poleglych zolnierzy. z bardzo
                            prostego powodu: chce sie najpierw zawiadomic rodziny o stracie syna i unika
                            sie za wszelka cene, zeby te rodziny dowiedzialy sie wlasnie z gazet czy z tv.
                            wy natomiast nie mozecie z radosci nad kazdym poleglym zolnierzem israelskim
                            wytrzymac, i sprawdzone czy nie, od razu lecicie z tym na forum. to dotyczy i
                            zolnierzy poleglych i zestrzelonych samolotow i zatopionych lodzi itd itd itd.
                            mozesz mnie nazywac fanatyczka, zwisa mi to i powiewa. bo ty drzewiecki juz
                            dawno straciles w moich oczach najmniejsza szanse nazwania ciebie homo sapiens.
                            lubisz zydow czy ich nienawidzisz, wsjo rawno. ale w sytuacji w ktorej gina
                            ludzie drwic z tego, to tylko zerowiec moralny moze. nawet jak to twoj wrog.
                            w israelu zabitych przez nas terrorystow chowa sie na specjalnym cmentarzu,
                            ciala ich sa traktowane z szacunkiem naleznym zmarlemu, nawet jak sqrwysyn
                            zabil kilkanascie osob wysadzajac sie w autobusie. i jak przychodzi do wymiany
                            jencow, to te ciala zwracane sa w trumnach i traktowane odpowiednio do sytuacji.
                            wy natomiast nad kazdym zabitym zydem przebieracie nogami ze szczescia. i nawet
                            jesliby nie bylo innych dowodow, to tylko to mowi juz o waszej moralnosci i
                            waszych charakterach.
                            • goldbaum Re: Jak male dziecko.... 08.08.06, 23:59
                              dana33 napisała:

> my czekamy, az israel poda informacje i nawet jak inne zrodla cos mowia, to
                              > nie polegamy ani na bbc, ani na nasralli, ani na al jazeera. tylko na naszych.

I dementujecie, dementujecie, dementujecie :-)

> lubisz zydow czy ich nienawidzisz, wsjo rawno. ale w sytuacji w ktorej gina
                              > ludzie drwic z tego, to tylko zerowiec moralny moze. nawet jak to twoj wrog.

Fajnie, ze wreszcie uwazasz sie za "zerowca moralnego".

> w israelu zabitych przez nas terrorystow chowa sie na specjalnym cmentarzu,
                              > ciala ich sa traktowane z szacunkiem naleznym zmarlemu,

Szkoda, ze zywych nie potraficie traktowac z takim szacunkiem, nawet dzieci...
                    • dana33 Re: Jak male dziecko.... 08.08.06, 23:38
                      tak prawde mowiac zlotko, to mowa byla o bbc, a nie o tv israelskiej... :)))
                      • goldbaum Re: Jak male dziecko.... 08.08.06, 23:45
                        Izaelska telewizja do tej pory tego nie podala?
              • yann17 Re: Odwolalas? 08.08.06, 22:59
                dana33 napisała:

> zginelo oczywiscie. ale nie na terenie libanu, jak podal to nasz ukochany
                yann.
                ------------
                dana, czytaj powoli i bez emocji !!!!!!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=46455465
    • lechu1 Oto przyklad arabskich typowych klamstw ))))) 08.08.06, 22:34
      Niech sobie tak " niszcza "
      codziennie i oklamuja ciemne masy arabskich analfabetow .
      Ktos kiedys napisal ze muslimy - arabowie nie potrafia rozgraniczyc
      rzeczywistosc i swoje fantazje .
      • yann17 Re: Oto przyklad arabskich typowych klamstw ))))) 08.08.06, 22:37
        lechu1 napisała:

> Niech sobie tak " niszcza "
        > codziennie i oklamuja ciemne masy arabskich analfabetow .
        > Ktos kiedys napisal ze muslimy - arabowie nie potrafia
        rozgraniczyc
        > rzeczywistosc i swoje fantazje .
        ------------------
        To tak samo jak Dana, a może ona Hurysa ?????
        • dana33 Re: Oto przyklad arabskich typowych klamstw ))))) 08.08.06, 22:41
          zgadza sie yann, ja rowniez i hurysa. taka extra. zydowka i 500 kilogramowa...
        • lechu1 Re: Oto przyklad arabskich typowych klamstw ))))) 08.08.06, 22:44
          arabki nie wiedza ze hurys od dawna zabraklo i taki dupes,yann beda
          robic za hurysy dla shaidow .
          Taka braterska pomoc miedzy muslimami , ogolnie wiadamo ze z braku
          kobiet tak sobie " pomagaja "
    • nopes Hezbolla ma agentów w izraelskim wywiadzie 12.08.06, 20:32
      No i przyznaja , że Hezbolla trafiał dokładnie w bazy wojskowe i inne strategiczne cele

www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=51487

"Hezbollah, with the help of Iran, works like the army of a sovereign country," said a security official. "This includes the recruitment and development of spy networks."

Hezbollah claims spies inside Israeli intelligence

JERUSALEM – Hezbollah has a vast network of spies operating inside Israel, providing the organization with information on rocket targets, military installations and sensitive industrial sites, such as chemical plants, according to a Palestinian newspaper affiliated with the Islamic Jihad terror group.
      The newspaper, Palestine Today, quoted what it said was a Hezbollah source in Beirut claiming Hezbollah has infiltrated Israeli intelligence agencies and knows "every inch" of the Jewish state.
      "The places we chose to hit with the rockets are decided upon according to information our agents give us and keep on giving us," the Hezbollah source was quoted as saying. "We have information about every inch inside Israel, including places where the army keeps its weapons, especially chemical weapons and explosives."
      "We have a very developed network of spies that can give the organization (Hezbollah) all it wants inside Lebanon and Israel. This system is based on people working deep inside Israel very secretly, including members in the Israeli intelligence agencies," the source claimed.

While Hezbollah projectiles lack guidance systems, the rockets are launched from specific areas in Lebanon using a rocket's known trajectory and travel distance to score hits on particular Israeli sites.

Israeli security officials say they have been surprised by the accuracy of Hezbollah's rocket attacks. Several Katyushas have scored direct hits on Israeli military installations and other strategic facilities. Last weekend, 12 Israeli soldiers were killed and another 12 were wounded by a Hezbollah rocket attack on a military post at Kfar Giladi in the Upper Galilee.

In a WND interview this week, Abu Oudai, a chief of the Al Aqsa Martyrs Brigades terror group's rocket infrastructure in the West Bank, said Hezbollah has tens of agents in Israel that provide it "with the information it needs."

"[Hezbollah] receives extremely high-quality information from their agents inside Palestine," Abu Oudai said. "We are talking about detailed maps of neighborhoods, locations of military bases and regular information every day from many sources to help the heroes (Hezbollah) fire rockets more accurately into [northern Israel]."

He said after rocket attacks, Hezbollah agents send the terror group information on hits and misses.
      • nopes Re: Hezbolla ma agentów w izraelskim wywiadzie 12.08.06, 20:37
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=45517998&a=45519239
        • z_daleka Re: Hezbolla ma agentów w izraelskim wywiadzie 12.08.06, 20:39
          pijacka czkawka?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka