Gość: Emilka IP: *.nv.nv.cox.net 19.02.03, 16:57 A czy mozna tam poslac komandosow piratow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iytiti wyslac emilke IP: *.acn.waw.pl 19.02.03, 17:05 Gość portalu: Emilka napisał(a): > A czy mozna tam poslac komandosow piratow? Nie ale mozna tam poslac powalona Emilke wraz z rodzina (rodziny to chyba nie ma bo ciagle tylko wysyla durne posty) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciekS Re: wyslac emilke IP: *.mad.east.verizon.net 19.02.03, 18:18 Gość portalu: iytiti napisał(a): > Gość portalu: Emilka napisał(a): > > > A czy mozna tam poslac komandosow piratow? > > Nie ale mozna tam poslac powalona Emilke wraz z rodzina (rodziny > to chyba nie ma bo ciagle tylko wysyla durne posty) Emilka moze wyslala koleiny naiwny post, ale Twoj post swiadczy o Tobie. Jesli nie wiesz co sie wyrabia na Oceanie Indyjskim i w jaki sposob sa przechwytywane towary przez wspolczesnych piratow to moze pogadaj choc z jednym polskim oficerem marynarki, ktory plywal pod innymi banderami na tamtejszym oceanie. Moze wtedy cos zrozumiesz... co mogla Emilka miec na mysli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benBush A UFO tam nie widziano? IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.03, 18:23 Kolejna bzdura z "kręgów wywiadu". Dowiedzionym jest przecież, że po orbicie krążą prawdziwe widma, które naprawdę zabijają ludzi. Tam należało by coć zrobić, ale przecież dużo łatwiej jest bałamucić ludzi domniemaniami. Proponuję nową dyscyplinę pseudonaukową - bushologię: naukę o domniemaniach i halucynacjach powstałą u schyłku kultury petro- coco-amerykańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antidotum lewacki zasrańcu IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.02.03, 19:13 w godzinę śmierci, którą ci przyniesie bakteria saddama, odszczekasz to wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J4cQ Re: lewacki zasrańcu IP: *.pl 19.02.03, 19:33 czy to forum czytaja jacys lekarze psychiatrzy/psychologowie/psychoterapeuci ???? mysle ze znalezli by tu mnnuuuuuuustwo pacjetow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: lewacki zasrańcu IP: *.72.252.64.snet.net 19.02.03, 19:45 Hi,hi. Oni tego nie czytaja, oni tu pisza. Gość portalu: J4cQ napisał(a): > czy to forum czytaja jacys lekarze > psychiatrzy/psychologowie/psychoterapeuci ???? > > > mysle ze znalezli by tu mnnuuuuuuustwo pacjetow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: lewacki zasrańcu IP: *.cvx1-b.lis.dial.ntli.net 28.02.03, 01:21 Gość portalu: J4cQ napisał(a): > czy to forum czytaja jacys lekarze > psychiatrzy/psychologowie/psychoterapeuci ???? > > > mysle ze znalezli by tu mnnuuuuuuustwo pacjetow. A moze nawet mnoooooooostwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rufus Ty antidotum rzecz jasna jestes idiota IP: 158.70.184.* 19.02.03, 20:24 Nie istnieje taki szczep bakterii jak bakteria Saddama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Ty antidotum rzecz jasna jestes idiota IP: *.mco.bellsouth.net 19.02.03, 21:15 >> Zlekcewazyles oczywiste symtomy... Gość portalu: Rufus napisał(a): > Nie istnieje taki szczep bakterii jak bakteria Saddama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Antidotum lewacki zasrańcu IP: *.arcor-ip.de 19.02.03, 21:08 Gość portalu: antidotum napisał(a): > w godzinę śmierci, którą ci przyniesie bakteria saddama, > odszczekasz to wszystko... Zwroc uwage, ze lewackie zasrance caluja obecnie stopy Busha podczas gdy przyzwoici ludzie z papiezem na czele maja odmienne od Busha zdanie na temat wojny. Gosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rufus Bushologia a.k.a. patafizyka IP: 158.70.184.* 19.02.03, 20:22 Bush bezwiednie jest wyznawca wasko znanej dziedziny nauki: patafizyki hamp.hampshire.edu/~ngzF92/jarrypub/pata/physics.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Jakie Ufo? IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 19.02.03, 22:41 Jakie ufo? W jednym jest Bursztynowa Komnata a dwa pozostałe to jachty Elvisa i Dajany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Taczka Re: A UFO tam nie widziano? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.03, 10:28 - "Idiota ludzka nie zna granic" - tak mówił prosty sierżant - szef kompanii w wojsku absolwentow uczelni. Miał rację, bo gość portalu benBush napisał: > Proponuję nową dyscyplinę pseudonaukową - bushologię: naukę o > domniemaniach i halucynacjach powstałą u schyłku kultury petro- > coco-amerykańskiej. Za to kultura buraków jest w pełnym rozkwicie. Dlatego mamy buraczaną klęskę urodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juzek Podobnież też IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.02.03, 17:05 pełno delfinuf które majom we środku połkniente puszki z gazem mustardowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryt/ania Re: Iracka broń masowego rażenia być może pływa p IP: *.server.ntl.com 19.02.03, 17:09 no wiem ze moj Polski nie jest najlepszy - ale czy bron masowego razenia napwrawde/napewno 'plywa'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynata floatuje IP: *.208.69.95.Dial1.Chicago1.Level3.net 19.02.03, 18:09 Po wodzie plywa, bron sie nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba Re: floatuje IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 18:48 Gość portalu: marynata napisał(a): > Po wodzie plywa, bron sie nazywa. ********************************************** po wodzie pływa, Bronia si nazywa. To moja teściowa, a myślałem już, że ścierwo nie wypłynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryt/ania Re: floatuje IP: *.server.ntl.com 19.02.03, 20:07 floatuje brzmi fanie. Thank you. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczory11 Re: Iracka broń masowego rażenia być może pływa p IP: *.zeelandnet.nl 19.02.03, 18:50 Gość portalu: bryt/ania napisał(a): > no wiem ze moj Polski nie jest najlepszy - ale czy bron masowego > razenia napwrawde/napewno 'plywa'? Statek plywa wiec i bron masowego razenia w pojemnikach, umieszczona w ladownich statkow tez plywa, Szanowna Pani. Jezeli Pani wypowiedz miala byc kpina, to sie nie udalo. Prosze wyostrzyc dowcip. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryt/ania Re: Iracka broń masowego rażenia być może pływa p IP: *.server.ntl.com 19.02.03, 20:03 Gość portalu: kaczory11 napisał(a): > Gość portalu: bryt/ania napisał(a): > > > no wiem ze moj Polski nie jest najlepszy - ale czy bron > masowego > > razenia napwrawde/napewno 'plywa'? > > Statek plywa wiec i bron masowego razenia w pojemnikach, > umieszczona w ladownich statkow tez plywa, Szanowna Pani. > Jezeli Pani wypowiedz miala byc kpina, to sie nie udalo. Prosze > wyostrzyc dowcip. Szanowny Panie Wcale nie mialam intencji kpic. Po Angielsku plywac tz.'to swim' np. jak w plywalni. Po Angielsku statki 'float'uja - jak proponowal gosc marynata. I ladnie brzmi. Moze(albo odpowiedniej,'morze') powinnes, Szanowny Panie,'wyostrzyc' sens humoru...? Best Wishes(or Fishes) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Adrenaline rush IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.02.03, 19:32 Hi my beloved friend. In times like this we have to be tough enough. Please do not discourage yourself by agressivness of male part of forum. My english is much worst than your polish so let's continue. We honest and straightforward people will preveil - you will see. Gość portalu: bryt/ania napisał(a): > no wiem ze moj Polski nie jest najlepszy - ale czy bron masowego > razenia napwrawde/napewno 'plywa'? ---who knows? Keep in mind that this is only presumption. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryt/ania Re: Adrenaline rush IP: *.server.ntl.com 19.02.03, 20:06 Hi to you to. Replied to kaczory as best I could. Takes much more than that to put me off! Bestest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: Adrenaline rush IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.02.03, 20:47 Gość portalu: bryt/ania napisał(a): > Hi to you to. > Replied to kaczory as best I could. > Takes much more than that to put me off! > Bestest. Thank you for reply, so much to say to you, not enough time. Too many pages, too many posts to read and too much garbage. May be tomorrow we will meet in better environment. Just to say something - I strongly wish poland will be recognize by britain as valuable ally, it is happening, but much more to be done. We are sentimental and stupid as Chirac you have to be to underestimate real value of having poland in ue. Bravo Britain. Regards. P.M.M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: North*Pole Re: Iracka broń masowego rażenia być może pływa p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.03, 17:11 Gość portalu: Emilka napisał(a): > A czy mozna tam poslac komandosow piratow? Teraz po tym jak gazety brytyjskie wysypaly te tajemnice chyba juz nie ma innego wyjscia :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Iracka broń masowego rażenia być może pływa p IP: *.sympatico.ca 19.02.03, 17:11 Kolejna bzdura,gdyby to byla prawda nigdy nie ujawniono by takiej informacji do czasu wyjasnienia calej sprawy dziwie sie ze Wyborcza drukuje takie sensacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kecaw Re: Iracka brNigdy Nigdy IP: *.ols.vectranet.pl 19.02.03, 20:52 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Kolejna bzdura,gdyby to byla prawda nigdy nie ujawniono by takiej informacji > do czasu wyjasnienia calej sprawy dziwie sie ze Wyborcza drukuje takie sensacje Nie mow nigdy nigdy.Podstawowa zasada interesującego się międzynarodową problematyką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Louis M. Re: Iracka broń masowego rażenia być może pływa p IP: *.kabel.telenet.be 19.02.03, 17:16 Gość portalu: Emilka napisał(a): > A czy mozna tam poslac komandosow piratow? Swietny pomysl Emilko. Byl nawet taki film, szkota ze nie pamietam tytulu :-( ale dobrze sie skonczyl :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka propozycja wojny IP: *.nv.nv.cox.net 19.02.03, 17:36 Nie znam sie na broniach, ale mam pewna propozycje. Trzebaby podplynac pod te statki lodziami podwodnymi z wielkimi magnesami i odciagnac je w kierunku jakiejs bezludnej wyspy na pacyfiku. Tam zdobyc je i ewentualnie zniszczyc bronie masowego razenia na tej wyspie. W ten sposob zozbroiloby sie saddama u byloby po wojnie. Tylko nie wiem, czy pentagon na to pojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Louis M. Re: propozycja wojny IP: *.kabel.telenet.be 19.02.03, 17:45 Gość portalu: Emilka napisał(a): > Nie znam sie na broniach, ale mam pewna propozycje. Trzebaby > podplynac pod te statki lodziami podwodnymi z wielkimi magnesami > i odciagnac je w kierunku jakiejs bezludnej wyspy na pacyfiku. > Tam zdobyc je i ewentualnie zniszczyc bronie masowego razenia na > tej wyspie. W ten sposob zozbroiloby sie saddama u byloby po > wojnie. Tylko nie wiem, czy pentagon na to pojdzie. Bedziesz musiala pogadac z Chirac'iem, on ma doswiadczenie z bombami A na wyspach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saddam Re: propozycja wojny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.03, 18:10 Gość portalu: Emilka napisał(a): > Nie znam sie na broniach, ale mam pewna propozycje. Trzebaby > podplynac pod te statki lodziami podwodnymi z wielkimi magnesami > i odciagnac je w kierunku jakiejs bezludnej wyspy na pacyfiku. > Tam zdobyc je i ewentualnie zniszczyc bronie masowego razenia na > tej wyspie. W ten sposob zozbroiloby sie saddama u byloby po > wojnie. Tylko nie wiem, czy pentagon na to pojdzie. Emilka z chęcią bym cię zerżnął. Ile masz lat cipencjo? Masz cipkę z włoskami czy wygoloną co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto Spitalaj z tego czatu Saddam i jeszcze jedno... IP: *.tele2.pl 19.02.03, 21:13 Jedyne na co mozesz liczyc to, ze gwardia republikanska przec... cie w twoja lysa d... . I to jedynie w warunkach bojowych. Won. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynata wichry niespokojne IP: *.208.69.95.Dial1.Chicago1.Level3.net 19.02.03, 18:18 zniewolic kapitanow, zniszczyc bezludna wyspe bronia masowego razenia, rozmagnesowac irak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grinch Re: wichry niespokojne IP: 129.81.192.* 19.02.03, 18:25 Gość portalu: marynata napisał(a): > > zniewolic kapitanow, zniszczyc bezludna wyspe bronia masowego > razenia, rozmagnesowac irak! ============================================================== A moze - przypadkiem - jezykiem ojczystym kapitanow tych tajemniczych statkow jest jezyk angielski??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczory11 Re: propozycja wojny IP: *.zeelandnet.nl 19.02.03, 18:36 Gość portalu: Emilka napisał(a): > Nie znam sie na broniach, ale mam pewna propozycje. Trzebaby > podplynac pod te statki lodziami podwodnymi z wielkimi magnesami > i odciagnac je w kierunku jakiejs bezludnej wyspy na pacyfiku. > Tam zdobyc je i ewentualnie zniszczyc bronie masowego razenia na > tej wyspie. W ten sposob zozbroiloby sie saddama u byloby po > wojnie. Tylko nie wiem, czy pentagon na to pojdzie. Emilko, a co na ten temat pisze "The New York Times"? Moze tamtejsi specjalisci od wojem morskich maja pomysl jak "dowalic" Bushowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba Re: propozycja wojny IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 19:33 Gość portalu: Emilka napisał(a): > Nie znam sie na broniach, ale mam pewna propozycje. Trzebaby > podplynac pod te statki lodziami podwodnymi z wielkimi magnesami > i odciagnac je w kierunku jakiejs bezludnej wyspy na pacyfiku. > Tam zdobyc je i ewentualnie zniszczyc bronie masowego razenia na > tej wyspie. W ten sposob zozbroiloby sie saddama u byloby po > wojnie. Tylko nie wiem, czy pentagon na to pojdzie. *********************************************** patrzaj, gdzie ją starą rurę zagnało. Utopiłem moją teściową Bronię w Biebrzy koło Lipska, a wypłynęła na Oceanie Indyjskim i dalej Broni masowo. Na harpun ją ścierwo (na magnes chyba nie weźmie), dociągnąć do jakiej wyspy i żarcie dla psów przerobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shejk Re: propozycja wojny IP: 207.191.227.* 20.02.03, 04:32 Gość portalu: babariba napisał(a): > Gość portalu: Emilka napisał(a): > > > Nie znam sie na broniach, ale mam pewna propozycje. Trzebaby > > podplynac pod te statki lodziami podwodnymi z wielkimi magnesami > > i odciagnac je w kierunku jakiejs bezludnej wyspy na pacyfiku. > > Tam zdobyc je i ewentualnie zniszczyc bronie masowego razenia na > > tej wyspie. W ten sposob zozbroiloby sie saddama u byloby po > > wojnie. Tylko nie wiem, czy pentagon na to pojdzie. > *********************************************** > patrzaj, gdzie ją starą rurę zagnało. Utopiłem moją teściową Bronię w Biebrzy > koło Lipska, a wypłynęła na Oceanie Indyjskim i dalej Broni masowo. > Na harpun ją ścierwo (na magnes chyba nie weźmie), dociągnąć do jakiej wyspy i > żarcie dla psów przerobić ============================================================================ A wiecie kiedy mozna uzyc Broni kiedy Bronia sie nie broni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Nie zostawie tego tak IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.02.03, 19:48 Przeczytalem kilka "opinii" na tej stronie i szkoda mi bardzo tych kilku biednych ludzi. Mam nadzieje tez, ze i Ty sie nimi nic a nic nie przejmiesz. Widzisz jak malo ludzi sie potrafi poznac na ... (a niech se sami zgaduja na czym). Gość portalu: Emilka napisał(a): > Nie znam sie na broniach, ---ja tez sie nie znam. > ale mam pewna propozycje. Trzebaby > podplynac pod te statki lodziami podwodnymi z wielkimi magnesami ---magnesy sa za ciezkie i by potonely, lepsze by byly takie lodzie przssawki, ze sie to przyssie do dna szczelnie, dziurke sie wyboruje jak na amerykanskich filamach i ... fenantylem gamoni. > i odciagnac je w kierunku jakiejs bezludnej wyspy na pacyfiku. > Tam zdobyc je i ewentualnie zniszczyc bronie masowego razenia na > tej wyspie. W ten sposob rozbroiloby sie saddama u byloby po > wojnie. ---Ale co my biedacy zrobimy jak on jeszcze ma jakies proce atomowe, przeciez nie kto inny jak najgenialniejszy z konstruktorow artyleryjskich (kanadyjczyk) zainstalowal dzialo magnetyczne w iraku (brakowalo ostatniego elementu) produkcji brytyjsko francuskiej do ostrzeliwania izraela - tak naprawde to byl to najwazniejszy cel bombardowan w 90 roku, a biedaka konstruktora wykonczyl wywiad w hotelu w belgii o ile pamietam. Gosciu byl o krok od wystrzelenia pocisku z armaty zainstalowanej w brazylii na orbite okoloziemska, no ale pracowal dla pieniedzy nie dla panstwa, przez co byl nieobliczalny. Pokazywali w TV jak ta armata strzela, dla nas chlopcow, co lubia te zabawki to bylo na co popatrzec. > Tylko nie wiem, czy pentagon na to pojdzie. ---Tez nie wiem. Nie wiem nawet, czy to nie pentagon jest wlascicielem tych statkow, no za malo wiem ale , Emilko porozmawiac z Toba bardzo lubie. czesc M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yan Emilko-ja sie poswiece i poplyne z toba:-))) IP: *.utc.com 19.02.03, 20:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Copperfield Re: Iracka broń masowego rażenia być może pływa p IP: *.trigoncapital.pl / 192.168.123.* 19.02.03, 17:40 Nie ta bron jest w kieszeni u Copperfielda. A czesc na orbicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo Re: Iracka broń masowego rażenia być może pływa p IP: 213.25.35.* 19.02.03, 18:21 prosze zwrocic uwage, iz zdania "... statki widma, na których może być iracka broń masowego rażenia. Brytyjski i amerykański wywiad śledzi je..." same sobie zaprzeczaja. Jak moga byc statki "widmami" skoro sa sledzone przez "wywiad US i GB"? ... nie mowiac juz o tym, ze "bron plywa" co celnie zostalo zauwazone przez jednego z user'ow Waszego portalu. Wiecej zlosliwosci nie czynie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Louis M. Re: Iracka broń masowego rażenia być może pływa p IP: *.kabel.telenet.be 19.02.03, 18:36 Szkoda, ze KGB juz nie istnieje (oficjalnie), oni by wiedzieli co nalezy zrobic :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto I dobrze robisz, bo o ile "user's" jak twierdzi jest IP: *.tele2.pl 19.02.03, 21:37 anglojezyczny, to w twoim przypadku odslaniasz swoj wtorny analfabetyzm. "Ladunek wplynie do portu" jest zdaniem absolutnie poprawnym. A mianem "statku widmo" okresla sie jednostki, ktorych nie mozna zidentyfikowac (przypisac do kraju itd), bo chodzi o porzadek prawny a nie filmy science-fiction! > prosze zwrocic uwage, iz zdania "... statki widma, na których > może być iracka broń masowego rażenia. Brytyjski i amerykański > wywiad śledzi je..." same sobie zaprzeczaja. Jak moga byc statki > "widmami" skoro sa sledzone przez "wywiad US i GB"? ... nie > mowiac juz o tym, ze "bron plywa" co celnie zostalo zauwazone > przez jednego z user'ow Waszego portalu. Wiecej zlosliwosci nie > czynie;) Odpowiedz Link Zgłoś
kyle_broflovski Re: Iracka broń masowego rażenia być może pływa p 19.02.03, 18:36 wszystko jest mozliwe a moze Irakijczycy czekaja na powrot planety X (NIBIRU) i pomoc jej mieszkancow Anunnaki xfacts.com/x2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Louis M. Re: Iracka broń masowego rażenia być może pływa p IP: *.kabel.telenet.be 19.02.03, 18:58 Nareszcie dopchalem sie do tego artykulu. Server jest doslownie zatkany :-) news.independent.co.uk/world/politics/story.jsp?story=379623 Three mystery ships are tracked over suspected 'weapons' cargo By Michael Harrison 19 February 2003 Three giant cargo ships are being tracked by US and British intelligence on suspicion that they might be carrying Iraqi weapons of mass destruction. Each with a deadweight of 35,000 to 40,000 tonnes, the ships have been sailing around the world's oceans for the past three months while maintaining radio silence in clear violation of international maritime law, say authoritative shipping industry sources. The vessels left port in late November, just a few days after UN weapons inspectors led by Hans Blix began their search for the alleged Iraqi arsenal on their return to the country. Uncovering such a deadly cargo on board would give George Bush and Tony Blair the much sought-after "smoking gun" needed to justify an attack on Saddam Hussein's regime, in the face of massive public opposition to war. The ships were chartered by a shipping agent based in Egypt and are flying under the flags of three different countries. The continued radio silence since they left port, in addition to the captains' failure to provide information on their cargoes or their destinations, is a clear breach of international maritime laws. The vessels are thought to have spent much of their time in the deep waters of the Indian Ocean, berthing at sea when they need to collect supplies of fuel and food. They have berthed in a handful of Arab countries, including Yemen. American and British military forces are believed to be reluctant to stop and search the vessels for fear that any intervention might result in them being scuttled. If they were carrying chemical and biological weapons, or fissile nuclear material, and they were to be sunk at sea, the environmental damage could be catastrophic. Washington and London might also want to orchestrate any raids so that they can present the ships as "evidence" that President Saddam is engaged in "material breach" of UN resolutions. This could provide the trigger for military strikes. While security sources in London last night were unable to provide information on any surveillance operation, the movement of the three ships is the source of growing concern among maritime and intelligence experts. A shipping industry source told The Independent: "If Iraq does have weapons of mass destruction, then a very large part of its capability could be afloat on the high seas right now. These ships have maintained radio silence for long periods and, for a considerable time, they have been steaming around in ever- decreasing circles." The ships are thought to have set sail from a country other than Iraq to avoid running the gauntlet of Western naval vessels patrolling the Gulf. Defence experts believe that, if they are carrying weapons of mass destruction, these could have been smuggled out through Syria or Jordan. Despite hundreds of searches by UN inspectors, no evidence has yet been found of Iraq's weapons of mass destruction programmes. A succession of "dossiers" presented by Downing Street has been criticised for providing inaccurate information, with the most recent one subject to ridicule because a student's 11-year-old doctoral thesis was being passed off as current intelligence. There was a further setback for Washington and London when the accuracy of satellite photographs shown to the United Nations by Colin Powell, the Secretary of State, purporting to show Iraqi officials moving incriminating evidence from a suspected site, was questioned by Hans Blix. Mr Blix said: "The reported movement of munitions at the site could just as easily have been a routine activity as a movement of proscribed munitions in anticipation of an imminent inspection." Attempts to link the Iraqi regime to al-Qa'ida and other Islamist groups have also been met with scepticism. The UN says, though, that Iraq has failed to account for 1,000 tonnes of chemical agents from the war against Iran; to reveal the whereabouts of 6,500 missing chemical rockets; to produce evidence it has destroyed 8,500 litres of anthrax; and to account for 380 rocket engines smuggled into Iraq with chemicals used for missile propellants and control systems. Intelligence reports, and some Iraqi defectors, have maintained that incriminating material and documents relating to weapons of mass destruction have been buried in remote parts of the country and have also been hidden in a variety of locations including homes of officials and scientists, as well as mosques. There have also been claims that chemical and biological products have been smuggled into Syria. 19 February 2003 18:52 Printable Story Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy nareszcie Cie znalazlem IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.02.03, 19:11 Jak sie masz Droga Pani. Kurka wodna, tyle szumowin na forum to jescze nie widzialem, ale trzymamy sie niezle, my zwolennicy pokoju (nie mylic z przeciwnikami wojny z irakiem) mamy wiekszosc. Gość portalu: Emilka napisał(a): > A czy mozna tam poslac komandosow piratow? ---To to moga zrobic tylko francuzi albo izraelczycy, bo maja doswiadczenie, brytyjczycy od czasow Drake'a troszke sie lenia w piractwie. Caluje raczki. M. PS. Jesli masz watpliwosci jakie jest moje spojrzenie na irak i jak wygladam obserwujac naszych wspoleuropejczykow to nic lepiej tego nie odzwierciedla niz 18107_wallpaper400 wypisz wymaluj JA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rufus Obcy -- to nie jest biuro matrymonialne dla idiotow IP: 158.70.184.* 19.02.03, 20:31 Ten post jest matrymonialny i w zwiazku z tym moderator powinien go wyciac: - obcy rzecz jasna podrywa durna emilke - przechwala sie meskosca za pomoca tupania w strone iraku, tudziez manifestacja oczytania w dziedzinie izraelskiego piractwa slonowodnego. To pewnie dlatego ze ma male jajka. - zalacza podobizne i na koniec caluje raczki. Wypad! to jest powazne forum Gość portalu: obcy napisał(a): > Jak sie masz Droga Pani. > Kurka wodna, tyle szumowin na forum to jescze nie widzialem, ale > trzymamy sie niezle, my zwolennicy pokoju (nie mylic z > przeciwnikami wojny z irakiem) mamy wiekszosc. > > Gość portalu: Emilka napisał(a): > > A czy mozna tam poslac komandosow piratow? > ---To to moga zrobic tylko francuzi albo izraelczycy, bo maja > doswiadczenie, brytyjczycy od czasow Drake'a troszke sie lenia w > piractwie. > Caluje raczki. > M. > PS. Jesli masz watpliwosci jakie jest moje spojrzenie na irak i > jak wygladam obserwujac naszych wspoleuropejczykow to nic lepiej > tego nie odzwierciedla niz 18107_wallpaper400 wypisz wymaluj JA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Dziekuje moderatorowi (rufus - nie otwieraj) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.02.03, 20:51 > Ten post jest matrymonialny i w zwiazku z tym moderator > powinien go wyciac: ---drogi moderatorze prosze wybacz glupiemu, swoja droga czytajac te posty dzisiejsze to serdecznie mi zal tego co musi to robic zawodowo, zebyscie nie mysleli, ze nie szanuje waszej pracy - serdecznie pozdrawiam. Mietek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka Re: nareszcie Cie znalazlem IP: *.nv.nv.cox.net 19.02.03, 20:59 Gość portalu: obcy napisał(a): > Jak sie masz Droga Pani. > Kurka wodna, tyle szumowin na forum to jescze nie widzialem, ale > trzymamy sie niezle, my zwolennicy pokoju (nie mylic z > przeciwnikami wojny z irakiem) mamy wiekszosc. Witaj Drogu Obcy, nie mamy niestety zadnego wplywu na chamstwo innych, wiec lepiej zbyc je milczeniem, a ich samych ignorowac. Tylko odpowiedz mi prosze na pytanie dlaczego Twoim zdaniem niedobrze byc Kasia W. oraz Kasia de Med. i generalnie aspirowac do w...i ?(czego sie pewnie domyslasz). To a propos Twego postu chyba z 17 albo 18. A ogolnie to uwazam, ze jesli faktycznie sa na tych statkach saddamskie bronie masowego, to problem moznaby rozwiazac w miare bezbolesnie ku pocieszeniu swiata i ocaleniu jakze cennego honoru pewnych waznych osobistosci transatlantckich. Pozdrowka cieple E > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Mysle co z tym zrobic, ale nic nowego dzisiaj. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.02.03, 06:55 Sie masz. Gość portalu: Emilka napisał(a): > Tylko odpowiedz mi prosze na pytanie > dlaczego Twoim zdaniem niedobrze byc Kasia W. oraz Kasia de Med. i generalnie > aspirowac do w...i ?(czego sie pewnie domyslasz). ---Nie jest tak prosto odpowiedziec, zeby naprzyklad osoby nie urazic, trafic w jej wiek i osobowosc. Zatem moge odpowiedziec tylko generalnie. Nie ma nic zlego w aspiracji do ... . Moj komentarz dotyczyl pan, ktore nie przeszly do historii jako ktos kogo mozna by polecic do nasladowania, a Ty nie mialas zadnych zachamowan, zeby wyzucic arabow z europy, ktorzy juz sa itd. Zatem przejdzmy nad tym do porzadku dziennego i jeszcze raz Cie prosze szanuj kazdy narod i religie, bo tych rzeczy podobnie jak ojca i matki sie nie wybiera - rozumiesz? Reszty mozna sie nauczyc i wychowac po ludzku. > A ogolnie to uwazam, ze jesli faktycznie sa na tych statkach saddamskie bronie > masowego, to problem moznaby rozwiazac w miare bezbolesnie ku pocieszeniu > swiata i ocaleniu jakze cennego honoru pewnych waznych osobistosci > transatlantckich. ---Prosze nie licz na to, to wszystko naprawde nie jest takie proste, gdyby bylo to zostalo by rozwiazane zanim ta wiadomosc dotarla do dziennikarzy. > Pozdrowka cieple > E Odwzajemniam. PS. Prosze pamietaj, ze ja sie okreslam jako obcy na tym forum, bo zbyt wiele mi nie po drodze ze statystycznym polakiem. Ja jestem czlowiekiem otwartym i w odroznieniu od wielu innych nie "szczypie sie" z tym co mam do powiedzenia, nie dbam o forme tylko o tresc na ile mam czas. Poniewaz masz cierpliwosc pisac do mnie wiec powiem Ci wiecej niz innym. Bardzo jestem wdzieczny prezydentowi francji za to co w nerwach zrobil. Dlaczego? A no dlatego, ze udalo mu sie to co bylo takie okropnie trudne dla nas samych. Dzien jego przemowienia przejdzie do historii jako dzien w ktorym rozpoczela sie rodzic jednosc europy srodkowej, raptem wszyscy od bulgarii po estonie poczuli sie sobie potrzebni i spojzeli na siebie i swoje kraje inaczej, bardziej po ludzku i solidarniej. Beda tego jak najlepsze dla nas wszystkich efekty - zobaczysz. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Re: Mysle co z tym zrobic, ale nic nowego dzisiaj IP: *.nv.nv.cox.net 21.02.03, 02:10 Gość portalu: obcy napisał(a): >> PS. Prosze pamietaj, ze ja sie okreslam jako obcy na tym forum, bo zbyt wiele > mi nie po drodze ze statystycznym polakiem. > Ja jestem czlowiekiem otwartym i w odroznieniu od wielu innych nie "szczypie > sie" z tym co mam do powiedzenia, nie dbam o forme tylko o tresc na ile mam > czas. Poniewaz masz cierpliwosc pisac do mnie wiec powiem Ci wiecej niz innym. > Bardzo jestem wdzieczny prezydentowi francji za to co w nerwach zrobil. > Dlaczego? A no dlatego, ze udalo mu sie to co bylo takie okropnie trudne dla > nas samych. Dzien jego przemowienia przejdzie do historii jako dzien w ktorym > rozpoczela sie rodzic jednosc europy srodkowej, raptem wszyscy od bulgarii po > estonie poczuli sie sobie potrzebni i spojzeli na siebie i swoje kraje inaczej, > > bardziej po ludzku i solidarniej. Beda tego jak najlepsze dla nas wszystkich > efekty - zobaczysz. pewnie masz racje. Oby tak bylo. a propos tych wysiedlanych to sie nie przejmuj, to byla nieprzemyslana chwila zlych emocji i niepokojow, spowodowana specyfika obecnej sytuacji. E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do obcego Re: nareszcie Cie znalazlem IP: *.nv.nv.cox.net 19.02.03, 21:12 Gość portalu: obcy napisał(a): > PS. Jesli masz watpliwosci jakie jest moje spojrzenie na irak i > jak wygladam obserwujac naszych wspoleuropejczykow to nic lepiej > tego nie odzwierciedla niz 18107_wallpaper400 wypisz wymaluj JA. A jak sie do tego tekstu dochodzi? E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Przyroda IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.02.03, 07:02 Gość portalu: Do obcego napisał(a): > Gość portalu: obcy napisał(a): > > PS. Jesli masz watpliwosci jakie jest moje spojrzenie na irak i > > jak wygladam obserwujac naszych wspoleuropejczykow to nic lepiej > > tego nie odzwierciedla niz 18107_wallpaper400 wypisz wymaluj JA. > A jak sie do tego tekstu dochodzi? - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Re: Przyroda IP: *.nv.nv.cox.net 21.02.03, 02:15 Cudna rodzinka, tylko czy nie grozna dla obcych????????:) E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: Przyroda IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.02.03, 07:36 Gość portalu: Emilia napisał(a): > Cudna rodzinka, tylko czy nie grozna dla obcych????????:) > E ---wlasnie o to chodzi, zeby czuli mores przed OBCYMI. Kocham wszystkie zywe stworzenia oprocz komarow i paru osob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: Przyroda IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.02.03, 07:39 Gość portalu: Emilia napisał(a): > Cudna rodzinka, tylko czy nie grozna dla obcych????????:) > E ---wlasnie o to chodzi, zeby czuli mores przed OBCYMI. Kocham wszystkie zywe stworzenia oprocz komarow i paru osob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobo poziom argumentow zwolennikow wojny IP: *.ne.client2.attbi.com 19.02.03, 19:22 jest zenujacy. Ten najnowszy to kolejna paranoja. Niestety mimo szczerych checi nie jestem w stanie wesprzec kogos kto argumentuje w tak smiesny sposob. Jestem przeciwny tej wojnie bo mnie nie przekonali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KECAW Re: poziom argumentow a co TY na to IP: *.ols.vectranet.pl 19.02.03, 20:33 Gość portalu: nobo napisał(a): > jest zenujacy. Ten najnowszy to kolejna paranoja. Niestety mimo > szczerych checi nie jestem w stanie wesprzec kogos kto > argumentuje w tak smiesny sposob. Jestem przeciwny tej wojnie bo > mnie nie przekonali. Argumenty -po 11,09 coś się zmieniło czyli brak bezpiecznego miejsca na ziemii -postęp nauki i techniki powoduje dostępność broni A B C -broń A B C jest za lat kilka kilkanaście w rękach państw terrorystycznych i osob fizycznych zajmujących się terrorem -srodki przenoszenia owej broni uległy rozwojowi -uwzględniając te przesłanki katastrofa globalna[miliony]jest więcej niz prawdopodobna -Zakładając prawdopodobieństwo powyzszego mamy do wyboru czekać na to lub działać -jeśli czekać to ja to rozumiem -jeślidziałać to kto pewnie silny -Ameryka jest jedynąrealną siła -działanie pacyfikujące ową sytuacją realna siłą zaczyna od Bośni dalej Awganistan obecnie Irak potem Korea z kolei pacyfikacja konfliktu między Izraelem a Palestyną - Brak zrozumienia lub sprzeciw wobec powyzszegojeśli ma być konstruktywny wymaga postawienia alternatyey za ktora stoi jakaś realna siła lub siły Ja widzę to tak albo dzisia działamy albo jutro giniemy wszyscy. LITOŚĆ DLA LAMPARTA JEST BESTWIALSTWEM WOBEC OWIEC to nie ja wymyśliłem ale w XII wieku Arabowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Louis M. Re: poziom argumentow a co TY na to IP: *.kabel.telenet.be 19.02.03, 20:56 "-broń A B C jest za lat kilka kilkanaście w rękach państw terrorystycznych i osob fizycznych zajmujących się terrorem". Biorac pod uwage, ze byle KGB nie moze sie doliczyc kilku walizeczek, to mozemy przyjac, ze taka sytuacja juz zaistniala. Na szczescie wg specjalistow uzycie tych bomb walizkowych jest prawie niemozliwe bez znajomosci kodow, ale kto tam wie co jeszcze Ruskie patieriali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: poziom argumentow a co TY na to IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.03, 20:59 Ja mysle ze to prawda. Na tych trzech statkach jest iracka bron masowego razenia... To harem Husajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Iracka broń masowego rażenia być może pływa p IP: *.214.106.121.Dial1.Boston1.Level3.net 19.02.03, 20:54 Fantazji,na poziomie "maybe,he may have" to tym kutasom nie brakuje.Takiej zadymy nie bylby stworzyc nawet Goebels. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kecaw Re: Iracka broń masowego rażenia być może pływa p IP: *.ols.vectranet.pl 19.02.03, 21:11 Gość portalu: U napisał(a): > Fantazji,na poziomie "maybe,he may have" to tym kutasom > nie brakuje.Takiej zadymy nie bylby stworzyc nawet Goebels. Szanowny DZENTELMEN chyba się zapomniał .Tojest dyskusja publiczna Serdecznie pozdrawiam miłego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Iracka broń masowego rażenia być może pływa p IP: *.mco.bellsouth.net 19.02.03, 21:23 >>> Zgadza sie! Tylu tutaj 'madrych' plecie o 'broni masowej zaglady', tylko czy jest ktos, kto ja widzial aby tak twierdzic? Bush i inni wojenni zbrodniarze nieustannie na pijackim zwidzie, powtarzaja to i powtarzaja, ale dla 'udowodnienia' bajki usiluja klecic mizerne. Wiec teraz, jak kazda inna ...kaczka, plywa ta 'bron masowego razenia'. Ale czy plywa, bo tak ciezkie klamstwa na wodzie sie nie utrzymuja. Chyba ze ci, ktorzy maja to widziec, widza to ze strachu. Krol jest nagi, do jasnej cholery!!! Gość portalu: U napisał(a): > Fantazji,na poziomie "maybe,he may have" to tym kutasom > nie brakuje.Takiej zadymy nie bylby stworzyc nawet Goebels. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto Oczywiecie miliony ludzi widzialy te bron podczas IP: *.tele2.pl 19.02.03, 22:19 wojny o Kuwejt i potem podczas gazowania kurdow i opozycji z poludnia. Saddam zreszta sam ja wtedy prezetowal (tzn w czasie samej wojny). Od tej pory jej nie zniszczyl i wielokrotnie wyrzucal inspektorow z kraju. Byly tez wpadki z eksportem chemikaliow z Niemiec... A te poszukiwania "dymiacego pistoletu" do dla czesci europejskich "sojusznikow" co to maja swoje interesy w iraku i wywracaja kota ogonem. IRAK BRON MIAL I JEJ UZYWAL. POTEM PRZEGRAL WOJNE I SIE NIE ROZBROIL I TO JEST POWOD DO KONTYNUOWANIA!!!!! DZIALAN WOJENNYCH. PROSCIUTKIE. A bajka o zelaznym wilku sa inspekcje. Nie potrafia powiedziec ile czasu potrzebuja, ani ilu inspektorow. O czym my rozmawiamy, czy Blix moze stanac naprzeciwko spolecznosci miedzynarodowej i zapewnic, ze irak nie posiada broni!!! NIGDY JESZCZE ZADNA KOMISJA NIE ZNALAZLA ZADNEJ BRONI W ZADNYM PANSTWIE, A JUZ WIELOKROTNIE SROGO SWIAT PRZELICZYL sie WIERZAC ZAPEWNIENIOM "SPECJALISTOW" OD POKOJU. > >>> Zgadza sie! Tylu tutaj 'madrych' plecie o 'broni masowej zaglady', > tylko > czy jest ktos, kto ja widzial aby tak twierdzic? Bush i inni wojenni > zbrodniarze nieustannie na pijackim zwidzie, powtarzaja to i powtarzaja, ale > dla 'udowodnienia' bajki usiluja klecic mizerne. Wiec teraz, jak kazda > inna ...kaczka, plywa ta 'bron masowego razenia'. Ale czy plywa, bo tak > ciezkie klamstwa na wodzie sie nie utrzymuja. Chyba ze ci, ktorzy maja to > widziec, widza to ze strachu. Krol jest nagi, do jasnej cholery!!! > > > Gość portalu: U napisał(a): > > > Fantazji,na poziomie "maybe,he may have" to tym kutasom > > nie brakuje.Takiej zadymy nie bylby stworzyc nawet Goebels. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarychu sam widziałem, jak boga kocham, IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.03, 21:17 a gazy bojowe ukrywają w odbytach, zjadając przedtem odpowiednią ilość strączkowych i ostrej papryki. Niektórzy Irakczycy mają nawet bakterie chorobotwórcze w swoich gardłach, a z braku antybiotyków(wiadomo sankcjegospodarcze od dziesięciu lat) trzymują je w pogotowiu, by kaszlnąć bądź chuchnąć na żołnierzy najeźdźców. Do tego dochodzą jądra wszystkich dorosłych osobników irackich. Te dowody wystarczą, by ich wszystkich, przede wszystkim ich dzieci i kobiety zamordować. My,jako wasale busha, mamy zagwarantowany udział w łupach wojennych, tzn. w tym, czego usa i gb nie zechce zostanie dla nas i innych wasali dopodziału. Hura! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kecaw Re: sam widziałem, jak boga kocham,ale jak IP: *.ols.vectranet.pl 19.02.03, 21:21 Gość portalu: jarychu napisał(a): > a gazy bojowe ukrywają w odbytach, zjadając przedtem odpowiednią > ilość strączkowych i ostrej papryki. Niektórzy Irakczycy mają > nawet bakterie chorobotwórcze w swoich gardłach, a z braku > antybiotyków(wiadomo sankcjegospodarcze od dziesięciu lat) > trzymują je w pogotowiu, by kaszlnąć bądź chuchnąć na żołnierzy > najeźdźców. Do tego dochodzą jądra wszystkich dorosłych > osobników irackich. Te dowody wystarczą, by ich wszystkich, > przede wszystkim ich dzieci i kobiety zamordować. My,jako wasale > busha, mamy zagwarantowany udział w łupach wojennych, tzn. w > tym, czego usa i gb nie zechce zostanie dla nas i innych wasali > dopodziału. Hura! Jak w takim miejscu wytrzymujesz.Jakiego mydła uzywasz .Jak się twoja jednostka chorrobowa nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. W koncu szkoda... IP: *.mco.bellsouth.net 19.02.03, 21:27 >>>..rzucac perly pomiedzy te wieprze... Gość portalu: jarychu napisał(a): > a gazy bojowe ukrywają w odbytach, zjadając przedtem odpowiednią > ilość strączkowych i ostrej papryki. Niektórzy Irakczycy mają > nawet bakterie chorobotwórcze w swoich gardłach, a z braku > antybiotyków(wiadomo sankcjegospodarcze od dziesięciu lat) > trzymują je w pogotowiu, by kaszlnąć bądź chuchnąć na żołnierzy > najeźdźców. Do tego dochodzą jądra wszystkich dorosłych > osobników irackich. Te dowody wystarczą, by ich wszystkich, > przede wszystkim ich dzieci i kobiety zamordować. My,jako wasale > busha, mamy zagwarantowany udział w łupach wojennych, tzn. w > tym, czego usa i gb nie zechce zostanie dla nas i innych wasali > dopodziału. Hura! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Iracka broń na satelitach IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 22:30 Według informacji rozpowszechnianych przez Pentagon Saddam umieścił swe A,B,C na 13 satelitach okołoziemskich. Schowane bomby perfidnie zabezpieczył dodatkowo przed inspektorami, umieszczając je w beczkach z fekaliami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryt/ania Re: Iracka broń na satelitach IP: *.server.ntli.net 19.02.03, 22:52 what are 'fekalie'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto Re: Iracka broń na satelitach IP: *.tele2.pl 19.02.03, 23:05 Gość portalu: bryt/ania napisał(a): > what are 'fekalie'? excrements or feaces. Tyle, ze to nazwa hm "naukowa". Tzn. uzywa sie jej w jezyku oficjalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia GROZBA BRONI MASOWEGO RAZENIA i innych IP: *.nv.nv.cox.net 19.02.03, 22:54 www.nytimes.com/reuters/news/news-attacks-weapons.html polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Louis M. Re: GROZBA BRONI MASOWEGO RAZENIA i innych IP: *.kabel.telenet.be 20.02.03, 00:06 Ten pomysl z plywajacymi arsenalami broni wcale nie jest nierealny. Jezeli ktokolwiek z was widzial kiedykolwiek statek handlowy z bliska, to napewno przyzna mi racje. Statek to jedna wielka kupa zlomu. Jest niemozliwoscia przeswietlenia go i z zajrzenia na odleglosc do wnetrza. 40000 to calkiem spora lajba i mozna tam wiele zaladowac. Atak "komandosow piratow" bez znajomosci ladunku bylby zbyt ryzykowny. Wazne jest rowniez to, ze statki te sa poza zasiegiem politykow i inspektorow. Wcale nie uwazalbym tego artykulu za wymysl dziennikarski. Mysle, ze ta mozliwosc nalezy brac calkiem na serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba bez jaj IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 20.02.03, 00:28 myślisz, że Amerykanie przez piętnaście minut zastanawialiby sie nad "inspekcją" jakiegokolwiek statku, płynącego pod jakąkolwiek banderą, gdyby mieli chociaż cień podejrzenia, że może być na nim broń Saddama??? Przypomnij sobie, jaka awantura była niedawno całkiem, kiedy weszli na całkiem legalny statek, płynący pod legalną banderą i aresztowali całkiem legalnie kupione przez Jemen rakiety. ************************************************ Gość portalu: Louis M. napisał(a): > Ten pomysl z plywajacymi arsenalami broni wcale nie jest nierealny. Jezeli > ktokolwiek z was widzial kiedykolwiek statek handlowy z bliska, to napewno > przyzna mi racje. Statek to jedna wielka kupa zlomu. Jest niemozliwoscia > przeswietlenia go i z zajrzenia na odleglosc do wnetrza. 40000 to calkiem > spora lajba i mozna tam wiele zaladowac. Atak "komandosow piratow" bez > znajomosci ladunku bylby zbyt ryzykowny. > Wazne jest rowniez to, ze statki te sa poza zasiegiem politykow i inspektorow. > Wcale nie uwazalbym tego artykulu za wymysl dziennikarski. Mysle, ze ta > mozliwosc nalezy brac calkiem na serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Louis M. Re: bez jaj IP: *.kabel.telenet.be 20.02.03, 09:04 Gość portalu: babariba napisał(a): > myślisz, że Amerykanie przez piętnaście minut zastanawialiby sie > nad "inspekcją" jakiegokolwiek statku, płynącego pod jakąkolwiek banderą, gdyby > > mieli chociaż cień podejrzenia, że może być na nim broń Saddama??? > Przypomnij sobie, jaka awantura była niedawno całkiem, kiedy weszli na całkiem > legalny statek, płynący pod legalną banderą i aresztowali całkiem legalnie > kupione przez Jemen rakiety. > ************************************************ Pisze, ze taki sposob ukrycia zabawek jest dobrym pomyslem. Kiedys bylem na polskim statku. Podczas wyladunku w pewnym porcie spadla na keje zle zabezpieczona skrzynia, wysypaly sie z niej kalachy. Listy przewozowe podawaly, ze w skrzyni sa zabawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka Re: GROZBA BRONI MASOWEGO RAZENIA i innych IP: *.nv.nv.cox.net 20.02.03, 01:37 Gość portalu: Louis M. napisał(a): > Ten pomysl z plywajacymi arsenalami broni wcale nie jest nierealny. Jezeli > ktokolwiek z was widzial kiedykolwiek statek handlowy z bliska, to napewno > przyzna mi racje. Statek to jedna wielka kupa zlomu. Jest niemozliwoscia > przeswietlenia go i z zajrzenia na odleglosc do wnetrza. 40000 to calkiem > spora lajba i mozna tam wiele zaladowac. Atak "komandosow piratow" bez > znajomosci ladunku bylby zbyt ryzykowny. > Wazne jest rowniez to, ze statki te sa poza zasiegiem politykow i inspektorow. > Wcale nie uwazalbym tego artykulu za wymysl dziennikarski. Mysle, ze ta > mozliwosc nalezy brac calkiem na serio. Zalozmy, ze ta sytuacja jest prawdziwa. Pozostaje pytanie, jak mozna problem rozwiazac. Mam nadzieje, ze fachowcy tym sie zajma i zaholuja te statki w bezpieczne miejsce do zniszczenia. Gdyby tak bylo, to faktycznie znaczyloby, ze saddam, sie rozbroil, chyba ze te lajby planowaly wplynac np. do jakiegos portu na pokaz "sztucznych ogni". A moze Osama tam sie ukrywa? On zapowiedzial, ze umrze w tym roku jako martyr. Moze taki jest jego plan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawk Re: GROZBA BRONI MASOWEGO RAZENIA i innych IP: *.vc.shawcable.net 20.02.03, 01:51 Hm, czas ucieka, wiosna sie zbliza, bedzie goraca, i komu sie bedzie chcialo ciagnac na sobie dziesiatki kilogramow, wloczac nogami po Irackiej pustyni. A tu jak narazie dowodow nie ma, i swiat sie burzy przeciwko planom agresji. Co tu robic? Nie znalazlo sie dowodow w Iraku, szuka sie ich na oceanach, byc moze niedlugo trzeba ich bedzie szukac w przestrzeni kosmicznej. Ale ta ropaaaaaaaaaaa, ale ta ropaaaaaaaaaa, musi byyyyyyyyycccccccccc nassssssszzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka Re: GROZBA BRONI MASOWEGO RAZENIA i innych IP: *.nv.nv.cox.net 20.02.03, 02:46 A ja podejrzewam, ze gdyby tak przeciagnac stan zawieszenia wojennego do wiosny, to sprawy by sie rozmyly. ochota do wojny by przeszla, bo wiosna ludzie mysla o innych sprawch i nawet Bush dogadalby sie z Saddamem co do znosnych cen ropy. byle doczekac do kwietnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto Akurat masz racje! IP: *.tele2.pl 20.02.03, 10:00 W kwietniu nie bedzie sie dalo prowadzic dzialan wojennych ze wzgledu na gorac. Obawiam sie jednak, ze ze wzgledu na temperature inne dzialania tez nie wchodza w rachube. A cena ropy nie spadnie, bo trzeba krecic klimatyzacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto Wiem co jest na statkach!!! IP: *.tele2.pl 20.02.03, 09:53 Brudna bielizna saddama. Nie pral od czasow wojny kuwejckiej i teraz upchnal wszystko na statki (nazbieralo sie troche), bo wstyd jak Jankesi wpadna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: Iracka broń masowego rażenia być może pływa p IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.02.03, 02:58 Iracka bron plywa w dupie u pana Busha ci debile juz sami niwiedza co by tu jeszcze wykabinowac aby zarobic na ludzkim nieszczesciu jakim jast wojna prosze zobaczyc co oni eyprawiaja z ty swiatem chociazby sprawa Rywina i innej bandy dlaczego dajcie ludzio zyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Iracka broń masowego rażenia być może pływa p IP: *.bc.hsia.telus.net 20.02.03, 03:12 To juz jak w Cyrku, mamy przedstawienie nawetet klaunami. A widzowie na widowni tylko co jakis czas przyklaskuja. itd............................itd..........Chyba sie to w koncu przedstawienie skonczy ale czym...wojna czy rozejmem.....chyba wszystcy wiemy jak ... "planow nie wolno zmieniac"!!!!..."krew sie poleje".......czyja....niewinnych oczywiscie i jak zawsze przy wojnie........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Iracka broń masowego rażenia być może pływa p IP: *.physio.unr.edu 20.02.03, 03:56 Kpiny w zywe oczy. Holywood powinno uczyc sie od tych ktorzy kreuja od paru lat wizerunek krajow takich jak Irak. Zupelnie niedawno Amerykanie wraz z Hiszpanami zatrzymali w rejonie Zatoki Perskiej polnocnokoreanski statek ktory plynal do Jemenu. Zrobili to bezparwnie i nastpnie zmuszeni byli ten statek zwrocic. Czyzby teraz nagle nabrali rozwagi i od 3 miesiecy mysla co zrobic??? Smiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shejk Re: Iracka broń masowego rażenia być może pływa p IP: 207.191.227.* 20.02.03, 04:16 Ja mysle ze wszyscy Irakijczcy polkneli plastikowe woreczki z ta bronia i czekaja na moment kiedy maja zaatakowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: Iracka broń masowego rażenia być może pływa p IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.03, 07:10 Panie Bush broń Iracka jest w Białym Domu i na Marsie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Iracka broń masowego rażenia być może pływa p IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.03, 08:29 Przecież to jest kolejna prowokacja CIA do rozpoczęcia wojny i wymordowanie setek tysięcy niewinnych ludzi. Dziwne , że tylko amerykanie wiedzą o statkach widmach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pak Re: Iracka broń masowego rażenia być może pływa p IP: *.fe.internet.bosch.de / 10.4.14.* 20.02.03, 08:52 Gość portalu: XXX napisał(a): > Przecież to jest kolejna prowokacja CIA do rozpoczęcia wojny i > wymordowanie setek tysięcy niewinnych ludzi. Dziwne , że tylko > amerykanie wiedzą o statkach widmach. Sila "argumentow" obroncow Saddama jest doprawdy powalajaca. Ropa, ropa, i jeszcze raz ropa. Czy myslicie, ze jakis kraj atakowal by inny tylko dlatego, ze chca ich ropy? Czy byla ropa w Kosowie? Czy wy na prawde straciliscie poczucie rzeczywistosci? Nie wiecie kim jest Saddam, co zrobil, co robi i co chce zrobic? Takie to trudne... pomyslec? Dlaczego nie przeniesiecie sie do Iraku? Zabierzcie rodziny i w droge. W razie wojny proponuje wystapic w charakterze zywych tarcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: Iracka broń masowego rażenia być może pływa p IP: *.cvx1-b.lis.dial.ntli.net 28.02.03, 01:47 Drogi pak, W Kosowie nie bylo ropy, ale za to byla mozliwosc przetestowania w sytuacji bojowej samolotow bojowych i postawienia - na czas nieokreslony - Amerykanskiej bazy wojskowej Bonesteel, z ktorej mozna w razie czego kontrolowac poludnie Europy. Bylam, widzialam - iscie imponujaca. Ropa nie byla potrzebna, wystarczylo przeswiadczenie o roli Stanow jako policjanta swiata i jedynego moralnego autorytetu. A ze ten 'autorytet' pozostawil po sobie kompletnie zniszczona infrastrukture, zubozony uran, etc, etc. to juz zupelnie inna sprawa. Jak chcesz poczucia rzeczywistoci, to pojedz na Balkany i zobacz na wlasne oczy nie tylko to, co Ci telewizja nadagala o super zwyciestwie wojsk sprzymierzonych, ale rowniez to, czego ci telewizja nie powie. Jesli tak strasznie wszystkim zalezalo na obronie ludzi na Balkanach, dlaczego zgineli ludzie w Srebrenicy? Jezeli to tak cudownie, ze byla interwencja zbrojna, to dlaczego nie slyszymy o jej skutkach i o tym, ze od czasu wkroczenia sil pokojowych zginelo mnostwo Serbow w ramach zemsty Albanczykow i sily pokojowe nie moga sobie z tym poradzic? 'Przeniesienie' demokracji za pomoca wojny jest pomyslem poronionym. Zmiana rezimu musi wyjsc od ludzi, ktorych to jest kraj a nie od Amerykanskiego 'policjanta'. Nikt tu pana Husajna nie broni, ale nie ludz sie tez, ze mozna prowadzic wojne, ktora bedzie wymierzona tylko w niego i jego ludzi. Mysle, ze i dla Ciebie nadszedl czas 'reality check'... Gość portalu: pak napisał(a): > Gość portalu: XXX napisał(a): > > > Przecież to jest kolejna prowokacja CIA do rozpoczęcia wojny i > > wymordowanie setek tysięcy niewinnych ludzi. Dziwne , że tylko > > amerykanie wiedzą o statkach widmach. > > Sila "argumentow" obroncow Saddama jest doprawdy powalajaca. > Ropa, ropa, i jeszcze raz ropa. Czy myslicie, ze jakis kraj > atakowal by inny tylko dlatego, ze chca ich ropy? Czy byla ropa > w Kosowie? > Czy wy na prawde straciliscie poczucie rzeczywistosci? Nie > wiecie kim jest Saddam, co zrobil, co robi i co chce zrobic? > Takie to trudne... pomyslec? > Dlaczego nie przeniesiecie sie do Iraku? Zabierzcie rodziny i w > droge. W razie wojny proponuje wystapic w charakterze zywych > tarcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaduła Re: - będzie jakiś cud ? - informacja bzdura !!! IP: *.IOd.krakow.pl 20.02.03, 08:59 jak się czyta tego knota to zaczynam myślec że będzie jakiś cud ? trzy statki widma pływają po morzu bez żarcia i paliwa, a obsługa nie je i nie żyje ? juz jak sowieci testowali swoja kopie Columbi co nazywała się "buran" na pacyfiku, to w prasie australijskiej były zdjecia wyłowionego "burana" na pokładzie sowieckiego statku łacznie z portretami załogi co przy nimi pracowała :-))))) a teraz trzy duże łajby pływają (gdzie ?) i nikt nic nie wie !!! pewnie płyną do Korei Północnej z pozdrowienia dla Kima !! wciskanie kitu czytelnikom !! w tamtej okolicy jest tylu rabusiów że sa oni gotowi dla 20 000 dolarów zdobyc i złupić każdy statek !! patrz przykład Adenu i zniszczenia amerykańskiego niszczyciela ! a skażenie chemiczne jakie może być 50 km czy 100 bo dalej nie siegnie ! do morza od dawna wrzucano i wrzuca sie wszystkie śmieci ! dla dociekliwych to warto zobacyć zdjęcia z; Newady, atolu Bikini czy Nowej Ziemi, albo Semipałatyńska gdzie testowano broń jądrową ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Louis M. Re: - będzie jakiś cud ? - informacja bzdura !!! IP: *.kabel.telenet.be 20.02.03, 09:15 Gość portalu: gaduła napisał(a): > jak się czyta tego knota to zaczynam myślec że będzie jakiś > cud ? > trzy statki widma pływają po morzu bez żarcia i paliwa, a > obsługa nie je i nie żyje ? > juz jak sowieci testowali swoja kopie Columbi co nazywała > się "buran" na pacyfiku, to w prasie australijskiej były zdjecia > wyłowionego "burana" na pokładzie sowieckiego statku łacznie z > portretami załogi co przy nimi pracowała :-))))) > a teraz trzy duże łajby pływają (gdzie ?) i nikt nic nie wie !!! > pewnie płyną do Korei Północnej z pozdrowienia dla Kima !! > wciskanie kitu czytelnikom !! > > w tamtej okolicy jest tylu rabusiów że sa oni gotowi dla 20 000 > dolarów zdobyc i złupić każdy statek !! > patrz przykład Adenu i zniszczenia amerykańskiego niszczyciela ! > a skażenie chemiczne jakie może być 50 km czy 100 bo dalej nie > siegnie ! > do morza od dawna wrzucano i wrzuca sie wszystkie śmieci ! > dla dociekliwych to warto zobacyć zdjęcia z; Newady, atolu > Bikini czy Nowej Ziemi, albo Semipałatyńska gdzie testowano > broń jądrową ! > Przyjmu jen artykul jako mozliwosc o duzym prawdopodobienstwie. Przeciez to nie musza byc te statki. Moze plywa sobie gdzies inna lajba. Statek tej wielkosci jest w stanie zabunkrowac okolo 1000/1500 ton paliwa, wystarczy na jakis czas. Pojemnosc chlodni jest wystarczajaca na roczny zapas + suchy prowiant :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybb Re: - będzie jakiś cud ? - informacja bzdura !!! IP: *.crowley.pl 20.02.03, 09:44 Gość portalu: Louis M. napisał(a): > Gość portalu: gaduła napisał(a): > > > jak się czyta tego knota to zaczynam myślec że będzie jakiś > > cud ? > > trzy statki widma pływają po morzu bez żarcia i paliwa, a > > obsługa nie je i nie żyje ? > > juz jak sowieci testowali swoja kopie Columbi co nazywała > > się "buran" na pacyfiku, to w prasie australijskiej były zdjecia > > wyłowionego "burana" na pokładzie sowieckiego statku łacznie z > > portretami załogi co przy nimi pracowała :-))))) > > a teraz trzy duże łajby pływają (gdzie ?) i nikt nic nie wie !!! > > pewnie płyną do Korei Północnej z pozdrowienia dla Kima !! > > wciskanie kitu czytelnikom !! > > > > w tamtej okolicy jest tylu rabusiów że sa oni gotowi dla 20 000 > > dolarów zdobyc i złupić każdy statek !! > > patrz przykład Adenu i zniszczenia amerykańskiego niszczyciela ! > > a skażenie chemiczne jakie może być 50 km czy 100 bo dalej nie > > siegnie ! > > do morza od dawna wrzucano i wrzuca sie wszystkie śmieci ! > > dla dociekliwych to warto zobacyć zdjęcia z; Newady, atolu > > Bikini czy Nowej Ziemi, albo Semipałatyńska gdzie testowano > > broń jądrową ! > > > > Przyjmu jen artykul jako mozliwosc o duzym prawdopodobienstwie. Przeciez to > nie musza byc te statki. Moze plywa sobie gdzies inna lajba. > Statek tej wielkosci jest w stanie zabunkrowac okolo 1000/1500 ton paliwa, > wystarczy na jakis czas. Pojemnosc chlodni jest wystarczajaca na roczny zapas > + suchy prowiant :-) osobiscie uwazam cala sprawe za calkiem prawdopodobna... ale najsilniejszy argument przeciw jest sam fakt ze ta wiadomosc przedostala sie do prasy. jest to wiec albo kontrolowany przeciek klamstw albo niekontrolowany przeciek za ktory powinno poleciec pare glow w sluzbach specjalnych. jesli reszta swiata juz wie o statkach widmach to zaloga statku widm (jesli rzeczywiscie nalezy do Iraku) tez juz pewnie sie o tym dowiedziala (na pewno maja jakies metody kontaktu w razie zagrozenia). czekam niecierpliwie na dalszy rozwoj wypadkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Louis M. Re: - będzie jakiś cud ? - informacja bzdura !!! IP: *.kabel.telenet.be 20.02.03, 10:21 Gość portalu: rybb napisał(a): > Gość portalu: Louis M. napisał(a): > > > Gość portalu: gaduła napisał(a): > > > > > jak się czyta tego knota to zaczynam myślec że będzie jakiś > > > cud ? > > > trzy statki widma pływają po morzu bez żarcia i paliwa, a > > > obsługa nie je i nie żyje ? > > > juz jak sowieci testowali swoja kopie Columbi co nazywała > > > się "buran" na pacyfiku, to w prasie australijskiej były zdjecia > > > wyłowionego "burana" na pokładzie sowieckiego statku łacznie z > > > portretami załogi co przy nimi pracowała :-))))) > > > a teraz trzy duże łajby pływają (gdzie ?) i nikt nic nie wie !!! > > > pewnie płyną do Korei Północnej z pozdrowienia dla Kima !! > > > wciskanie kitu czytelnikom !! > > > > > > w tamtej okolicy jest tylu rabusiów że sa oni gotowi dla 20 000 > > > dolarów zdobyc i złupić każdy statek !! > > > patrz przykład Adenu i zniszczenia amerykańskiego niszczyciela ! > > > a skażenie chemiczne jakie może być 50 km czy 100 bo dalej nie > > > siegnie ! > > > do morza od dawna wrzucano i wrzuca sie wszystkie śmieci ! > > > dla dociekliwych to warto zobacyć zdjęcia z; Newady, atolu > > > Bikini czy Nowej Ziemi, albo Semipałatyńska gdzie testowano > > > broń jądrową ! > > > > > > > Przyjmu jen artykul jako mozliwosc o duzym prawdopodobienstwie. Przeciez t > o > > nie musza byc te statki. Moze plywa sobie gdzies inna lajba. > > Statek tej wielkosci jest w stanie zabunkrowac okolo 1000/1500 ton paliwa, > > > wystarczy na jakis czas. Pojemnosc chlodni jest wystarczajaca na roczny za > pas > > + suchy prowiant :-) > > osobiscie uwazam cala sprawe za calkiem prawdopodobna... ale najsilniejszy > argument przeciw jest sam fakt ze ta wiadomosc przedostala sie do prasy. jest > to wiec albo kontrolowany przeciek klamstw albo niekontrolowany przeciek za > ktory powinno poleciec pare glow w sluzbach specjalnych. jesli reszta swiata > juz wie o statkach widmach to zaloga statku widm (jesli rzeczywiscie nalezy do > Iraku) tez juz pewnie sie o tym dowiedziala (na pewno maja jakies metody > kontaktu w razie zagrozenia). czekam niecierpliwie na dalszy rozwoj wypadkow. Powodem przecieku mogla bys rowniez druga strona. Moze zaloga tych statkow dziala zgodnie z zalozeniami z gory ustalonego planu? Osobiscie wole, aby nie bylo dalszego ciagu wydarzen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaduła Re:ja lubię świeże jedzenie - czyli oczy i uszy !! IP: *.IOd.krakow.pl 20.02.03, 10:38 ja lubię świeże jedzenie a nie z chłodni ! a po drugie co za problem odszukac statki, skoro hiszpanie wczesniej przekopali już północno koreanski statek z "cementem" a cemencie były rakiety pólnocno koreańskie dla jemenu zamiast ciastek !!!!! skuteczne rozprucie statku ładunkami od spodu i jego zatopienie nie stanowi problemu ! po trzecie jest cos takie jak rejestr statków i jak się wie gdzie szukac to mozna wszystko znaleść !! tak że życze smacznego i można spać spokojnie ! ten cały cyrk żle świadczy tylko o wywiadzie CIA - widać z komputera nie da sie zobaczyć i podsłuchac - patrz akcja somalia trzeba wysłac ludzi co znają jezyki i na miejsce mają oczy i uszy otwarte oraz kasę a tych amerykanom brakuje !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rom Re: być może pływa i pływa ale amerykańska IP: w3cache:* / 10.10.10.* 20.02.03, 10:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rom Re:zamiast żołnierzy wysłać rząd IP: w3cache:* / 10.10.10.* 20.02.03, 10:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr No Broń została już użyta! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.03, 10:46 Kiedy czytam opinie na tym forum mam wrażenie, że jakaś substancja biologicznie czynna mogła zostać już użyta. Trudno bowiem inaczej wytłumaczyc fakt, że dorośli ludzie plotą bzdury równe rangą dyskusji grupy zdewociałych staruszek, do których w w mniej lub bardziej regularnych odstępach czasu przemawia po kolacji Najwyższy. Czego chcecie dowieść? Że macie tani dostęp do Internetu? Szkoda prądu na takie brednie. Nie udało mi się przeczytać choćby jednej rozsądnej uwagi. Nie jest nawet śmiesznie, bo z głupoty smiać się nie wypada. Obrzucać inwektywami i wygłaszać durnowate opinie - tylko to jedno potraficie Szanowni Państwo z lewa, prawa, centrum oraz pro i anty. Taki sejm, jaki naród. Zero zdziwienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryt/ania Re: Broń została już użyta! IP: *.server.ntl.com 20.02.03, 11:04 welcome to the club Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybb Re: Broń została już użyta! IP: *.crowley.pl 20.02.03, 11:30 Gość portalu: Dr No napisał(a): > Kiedy czytam opinie na tym forum mam wrażenie, że jakaś > substancja biologicznie czynna mogła zostać już użyta. Trudno > bowiem inaczej wytłumaczyc fakt, że dorośli ludzie plotą bzdury > równe rangą dyskusji grupy zdewociałych staruszek, do których w > w mniej lub bardziej regularnych odstępach czasu przemawia po > kolacji Najwyższy. > Czego chcecie dowieść? Że macie tani dostęp do Internetu? Szkoda > prądu na takie brednie. Nie udało mi się przeczytać choćby > jednej rozsądnej uwagi. Nie jest nawet śmiesznie, bo z głupoty > smiać się nie wypada. Obrzucać inwektywami i wygłaszać durnowate > opinie - tylko to jedno potraficie Szanowni Państwo z lewa, > prawa, centrum oraz pro i anty. > Taki sejm, jaki naród. Zero zdziwienia. czekam na rozsadna opinie... no czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy prozny trud IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.02.03, 17:40 Sie nie doczekasz, bo jaki artykul/wiadomosc takie opinie. Tych wszystkich co swa powage i dobre mniemanie o sobie stawiaja za wzor innym - ja pazdrawljaju. Odpowiedz Link Zgłoś