Dodaj do ulubionych

Zydowska pieknosc

15.08.06, 22:22
Ktora Polka jej dorowna? :P

l: silverscreentest.com/koala/eucalyptus/portman.jpg

Nehemiasz
Obserwuj wątek
    • thannatos Re: Zydowska pieknosc 15.08.06, 22:33
      Kilka by sie znalazlo. Ale ze kobiety zydowskiego plemienia urocze - nie
      przecze. Wiem z autopsji. :)
    • gspnstr Re: Zydowska pieknosc 15.08.06, 22:33
      Eeee tam.
      Ta jest duzo lepsza

www.imdb.com/gallery/hh/0231436/HH/0231436/dagmara.jpg?path=pgallery&path_key=Dominczyk,%20Dagmara
      • 1ja Re: Zydowska pieknosc+ 15.08.06, 23:04
        Tez Zydowka!
        • gspnstr Re: Zydowska pieknosc+ 15.08.06, 23:39
          Akurat. Po czym poznajesz?
          • blazare Re: Zydowska pieknosc+ 15.08.06, 23:43
            gspnstr napisał:

> Akurat. Po czym poznajesz?

Jej ojciec ma pochodzenie zydowskie. Zostal wygnany z Polski za dzialalnosc w
            Solidarnosci.

Nehemiasz
            • gspnstr Re: Zydowska pieknosc+ 15.08.06, 23:47
              Nawet jesli ojciec byl zydem, co nie jest takie pewne, to ona nie jest zydowka.
              Jestescie nielogiczni, zapominacie o wlasnych kryteriach.
              • blazare Re: Zydowska pieknosc+ 15.08.06, 23:48
                gspnstr napisał:

> Nawet jesli ojciec byl zydem, co nie jest takie pewne, to ona nie jest
                > zydowka.

Ale ma pochodzenie zydowskie, a to w oczach takich antysemitow jak ty cos, co
                dyskwalifikuje z marszu. I co? Nadal ci sie podoba?

Nehemiasz
                • gspnstr Re: Zydowska pieknosc+ 15.08.06, 23:51
                  > Ale ma pochodzenie zydowskie, a to w oczach takich antysemitow jak ty cos, co
                  > dyskwalifikuje z marszu. I co? Nadal ci sie podoba?

A kto powiedzial, ze jestem antysemita? Ja tylko nie lubie takich glupich
                  syjonistow jak ty. Tak samo jak glupich Pigmejow, glupich Eskimosow itp. Matol
                  to matol, niezaleznie od pochodzenia etnicznego. A ze w wszym 'entity' ilosc
                  matolow na kilometr kwadratowy przekracza mase krytyczna (vide twoje kretynskie
                  posty), to i pisze o tym co mysle.

Coz to w koncu jest antysemityzm? To... rzeczownik.
                  • 1ja Re: Zydowska pieknosc+ 16.08.06, 09:55
                    1.
                    A nie powiedziales,ze nie lubisz glupich Polakow.
                    Moze takich niema?
                    Bo cala Polska jest zazydzona.
                    Wiec i ona jest Zydowka.Czy zydowka-tego nie wiem.
                    • gspnstr Re: Zydowska pieknosc+ 16.08.06, 17:33
                      > A nie powiedziales,ze nie lubisz glupich Polakow.
                      > Moze takich niema?

Glupich tez nie lubie. Ale spotykam i rzadziej niz glupich waszych,
                      zidiocialych, zaslepionych fanatyzmem i propaganda typu sowieckiego.

> Bo cala Polska jest zazydzona.
                      > Wiec i ona jest Zydowka.Czy zydowka-tego nie wiem.

Popatrz, a mnie sie zdawalo, ze was wszystkich wypedzilismy. Musicie sobie
                      uzgodnic zeznania, bo co rusz to inna wersja.
                      • 1ja Re: Zydowska pieknosc+ 16.08.06, 18:51
                        Jezeli glupich Polakow malo spotykasz,to znaczy,ze z domu rzadko wychodzisz?

Co do zazydzenia i uzgodnienia stopnia zazydzenia.Nie moge sie za bardzo
                        wypowiedziec.
                        Opieram sie na waszych oswiadczeniach,ze Zydzi wami rzadza.
                        Wiec sam sie ustosunkuj.

Jezeli nas ktos i wypedzil,to z pewnoscia nie taki kurdupel jak ty.
                        Dlaczego kurdupel?.
                        Bos nie Polak a polaczek.
                        • gspnstr Re: Zydowska pieknosc+ 16.08.06, 19:26
                          Sticks and stones, pal, sticks and stones... :o)

A teraz marsz obierac cebule i czosnek.
    • krystian71 troche podobna do Giertycha i Cruelli Demon 15.08.06, 23:24
      z 101 Dalmatynczykow.
      • blazare Re: troche podobna do Giertycha i Cruelli Demon 15.08.06, 23:25
        krystian71 napisała:

> z 101 Dalmatynczykow.

Mowisz o swojej zonie?

Nehemiasz
      • marouder Re: troche podobna do Giertycha i Cruelli Demon 16.08.06, 00:22
        Ty masz wyobraznie chlopie. Tylko pogratulowac:(
        Malo jest kobiet w showbiznesie posiadajacych taka ujmujaca, delikatna urode.
        W ogole rzadko takie kobiety mozna spotkac.
    • rattler Re: Zydowska pieknosc 15.08.06, 23:27
      Jak se zrobi nosek u tego chirurga co ona , kazda !!!

narazie
    • dosc_tego No no........niezla........ 15.08.06, 23:31
      A co do Zydowek. Zdecydowanie pozytywna cecha Zydowek jest ich pewnosc siebie i
      asertywnosc. Zobacz, ze wiekszosc feministek amerykanskich to Zydowki. Polki
      niestety to w duzej czesci coreczki tatusia, ktore mimo, ze dorosle nadal boja
      sie podejmowac same decyzji lub brac odopowiedzialnosc za swoje zycie.
      • blazare Re: No no........niezla........ 15.08.06, 23:34
        dosc_tego napisał:

> A co do Zydowek. Zdecydowanie pozytywna cecha Zydowek jest ich pewnosc siebie
        > asertywnosc. Zobacz, ze wiekszosc feministek amerykanskich to Zydowki. Polki
        > niestety to w duzej czesci coreczki tatusia, ktore mimo, ze dorosle nadal boja
        > sie podejmowac same decyzji lub brac odopowiedzialnosc za swoje zycie.

Swietnie to ujales, moje gratulacje. Wlasnie to sobie w nich cenie:
        niezaleznosc, sile i wyrazista osobowosc. Jak juz pisalem - lubie inteligentne
        sekutnice ;)

Nehemiasz
        • gspnstr Re: No no........niezla........ 15.08.06, 23:42
          > Swietnie to ujales, moje gratulacje. Wlasnie to sobie w nich cenie:
          > niezaleznosc, sile i wyrazista osobowosc. Jak juz pisalem - lubie inteligentne
          > sekutnice ;)

No wlasnie, takie, co to, w czasie gdy ty sie tu udzielasz na forum, one sa
          zajete puszczaniem sie z polowa kibucu.
          • blazare Re: No no........niezla........ 15.08.06, 23:44
            gspnstr napisał:

> No wlasnie, takie, co to, w czasie gdy ty sie tu udzielasz na forum, one sa
            > zajete puszczaniem sie z polowa kibucu.

Jakis ty prymitywny, chlopcze.. Az rece opadaja.

Nehemiasz
            • gspnstr Re: No no........niezla........ 15.08.06, 23:48
              > Jakis ty prymitywny, chlopcze.. Az rece opadaja.

Ach dowartosciowuj sie, gowniarzu. Tyle twego.
          • dosc_tego A Ty kogo wolisz? Zniewolone muzulmanki? 15.08.06, 23:48
            Takie, ktore boja sie krzywo spojrzec na mezulka, ojczulka, bracika albo
            wujaszka, bo moga zostac za to pobite????????? Takie wolisz????? Czy moze Polki
            bojace sie zmienic np. religie, bo co rodzinka powie?????????? Jakby kogos
            obchodzilo zdanie rodzinki......
            • gspnstr Re: A Ty kogo wolisz? Zniewolone muzulmanki? 15.08.06, 23:53
              Nie bede ci tlumaczyl, bos i tak za glupi zeby zrozumiec.

Na pewno mnie nie rajcuja zydowki, do ktorych zoldaki IDF ustawiaja sie w
              kolejce po kilkunastu nawet (a moze wlasnie dlatego) gdy toto ma 13 lat.
              • dosc_tego A co Ty wiesz o IDF i w ogole Izraelu????? 15.08.06, 23:56
                Kto sie ustawia po 13-letnie Izraelki???? Gdzies Ty takie glupoty wyczytal????
                • gspnstr Re: A co Ty wiesz o IDF i w ogole Izraelu????? 16.08.06, 00:00
                  Glupoty, mowisz? To se, synek, poczytaj.

www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3245593,00.html
                  Nic dziwnego, ze im hezbollahy nawkladali, bohatyrom...
                  • blazare Re: A co Ty wiesz o IDF i w ogole Izraelu????? 16.08.06, 00:08
                    gspnstr napisał:

> Nic dziwnego, ze im hezbollahy nawkladali, bohatyrom...

W Izraelu nawet 13 letnie dziewczynki wiedza, ze faceci maja potrzeby, a w
                    Polsce mimo, ze dorosle, to ciagle maja migrene ;)

Nehemiasz
                    • dosc_tego Komentarz nocy!!!! Brawo. 16.08.06, 00:10
                      Trafiles w samo sedno!
                      • gspnstr Re: Komentarz nocy!!!! Brawo. 16.08.06, 03:46
                        > Trafiles w samo sedno!

I powiedz mi, czym wy sie tak naprawde roznicie od Arabow? niczym
                        • coprawda czy rapist ma w żydowskim pierdlu szcunek ? 16.08.06, 03:56
                          bo na forum raczej żydki nie okazują niesmaku na to jak 35 judkowych żołdków
                          rypie 13 latkę.
                          • gspnstr Re: czy rapist ma w żydowskim pierdlu szcunek ? 16.08.06, 04:00
                            Jesli sadzic po takich blazarach czy dosc tego, pewnie bedzie traktowany jak krol.
                            W cywilizowanych krajach kazaliby mu sie schylac po mydlo z 15 razy dziennie :o)
                    • gspnstr Re: A co Ty wiesz o IDF i w ogole Izraelu????? 16.08.06, 03:45
                      > W Izraelu nawet 13 letnie dziewczynki wiedza, ze faceci maja potrzeby

W cywilizowanym swiecie, natomiast (do ktorego wy bambusy caly czas
                      chcielibyscie sie zaliczac), mezczyzni na ogol wiedza, ze 13 letnia dziewczynka
                      to jeszcze dziecko, a swoje potrzeby zalatwiaja z pelnoletnimi.
                  • dosc_tego A przeczytaj to dwa razy... 16.08.06, 00:10
                    'Soldiers thought teenager was at least 16'
                    'Soldiers thought teenager was at least 16'

Poza tym ja mowie o wolnosci, jezeli ktos chce sie pieprzyc z kim popadnie to
                    jego/jej sprawa, jezeli ktos nie chce w ogole sie pieprzyc to tez jego/jej sprawa.

Ale w spoleczenstwach islamskich za zycie w taki sposob jaki sie chce mozna
                    zostac zabitym, wiec o czym Ty gadasz?
                    • gspnstr Re: A przeczytaj to dwa razy... 16.08.06, 03:53
                      > 'Soldiers thought teenager was at least 16'
                      > 'Soldiers thought teenager was at least 16'

Gdybys nie byl gowniarzem a mial nastoletnie dzieci jak ja, to wiedzialbys ze
                      nie ma takiej sily, zeby pomylic 13-letnie dziecko z 16-17 letnia dziewczyna.
                      Tlumacza sie tak glupio bo co innego moga powiedziec?

> Poza tym ja mowie o wolnosci, jezeli ktos chce sie pieprzyc z kim popadnie to
                      > jego/jej sprawa

Poza tym, ciolku, sa prawa, a one mowia jasno ze seks z nieletnia to 'statutory
                      rape', no matter how you f*cking slice and dice it. Powiem wiecej, jezeli
                      pelnoletni mezczyzna ma stosunek z 16-latka, to tez jest to wbrew prawu. Figure
                      that out, Einstein. No, moze u was w Azji nie.

> Ale w spoleczenstwach islamskich za zycie w taki sposob jaki sie chce mozna
                      > zostac zabitym, wiec o czym Ty gadasz?

A w cywilizowanych krajach za to idzie sie do paki, wiec jesli chcesz miec tak
                      "wolnosc" jak piszesz powyzej, to od razu widac, ze jestescie takimi samymi
                      bambusami jak i ci ktorych krytykujesz. Nawet gorszymi, bo oni przynajmniej
                      jawnie to robia i nie udaja swietych "wybrancow".
                      • dosc_tego No to tu masz odpowiedz.....i ja przeczytaj 16.08.06, 13:43
                        > Gdybys nie byl gowniarzem a mial nastoletnie dzieci jak ja, to wiedzialbys ze
                        > nie ma takiej sily, zeby pomylic 13-letnie dziecko z 16-17 letnia dziewczyna.
                        > Tlumacza sie tak glupio bo co innego moga powiedziec?

Sam sobie odpowiedziales, ci zolnierze raczej nie maja dzieci, wiec mogli sie
                        pomylic. Poza tym ta dziewczyna miala 14 lat, a nie ma znowu wielkiej roznicy
                        miedzy 14-latka, a 16-latka.

> Poza tym, ciolku, sa prawa, a one mowia jasno ze seks z nieletnia to 'statutory
                        > rape', no matter how you f*cking slice and dice it. Powiem wiecej, jezeli
                        > pelnoletni mezczyzna ma stosunek z 16-latka, to tez jest to wbrew prawu. Figure
                        > that out, Einstein. No, moze u was w Azji nie.

Moze w USA, ale w EU i Izraelu o ile mi wiadomo stosunki sa dozwolone od 16 roku
                        zycia, wiec nie obchodzi mnie jak jest w USA.

> A w cywilizowanych krajach za to idzie sie do paki, wiec jesli chcesz miec tak
                        > "wolnosc" jak piszesz powyzej, to od razu widac, ze jestescie takimi samymi
                        > bambusami jak i ci ktorych krytykujesz. Nawet gorszymi, bo oni przynajmniej
                        > jawnie to robia i nie udaja swietych "wybrancow".

Muslimy nie udaja swietych????? BUAHAHA.... Czlowieku, oni robia to co robia,
                        gdyz w kulturze islamskiej to co pisze w koranie jest dobrem i swietoscia, czyli
                        jezeli zboczeniec mahomet pieprzyl 9-latke, to muzulmanie uznaja to za moralnie
                        dobre i zaszczytne.

Poza tym przeczytaj jeszcze ten artykul, dobrze opisuje sytuacje migrujacych
                        robotnikow czy zolnierzy

www.chinadaily.com.cn/china/2006-08/16/content_665805.htm
                        www.chinadaily.com.cn/china/2006-08/16/content_665805_2.htm
                        www.chinadaily.com.cn/china/2006-08/16/content_665805_3.htm
                        *****************************************************************************
                        *****************************************************************************
                        • gspnstr Re: No to tu masz odpowiedz.....i ja przeczytaj 16.08.06, 17:47
                          > Sam sobie odpowiedziales, ci zolnierze raczej nie maja dzieci, wiec mogli sie
                          > pomylic. Poza tym ta dziewczyna miala 14 lat, a nie ma znowu wielkiej roznicy
                          > miedzy 14-latka, a 16-latka.

Po pierwsze, naucz sie czytac ze zrozumieniem. Tam stoi jak byk, ze gdy zoldacy
                          zaczeli z nia miec regularne stosunki, ona miala 13 lat.
                          Po drugie, nawet gdy sam mialem 18-19 lat (wiek poborowy, a ci chyba byli troche
                          starsi), potrafilem odroznic 17-tke od 13-tki. TO wcale nie jest takie trudne,
                          wystarczy przestac myslec czlonkiem. Gdybys byl pelnoletni, pewnie tez bys to
                          zrozumial. A jesli mimo tego ani jeden z nich nie potrafili zauwazyc, ze
                          dziewczynka jest niepelnoletnia, to ten mit o inteligrencji waszej nacji jest
                          zdroooowo przesadzony.
                          Swoja droga, jesli wasze wojsko to taka banda pedofilow, to nic dziwnego, ze
                          3-letnie dzieci uwazacie za "terrorystow".

> Moze w USA, ale w EU i Izraelu o ile mi wiadomo stosunki sa dozwolone od 16
                          roku zycia

Pomylka, w Europie wiek jest rozny w zaleznosci of kraju.

> Muslimy nie udaja swietych????? BUAHAHA.... Czlowieku, oni robia to co robia,
                          > gdyz w kulturze islamskiej to co pisze w koranie jest dobrem i swietoscia

Oni robia to co robia zgodnie ze swoimi prawami, ktorych nie kryja przed nikim.
                          Wy udajecie demokracje, chcielibyscie sie zaliczac do kultury zachodniej, macie
                          niby domokratyczne prawa, ale postepujecie jak bambusy.

Na koniec zauwaz postep twej logiki. Na pierwsza wzmianke o tym skandalu,
                          powiedziales ze sa to glupoty. Jak ci udowodnilem, ze nie, przyklasnales
                          drugiemu durniowi piszac, ze to wolnosc. A teraz jeszcze probujesz
                          usprawiedliwiac pedofilow i pisac o prawie. Prawdziwie syjonistyczna logika.
                          • dosc_tego No wiec znowu odpowiadam..... 16.08.06, 18:02
                            Po pierwsze nie jestem Zydem i nie mieszkam w Izraelu. Po drugie nie
                            usprawiedliwiam tych zolnierzy. Chodzi mi JEDYNIE o to, ze zawsze w takich
                            przypadkach naglasnia sie sprawy z udzialem zolnierzy USA lub Izraela, a takie
                            same przypadki w krajach islamskich uznaje sie za "zgodne z ich kultura" i
                            cichaczem sie je pomija.
                            • gspnstr Re: No wiec znowu odpowiadam..... 16.08.06, 18:22
                              Argument typu "a u was bija Murzynow".
                              • dosc_tego No wiec odnies sie do niego. 16.08.06, 18:28
                                Dlaczego media ( notabene europejskie i amerykanskie ) tak krytykuja Izrael, a
                                ani slowa potepienia dla zwyczajow islamskich?? Boja sie muzulmanow?????
                                • gspnstr Re: No wiec odnies sie do niego. 16.08.06, 18:44
                                  > Dlaczego media ( notabene europejskie i amerykanskie ) tak krytykuja Izrael, a
                                  > ani slowa potepienia dla zwyczajow islamskich?? Boja sie muzulmanow?????

Dlaczego od razu maja sie bac?

A moze to dlatego, ze my tam niby chcemy wprowadzic demokracje, przekazac im
                                  (zeby nie powiedziec "narzucic") nasze wlasne wartosci. I kazdy taki przyklad
                                  pokazuje, ze te wartosci sa watpliwe i sami sie do nich nie stosujemy.
                                  A juz w szczegolnosci Izrael, ktory im ciagle zaprzecza.

Czy to aby nie za trudny wywod dla ciebie?
                                  • dosc_tego Zachod sie nie stosuje do swoich praw???? 16.08.06, 20:27
                                    Co za glupoty czlowieku! IDF liczy jakies 200.000 ludzi a tu bralo udzial 35,
                                    wiec co Ty ekwilibrystyke umyslowa uprawiasz???? Poza tym poczytaj sobie
                                    statystyki tego typu w USA, zobaczymy rezultaty.....
                                    • gspnstr Re: Zachod sie nie stosuje do swoich praw???? 16.08.06, 20:38
                                      A czy ty myslisz, ze ktos patrzy na 200,000? Dla opinii publicznej tych 35
                                      stanowi wykladnik. Tym bardziej, ze wszyscy oni zadawali sie z TA SAMA nieletnia.

Tak samo bylo z Abu Ghraib. Przeciez wiadomo, ze nie cala Armia USA wyprawiala
                                      takie bezecenstwa. Ale to wystarczylo, by oburzyc nie tylko opinie publiczna,
                                      ale przede wszystkim Irakijczykow, ktorym wmawiano, ze przynosimy im wolnosc i
                                      demokracje.

Przeciez to podstawa PR.
                          • 1ja Re: No to tu masz odpowiedz.....i ja przeczytaj+ 16.08.06, 18:56
                            Na dowod inteligencji waszej nacji przemawia chandel dziewczynkami krajankami w
                            krajach osciennych.
                            • gspnstr Re: No to tu masz odpowiedz.....i ja przeczytaj+ 16.08.06, 19:22
                              Ach, dotknelo cie.
                              I bardzo dobrze. :o)))))
                              • 1ja Re: No to tu masz odpowiedz.....i ja przeczytaj+ 16.08.06, 21:50
                                Dotknelo?
                                Przecie nie ja waszymi handluje.
      • antyrzyd Kobita jak kobita - semitka - po 40-tce jak beczka 16.08.06, 10:10
        dosc_tego napisał:

> A co do Zydowek. Zdecydowanie pozytywna cecha Zydowek jest ich pewnosc siebie i
        > asertywnosc.

To normalne w spolecznosciach gdzie faceci to slebeusze i maminsynki.
        Ktos musi przejac role mezczyzny.
        • dosc_tego no to niezle uwaliles...... 16.08.06, 14:55
          Tylko dziwnym trafem to w Polsce jest wiecej maminsynkow niz np. w USA. Powiem,
          ze jest na odwrot, tam gdzie mniej maminsynkow tam wiecej niezaleznych kobiet. I
          vice versa tam gdzie wiecej maminsynkow tam mniej wolnych kobiet.
    • ben.huur czy te kobitki poparly ludobojstwo w Libanie ? 16.08.06, 00:41
      zgodnie ze statystyka pewnie tak, dzieki nim zginely tysiace pieknych Libanek i
      pieknych libanskich dzieci.
    • puls.usa Re: Zydowska pieknosc 16.08.06, 01:35
      blazare napisał:

> Ktora Polka jej dorowna? :P
      >
      > l: silverscreentest.com/koala/eucalyptus/portman.jpg
      >
      > Nehemiasz

zapomniales dupku dodac
      ze to rosjanka
      z ktorej na sile
      robia zydowke
      • marouder Re: Zydowska pieknosc 16.08.06, 01:38
        Tak czy inaczej to piekna kobieta a tzw. rasa nie ma tu nic do rzeczy.
        Wiekszosc popularnych dzisiaj aktorek hollwoodzkich to kaszalot za kaszalotem.
        • puls.usa Re: Zydowska pieknosc 16.08.06, 02:01
          marouder napisał:

> Tak czy inaczej to piekna kobieta a tzw. rasa nie ma tu nic do rzeczy.

oczywiscie ,ze ladna
          to nie ma nic wspolnego
          z rasa,wylacznie pochodzenie

> Wiekszosc popularnych dzisiaj aktorek hollwoodzkich to kaszalot za kaszalotem.

to prawda
          wiekszosc w dwudziestym roku zycia
          ma za soba kilka operacji plastycznych
          w czterdziestym,traci rachube
          taka streisand(coprawda stara rura)
          to juz usmiechac sie nie moze
          zeby szwy nie popekaly
      • zenek_pijak jedno pofiem: pjerdulisz jak qu.. leppper! 16.08.06, 01:39
        mufie ci sze nikdy nie beciesz mondry! glopi glupi h.. z ciebe ty kurfiarz
        gfalcisz psa i kota ty kaczynski!
    • nopes Mieszana i nie pieknosc. Taka sobie 16.08.06, 03:26
      Zydowska pieknosc to np. ta Szejbal :)
      www.youtube.com/watch?v=rX6mt52TKNc
    • 1ja Re: Zydowska pieknosc+ 16.08.06, 10:02
      Czy moga byc jakiekolwiek watpliwosci co do zydowskiej pieknosc?
      Portrety matki pewnej wszedzie wisza.
    • viper39 Re: Zydowska pieknosc 16.08.06, 19:09
      blazare napisał:

> Ktora Polka jej dorowna? :P
      >
      > l: silverscreentest.com/koala/eucalyptus/portman.jpg
      >
      > Nehemiasz

no tak masz jedna ladna zydowke, no i co z tego? na swiecie jakos nie
      zachwycaja sie zydowkami wola Polki a nawet rosjanki itd...
      • dosc_tego Bo Polki i Rosjanki mozna bic bezkarnie..... 16.08.06, 20:25
        Polki i Rosjanki sa wychowane wedle zasady "maz ma racje", wiec potem sa bite i
        nawet nie zglosza tego policji.
    • polani Re: Zydowska pieknosc 16.08.06, 19:24
      polki sa niskie i maja maly biust i przed seksem krzyzuja sie :))))
      • dosc_tego to fakt.......niestety.... 16.08.06, 20:28
        Polki nawet boja sie eksperymentowac w lozku, wiekszosc zna jedynie pozycje
        klasyczna, pod koldra i przy zgaszonym swietle.....
        • viper39 Re: to fakt.......niestety.... 16.08.06, 22:06
          dosc_tego napisał:

> Polki nawet boja sie eksperymentowac w lozku, wiekszosc zna jedynie pozycje
          > klasyczna, pod koldra i przy zgaszonym swietle.....

no to po co takie smiecie jak polani czy dosc_tego wchodza na Polskie fora?
          trzymajcie sie forow zydowskich, czy jednak chcecie byc z Polakami, bo zydkow
          jakos nikt na swiecie nie lubi lub wrecz niektorzy ich nienawidza. nawet te
          jednostki (czyli ladne laski) wola niezydow, cos w tym jest czyz nie?
          byc moze to akcent, byc moze to zapach, a byc moze wszystko razem wziete ze ani
          kobiety ani mezczyzni zydowscy nie sa popularni na swiecie, dlatego to moze
          dano im kawalek ziemi z daleka od cywilizacji
          • dosc_tego to byla ironia do czesci polskich kobiet...... 17.08.06, 01:06
            A Ty tu piszesz jakies elaboraty. Czesc kobiet to rzeczywiscie kretynki, ktore
            znaja jedynie pozycje klasyczna etc.....wiekszosc na szczescie jest normalna....

Na drugi raz postaraj sie dostrzec nutke ironii w tekscie....

Aha, i powtarzm po raz n-ty, ze NIE JESTEM Zydem.
          • polani Re: to fakt.......niestety.... 18.08.06, 14:52
            kto lubi was tylko araby i turczycy .))))
        • gspnstr Re: to fakt.......niestety.... 16.08.06, 22:08
          > Polki nawet boja sie eksperymentowac w lozku, wiekszosc zna jedynie pozycje
          > klasyczna, pod koldra i przy zgaszonym swietle....

Nawet jesli tak, to przynajmniej mozna sie z nimi kochac normalnie, a nie przez
          przescieradlo z mala dziurka.
          • 1ja Re: to fakt.......niestety....+ 16.08.06, 23:16
            Skad wiesz?
            Udalo ci sie?
            A do spowiedzi poszedles?
          • 1ja Re: to fakt.......niestety....+ 16.08.06, 23:17
            A ty co,dziurkr duza potrzebujesz?
            To ty z krowa?
            Albos byk?
            • gspnstr Whatever... n/t 16.08.06, 23:20

• hindenburg2 Mickiewicz propagowal pedofilie w Panu Tadeuszu! 17.08.06, 08:40
                Tadeusz dorosly chop najpierw zabawial sie z podstarzala Telimena ,a pozniej
                wzial sie za 13 letnia Zosie:-)))))

• hindenburg2 Polaczki chcialy sie pochwalic Dagmara Dominczyk 17.08.06, 08:42
                  I znowu lipa:-)

Prawie 40 milionowy narod + 20 milionowa diaspora nie wydal ani jednej
                  hollywodzkiej gwiazdy:-)

Beznadziejne te Polki:-)
                  • kika113 Re: Polaczki chcialy sie pochwalic Dagmara Dominc 17.08.06, 18:21
                    Bidulek, mści się, bo Polki go olewają. Kodeks gentelmena, nieznana dla was księga.
            • grzegorz1948 Re: 1jaja 17.08.06, 22:33
              Ja miastowy ze Slaska, moze mi powiesz jaka ma krowa a jaki byk tys ze wsi to
              musisz wiedziec a do tego konsultant weterynarza.Tylko nie mow znow o
              brunatnych koszulach bo nie chodze w przepoconej tak jak ty a i proszki do
              prania u nas 1klasa.O swoim pechu zyciowym tez nie musisz fanzolic bo najpierw
              stales pod izotopami na kopalni a potem jeszcze Czarnobyl ci dolozyl.To juz
              kazdy zna na forum,twoje kompleksy.
              • 1ja Re: 1jaja+ 18.08.06, 08:53
                Szanowny folksdojczu izotopowy.
                Chwaliles,ze u was kobiety sie ciagnie doizby porodowej.
                Smiem w to watpic.
                U was,tzn. u koszul brunatnych i mundurkow w kolorze czarnym(poniewaz jestes
                niedomyslny-wyraznie w SA iSS) ciagnelo sie do chlewu kobitki wasze.
                No i popatrz sie co z tego wyszlo?
                Taki okax jak ty.No skad?Z chlewu!
                A proszki do prania?
                Zartujesz.
                Kiedys elita wasza z mydla ludzkiego korzystala.
                A reszta?Brudasy.
                • grzegorz1948 Re: 1jaja-przepraszam ja sie jakam. 18.08.06, 13:11
                  Moze twoja zoneczka zostala tak splodzone(chwalisz sie ze slazaczka).Ty byles
                  idiota bedziesz idiota i umrzesz idiota.A poniewaz ciagle piszesz o
                  gnoju ,ubikacjach,i clewie to znaczy taki obraz pozostal ci kmiocie z
                  dziecinstwa.A moze to twoja mamusia u farorza na wsi nowosadeckiej zwracala si
                  do mnie przez panicz?
                  • 1ja Re: 1jaja-przepraszam ja sie jakam.+ 18.08.06, 14:39
                    Kmi3eciem- owszem bylem:
                    pl.wikipedia.org/wiki/Kmie%C4%87
                    Moja zona - Slazaczka.
                    Ty - folksdojcz.
                    A czemu Polakow nie lubisz?Szxzegolnie tych z Nowego Saczu?
                    Dali w d...pe twej rodzinie?
                    Boli jeszcze?
                    Ze byles panicz?-niemozliwe.
                    Pies bezpanski-owszem!Dlatego folksdojczem byles.
                    A co do gnoju,ubikacji ichlewie?Sam sie chwaliles,ze to otoczenie twoje.
        • polani Re: to fakt.......niestety.... 18.08.06, 14:51
          zwasze sie krzyzuja .))))
    • jontek2 Chociażby Weronika Rosatti... 18.08.06, 15:16
      Ale ładna jest, nie przeczę. Tylko jak to się ma do jej żydowskiego pochodzenia?
    • kokosz_the_great Re: Zydowska pieknosc 18.08.06, 16:26
      jedna jaskolka jeszcze wiosny nie czyni, natomiast cale stado wron... :-))))))

www.allmovieportal.com/w/barbra_streisand/wallpaper_1_1024.jpg
      images.hollywood.com/cms/300x375/384582.jpg
      images.starpulse.com/Photos/pv/Sarah%20Jessica%20Parker-21.jpg
      images.starpulse.com/Photos/pv/Bette%20Midler-9.jpg
      OK, this one is cute:

us.movies1.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/universal_pictures/josie_and_the_pussycats/kathy_najimy/josiepre6.jpg

and, finally, last but not least

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka