Dodaj do ulubionych

Spór o aborcję u 9-letniej dziewczynki

IP: *.193-4-62.powered-by.skynet.be 04.03.03, 18:18
a jaka jest roznica pomiedzy "dzialalnościa" ksiezy - pedofili a
rzeczonych powyzej "terrorystow"? w moich oczach kościol
katolicki na dlugo, jesli nie na zawsze, utracil prawo ferowania
wyrokow moralnych i, jak dotychczas, nie robi nic, aby to prawo
odzyskać.
Obserwuj wątek
    • Gość: XYZ Re: Spór o aborcję u 9-letniej dziewczynki IP: *.bonobo.dialup.pol.co.uk 04.03.03, 18:23
      A co z gwalcicielem ?. Przedstawiciel kosciol. kat. powinien
      chyba rownierz zapytac .
      • Gość: doc Re: Spór o aborcję u 9-letniej dziewczynki IP: *.193-4-62.powered-by.skynet.be 04.03.03, 18:27
        dlaczego nikt nie pyta, co z owa dziewczynka?...
      • Gość: Ania Re: Spór o aborcję u 9-letniej dziewczynki IP: *.bc.hsia.telus.net 04.03.03, 18:38
        Kosciol katolicki ponownie pokazal jaka kupa gnoju byl i jest
        .Tysiace lat ucza ludzi ciemnoty ,zabobonow i mitow na czele z
        papa.Nie znaja i nie rozumieja co to znaczy byc nasladowca Chrystusa.
    • Gość: Dawid aborcjuj feministki i liberałów IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.03, 19:02
      Gość portalu: doc napisał(a):

> a jaka jest roznica pomiedzy "dzialalnościa" ksiezy - pedofili a
      > rzeczonych powyzej "terrorystow"? w moich oczach kościol
      > katolicki na dlugo, jesli nie na zawsze, utracil prawo ferowania
      > wyrokow moralnych i, jak dotychczas, nie robi nic, aby to prawo
      > odzyskać.

Aborcja jest zbrodnią!!!
      • Gość: Fuck Re: aborcjuj feministki i liberałów IP: *.pl-net.pl 04.03.03, 19:19
        C_h_u_j ci w dupe dawid. Pewnie jestes klecha. To informuje, ze
        to gwalt i pedofilia jest zbrodnia.
        • Gość: Dawid Aborcja = morderstwo! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.03, 19:57
          Gość portalu: Fuck napisał(a):

> C_h_u_j ci w dupe dawid. Pewnie jestes klecha. To informuje, ze
          > to gwalt i pedofilia jest zbrodnia.

Nie jestem klechą i mało tego - mój sprzeciw wobec takich zbrodni jak aborcja
          czy tzw. małżeństw homoseksualnych nie wynika wprost z tego co mówi Kościół.
          Jeżeli jednak się mylę to niech jakiś zwolennik aborcji wytłumaczy mi kim lub
          czym jest ta ''usuwana'' istota - odpadkiem , ludzkim smieciem , scierwem? Czy
          płód nie jest istotą żywą?? Każdy z was - fani skrobanek - był kiedyś taką
          formą życia - może powinniście sie cieszyć i dziękować Bogu ,że was tez matka
          nie ''wyskrobała''.
          PS. Tak pedofilstwo i gwałt jest zbrodnią (jedyna kara - kastacja) ale to nie
          ma nic wspólnego z sprawą o której tu mowa!! Czy dziecko które , mówiąc
          kolokwialnie , zostało zrobione podczas gwałtu ma mniejsze prawo do zycia?! Po
          II wojnie światowej w wielu krajach uwazano ,że osoba rodzica(czyt. ojca)
          wyznacza dziecku prawo do normwlnego ( czy tez jakiegokolwiek0 życia. Skutkiem
          tego byly dokonywane w wielu krajach dokonywano przymusowych aborcji jeżeli
          okazało się ,że ojcem nienarodzonego dziecjka jest Niemiec. A jeżeli juz taki
          człowiek miał szczęście (???) urodzić się to trafiał np. do ośrodka dla
          niedorozwinietych. Podejście zwolenników aborcji jest zaprzeczeniem
          człowieczeństwa!!!

PPS. Zwykle nie wypowiadam się tak patetycznie ale , przyznacie chyba , sprawa
          jest poważna.
          • Gość: dana33 Re: Aborcja = morderstwo! IP: *.adsl.actcom.co.il 04.03.03, 20:39
            Gość portalu: Dawid napisał(a):

> Gość portalu: Fuck napisał(a):
            >
            > > C_h_u_j ci w dupe dawid. Pewnie jestes klecha. To informuje, ze
            > > to gwalt i pedofilia jest zbrodnia.
            >
            >
            > Nie jestem klechą i mało tego - mój sprzeciw wobec takich zbrodni jak aborcja
            > czy tzw. małżeństw homoseksualnych nie wynika wprost z tego co mówi Kościół.
            > Jeżeli jednak się mylę to niech jakiś zwolennik aborcji wytłumaczy mi kim lub
            > czym jest ta ''usuwana'' istota - odpadkiem , ludzkim smieciem , scierwem?
            Czy
            > płód nie jest istotą żywą?? Każdy z was - fani skrobanek - był kiedyś taką
            > formą życia - może powinniście sie cieszyć i dziękować Bogu ,że was tez matka
            > nie ''wyskrobała''.
            > PS. Tak pedofilstwo i gwałt jest zbrodnią (jedyna kara - kastacja) ale to nie
            > ma nic wspólnego z sprawą o której tu mowa!! Czy dziecko które , mówiąc
            > kolokwialnie , zostało zrobione podczas gwałtu ma mniejsze prawo do zycia?!
            Po
            > II wojnie światowej w wielu krajach uwazano ,że osoba rodzica(czyt. ojca)
            > wyznacza dziecku prawo do normwlnego ( czy tez jakiegokolwiek0 życia.
            Skutkiem
            > tego byly dokonywane w wielu krajach dokonywano przymusowych aborcji jeżeli
            > okazało się ,że ojcem nienarodzonego dziecjka jest Niemiec. A jeżeli juz taki
            > człowiek miał szczęście (???) urodzić się to trafiał np. do ośrodka dla
            > niedorozwinietych. Podejście zwolenników aborcji jest zaprzeczeniem
            > człowieczeństwa!!!
            >
            > PPS. Zwykle nie wypowiadam się tak patetycznie ale , przyznacie chyba ,
            sprawa
            > jest poważna.

nu, dawid, dorosla kobieta moze i wie jak sie bronic przed nie pozadana ciaza,
            ale 9letnia dziewczynka? do tego zgwalcona? juz ma szok na cale zycie. a co
            dalej? powinni byli zrobic jej aborcje natychmiast, jak sie okazalo ze jest w
            ciazy. wtedy plod nie jest jeszcze niczym, nie wiem nawet, czy mozna go golym
            okiem zobaczyc. ale dac jej urodzic to dziecko? to juz wogole pograzyc jej
            zycie. nie mowie juz o nikaraguii, ze bede ja tam palcami wytykac do konca jej
            zycia i nie wiadomo wogole czy wyjdzie za maz tak "zchanbiona", ale co z tym
            dzieckiem bedzie? kto bedzie je wychowywal? rodzice/dziadkowie beda chcieli?
            beda mogli? bo przeciez nie ta 9letnia matka? a jesli nie? to sierociniec? to
            ma byc zycie dla tego dziecka? a potem? zlamana psychicznie dziewczynka bedzie
            kiedys doroslym czlowiekiem, wyb aczy sobie i innym, ze oddala dziecko? a to
            dziecko, ktore kiedys bedzie dorosle, zrozumie i wybaczy, dlaczego wlasna matka
            go nie zatrzymala? sam widzisz, ile strasznych tragedii, a tu 1/2 godziny
            operacja i potem tylko trzeba tej malej pomoc, wykaraskac sie z szoku .....
            • Gość: Dawid Re: Aborcja = morderstwo! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 06:55
              Gość portalu: dana33 napisał(a):

> nu, dawid, dorosla kobieta moze i wie jak sie bronic przed nie pozadana
              ciaza,
              > ale 9letnia dziewczynka? do tego zgwalcona? juz ma szok na cale zycie. a co
              > dalej? powinni byli zrobic jej aborcje natychmiast, jak sie okazalo ze jest w
              > ciazy. wtedy plod nie jest jeszcze niczym, nie wiem nawet, czy mozna go golym
              > okiem zobaczyc. ale dac jej urodzic to dziecko? to juz wogole pograzyc jej
              > zycie. nie mowie juz o nikaraguii, ze bede ja tam palcami wytykac do konca
              jej
              > zycia i nie wiadomo wogole czy wyjdzie za maz tak "zchanbiona", ale co z tym
              > dzieckiem bedzie? kto bedzie je wychowywal? rodzice/dziadkowie beda chcieli?
              > beda mogli? bo przeciez nie ta 9letnia matka? a jesli nie? to sierociniec? to
              > ma byc zycie dla tego dziecka? a potem? zlamana psychicznie dziewczynka
              bedzie
              > kiedys doroslym czlowiekiem, wyb aczy sobie i innym, ze oddala dziecko? a to
              > dziecko, ktore kiedys bedzie dorosle, zrozumie i wybaczy, dlaczego wlasna
              matka
              >
              > go nie zatrzymala? sam widzisz, ile strasznych tragedii, a tu 1/2 godziny
              > operacja i potem tylko trzeba tej malej pomoc, wykaraskac sie z szoku .....

No dobra. Mimo ,że jestem bojowo nastawionym przeciwnikiem aborcji to
              przyznaje ,że ta sytuacja jest całkowicie wyjątkowa i właściwie hierarchowie
              mogli sie powstrzymać od tak ostrych ocen.
              Ale moje odpowiedzi tyczyły sie raczej zasady ''aborcja jest OK , a Kościół
              niech się nie wpier..la bo precież ma księzy-pedofili co całkowicie odbiera mu
              prawo do wydawania ocen moralnych''.
              Rzeczywiście , może należało zarodek wyssać od razu a nie robić aferę o zasięgu
              międzynarodowym?

• Gość: republik-anka Re: aborcjuj feministki i liberałów IP: *.we.client2.attbi.com 04.03.03, 20:26

> Gość portalu: doc napisał(a):
        >
        > > a jaka jest roznica pomiedzy "dzialalnościa" ksiezy - pedofili a
        > > rzeczonych powyzej "terrorystow"? w moich oczach kościol
        > > katolicki na dlugo, jesli nie na zawsze, utracil prawo ferowania
        > > wyrokow moralnych i, jak dotychczas, nie robi nic, aby to prawo
        > > odzyskać.
        >
        >
        > Aborcja jest zbrodnią!!!
        Zbrodnia byl gwalt na 9-cio letniej i zbrodnia jest wymaganie aby jej system
        musiam przez to przejsc.
      • doremi1 Re: aborcjuj feministki i liberałów 05.03.03, 07:57

To juz u islamistow jest lepiej, bo w zagrozeniu zdrowia , aborcja jest u nich
        dozwolona, wrecz wskazana jak mi wytlumaczyli.

>
        > > odzyskać.
        >
        >
        > Aborcja jest zbrodnią!!!
    • Gość: MaciekS Oj chyba ida wybory IP: *.mad.east.verizon.net 04.03.03, 19:15
      Wlasnie w Gazecie podjeto stary temat przedwyborczy majacy na
      celu podzielic spoleczenstwo moralnie w celach politycznych.

Co znowu zaczynamy manipulacje delikatnymi problemami?

Pozdrawiam
    • Gość: pedzio Re: Spór o aborcję u 9-letniej dziewczynki IP: *.sympatico.ca 05.03.03, 05:07
      przedstawiciela Kosciola nalezy zmusic do seksu analnego i nie
      pozwolic mu sie wysrac przez 9 dni ( nie wymagam tygodni czy
      miesiecy). wstydze sie za takie " przedstawicielskie" wypowiedzi.
      ciemnogrod bez wspolczucia!!!
      • Gość: Dawid Re: Spór o aborcję u 9-letniej dziewczynki IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 06:53
        Gość portalu: pedzio napisał(a):

> przedstawiciela Kosciola nalezy zmusic do seksu analnego i nie
        > pozwolic mu sie wysrac przez 9 dni ( nie wymagam tygodni czy
        > miesiecy). wstydze sie za takie " przedstawicielskie" wypowiedzi.
        > ciemnogrod bez wspolczucia!!!

Wnioskując po nicku masz w dziedzinie seksu analnego spore doświadczenie.
        • Gość: Stach Re: Spór o aborcję u 9-letniej dziewczynki IP: 137.15.236.* 05.03.03, 14:54
          Dawid puknij sie w czaszke.
          Chcialbys krzywdzic 9 letnie dziecko, ktore juz i tak przeszlo
          gehenne? Czy naprawde uwazasz ze nieswiadomy swego istnienia
          embrion ma wieksze prawo do zycia niz ta dziewczynka?
          Aborcja nie jest dobra, ale w sytuacji kiedy miedzy prawem
          kobiety a prawem embrionu istnieje konflikt trzeba umiec wybrac
          mniejsze zlo.
          Wygladasz mi na takiego fanatyka, ktory w "obronie zycia" bedzie
          wykonywal egzekucje na lekarzach dokonujacych aborcji.
          • Gość: Widow Re: Spór o aborcję u 9-letniej dziewczynki IP: *.dip.t-dialin.net 06.03.03, 17:55
            Przed chwila obejrzalam reportaz o Rosie. Wlos mi sie zjezyl.
            Paranoja! Gwalciciel chodzi sobie wolny i nikt nie moze mu nic zrobic. Przebywa
            w Costa Rice i tamtejsze wladze nie chca go deportowac, a wladze Nicaragui
            specjalnie nie nalegaja.Rodzice dziewczynki przebywaja w areszcie domowym, ona
            sama w nieznanym miejscu. Kurewska sprawiedliwosc!
            Jak sluchalam wypowiedzi tych nawiedzonych klechow, to ogarnialo mnie
            przerazenie.
            Nazywali lekarzy i rodzicow Rosy Terrorystami! Brak mi slow.
            • Gość: dana33 Re: Spór o aborcję u 9-letniej dziewczynki IP: *.adsl.actcom.co.il 06.03.03, 19:18
              nu, tak z reka na sercu, bo nie chce odgrywac to wiekliej feministki, bo nia
              nie jestem. ale czy nie uwazacie, ze o aborcji powinna w pierwszej linii
              decydowac kobieta? ona musi przejsc 9-miesieczna ciaze, porod, ktory nie nalezy
              do najwiekszych przyjemnosci zycia, nawet jak sie bardzo chce to dziecko, ona
              miesiacami wstaje pare razy w nocy, jest uwiazana do domu i dziecka przez caly
              czas, kiedy je karmi, na niej spoczywa glowna praca wychowawcza i
              odpowiedzialnosc za dziecko. wiec moze nie kosciol i maz dopiero na drugim
              miejscu beda mieli cos w sprawie aborcji do powiedzenia, ale ostateczna decyzja
              powinna nalezec do kobiety?
              • Gość: republik-anka Re: Spór o aborcję u 9-letniej/ do dana33 IP: *.we.client2.attbi.com 06.03.03, 19:31
                Gość portalu: dana33 napisał(a):

> nu, tak z reka na sercu, bo nie chce odgrywac to wiekliej feministki, bo nia
                > nie jestem. ale czy nie uwazacie, ze o aborcji powinna w pierwszej linii
                > decydowac kobieta? ona musi przejsc 9-miesieczna ciaze, porod, ktory nie
                nalezy
                >
                > do najwiekszych przyjemnosci zycia, nawet jak sie bardzo chce to dziecko, ona
                > miesiacami wstaje pare razy w nocy, jest uwiazana do domu i dziecka przez
                caly
                > czas, kiedy je karmi, na niej spoczywa glowna praca wychowawcza i
                > odpowiedzialnosc za dziecko. wiec moze nie kosciol i maz dopiero na drugim
                > miejscu beda mieli cos w sprawie aborcji do powiedzenia, ale ostateczna
                decyzja
                >
                > powinna nalezec do kobiety?
                Dana33 popieram! I to bardzo !!!
    • Gość: MM Re: Spór o aborcję u 9-letniej dziewczynki IP: 206.28.214.* 06.03.03, 19:22
      Gość portalu: doc napisał(a):

> a jaka jest roznica pomiedzy "dzialalnościa" ksiezy - pedofili a
      > rzeczonych powyzej "terrorystow"? w moich oczach kościol
      > katolicki na dlugo, jesli nie na zawsze, utracil prawo ferowania
      > wyrokow moralnych i, jak dotychczas, nie robi nic, aby to prawo
      > odzyskać.

Dana, w tym przypadku sie z toba zgadzam. Tym bardziej nalezy sie wiec
      sprzeciwic administracji Busha, ktora zmierza ku uniewaznieniu Roe vs. Wade
      jako podstawy do wolnej aborcji.
      • Gość: Dawid Bush OK!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 19:29
        Gość portalu: MM napisał(a):

>
        > > odzyskać.
        >
        > Dana, w tym przypadku sie z toba zgadzam. Tym bardziej nalezy sie wiec
        > sprzeciwic administracji Busha, ktora zmierza ku uniewaznieniu Roe vs. Wade
        > jako podstawy do wolnej aborcji.

Sprzeciw Busha wobec aborcji to jeden z głównych powodów mojej sympatii dla
        tego wielkiego męża stanu
        • Gość: MM Re: Bush OK!! IP: *.muf138.nycm.n54ny05r18.dsl.att.net 06.03.03, 19:40

> Sprzeciw Busha wobec aborcji to jeden z głównych powodów mojej sympatii dla
          > tego wielkiego męża stanu

Aaaa, to znaczy ze kolega jest zwolennikiem powrotu do Sredniowiecza.

Witamy w Ameryce. Prosze cofnac zegarki o sto piecdziesiat lat!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka