Gość: AS Szkoda człowieka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.03.03, 16:57 Jego śmierć niestety potwierdza, że był dobrym człowiekiem, chciał walczyć z serbskimi zakapiorami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sixa Re: Serbski premier ranny w strzelaninie IP: *.acn.pl 12.03.03, 17:08 ile żołnierzy nato stacjonuje na terytorium serbii?? jeżeli nie potrafili obronić jednego z najważniejszych ludzi w tym kraju, to świadczy to o ich kompromitacji i o tym że są tam zbędni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sixa Re: Serbski premier ranny w strzelaninie IP: *.acn.pl 12.03.03, 17:25 mam nadzieje ze bedzie to w jutrzejszej GW wiadomosc numer 1 i ze na pierwszej stronie bedzie komentarz dawida warszawskiego lub adama michnika Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Wstepniak o zamachu, chciales powiedziec... 12.03.03, 18:25 Bo przeciwko NATO ci "Atlanci" sie nie wychyla - o co zaklad? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey A jakie wnioski? 12.03.03, 17:32 Te brednie niedoksztalconych o "powtarzajacej sie historii"? A tak na marginesie, to wlasnie widzimy, na ile amerykanska interwencja zbrojna Serbii pomogla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKANDERA Do wszystkich debili, co sie ciesza!!!!!! IP: *.ethz.ch 12.03.03, 19:45 Tak naprawde to gowno wam do tego czy zabili premiera Serbii i czarnogory. I tak nikt z was nie odczuje tych skutkow tego co sie stalo. Ten zamach oznacza dalsza destabilizacje w regionie - czyli w Serbii i Czarnigorze, wiec po co sie w ogole wypowiadacie??? Jak siedzicie sobie grzecznie w Polsce, to moze warto byloby sie zamknac??? Dla mnie to oznacza brak nadzieji, na rozwiazanie sytuajcji w Kosowie( Dzindzicz jako demokrata byl jedynym autorytetem ktory byl za POKOJOWYM rozwiazaniem, byl wspanialym odwaznym czlowiekiem), oznacza dalsza tulaczke mojego meza po Europie, to ze bedzie nadal z kraju (Kraj Umiku, nato i czgo jeszcze?) bez nazwy i to ze nie bede mogla zobaczyc pieknego Belgradu przez moze nastepne 100 lat, bo moj maz bedzie sie tam bal pojechac.Zamiast piepszyc bez sensu, cieszcie sie ze to nie spotkalo Polske po 89. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey A KTO sie cieszy, Blondynko? 12.03.03, 20:57 Napewno nie ja. A problem Balkanow (bo nie tylko b.Jugoslawii) zaczal sie kilkaset lat temu w czasie podboju tureckiego i przechodzenia poszczegolnych ludzi, klanow czy wsi na Islam, dla wygodnictwa, kariery, ocalenia rodowych gruntow. A potem i kolonizacja turecka, tj. osadzanie "swoich" na cudzej ziemi, historia walk wyzwolenczych i zdrad, bohaterstwa i zaprzanstwa itd. itp. Az po najnowsza historie, ktora wszyscy znamy. I Ty, poslubiajac goscia z Kosowa, powinnas o tym duzo lepiej wiedziec, nizli ja, bo wiedzialy galy, co braly na dobre i na zle. Premiera mi zal, terroryzm nie jest dla mnie odpowiedzia na cokolwiek, wiem (chocby z Irlandii Polnocnej), ze interwencje zbrojne tylko nasilaja aktywnosc terrorystow, zwlaszcza, gdy te interwencje robia panstwa obce, dajmy na to NATO czy USA. A ty, wlasciwie, to Bogu powinnas dziekowac, jesli najwieksza Twa strata w tym balkanskim piekle jest niemoznosc ujrzenia Belgradu wraz z obawiajacym sie o swa skore mezem (sama przeciez mozesz pojechac)- bo na to z Twej wypowiedzi wynika. Coz, tu w UK spotkalam liczne o wiele bardziej tragiczne przypadki - pracowalam spolecznie jako "interpreter" dla waszych "refugees". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christek Re: A KTO sie cieszy, Blondynko? IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.03, 21:44 Gabi..poczytaj moj komentaz w odpowiedzi na moralnosc Kalego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKANDERA Re: oh ty Szatynie!!! IP: *.ethz.ch 12.03.03, 21:46 Blondynka jestem i powiem ci, wiem dosc wiele ( moze cie to zdziwi) wiem o historii Europy(nie tylko balkan). Na co sie decydowalam tez wiedzialam, bo slub bralam w czasie wojny w - Kosowie. Wiec nie musisz mi mnie pouczac. A tak a propos : moich refugees??? Nie za bardzo zrozumialam? Skad w tobie tyle zlosciwosci? Napisalam, ze zamordowanie Dzindzicza odbiera mi nadzieje na pokojowe rozwiazanie na Balkanach... Dlaczego taka mozliwosc z gory skreslac, tylko z powodu zawilej historii Balkan??? Jak wobec tego wyglada Polska wg. twojej interpretacji historii i polityki.Pomimo zawilej historii udalo sie nam wreszcie zdobyc niepodleglowc w 89. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Kobieto, to ty sie moze jeszcze tej historii poucz 13.03.03, 04:26 jezykow takze, jesli refugees to dla ciebie obrazliwe. Szatynem tez nie jestem, tylko jam RUDA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Wyrok wydał trybunał w Hadze. Z celi nr1;) IP: *.telepac.pt 12.03.03, 23:19 Lizał dupy Zoranek, a Slobo i tak ma się lepiej od niego. O wiele lepiej. Szmata Olbrachtova pewnie przyjedzie na pogrzeb swojego psa. A to może być dobrą okazją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzman Re: Do wszystkich debili, co sie ciesza!!!!!! IP: *.214.107.149.Dial1.Boston1.Level3.net 12.03.03, 21:24 Gość portalu: SKANDERA napisał(a): > Ten zamach oznacza dalsza destabilizacje w regionie - > czyli w Serbii i Czarnigorze... Masz racje. To wielka tragedia dla postepowych sil we wszystkich krajach tego regionu. Jest to nastepny dowod na to ze dopoki wiekszosc spoleczenstwa nie zaakcepuje potrzeby rozliczenia sie z najciemniejszych stron przeszlosci, tak dlugo beda wsrod nich bezkarnie egzystowac ludzie, ktorzy zdolni sa do tego typu zamachow. Tego typu prymitywne metody, stosowane przez skrajnych nacjonalistow, skazuja caly narod na wegetowanie na peryferiach Europy. Zadne reformy nie beda w stanie ich stamtad wydobyc. Ktorys z tych krajow musi jako pierwszy przyznac sie do zbrodni jakich dokonali i rozliczyc sie z nich. Jak dotad wszyscy ogadaja sie na sasiadow i ich o wszystko obwiniaja. Dzindzic byl jednym z odwaznych, ktory probowal przelamac ten impas, Rozumial ze bez tego nie ma co marzyc o jakimkolwiek postepie. Wielka szkoda ze doszlo do takiej tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Do wszystkich debili, co sie ciesza!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.03.03, 22:07 Gość portalu: SKANDERA napisał(a): > Tak naprawde to gowno wam do tego czy zabili premiera Serbii i > czarnogory. I tak nikt z was nie odczuje tych skutkow tego co > sie stalo. Ten zamach oznacza dalsza destabilizacje w regionie - > czyli w Serbii i Czarnigorze, wiec po co sie w ogole > wypowiadacie??? Jak siedzicie sobie grzecznie w Polsce, to moze > warto byloby sie zamknac??? Dla mnie to oznacza brak nadzieji, > na rozwiazanie sytuajcji w Kosowie( Dzindzicz jako demokrata byl > jedynym autorytetem ktory byl za POKOJOWYM rozwiazaniem, byl > wspanialym odwaznym czlowiekiem), oznacza dalsza tulaczke mojego > meza po Europie, to ze bedzie nadal z kraju (Kraj Umiku, nato i > czgo jeszcze?) bez nazwy i to ze nie bede mogla zobaczyc > pieknego Belgradu przez moze nastepne 100 lat, bo moj maz bedzie > sie tam bal pojechac.Zamiast piepszyc bez sensu, cieszcie sie ze > to nie spotkalo Polske po 89. No właśnie sobie piepszymy, bo to dla nas abstrakcja strzelanie do polityków. Na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbycho Re: Serbski premier ranny w strzelaninie IP: *.pkp.com.pl 12.03.03, 20:40 Świat oszalał, kto jutro? Brak mi słów. Niewiele o nim wiedziałem, tylko czy to ma znaczenie. Czołwiek zamordowany przez człowieka, po co? dlaczego? Władza i pieniądze najgorsze przyczyny dla których ten świat musi zginąć a jest taki piękny. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wam podsumowanie IP: *.pg.com 12.03.03, 23:12 W tych krotkich slowach chcialbym podsumowac ta bardzo interesujaca dyskusjie: dupa kwas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Z kasy za Sloba chyba już nie skorzysta;) IP: *.telepac.pt 12.03.03, 23:21 Gość portalu: helu napisał(a): > Arcyksiążę Rudolf w Sarajewie, Zoran Dzindzić w Belgradzie. > Wnioski nasuwają się same. Kupować kaszę, cukier i mąkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warmi Re: Czyrak IP: *.tribune.com 12.03.03, 23:44 Lepiej byloby gdyby Czyraka zalatwili ... Ktos ma jakies chody tam "na gorze" ? Daloby by sie to jeszcze odkrecic i Czyraka podmienic zamiast tego Serba ? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey A CO ci Czyrak zrobil? Mniejsze kuku, niz Czyrek ? 13.03.03, 04:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clintoon Serbowie wyjmowali jedzenie z ust i dawali ........... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 13.03.03, 04:23 zestrzelonym amerykanskim lotnikom, amerykanie odplacili im morderstwem 2000 niewinnych ludzi kilkadziesiat lat pozniej (Polska-USA najwieksi przyjaciele uwaga na taka przyjazn). M. Allbright (ja uwazam Halfbright) tak samo byla uratowana przez Serbow za to dala im noz w plecy. Serbowie odplaca sie kiedys za ponizenia jaki zastosowano na nich. To taki honorowy narod, w swiecie bezchonorowych pacholow. Taka jest prawda, jesli ktos widzi to inaczej to jest imbecylem. Odpowiedz Link Zgłoś
kiramolski Re: Serbowie wyjmowali jedzenie z ust i dawali .. 13.03.03, 09:08 1. szczegol semantyczny: "wyjmowac jedzenie z ust" = "wymiotowac" 2. rozumiem wszastko, co tu zostalo napisane, nie rozumiem, czego szuka tutaj Pani Gabriela Casey, czy nie lacniej byloby wykorzystac stracony czas i energie na napisanie eseju, np. o polskiej glupocie, albo o skutkach pacyfizmu. I czemu Pani w jednym zdaniu gani niedoukow porownujacych zamordowanie ArcX.Ferdynanda z mordem na Djindjiu i pisze, iz to ostatnie wydarzenie jest dowodem na bezskutecznosc pomocy amerykanskiej dal Serbii? Czy rowniez Pani zidiociala? Z powazaniem (dla nielicznych) km Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Serbowie wyjmowali jedzenie z ust i dawali .. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.03.03, 09:20 Gość portalu: clintoon napisał(a): > zestrzelonym amerykanskim lotnikom, amerykanie odplacili im > morderstwem 2000 niewinnych ludzi kilkadziesiat lat pozniej > (Polska-USA najwieksi przyjaciele uwaga na taka przyjazn). > M. Allbright (ja uwazam Halfbright) tak samo byla uratowana > przez Serbow za to dala im noz w plecy. > Serbowie odplaca sie kiedys za ponizenia jaki zastosowano na > nich. > To taki honorowy narod, w swiecie bezchonorowych pacholow. > Taka jest prawda, jesli ktos widzi to inaczej to jest imbecylem. ---TO JA SIE ZGLASZAM, POZWALAM CI NAZYWAC SIE IMBECYLEM. OBELGI KRETYNOW NIE BOLA. SKORO NIGDY NIE MIALES DO CZYNIENIA ANI Z USTASZAMI ANI Z DZIELNYMI WOJOWNIKAMI SERBSKIMI ANI Z METODAMI STOSOWANYMI PRZEZ OBYDWIE SZKOLY WALKI BALKANSKIEJ TO JA NIE POUCZAM, NIE OSWIECAM, SZUKAM OKAZJI ZEBY WYRZNAC W RYJ TAKIM BUTEM AMERYKANSKIM "SAFETY" BO MI NAPEWNO SPRAWI BOSKA PRZYJEMNOSC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pak Gabrysiu, sloneczko, a skad sie u ciebie IP: *.fe.internet.bosch.de / 10.4.14.* 13.03.03, 09:33 takie jakies niepolskie nazwisko wzielo? Zmienilo sie samo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felixa Re: Serbski premier ranny w strzelaninie IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.03, 10:14 Co za kloaczna dyskusja!!! Do tej pory myślałam, że "Wyborczą" czytują kulturalni ludzie. Łączę sie w bólu z ludźmi w Serbi. Świat potrzebuje reformatorów wielkiego serca, a nie małych ludzi dławiacych się nienawiścią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feliX nie Rudolf... IP: *.vip.com.pl 13.03.03, 10:26 Gość portalu: helu napisał(a): > Arcyksiążę Rudolf w Sarajewie, Zoran Dzindzić w Belgradzie. ...Rudolf... super, może wogóle Eustachy... Arcyksiążę miał na imię Franciszek Ferdynand, do Twojej wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drażen Jestem Serbem z Warszawy - śmierć za zdradę IP: 212.87.28.* 13.03.03, 11:09 Byłem przeciwnikiem Miloszewicza, który był bandytą i nieszczęściem dla Serbii. Ale Pan Zoran popełnił zbrodnię zdrady. Miloszewicz jest Serbem powinien być sądzony w Serbii. Kto z oportunizmu i strachu wydaje Serba do obcego kraju Serbem być przestaje. Kara śmierci sprawiedliwa za zdradę. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Brrr... Drazen, za wroga bym cie nie chciala 13.03.03, 11:37 Ale trudno przy takim ujeciu sprawy odmowic ci racji. Odpowiedz Link Zgłoś
kiramolski Re: Brrr... Drazen, za wroga bym cie nie chciala 14.03.03, 09:30 gabrielacasey napisała: > Ale trudno przy takim ujeciu sprawy odmowic ci racji. NINIEJSZYM ODWOLUJE WSZELKIE UMIARKOWANE SADY ODNOSZACE SIE DO OSOBNIKA PODPISUJACEGO SIE NA TYM FORUM "gabrielacasey" I WNOSZE O WSZCZECIE PRZECIWKO TEMU OSOBNIKOWI POSTEPOWANIA KARNEGO ZA PODZEGANIE DO NIENAWISCI I ZBRODNI, PRZESTEPSTWA TE SA SCIGANE NIEZALEZNIE OD MIEJSCA ICH POPELNIENIA I MIEJSCA POBYTU SPRAWCY PRZEZ WYMIAR SPRAWIEDLIWOSCI NP.W BELGII. MUSI WRESZCIE ZAPANOWAC PRAWO POWSTRZYMUAJCE OSZOLOMOW PRZED SZERZENIEM NIENAWISCI I NAWOLYWANIEM DO ORAZ POCHWALANIEM ZBRODNI. GABRIELACASEY JEST GLUPIA, ALE TO JEJ NIE USPRAWIEDLIWIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santana Re: Jestem Serbem z Warszawy - śmierć za zdradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.03, 12:52 Czy żona podziela twoje poglądy? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 2+2=4 13.03.03, 15:18 Gość portalu: Drażen napisał(a): > Byłem przeciwnikiem Miloszewicza, który był bandytą i > nieszczęściem dla Serbii. > > Ale Pan Zoran popełnił zbrodnię zdrady. Miloszewicz jest Serbem > powinien być sądzony w Serbii. Kto z oportunizmu i strachu > wydaje Serba do obcego kraju Serbem być przestaje. > > Kara śmierci sprawiedliwa za zdradę. Zasady sa proste. Przykre ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Precz z Warszawy! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.03.03, 15:29 Gość portalu: Drażen napisał(a): > Ale Pan Zoran popełnił zbrodnię zdrady. Miloszewicz jest Serbem > powinien być sądzony w Serbii. Porownujac zbrodnie tych dwojga - sam sie porownales. Czy znasz zamachowca/wykonawce wyroku/legalizm jego czynu. Jesli nie, to jestes wspolodpowiedzialny tymi slowami za MORDERSTWO. > Kto z oportunizmu i strachu > wydaje Serba do obcego kraju Serbem być przestaje. > Kara śmierci sprawiedliwa za zdradę. Pieknie ujales skurwysynstwo, ktorego i Twoja (skadinad chcialoby sie serbom pomniki stawiac za kosowo pole) obecna swiadomosc serbska i ukrainska i wszystkich wam podobnych uzywa do rozgrzeszania bestialstwa i zwyrodnienia SMIERC SKURWIALYM MORDERCOM SKRYTOBOJCOM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Jestem Serbem z Warszawy - śmierć za zdradę IP: *.dpg.devry.edu 13.03.03, 22:07 Gość portalu: Drażen napisał(a): > Byłem przeciwnikiem Miloszewicza, który był bandytą i > nieszczęściem dla Serbii. > > Ale Pan Zoran popełnił zbrodnię zdrady. Miloszewicz jest Serbem > powinien być sądzony w Serbii. Kto z oportunizmu i strachu > wydaje Serba do obcego kraju Serbem być przestaje. > > Kara śmierci sprawiedliwa za zdradę. Calkowita racja. Przeczytaj moj wpis powyzej. Ten facet nie tylko zlamal Konstytucje Serbii, ktora zabrania ekstradycji wlasnych obywateli obcym sadom. Rowniez w czasie zbrodniczego ataku na Serbie sam uciekl do Czarnej Gory a potem do Niemiec i glosno nawolywal do bombardowania wlasnej ojczyzny. Ciekawe co by Placy zrobili z takim "Polakiem"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Jestem Serbem z Warszawy - śmierć za zdradę IP: *.acn.waw.pl 13.03.03, 22:34 Gość portalu: zbyszek napisał(a): > > Ciekawe co by Polacy zrobili z takim "Polakiem"? No cóż, widać że naszym rozprzężeniem na tym wątku zachęciliśmy zwoleników mordestw skrytobojczych i politycznych do wypowiedzenia sie. Moze dzieki temu, jako Polacy lepiej zrozumiemy tragedie tego kraju i tych ludzi. Panie Zbyszku to co Pan pisze jest bardzo przykre, dla nas Polakow, bo w gruncie rzeczy historycznie jestesmy zdaje sie winni Serbom wdziecznosc. Problem polega na tym, ze to co stalo sie z waszym premierem jest przykre i Panem. Ale Pana przypadek wydaje sie byc szczegolnie przykry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Jestem Serbem z Warszawy - śmierć za zdradę IP: *.57.13.60.Dial1.Chicago1.Level3.net 15.03.03, 07:47 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Gość portalu: zbyszek napisał(a): > > > > > Ciekawe co by Polacy zrobili z takim "Polakiem"? > > No cóż, widać że naszym rozprzężeniem na tym wątku zachęciliśmy zwoleników > mordestw skrytobojczych i politycznych do wypowiedzenia sie. Moze dzieki > temu, jako Polacy lepiej zrozumiemy tragedie tego kraju i tych ludzi. Wyglada na to, ze nic pan nie zrozumie. W moim wpisie nie bylo ani slowa pochwaly dla skrytobojczego morderstwa. Byla jedynie ocena sylwetki bylego premiera Serbii. Zas aby poznac tragedie tego narodu to najpierw trzeba poznac TEN NAROD i archiawa tajnych sluzb obcych mocarstw, glownie Niemiec i USA. > Panie Zbyszku > to co Pan pisze jest bardzo przykre, dla nas Polakow, bo w gruncie rzeczy > historycznie jestesmy zdaje sie winni Serbom wdziecznosc. Problem polega na > tym, ze to co stalo sie z waszym premierem jest przykre i Panem. Ale Pana > przypadek wydaje sie byc szczegolnie przykry. Nie bardzo moge zrozumiec co chcial pan wyrazic w powyzszym zdaniu: .” PROBLEM POLEGA NA TYM, ZE TO CO STALO SIE Z WASZYM PREMIEREM JEST PRZYKRE I PANEM.” Konstukcja raczej dziwna. Moge ustosunkowac sie jedynie do jego pierwszej czesci. To nie byl MOJ premier. To nie ja jestem Serbem z Warszawy. Jak mozna wnioskowac na postawie imienia, jestem Polakiem. Zas jesli chodzi o moj stosunek do morderstwa Djindica to bardzo prosze cofnac sie do poczatku drugiej strony tego watku i sie z nia zapoznac. W skrocie, premier Djindic nie powinien byc zamordowany przez zamachowca. Powinien zginac w egzekucji na podstawie wyroku sadu Serbii za zdrade ojczyzny, nawolywanie do jej zniszczenia i zlamanie Konstytucji Serbii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZBYSZEK Re: Jestem Serbem z Warszawy - śmierć za zdradę IP: *.90.85.173.Dial1.Chicago1.Level3.net 16.03.03, 17:21 COS PANA ANDRZEJA ZATKALO, CZY ZABRAKLO ARGUMENTOW? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Jestem Serbem z Warszawy - śmierć za zdradę IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 17:52 Miloszewicz jest uważany w Polsce za zbrodniarza, oraz osobę, która sprowadziłą liczne nieszczęścia na Serbów (nie wygrał żadnej wojny, wykoleił kraj materialnie i moralnie). W związku z powyższym nie bardzo widzę powód, żeby premier nie mógł go oddać pod obcy sąd, tym bardziej, że o ile wiem, gdyby Serbowie go nie wydali to sankcjom nie byłoby końca. Nie ma powodu, aby naród cierpiał za jakiegoś schizola. Ja osobiscie patrząc na Miloszewicza mam wrazenie, ze to jest zupełny matoł. Odpowiedz Link Zgłoś
kiramolski Re: Jestem Serbem z Warszawy - śmierć za zdradę 14.03.03, 09:24 Gość portalu: Drażen napisał(a): > Byłem przeciwnikiem Miloszewicza, który był bandytą i > nieszczęściem dla Serbii. > > Ale Pan Zoran popełnił zbrodnię zdrady. Miloszewicz jest Serbem > powinien być sądzony w Serbii. Kto z oportunizmu i strachu > wydaje Serba do obcego kraju Serbem być przestaje. > > Kara śmierci sprawiedliwa za zdradę. NINIEJSZYM SKLADAM DONIESIENIE O POPELNIENIU PRZESTEPSTWA POCHWALANIA ZBRODNI MORDERSTWA I PODZEGANIA DO NIEJ (§272, 273 Pkt 1 i inne KK, zagrozone kara pozbawienia wolnosci od 1 do 10 lat) PRZECIWKO OSOBIE PODPISUJACEJ SIE NA TYM FORUM JAKO DRAZAN, SERB Z WARSZAWY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Cipak kirampolski IP: *.acn.waw.pl 14.03.03, 09:50 kiramolski napisał: > Gość portalu: Drażen napisał(a): > > > Byłem przeciwnikiem Miloszewicza, który był bandytą i > > nieszczęściem dla Serbii. > > > > Ale Pan Zoran popełnił zbrodnię zdrady. Miloszewicz jest Serbem > > powinien być sądzony w Serbii. Kto z oportunizmu i strachu > > wydaje Serba do obcego kraju Serbem być przestaje. > > > > Kara śmierci sprawiedliwa za zdradę. > > NINIEJSZYM SKLADAM DONIESIENIE O POPELNIENIU PRZESTEPSTWA POCHWALANIA ZBRODNI > MORDERSTWA I PODZEGANIA DO NIEJ (§272, 273 Pkt 1 i inne KK, zagrozone kara > pozbawienia wolnosci od 1 do 10 lat) PRZECIWKO OSOBIE PODPISUJACEJ SIE NA TYM > FORUM JAKO DRAZAN, SERB Z WARSZAWY Czegoście się przyczepili do Gabrieli. To jest jakaś choroba wynikająca z kompleksów. A co do doniesień do prokuratura to takim samym przestępstwem jest wiele wypowiedzi anykatolickich i antyzydowskich na tym forum. Nie wiem czy ty masz jakieś wybiórcze sumienie, czy co? Ten post powinien po prostu zostać zgłszony do moderatora, gdyby nie to, że on w ogole niesie ze sobą interesującą nas informację, dlaczego tak się na Bałkanach dzieje. A okazuje się, ze ci ludzie są po prostu opentani przez nienawiść. To są zombis. Odpowiedz Link Zgłoś
kiramolski Re: Cipak kirampolski 14.03.03, 10:11 JASNE, ZE NA TYM FORUM JEST MASE NIENAWISCI. JASNE, ZE ONI SA OPETANI PRZEZ NIENAWISC, ALE CZY MY TEZ MUSIMY BYC? NIE CZEPIAM SIE NIKOGO, DO PROKURATORA POSZEDLEM WIRTUALNIE, BY DAC WYRAZ. DZIEKUJE ZA "CIPAK", WRESZCIE COS INTERESUJACEGO :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Serbski premier ranny w strzelaninie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.03.03, 12:10 Zapalam świeczkę dla wielkiego człowieka. Takich ludzi światu brakuje... WIELKA SZKODA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek znicz dla Zorana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.03, 12:58 Byłem teraz pod Ambasadą Jugosławii - mój znicz był jedyny... Obok jest Ambasada Amerykańska, gdy spadła Columbia to od rana była masa kwiatów i zniczy... Zapalcie Dzindziciowi lampkę - Ambasada jest na rogu Pięknej i Ujazdowskich. Można też wpisać kondolencje do księgi żałobnej. Pozdrawiam, Tomek Bańka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sixa Re: Serbski premier ranny w strzelaninie IP: *.acn.pl 13.03.03, 13:26 a gdzie jest ibrahim rugova? czy wypowiedzial sie po zamachu? jego mogło i może spotkać to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sixa powinna powstać międzynarodowa komisja IP: *.acn.pl 13.03.03, 13:31 która zbadałaby okoliczności tej zbrodni jak najszybsze wyjaśnienie zbrodni i skazanie zbrodniarzy leży w interesie całej demokratycznej europy moim zdaniem na czele tej komisji powinien stanąć tadeusz mazowiecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magister Humoris Causa Re: Mowi Prezydent... IP: *.sympatico.ca 13.03.03, 13:36 Ja, Prezydent wszystkich Zlodzieji, oczekuje od was czlonkowie dostojnej Rady KRRiTV, by ktorys z was w koncu popelnil samobojstwo. W ten sposob znajdzie sie winny i moj honor, honor Prezydenta, zostanie uratowany.W zamian obiecuje ze ten wspanialomyslny samobojca zostanie uniewinniony, a o rodzinie nie zapomne. Wasz Prezydent, Magister Humoris Causa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Zginął kilka dni po tym jak wspomniał o podziale Kosow IP: 195.245.213.* 13.03.03, 14:55 kosowa zbyt wielu miał wrogów gangi , komunistyczne służby specjalne, albanczycy z kosowa którzy nie chcą się dzielić z serbami a takze chcą chaosu w Serbii, poza tym wielu nie wybaczy mu tego ze wysłał Milosevicia do Hagi, ochrona była zła Djindjić pierwszy wysiadł z samochodu, poruszał sie o kulach itd... był łatwym celem... Odpowiedz Link Zgłoś
yacek1 Re: Zginął kilka dni po tym jak wspomniał o podzi 16.03.03, 07:25 "<Zginął kilka dni po tym jak wspomniał o podziale Kosow >Przeczytaj komentowany artykuł » >Autor: Gość: obserwator IP: 195.245.213.* >Data: 13-03-2003 14:55 A w Kosovie bez zmian. Serbowie nadal siedza w strzezontch enklawach i gina. Gdzie to WIELOETNICZNE Kosovo? Niech Zoranovi ziemia lekka bedzie i aby nie trafil w niebie na zdrajce, ktory go wyda sadowi w Piekle. Dopiero Lucyfer mialby zabawe. Bylby lepszy od sedziego Richard'a May'a z Hagi. Odpowiedz Link Zgłoś