Gość: ???? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.03, 15:36 Mam nadzieję że Irak wygra .Chociaż nienawidzę hussajna ale jeszcze bardziej nie lubię amwerykańskiego imperializmu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menel_ Pomodl sie przed Obrazem 19.03.03, 15:39 moze zdarzy sie cud (nad Eufratem). Odpowiedz Link Zgłoś
menel_ Re: Pomodl sie przed Obrazem 19.03.03, 15:41 Chociaz tak wlasciwie - to dlaczego Maria Zydowka miala by wysluchac twej prosby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Pomodl sie przed Obrazem IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.03, 15:43 menel_ napisał: > Chociaz tak wlasciwie - to dlaczego Maria Zydowka miala by wysluchac twej > prosby? Maryja Królowa Polski jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysprowda Re: Mam nadzieję że Irak wygra IP: 193.188.161.* 19.03.03, 15:48 Irak przegra bitwe, Ameryka przegra wojne ze swiatowa opinia. Nowe hipermocarstwo, swiatowa opina, albo jak to Amerykanie nazywaja spolecznosc miedzynarodowa, to cos czego sie nie imaja ani matki wszystkich bomb, ani kosiarki stokrotnych kostuch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bono Vox Re: Mam nadzieję że Irak wygra IP: *.tlsa.pl 19.03.03, 15:50 Zapomniałeś dodać Lewa opinia światowa Gościu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
menel_ A wiesz dlaczego..? 19.03.03, 15:55 Gość portalu: Tysprowda napisał(a): > swiatowa opina, albo jak to Amerykanie nazywaja > spolecznosc miedzynarodowa, to cos czego sie nie imaja ani matki wszystkich > bomb, ani kosiarki stokrotnych kostuch. ..bo ani "swiatowa opinia" ani "spolecznosc miedzynarodowa" nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuni Re: A wiesz dlaczego..? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.03, 16:11 > ..bo ani "swiatowa opinia" ani "spolecznosc miedzynarodowa" nie istnieje. Na tej samej zasadzie nie istnieja ludzkosc a wiec i humanizm , matematyka , bowiem nie ma reprezentacji w przyrodzie , miara czasu ,wiec na podobienstwo barona Munchhausena mozna swobodnie , o kazdej porze twierdzic np."jest godzina 18.30!" I na cale mnostwo niewygodnych prawd , ruchow umyslowych , alternatyw mentalnych dla poziomu poznawczego prymitywnego protestanckiego neofity, mozna spokojnie zamknac oczy. Przebudzenie z takiej uproszczonej wersji rzeczywistosci zawsze bywa wstydliwe ...bo z reka w nocniku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlfaiOmega Re: Mam nadzieję że Irak wygra IP: *.tnt37.chi5.da.uu.net 19.03.03, 16:17 Gość portalu: ???? napisał(a): > Mam nadzieję że Irak wygra .Chociaż nienawidzę hussajna ale jeszcze bardziej > nie lubię amwerykańskiego imperializmu A coz ci to Husein zrobil ze go nienawidzisz?. Ameryke faktycznie mozna nie lubic za to czego niezrobila i jeszcze bardziej za to co zrobila. Ale pamietaj ze Ameryka rzadza Zydzi tak jak Polska wiec spoleczenstwa tych krajow sa po przeciwnych biegunach ich rzadow. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus hahhaha..juz niedlugo pustynia pokryje sie trupami 19.03.03, 18:34 takich jak wy,wszyscy ktorzy pod szandarami islamu sprobuja powstrzymac nasz swiat zostana zmiazdzeni pod pancerzami Abramsow... to juz wasz koniec,jedzcie i walczcie i umrzyjcie z honorem,albo zostancie tutaj tchorze i gnijcie zyjac w naszym swiecie,wasz czas dobiegl konca... vae victis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Mam nadzieję że Irak wygra IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 08:10 Gość portalu: AlfaiOmega napisał(a): > Gość portalu: ???? napisał(a): > > > Mam nadzieję że Irak wygra .Chociaż nienawidzę hussajna ale jeszcze bardzi > ej > > nie lubię amwerykańskiego imperializmu > > A coz ci to Husein zrobil ze go nienawidzisz?. > Ameryke faktycznie mozna nie lubic za to czego niezrobila > i jeszcze bardziej za to co zrobila. > Ale pamietaj ze Ameryka rzadza Zydzi tak jak Polska wiec spoleczenstwa > tych krajow sa po przeciwnych biegunach ich rzadow. Hussajn jest mordercą ale te morderstwa były dla zachowania jego władzy ale nienawidzić to zbyt mocne słowo (jednak).Irak musi wygrać z żydami i amerykanami aby ci, niedługo nie zajeli calego świata pod pretekstem "rozbrojenia". Odpowiedz Link Zgłoś
kyle_broflovski Re: Mam nadzieję że Irak wygra 19.03.03, 23:56 Irak ma male szanse wygrac ta wojne. ;-( wazniejsze jest to w jakim stylu US wygra. jesli bedzie to 2-3 miesieczna wojna i 200000 - 1 milion Irakijczykow zabitych (co jest mozliwe przy amerykanskich zapowiedziach bombardowania wszystkiego co sie rusza)bedzie to polityczna katastrofa US. jesli infrastruktura bedzie zniszczona i nie bedzie mozna pompowac taniej ropy i trzeba bedzie odbudowac i okupowac Irak to zabieze to duzo czasu i powaznie obciazy to amerykanskiego podatnika i napewno nie uzdrowi ekonomii. Odpowiedz Link Zgłoś
pepita Re: Mam nadzieję że Irak wygra 20.03.03, 00:20 Muzulmanom nalezy sie lekcja za duzo podskakuja ich fanatyzm i glupota przekracza wszelkie granice.Husajn to taki sam watazka jak wielu innych w Ameryce Pld , Afryce i innych regionach swiata ustawiony i wspomagany przez lata przez USA !!!.Administracja amerykanska manipuluje tymi rezimami w zaleznosci od swoich potrzeb gospodarczych i militarnych. Uwazam ze obecnie USA przegielo pale i Mam nadzieje ,ze Irak...... Odpowiedz Link Zgłoś
menel_ Re: Mam nadzieję że Irak wygra 20.03.03, 00:23 kyle_broflovski napisał: > Irak ma male szanse wygrac ta wojne. ;-( Dlaczego cie to smuci? Odpowiedz Link Zgłoś
kyle_broflovski Re: Mam nadzieję że Irak wygra 20.03.03, 01:05 nie przyszlo ci do glowy ze w procesie "wyzwalania" zginac moze duzo ludzi? dlaczego cie to cieszy? wierzysz ze po wojnie dostaniesz podwyzke w pracy? czy moze ze bedzyna beadzie o polowe tansza? Odpowiedz Link Zgłoś
menel_ Re: Mam nadzieję że Irak wygra 20.03.03, 04:11 kyle_broflovski napisał: > nie przyszlo ci do glowy ze w procesie "wyzwalania" zginac moze duzo ludzi? Nie przyszlo ci do glowy ze w Saddamowych kazamatach, wojnach i eksterminacjach zginelo juz dotad o wiele wiecej niz zginie w procesie "wyzwalania"? Wiem, ze ucieszyloby cie gdyby tak pozostalo. > wierzysz ze po wojnie dostaniesz podwyzke w pracy? Nie wierze, a wiem. Dostane. 1 maja :) Czyli - po wojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kyle_broflovski Re: Mam nadzieję że Irak wygra 20.03.03, 04:58 menel_ napisał: > kyle_broflovski napisał: > > > nie przyszlo ci do glowy ze w procesie "wyzwalania" zginac moze duzo ludzi > ? > > Nie przyszlo ci do glowy ze w Saddamowych kazamatach, wojnach i eksterminacjach > > zginelo juz dotad o wiele wiecej niz zginie w procesie "wyzwalania"? > > Wiem, ze ucieszyloby cie gdyby tak pozostalo. > > > wierzysz ze po wojnie dostaniesz podwyzke w pracy? > > Nie wierze, a wiem. > Dostane. > 1 maja :) > Czyli - po wojnie. do ciebie nie dociera ze to nie o wyzwalanie kogokolwiek idzi a o podboj i kontrole. a podwyzka bedzie zwiazana z iloscia trupow irackich? Odpowiedz Link Zgłoś
menel_ Re: Mam nadzieję że Irak wygra 20.03.03, 06:54 kyle_broflovski napisał: > do ciebie nie dociera ze to nie o wyzwalanie kogokolwiek idzi a o podboj i kontrole. Ufff. Widze ze trzeba lopata: Wiem ze chodzi o podboj i kontrole i JA POPIERAM PODBOJ I KONTROLE Iraku przez USA. I cywilizacja euroatlantycka i mieszkancy Iraku na tym zyskaja - w porownaniu do sytuacji obecnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Mam nadzieję że Irak wygra IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 08:15 menel_ napisał: > kyle_broflovski napisał: > > > do ciebie nie dociera ze to nie o wyzwalanie kogokolwiek idzi a o podboj i > > kontrole. > > Ufff. Widze ze trzeba lopata: > > Wiem ze chodzi o podboj i kontrole i JA POPIERAM PODBOJ I KONTROLE Iraku przez > USA. > I cywilizacja euroatlantycka i mieszkancy Iraku na tym zyskaja - w porownaniu > do sytuacji obecnej. kolejny żyd-amerykan na forum Polski .Takie opnie wyrażaj na forum prywatnym --- Buscha,Szarona itp. tam będziesz budził posłuch ale tu nie ma głupich ludzi więc nie pisz o tym . Odpowiedz Link Zgłoś
kyle_broflovski Re: Mam nadzieję że Irak wygra 20.03.03, 10:39 menel_ napisał: > kyle_broflovski napisał: > > > do ciebie nie dociera ze to nie o wyzwalanie kogokolwiek idzi a o podboj i > > kontrole. > > Ufff. Widze ze trzeba lopata: > > Wiem ze chodzi o podboj i kontrole i JA POPIERAM PODBOJ I KONTROLE Iraku przez > USA. > I cywilizacja euroatlantycka i mieszkancy Iraku na tym zyskaja - w porownaniu > do sytuacji obecnej. nie trzeba lopata trzeba bylo od razu do senda sprawy. poglady mamy przeciwne to niech inni osadzaja a co do popierania podboju i kontroli nie miales w rodzinie przypadkiem volksdeutchow? a moze ktos sluzyl w SS galicja? Odpowiedz Link Zgłoś
menel_ OK. Przyjmuje Twoja kapitulacje. 20.03.03, 13:41 Mozesz juz schowac biala flage w postaci argumentow ad personam. Nie podjales nawet sladowej proby logicznego zmierzenia sie z teza ze podboj i kontrola Iraku przez USA przyniesie - w porownaniu do sytuacji obecnej - korzysci cywilizacji euroatlantyckiej (wraz z Izraelem) oraz znakomitej wiekszosci mieszkancow Iraku, a straty i strategiczne poniosa (oprocz oczywistych i natychmiastowych strat Saddama H. i apapratu BAAS): Arafat, Saudowie, inne totalitarne rezimy arabskie, Kim, klerycy Iranscy i wielu pomniejszych zamordystycznych kacykow i kandydatow na ich nasladowcow. Nie spodziewalem sie ze wykonasz "roll over" tak blyskawiczne, ale coz - jesli bede jeszcze zagladal tu na forum (nieco mnie juz nudzi) to postaram sie pamietac ze kyle_broflovski zaslugule jedynie na zignorowanie albo na wysmianie. Zycze milej i kojacej lektury Chomsky'ego do poduszki. Ps. Mozesz sobie darowac pierdoly o "dzieciach umierajacych od sankcji", "klanie Bushow chcacych sie wzbogacic na irackiej ropie", i podobne tej klasy - wszystko to juz zostalo gruntownie i wielokrotnie wysmiane poprzednio. Jesli chcesz byc ponownie zauwazony i wysmiany osobiscie to musisz sie dobrze postarac i wymyslic jakis nowy, oryginalny i blyskotliwy idiotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
kyle_broflovski Re: OK. Przyjmuje Twoja kapitulacje. 20.03.03, 18:16 jesli daje ci to komfort to mozesz uznac ze kapituluje. mozemy sie omijac. to dla mnie nie wazne. wazniejsze co mysla inni o tym o my tu wypisujemy. moze ktos przez to nasze wypisywanie zmusi sie do szukania faktow i zacznie myslec samodzielnie. dzieci umierajace od sankcji to sa fakty nawet mowi o tym UN. wystarczy sprawdzic UN web. ale wygodniej zdryfowac na temat korzysci ludnosci irackiej. skad u ciebie ta wiara w to ze jedni sa urzywilejowani aby podbijac i narzucac swa wole innym i co? po wojnie ludzie beda mogli tam zyc w demokracji i wybierac kogo chca. trzeba byc naiwnym aby w to wierzyc. a pocoz zabierac sie za proby logicznego zmierzenia sie z teza ze podboj i kontrola Iraku przez USA przyniesie w porownaniu do sytuacji obecnej korzysci cywilizacji euroatlantyckiej (wraz z Izraelem) przeciez to oczywiste. juz nawet male firmu zaczynaja stawac w kolejce za kontraktami. przeciez to nic nowege. budowanie zaczyna sie od wyburzania. a od czasu jak uslyszalem ze to wojna wyzwolencza i za nawet Afganistan (ktorego prezydent jest strzezony przez amerykanow bo swoim nie ufa)ja popiera juz tylko sie smieje. to juz klasyczny Orwell. Istota sprawi jest wojna z wydumanego powodu i manipulacje propagandowe z nia zwiazanie. i jak za kazda wojna kryje sie zysk o ktorym mowic nie mozna bo kazdy uczciwy czlowiek taki powod by odrzucil. i jeszcze jedno aby bylo jasne. nigdy nie bronilem saddama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: republik-anka mowy nie ma!!! IP: *.we.client2.attbi.com 20.03.03, 00:28 Jak myslisz, dlaczego obstawia sie kobietami i dziecmi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawk Re: Mam nadzieję że Irak wygra IP: *.vc.shawcable.net 20.03.03, 07:10 Gość portalu: ???? napisał(a): > Mam nadzieję że Irak wygra .Chociaż nienawidzę hussajna ale jeszcze bardziej > nie lubię amwerykańskiego imperializmu No nie ma co sie ludzic ze Irak wygra. Irakijczycy to nie Wietnamczycy, Iracka pustynia to nie Wietnamska dzungla. Prawda jest taka ze zaczynajac ta agresje, Amerykanie juz przegrali ze swiatem. Udowodnili ze sa zwyklymi imperialistami, nie liczacymi sie z niczym, i z nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Mam nadzieję że Irak wygra IP: 213.158.197.* 20.03.03, 09:01 debil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx Re: Mam nadzieję że Irak wygra IP: *.radom.pilickanet.pl 20.03.03, 09:39 Buta i pycha zawsze przegrwa choć by przykład Dawid i Goliat. Odpowiedz Link Zgłoś