Dodaj do ulubionych

Blazar...mam pytanie do ciebie????

08.10.06, 17:07
jak uwarzasz musi wygladacz Swiat w twoich oczach...?? bez Zydow...i bez
Polakow......:-))))
Obserwuj wątek
    • blazare Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 17:08
      arap1 napisał:

> jak uwarzasz musi wygladacz Swiat w twoich oczach...?? bez Zydow...i bez
      > Polakow......:-))))

Normalnie.
      • arap1 Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 17:08
        bez ciebie?????jak???
        • blazare Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 17:10
          arap1 napisał:

> bez ciebie?????jak???

Ja nie jestem ani Żydem, ani Polakiem.. Ty jesteś jednym i drugim, co jest
          powodem twych notorycznych cierpień werterowskich. Jak na razie doszukałeś się
          jedynej ulgi w uciszaniu arabstwa przy pomocy broni palnej i ubliżaniu Polakom
          na polskim skądinąd forum.. Kiepsko, jak na faceta, który przez prawie 40 lat
          nie posługiwał się językiem polskim..
          • marouder Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 17:13
            Udowodnij!!!

majonez napisal:
            > Ja nie jestem ani Żydem, ani Polakiem..
            • blazare Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 17:14
              marouder napisał:

> Udowodnij!!!

Komu? Takiemu staremu idiocie, jak ty? Po co? W jakim celu?
              • marouder Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 17:17
                Skoro z uporem dowodzisz, ze nie jestes Buzdyganem, to teraz prosze Arnie
                dowiedz w sieci, ze nie jestes Polakiem i Zydem...
                • blazare Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 17:19
                  marouder napisał:

> Skoro z uporem dowodzisz, ze nie jestes Buzdyganem, to teraz prosze Arnie
                  > dowiedz w sieci, ze nie jestes Polakiem i Zydem...

Dla ciebie mogę być nawet Buzdyganem. W końcu z kretynem trzeba ostrożnie, bo
                  gotów jeszcze ugryźć..
                  • marouder Wiec mowisz, ze gryziesz? Fe, nieladnie!! 08.10.06, 17:23
                    Powinienes za gryzienie dostac gazeta po nosie!
          • arap1 Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 17:13
            nu Blazar...nie smiesz masz napewno pepewine..??? mama ciebie urodzila czy
            kto???
            • blazare Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 17:15
              arap1 napisał:

> nu Blazar...nie smiesz masz napewno pepewine..??? mama ciebie urodzila czy
              > kto???

Pogłówkujesz jeszcze kilkanaście minut i dojdziesz do oryginalnego wniosku, że
              moją rodzicielką jest koza. Mówiłeś to każdemu, kogo raziły twoje zamordystyczne
              majaki niespełnionego izraelskiego patrioty, który swoją miłość do ojczyzny musi
              udowadniać na forum GW.. ROTFL
              • marouder Nie koza a wielbladzica. 08.10.06, 17:24
                Zeby tak wlasnej matki nie pamietac!
                Wstyd!
              • arap1 Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 17:25
                blazare napisał:

> arap1 napisał:
                >
                > > nu Blazar...nie smiesz masz napewno pepewine..??? mama ciebie urodzila cz
                > y
                > > kto???
                >
                > Pogłówkujesz jeszcze kilkanaście minut i dojdziesz do oryginalnego wniosku, że
                > moją rodzicielką jest koza. Mówiłeś to każdemu, kogo raziły twoje
                zamordystyczn
                > e
                > majaki niespełnionego izraelskiego patrioty, który swoją miłość do ojczyzny
                mus
                > i
                > udowadniać na forum GW.. ROTFL
                >
                Blazar..przecierz ciebie w ty poscie nie obrazilem,jako grono forum chcemy
                czasami wiedziec ,choc troche o czlowieku z ktorym dyskutujemy...ja otworzylem
                troche swoje karty...nawet gotowy spotkac sie z Toba co zlego w tym ze jestem
                patriota swojej Ojczyzny czy ty uwrzasz to za obraze..Ja ciebie nie obrazam w
                ty poscie szanowny Blazar...wiec nie wlaz w skorupe ..nie badz slimakiem
                • blazare Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 17:26
                  arap1 napisał:

> ty poscie szanowny Blazar...wiec nie wlaz w skorupe ..nie badz slimakiem

Były momenty, że gadałem nawet z tobą po hebrajsku, ale ty nie rozumiałeś połowy
                  tekstu.. Cholera wie, kim ty jesteś..
                  • arap1 Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 17:34
                    JA....szanowny Blazar czasami nie rozumiem twojego humoru..i czasami
                    przynaleznosci choc do jakies grupy ludzi...twoj hebrajski Panie Blazar ma duzo
                    do zyczenia..wec przebacz mnie prostemu Israeli...moje pytanie dalej aktualne
                    Blazar...czy kobieta cie urodzila czy uwarzasz ze Duch swiety ????
                    • blazare Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 17:35
                      arap1 napisał:

> twoj hebrajski Panie Blazar ma duzo do zyczenia

I kto to mówi Panie Arap1..
                      • arap1 Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 17:41
                        Nu....Blazar badz powarzny facet za takiego ciebie uwarzam...znanie jezyka nic
                        nie muwi...prosze o odpowiedz kto Ty albo co Ty..???przeciez nie mozesz tak
                        dalej odmachywac sie glupstwami......i wybierac selektywne odpowiedzi...staram
                        sie byc Twoim przyjacielem :-)))))
                        • blazare Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 17:43
                          arap1 napisał:

> znanie jezyka nic nie muwi...prosze o odpowiedz kto Ty albo co Ty..???

A coś ty taki ciekawy?
                          • blazare Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 17:46
                            A niech ci będzie...
                            Jestem Arnold Buzdygan i piszę z aresztu. O szczegóły zapytaj marouder'a ;)))
                          • arap1 Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 17:48
                            blazare napisał:

> arap1 napisał:
                            >
                            > > znanie jezyka nic nie muwi...prosze o odpowiedz kto Ty albo co Ty..???
                            >
                            > A coś ty taki ciekawy?
                            > Dobra strona czlowieka ciekawosc Blazar...bez niej bylibysmy wszyscy
                            arabami...:-))) NU Blazar bez obrazy wszystko to zarty araby tez ludzie...??..:-
                            ))
                            • blazare Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 17:50
                              arap1 napisał:

> araby tez ludzie...??..:

Arabem też nie jestem.. Za mało we mnie wiary LOL
                              • arap1 Re: Blazar...nie wykrecaj koze ogonem..:-))) 08.10.06, 17:57
                                Arabem tez nie jestem...?????
                                • blazare Re: Blazar...nie wykrecaj koze ogonem..:-))) 08.10.06, 18:00
                                  arap1 napisał:

> Arabem tez nie jestem...?????

No, nie jestem.. Wiem, że czujesz się rozczarowany, ale ja naprawdę sram na
                                  islam i na Mahometa...
                                  • arap1 Re: Blazar...nie wykrecaj koze ogonem..:-))) 08.10.06, 18:13
                                    blazare napisał:

> No, nie jestem.. Wiem, że czujesz się rozczarowany, ale ja naprawdę sram na
                                    > islam i na Mahometa...
                                    >
                                    To juz od SERCA ...Blazar...nie jestes lewak...nikt mnie od dzis nie przykona w
                                    tym...to co chcialem uslyszec.:-)))
                        • chaziaj Arap, nalezy natychmiast deportowac do ciebie... 08.10.06, 17:46
                          wszystkich Zydow z Polski.
                          Oni jak wiesz sa przy rzadach, dlatego ze moi bracia sa
                          niespelna rozumu.
                          Powinienes Polske kochac glupi Arapie, toz ci Polacy to najwieksi
                          dobroczyncy dla pejsatych, na swoja zgube!!!
                          Ty tez kiedys byles Polakiem hehehe.
                          • arap1 Re: Arap, nalezy natychmiast deportowac do ciebi 08.10.06, 17:50
                            chaziaj napisał:

> wszystkich Zydow z Polski.
                            > Oni jak wiesz sa przy rzadach, dlatego ze moi bracia sa
                            > niespelna rozumu.
                            > Powinienes Polske kochac glupi Arapie, toz ci Polacy to najwieksi
                            > dobroczyncy dla pejsatych, na swoja zgube!!!
                            > Ty tez kiedys byles Polakiem hehehe.
                            To do Blazara pomyliles sie w adresie...:-)))
                          • z_daleka Re: Arap, nalezy natychmiast deportowac do ciebi 08.10.06, 17:52
                            Chaziaju, czy z racji swojego chaziajstwa moglbys to jakos zalatwic? To
                            deportowanie wszystkich zydow z Polski? Bo wiesz te kilka milionow syjonistow
                            przydaloby sie nam bardzo w tych ciezkich czasach...
                            • blazare Re: Arap, nalezy natychmiast deportowac do ciebi 08.10.06, 17:53
                              z_daleka napisał:

> kilka milionow syjonistow

Czy ty przypadkiem nie przeginasz z optymizmem?
                              • z_daleka Re: Arap, nalezy natychmiast deportowac do ciebi 08.10.06, 17:57
                                To zalezy kto bedzie liczyl ... Znam takich, co bez problemu nalicza pare
                                milionow. Niektorzy, moze nawet wiekszosc nie beda pelnowartosciowymi
                                syjonistami...ALE, gdy zjawia sie w Izraelu, pozyja tu troszeczke, beda z nich
                                supersyjonisci, ja ci to mowie...
                                • blazare Re: Arap, nalezy natychmiast deportowac do ciebi 08.10.06, 18:00
                                  z_daleka napisał:

> ALE, gdy zjawia sie w Izraelu, pozyja tu troszeczke, beda z nich
                                  > supersyjonisci, ja ci to mowie...

Wiem o tym, wiem.. Choć raz się zgadzamy..
                                  • z_daleka Re: Arap, nalezy natychmiast deportowac do ciebi 08.10.06, 18:06
                                    No i o to przeciez chodzi...
                      • z_daleka Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 17:47
                        Panie elokwentny, blazarku ma sie znaczyc...po cichutku przysluchuje sie tej
                        wymianie grzecznosci...no i chyba mnie rorczarowujesz...wlacz kolejny
                        bieg...moge ci na ochotnika pomoc troche...na poczatek powiedz zes z probowki,
                        potem bedziemy sie martwic o zarodek...
                        • arap1 Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 17:54
                          Panie...z_daleka jestes bardzo(zly)czlowiek..prosze troche szacunku dla pana
                          Blazara...:-)))grzecznosc nie zaszkodzi i mnie tez...:-)))
                          • blazare Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 17:58
                            arap1 napisał:

> Panie...z_daleka jestes bardzo(zly)czlowiek..prosze troche szacunku dla pana
                            > Blazara...:-)))grzecznosc nie zaszkodzi i mnie tez...:-)))

Teraz na poważnie.

Czy tak trudno zrozumieć, że człowiek, który uważa się za lewicowca, samowolnie
                            rezygnuje z przynależności narodowej, nie należy do żadnego narodu i czuje się
                            wolny? To naprawdę przyjemnie uczucie. I bardzo ciekawe doznanie, gdy życie
                            umierającegoz głodu afrykańskiego dziecka przedstawia dla ciebie taką samą
                            wartość, jak usłany sukcesami zawodowymi żywot spasionego prawnika,
                            wyładowującego swe frustracje na dziecięcych prostytutkach..

Was też do tego namawiam..
                            • arap1 Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 18:09
                              blazare napisał:

> arap1 napisał:
                              >
                              > > Panie...z_daleka jestes bardzo(zly)czlowiek..prosze troche szacunku dla p
                              > ana
                              > > Blazara...:-)))grzecznosc nie zaszkodzi i mnie tez...:-)))
                              >
                              > Teraz na poważnie.
                              >
                              > Czy tak trudno zrozumieć, że człowiek, który uważa się za lewicowca,
                              samowolnie
                              > rezygnuje z przynależności narodowej, nie należy do żadnego narodu i czuje się
                              > wolny? To naprawdę przyjemnie uczucie. I bardzo ciekawe doznanie, gdy życie
                              > umierającegoz głodu afrykańskiego dziecka przedstawia dla ciebie taką samą
                              > wartość, jak usłany sukcesami zawodowymi żywot spasionego prawnika,
                              > wyładowującego swe frustracje na dziecięcych prostytutkach..
                              >
                              > Was też do tego namawiam..
                              >
                              NIE....PANIE BLAZAR..Ty mnie naprawde dziwisz...czy nie ma bogatych i biednych
                              lewakow..ktorzy gwalca nieletnie biedne dzieci..??czy nie ma lewakow co zra i
                              zucaja ochlapy biednym na tym podole placzu???czy LEWAK swiety i ma racje???
                              nawet lewaki maja swoja OJCZYZNE...i kiedy dostaja w dupe przypominaja o
                              NIEJ...KTO TY PANIE BLAZAR???,,,znam takich puste slogany.. puki pod tylkiem
                              ogien sie nie pali....:-)))
                              • blazare Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 18:11
                                arap1 napisał:

> nawet lewaki maja swoja OJCZYZNE...i kiedy dostaja w dupe przypominaja o
                                > NIEJ...KTO TY PANIE BLAZAR???,,,znam takich puste slogany.. puki pod tylkiem
                                > ogien sie nie pali....:-)))

Pan teraz mówi o pseudlewakach, Panie Arab, czyli tak zwanej "socjaldemokracji".
                                Co prawda są mi oni bliżsi niż prawicowe gnidy, ale w ogień bym za nimi nie
                                skoczył. Mogę co najwyżej oddać swój głos ;)
                                • z_daleka Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 18:14
                                  A kto jest prawdziwym lewakiem...oprocz ciebie?
                                  • blazare Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 18:18
                                    z_daleka napisał:

> A kto jest prawdziwym lewakiem...oprocz ciebie?

To pytanie jest zbyt podchwytliwe, żebym mógł na nie odpowiedzieć.. przykro mi..
                                    • z_daleka Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 18:23
                                      Bez wiekszego ryzyka mozemy wiec przyjac , ze prawdziwych lewakow juz nie
                                      ma...tylko antychrysty...
                          • z_daleka Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 18:05
                            Panie Arap, wszyscy mi mowia zem zly czlowiek...chyba w to w koncu uwierze i
                            przestane z soba rozmawiac... Wracajac do waszej pogawedki, tez musze , chcac
                            nie chcac wytknac Panu, ze i Pan za dobrym czlowiekiem nie jestes...Znecasz sie
                            nad tym blazarem w sposob niegodny...bogobojnego Zyda...
                            • blazare Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 18:06
                              z_daleka napisał:

> niegodny...bogobojnego Zyda...

Arap jest bogobojny? Coś strasznego..
                            • arap1 Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 18:18
                              z_daleka napisał:

> Panie Arap, wszyscy mi mowia zem zly czlowiek...chyba w to w koncu uwierze i
                              > przestane z soba rozmawiac... Wracajac do waszej pogawedki, tez musze , chcac
                              > nie chcac wytknac Panu, ze i Pan za dobrym czlowiekiem nie jestes...Znecasz
                              sie
                              > nad tym blazarem w sposob niegodny...bogobojnego Zyda...
                              Zawstydziles mnie Szanowny Panie z_daleka dziekuje Tobie,na drugi Kipur dwie
                              kury zarzne...:-)))))
                              • z_daleka Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 18:20
                                chyba powinienem powiedziec: Amen.?
                              • blazare Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 18:22
                                arap1 napisał:

> kury zarzne...:-)))))

Tylko mnie krwią nie opryskaj, jak będziesz w religijnym szale wymachiwał tymi
                                zdychającymi zwierzątkami..
                                • arap1 Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 18:26
                                  blazare napisał:

> arap1 napisał:
                                  >
                                  > > kury zarzne...:-)))))
                                  >
                                  > Tylko mnie krwią nie opryskaj, jak będziesz w religijnym szale wymachiwał tymi
                                  > zdychającymi zwierzątkami..
                                  >
                                  Nie biez to doslownie Blazar...lubie je gotowe w supermarkiet...:-)))chyba ze
                                  jestes wegeterjanin...???
                                  • blazare Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 08.10.06, 18:27
                                    arap1 napisał:

> jestes wegeterjanin...???

Jestem weganem. Nie zjem nawet ryby, po części dlatego, że kojarzy mi się z
                                    pewnym sekciarzem..
    • 1ja Re: Na zakonczenie,moze????+ 08.10.06, 18:04
      <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
      Arap, nalezy natychmiast deportowac do ciebie...
      chaziaj 08.10.06, 17:46 + odpowiedz

wszystkich Zydow z Polski.
      <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
      Polacy,czy pozwalacie,ze cuchnacy pseudoeuropejczyk- donosiciel i szabrownik,i
      streczyciel,chziajem przezywany, przemawial w waszym imieniu?
      U niego wszystko stoi.
      Nawet skarpetki pod kaloryferem.
      Z powodu tego wybiera sie do wielkiej pralni-gatki se razem ze skarpetkami
      odmoczyc.
      Na wycieczke do Izraela sie wybiera.
      Szuka pralni arabskiej,bo na widok zydow tego osbnika mdli.
      Co jest oznaka,ze jest w ciazy.
      Mowicie,ze to niemozliwe?
      Z bydlakami wszystko jest mozliwe!
      • z_daleka Re: Na zakonczenie,moze????+ 08.10.06, 18:12
        1ja napisał:
        Polacy,czy pozwalacie...
        ---------------------
        Do kogo ty sie zwracasz? Jacy Polacy?
        • arap1 Re: Na zakonczenie,moze????+ 08.10.06, 18:24
          z_daleka napisał:

> 1ja napisał:
          > Polacy,czy pozwalacie...
          > ---------------------
          > Do kogo ty sie zwracasz? Jacy Polacy?
          Dosyc sie klucic chlopcy ..moze po jednej wertualnej kaszernej albo nie
          koszernej wypijemy..:-))) dzis mam swieto druga corka czwartego syjoniste
          (wnuka) rodzila..AM ISRAEL HAJ...:-)))
          • z_daleka Re: Na zakonczenie,moze????+ 08.10.06, 18:26
            MAZAL TOW...AM ISRAEL HAJ...:-)))
            • blazare Re: Na zakonczenie,moze????+ 08.10.06, 18:31
              z_daleka napisał:

> AM ISRAEL HAJ...:-)))

Pytanie tylko jak długo.. Z syjonistami raczej czarno widzę waszą przyszłość..
              Ale kciuku trzymam, choćby z powodów lojalnościowych..
              • z_daleka Re: Na zakonczenie,moze????+ 08.10.06, 18:39
                Bez syjonistow nie byloby Izraela...Zawsze bylo czarno...ale jakos sie kreci.
                • blazare Re: Na zakonczenie,moze????+ 08.10.06, 19:20
                  z_daleka napisał:

> Bez syjonistow nie byloby Izraela...Zawsze bylo czarno...ale jakos sie kreci.

A gdy nie wypali, to co dalej? Znowu będzie tak jak w historii, że te cyniczne
                  świnie, które wysyłają Izraelczyków na wojnę, uciekną w bezpieczne miejsce, a
                  zwykli ludzie pójdą do ziemi? Skąd wiesz, że jest jakiś plan B?
              • arap1 Re: Na zakonczenie,moze????+ 08.10.06, 18:48
                blazare napisał:

> z_daleka napisał:
                >
                > > AM ISRAEL HAJ...:-)))
                >

> Ale kciuku trzymam, choćby z powodów lojalnościowych..
                >
                Widzisz Blazar a jednak..:-)))Pozdrawiam...cos w Tobie jest????:-)))
                • blazare Re: Na zakonczenie,moze????+ 08.10.06, 19:31
                  arap1 napisał:

> Widzisz Blazar a jednak..:-)))Pozdrawiam...cos w Tobie jest????:-)))

Powiedz mi arap1 tak szczerze, od serca.. Czy ty naprawdę traktujesz to forum
                  poważnie?
                  • blazare Re: Na zakonczenie,moze????+ 08.10.06, 19:39
                    .. jeśli tak, to muszę ci powiedzieć, że pe'ilut ba'internet hi lo mashehu
                    chashuv, lo mashehu lidog biglalo.. ze rak fictsia mumtsa'at al yadey hamochot
                    shelanu. ma she'be'emet chashuv ze ha'metsiut... im ata be'emet ohev et israel,
                    ata tomech ba kama she'ata yachol - betsura finansit lemashal.. ve'ani choshev
                    she'hachaim ha'amitiyim sheli hem yoter yekarim ksh'ani yachol latet mashehu
                    la'erets she'ani ohev. ein shum mashmaut lema she'ani kotev ma'makom haze. ein
                    shum mashmaut lade'a ha'melachutit sheli... ma she'be'emet chashuv ze my sheyesh
                    li balev, ze ahava lecha ve'le'israel.. a to co tu piszę, to nie zmieni zupełnie
                    niczego. to nic nie znaczy.. głupimi gadkami na forum i trollowaniem nie
                    zmienimy świata, wierz mi..
                    • blazare Re: Na zakonczenie,moze????+ 08.10.06, 19:46
                      blazare napisał:

> ze ahava lecha ve'le'israel..

ze ahava le'arap1.. w normalnych okolicznościach zabrzmiałoby to troszkę
                      homoseksualnie ;).. ale dzisiaj jestem śpiący i zadowolony z życia.. :P dobranoc..
                    • blazare Re: Na zakonczenie,moze????+ 08.10.06, 19:58
                      blazare napisał:

> głupimi gadkami na forum

...dla mnie to nic poza dość ekscentrycznym sposobem na spędzanie wolnego czasu.
                      cholera, gadam już sam do siebie.. arap1 chyba poszedł w kimono.. może z_daleka
                      się odezwie?..
                      • z_daleka Re: Na zakonczenie,moze????+ 08.10.06, 20:14
                        nie chce ci przeszkadzac....dobrze ci idzie.
                        • blazare Re: Na zakonczenie,moze????+ 08.10.06, 20:29
                          z_daleka napisał:

> nie chce ci przeszkadzac....dobrze ci idzie.

ale jest mały problem.. ledaber leatzmecha ze meod meshamem.. :P
                          • z_daleka Re: Na zakonczenie,moze????+ 08.10.06, 20:33
                            zawsze sa dwa wyscia...
                            • blazare Re: Na zakonczenie,moze????+ 08.10.06, 20:36
                              z_daleka napisał:

> zawsze sa dwa wyscia...

No jasne.. ledaber lmeshehu acher ze yoter meanyen.. zależy tylko z kim..
                            • z_daleka Re: Na zakonczenie,moze????+ 08.10.06, 20:36
                              ja wlasnie wychodze... jednym z nich.
                              • blazare Re: Na zakonczenie,moze????+ 08.10.06, 20:37
                                z_daleka napisał:

> ja wlasnie wychodze... jednym z nich.

Dlaczego? zaczekaj.. powiedz mi coś szczerego..
                    • arap1 Re: Na zakonczenie,moze???? powiem ci cos 09.10.06, 15:59
                      z hebrajskiego...po polsku...to nie tylko mnie dotyczy mysle wszystkich...pisze
                      sie w Tanach..Biblija....Czlowieku nie wiesz z kad przyszedles i nie wiesz
                      gdzie odejdziesz...i tez pisze sie...nikt ciebie nie spytal kiedy sie urodzisz
                      i nikt ciebie nie spyta kiedy umrzesz...pare slow a tyle maja sensu...
            • arap1 Re: Na zakonczenie,moze????+ 08.10.06, 18:39
              z_daleka napisał:

> MAZAL TOW...AM ISRAEL HAJ...:-)))
              DZIEKUJE....:-)))Be SMACHOT GAM LECHA:-)))
              • blazare Re: Na zakonczenie,moze????+ 08.10.06, 18:53
                arap1 napisał:

> Be SMACHOT GAM LECHA:-)))

Prawdziwie szczęśliwe czasy jeszcze nie nadeszły, ale kiedyś na pewno nadejdą.
                • arap1 Re: Na zakonczenie,moze????+ 08.10.06, 18:58
                  blazare napisał:

> arap1 napisał:
                  >
                  > > Be SMACHOT GAM LECHA:-)))
                  >
                  > Prawdziwie szczęśliwe czasy jeszcze nie nadeszły, ale kiedyś na pewno
                  nadejdą.
                  >
                  Zycze Ci Blazar pojednania ze soba i narodem twoich Rodzicow...Czlowiek nie
                  rodzi sie samotny ...umiera owszem samotny...
                  • blazare Re: Na zakonczenie,moze????+ 08.10.06, 19:01
                    arap1 napisał:

> Zycze Ci Blazar pojednania ze soba i narodem twoich Rodzicow...Czlowiek nie
                    > rodzi sie samotny ...umiera owszem samotny...

ani mekave she kulanu nihiye smechim yom echad. lo meshane be eizo eretz anu
                    chaiim. le Israel yesh zchut meyuchedet lihiot smecha ve ani meachel lecha rak
                    smachot.. ve ma she ose oti yoter sameach, ani yodea she acherim lo yavinu otanu
                    ki anachnu medabrim be sfatenu ha meshutefet... ani meachel lecha et ha tov
                    beyoter, afilu im lifamim ata lo ma'amin be kavanotai ha tovot.. tylko nie
                    komentuj tego po polsku, bo ucierpi na tym mój sieciowy wizerunek ;)
                    • arap1 Re: Na zakonczenie,moze????+ 08.10.06, 19:03
                      blazare napisał:

> arap1 napisał:
                      >
                      > > Zycze Ci Blazar pojednania ze soba i narodem twoich Rodzicow...Czlowiek n
                      > ie
                      > > rodzi sie samotny ...umiera owszem samotny...
                      >
                      > ani mekave she kulanu nihiye smechim yom echad. lo meshane be eizo eretz anu
                      > chaiim. le Israel yesh zchut meyuchedet lihiot smecha ve ani meachel lecha rak
                      > smachot.. ve ma she ose oti yoter sameach, ani yodea she acherim lo yavinu
                      otan
                      > u
                      > ki anachnu medabrim be sfatenu ha meshutefet... ani meachel lecha et ha tov
                      > beyoter, afilu im lifamim ata lo ma'amin be kavanotai ha tovot.. tylko nie
                      > komentuj tego po polsku, bo ucierpi na tym mój sieciowy wizerunek ;)
                      >
                      EWANTI....TODA.....:-))))
                    • z_daleka Re: Na zakonczenie,moze????+ 08.10.06, 19:04
                      Na przyszlosc bluzgaj po polsku, zeby wszyscy wiedzieli ktos ty zas...
                      • blazare Re: Na zakonczenie,moze????+ 08.10.06, 19:06
                        z_daleka napisał:

> Na przyszlosc bluzgaj po polsku, zeby wszyscy wiedzieli ktos ty zas...

Nie ma sprawy ;)
                      • lechu112 z daleka ------------te dziela wybrane sa super 08.10.06, 19:39
                        Z dziel wybranych goldbauma: "Owszem, w twoje koszerne czolko - obcasem :-)"
                        "jeszcze cos o Israelu,a sie zrzygam" Autor: krystian71
                        • z_daleka Re: z daleka ------------te dziela wybrane sa 08.10.06, 19:45
                          samo zycie:-)
      • ahmed1 Palestin wolna od was bede niedlugo polacki zydy 08.10.06, 19:06
        A next Europa ceka na nasa RELIGIA WIELKA to ISLAM.
        • polani Re: Palestin wolna od was bede niedlugo polacki 11.10.06, 04:45
          Achmed ja wsa kocham ale jako martwi,bijecie sie sami dalej :))))
          jechrab betchem, kulu arbija, kulo kalbija iban szarmtija
          ruch ruch kulo ja iben chmar
    • absztyfikant joke:) 09.10.06, 16:26
      Stary Zyd o twardych, komunistycznych pogladach lezy na lozu smierci. Jeczy,
      steka i co chwila krzyczy: - O Boze, o Boze!

Zdziwiona taki obrotem sprawy do lozka przybiega jego malzonka i pyta - Stary,
      tys sie zdecydowal jednak nawrocic?

Umierajacy odparl na to: - A co, k... Mam krzyczec 'oy wey'?
      • puls Re: joke:) 11.10.06, 01:01
        Czy to ktos z rodziny tego Blazaire
    • polani Re: Blazar...mam pytanie do ciebie???? 11.10.06, 03:36
      Bez polakow napewno bedzie smutny, kto bedzie chlal i babe bil i kombinacje
      robil, pozatym nie moga zniknoc bo maja nasze nieruchomosci 35 miliardow $

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka