Dodaj do ulubionych

Zarezerwowane współczucie

25.10.06, 11:13
Światowi syjoniści robią wszystko, by współczucie nie dotyczyło ich wrogów.

* proutnewsnetwork.org/NWO/files/img/pal_baby_killed_07_20_01.JPG

... ale jak mawiają mędrcy: "serce nie sługa".
Obserwuj wątek
    • xmirex Re: Zarezerwowane współczucie 26.10.06, 09:22
      To czym od poczatku swojego istnienia byl Izrael, nie da sie porownac do zadnego
      istnieniacego kraju. Jedyne porownanie jakie sie moze nasunac to;
      NOWOTWOR ZLOSLIWY!
    • marouder A komu z Arabow wspolczujesz, gdy rzna sie w Iraku 26.10.06, 09:29
      ..Palestynie, badz w innym kraju bez niczyjej pomocy?
      • explicit [...] 26.10.06, 14:06
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • marouder Ano to ma do rzeczy,ze niezaleznie od tego, kto... 26.10.06, 14:24
          ...zabija, ktos po prostu ginie.
          Gdyby zastosowac twoj podzial wyszloby na to, ze istnieja bardzie i mniej
          uprawnione do bycia prawdziwa ofiara osoby!
          Z kolei, jesli mowisz o wielkiej cywilizacji arabskiej w odniesieniu do jej
          szacunku dla zycia i zestawiasz ja z odczlowieczonym zydowstwem, to powiedz mi
          prosze na czyja korzysc widzisz roznice miedzy nimi?
          Czyzby Zydzi, jak to maja w zwyczaju Arabowie, wycinali sie wzajem ze wzgledu na
          przynalzeznosc do tego, czy innego odlamu Judaizmu?
          • explicit Re: Ano to ma do rzeczy,ze niezaleznie od tego, k 26.10.06, 14:51
            Jedni warci drugich !!! Pozatym zacznij odrozniac a state sponsored terror ,
            od sekciarskich porachunkow , wtedy ujrzysz roznice ,...
            ==============================================================================
            Gdyby zastosowac twoj podzial wyszloby na to, ze istnieja bardzie i mniej
            uprawnione do bycia prawdziwa ofiara osoby!

Powtarzam , jedni warci drugich !!! ,...
            Z kolei, jesli mowisz o wielkiej cywilizacji arabskiej w odniesieniu do jej
            szacunku dla zycia i zestawiasz ja z odczlowieczonym zydowstwem, to powiedz mi
            prosze na czyja korzysc widzisz roznice miedzy nimi?

Jesli wezmiesz pod uwage "figla" ktory zio-Zyd Kasner splatal ok 600 tysiacom
            "trefnych" Zydow , nie widze roznicy ,...
            Czyzby Zydzi, jak to maja w zwyczaju Arabowie, wycinali sie wzajem ze wzgledu na
            przynalzeznosc do tego, czy innego odlamu Judaizmu?
    • 1ja Re: Zarezerwowane współczucie+ 26.10.06, 16:03
      Tylko chrzescianie wspolczuja wrogom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka