po.prostu.polak 25.10.06, 11:13 Światowi syjoniści robią wszystko, by współczucie nie dotyczyło ich wrogów. * proutnewsnetwork.org/NWO/files/img/pal_baby_killed_07_20_01.JPG ... ale jak mawiają mędrcy: "serce nie sługa". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xmirex Re: Zarezerwowane współczucie 26.10.06, 09:22 To czym od poczatku swojego istnienia byl Izrael, nie da sie porownac do zadnego istnieniacego kraju. Jedyne porownanie jakie sie moze nasunac to; NOWOTWOR ZLOSLIWY! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder A komu z Arabow wspolczujesz, gdy rzna sie w Iraku 26.10.06, 09:29 ..Palestynie, badz w innym kraju bez niczyjej pomocy? Odpowiedz Link Zgłoś
explicit [...] 26.10.06, 14:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Ano to ma do rzeczy,ze niezaleznie od tego, kto... 26.10.06, 14:24 ...zabija, ktos po prostu ginie. Gdyby zastosowac twoj podzial wyszloby na to, ze istnieja bardzie i mniej uprawnione do bycia prawdziwa ofiara osoby! Z kolei, jesli mowisz o wielkiej cywilizacji arabskiej w odniesieniu do jej szacunku dla zycia i zestawiasz ja z odczlowieczonym zydowstwem, to powiedz mi prosze na czyja korzysc widzisz roznice miedzy nimi? Czyzby Zydzi, jak to maja w zwyczaju Arabowie, wycinali sie wzajem ze wzgledu na przynalzeznosc do tego, czy innego odlamu Judaizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Ano to ma do rzeczy,ze niezaleznie od tego, k 26.10.06, 14:51 Jedni warci drugich !!! Pozatym zacznij odrozniac a state sponsored terror , od sekciarskich porachunkow , wtedy ujrzysz roznice ,... ============================================================================== Gdyby zastosowac twoj podzial wyszloby na to, ze istnieja bardzie i mniej uprawnione do bycia prawdziwa ofiara osoby! Powtarzam , jedni warci drugich !!! ,... ============================================================================== Z kolei, jesli mowisz o wielkiej cywilizacji arabskiej w odniesieniu do jej szacunku dla zycia i zestawiasz ja z odczlowieczonym zydowstwem, to powiedz mi prosze na czyja korzysc widzisz roznice miedzy nimi? Jesli wezmiesz pod uwage "figla" ktory zio-Zyd Kasner splatal ok 600 tysiacom "trefnych" Zydow , nie widze roznicy ,... ============================================================================== Czyzby Zydzi, jak to maja w zwyczaju Arabowie, wycinali sie wzajem ze wzgledu na przynalzeznosc do tego, czy innego odlamu Judaizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Zarezerwowane współczucie+ 26.10.06, 16:03 Tylko chrzescianie wspolczuja wrogom. Odpowiedz Link Zgłoś