Dodaj do ulubionych

Jestem antyislandczykiem

IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 16.06.01, 02:05
Jestem prawdziwym Polakiem-katolikiem. Z pokolenia na pokolenie w mojej
rodzinie przekazywano brak sympatii do Islandczyków. Nie kryje się z tym że
jestem antyislandczykiem. Uważam że szkodzą oni niesamowicie naszemu narodowi.
Wbrew pozorom żyje ich bardzo dużo w Polsce i bardzo łatwo ich rozpoznać.
Typowy Islanczyk to wysoki blondyn o niebiekich oczach , zaciągający po
skandynawsku. Jednak nie szukajcie ich w rządzie czy parlamencie . Tam ich nie
ma . Oni są zbyt sprytni żeby się tak ujawniać publicznie. Działają przede
wszystkim w Ochotniczych Hufcach Pracy, Pomocy Drogowej oraz organizacjach
wędkarskich. Nawet sobie nie wyobrażacie jak ich nie lubie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zielony Ja tez!!! IP: *.dialinx.net 16.06.01, 06:01
      Wiesz ze mnie tez denerwuja szczegolnie ci w organizacjach wedkarskich.
      • Gość: no Re: Ja tez!!! IP: 192.168.223.* / *.icnet.pl 16.06.01, 15:57
    • Gość: nonstop Re: Jestem antyislandczykiem IP: 192.168.223.* / *.icnet.pl 16.06.01, 15:59
      Podobno najwięcej Islanczyków ukrywa sie w organizacjach cyklistów i twórców
      karmników dla ptaków. Zgroza!!
    • Gość: luxon znamy takich, co to cuchną rekinim sadłem... wiecie, co mam na myśli.. IP: 130.79.205.* 16.06.01, 20:51
      niestety mało kto wie, że islandczykiem jest na przykład redaktor naczelny
      grudziądzkiego "wędkarza", władysław kolendo, który naprawdę nazywa się sigurd
      gundurson.
      • Gość: tonik Re: znamy takich, co to cuchną rekinim sadłem... wiecie, co mam na myś IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 16.06.01, 23:14
        O Gundersonie to ja wiem juz od kilku miesiecy. Prowadzi on na lamach swojego
        czasopisma osczercza kampanie wymierzona w dobre imie naszego kraju. Twierdzi
        ze Polacy powinni zwrocic Islandczykom zagrabione wedki. Zataja on taki fakt ze
        gdy Polacy znalezli wedki to byly one polamane a na dodatek byly bez
        kolowrotkow i zylek.
    • Gość: ethanol Re: Jestem antyislandczykiem IP: *.coh.org 19.06.01, 03:48
      O zesz w morde !!!!
      A ja naleze do klubu wedkarskiego. Musze byc bardziej czujny i blizej sie im
      przyjrzec, bo mi jeszcze wedke zapierdola.
      • Gość: karlo Re: Jestem antyislandczykiem IP: 203.202.95.* 19.06.01, 04:30

Dlaczego wy Polacy tak nienawidzicie nas Islandczykow? Co mysmy Wam zrobili? To
        wy nigdy nam sie nie pozwoliliscie zasymilowac! Powim wam wiec - mysmy sie po
        kryjomu rozmnazali, i teraz jest nas cale mnostwo, wielu nie ma nawet
        niebieskich oczu ani jasnych wlosow! Juz my sie na was zemscimy!
      • Gość: Luki ethanol ...? IP: 141.63.88.* 19.06.01, 16:10
        > O zesz w morde !!!!
        > A ja naleze do klubu wedkarskiego. Musze byc bardziej czujny i blizej sie im
        > przyjrzec, bo mi jeszcze wedke zapierdola.

Ethanol...? Nalezysz do klubu wedkarskiego...?
        Ty sprytny jestes, to widac po Twych wypowiedziach na forum.
        A moze Ty juz jestes czujny?
        Zeby nie bylo podejrzen mowisz, ze musisz sie przyjrzec...
        Znamy my juz takich!

A szkiel kontaktowych nie nosisz? A jaki masz kolor wlosow?
        Nie, zebym byl rasista. Ale dobrze wiedziec, z kim ma sie do czynienia.
        Grunt to prawda.

Luki
      • Gość: ethan00l nienawidzę Polaków IP: 216.104.228.* 20.06.01, 17:17
    • Gość: Sigrud Re: Jestem antyislandczykiem IP: 193.180.80.* 19.06.01, 10:07
      Jestem islandczykiem i jestem bardzo dumny z mojego pochodzenia, tyle lat
      mieszkalem w Polsce i myslalem, ze potrafimy sie zaprzyjaznic. Niestety wy caly
      czas mi wypominacie, ze mam troche inna tradycje przy obchodzeniu Bozego
      Narodzenia. a mianowicie, ze jemy stare sledzie a komu to przeszkadza? albo ,
      ze mam gesty , rudy zarost i mowiac po polsku zaciagam dialektem.A wogole
      jestem posadzany o to , ze organizuje tu w Polsce siatke proislandzka TO
      nieprawda, jestem zwyklym niemieszajacym sie w nic czlowiekiem. Niedlugo bede
      musial wyemigrowac na biegun polnocny.
    • Gość: davide14 Re: Jestem antyislandczykiem IP: 10.0.5.* / 193.193.130.* 19.06.01, 17:40
      Wstyd mi za ciebie. Powinnismy przeprosic wszystkich Islandczykow za lata
      przesladowan. Za okresy ochronne. Za ograniczenia w dostepie do kart
      wedkarskich. Chyba nie mozesz temu zaprzeczyc. Nic nie pomoze chowanie glowy w
      piasek. Prawda jak snieta ryba i tak na wierzch wyplynie. Musimy oczyscic
      sumienie naszej wedkarskiej braci.
      • Gość: Zielony Precz z Islandia. IP: *.oakton.edu 20.06.01, 19:12
        A czemu islandia nie przyjela traktatu z Kiota???
      • Gość: luxon bezczelność!!! IP: 130.79.205.* 22.06.01, 11:23
        przeprosić islandczyków? za lata kolaboracji z okrytym ponurą sławą tajnym
        wydziałem wędkarstwa w komunistycznym ministerstwie rybołóstwa?! za niemal
        jawne kontakty o charakterze quasi-agenturalnym z czeskim ministerstwem
        gospodarki morskiej od roku 1991?! a poza tym - co tu ukrywać - to właśnie
        przybyli z rosji islandczycy realizowali na polecenie stalina oraz światowego
        islandztwa plan zniszczenia polskiego wędkarstwa.
      • Gość: Ziuta Re: Jestem antyislandczykiem IP: *.upc.chello.no 22.06.01, 12:07
        Ludzie, o czym tu mówicie !!! A nie pamietacie juz o tych wszystkich próbach
        dywersji i aktach terroryzmu, jak tzw. awarie wodociagowe i kanalizacyjne,
        czyli wywolywanie sztucznych gejzerów, aby z Polski zrobic druga Islandie ?!
        Czy to da sie ukryc KTO ZA TYM STOI !!!!
        Na pochybel terrorystycznej Pierwszej Islandzkiej Wedkarskiej Organizacji ,
        czyli PIWO !!!
        • Gość: Girundia Re: Jestem antyislandczykiem IP: 62.88.128.* 29.06.01, 09:44
          Islandczycy to fajny narod. Nie ma u nich nienawisci rasowych ani uprzedzen. Po
          prostu nigdy nie zetkneli sie z obcymi, zyja sobie na swojej wyspie , kapia sie
          w swoich gejzerach rozmnazaja sie tylko ze soba.
          Do ciebie negro/chinczyka mam rade. Obecnie zrobienie sobie operacji
          plastycznej to zaden problem i kolor oczu mozesz zmienic za pomoca specjalnych
          wkladek.Powodzenia, zyczy z dalekiej polnocy - Girundia
    • Gość: TLUK Re: Jestem antyislandczykiem IP: *.hud.gov 27.06.01, 20:43
      Mysle, ze Irlandczycy maj racje!

Proponuje zmiane politylki gospodarczej chocby na godzine, ktora doprowadzila Polske
      do katasroficznego bezrobocia, zwolnienia wzrostu gospodarczego, malejacego pobytu,
      korupcji i innych zlych rzeczy.
      Proponuje nie do UNI ale do NAFTA albo kazdej innej strefy wolnego handlu.
      Wolne tlumaczenie mysli artykulu z The Washingon Times z dnia 26 czerwca 2001
      Daniela Mitchell " Vote that spooked Europe"
      Lekcja 1 - Niskie podatki pomagaja bilansowaniu budzetu
      Lekcja 2 - Niskie podatki pomagaja zredukowac zadluzenie

Czego wiec nam potrzeba gdy "Celtycki Cud" dal niskie bezrobocie i 9% wzrostu?

Nie do UNI ale do dziela jak dlugo Unia opanowana jest przez rozowych!!
      • Gość: Maverick Re: Jestem antyislandczykiem IP: *.houston-18-19rs.tx.dial-access.att.net 28.06.01, 00:05
        Zgadzam sie Tluk. Unia jest przesiaknieta socjalizmem i to bedzie straszny
        niewypal cos takiego jak Jugoslawia i potem beda sie tez tak krwawo rozwodzic,
        lepiej w taki zwiazek malzenski nawet nie wstepowac.
        • Gość: paul Re: Jestem antyislandczykiem IP: 203.202.95.* 29.06.01, 00:39
          Maverick to obrzydliwy proislandzki agent.
    • Gość: maurycy Re: Jestem antyislandczykiem IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 29.06.01, 02:01
      Jestm prawdziwy chigro [ dla niewtajmniczynych mieszanka murzyńsko chinska z
      Jamajki] Nie nawidzę żółtków i murzynów, bo zrobili ze mnie czena kreaturę z
      żółtą tonacją skóry i ze skosnymi ślipiami. Jak bardzo chciałbym zostać
      aryjczykie, z niebiskim okiem i z blond czupryną. Albo chociąby semita, z
      rudymi wlosami i piegami na gębie. Jestm chigro i nienawidze wszystkich, ktorzy
      mnie zrobili - dlaczego mojemu tatusiowi murzynowi spodobała sie moja mamusia,
      drobna chineczka. Zaznaczam, nie jestm produktem gwaltu cielesnego. Mój Kunta
      Kinte, naprawde zakochał sie w mojej chińskiej mamusi. Mieszkam obecnie w
      Polsce i łysi na mnie trenuja sztuki walki. Gdybym miał tatusia chińczyka, to
      by mnie nauczył kick boksingu, ale mamusia prawiła mi o miłości bliźniego. Nie
      znam Islandczków, ale słyszałem, że nie ma u nich nienawiści rasowej, czego
      tobie tez życzę.
    • border Re: Jestem antyislandczykiem 05.05.02, 11:41

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka