Dodaj do ulubionych

Mafia zwiera szeregi

03.11.06, 00:42
www.cnn.com/2006/POLITICS/11/01/bush.cheney.ap/index.html
Obserwuj wątek
    • felusiak1 Re: Mafia zwiera szeregi 03.11.06, 16:11
      Znakomite źródło wiedzy. Jedno, jedyne i w dodatku najlepsze.
      No jak sie czerpie wiedzę z takiego źródł to nic dziwnego, że jest sie
      nawiedzonym. A co tam słychać w Sydney? Suco i gorońco?
      • explicit Re: Mafia zwiera szeregi 03.11.06, 18:24
        A co CNN takieg twierdzi , co ci nie lezy ??? ,... Coraz lepiej felusiak ,
        tym razem zrodlo i messenger i ani jednego slowa merytorycznie na temat ,...

Klap!!! , klaap!! , Klaaap! ,...
        ==============================================================================
        Znakomite źródło wiedzy. Jedno, jedyne i w dodatku najlepsze. No jak sie
        czerpie wiedzę z takiego źródła to nic dziwnego, że jest sie nawiedzonym.
        • felusiak1 Re: Mafia zwiera szeregi 03.11.06, 18:48
          Wszystko mi leży. Kolorowo jest i dźwięk wysokiej jakości. Nadaja nawet w HD.
          Fakt, stracili 60 procent publiki i gdyby nie lotniska to tylko paru aktywistów
          oglądałoby CNN. Aktywne zaangażowanie w kampanie wyborczą demokratów też mnie
          nie przeraża. Zawsze tak było. Rumsfeld jest krytykowany a Cheney ma niskie
          notowania.
          I jakie to ma znaczenie? A może chciałbyś powrotu do poprzedniej praktyki
          podejmowania jedynie popularnych, zbadanych przez pollsterów decyzji?
          Merytorycznie nie jestem w stanie ustosunkować sie do wypowiedzi człowieka,
          który z Australii pisze naelektryzowane bzdety podpierająć się tym co w
          internecie. Przynajmniej ty mógłbyś mu wyjaśnić, że on the ground wygląda nieco
          inaczej. W TV widać w kolorach ale nie pachnie.
          • explicit Re: Mafia zwiera szeregi 03.11.06, 19:33
            To stul pape i czytaj , nikt cie nie zmusza do reagowania - Heheh , ty
            zaczales , ty wyjasniaj , ja sie wypowiedzialem - Na marginesie , gdyby
            nie Lou Dobs nie wiedzial bym nic na temat burdelu na granicy z Mexico ,
            gdyby nie CNN , sikal bym po nogach , bo w/g Fox News wszystko jest cacy
            w Iraq'u - Same shit tylko upside down , jak na to nie spojrzysz ,...
            ==============================================================================
            Merytorycznie nie jestem w stanie ustosunkować sie do wypowiedzi człowieka,
            który z Australii pisze naelektryzowane bzdety podpierająć się tym co w
            internecie. Przynajmniej ty mógłbyś mu wyjaśnić,
            • felusiak1 Re: Mafia zwiera szeregi 03.11.06, 22:44
              O'Reilly trabił o meksykańskiej granicy zanim Dobbs otworzył usta.

Same to you. Shut the fuck up and read.
              > To stul pape i czytaj , nikt cie nie zmusza do reagowania
              • explicit Re: Mafia zwiera szeregi 04.11.06, 11:48
                Aha chyba dwa razy po 15 minut i sie zamknal - Nie wiesz przypadkiem dlaczego ?
                =============================================================================
                O'Reilly trabił o meksykańskiej granicy zanim Dobbs otworzył usta.
    • 1ja Re: Mafia zwiera szeregi+ 03.11.06, 18:08
      Zbalansowany.
      Czy zwarles juz posladki.
      Bo,jak wiadomo,dla balansu dupskiem myslisz.
      A mysli masz co raz bardziej rozlazle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka