zbalansowany 03.11.06, 00:42 www.cnn.com/2006/POLITICS/11/01/bush.cheney.ap/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felusiak1 Re: Mafia zwiera szeregi 03.11.06, 16:11 Znakomite źródło wiedzy. Jedno, jedyne i w dodatku najlepsze. No jak sie czerpie wiedzę z takiego źródł to nic dziwnego, że jest sie nawiedzonym. A co tam słychać w Sydney? Suco i gorońco? Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Mafia zwiera szeregi 03.11.06, 18:24 A co CNN takieg twierdzi , co ci nie lezy ??? ,... Coraz lepiej felusiak , tym razem zrodlo i messenger i ani jednego slowa merytorycznie na temat ,... Klap!!! , klaap!! , Klaaap! ,... ============================================================================== Znakomite źródło wiedzy. Jedno, jedyne i w dodatku najlepsze. No jak sie czerpie wiedzę z takiego źródła to nic dziwnego, że jest sie nawiedzonym. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Mafia zwiera szeregi 03.11.06, 18:48 Wszystko mi leży. Kolorowo jest i dźwięk wysokiej jakości. Nadaja nawet w HD. Fakt, stracili 60 procent publiki i gdyby nie lotniska to tylko paru aktywistów oglądałoby CNN. Aktywne zaangażowanie w kampanie wyborczą demokratów też mnie nie przeraża. Zawsze tak było. Rumsfeld jest krytykowany a Cheney ma niskie notowania. I jakie to ma znaczenie? A może chciałbyś powrotu do poprzedniej praktyki podejmowania jedynie popularnych, zbadanych przez pollsterów decyzji? Merytorycznie nie jestem w stanie ustosunkować sie do wypowiedzi człowieka, który z Australii pisze naelektryzowane bzdety podpierająć się tym co w internecie. Przynajmniej ty mógłbyś mu wyjaśnić, że on the ground wygląda nieco inaczej. W TV widać w kolorach ale nie pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Mafia zwiera szeregi 03.11.06, 19:33 To stul pape i czytaj , nikt cie nie zmusza do reagowania - Heheh , ty zaczales , ty wyjasniaj , ja sie wypowiedzialem - Na marginesie , gdyby nie Lou Dobs nie wiedzial bym nic na temat burdelu na granicy z Mexico , gdyby nie CNN , sikal bym po nogach , bo w/g Fox News wszystko jest cacy w Iraq'u - Same shit tylko upside down , jak na to nie spojrzysz ,... ============================================================================== Merytorycznie nie jestem w stanie ustosunkować sie do wypowiedzi człowieka, który z Australii pisze naelektryzowane bzdety podpierająć się tym co w internecie. Przynajmniej ty mógłbyś mu wyjaśnić, Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Mafia zwiera szeregi 03.11.06, 22:44 O'Reilly trabił o meksykańskiej granicy zanim Dobbs otworzył usta. Same to you. Shut the fuck up and read. > To stul pape i czytaj , nikt cie nie zmusza do reagowania Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Mafia zwiera szeregi 04.11.06, 11:48 Aha chyba dwa razy po 15 minut i sie zamknal - Nie wiesz przypadkiem dlaczego ? ============================================================================= O'Reilly trabił o meksykańskiej granicy zanim Dobbs otworzył usta. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Mafia zwiera szeregi+ 03.11.06, 18:08 Zbalansowany. Czy zwarles juz posladki. Bo,jak wiadomo,dla balansu dupskiem myslisz. A mysli masz co raz bardziej rozlazle. Odpowiedz Link Zgłoś