Dodaj do ulubionych

Barbarzyncy palestynskie....zabijanie publiczne

08.11.06, 19:02
pare dni temu odbyla sie egzekucja w srodku miasta Aza...na 4 podejzanych o
wspoldzialanie z Israelem..baz sadu bez dowodow ..strzal w leb przed tym
tortury publiczne wykonywane przez motloch...i oni chca Panstwo...??
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Ty 08.11.06, 19:05
      sie lepiej zastanow kto wam w twarz nie napluje za morderstwa kobiet, dzieci i
      rodzin palestynskich.

Idziecie z glupoty w idiotyzm.

Jak prawdziwi losers.

PF
      • cepekkolodziej Re: Ty 08.11.06, 19:10
        Tak się relatywizuje znaczenie Holokaustu, niestety.

Wyrażenie ubolewania nic nie znaczy.
        • dana33 Re: Ty 08.11.06, 19:24
          no co slychac cepek????? podeslac ci chusteczki do otarcia lezek?
          nu i hipokryta nastepny..... przy zamachach na naszych cywilow, zamachach
          celowych, to sie nawet nie zajaknales, antysemito jeden....
      • arap1 Re: Ty 08.11.06, 19:15
        polski_francuz napisał:

> sie lepiej zastanow kto wam w twarz nie napluje za morderstwa kobiet, dzieci
        i
        > rodzin palestynskich.
        >
        > Idziecie z glupoty w idiotyzm.
        >
        > Jak prawdziwi losers.
        >
        > PF
        ja pluje na tych...jak ty dla ktorych krew zydowska jest tania...
        • polski_francuz Re: Ty 08.11.06, 19:22
          Zydow szanuje i ich krew tez.

Wasza polityka jest bledna.

Jak mowil Talleyrand: "to gorzej niz zbrodnia to blad".

PF
          • dana33 Re: Ty 08.11.06, 19:30
            jeszcze nigdy nie pochwaliliscie naszej polityki, pf. nie wazne kto przy
            rzadzie, rabin czy szaron, barak czy bibi, kazdy, ale to kazdy nasz rzad wg was
            ma bledna polityke.
            nu, jak dotychczas nikt z was na forum nie mial pomyslu na inna polityke.
            jedyne co oczekujecie od israela, zeby zrobil to, co chca tzw. palestynczycy.
            a raczej panstwa arabskie stojace za nimi. nu, jak nie macie pomyslow, to
            mozecie chciec. i wstrzymac sie z poradami.
            • aaki ja pochwalę waszą politykę :-))))))))))))))))))))) 08.11.06, 20:13
              www.islam-in-poland.org/photoes/images/Palestine-3r_3.jpg
      • dana33 Re: Ty 08.11.06, 19:23
        ty farsztejst, pf, my dbamy o to, zeby wogole miec twarze do naplucia.
        a wiesz, czy ktos napluje w twarze arabskie za setki zabitych w zamachach?
        spadaj hipokryto, jak nie umiesz byc obiektywny.....
        • aaki ilu koonefa zgibęło w zamachach w tym roku? 08.11.06, 19:27
          ilu w zeszłym?
          • dana33 Re: ilu koonefa zgibęło w zamachach w tym roku? 08.11.06, 19:30
            widze, ze juz kopiujesz krystka. kopiuj.
            • aaki nie potrafisz odpowiedziec na takie proste pytanie 08.11.06, 20:12
              niby elokwentna żydówka.
              przeciez sama twierdziłas,że mogłabyś być ministrem propagandy.
              • dana33 Re: nie potrafisz odpowiedziec na takie proste py 08.11.06, 20:22
                juz ci chloptas odpowiedzialam na innym watku.
                ilu by zginelo, zebysmy nie strzelali do nich spowrotem i nie budowali muru?
                wiesz, kretynku prowincjonalny, ile ostrzezen dziennie mamy o tych sqrwielach,
                ktorzy chca sie dostac na nasze tereny i zrobic zamach? wiesz ile takich
                zamachow miesiecznie zostaje w ostatniej chwili uniemozliwionych? nie podoba ci
                sie, ze udalo sie nam zmniejszyc te ataki o 70%, ja to rozumiem. ale spoko,
                chloptas, uda im sie jakis, bo na 100% niestety nie mozna sie ochronic. a wtedy
                dostana znow w dupe, znow bedzie troche zabitych palestynczykow i ty bedziesz
                sie mogl znow licytowac.
                terrorystow trzeba likwidowac i to do ostaniego. doszlo, balwanie?
                • aaki Re: nie potrafisz odpowiedziec na takie proste py 08.11.06, 20:41
                  liczby tłusta klucho,liczby
                  • dana33 Re: nie potrafisz odpowiedziec na takie proste py 08.11.06, 21:35
                    wole byc tlusta klucha niz kretynskim prostakiem.
                    • aaki Re: nie potrafisz odpowiedziec na takie proste py 08.11.06, 22:27
                      jedno nie wyklucza drugiego.
                      • dana33 Re: nie potrafisz odpowiedziec na takie proste py 08.11.06, 22:33
                        wyklucza. ja tlusta klucha. ty ty kretynski prostak. ja napewno nie jestem toba.
                        a ty na szczescie nie jestes mna.
        • polski_francuz Nie dbaj 08.11.06, 19:34
          o moje zrozumienie.

Ja was rozumiem i czesto lubie, jako Polakow.

Pomartw sie o zrozumienie Palestynczykow.

PF
          • dana33 Re: Nie dbaj 08.11.06, 19:37
            martwilam sie dosc dlugo. wmawialam sobie rownie dlugo, ze tam tylko mala
            grupka sqrwieli terrorystycznych. do wyborow ostatnich. tych demokratycznych.
            nagle sie okazalo, ze ta mala grupka to tych normalnych, cale 20%. a reszta to
            wlasnie sqrwiele. wiec przestalam martwic sie o ich zrozumienie. niech oni sie
            teraz zaczna martwic. nie o moje zrozumienie, ale o wlasnych ludzi. wyjdziemy
            na tym lepiej wszyscy. jak dlugo im wlasni obywatele sa obojetni, to dlaczego
            ja mam sie o nich martwic? nie moj kraj i nie moi obywatele. o francje i jej
            obywateli tez sie nie martwie. to twoje zmartwienie.
            • polski_francuz Juz 08.11.06, 19:40
              raz pytalem z_daleka. EZapytam i ciebie.

Co bedzie w waszym regionie za 20 lat.

Niestety rozwoj technologii nie pozwala nam na powrot do wojen 30 letnich z
              XVII wieku.

Ta wasza wojna wszystkich zmiecie.

Czy Izraelczycy to rozumieja?

PF

• dana33 Re: Juz 08.11.06, 19:51
                dlaczego nasza wojna, pf? to wojna wywolana przez arabow. od 60 lat. a wy,
                europa i swiat, ladnie ich popieracie. zobacz co sie dzieje u ciebie we francji.
                znow, jak typowy polak, szukasz winnych. i oczywiscie masz pod reka zydow.
                popatrz na siebie i na co pozwalasz we francji. jak zrobisz porzadki u siebie,
                to mozesz sie zabrac za innych. tymczasem i we francji, i w danii, i w szwecji,
                i w holandii, i w austrii, i w niemczech, i we wloszech, smierdzi strasznie.
                • goldbaum Prosty rachunek 10.11.06, 17:39
                  dana33 napisała:

> dlaczego nasza wojna, pf? to wojna wywolana przez arabow. od 60 lat.

Policzmy... 2006-60=1946. Wojna wywolana przez arabow... acha....
                  Akurat wtedy, gdy tysiace zydow z calego swiata obralo sobie ziemie, na ktorej
                  zyli arabowie za "swoja".

Ale zbieg okolicznosci... :-)
          • dana33 Re: Nie dbaj 08.11.06, 19:48
            nie wiem, pf, jak reszta israelczykow na forum, ale ja jestem w pierwszej linii
            zydowka, potem israelka, a potem dopiero z polski. for your information, zebys
            nie tracil niepotrzebnie twoich sympatii....
            • polski_francuz Re: Nie dbaj 08.11.06, 19:54
              Wiem o tym.

Dlatego nie zawsze z wami sympatyzuje. Dopiero po Polsce, Francji i Europie:)

PF
              • dana33 Re: Nie dbaj 08.11.06, 19:57
                nu, tez dobrze. moglibysmy stac jeszcze za fidji i mikronezja, nie?
                • polski_francuz Re: Nie dbaj 08.11.06, 19:58
                  Bez kompleksow. Kto sie interesuje Fidji?

PF
                  • dana33 Re: Nie dbaj 08.11.06, 20:00
                    ja. slicznie tam i nie ma (jeszcze) terrorystow.... :))))
                    • absztyfikant Re: Nie dbaj 08.11.06, 20:54
                      No pasaran:)))))))
                      • dana33 Re: Nie dbaj 08.11.06, 21:36
                        :)))))
      • josifek Bo wedlug polskiego francusa ? 10.11.06, 17:33
        islamskie bomby i rakiety tylko uzbrojonych wybieraja, ajak juzw przeszkole
        trafia to sie niesdoskonaloscia techniczna wymigaja, dlaczego by tez israelska
        orkiestra technicznie doskonala ma byc, moze tez w sudanie arabscy mordercy
        przypadkiem 250 tys kobiet i dzieci ni9e zabili i jakos nikt tutaj z kritykow
        israela glosu nie wzial, moze poslki francus wzial, moze ja jego glos nie
        uslyszalem....
        Moze sie polskiemu francusowi wydaje ze arabskie Hasany tylko do oswiecaqnia
        nieba sluza, sluza do zabijania, tylko u nich niedoskonalos techniczna masowe
        zabujanie Israelczykow nie pozwala a w przeciwienstwie do ich, czasami na
        wskutek bledu technicznego jakies nie zawsze uzbrojone ofiary israelskiego ognia
        padna ,tylko jak zwykle polski francus nie potrafi to zauwazyc, ze gdyby israel
        chcial, to by wszystkich w Palestynie mieszkajacych Arabow w jeden dzien do
        Allaha wyslal, a tez nie zauwazyl ze jego kochani araby chca wszystkich Zydow do
        islamskiego piekla wyslac, tylko im srodkow do tego brakuje.
    • wieslaw06 Re: Barbarzyncy palestynskie....zabijanie publicz 08.11.06, 20:44
      tO JESZCZE ZA MALO DLA ZYDOWSKICH ZBUJI.
      • dana33 Re: Barbarzyncy palestynskie....zabijanie publicz 08.11.06, 21:36
        zboj sie pisze przez o z kreska.....
      • chaziaj Dana i Arap, czego wy tutaj szukacie??? 08.11.06, 21:41
        na forum???
        Nie umiecie pisac po hebrajsku na swoim???
        To tak ladnie kogos nienawidziec a jednoczesnie pisac w jego
        jezyku, twierdzac ze sie z nami nie ma nic wspolnego.
        To po jaki ch.... tutaj siedzicie!!!
        • dana33 Re: Dana i Arap, czego wy tutaj szukacie??? 08.11.06, 21:43
          my juz nie szukamy, chaziaj, my juz znalezlismy: rozrywke first class i to za
          darmoche.... :))))
          co cie obchodzi nasz hebrajski? ty zobacz, jak wy piszecie po polsku.....
          jestem lepsza od was o niebo.... :))))
          • chaziaj Re: Dana i Arap, czego wy tutaj szukacie??? 08.11.06, 21:53
            Co???????????????????????????????????????????????????????????????
            Tu duzo osob pisze z zagranicy, polski w pisownictwie sie zapomina!
            Twoj polski, wybacz daleko ci.
            Po za tym o ile sobie przypominam, pisalas kiedys niedawno tragicznie!
            Jak sadzisz, a ja jak dlugo po polsku nie pisalem?
            • dana33 Re: Dana i Arap, czego wy tutaj szukacie??? 08.11.06, 22:16
              hahahaha..... gdzie to ja pisalam tragicznie? a ja to pisze z polski? tez z
              zagranicy. tej zydowskiej. i z polski to ja wyjechalam prawie 40 lat temu.
              ty chaziaj nie licytuj sie ze mna. na jaki temat bys nie gadal, przegrasz
              facet... :))))
    • tut_ets Re: Barbarzyncy palestynskie....zabijanie publicz 10.11.06, 07:55
      Dobrze,ze zaczynasz sie zastanawiac... Izrael sie zastanawia nad tym od dawna I
      NADAL WIERZY w ich dobre intenje... :)) Oby sie nei przejechal! :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka