kim_bar_tek 28.11.06, 11:20 mam ochotę zapisać się od semestru letniego, są jacyś chętni, że uczyć się ze mną? www.studioorient.com/oferta.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
untochables Re: koreański w warszawie 28.11.06, 12:45 drogi Bartku to znakomity pomysł zaraz jak ten system padnie będziesz mógł się przenieść na cargo w Phenianie na lotnisko (ciekawe kogo nazwe będzie nosiło to lotnisko po przewrocie) podobno to niezła kasa ;P wiesz ile oni towarów będa musieli odprawiać (w tym napewno wiele z i do Polski) bo chyba wycieczek nie bedziesz woził do KRLD bo słabe zainteresowanie - no chyba że chcesz do Seulu jeździć ;P ale to wrogi system którego ludzie przyajaźnie nastawieni do KRLD nie powinni oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent.magister Re: koreański w warszawie 28.11.06, 14:40 Powoli, powoli. Nie zapominaj, że Juche jest wieczne. Więc na przewrót bym nie liczył (i dobrze). Odpowiedz Link Zgłoś
bugsior Re: koreański w warszawie 28.11.06, 15:11 Untouchables, wydaje mi sie ze nasz pan magister od siedmiu bolesci to jeden wielki rechot z tego forum ma. Takie kretynizmy i pompatyczny sposob w jaki pisze, przy tym omijajac odpowiedzi na dziecinnie proste pytania, zaglujac retoryka stalinowsko-marxistowska, utwierdza mnie w przekonaniu ze to jedynie zgrywa. Rozumiem flirciarzy takich jak Bartek, ale taka betoniara jak pan magister vide chaseyo to sie chyba zdarzaja raz na kilkeset lat swietlnych. Nie sadze, ze trafil nam sie tutaj taki oryginalny rodzynek... Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent.magister Co za bzdury 28.11.06, 22:41 Dla mnie kolega bugsior to klasyczny przykład internetowego trolla. Agresywny, pisze nie na temat, nie zainteresowany zagadnieniami, dla których zorganizowane jest forum. Człowieku, co ty wiesz o Juche? Ja naprawdę wierzę w ten system. Wolno mi? Wolno. Boli cię to i szukasz jakiegoś racjonalnego wytłumaczenia, ale tym razem trafiłeś kulą w płot. A nie zawsze mam czas pisać, bo musze pracować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bugsior Re: Co za bzdury 28.11.06, 22:51 Jeszcze buraku w rzeczowa dyskusje sie nie zangazowales, to jedno. Drugie, zeby wierzyc w ten system to TRZEBA racjonalnego podejscia, ktorego ty wygenerowac nie potrafisz. Chrzanisz glupoty nie poparte faktami. Odpowiedz Link Zgłoś
chollima Re: Co za bzdury 02.12.06, 20:06 U mnie w Poznaniu jest Koreanistyka na UAM, nabór co roku po około 20 osób Odpowiedz Link Zgłoś
kim_bar_tek Re: Co za bzdury 02.12.06, 20:07 wiem, wiem - kiedyś to sprawdzałem, koreanistyka tylko na UW i UAM Odpowiedz Link Zgłoś