Dodaj do ulubionych

koreański w warszawie

28.11.06, 11:20
mam ochotę zapisać się od semestru letniego, są jacyś chętni, że uczyć się ze
mną?
www.studioorient.com/oferta.htm
Obserwuj wątek
    • untochables Re: koreański w warszawie 28.11.06, 12:45
      drogi Bartku to znakomity pomysł
      zaraz jak ten system padnie będziesz mógł się przenieść na cargo w Phenianie na
      lotnisko (ciekawe kogo nazwe będzie nosiło to lotnisko po przewrocie) podobno
      to niezła kasa ;P wiesz ile oni towarów będa musieli odprawiać (w tym napewno
      wiele z i do Polski) bo chyba wycieczek nie bedziesz woził do KRLD bo słabe
      zainteresowanie - no chyba że chcesz do Seulu jeździć ;P ale to wrogi system
      którego ludzie przyajaźnie nastawieni do KRLD nie powinni oglądać
      • prezydent.magister Re: koreański w warszawie 28.11.06, 14:40
        Powoli, powoli. Nie zapominaj, że Juche jest wieczne. Więc na przewrót bym nie
        liczył (i dobrze).
      • bugsior Re: koreański w warszawie 28.11.06, 15:11
        Untouchables, wydaje mi sie ze nasz pan magister od siedmiu bolesci to jeden
        wielki rechot z tego forum ma. Takie kretynizmy i pompatyczny sposob w jaki
        pisze, przy tym omijajac odpowiedzi na dziecinnie proste pytania, zaglujac
        retoryka stalinowsko-marxistowska, utwierdza mnie w przekonaniu ze to jedynie
        zgrywa.

Rozumiem flirciarzy takich jak Bartek, ale taka betoniara jak pan magister vide
        chaseyo to sie chyba zdarzaja raz na kilkeset lat swietlnych. Nie sadze, ze
        trafil nam sie tutaj taki oryginalny rodzynek...
        • prezydent.magister Co za bzdury 28.11.06, 22:41
          Dla mnie kolega bugsior to klasyczny przykład internetowego trolla. Agresywny,
          pisze nie na temat, nie zainteresowany zagadnieniami, dla których zorganizowane
          jest forum.

Człowieku, co ty wiesz o Juche?

Ja naprawdę wierzę w ten system. Wolno mi? Wolno. Boli cię to i szukasz jakiegoś
          racjonalnego wytłumaczenia, ale tym razem trafiłeś kulą w płot.

A nie zawsze mam czas pisać, bo musze pracować!!!
          • bugsior Re: Co za bzdury 28.11.06, 22:51
            Jeszcze buraku w rzeczowa dyskusje sie nie zangazowales, to jedno.

Drugie, zeby wierzyc w ten system to TRZEBA racjonalnego podejscia, ktorego ty
            wygenerowac nie potrafisz.

Chrzanisz glupoty nie poparte faktami.
            • chollima Re: Co za bzdury 02.12.06, 20:06
              U mnie w Poznaniu jest Koreanistyka na UAM, nabór co roku po około 20 osób
              • kim_bar_tek Re: Co za bzdury 02.12.06, 20:07
                wiem, wiem - kiedyś to sprawdzałem, koreanistyka tylko na UW i UAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka