Dodaj do ulubionych

Żeńska część IDF

05.12.06, 16:21
Nowe zdjęcia i fajna muzyczka. Polecam.

# www.youtube.com/watch?v=5BcMof_kwNk
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 16:28
      Zmieniles leki?:))))
      • blazare Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 16:29
        absztyfikant napisał:

> Zmieniles leki?:))))

Dobra, przygłupie. Od tej pory jesteś ignorowany. Sam się o to prosiłeś.
        • absztyfikant Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 16:31
          Emocje, emocje - ciagle niezdrowe emocje. Troche dystansu do samego siebie
          habibi.
          • arap1 Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 16:57
            Zenska blazara...habibi...:-))
        • marouder Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 16:32
          Przeciez mozesz powiedziec prawde, ze teraz bierzesz inny zestaw, w ktorym
          dominuja trankwilizatory.
          • absztyfikant Opętanie 05.12.06, 16:35
            A moze Blazarek jest opetany?
            pl.wikipedia.org/wiki/Op%C4%99tanie
            Marouder, przeczytaj dokladnie zawartosc linku. Zgadza sie w 100%!
            • marouder Re: Opętanie 05.12.06, 16:43
              Nie powinno sie stawiac diagnozy na podstawie wypowiedzi z sieci, ale gdybym
              olal te zasade, to optowal bym za choroba afektywna dwubiegunowa z silna
              komponenta paranoidalna:)
              • absztyfikant Re: Opętanie 05.12.06, 16:44
                Jedno nie wyklucza drugiego - nie psuj zabawy:)
          • blazare Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 16:36
            marouder napisał:

> Przeciez mozesz powiedziec prawde, ze teraz bierzesz inny zestaw, w ktorym
            > dominuja trankwilizatory.

Specjalnie dwa was - izrealscy żołnierze łamiący kości palestyńskim młodzieńcom:
            www.youtube.com/watch?v=F3sYEIABIkA . Zadowoleni?
            • blazare Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 16:38
              Proszę zwrócić uwagę jaką niewysłowioną radość sprawia im znęcanie się nad
              Palestyńczykami. Co chwila się uśmiechają.
              • absztyfikant Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 16:38
                Psalm 37

Nie gniewaj się na łotra
                Powstrzymaj się w gniewie
                On mija jak trawa
                Przemija jak ziele

Zaorzą tę ziemię
                Gdzie zło innym czynił
                Co miał, co posiadał
                Jak piasek pustyni..
                • absztyfikant Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 16:40
                  Apage, Satana! Hýpage sataná!! Vade retro me Satana!!!
                  • blazare Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 16:42
                    absztyfikant napisał:

> Apage, Satana! Hýpage sataná!! Vade retro me Satana!!!

Izraelscy faszyści mordują palestyńskie kobiety. Full live video:
                    www.youtube.com/watch?v=cEv-HSz2Zj4
                    • absztyfikant Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 16:44
                      Juz ci kiedys pisalem, ze Leni Riefenstahl byla lepsza wartsztatowo...
                      • blazare Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 16:45
                        absztyfikant napisał:

> Juz ci kiedys pisalem, ze Leni Riefenstahl byla lepsza wartsztatowo...

Te sceny zostały zarejestrowane przez kamery BBC, pajacyku. No, ale skoro nie
                        odpowiadało ci oglądanie izraelskich dup, to może te filmiki ci się spodobają.
            • tut_ets Re: Żeńska część IDF 06.12.06, 14:39
              a moze jednak nie powinnam byla ci tlumaczyc, skoro nie rozumiesz...
              • blazare Re: Żeńska część IDF 06.12.06, 14:48
                tut_ets napisała:

> a moze jednak nie powinnam byla ci tlumaczyc, skoro nie rozumiesz...

Nie potrzebowałem tłumaczenia, tylko niezbitego dowodu na to, że arap1
                bezczelnie kłamie i nie ma pojęcia, co znaczy słowo 'habibi'. Otrzymałem ten
                dowód od ciebie i otrzymam go od każdego Izraelczyka. I tylko o to mi chodziło,
                by kilka osób potwierdziło to co piszę, bo przecież sama dobrze wiesz, że tutaj
                nikt mnie nie wierzy.

# forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18400&w=53437207&a=53471952

Dzięki za potwierdzenie.
                • absztyfikant Re: Żeńska część IDF 06.12.06, 18:00
                  www.youtube.com/watch?v=g24KcEDZq18
                  Habibi...
    • absztyfikant Zrelaksuj sie troche habibi:)))) 05.12.06, 16:53
      Zrelaksuj sie troche habibi:))))

Przyspieszamy prawym kursorem, a zeby wystrzelic trumna z karawanu naciskamy
      spacje. Im dalej doleci, tym wiecej punktow.

Uwaga: najlepiej strzelac trumna bedac na rozowym dywanie:)

www.vox.de/flash/game.html
    • blazare Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 16:54
      absztyfikant napisał:

> dobrze. Nie ma odpowiedniej kuracji bez trafnej diagnozy. Mam taka jedna
      > znajoma egzorcystke z Jerozolimy, ktora z przyjemnoscia Ci pomoze.

Ty masz wszędzie znajomych, zwłaszcza w Izraelu, choć idioto nie potrafisz ani
      jednego zdania poprawnie po hebrajsku napisać. Żyd z ciebie deklaratywny -
      narabiasz zapałem w demonstrowaniu postawy proizraelskiej, ale zdradza cię
      nietknięty napletek. Bardziej żałosnego deba w życiu nie widziałem, jeśli nie
      liczyć tego dekadenckiego wolontariusza izraelskiej sprawy z Krakowa, który
      oprowadzał po tym pięknym mieście tutejszych izraelskich Polaków.
      • absztyfikant Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 16:56
        Habibi, niedlugo dostane fajny translator angielsko-hebrajski. Kupilem go na
        allegro. Nie tylko swietnie tlumaczy, ale robi tez transliteracje wte i wewte,
        a nawet inside&out. Tez bede mogl udawac, ze znam ten jezyk:)))))
        • blazare Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 16:59
          absztyfikant napisał:

> Tez bede mogl udawac, ze znam ten jezyk:)))))

Ktoś, kto zna hebrajski potrafi odróżnić niezrozumiały bełkot translatora od
          skomplikowanych zdań napisanych po hebrajsku poprawnie. Ale jak na twoje
          potrzeby elektroniczny translator w zupełności wystarczy. Może komuś zrobi się
          żal widząc twój bełkot i da ci darmową lekcję tego języka.

O stopniu znajomości hebrajskiego zapytaj Oscara62, tut_ets, z_daleka albo
          arapa1 - oni ci wytłumaczą, że poprawne pisanie po hebrajsku jest nie do
          porobienia. Zresztą komu ja się tłumaczę. Szczecińskiemu idiocie, któremu
          przewidziało się, że jest Żydem.
          • absztyfikant Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:02
            Habibi, nie jestem Zydem. Ile razy jeszcze bede musial to powtarzac. Pisalem to
            juz chyba setki razy. Jestem Aborygenem.

A w Szczecinie sie urodzilem i jestem dumny ze swojego shtetele
            Stettin/Szczecin/ שצ'צ'ין , bo to jest po prostu sliczne miasto.
            • blazare Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:05
              absztyfikant napisał:

> A w Szczecinie sie urodzilem i jestem dumny ze swojego shtetele
              > Stettin/Szczecin/ שצ'צ'ין ,

Wiemy, wiemy. Translator sprawdza się wyśminicie w tłumaczeniu pojedyńczych
              wyrazów, więc będziesz błyszczał językiem polohebrajskim, jeśli zdecydujesz się
              na jego zakup, chociaż osobiście polecam ci tradycyjny słownik.
              • absztyfikant Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:07
                Wiemy? Y? Pluralis majestatis czy mowiles to w imieniu tych wszystkich swoich
                szalonych nickow?:))))
                • blazare Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:11
                  absztyfikant napisał:

> Wiemy? Y? Pluralis majestatis czy mowiles to w imieniu tych wszystkich swoich
                  > szalonych nickow?:))))

Nie zdziwiłbym się, gdyby idiota 'kakauko' vel obecny w tym wątku 'pisssmaker'
                  był twoim wcieleniem, Absztyś. Z mojej strony EOT, ta rozmowa prowadzi donikąd.
                  Ty masz o mnie wyrobione zdanie, a ja tobie - i nie zamierzam go zmieniać. Nie
                  wiem czy masz ważniejsze rzeczy do roboty niż wykłócanie się w necie, ale jak i
                  owszem, więc 'auf wiedersehen'
                  • absztyfikant Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:13
                    Twoja megalomania jest przerazajaca. Myslisz, ze tracilbym czas na podszywanie
                    sie pod Ciebie? Ot zwyczajnie czasami podrocze sie z Toba dla padierzenia
                    razgawora i tyle. Zawsze pod jednym nickiem.
          • arap1 Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:15
            Blazare jezeli wytrumaczysz kiedy Israeli uzywa slowo..HABIBI..(arabskie) i w
            jakiej sytuacji...zdejme kipe przed toba...albo kapelusz...:-)
            • absztyfikant Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:17
              Arap, do tego wystarczy google.com
              www.urbandictionary.com/define.php?term=habibi
              • blazare Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:22
                absztyfikant napisał:

> Arap, do tego wystarczy google.com
                > www.urbandictionary.com/define.php?term=habibi

Znaczenia o którym napisałem nie ma w żadnym anglojęzycznym słowniku, pajacyku.
                • absztyfikant Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:28
                  Myslalem, ze bedzie. Pogoogluj sobie sam. Wiem, ze umiesz.
            • blazare Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:20
              arap1 napisał:

> Blazare jezeli wytrumaczysz kiedy Israeli uzywa slowo..HABIBI..(arabskie) i w
              > jakiej sytuacji...zdejme kipe przed toba...albo kapelusz...:-)

Izraelczyk używa tego słowa na początku zdania w sytuacji, gdy chce podkreślić
              coś ważnego w swojej wypowiedzi, jeśli chce, by brzmiała serio, oczywiście przy
              założeniu nie zwraca się do bliskiego znajomego, przyjaciela etc. Habibi jest
              bowiem używane także wobec dobrych znajomych i traci powyższe znaczenie, choć
              niekoniecznie - zależnie od konkretnej sytuacji. Arap1, znasz mój hebrajski więc
              nie traktuj mnie jak amatora, bardzo cię proszę.
              • blazare Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:27
                blazare napisał:

> Izraelczyk używa tego słowa na początku zdania w sytuacji, gdy chce podkreślić
                > coś ważnego w swojej wypowiedzi, jeśli chce, by brzmiała serio, oczywiście

Np. gdy chcesz komuś powiedzieć 'habibi, ze lo oleh la'avod' - przyjacielu, to
                nie zadziała.. wtedy sprawiasz, że twoja wypowiedź staje się bardziej serio,
                bardziej "ostrzegawcza".. zamiast 'habibi' można też użyć 'ahi' albo 'gever'
                • blazare Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:28
                  blazare napisał:

> Np. gdy chcesz komuś powiedzieć 'habibi, ze lo oleh la'avod' - przyjacielu, to
                  > nie zadziała..

Albo druga wersja tego samego: "habibi, ze lo oved kaha"...
              • arap1 Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:28
                Widzis Blazare dalej jestes dupa..uzywajac slowo w Habibi...Israeli podkresla
                tepaka.lazege..idjote...i nie w tlumaczeniu arabskim kochany..czy mily po
                polsku..salam alejka efendi Blazare
                • blazare Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 22:25
                  arap1 napisał:

> Widzis Blazare dalej jestes dupa..

# forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18400&w=53437207

Zobaczymy, kto jest "dupa", półanalfabetyczny kuglarzu..
    • dana33 Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:32
      :))))
      ty farsztejst, absztyfikant, jak pracuje ta propaganda..... ten pierwszy filmik
      o lamaniu rak palestynczykom to prawda. manipulacja polega na tym, ze nie mowia
      jak do tego doszlo. opetaniec pisze "izrealscy żołnierze łamiący kości
      palestyńskim młodzieńcom", autor dal tytul "israeli soldiers vs palestinian men"
      stwarzajac pozory u pierwszego, ze to ot tacy sobie mlodziency a u drugiego
      tacy sobie mezczyzni, przypadkowi, spotkani po drodze, a tu israelscy "zoldacy"
      znalezli sobie zabawe..... prawda wygladala tak, ze dwa dni wczesniej
      zamordowano dwoch israelczykow, wlasnie takich spotkanych przypadkowo i trwaly
      poszukiwania za mordercami. znaleziono tych dwoch z bronia w reku i ci zolnierze
      z wscieklosci pomalali im rece. nie powinni tego zrobic, zostali ukarani. ale
      mieli przyczyne dla swojej wscieklosci. jakby to bylo na odwrot, to by arabowie
      zabili podejrzanego israelczyka na miejscu, nie bawiac sie w lamanie rak, tak
      jak zlinczowali dwoch zolnierzy israelskich, ktorzy mieli to nieszczescie
      pomylic droge. ten filmik z "demonstracji" kobiet to tez manipulacyjka. w domu
      na zdjeciu ukrywali sie terrorysci. wiec podeslano kobiety na "demonstracje",
      zeby oslanialy tych sqrwieli. ladnie najpierw podstawiajac tam ambulanse, nie?
      bo po co czekajace ambulanse na spokojnej demonstracji? to samo z ta rodzina w
      beit lahije..... zanim jeszcze przyjechaly ambulanse, to juz byl tam fotograf,
      filmujacy wszystko natychmiast.... skad sie tam wzial? eh.... przeciez mamy
      tego pelno conajmniej raz w tygodniu....
      a ile rzeczy wogole nie dochodzi do prasy? wiem to z pierwszego zrodla, bo moja
      corka sluzyla na granicy autonomii..... dzien w dzien prowokacje, strzaly ze
      strony palestynskiej, dzien w dzien proby dostania sie sqrwieli do israela w
      celu zrobienia zamachu, dzien w dzien "wypadki" drogowe, zeby sciagna w
      zasadzke jakis zolnierski jeep..... tego w gazetach juz dawno nie pisza, za
      duzo tego.... a teraz jak ladnie dalej spadaja qassamy na shderot? a mamy niby
      rozejm, co? nic nie ma bez powodu. jak przestana z terrorem, i nasze i ich
      zycie bedzie latwiejsze i spokojniejsze. pilka lezy po ich stronie boiska.
      • absztyfikant Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:36
        Egzorcystka Dana przyjechala na sygnale do Ciebie habibi:)))) Dobra kobieta,
        nie?:)
    • miquel6 Re: Żeńska część IDF 06.12.06, 15:22
      Dziekuje,super link poslalem dla calej Skandynawi.
      • opalit Skandynawia 08.12.06, 15:51
        Kolego, zainteresowany skandynawia, wejdz na forum:
        fotoforum.gazeta.pl/72,2,857,53158560,53520548.html i wklej jakies
        zdjecia z podrozy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka