blazare 05.12.06, 16:21 Nowe zdjęcia i fajna muzyczka. Polecam. # www.youtube.com/watch?v=5BcMof_kwNk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blazare Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 16:29 absztyfikant napisał: > Zmieniles leki?:)))) Dobra, przygłupie. Od tej pory jesteś ignorowany. Sam się o to prosiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 16:31 Emocje, emocje - ciagle niezdrowe emocje. Troche dystansu do samego siebie habibi. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 16:32 Przeciez mozesz powiedziec prawde, ze teraz bierzesz inny zestaw, w ktorym dominuja trankwilizatory. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Opętanie 05.12.06, 16:35 A moze Blazarek jest opetany? pl.wikipedia.org/wiki/Op%C4%99tanie Marouder, przeczytaj dokladnie zawartosc linku. Zgadza sie w 100%! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Opętanie 05.12.06, 16:43 Nie powinno sie stawiac diagnozy na podstawie wypowiedzi z sieci, ale gdybym olal te zasade, to optowal bym za choroba afektywna dwubiegunowa z silna komponenta paranoidalna:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Opętanie 05.12.06, 16:44 Jedno nie wyklucza drugiego - nie psuj zabawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 16:36 marouder napisał: > Przeciez mozesz powiedziec prawde, ze teraz bierzesz inny zestaw, w ktorym > dominuja trankwilizatory. Specjalnie dwa was - izrealscy żołnierze łamiący kości palestyńskim młodzieńcom: www.youtube.com/watch?v=F3sYEIABIkA . Zadowoleni? Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 16:38 Proszę zwrócić uwagę jaką niewysłowioną radość sprawia im znęcanie się nad Palestyńczykami. Co chwila się uśmiechają. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 16:38 Psalm 37 Nie gniewaj się na łotra Powstrzymaj się w gniewie On mija jak trawa Przemija jak ziele Zaorzą tę ziemię Gdzie zło innym czynił Co miał, co posiadał Jak piasek pustyni.. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 16:40 Apage, Satana! Hýpage sataná!! Vade retro me Satana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 16:42 absztyfikant napisał: > Apage, Satana! Hýpage sataná!! Vade retro me Satana!!! Izraelscy faszyści mordują palestyńskie kobiety. Full live video: www.youtube.com/watch?v=cEv-HSz2Zj4 Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 16:44 Juz ci kiedys pisalem, ze Leni Riefenstahl byla lepsza wartsztatowo... Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 16:45 absztyfikant napisał: > Juz ci kiedys pisalem, ze Leni Riefenstahl byla lepsza wartsztatowo... Te sceny zostały zarejestrowane przez kamery BBC, pajacyku. No, ale skoro nie odpowiadało ci oglądanie izraelskich dup, to może te filmiki ci się spodobają. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Żeńska część IDF 06.12.06, 14:39 a moze jednak nie powinnam byla ci tlumaczyc, skoro nie rozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Żeńska część IDF 06.12.06, 14:48 tut_ets napisała: > a moze jednak nie powinnam byla ci tlumaczyc, skoro nie rozumiesz... Nie potrzebowałem tłumaczenia, tylko niezbitego dowodu na to, że arap1 bezczelnie kłamie i nie ma pojęcia, co znaczy słowo 'habibi'. Otrzymałem ten dowód od ciebie i otrzymam go od każdego Izraelczyka. I tylko o to mi chodziło, by kilka osób potwierdziło to co piszę, bo przecież sama dobrze wiesz, że tutaj nikt mnie nie wierzy. # forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18400&w=53437207&a=53471952 Dzięki za potwierdzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Żeńska część IDF 06.12.06, 18:00 www.youtube.com/watch?v=g24KcEDZq18 Habibi... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Zrelaksuj sie troche habibi:)))) 05.12.06, 16:53 Zrelaksuj sie troche habibi:)))) Przyspieszamy prawym kursorem, a zeby wystrzelic trumna z karawanu naciskamy spacje. Im dalej doleci, tym wiecej punktow. Uwaga: najlepiej strzelac trumna bedac na rozowym dywanie:) www.vox.de/flash/game.html Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 16:54 absztyfikant napisał: > dobrze. Nie ma odpowiedniej kuracji bez trafnej diagnozy. Mam taka jedna > znajoma egzorcystke z Jerozolimy, ktora z przyjemnoscia Ci pomoze. Ty masz wszędzie znajomych, zwłaszcza w Izraelu, choć idioto nie potrafisz ani jednego zdania poprawnie po hebrajsku napisać. Żyd z ciebie deklaratywny - narabiasz zapałem w demonstrowaniu postawy proizraelskiej, ale zdradza cię nietknięty napletek. Bardziej żałosnego deba w życiu nie widziałem, jeśli nie liczyć tego dekadenckiego wolontariusza izraelskiej sprawy z Krakowa, który oprowadzał po tym pięknym mieście tutejszych izraelskich Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 16:56 Habibi, niedlugo dostane fajny translator angielsko-hebrajski. Kupilem go na allegro. Nie tylko swietnie tlumaczy, ale robi tez transliteracje wte i wewte, a nawet inside&out. Tez bede mogl udawac, ze znam ten jezyk:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 16:59 absztyfikant napisał: > Tez bede mogl udawac, ze znam ten jezyk:))))) Ktoś, kto zna hebrajski potrafi odróżnić niezrozumiały bełkot translatora od skomplikowanych zdań napisanych po hebrajsku poprawnie. Ale jak na twoje potrzeby elektroniczny translator w zupełności wystarczy. Może komuś zrobi się żal widząc twój bełkot i da ci darmową lekcję tego języka. O stopniu znajomości hebrajskiego zapytaj Oscara62, tut_ets, z_daleka albo arapa1 - oni ci wytłumaczą, że poprawne pisanie po hebrajsku jest nie do porobienia. Zresztą komu ja się tłumaczę. Szczecińskiemu idiocie, któremu przewidziało się, że jest Żydem. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:02 Habibi, nie jestem Zydem. Ile razy jeszcze bede musial to powtarzac. Pisalem to juz chyba setki razy. Jestem Aborygenem. A w Szczecinie sie urodzilem i jestem dumny ze swojego shtetele Stettin/Szczecin/ שצ'צ'ין , bo to jest po prostu sliczne miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:05 absztyfikant napisał: > A w Szczecinie sie urodzilem i jestem dumny ze swojego shtetele > Stettin/Szczecin/ שצ'צ'ין , Wiemy, wiemy. Translator sprawdza się wyśminicie w tłumaczeniu pojedyńczych wyrazów, więc będziesz błyszczał językiem polohebrajskim, jeśli zdecydujesz się na jego zakup, chociaż osobiście polecam ci tradycyjny słownik. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:07 Wiemy? Y? Pluralis majestatis czy mowiles to w imieniu tych wszystkich swoich szalonych nickow?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:11 absztyfikant napisał: > Wiemy? Y? Pluralis majestatis czy mowiles to w imieniu tych wszystkich swoich > szalonych nickow?:)))) Nie zdziwiłbym się, gdyby idiota 'kakauko' vel obecny w tym wątku 'pisssmaker' był twoim wcieleniem, Absztyś. Z mojej strony EOT, ta rozmowa prowadzi donikąd. Ty masz o mnie wyrobione zdanie, a ja tobie - i nie zamierzam go zmieniać. Nie wiem czy masz ważniejsze rzeczy do roboty niż wykłócanie się w necie, ale jak i owszem, więc 'auf wiedersehen' Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:13 Twoja megalomania jest przerazajaca. Myslisz, ze tracilbym czas na podszywanie sie pod Ciebie? Ot zwyczajnie czasami podrocze sie z Toba dla padierzenia razgawora i tyle. Zawsze pod jednym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:15 Blazare jezeli wytrumaczysz kiedy Israeli uzywa slowo..HABIBI..(arabskie) i w jakiej sytuacji...zdejme kipe przed toba...albo kapelusz...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:17 Arap, do tego wystarczy google.com www.urbandictionary.com/define.php?term=habibi Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:22 absztyfikant napisał: > Arap, do tego wystarczy google.com > www.urbandictionary.com/define.php?term=habibi Znaczenia o którym napisałem nie ma w żadnym anglojęzycznym słowniku, pajacyku. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:28 Myslalem, ze bedzie. Pogoogluj sobie sam. Wiem, ze umiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:20 arap1 napisał: > Blazare jezeli wytrumaczysz kiedy Israeli uzywa slowo..HABIBI..(arabskie) i w > jakiej sytuacji...zdejme kipe przed toba...albo kapelusz...:-) Izraelczyk używa tego słowa na początku zdania w sytuacji, gdy chce podkreślić coś ważnego w swojej wypowiedzi, jeśli chce, by brzmiała serio, oczywiście przy założeniu nie zwraca się do bliskiego znajomego, przyjaciela etc. Habibi jest bowiem używane także wobec dobrych znajomych i traci powyższe znaczenie, choć niekoniecznie - zależnie od konkretnej sytuacji. Arap1, znasz mój hebrajski więc nie traktuj mnie jak amatora, bardzo cię proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:27 blazare napisał: > Izraelczyk używa tego słowa na początku zdania w sytuacji, gdy chce podkreślić > coś ważnego w swojej wypowiedzi, jeśli chce, by brzmiała serio, oczywiście Np. gdy chcesz komuś powiedzieć 'habibi, ze lo oleh la'avod' - przyjacielu, to nie zadziała.. wtedy sprawiasz, że twoja wypowiedź staje się bardziej serio, bardziej "ostrzegawcza".. zamiast 'habibi' można też użyć 'ahi' albo 'gever' Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:28 blazare napisał: > Np. gdy chcesz komuś powiedzieć 'habibi, ze lo oleh la'avod' - przyjacielu, to > nie zadziała.. Albo druga wersja tego samego: "habibi, ze lo oved kaha"... Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:28 Widzis Blazare dalej jestes dupa..uzywajac slowo w Habibi...Israeli podkresla tepaka.lazege..idjote...i nie w tlumaczeniu arabskim kochany..czy mily po polsku..salam alejka efendi Blazare Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 22:25 arap1 napisał: > Widzis Blazare dalej jestes dupa.. # forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18400&w=53437207 Zobaczymy, kto jest "dupa", półanalfabetyczny kuglarzu.. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:32 :)))) ty farsztejst, absztyfikant, jak pracuje ta propaganda..... ten pierwszy filmik o lamaniu rak palestynczykom to prawda. manipulacja polega na tym, ze nie mowia jak do tego doszlo. opetaniec pisze "izrealscy żołnierze łamiący kości palestyńskim młodzieńcom", autor dal tytul "israeli soldiers vs palestinian men" stwarzajac pozory u pierwszego, ze to ot tacy sobie mlodziency a u drugiego tacy sobie mezczyzni, przypadkowi, spotkani po drodze, a tu israelscy "zoldacy" znalezli sobie zabawe..... prawda wygladala tak, ze dwa dni wczesniej zamordowano dwoch israelczykow, wlasnie takich spotkanych przypadkowo i trwaly poszukiwania za mordercami. znaleziono tych dwoch z bronia w reku i ci zolnierze z wscieklosci pomalali im rece. nie powinni tego zrobic, zostali ukarani. ale mieli przyczyne dla swojej wscieklosci. jakby to bylo na odwrot, to by arabowie zabili podejrzanego israelczyka na miejscu, nie bawiac sie w lamanie rak, tak jak zlinczowali dwoch zolnierzy israelskich, ktorzy mieli to nieszczescie pomylic droge. ten filmik z "demonstracji" kobiet to tez manipulacyjka. w domu na zdjeciu ukrywali sie terrorysci. wiec podeslano kobiety na "demonstracje", zeby oslanialy tych sqrwieli. ladnie najpierw podstawiajac tam ambulanse, nie? bo po co czekajace ambulanse na spokojnej demonstracji? to samo z ta rodzina w beit lahije..... zanim jeszcze przyjechaly ambulanse, to juz byl tam fotograf, filmujacy wszystko natychmiast.... skad sie tam wzial? eh.... przeciez mamy tego pelno conajmniej raz w tygodniu.... a ile rzeczy wogole nie dochodzi do prasy? wiem to z pierwszego zrodla, bo moja corka sluzyla na granicy autonomii..... dzien w dzien prowokacje, strzaly ze strony palestynskiej, dzien w dzien proby dostania sie sqrwieli do israela w celu zrobienia zamachu, dzien w dzien "wypadki" drogowe, zeby sciagna w zasadzke jakis zolnierski jeep..... tego w gazetach juz dawno nie pisza, za duzo tego.... a teraz jak ladnie dalej spadaja qassamy na shderot? a mamy niby rozejm, co? nic nie ma bez powodu. jak przestana z terrorem, i nasze i ich zycie bedzie latwiejsze i spokojniejsze. pilka lezy po ich stronie boiska. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Żeńska część IDF 05.12.06, 17:36 Egzorcystka Dana przyjechala na sygnale do Ciebie habibi:)))) Dobra kobieta, nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
miquel6 Re: Żeńska część IDF 06.12.06, 15:22 Dziekuje,super link poslalem dla calej Skandynawi. Odpowiedz Link Zgłoś
opalit Skandynawia 08.12.06, 15:51 Kolego, zainteresowany skandynawia, wejdz na forum: fotoforum.gazeta.pl/72,2,857,53158560,53520548.html i wklej jakies zdjecia z podrozy... Odpowiedz Link Zgłoś