cepekkolodziej Re: Po polsku 29.12.06, 00:23 Zgadza się. Pan Bóg pomoże. A poza tym oni maja naftę a my zapałki. No i: Z Iranu czeba plaska ziemia zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Jakas minimalistyczna ta wizja:( 29.12.06, 00:24 Fredek mysli bardziej perspektywicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jakas minimalistyczna ta wizja:( 29.12.06, 00:28 Co prawda, to prawda. Postulat 'Greater Israel' jest walkowany na forum od miesiecy, a chyba nigdy nie byl porzadnie zreferowany. Postanowilem to nadrobic rzucajac odpowiedniego linka, a Fredziu mysle tez cos od siebie dorzuci. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: A gdzie ziemie nadwiślańskie :)))))))))))))))) 29.12.06, 00:40 W powyższym kontekście, Wielki Izrael powinien składać się z ziem dzisiejszego Izraela (wraz z Zachodnim Brzegiem, Strefą Gazy i Wzgórzami Golan), Jordanii, Libanu, dużej części Syrii, Iraku, Kuwejtu oraz części Arabii Saudyjskiej, Egiptu i Turcji. według fredzia ? czegoś tu brakuje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: A gdzie ziemie nadwiślańskie :))))))))))))))) 29.12.06, 01:18 To bardzo minimalistyczna wizja! fredek niejednokrotnie i z wielkim przekonaniem powolywal do zycia (na forum oczywiscie) Izrael od Wisly do Jordanu! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: A gdzie ziemie nadwiślańskie :))))))))))))))) 29.12.06, 01:22 Slyszalem kiedys w Radiu Maryja, ze w Polsce rzadza Zydzi. Dlatego tez wydaje mi sie ze Greater Israel od Wisly do Jordanu bedzie jak spoznione malzenstwo po setkach latach zycia razem na kocia lape. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: A gdzie ziemie nadwiślańskie :))))))))))))))) 29.12.06, 01:26 Po setkach lat oczywiscie. To wszystko przez Fredzia:) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: A gdzie ziemie nadwiślańskie :))))))))))))))) 29.12.06, 01:26 Mnie od jakiegos czasu korci mysl, by zadzwonic do Radyja w trakcie audycji:) Nie wiesz przypadkiem jakimi Rydzyk dysponuje zabezpieczeniami przed nieodpowiednim rozmowca? Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Chcesz powiedzieć trzy słowa do ojca prowadzącego? 29.12.06, 01:29 marouder napisał: > Mnie od jakiegos czasu korci mysl, by zadzwonic do Radyja w trakcie audycji:) > Nie wiesz przypadkiem jakimi Rydzyk dysponuje zabezpieczeniami przed > nieodpowiednim rozmowca? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Chcesz powiedzieć trzy słowa do ojca prowadzą 29.12.06, 01:31 No! Tylko nie wiem, czy najpierw przeprowadzaja stepna selekcje i jak ona wyglada? Poprowokowalbym sobie troszke:)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Chcesz powiedzieć trzy słowa do ojca prowadzą 29.12.06, 01:32 www.joemonster.org/download.php?d_op=getit&lid=1723 Wierszyk moze?:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: A gdzie ziemie nadwiślańskie :))))))))))))))) 29.12.06, 01:29 Wiem. Maja kilkunastosekundowe opoznienie, co sprawia, ze radiosluchacze wystepuja prawie na zywo, a prawie - jak wiadomo - robi wielka roznice. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: A gdzie ziemie nadwiślańskie :))))))))))))))) 29.12.06, 01:31 Cholerka:(( Chyba sie nie da tego inteligentnie obejsc:(( Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: A gdzie ziemie nadwiślańskie :))))))))))))))) 29.12.06, 01:33 To powiedz tu, to co chciałbyś powiedzieć tam :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: A gdzie ziemie nadwiślańskie :))))))))))))))) 29.12.06, 01:38 youtube.com/watch?v=U7n_RrAUNIE shabbat shalom motherfuckers!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: A gdzie ziemie nadwiślańskie :))))))))))))))) 29.12.06, 01:40 Sprobuje napisac jakis wierszyk przemycajacy toksyczna, moze jakas wolnomularska tresc:) Link absztyfikanta mnie natchnal:)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: A gdzie ziemie nadwiślańskie :))))))))))))))) 29.12.06, 01:41 Hebrew Hammer czy tajemnicza "osoba z poludnia"? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: A gdzie ziemie nadwiślańskie :))))))))))))))) 29.12.06, 01:44 Osoba z poludnia, mocna jest:))!!! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: A gdzie ziemie nadwiślańskie :))))))))))))))) 29.12.06, 01:46 Obediant servants and the Union The Brussels Pact The Great and Almighty European Bitch It's crying like The starving wolves' pack Taking the bit between their teeth Luring you with tinsel With the golden calf With money dust Yet, hiding deep inside The darkest plan To destroy our land By cheating the poor And robbing them too Spoiling the decorum They are going To degrade all our nation And hold the Europe's heart In their iron grasp That's their intention Keen to see Poland dead Then they'll sing the words so known nur fur deutch nur fur geld nur fur the freemasons lodge The enemy of the God Loves to waste all Mary's folks So that Poland be all gone Put in grave on our own Taken off from the map Oh, sweet Poland Wake up! Now! See the Union's devil plan Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: A gdzie ziemie nadwiślańskie :))))))))))))))) 29.12.06, 01:46 Znalazlem w necie to tlumaczenie dla Fredka oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: A gdzie ziemie nadwiślańskie :))))))))))))))) 29.12.06, 01:48 Twoje tlumaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: A gdzie ziemie nadwiślańskie :))))))))))))))) 29.12.06, 01:49 Nie, nie moje. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: O luuuudzieeee a co to ??????????????? 29.12.06, 02:08 ja tego nie znałam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: O luuuudzieeee a co to ??????????????? 29.12.06, 02:12 Co takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: O luuuudzieeee a co to ??????????????? 29.12.06, 02:15 absztyfikant napisał: > Co takiego? > Obediant servants and the Union noo to właśnie...:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: A gdzie ziemie nadwiślańskie :))))))))))))))) 29.12.06, 06:38 Polska i Ukraina jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: A gdzie ziemie nadwiślańskie :))))))))))))))) 29.12.06, 14:59 Z Ukraina moze byc problem. Ukraincy lansuja haslo 'samostijna Ukraina wid Berlina do Pekina'... Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Kadima Fredziu!:)))))) 29.12.06, 06:36 Erec Israel a godola to od wisly do Jordanu jest juz w Ksiaszke mozeasa napisane Odpowiedz Link Zgłoś