Gość: Mina IP: *.turboline.skynet.be 15.12.01, 00:05 czy tylko chce sie do mnie dostac na leczenie? bo ja juz kurwa nic z tego nie kapuje. no chyba ze... Thomas to ty???? jeszcze cie ta milosc do mnie trzyma??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o+o-o Re: CZY NULCIK SIE WE MNIE KOCHA? 15.12.01, 00:12 Gość portalu: Mina napisał(a): > czy tylko chce sie do mnie dostac na leczenie? bo ja juz kurwa nic z tego nie > kapuje. no chyba ze... Thomas to ty???? jeszcze cie ta milosc do mnie trzyma??? > mina nie zmuszaj mnie do zrobienia doktoratu,prosze! o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: CZY NULCIK SIE WE MNIE KOCHA? IP: *.turboline.skynet.be 15.12.01, 00:16 doktor mocny papier, jak masz mozliwosc, to rob! Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka do miny 15.12.01, 00:18 sorki, ze Ci sie w watek naukowo-romansowy wpitalam, ale nie moge wyczaic, o co tu dzisiaj ta afera, z tymi haslami, moglabys krociutko, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: do miny IP: *.turboline.skynet.be 15.12.01, 00:24 w skrocie: przychodzi pan z listy na forum, pierdoli od rzeczy, myslimy ze to wielki klonownik men, a to nulek. dodatkowo (wczesniej) wydalo sie, ze jakis skurwiel podszywa sie pod mario2, i jako mario 2 prowadzi z kims korespondencje, wyciagajac zwierzenia, a nawet nr komorki. postanawiamy nie podawac juz zadnych personanych namiarow inaczej, jak na haslo. haslo przyjdzie poczta do grupy, ktora sie juz zna i planuje wspolne spedy. haslo na razie znam tylko ja i czort. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: do miny 15.12.01, 00:29 "w skrocie: przychodzi pan z listy na forum, pierdoli od rzeczy, myslimy ze to wielki klonownik men, a to nulek. " mina,prosze nie myl mnie,ja juz dosyc pomylony jestem ja to ja o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: do miny IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 01:52 no i Macius na dodatek!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś