Dodaj do ulubionych

josyfek a fazy ksiezyca w nigerii

02.01.07, 21:52
mysle,ze arabowie maja cos z tym wspolnego,ze josyfek zakloca pelnie ksiezyca
w tym pieknym , czarnym kraju pelnym arabow i nafty. trzeba zbadac tego
przyczyny i zaczac nastepny watek na temat "wplyw arabow na josyfkowa
zone",lub "jak z soku jablkowego wycisnac josykowi araba"?
Obserwuj wątek
    • aaki Re: josyfek a fazy ksiezyca w nigerii 02.01.07, 21:58
      księzyc i połowa jego zwłaszcza symbolem nazi-musli-islamo-faszyzmu jest, o czym wczoraj pisało w koriere z sera a o czym krystki i cyklistki wiedzieć chcą nie
      • i-love-2-ski Re: josyfek a fazy ksiezyca w nigerii 02.01.07, 22:03
        aaki napisała:

> księzyc i połowa jego zwłaszcza symbolem nazi-musli-islamo-faszyzmu jest, o
        > czym wczoraj pisało w koriere z sera a o czym krystki i cyklistki wiedzieć chcą
        > nie

mow do mnie glembiej,bo nie kapuje co to ma wspolnego z arabami:))
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=54805300&a=54808732
        • aaki Re: josyfek a fazy ksiezyca w nigerii 02.01.07, 22:10
          głembiej to israel studnie ma z których wode sobie na pola leje kwieciste a isamskie nazipachołki solona woda pija choc im ich muhamed w kuran inaczej obiecał jest bedzie
          • cepekkolodziej Re: josyfek a fazy ksiezyca w nigerii 02.01.07, 22:17
            > głembiej to israel studnie ma z których wode sobie na pola leje kwieciste a isa
            > mskie nazipachołki solona woda pija choc im ich muhamed w kuran inaczej obieca
            > ł jest bedzie
            co widac w rzymie, gdzie sam papież lemoniade na dunskiej wodzie robic sobie kaze, choc mu polskie araby chcialy z Żywca dostarczać, ale odpowiedzial, ze na koniach nie chce jezdzic co nie katolicka tradycja jest, bo na dessert Saharowy, gdzie nikt Mahometa ani jego kuranu nie zapraszal juz Fenicjanie na osłach i wielbładach jeździli.
            • aaki Re: josyfek a fazy ksiezyca w nigerii 02.01.07, 22:22
              jesli prorok ich muhamed taki był ze na koniu co sie boraq zwał jezdził czemu islamuski na tych koniach i dywanach dalej latac chcą swych tylko samoloty z zachodu wybieraja co kuran o tym nie pisze im?
              • cepekkolodziej Re: josyfek a fazy ksiezyca w nigerii 02.01.07, 22:54
                aaki napisała:

> jesli prorok ich muhamed taki był ze na koniu co sie boraq zwał jezdził czemu i
                > slamuski na tych koniach i dywanach dalej latac chcą swych tylko samoloty z zac
                > hodu wybieraja co kuran o tym nie pisze im? I teraz choc nikt ich tam nie zapraszal, niech mi polskie arbay powiedza skad oni sie tam z wielblądami wzieli, pisze prasa swiatowa ze ich krolowi przeszkadza sasidostwo z Israelem, choc to odwiecznie biblijan ziemia była, i wiedzieli to juz otto Mani, a teraz nawet w Somalii od etipczyków wyzwolonej nie wiadomo dlaczego narzekają.
                somalinet.com/news/world/World/6360
                • aaki Re: josyfek a fazy ksiezyca w nigerii 02.01.07, 23:06
                  a wiadomo ze 1+1=2 i 2x2=4 bo tak w matematyce na całym świecie jest, to może ja dowiem sie wobec tego ile żona nieletnia proroka ich lat miała i czemu liczba ta w podręczniku arabskiej algebry nie zaznaczona jest? czyzby oni przez to chceli skłonnośc proroka ich ukryć o której swiat cały wie.i o liczbie tej w ich ksiązkach matematycznych które jakoby prawdziwe są nie piszą nic
                • i-love-2-ski Re: josyfek a fazy ksiezyca w nigerii 02.01.07, 23:12
                  cepekkolodziej napisał:

> aaki napisała:
                  >
                  I teraz choc nikt ich tam nie
                  > zapraszal, niech mi polskie arbay powiedza skad oni sie tam z wielblądami wzie
                  > li, pisze prasa swiatowa ze ich krolowi przeszkadza sasidostwo z Israelem, choc
                  > to odwiecznie biblijan ziemia była, i wiedzieli to juz otto Mani, a teraz nawe
                  > t w Somalii od etipczyków wyzwolonej nie wiadomo dlaczego narzekają.
                  > somalinet.com/news/world/World/6360
                  >
                  >
                  >
                  > pewnie sxurwysyny nuk nie umyli i josykowi smierdzi.
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=54592686&a=54592761
                  >
      • cepekkolodziej Re: josyfek a fazy ksiezyca w nigerii 02.01.07, 22:06
        i tu trzeba zapytać za Dagens Nyheter, gdzie o takich rzeczach piszą, nie jak w Bielsku gdzie przed wojną mieszkało 5 czechów i jeden Czechoslowak, skąd tam Mahometa wyznawcow zaprosili, ze teraz sie na Biblie odwołac osmielają.
        • aaki Re: josyfek a fazy ksiezyca w nigerii 02.01.07, 22:18
          to niech mi jeszcze islamski medrzec powie dlaczego muhhamad fatwa na bielsko wydał w roku 627 i jescze na bielsko biała wydał też.może się tych żydow co tam dom mieli bał? w il giornale dokładnie i o tym napisane jest.
    • aaki sok jabłkowy 02.01.07, 23:18
      bo skoro sok jabłkowy z jabłka jest to może ja dowiem teraz sie czy kuran księga ich o jabłku pisze,czy słowo to tam zakazane jest bo inna ksiega starsza co jabłka temat opisuje, i ja niech sie dowiem jaka to i czyja ksiega jest.
      • i-love-2-ski Re: sok jabłkowy 02.01.07, 23:21
        aaki napisała:

> bo skoro sok jabłkowy z jabłka jest to może ja dowiem teraz sie czy kuran księ
        > ga ich o jabłku pisze,czy słowo to tam zakazane jest bo inna ksiega starsza co
        > jabłka temat opisuje, i ja niech sie dowiem jaka to i czyja ksiega jest.

jest japko,jest ksiega,jest miasz i jest arap,tylko nie wiem,gdzie sie podzial
        josyfek,ale ksiezyc tam w nigerii za chmurami,nie to co u nas -nalesnik panie
        jak byk swieci.
    • w_ojciech Re: josyfek a fazy ksiezyca w nigerii 02.01.07, 23:21
      Kto to jest ten Josifek? Nie otwieram jego postów.

Pod jakim nickiem pisał poprzednio?
      • i-love-2-ski Re: josyfek a fazy ksiezyca w nigerii 02.01.07, 23:22
        w_ojciech napisał:

> Kto to jest ten Josifek? Nie otwieram jego postów.
        >
        > Pod jakim nickiem pisał poprzednio?

to nasz spawacz jarus,tyle,ze chyba nie odspawal sie od lozka w szpitalu
        psychiatrycznym w slonecznej italii,pelnej arapow i kuronu.
        • w_ojciech Re: josyfek a fazy ksiezyca w nigerii 02.01.07, 23:34
          Tak jakoś dziwnie się stało, ale powstały jakby dwa fora.
          Takie dwie monady. Jedna drugiej nie widzi.

Może to dobrze.
          • i-love-2-ski Re: josyfek a fazy ksiezyca w nigerii 02.01.07, 23:42
            w_ojciech napisał:

> Tak jakoś dziwnie się stało, ale powstały jakby dwa fora.
            > Takie dwie monady. Jedna drugiej nie widzi.
            >
            > Może to dobrze.

do czasu az sie "mloda" agentura znudzi i wymysli nowa akcje,tyle,ze aktorzy ci
            sami wiec i skrypt z metodami dzialania podobny.nuuuudy no i te ruchy ciagle te
            same,podobnie do wyzwisk,podobnie do podczepiania sie pod wiadome nicki. etc....
            e tam takie dyrdymalki:))
          • cepekkolodziej Re: josyfek a fazy ksiezyca w nigerii 02.01.07, 23:42
            Widzi, widzi.

I zgrzyta zębamy. A to niedobrze. Ale może realistycznie.
            • w_ojciech Re: josyfek a fazy ksiezyca w nigerii 02.01.07, 23:56
              A powiedz mi Kołodzieju
              czego Ty się dowiadujesz od swoich rozmówców wymieniając czasami
              z nimi kilkadziesiąt postów w jednym wątku. Przecież te ich
              odpowiedzi są kalkami.

Te kalki interesują Ciebie?
              • absztyfikant Re: josyfek a fazy ksiezyca w nigerii 02.01.07, 23:57
                To choroba. Przeczytaj "S@motnosc w sieci" :))))))
                • w_ojciech uspokój się /bt 02.01.07, 23:58
                • i-love-2-ski Re: josyfek a fazy ksiezyca w nigerii 03.01.07, 00:07
                  absztyfikant napisał:

> To choroba. Przeczytaj "S@motnosc w sieci" :))))))
                  >

babsztys ty poczytaj na temat uszkodzen kregoslupa spowodowanych zbyt dlugim
                  siedzeniem przed kompem. obsluga 10 forumow 24/7 to powoduje,sczegolnie,ze jak
                  widac po logowaniu ty spac nie chodzisz. nie martw sie o moje zdrowie,ani
                  samotnosc,bo zwykle ci co tego typu rady daja a siedza samotnie przed kompem
                  cala noc,sami takiej rady potrzebuja.moj dom jest pelen dzieci i smiechu,ale cos
                  mi mowi,ze to nie twoj dom,a szkoda.
                • cepekkolodziej Re: josyfek a fazy ksiezyca w nigerii 03.01.07, 00:14
                  ?

To Dana33 10 x chorsza, znaczy sie - samotniejsza ode mnie?

Ale fakt. Miewa kobitka przebłyski. Tylko coraz rzadsze, niestety. Przy takich myślach skrzydlatych każdy się może skiepścić.

Jak niżej:
            • i-love-2-ski Re: josyfek a fazy ksiezyca w nigerii 03.01.07, 00:08
              cepekkolodziej napisał:

> Widzi, widzi.
              >
              > I zgrzyta zębamy. A to niedobrze. Ale może realistycznie.
              >

e tam czasem jakas sztuczna szczeka da dobre rade za darmochie:)
    • josifek Re: josyfek a fazy ksiezyca w nigerii 03.01.07, 21:09
      a zarabizowanych polakow israelski dobrobyt.
      • i-love-2-ski Re: josyfek a fazy ksiezyca w nigerii 03.01.07, 21:12
        josifek napisał:

> a zarabizowanych polakow israelski dobrobyt.

a fuj poszedl ty do budy z ta maca.do nigerii wytuptaj liczyc muchy na oslach.
    • mirmilek Re: josyfek a fazy ksiezyca w nigerii 04.01.07, 00:22
      Ale sie usmialem. Swietny watek. Powinnismy zalozyc specjalny watek do
      parodiowania stylu forumowiczow.
      • i-love-2-ski Re: josyfek a fazy ksiezyca w nigerii 04.01.07, 01:10
        mirmilek napisał:

> Ale sie usmialem. Swietny watek. Powinnismy zalozyc specjalny watek do
        > parodiowania stylu forumowiczow.
        >
        >
        no wiesz josyfka to tylko moze dana z marudna swita czytac,reszta nas woli
        makaron z olejem niz tego chorego przyglupa czytac. drugi einstein to arap,tez
        popierany przez "dzicz" forumowa:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka