schlagbaum 19.01.07, 13:03 Elena !!!!!! Yidele, Hubbeles, Kingfish, Dritte_Dame i inni Gdzie sa chlopcy z tamtych lat ? A wsio tak i zal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czerwonymblaskiemotoczona Re: Do Raportu 19.01.07, 15:54 schlagbaum napisał: > Elena !!!!!! > Yidele, Hubbeles, Kingfish, Dritte_Dame i inni > Brak. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Do Raportu 19.01.07, 16:10 Niektorych z nich spotykam na forach prywatnych. W sumie trudno sie dziwic, ze ich tu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
eu_lola Re: Do Raportu 19.01.07, 16:27 marouder napisał: > Niektorych z nich spotykam na forach prywatnych. W sumie trudno sie dziwic, ze > ich tu nie ma. Ale jak takich nie ma to jest tak jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Do Raportu 19.01.07, 16:30 Mozemy poprosic, by na probe, powiedzmy na dwa dni powrocili...i-love-10-tego wlasnie wybyla w swiat.. Odpowiedz Link Zgłoś
eu_lola Re: Do Raportu 19.01.07, 16:43 marouder napisał: > Mozemy poprosic, by na probe, powiedzmy na dwa dni powrocili Do dziela ! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Do Raportu 19.01.07, 16:50 Zobaczymy, jak zareaguja? Czy nie obsobacza za niestosownosc prosby o powrot?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 ja jestem, możesz sobie ulżyć na mnie 19.01.07, 16:27 lubie kiedy z zadartym nosem wytykasz mi brak yntelygęcji. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: ja jestem, możesz sobie ulżyć na mnie 19.01.07, 16:36 felusiak1 napisała: Propozycja jest wprawdzie ponetna ale ja zdecydowanie wole kobiety a mimo twojego "napisala" nie wydajesz mi sie byc w moim typie. Na zadnej z tych osob nigdy sobie nie probowalem "ulzyc" Dla nich wszystkich z roznych wzgledow mam duzo szacunku i sympatii. > lubie kiedy z zadartym nosem wytykasz mi brak yntelygęcji. Robie to faktycznie ? Nie przypominam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ja jestem, możesz sobie ulżyć na mnie 19.01.07, 16:44 bardzo, bardzo szkoda.... ale watpie... oni spisal fs na straty i z racja.... a bylo zupelnie inaczej, prawda schlagbaum? nawet ja bylam inna... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: ja jestem, możesz sobie ulżyć na mnie 19.01.07, 16:51 dana33 napisała: > bardzo, bardzo szkoda.... ale watpie... oni spisal fs na straty i z racja.... > a bylo zupelnie inaczej, prawda schlagbaum? nawet ja bylam inna... :)))) Fakt ! O ile sobie dobrze przypominam mieliscie nawet jakis klub sympatykow czy cos podobnego. Komu to przeszkadzalo ? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ja jestem, możesz sobie ulżyć na mnie 19.01.07, 19:05 nie wiem..... to byl fajny watek, nie? :))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=4283879&s=0 ten tez byl fajny.... zaczal sie wprawdzie ironia o takiej jednej biedronce24, ktora wtedy zasmiecala nam forum, ale szybko przeszlo w przyjemna wymiane wiadomosci i jakos nikt go nie psul w tym czasie..... bylo chyba tylko za malo uczestnikow i dlatego jakos "wycichnal"..... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10556415&s=0 no i byla nasza slynna galeria portretow, ktora naprawde byla sympatyczna, dopoki..... nu, wlasnie, dopoki.... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=4592725&s=0 przegladnelam sobie te stare watki.... moze nie zawsze palalismy miloscia wielka jeden do drugiego, ale bylo duzo, duzo sympatii, smiechow i usmiechow, no i nie bylo tej strasznej nienawisci i checi dokopania, jaka dzisiaj przewaza na tym forum naszym.... nie bylo grup, nie bylo tego ciaglego "my" i "wy"..... lubilam cie wtedy schlagbaum... :)))) nie byloby zle, jakby wrocic do tej atmosfery.... wtedy wszyscy by wrocili, i menel, i babariba i hubbeles i cala reszta.... :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: ja jestem, możesz sobie ulżyć na mnie 19.01.07, 21:09 dana33 napisała: > > nie byloby zle, jakby wrocic do tej atmosfery.... wtedy wszyscy by wrocili, i > menel, i babariba i hubbeles i cala reszta.... :((((( Jezeli masz z nimi jeszcze kontakt to pozdrow: Zbyszka, Grzesia, Marysie a nawet Piotra. A co mi tam ?? Ewe sam chetnie bym pozdrowil ale Nie da sie ukryc, ze bylo ciekawiej i spokojniej. Mimo, ze nikt nie" sprawowal pieczy" Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ja jestem, możesz sobie ulżyć na mnie 19.01.07, 21:52 tych ktorych znam pozdrowie, ale nie wszystkich znam, ktorych wyliczyles.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Schlagie... 20.01.07, 00:13 marouder napisał: > ...czemu uzyles imion znajomych? Czyich znajomych ? Znasz Ewe ? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Schlagie... 20.01.07, 00:19 Imion znajomych Danki i twoich. Zalezy o ktora Ewe chodzi.. Jedna znam. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Schlagie... 20.01.07, 00:24 marouder napisał: > Imion znajomych Danki i twoich. > Zalezy o ktora Ewe chodzi.. > Jedna znam. No widzisz ? Nie jednemu psu na imiie Burek. To nie zupelnie znajomi Dany i moi. To Ci, ktorzy wiedza, ze to o nich chodzi jezeli przypadkiem przeczytaja. Od kontaktow pozaforumowych trzymam sie konsekwentnie z daleka dlatego nie miewam z nikim "wspolnych znajomych". Nie wykluczam jednak, ze skoro ja znam ich imiona to moga znac je i inni. U Dany jak widac czesc chyba trafila. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Schlagie... 20.01.07, 00:28 Nie utrzymujesz pozaforumowych kontaktow, ale ujawniac czesciowo dane o forumowiczach lubisz . Zapedy masz widac detektywistyczne. No i "klase". Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Schlagie... 20.01.07, 00:32 manny_ramirez napisał: > Nie utrzymujesz pozaforumowych kontaktow, ale ujawniac czesciowo dane o > forumowiczach lubisz . Zapedy masz widac detektywistyczne. > > No i "klase". Ty sie juz kumplu chyba nigdy nie zmienisz. Podaj przyklad, ze zdradzlem czyjes dane albo odszczekaj , bo bede cie musial nazwac klamca. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Schlagie... 20.01.07, 00:42 Nie podam, bo musialbym ujawnic dane osob ktore mi zaufaly. Wystarczy mi swiadomosc jak daleko sie potrafisz posunac w swoich zabawach. Mozesz wiec tak jak wtedy skomponowac jakis tekst z "klasa". Pamietasz ten o palcu i piaskownicy. Powinienes. Genialnie opisales siebie. Napisales tekst, ktory byl niedopuszczalny nawet wtedy gdybys mial racje. Jesli jestes rzeczywiscie czlowiekiem, ktory ma choc ulamek klasy, ktorej oczekuje od innych, to wiesz czego ja moge oczekiwac od Ciebie. Bo wiesz, nawet jesli sku..syn pozna elite smietanki towarzyskiej swiata nie oznacza to wcale ze sam przestal byc sku..synem. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Schlagie... 20.01.07, 00:44 manny_ramirez napisał: > Nie podam, bo musialbym ujawnic dane osob ktore mi zaufaly. Jestes klamca i smieciem. Zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Schlagie... 20.01.07, 00:39 manny_ramirez napisał: > Nie utrzymujesz pozaforumowych kontaktow, ale ujawniac czesciowo dane o > forumowiczach lubisz . Zapedy masz widac detektywistyczne. > > No i "klase". Masz czas do jutra. Poniewz jednak wiem, ze nic podobnego nie mialo nigdy miejsca mam juz dla ciebie przygotowana laurke. Czasami lepiej jest sie chwile zastanowic zanim przycisniesz "wyslij" Nikt cie tego nie uczyl ? Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Schlagie... 20.01.07, 00:43 Mam gdzies Twoje laurki. I chyba nie myslisz ze bede idiota, ktory dla racji ujawni dane innych. To nie moj typ zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Schlagie... 20.01.07, 00:48 manny_ramirez napisał: > Mam gdzies Twoje laurki. Ze jestes zaklamanym kawalem scierwa juz wspominalem ? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Obawiam sie, ze doszlo do nieporozumienia na.. 20.01.07, 00:59 ...bazie mankowych obaw odnosnie ujawniania danych forumowiczow. Po zastanowieniu i uprzednim poczytaniu waszych wzajemnych "niegodziwosci" mysle, ze schlagie bez zlej intencji wymienil imiona osob, ktore chcial pozdrowic, a ktorym trudno byloby bez ich osobistej znajomosci przypisac konkretne nicki. Coz, ja tez czasem pisuje do znajomych z forum, z ktorymi mam wspolnych znajomych w realu, pozdrow tego, czy tamtego.. Nie tluczcie sie panowie o pietruszke. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Obawiam sie, ze doszlo do nieporozumienia na. 21.01.07, 00:08 marudzinski.... schlagbaum i ja nie mamy wspolnych znajomych, przynajmniej ja nie wiedzialam o tym. jesli schlagbaum wiedzial, a widac ze wiedzial, to mogl rownie dobrze napisac pozdrow ode mnie.... i wymienic forumowe niki... zamiast tego uzyl imion. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Obawiam sie, ze doszlo do nieporozumienia na. 21.01.07, 00:18 dana33 napisała: > marudzinski.... schlagbaum i ja nie mamy wspolnych znajomych, przynajmniej ja > nie wiedzialam o tym. jesli schlagbaum wiedzial, a widac ze wiedzial, to mogl > rownie dobrze napisac pozdrow ode mnie.... i wymienic forumowe niki... zamiast > tego uzyl imion. W zamysle mialo byc milo i wspominkowo. Przyplatal sie jednak fszarz i zrujnowal wszystko. Pies mu morde lizal. Wybywam. Do uslyszenia moze po nowym roku. PS i o czym to co napisalas ma swiadczyc ? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Obawiam sie, ze doszlo do nieporozumienia na. 21.01.07, 00:31 o niczym specjalnym, schlagbaum, tylko o tym, ze nikt nigdy nie wymienil na forum twojego imienia, a ty innych owszem. prawde mowiac, to bylam dosc zaskoczona. prawde mowiac, to nie rozumiem dlaczego to zrobiles. bo chyba sam wiesz, ze jakbys napisal pozdrow x y z to bym wiedziala o kogo chodzi, bez informowania calego forum, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Obawiam sie, ze doszlo do nieporozumienia na. 21.01.07, 00:36 dana33 napisała: > bez informowania calego forum, prawda? O czym ? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Obawiam sie, ze doszlo do nieporozumienia na. 21.01.07, 00:52 :)))) schlagbaum.... ty mnie nigdy nie widziales, przynajmniej tak mysle... ja cie cos powiem na uszko: ja tylko wygladam jak idiotka, ale tak naprawde to ja nie jestem... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Obawiam sie, ze doszlo do nieporozumienia na. 21.01.07, 01:02 dana33 napisała: > :)))) > schlagbaum.... ty mnie nigdy nie widziales, przynajmniej tak mysle... ja cie > cos powiem na uszko: > ja tylko wygladam jak idiotka, ale tak naprawde to ja nie jestem... :)))) Nigdy czegos podobnego nie twierdzilem ale to nie jest odpowiedz na pytanie o czym informuje forum. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Hehe klasa:)))) 20.01.07, 01:37 Osoby na zadaniu mi zalezy wiedza gdzie lezy prawda. Sumienie mam spokojne. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Szlagie jestes klasa sam w sobie 20.01.07, 01:44 I wiesz ta elita glupia nie jest, oni moze sku..syna traktuja kulturalnie bo maja swoje zasady ale nie wezma go za nic innego niz to czym jest. Kon jaki jest kazdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Szlagie jestes klasa sam w sobie 20.01.07, 01:49 Maniek, co ty pierdzielisz? Moim zdaniem doszlo do nieporozumienia i pozniejszych negatywnych nadinterpretacji tego nieporozumienia na bazie jakichs miedzy toba a schlagiem zaszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez wiec po co sie w nie wtracasz? 20.01.07, 01:55 Jak ten kon ma klase to niech ja pokaze. Inaczej to zwykly nietolerancyjny lewacki ..... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: wiec po co sie w nie wtracasz? 20.01.07, 02:05 Tia, ze schalagiego lewak, jak i ze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: wiec po co sie w nie wtracasz? 20.01.07, 02:08 ok, jak tak sie oceniasz. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: wiec po co sie w nie wtracasz? 20.01.07, 03:09 mail na twoim koncie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder A tak nawiasem, to pamietam twoja klotnie z 20.01.07, 03:12 ..naf-nafem ok. sprzed dwu lat i zdaje sie przyszlo w koncu do zgody miedzy wami, mimo wzajemnych oskarzen. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Szlagie jestes klasa sam w sobie 20.01.07, 12:08 marouder napisał: > Maniek, co ty pierdzielisz? > Moim zdaniem doszlo do nieporozumienia .. Nieporozumieniem jest proba powaznego potraktowania glupiego szczeniaka nie potrafiacego wazyc slow i zarzutow. Nie po raz pierwszy strzela z grubej rury nie bedeac w stanie niczen swoich zarzutow podeprzec. Dla mnie to juz sprawa zamknieta. Uwazam go za ograniczonego chama, ktorego jedyna umiejetniscia jesz argumentowanie w styku "ON jest gluoi i ma wszy". Pisalem cos o pogardzie. To najlepiej pasuje do moich odczuc w stosunku do tego gowniarza. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: ja jestem, możesz sobie ulżyć na mnie 19.01.07, 16:45 schlagbaum napisał: > Nie przypominam sobie. Jak sie nie ma hard drive to nie sposób sobie przypominać. Na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Schlagie, nie bedziesz sie czepial manka? 19.01.07, 16:48 Probuje zachecic niegdys tu piszacych do probnego powrotu.. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Schlagie, nie bedziesz sie czepial manka? 19.01.07, 16:53 Nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Schlagie, nie bedziesz sie czepial manka? 19.01.07, 16:55 Manka Ramireza nie znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Schlagie, nie bedziesz sie czepial manka? 19.01.07, 16:56 marouder napisał: > Manka Ramireza nie znasz? Uwazasz, ze powinienem znac ? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Schlagie, nie bedziesz sie czepial manka? 19.01.07, 16:58 Tak, zwazywszy boje miedzy wami i padajace w nich inwektywy, powinienes cos niecos pamietac. Proponuje bys je porownal z dzisiejszym poziomem sporow. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Schlagie, nie bedziesz sie czepial manka? 19.01.07, 17:06 marouder napisał: > Tak, zwazywszy boje miedzy wami i padajace w nich inwektywy, powinienes cos > niecos pamietac. Pamietam poczatek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=25397522&a=25415859 Pinokio do dzisiaj jest mi winiien przyklad lub przeprosiny. Nie licze ani na jedno ani na drugie. Do tego trzeba miec troche wiecej klasy niz Pinokio Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Schlagie, nie bedziesz sie czepial manka? 19.01.07, 17:14 Poltora roku temu, inna rzeczywistosc na FS. Pewnie warto byloby ten fragment znajomosci puscic w niepamiec, szczegolnie majac przed oczyma to, co sie na FS wyrabia obecnie, ale to tylko moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Schlagie, nie bedziesz sie czepial manka? 19.01.07, 17:16 marouder napisał: > Poltora roku temu, inna rzeczywistosc na FS. > Pewnie warto byloby ten fragment znajomosci puscic w niepamiec, Przeciez puscilem. Chciales koniiecznie zebym sobie przypomnial. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Schlagie, nie bedziesz sie czepial manka? 19.01.07, 19:11 wiesz schlagbaum, jak chcemy cos wrocic, to musimy zapomniec o tym co bylo... bo wiesz, inaczej to nic z tego nie wyjdzie... po niemiecku to sie nazywa über eigenen schatten springen... :)))) jak sie nam to uda, co nie zawsze jest latwe, przyznaje, jak nie dopuscimy do psucia watkow, to moze sie nam poszczesci... :))) ty nie arab i ja nie zabilam jeszcze ani jednego palestynskiego dziecka, wogole nie zabilam w swoim zyciu nikogo, i bez ironii arabsko-israelskiej, jestem gotowa wrocic do lubienia ciebie.. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Schlagie, nie bedziesz sie czepial manka? 19.01.07, 17:10 marouder napisał: > powinienes cos niecos pamietac. > a tu ostatni post tego ptysia skierowany do mnie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=54019026&a=54023031 Takich nie znam i nie mam zamiaru poznawac. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Schlagie, nie bedziesz sie czepial manka? 19.01.07, 17:17 Obydwaj jestescie zbytnio pamietliwi. Nie wydaje mi sie, by napisal ten post "z wiara" w to, co mowi:) Maniek mnie takze nie chcial znac przez czas jakis:)) Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Schlagie, nie bedziesz sie czepial manka? 19.01.07, 17:30 marouder napisał: > Obydwaj jestescie zbytnio pamietliwi. Nie wydaje mi sie, by napisal ten post "z > wiara" w to, co mowi:) > Maniek mnie takze nie chcial znac przez czas jakis:)) Przepraszam ale musze jeszcze cos przygotowac zanim zcznie sie znowu "kampei" Zajrze moze wieczorem jak moich milaskow z panstwa srodka odstawie do hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Niech bedzie 19.01.07, 18:34 przepraszam, ale przyznam ze aby to mialo sens to oczekuje cos podobnego. Teksty ktore puszczales w zaden sposob nie odpowiadaly sytuacji. A przepraszam choc Ty byles winny. Przyklady zreszta dawno juz dalem. Nie chcesz ich jednak wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 :((((( 19.01.07, 19:24 przeczytalam teraz watek "burak ale prywatnie"...... watpie, czy uda nam sie wrocic naszych ex...... za duzo sie tu wylalo, jak widze i za malo chetnych do zapomnienia.... szkoda..... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: :((((( 19.01.07, 19:31 Rozmawialem prywatnie z kilkorgiem osob na temat ich ewentualnego powrotu i entuzjazmu nie zauwazylem:( Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: :((((( 19.01.07, 20:20 jest takie madre przyslowie: poparzony dmucha na zimne... (czy cos w tym rodzaju, nie pamietam dokladnie) i chyba maja racje.... sztuka zapomnienia, sztuka odlozenia na bok, nie kazdemu jest dana i trudna tez jest... :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Niech bedzie 19.01.07, 21:30 manny_ramirez napisał: > A przepraszam choc Ty byles winny. > > ;-)))) Dobrze. I czego po tych "przeprosinach" oczekujesz ode mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Nic 19.01.07, 21:41 Coz moglbym spodziewac sie po czlowieku, ktory do szyczytu snobizmu doprowadza fakt ze zna imiona paru forumowiczow. Gdybys choc sprobowal zachowac sie z klasa, tak jak od innych oczekujesz, to mialem zamiar napisac zebysmy przeszlosc odzielili "gruba kreska". Ale Ty klase masz tylko dla "swoich". Pa eleganciku. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Nic 19.01.07, 22:23 manny_ramirez napisał: > Coz moglbym spodziewac sie po czlowieku, ktory do szyczytu snobizmu doprowadza > fakt ze zna imiona paru forumowiczow. > > Gdybys choc sprobowal zachowac sie z klasa, tak jak od innych oczekujesz, to > mialem zamiar napisac zebysmy przeszlosc odzielili "gruba kreska". > > Ale Ty klase masz tylko dla "swoich". > > Pa eleganciku. Czy w twoim poscie nalezy sie dopatrywac agresji czy mi sie tylko zdaje ? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Nie ma powrotow Johny 19.01.07, 21:20 tak to juz w zyciu jest. I trzeba sie zawsze patrzec w przyszlosc. Forum jest jak knajpa albo malzenstwo. Dluuugie. I ile par wytrzymuje jesli nie musi? Niewiele! We Francji sie czesto zadaje pytanie (ktorego nie lubie jak cholera): kto jest temu winien? Odpowiedz jest: kazdy po trochu: szlagi, dana, maruda, pf (pewnikiem, chociaz malo daje powodow)...Jak? ano tak, ze sie troche ambicji tego czy tamtego nie uszanowalo. Dyskutant w tajemniczy sposob przechodzi z sympatii w antypatie. Za jedno durne slowo. Wiec raz jeszcze, trzeba "be positive" i patrzyc w przyszlosc. PF Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Nie ma powrotow Johny 19.01.07, 21:35 polski_francuz napisał: > tak to juz w zyciu jest. I trzeba sie zawsze patrzec w przyszlosc. > > Forum jest jak knajpa albo malzenstwo. Dluuugie. I ile par wytrzymuje jesli nie > > musi? Niewiele! > > We Francji sie czesto zadaje pytanie (ktorego nie lubie jak cholera): kto jest > temu winien? > > Odpowiedz jest: kazdy po trochu: szlagi, dana, maruda, pf (pewnikiem, chociaz > malo daje powodow)...Jak? ano tak, ze sie troche ambicji tego czy tamtego nie > uszanowalo. > > Dyskutant w tajemniczy sposob przechodzi z sympatii w antypatie. Za jedno > durne slowo. > > Wiec raz jeszcze, trzeba "be positive" i patrzyc w przyszlosc. > Cepimierz zaproponowal kiedys "opcje zerowa". Nie przyjelo sie jakos. Kiedy sprawy zajda za daleko trudno jest to naprawic. Trudno ale nie jest to niemozliwe. Maniek jest od dzisiaj moim kumplem, bo tak postanowilem. Zgadzac sie nie musze i tez nie zawsze zgadzam nawet z kumplami. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Nie ma powrotow Johny 19.01.07, 21:40 Slusznie bo "Zusammensein" jest wazniejsze niz "Rechthaben". Masz problemy w pracy, he? PF Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Nie ma powrotow Johny 19.01.07, 22:15 polski_francuz napisał: > Slusznie bo "Zusammensein" jest wazniejsze niz "Rechthaben". > > Masz problemy w pracy, he? > Zyje wlasnie z rozwiazywania problemow. To jest moj obecny zawod. Mam napiety okres. Dzien 18 lutego to chinski Nowy Rok i jednoczesnie termin oddanie do uzytku prestizowej inwestycji firmy SINOPEC ktora jest najwiekszym zadaniem jakie w zyciu realizowalem. To juz bardzo blisko wiec czarne limuzyny wjezdzaja i wyjezdzaja jedna za druga. Jeszcze pare tygodni i walne sie na plazy w Goa i nie pomysle nawet o pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Nie ma powrotow Johny 19.01.07, 22:22 Ropa i przemysl chemiczny. Pewnie produkcja rur do pipeline z Syberii do Chin, he? Kapitalisci wyprodukija sznur na ktorym ich powiesimy:) Chcialbym miec twoje zycie: Beamtentum nie dla Litwina(: PF Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Nie ma powrotow Johny 20.01.07, 11:43 polski_francuz napisał: > Ropa i przemysl chemiczny. Pewnie produkcja rur do pipeline z Syberii do Chin, he? > Nie zupelnie ale na pewno bedziesz mial okazje o oddaniu tej inwestycji przeczytac w gazetach. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Nie ma powrotow Johny 20.01.07, 11:55 schlagbaum napisał: >> Kiedy sprawy zajda za daleko trudno jest to naprawic. Trudno ale nie jest to > niemozliwe. > > Maniek jest od dzisiaj moim kumplem, bo tak postanowilem. Co moge teraz napisac ? Moze: Tylko krowa nie zmienia zdania. Albo: Mylic sie jest rzecza ludzka. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Do Raportu 19.01.07, 21:39 schlagbaum napisał: > Elena !!!!!! > Yidele, Hubbeles, Kingfish, Dritte_Dame i inni Wymienilem oczywiscie tylko kiku dla przykladu. Wszystkich wymienic byloby trudno ale dorzucic musze koniecznie moja przez dlugi czas muze " Werwa" I jego wcielo. (Chyba ) > > Gdzie sa chlopcy z tamtych lat ? > > A wsio tak i zal. > > Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Do Raportu 21.01.07, 00:52 schlagbaum napisał: > schlagbaum napisał: > > > Elena !!!!!! > > Yidele, Hubbeles, Kingfish, Dritte_Dame i inni > > Wymienilem oczywiscie tylko kiku dla przykladu. > Wszystkich wymienic byloby trudno ale dorzucic musze koniecznie > moja przez dlugi czas muze " Werwa" > > I jego wcielo. > (Chyba ) > > > > > > > Gdzie sa chlopcy z tamtych lat ? kagan,paul(czasmi pisze na militariach).... Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Do Raportu 21.01.07, 01:09 bam_buko napisał: > schlagbaum napisał: > > > schlagbaum napisał: > > > > > Elena !!!!!! > > > Yidele, Hubbeles, Kingfish, Dritte_Dame i inni > > > > Wymienilem oczywiscie tylko kiku dla przykladu. > > Wszystkich wymienic byloby trudno ale dorzucic musze koniecznie > > moja przez dlugi czas muze " Werwa" > > > > I jego wcielo. > > (Chyba ) > > > > > > > > > > > > Gdzie sa chlopcy z tamtych lat ? > > kagan,paul(czasmi pisze na militariach).... Tych akurat nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: Do Raportu 19.01.07, 21:47 Szlagi robisz jakieś podsumowania. Ciut za wcześnie. Czeka chyba nas stypa pogrzebowa jak kiedyś na Aktualnościach (dziisejszym Aquanecie). Jeśli ktoś tutaj głosi się zwycięzcą, to nikt go nie usłyszy. Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: Do Raportu 19.01.07, 21:48 przepraszm z literówki. Powinno być - ogłosi się zwycięzcą ..... . Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Przypomnial mi sie pewien post 19.01.07, 21:50 w stylu: Lepiej jest. Kosmitow od pewnego czasu nie ma. Ktoz sie wtedy glosil zwyciezca? Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: Przypomnial mi sie pewien post 19.01.07, 22:00 Manny mam wrażenie, że Ty często czytasz i nie rozumiesz adwersarza. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Przypomnial mi sie pewien post 19.01.07, 22:06 Gdy sie adwersarza nie zna to pozostaje tylko interpretacja napisanej przez niego/nia tresci. Jesli interlokutor pisze w sposob ambiwalentny mozliwosci interpretacji sa roznorakie. Rozumiem ze pax miedzy nami? Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: Przypomnial mi sie pewien post 19.01.07, 22:14 manny_ramirez napisał: > Gdy sie adwersarza nie zna to pozostaje tylko interpretacja napisanej przez > niego/nia tresci. Jesli interlokutor pisze w sposob ambiwalentny mozliwosci > interpretacji sa roznorakie. > > > Rozumiem ze pax miedzy nami? =================================================== Manny umiem wyrazić dokładnie to co myślę. Nie ma domniemywań, ukrytych intencji,.... . Tak - pax. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Przypomnial mi sie pewien post 19.01.07, 22:54 Nie przecze ze umiesz. I to talent jest umiec pisac ambiwalentnie zreszta. No to pax. Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: Przypomnial mi sie pewien post 20.01.07, 00:00 manny_ramirez napisał: > Nie przecze ze umiesz. I to talent jest umiec pisac ambiwalentnie zreszta. ================================================ W polityce sens wybiera słuchacz, a np. w teologii bierze się sensy łącznie. A tak bliżej meritum - zobacz jaką ktoś ma skalę wartości, odniesień,.... i jesteś w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Przypomnial mi sie pewien post 20.01.07, 00:03 Wojciechu, tak szczerze to mysle ze glupstwem jest oceniac skale wartosci czlowieka wylacznie na podstawie jej/jego wpisach forumowych. Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: Przypomnial mi sie pewien post 20.01.07, 00:07 manny_ramirez napisał: > Wojciechu, tak szczerze to mysle ze glupstwem jest oceniac skale wartosci > czlowieka wylacznie na podstawie jej/jego wpisach forumowych. ================================================ Na forum widać bardzo dużo. Nie ukryjesz siatki pojeciowej odniesień, skali wartościwań, wrażliwości moralnej,.... . Patrz uważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: Przypomnial mi sie pewien post 21.01.07, 00:18 w_ojciech napisał: > Na forum widać bardzo dużo. Nie ukryjesz siatki pojeciowej odniesień, > skali wartościwań, wrażliwości moralnej,.... . > > Patrz uważnie. sam patrz uwaznie najlepiej na siebie osilku Odpowiedz Link Zgłoś