polski_francuz 22.01.07, 19:25 Wygralismy w szczypiorniaka z Niemcami: www.spiegel.de/sport/sonst/0,1518,461451,00.html "Sprawiedliwsosci stalo sie zadosc" jak mawial Jan Ciszewski:) PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1ja Re: Husaria gora!+ 22.01.07, 20:31 Tu na forum nawolywales Zydow na patriotyzm. Nie odpowiedziales,gdzie twoj sie znajduje. Mawiajac:"Wygralismy w szczypiorniaka z Niemcami",masz na mysli Francje? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_polski_francuz Re: Uwaga! to jest Pan Inzynier z PL!!! 11.02.07, 10:45 1ja napisał: > Czy Litwe? To powarzny facet, jest inzynierem i do tego wykladowca! hehehe........ Napewno ten dupek z Pas de Calais nie wie sam jak sie nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
bezkonca Re: Uwaga! to jest Pan Inzynier z PL!!! 11.02.07, 12:02 ja_polski_francuz napisała: > 1ja napisał: > > > Czy Litwe? > > To powarzny facet, jest inzynierem i do tego wykladowca! > hehehe........ > > Napewno ten dupek z Pas de Calais nie wie sam jak sie nazywa. Czy tobie , durniu udalo sie skonczyc wiecej niz trzy klasy z ta ortografia ? Idz i zajmij sie dojeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_polski_francuz Re: Uwaga! to jest Pan Inzynier z PL!!! 11.02.07, 12:45 bezkonca napisał: > ja_polski_francuz napisała: > > > 1ja napisał: > > > > > Czy Litwe? > > > > To powarzny facet, jest inzynierem i do tego wykladowca! > > hehehe........ > > > > Napewno ten dupek z Pas de Calais nie wie sam jak sie nazywa. > > > Czy tobie , durniu udalo sie skonczyc wiecej niz trzy klasy z ta ortografia ? > Idz i zajmij sie dojeniem. > > Ja polskiego nie uczylem sie w szkole jak ty dupku! Tak ze nawet niezle znam polski! Dojenie mnie nie interesuje, to jest dobre dla intelektualistow jak ty dupku. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 ale,ze pożarski pisze sie przez "ż " juz wiesz? 11.02.07, 13:06 dupku _____________ "łapać żebraka"! dla niepoznaki glośno krzyczały inne żebraki Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ale,ze pożarski pisze sie przez "ż " juz wies 11.02.07, 13:08 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52000.html?slowo=dupku Odpowiedz Link Zgłoś
ja_polski_francuz Re: ??????????????????? 11.02.07, 13:59 krystian71 napisała: > dupku > > > _____________ > "łapać żebraka"! dla niepoznaki > glośno krzyczały inne żebraki Odpowiedz Link Zgłoś