Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia z Hong Kongu

27.01.07, 07:05
po 30 godzinach dotarlem do hong kongu a zaraz wylatuje do tajlandi
potem kambodza
jeszcze raz pozdrawiam z lotniska
Obserwuj wątek
    • hamhung Re: Pozdrowienia z Hong Kongu 27.01.07, 18:47
      Powodzenia w podróży. Unikaj przeziębionego drobiu, bo mówią ze grypa się
      odzywa.
      Czy po powrocie można liczyć na nowy wątek fotograficzny na Forum?
      • drprzem Re: Pozdrowienia z Hong Kongu 30.01.07, 08:00
        Ja z koleji juz wróciłem Z Sir Lanki kilka dni temu.
        • kapral160 Pozdrowienia z Indii 07.02.07, 09:02
          Lubimy Azję... :) Pozdrawiam z Indii!
    • untochables Re: Pozdrowienia z Hong Kongu 09.02.07, 08:44
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,56990355.html
      zaczynam wstawiac foty z kambodży zachęcam do oglądania
      • chaseyo Re: Pozdrowienia z Hong Kongu 22.02.07, 19:48
        jak sie pochwalic to wszyscy.

ja bylem w styczniu na Kubie.

korzystalem tam miedzy innymi ze sluzby zdrowia - mialem maly wypadek podczas
        kompieli w morzu... sluzba zdrowia dziala nienagannie.

Coz... Po powrocie do Krakowia nagla zmiana temperatur... maly miksik he he.
      • chaseyo Re: Pozdrowienia z Hong Kongu 22.02.07, 20:03
        untochables

Jeszcze nie przejzalem wszystkich fotek.

byles moze w Angkor Wat?

• untochables Re: Pozdrowienia z Hong Kongu 22.02.07, 20:29
          oczywiście Ankor wraz z S21 to najważniesze miejsca w Kambodży

nie mów że byłeś w Varadero ;)
          • chaseyo Re: Pozdrowienia z Hong Kongu 22.02.07, 20:46
            Oczywiscie ze bylem w Varadero... Ale zwiedzilem tez ta prawdziwa Kube jak
            okolice Havany, Pinar del Rijo, Cienfuegos (okolice polwyspu zapata), Santa
            Clara, Camguey, Holguin, santiago de Cuba , guantanamo oczywiscie. Mozna
            powiedziec ze zjechalem cala Kube.

Spotkalem dwa tygodnie temu goscia w Zakopanem, mial super foty z tej swiatyni.

Dlugo byles w Kambodzy? jak wrazenia?

• drprzem Re: Pozdrowienia z Hong Kongu 22.02.07, 20:55
              to niewiele brakowało abysmy spotkali sie na tej Kubie - ja tez w styczniu
              miałem tam lecieć ale z uwagi ze dorwałem super oferte na Sri Lanke to
              poleciałem w drugim kierunku. Ale proawdopodobnie na koniec marca lece na Kube
              (lub Meksyk jak bedzie w dobrej cenie) bo jednak karaiby to karaiby... Na
              Dominkanie bardzo mi sie podobało - Kuba to wprawdzie nie Dominnikana ale mysle
              ze bedzie podobnie. No i chetnie obejrze sobie ten skansen pełen absurdów :)
              Póki Fidel jeszcze zyje i trzyma wszystkich za mordy bo jak wykorkuje to ten
              absurdalny skansen rozsypie sie jak domek z kart.
              Niezdzwiłbym sie nawet jakby tam rewolucja wybuchła bo ile mozna zyc w takiej
              biedzie i niewoli - piękna pogoda ładne plaze to za mało.... chociaz w KRLD
              nawet tego nie mają :(
              • bugsior Re: Pozdrowienia z Hong Kongu 22.02.07, 21:02
                Myslalem, ze na Kubie juz od kilku dekad trwa rewolucja...
          • drprzem Re: Pozdrowienia z Hong Kongu 22.02.07, 20:59
            to niewiele brakowało abysmy spotkali sie na tej Kubie - ja tez w styczniu
            miałem tam lecieć ale z uwagi ze dorwałem super oferte na Sri Lanke to
            poleciałem w drugim kierunku. Ale proawdopodobnie na koniec marca lece na Kube
            (lub Meksyk jak bedzie w dobrej cenie) bo jednak karaiby to karaiby... Na
            Dominkanie bardzo mi sie podobało - Kuba to wprawdzie nie Dominnikana ale mysle
            ze bedzie podobnie. No i chetnie obejrze sobie ten skansen pełen absurdów :)
            Póki Fidel jeszcze zyje i trzyma wszystkich za mordy bo jak wykorkuje to ten
            absurdalny skansen rozsypie sie jak domek z kart.
            Niezdzwiłbym sie nawet jakby tam rewolucja wybuchła bo ile mozna zyc w takiej
            biedzie i niewoli - piękna pogoda ładne plaze to za mało.... chociaz w KRLD
            nawet tego nie mają :(

• chaseyo Re: Pozdrowienia z Hong Kongu 22.02.07, 21:12
              wiesz co, wydaje mi sie ze Kuba jest duzo bardziej atrakcyjeniejsza od
              Dominikany. Te auta- przecietne warte conajmniej 30.000 euro.
              Mam tu na mysli te odpicowane szefrolety, cadilaci, fordy z lat 50 tych w
              narpawde dobrym stanie, wolgi, lady maja napweno mniejsza wartosc chociaz by z
              tego powodu ze sa mlodsze... sporo starych aut jest naprawde w dobrym stanie.

Plaze - istny raj.
              Polecam zwiedzic Havane, Trynidad, no i oczywiscie Guantanamo.
              Warto tez zajrzec do fabryki cygar naprzyklad w Pinar del Rijo. Kubanczycy
              produkuja najlepsze cygara na swiecie.

Nie polecam Varadero... nic tam ciekawego nie ma poza jednym domkiem - a
              wlasciwie willa- tego gangstera Al Capone - robi wrazenie. Plaze wszedzie sa
              piekne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka