untochables 27.01.07, 07:05 po 30 godzinach dotarlem do hong kongu a zaraz wylatuje do tajlandi potem kambodza jeszcze raz pozdrawiam z lotniska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hamhung Re: Pozdrowienia z Hong Kongu 27.01.07, 18:47 Powodzenia w podróży. Unikaj przeziębionego drobiu, bo mówią ze grypa się odzywa. Czy po powrocie można liczyć na nowy wątek fotograficzny na Forum? Odpowiedz Link Zgłoś
drprzem Re: Pozdrowienia z Hong Kongu 30.01.07, 08:00 Ja z koleji juz wróciłem Z Sir Lanki kilka dni temu. Odpowiedz Link Zgłoś
kapral160 Pozdrowienia z Indii 07.02.07, 09:02 Lubimy Azję... :) Pozdrawiam z Indii! Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Pozdrowienia z Hong Kongu 09.02.07, 08:44 fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,56990355.html zaczynam wstawiac foty z kambodży zachęcam do oglądania Odpowiedz Link Zgłoś
chaseyo Re: Pozdrowienia z Hong Kongu 22.02.07, 19:48 jak sie pochwalic to wszyscy. ja bylem w styczniu na Kubie. korzystalem tam miedzy innymi ze sluzby zdrowia - mialem maly wypadek podczas kompieli w morzu... sluzba zdrowia dziala nienagannie. Coz... Po powrocie do Krakowia nagla zmiana temperatur... maly miksik he he. Odpowiedz Link Zgłoś
chaseyo Re: Pozdrowienia z Hong Kongu 22.02.07, 20:03 untochables Jeszcze nie przejzalem wszystkich fotek. byles moze w Angkor Wat? Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Pozdrowienia z Hong Kongu 22.02.07, 20:29 oczywiście Ankor wraz z S21 to najważniesze miejsca w Kambodży nie mów że byłeś w Varadero ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chaseyo Re: Pozdrowienia z Hong Kongu 22.02.07, 20:46 Oczywiscie ze bylem w Varadero... Ale zwiedzilem tez ta prawdziwa Kube jak okolice Havany, Pinar del Rijo, Cienfuegos (okolice polwyspu zapata), Santa Clara, Camguey, Holguin, santiago de Cuba , guantanamo oczywiscie. Mozna powiedziec ze zjechalem cala Kube. Spotkalem dwa tygodnie temu goscia w Zakopanem, mial super foty z tej swiatyni. Dlugo byles w Kambodzy? jak wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś
drprzem Re: Pozdrowienia z Hong Kongu 22.02.07, 20:55 to niewiele brakowało abysmy spotkali sie na tej Kubie - ja tez w styczniu miałem tam lecieć ale z uwagi ze dorwałem super oferte na Sri Lanke to poleciałem w drugim kierunku. Ale proawdopodobnie na koniec marca lece na Kube (lub Meksyk jak bedzie w dobrej cenie) bo jednak karaiby to karaiby... Na Dominkanie bardzo mi sie podobało - Kuba to wprawdzie nie Dominnikana ale mysle ze bedzie podobnie. No i chetnie obejrze sobie ten skansen pełen absurdów :) Póki Fidel jeszcze zyje i trzyma wszystkich za mordy bo jak wykorkuje to ten absurdalny skansen rozsypie sie jak domek z kart. Niezdzwiłbym sie nawet jakby tam rewolucja wybuchła bo ile mozna zyc w takiej biedzie i niewoli - piękna pogoda ładne plaze to za mało.... chociaz w KRLD nawet tego nie mają :( Odpowiedz Link Zgłoś
bugsior Re: Pozdrowienia z Hong Kongu 22.02.07, 21:02 Myslalem, ze na Kubie juz od kilku dekad trwa rewolucja... Odpowiedz Link Zgłoś
drprzem Re: Pozdrowienia z Hong Kongu 22.02.07, 20:59 to niewiele brakowało abysmy spotkali sie na tej Kubie - ja tez w styczniu miałem tam lecieć ale z uwagi ze dorwałem super oferte na Sri Lanke to poleciałem w drugim kierunku. Ale proawdopodobnie na koniec marca lece na Kube (lub Meksyk jak bedzie w dobrej cenie) bo jednak karaiby to karaiby... Na Dominkanie bardzo mi sie podobało - Kuba to wprawdzie nie Dominnikana ale mysle ze bedzie podobnie. No i chetnie obejrze sobie ten skansen pełen absurdów :) Póki Fidel jeszcze zyje i trzyma wszystkich za mordy bo jak wykorkuje to ten absurdalny skansen rozsypie sie jak domek z kart. Niezdzwiłbym sie nawet jakby tam rewolucja wybuchła bo ile mozna zyc w takiej biedzie i niewoli - piękna pogoda ładne plaze to za mało.... chociaz w KRLD nawet tego nie mają :( Odpowiedz Link Zgłoś
chaseyo Re: Pozdrowienia z Hong Kongu 22.02.07, 21:12 wiesz co, wydaje mi sie ze Kuba jest duzo bardziej atrakcyjeniejsza od Dominikany. Te auta- przecietne warte conajmniej 30.000 euro. Mam tu na mysli te odpicowane szefrolety, cadilaci, fordy z lat 50 tych w narpawde dobrym stanie, wolgi, lady maja napweno mniejsza wartosc chociaz by z tego powodu ze sa mlodsze... sporo starych aut jest naprawde w dobrym stanie. Plaze - istny raj. Polecam zwiedzic Havane, Trynidad, no i oczywiscie Guantanamo. Warto tez zajrzec do fabryki cygar naprzyklad w Pinar del Rijo. Kubanczycy produkuja najlepsze cygara na swiecie. Nie polecam Varadero... nic tam ciekawego nie ma poza jednym domkiem - a wlasciwie willa- tego gangstera Al Capone - robi wrazenie. Plaze wszedzie sa piekne. Odpowiedz Link Zgłoś