ariadna-enta Re: mam pytanie 25.02.07, 22:18 za wcześnie mi się kliknęło mam pytanie do większości na tym forum czy was już dokładnie pogięło z tymi Żydami i Izraelem. Codziennie po 20 wątków o jednym i tym samym. Czy kużwa na tym świecie już nic się nie dzieje,że w kółko nawijacie o jednym i tym samym.Macie mózgi zainfekowane czy jaka cholera? Jesteście nudni jak flaki z olejem. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: mam pytanie 25.02.07, 22:25 niektolrzy preferuja prosty podział... albo jestes z nami, albo przeciw nam! Stad tak tu jest, prosta deklaracja! Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: mam pytanie 25.02.07, 22:30 Skonczylas czy ci sie znowu kliknelo ??? ============================================================================== za wcześnie mi się kliknęło mam pytanie do większości na tym forum czy was już dokładnie pogięło z tymi Żydami i Izraelem. Codziennie po 20 wątków o jednym i tym samym. Czy kużwa na tym świecie już nic się nie dzieje,że w kółko nawijacie o jednym i tym samym.Macie mózgi zainfekowane czy jaka cholera? Jesteście nudni jak flaki z olejem. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum mam odpowiedz 25.02.07, 22:36 Jak tutejsze nader liczne komando koszerne zastapi komando boliwijskie to bedzie codziennie 20 watkow o Boliwii. Mozesz mi wierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: mam odpowiedz 25.02.07, 23:15 goldi i cała reszta tym koszernym komandem to chyba wy jesteście bo to nie Żydzi,ale właśnie wy otwieracie te wątki. Co do diabła żyć bez nich nie możecie? chyba tak bo jak by nie oni to o czym biedacy byście tu pisali. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re:ariadna-enta 25.02.07, 23:19 chyba tak bo jak by nie oni to o czym biedacy byście tu pisali. Na przyklad o Slazakach i przybledach.Tez ciekawy temat?! Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re:ariadna-enta 25.02.07, 23:36 goldi właśnie policzyłam dzisiaj i wiem co mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: mam odpowiedz 25.02.07, 23:22 ariadna-enta napisała: > goldi i cała reszta tym koszernym komandem to chyba wy jesteście > bo to nie Żydzi,ale właśnie wy otwieracie te wątki. Przejrzyj lepiej forum i zobacz ile watkow jest zakladanych przez komando koszerne i dla porownania ile przez komando boliwijskie (albo rosyjakie albo kambodzanskie). Daj znac jak policzysz roznice. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: mam pytanie 25.02.07, 22:47 Czy kużwa na tym świecie już nic się nie dzieje,że w kółko nawijacie o jednym i tym samym.Macie mózgi zainfekowane czy jaka cholera? Jesteście nudni jak flaki z olejem. Tego SLazacy< nie uzywaja!A ZYdzi zawsze maja swoje problemy ktorych w Izraelu lub w swoim gronie rozwiazac nie potrafia, Dlatego proswza Polakow o pomoc.Mam racje Zydziadka????????! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: mam pytanie 25.02.07, 23:21 ty grzesiu der germanski, jedno co umiesz to pluc i klamac. ariadna nie jest zydowka, tak ze ci troche poszla w bok, ta twoja zydziadka. nu, ale ona innego sorta polka.. ona polka, a ty zwykly polaczek.... robactwo polskie, jak sie dzisiaj nauczylam z postu twojego przyjaciela.... nic tylko ryjesz w ziemi bo na nic innego cie nie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
behamot3 Re: mam pytanie 25.02.07, 23:24 nie masz racji szkopiszczu , mnie tam nie obrazisz akurat , bo jestes za malutki, a nauczono mnie nie pluc na starych i kalekich wiec sie nie odszczekne bo i po co, sam zgnijesz , bo i tak juz czas na ciebie przybledo slaska. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: mam pytanie 26.02.07, 00:44 grzesiu uderz w stół ,a nożyce się otworzą. Wiedziałam,że jedynym argumentem u takich jak ty będzie nazywanie wszystkich,którzy mają wyżej uszu waszych zawodzeń Żydami. Jesteście do bólu przewidywalni. Odpowiedz Link Zgłoś