waldbaum 01.03.07, 12:12 www.haaretz.com/hasite/images/iht_daily/D010307/nablus2.jpg Byli SSmani a kamienie rzucaly dzieci zydowskie naprzyklad w getto warszawskim co by sie stalo? Odpowiedzcie piszaczy iSSrael jesli macie troche jaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: Gdyby w tych autach 01.03.07, 12:28 gdyby babcia miala wasy to by byla dziadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: to by bylo to samo+ 01.03.07, 13:43 Gdyby w tych autach Byli SSmani a kamienie rzucaly dzieci polskie naprzyklad w w powstaniu warszawskim co by sie stalo? Ano moze matki Polki przeistoczylyby sie w zywe tarcze, Jak te arabskie. Odpowiedz Link Zgłoś
waldbaum Re: to by bylo to samo+ 01.03.07, 18:40 1ja napisał: > Gdyby w tych autach Byli SSmani a kamienie rzucaly dzieci polskie naprzyklad w > w powstaniu warszawskim > co by sie stalo? > Ano moze matki Polki przeistoczylyby sie w zywe tarcze, > Jak te arabskie. Jestes naiwny czy udajesz? Matki moga zaslaniac dzieci przed wojskiem cywilizowanym.Wedlug ciebie SS by nie zabilo matek i dzieci. Czy widziales na tym zdjeciu z Napluse matki arabskie zaslaniajace dzieci? Jest taka sama zbrodnia strzelanie do dzieci zydowskich jak arabskich.Ale Niemcy strzelali systematycznie.Wiec piszacy IDF=SS jest albo slaby na umysle albo zażartym obronca SS. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: to by bylo to samo 01.03.07, 19:35 1ja napisał: > Ano moze matki Polki przeistoczylyby sie w zywe tarcze, > Jak te arabskie. A co ty bys zrobil, gdyby SS-man celowal w twoje dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
waldbaum Re: Gdyby w tych autach 01.03.07, 18:28 waldbaum napisał: > www.haaretz.com/hasite/images/iht_daily/D010307/nablus2.jpg > Byli SSmani a kamienie rzucaly dzieci zydowskie naprzyklad w getto warszawskim > co by sie stalo? > Odpowiedzcie piszaczy iSSrael jesli macie troche jaj. Widzisz jesli o mnie chodzi jestem pewien ze po paru sekundach nie byloby zywego dziecka na ulicy.To wlasnie jedna z roznic miedzy SS i Cahal. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Gdyby w tych autach 01.03.07, 19:54 waldbaum napisał: > Widzisz jesli o mnie chodzi jestem pewien ze po paru sekundach nie byloby zyweg > o > dziecka na ulicy.To wlasnie jedna z roznic miedzy SS i Cahal. Acha...? Two stone throwers, 18-year-old Hani Smadi and Ezzedine Kmeil, 16, were killed in the same village soon after. news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/6058652.stm After joining the ritual stone-throwing against Israeli soldiers, 15-year-old Saber Berash would go to his aunt's house to wash,(...) Then one day Saber did not return: his stone had been answered with a bullet. news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/1343046.stm Odpowiedz Link Zgłoś
waldbaum Re: Gdyby w tych autach 01.03.07, 20:51 goldbaum napisał: > waldbaum napisał: Widzisz jesli o mnie chodzi jestem pewien ze po paru sekundach nie byloby zywego dziecka na ulicy.To wlasnie jedna z roznic miedzy SS i Cahal. > > Acha...? > > Two stone throwers, 18-year-old Hani Smadi and Ezzedine Kmeil, 16, were killed > in the same village soon after. Te wiadomości pochodzą ze źródeł arabskich.Możesz jednak sprawdzić wiadomości ze strony UNO nic nie mówią o "dzieciach" 16 i 18 to letnich zabitych w tym dniu. Gdybyś siedział w command car i widział tego rodzaju "dzieci" rzucjace jakieś obiekty to skąd byś wiedział czy to były kamienie czy granaty? > After joining the ritual stone-throwing against Israeli soldiers, 15-year-old > Saber Berash would go to his aunt's house to wash,(...) Then one day Saber did > not return: his stone had been answered with a bullet. Jestem bardzo niedawno na tym forum ale jak dotąd podaje się często pól-prawdy. Po RYTUALNYM rzucaniu kamieniami przeciwko żołnierzom izraelskim 15to letni Saber nie poszedł do swojej ciotki..jak zwykle.Wniosek ciotki i Twoj został zabity przez Izraelczykow. Odpowiedz bez wykrecan: Czy znasz dużo wojsk które by pozwoliły aby w nich rzucano rytualnie kamieniami? Przez ile sekund mogły by rzucać polskie(żydowskie) dzieci kamieniami na żołnierzy niemieckich ? Dlaczego pisze na tym Forum bo parę razy w Belgii i Dani odmówiono mi podania reki jako Polakowi.Zaczynamy się organizować przeciwko pseudo-Polakom z Ameryki czy innej Australii aby za ich dzialanosc nie pluto nam w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Gdyby w tych autach 02.03.07, 08:43 waldbaum napisał: > Te wiadomości pochodzą ze źródeł arabskich. Te wiadomosci pochodza z BBC, jednego z najsolidniejszych serwisow informacyjnych na swiecie. > Gdybyś siedział w command car i widział tego rodzaju "dzieci" rzucjace jakieś > obiekty to skąd byś wiedział czy to były kamienie czy granaty? Acha. Czyli wcale nie zabijaja ale jednak zabijaja bo moze byc.... granat? Moze zdecydujesz sie najpierw, jaki rodzaj kitu chcesz zasuwac, zanim zaczniesz - go zasuwac? > Odpowiedz bez wykrecan: > Czy znasz dużo wojsk które by pozwoliły aby w nich rzucano rytualnie > kamieniami? Oddzialy specjalne policji europejskich jest obrzucana reguralnie (rytualnie) podczas demonstracji albo po meczach kamieniami i nie tylko. Bo rowniez butelkami z benzyna, stalowymi sztachetami a nawet tasakiem, jak jakis czas temu w Poznaniu. > Przez ile sekund mogły by rzucać polskie(żydowskie) dzieci kamieniami na > żołnierzy niemieckich ? Dzieciak, ktory dostal kule od tzw. "zolnierza" sraelskiego, za to, ze podszedl do plotu nawet nie wzial kamienia do reki. Gral z kolegami w pilke. > Dlaczego pisze na tym Forum bo parę razy w Belgii i Dani odmówiono mi podania > reki jako Polakowi. Tobie rowniez nie podalbym reki. Szkoda, ze podajesz sie za Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
picard2 Re: Gdyby w tych autach 02.03.07, 10:14 goldbaum napisał: > waldbaum napisał: > > > Te wiadomości pochodzą ze źródeł arabskich. > > Te wiadomosci pochodza z BBC, jednego z najsolidniejszych serwisow > informacyjnych na swiecie. To prawda ale zawsze sa male dodatki o ktorych zapominasz.W pierwszym wypadku pisze"ze zrodel arabskich".W drugim "wedlug rodziny". Zapomniales ze istniejana Internecie inne zrodla naprzyklad dzienne raporty UNO > Gdybyś siedział w command car i widział tego rodzaju "dzieci" rzucjace ja > kieś obiekty to skąd byś wiedział czy to były kamienie czy granaty? > > Acha. Czyli wcale nie zabijaja ale jednak zabijaja bo moze byc.... granat? > Moze zdecydujesz sie najpierw, jaki rodzaj kitu chcesz zasuwac, zanim zaczniesz - go zasuwac? Ja pisalem o dzieciach a nie o doroslych i zadalem ci pytanie co bys ty zrobil. > > > Odpowiedz bez wykrecan: > > Czy znasz dużo wojsk które by pozwoliły aby w nich rzucano rytualnie > > kamieniami? > > Oddzialy specjalne policji europejskich jest obrzucana reguralnie (rytualnie) > podczas demonstracji albo po meczach kamieniami i nie tylko. Bo rowniez > butelkami z benzyna, stalowymi sztachetami a nawet tasakiem, jak jakis czas tem w Poznaniu. To nie sa specjalne oddzialy policji specjalne ale zwykli zolnierze.Widzialem w Hamburgu interwencje policji przeciwko kibicom ktorych potem wywiozly karetki pogotowia. wojsk > > > Przez ile sekund mogły by rzucać polskie(żydowskie) dzieci kamieniami na > > żołnierzy niemieckich ? Nie odpowiedziales. > Dzieciak, ktory dostal kule od tzw. "zolnierza" sraelskiego, za to, ze podszedl do plotu nawet nie wzial kamienia do reki. Gral z kolegami w pilke. podaj link. > Dlaczego pisze na tym Forum bo parę razy w Belgii i Danii odmówiono mi pod > ania reki jako Polakowi. > > Tobie rowniez nie podalbym reki. Szkoda, ze podajesz sie za Polaka. Skad wiesz ze bie jestem Polakiem po za tym ja specjalnie nie wyciagalem do ciebie reki. Policz ilosc bledow ortograficznych w twoim poscie. > > Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Gdyby w tych autach 02.03.07, 11:07 picard2 napisał: > To prawda ale zawsze sa male dodatki o ktorych zapominasz.W pierwszym wypadku > pisze"ze zrodel arabskich".W drugim "wedlug rodziny". I co w tym dziwnego? Myslisz, ze reporterzy BBC donosza tylko o tych zdarzeniach, ktore przezywaja live? A moze chcesz powiedziec, ze BBC powinno odrzucac lub traktowac jako niewiarygodne informacje pochodzace ze zrodel okreslobnych grup etnicznych lub "ras"? Chcesz moze powaznie dowodzic, ze tzw. "zolnierze" sraelscy nigdy nie zabili dzieci rzucajacych w nich kamieniami? Linki, ktore podalem byly pierwsze z brzegu. Lepiej sie zastanow co chcesz w ogole udowodnic bo moge poszkac staranniej. > Ja pisalem o dzieciach a nie o doroslych i zadalem ci pytanie co bys ty > zrobil. 15- i 16-latki to (nie tylko wedlug prawa) dzieci. Czy ci sie to podoba czy nie. > To nie sa specjalne oddzialy policji specjalne ale zwykli zolnierze. Nie jest ci glupio uciekac do tak idiotycznych wykretow? Ci tzw. "zolnerze" w takich sytuacjach spelniaja funkcje policyjne. Jesli nie sa do nich wystarczajaco przygotowani i wpadaja w panike to odpowiedzialnosc ponosi za to ten, kto ich tam poslal. I to zupelnie obojetne jaki nosza mundur. Jesli panstwo sankcjonuje takie mordy (jak w izraelu) to dowodzi tylko, ze jest panstwem zbrodniczym. > Widzialem w Hamburgu interwencje policji przeciwko kibicom ktorych potem > wywiozly karetki pogotowia No i co? Czyzbys myslal, ze starcia policji z wysportowanymi chuliganami za podwieczorek przy kawie? Pytanie brzmi: Ilu widziales zabitych ostra amunicja? Czegos chyba nie zrozumiales w tym Hamburgu. > podaj link. www.haaretz.com/hasen/spages/823784.html Ciekawe co tym razem uznasz w tym linku za "niekoszerne" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk odpowiem Ci, islamski pajacu : 02.03.07, 11:10 To wtedy rodzice sprawili by im w domu porzadne lanie na gola d... za to, ze ryzykuja utrate zycia. W Polsce rodzice (zazwyczaj) kochaja swoje dzieci i zycie ich jest im drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Widzisz "islamski pajacu"? :-) 02.03.07, 11:23 Dostales nawet "riposte" od jojot-kaki. Jak zwykle z reszta reka w nocnik :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mustafa.goldbaum co z toba mustafa-g? 02.03.07, 11:25 Przejrzyj sie w swoim lustrze! To w Polsce dzieci kiedys rzucaly kamieniami w SS? Byly takie glupie, czy rodzice im na to pozwalali? Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_kossakowskij co z toba maly.jasiu? To co zwykle? 02.03.07, 11:28 Odlot? Znow sie pogubiles biedaku? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mustafa.goldbaum jasio cie znowu wzial od tylu, mustafa-g? 02.03.07, 11:33 podac ci jego adres, skoro tak za nim tesknisz? dobrze ci zrobil ostatnio? juz podaje... ale najpierw powiedz, ty mala anty-zydoska bidulinko, czy polskie dzieci, nie byly tak glupie, czy tez byly pilnowane przez kochajacych rodzicow, ze nie rzucaly kamieniami w samochody niemieckich okupantow? a tu masz adres jasia: zycze przyjemnego kontaktu 3-go stopnia (od tylu, czy lubisz inaczej?) _______________________________________________________________________________ Dlaczego Polacy maja dobra opinie o zydach? Autor: Gosc: Jasio IP: *.ipt.aol.com Data: 31.01.2004 16:07 zarchiwizowany Ø Dlatego ze nie znaja wlasnej historii.> Ø Dlatego ze nie doznali zyda na wlasnej skorze. > Dlatego ze sa latwymi ofiarami wlasnej naiwnosci i cudzej propagandy.> Ø Dlatego ze... >> Litania moglaby b nie miec konca! Ø · Dlaczego Polacy maja dobra opinie o zydach? · - Gosc: Jasio 31.01.2004 16:07 Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_kossakowskij Ciagle marzysz maly.jasiu? Publicznie? 02.03.07, 11:40 Choc sam przyznles na forum "kobieta", ze mozesz spac wylacznie na brzuchu? Odpowiedz Link Zgłoś
mustafa.goldbaum mustafa-g, a co u twoich islamskich bandytow? 02.03.07, 11:43 z teheranu? mocno trzesa tylkami przed nalotami? wiesz cos na ten temat, ty mala anty-amerykanska bidulinko? Odpowiedz Link Zgłoś
picard2 Czy mozna dyskutowac inaczej na FS 02.03.07, 12:12 To odnosi sie do Goldbauma.W moim poscie nie ma slowa "glupi" ani "masz reke w nocniku"...itd.Podaje argumenty -w paru postach porownujesz postepowanie zolnierzy izraelskich do SS stad moje pytanie. -wedlug doniesien arabskich ginie w Transjordanii i Gazie dziennie ~50 osob wiec uzywam statystyk UNO nie ze wzgledow rasowych ale aby to sprawdzic Forum Swiat jest dostepne dla wszystkich i szczegolnie dla dziennikarzy zagranicznych gdzie napisano juz kilka artykulow o patologiznym antysemityzmie Polakow .Ja moga dyskutowac o wszystkim ale nie z kazdym a szegolnie wykluczam forumowiczow wulgarnych i ordynarnych.Natomiast najczesceiej nie ma tutaj dyskusji ale sady z dobrej albo zlej woli na to nalezy odpowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Czy mozna dyskutowac inaczej na FS 02.03.07, 12:23 Az tak bardzo jestes wzburzony slowem "glupi", ktorego wcale nie uzylem? Cale szczescie, ze zupelnie - jak widac - nie bulwersuje cie nazwanie cie przez innego forumowicza "islamskim pajacem". :-) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Czy mozna dyskutowac inaczej na FS 02.03.07, 12:24 Islamski pajac to konstatacja rzeczywistosci, a nie epitet. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Czy mozna dyskutowac inaczej na FS 02.03.07, 12:29 Mozliwe. Nie wiem tylko, czy waldbaum sie z tego ucieszy czy tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mustafa.goldbaum Re: Czy mozna dyskutowac inaczej na FS 02.03.07, 12:37 goldbaum napisał: > Mozliwe. Nie wiem tylko, czy Waldbaum sie z tego ucieszy, czy tez nie. waldbaum te mala podpuszke zrozumie... a ty nie musisz, mustafa.g :))) PS. Z tych nerwow nie zapominaj o interpunkcji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_kossakowskij Re: Czy mozna dyskutowac inaczej na FS 02.03.07, 12:42 Jasne maly.jasiu, "podpuszka" - czyli jak zwykle gdy zmoczysz :-) P.S. To straszne, ze mozesz spac tylko na brzuchu..... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Czy mozna dyskutowac inaczej na FS 02.03.07, 12:47 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/5,53600,3885050.html?i=10 Odpowiedz Link Zgłoś
mustafa.goldbaum a ciebie bulwersuje, mustafa-g? 02.03.07, 12:28 mustafa.goldbaum napisał: > Cale szczescie, ze zupelnie - jak widac - nie bulwersuje cie nazwanie przez innego forumowicza "islamskim pajacem". podkladanie bomb przez islamskich bandytow z hamasu pod niewinnych ludzi? fakt, trzeba przyznac, ze dzieki budowie MURU ten proceder nieco ustal, co? to przydal sie ten MUR, czy nie? jak myslisz, mustafa-g? Odpowiedz Link Zgłoś
mustafa.goldbaum mozna :))) 02.03.07, 12:25 na islamskie pajace typu: mars, mirmil, mustafa-goldbaum, cepkolodziej po prostu nalezy nie zwracac uwagi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: mozna :))) 02.03.07, 12:39 A dlaczego nie? Moj wrodzony hedonizm sprawia, ze nie moge sobie czasem odmowic tej czystej rozrywki 'rozmawiania' z nimi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mustafa.goldbaum Re: mozna :))) 02.03.07, 12:41 koneserow sztuki islamskiej, jak Ty i ja - wylaczam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: mozna :))) 02.03.07, 12:43 Ja w islamie jestem zakochany po uszy:))) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/5,53600,3885050.html Jak ich nie kochac? Nu kak? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: mozna :))) 02.03.07, 12:46 O tutaj: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/5,53600,3885050.html?i=3 Odpowiedz Link Zgłoś
mustafa.goldbaum Re: mozna :))) 02.03.07, 12:47 absztyfikant napisał: > Ja w islamie jestem zakochany po uszy:))) > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/5,53600,3885050.html > Jak ich nie kochac? Nu kak? > tez jak i islamuski chetnie gotuje, wiec rowniez chetnie operuje nozem :))) www.lj.com.pl/a/markus/graphics/kucharz.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_kossakowskij Re: mozna :))) 02.03.07, 12:43 mustafa.goldbaum napisał: > po prostu nalezy nie zwracac uwagi :))) Dokladnie jak ty jasiu.... I widac to nie tylko na tym watku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mustafa.goldbaum Re: mozna :))) 02.03.07, 13:01 Lubie kuchnie chinska, wiec tez chetnie operuje nozem - i to mnie laczy z tymi islamuskami :))) Jest tez jednak pewna roznica: - nozem operuje wylacznie w celach kulinarnych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_kossakowskij Re: mozna :))) 02.03.07, 13:04 No fajnie... Teraz tylko jeszcze napisz, dlaczego mozesz spac tylko na brzuchu? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum jasiu! Nie badz taki! 03.03.07, 08:16 Napisz, dlaczego mozesz spac tylko na brzuchu? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum I co waldbaum? 02.03.07, 12:59 Az tak trudno bylo? No ale jak ci tu przekonywac ze tzw. "zolnierze" sraelscy sa w czyms lepsi od SS-manow, skoro zupelnie bezkarnie i z pelnym przyzwoleniem tego tzw. "panstwa" morduja bezbronne dzieci? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=58249962&a=58313627 Odpowiedz Link Zgłoś
mustafa.goldbaum i co, mustafa-g? 02.03.07, 13:04 i jak tu przekonywac, ze rodzice dzieci islamskich sa przezorni, skoro pozwalaja im rzucac kamieniami w obce wojsko, skoro wiedza, ze moze sie to skonczyc tragicznie? Nie zal im wlasnych dzieci, czy jak? jak myslisz, mustafa-g? PS. popatrz w swoje lustro :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_kossakowskij :-)))) 02.03.07, 13:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=58249962&a=58319620 Odpowiedz Link Zgłoś
mustafa.goldbaum wla$$nie, mustafa.goldbaum :))) 02.03.07, 13:19 na siebie nie zwracaj uwagi :))) patrz tylko w swoje lustro. PS. jak myslisz , (porozmawiajmy w koncu o sprawach powaznych...) ktorzy bandyci islamscy sa wiekszymi przyglupami? ci z hamas, czy ci z hisbollah? Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_kossakowskij no dobrze maly.jasiu... 02.03.07, 13:25 Dosyc ci juz dzisiaj poswiecilem czasu. Baw sie dalej sam i pamietaj - spij tylko na brzuchu! Z reszta co ja pisze - inaczej przeciez nie mozesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mustafa.goldbaum jasio, co ci zrobil dobrze od tylu, byl maly? 02.03.07, 13:28 powaznie mowisz, mustafa.goldbaum? a wcale to z jego tekstu nie wynika, ze on taki maly... sam zobacz : Dlaczego Polacy maja dobra opinie o zydach? Autor: Gosc: Jasio IP: *.ipt.aol.com Data: 31.01.2004 16:07 zarchiwizowany Ø Dlatego ze nie znaja wlasnej historii.> Ø Dlatego ze nie doznali zyda na wlasnej skorze. > Dlatego ze sa latwymi ofiarami wlasnej naiwnosci i cudzej propagandy.> Ø Dlatego ze... >> Litania moglaby b nie miec konca! Ø · Dlaczego Polacy maja dobra opinie o zydach? - Gosc: Jasio 31.01.2004 16:07 Odpowiedz Link Zgłoś