Dodaj do ulubionych

Rosja ściga czeczeńskich liderów

IP: *.worldbank.org 08.05.03, 19:37
Lapac bandytow
Obserwuj wątek
    • Gość: Mikael Re: Rosja ściga czeczeńskich liderów IP: *.futuro.zax.pl 08.05.03, 21:45
      Sam jesteś bandyta.
      (szef wie że zamiast pracować wypisujesz bzdury na forum?)
    • Gość: U_Bolt Re: Rosja ściga czeczeńskich liderów IP: 81.12.1.* 09.05.03, 09:09
      Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Lapac bandytow

Czas ku temu najwyzszy. Better late than never...
      • Gość: Borzik Kto kogo zlapie. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 10:14

Rzad i Prokuratura Iczkerii
        scigaja listami gonczymi nastepnych osobnikow:

Putin
        Jelcin
        Graczow (mieszka na terenie jednostki wojskowej pod Tula)
        Szamanow
        Budanow
        Troszew
        Rohlin Lew (zostal zlikwidowany)
        Jegorow (zniknal bez sladu,chodzą pogloski ze zmarl)
        Kadyrow Muslim
        Zawgajew Dokku
        Jerin
        Ruszajlo
        Patruszew
        Stiepaszyn
        Iwanow Igor
        Iwanow Sergej
        Kozyriew Andrej
        Barsukow
        Korżakow

dalszy ciag nastąpi

• Gość: Borzik Wskazowki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 10:35

Ważna informacja

lamro.org/audio/gr-paris/Track10.mp3
    • Gość: Tomson To jest moralna wyższość Rosji na USA. IP: *.ds.pg.gda.pl 09.05.03, 10:49
      Gdy Amerykanie podejrzewają jakiś kraj o ukrywanie byłych członków irackiego
      rządu, to odrazu grożą wojną (Syria). Potrafią nawet za samo podejrzenie
      przeworzenia swych wrogów ideologicznych ostrzelać niezależnych dyplomatów
      (ostrzelanie ewakuujących się członków rosyjskiej ambasady). A ogólnie o wiele
      bardziej uzasadnione jest tłumienie bandyckiego,islamskiego powstania w
      zbuntowanej republice i wszystkie związane z tym działania, niż atakowanie
      niezależnych i suwerennych państw w celach rabunkowych (ropa iracka).
      • Gość: Borzik a tu jest pokazana twoja durnota IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 11:13
        www.chechenpress.com/foto/zhertvy/vypusk_03.shtml
        • terra0 The page cannot be displayed 09.05.03, 11:57
          Nie chcę być złośliwym, ale co się stało z kavkazcentrem? Znow dopadli?
          • Gość: Borzik Re: The page cannot be displayed IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 22:16
            witam.Na razie nie dziala.Tak juz bywalo i nie raz,i wcale
            zlosliwym nie jestes.Ale na wszystko swoj czas i wola boska.
        • Gość: antysowieticus Re: a tu jest pokazana twoja durnota IP: *.dip.t-dialin.net 09.05.03, 12:03
          Borzik te zdjecia sa bardzo smutne i tragiczne...nawet dzieci sa
          przez ruskich zabijane....nie bede tym razem komentowal!
          • Gość: Tomson To są ciemniaki ofiary czeczeńskich bandytów, IP: *.ds.pg.gda.pl 09.05.03, 14:29
            a nie rosyjskiej armii. Rosjanie właśnie próbują ukrócić w Czeczeni taki
            bestialstwo.
            • Gość: antysowieticus Re: To są ciemniaki ofiary czeczeńskich bandytów, IP: *.dip.t-dialin.net 09.05.03, 19:53
              ty jestes poprostu pojebany i juz nic ci nie pomoze!
              • Gość: Borzik Re: To są ciemniaki ofiary czeczeńskich bandytów, IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 22:20
                post "przeczytaj to" -oczywiscie nie do ciebie.
                pozdrawiam
              • Gość: Tomson Prawda w oczy kole? IP: *.ds.pg.gda.pl 10.05.03, 17:01
                Na pocieszenie powiem ci, że Ruscy też tak reagowali gdy dowiedzieli się że w
                katyniu mordował Stalin a nie naziści.
                • Gość: Borzik PYTANIE DO WSZYSTKICH IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 19:50
                  W zdaniu "Prawda oczy kole" o ile dobrze wiem
                  trzeba pisac KOLI? Czy sie mylę?W klawiaturze litera "i" od "L"
                  jest znacznie bliżej niż "e".Jest to bląd typowy raczej dla
                  tych co ze wschodu..To ty jestes kacapkiem Thomsonie?Jasssne
                  że kole.He.

wiesz co kacapie,
                  masz tu jedno zdiecia,zgadnij kto na nim jest

www.amina.com/people/kent81.jpg
                  no i paszol ty.
                  • Gość: Tomson Re: PYTANIE DO WSZYSTKICH IP: *.ds.pg.gda.pl 10.05.03, 20:46
                    Gość portalu: Borzik napisał(a):

> W zdaniu "Prawda oczy kole" o ile dobrze wiem
                    > trzeba pisac KOLI? Czy sie mylę?W klawiaturze litera "i" od "L"
                    > jest znacznie bliżej niż "e".Jest to bląd typowy raczej dla
                    > tych co ze wschodu..To ty jestes kacapkiem Thomsonie?Jasssne
                    > że kole.He.

Cóż za "inteligencja". Taki długi tok myślowy to chyba za dużo jak na twoje
                    możliwości, z drugiej strony takie idiotyczne wnioski pasują do ciebie jak
                    ulał. Ktoś ci chyba pomógł w tym "rozumowaniu" prawda?

> wiesz co kacapie,
                    > masz tu jedno zdiecia,zgadnij kto na nim jest
                    > www.amina.com/people/kent81.jpg
                    > no i paszol ty.

To były zdjęcia z I wojny w Czeczeni. Wtedy jeszcze o coś walczyliście, nawet
                    trochę symbatyzowałem z wami. Ale dziś w imię islamu mordujecie głównie cywilów.
                    • Gość: Borzik Re: PYTANIE DO WSZYSTKICH IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 20:52
                      Hehe,Jak mowil wielki ruski rezyser Stanislawski zwracajac sie
                      do cwiczacych na scenie aktorow;- NIE WIERZE tobie kacapie i
                      t.d..Sympatyzujacych nam nigdy nie zabraknie,ot chocby tutaj

www.greendevils.pl

a ty sie wypchaj ze swoja sympatia i antypatia ,bo jestes
                      zwyklym klamcą.
                      • Gość: Tomson Re: PYTANIE DO WSZYSTKICH IP: *.ds.pg.gda.pl 10.05.03, 20:56

> Hehe,Jak mowil wielki ruski rezyser Stanislawski zwracajac sie
                        > do cwiczacych na scenie aktorow;- NIE WIERZE tobie kacapie i
                        > t.d..Sympatyzujacych nam nigdy nie zabraknie,ot chocby tutaj
                        > www.greendevils.pl
                        > a ty sie wypchaj ze swoja sympatia i antypatia ,bo jestes
                        > zwyklym klamcą.

Dajesz złe świadectwo swoim rodakom w Polsce. A Ruscy pokonają wasze bandy i
                        odpowiedzą one za swoje zbrodnie, bo teraz już nie walczycie o wolność ale o
                        islam.
                        • Gość: Borzik Re: PYTANIE DO WSZYSTKICH IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 21:01
                          nie mow pan.Daje zle swiadectwo:)))))),Haj budie jak mowia
                          bracia Ukrajncy.A cos ty przyczepil sie do tego Islamu kacapie?
            • Gość: Borzik przeczytaj to IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 22:18
              zwykle rozmawiam z ludzmi na forum a nie szczekam ale
              teraz nie moge ,wybacz dobry czlowieku.-PASZOL TY NA CHUJ
              SCIERWO
              • Gość: Tomson Masz narąbane zboczony chamie! IP: *.ds.pg.gda.pl 10.05.03, 16:56
                Najgorsi w czeczeni są tamtejsi bandyci. Są częste przypadki, że Czeczeńcy
                proszą rosyjskich żołnierzy o pomoc przeciw tym bandom. Ofiary cywilne są w
                każdej wojnie, to jest tragiedia i dlatego nie można prowadzić wojen
                niepotrzebnych (inwazja na Irak). Ale w Czeczeni rozpoczęło się powstanie
                islamskie, a sama Czeczenia była schronieniem dla kaukaskich mafiozów (Pruszków
                i Wołomin to przy nich pikusie). Więc co do chuja mieli Rosjanie robić?
                • Gość: ela Re: Masz narąbane zboczony chamie! IP: *.dip.t-dialin.net 10.05.03, 17:25
                  ruscy to jedna wielka mafia
                  • Gość: Tomson Re: Masz narąbane zboczony chamie! IP: *.ds.pg.gda.pl 10.05.03, 17:37
                    Gość portalu: ela napisał(a):

> ruscy to jedna wielka mafia

No maleńka dobrze rozumujesz, ale nie do końca. Można w zaokrągleniu powiedzieć
                    że mafia w Rosji rządzi, ale ludzie jak Putin i jemu podobni z tym walczą, jak
                    np. w Czeczeni.
                    • Gość: Borzik Re: Masz narąbane zboczony chamie! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 19:34
                      Ciekawe.Ty tak mocno narąbałeś?Siedząc w akademiku?Jestes tylko
                      tym czym jesteś ale i tak,dam dobra rade pacanie,nie badz taki
                      szybki.
                      • Gość: Tomson Sam zmieniłeś ton rozmowy na chamskie docinki IP: *.ds.pg.gda.pl 10.05.03, 20:38
                        więc teraz prostaku nie wypominaj mi moich docinek.
                        • Gość: Borzik Re: Sam zmieniłeś ton rozmowy na chamskie docinki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 20:44
                          a kto wypomina,ty za dobrze o sobie myslisz.Ja wiem co ja
                          zrobie.
                          • Gość: Tomson Re: Sam zmieniłeś ton rozmowy na chamskie docinki IP: *.ds.pg.gda.pl 10.05.03, 20:51

> a kto wypomina,

Ciekawe.Ty tak mocno narąbałeś?Siedząc w akademiku?
                            To nie była aluzja do mojej opini?

> ty za dobrze o sobie myslisz.Ja wiem co ja zrobie.
                            Jeden przykład, gdzie za dobrze o sobie myślę.
                            • Gość: Borzik Re: Sam zmieniłeś ton rozmowy na chamskie docinki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 20:56
                              nie i jestes wart wypominek czyichś ale napewno nie moich
                              • Gość: errata Re: Sam zmieniłeś ton rozmowy na chamskie docinki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 20:57
                                jeszcze raz.Moze i jestes wart wypominek przez kogos ale
                                napewno nie przeze mnie
            • Gość: Mikael To jestciemniak Thomson IP: *.futuro.zax.pl 10.05.03, 02:04
              Na głupote nie ma lekarstwa, ale taki cynizm to ohyda.
              • Gość: Tomson Głupi to jesteś ty! IP: *.ds.pg.gda.pl 10.05.03, 16:59
                Duża część ofiar cywilnych w Czeczeni to efekt działania tamtejszych band
                walczących z Rosjanami i to nie jest żadem cynizm dupku. Przyjmij więc ten fakt
                do tego czegoś, co powinno byc twoim mózgiem.
                • Gość: Mikael Re: Głupi to jesteś ty! IP: *.futuro.zax.pl 11.05.03, 03:34
                  Charakterystyczne jest z jakim uporem używasz słowa "bandy".
                  Zdradzasz tym samym źródła swojej inspiracji - "polskimi
                  bandami" nazywali, w czasie II wojny, niemieccy faszyści nasze
                  oddziały partyzanckie. Gratuluje inspiracji znakomicie pasuje
                  do adwokata Hitlera-Putina.
                  A o faktach nie tobie rozstrzygać - za cienki w uszach jesteś.
                  • Gość: Tomson Re: Głupi to jesteś ty! IP: *.ds.pg.gda.pl 11.05.03, 15:31
                    Gość portalu: Mikael napisał(a):

> Charakterystyczne jest z jakim uporem używasz słowa "bandy".
                    > Zdradzasz tym samym źródła swojej inspiracji - "polskimi
                    > bandami" nazywali, w czasie II wojny, niemieccy faszyści nasze
                    > oddziały partyzanckie. Gratuluje inspiracji znakomicie pasuje
                    > do adwokata Hitlera-Putina.
                    > A o faktach nie tobie rozstrzygać - za cienki w uszach jesteś.
                    To ty nazisto masz takie skojarzenia nie ja. Polskie bandy to byli ci którzy
                    zaraz po wojnie terroryzowali Polskę (WIN i inne ścierwo), nieraz przy pomocy
                    niedobitków nazistów.
                    • Gość: tobago Re: Głupi to jesteś ty! IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.03, 18:35
                      co to za typ ten tompson ? takie brednie pisac? gdzie go
                      historii uczyli?
                      • Gość: Tomson Re: Głupi to jesteś ty! IP: *.ds.pg.gda.pl 12.05.03, 02:11
                        Gość portalu: tobago napisał(a):

> co to za typ ten tompson ? takie brednie pisac? gdzie go
                        > historii uczyli?
                        O wojnie Czeczeńskiej raczej nie mówią na historii. A jeśli tylko tyle masz do
                        powiedzenia prosty antyrusycysto to zamilcz lepiej.
                    • Gość: Mikael Re: Głupi to jesteś ty! IP: *.futuro.zax.pl 12.05.03, 00:38
                      Dziwne że mnie nazywasz nazistą skoro sam używasz nazistowskiej
                      retoryki.
                      Po wojnie Polskę terroryzowało UB i NKWD (choć może nie wiesz
                      co to takiego?), a żołnierzami WiNu nie wycieraj sobie części
                      ciała, którą masz w miejscu twarzy, bo nie jesteś tego godzien.
                      • Gość: Tomson Re: Głupi to jesteś ty! IP: *.ds.pg.gda.pl 12.05.03, 02:19

> Dziwne że mnie nazywasz nazistą skoro sam używasz nazistowskiej
                        > retoryki.
                        > Po wojnie Polskę terroryzowało UB i NKWD (choć może nie wiesz
                        > co to takiego?), a żołnierzami WiNu nie wycieraj sobie części
                        > ciała, którą masz w miejscu twarzy, bo nie jesteś tego godzien.

Żołnierze WINu to takie bandyckie i pedalskie faszysty jak ty. Polska po IIWŚ
                        próbowała się odbudować po nazistowskim armagedonie, a takie psychole tylko w
                        tym przeszkadzały. To że Polska była komunistyczna i stalinowska zawdzięczamy w
                        dużej mierze naszym aliantom, głównie Amerykanom bo Churchil nie chciał oddać
                        Polski w ręce Stalina. Jakiekolwiek powstanie antykomunistyczne w Polsce to
                        byłby tylko bezsensowny rozlew krwi, Amerykanie w przeciwieństwie do np.
                        Grecji, nas mieli w dupie i gdybyśmy stawiali opór oni tylko by się przyglądali
                        jak giniemy. Jedynym wyjściem było przyjąć narzucoy ustrój jako mniejsze zło,
                        tak jak dziś jako mniejsze zło musimy przyjąć dyktat Unii Europejskiej.
                        • Gość: Mikael Zgrzeszyłem... Pojadę na pielgrzymkę do Moskwy IP: *.futuro.zax.pl 13.05.03, 01:28
                          Mimo zapowiedzi jednak odpowiedam, ale teraz naprawdę ostatni
                          raz, bo rzucanie grochu o ścianę mnie nie bawi.

Gość portalu: Tomson napisał(a):

> Żołnierze WINu to takie bandyckie i pedalskie faszysty jak
                          ty.

Nie będę zniżał się do twojego poziomu i odpowiadał inwektywą.
                          Ciekawe jest natomiast co innego. "Faszysty" - po polsku
                          napisałbyś faszyści, a "faszysty" to forma wzięta z
                          rosyjskiego -to twój ojczysty język? Jeśli dodać do tego twoją
                          nienawiść do prawicowych poglądów i USA oraz miłość do PRL
                          czasów stalinizmu, ZSRR i Rosji, to myślę że nie jesteś w
                          żadnym akademiku, tylko rosyjskim konsulacie. Następnym razem
                          zanim zaczniesz pisać zrób sobie randez-voluz ze słownikiem
                          języka polskiego, prowokatorze.

Polska po IIWŚ
                          > próbowała się odbudować po nazistowskim armagedonie, a takie
                          psychole tylko w
                          > tym przeszkadzały.

Racja i dlatego bohaterskie UB z bratnią NKWD wspomagani
                          sędziami i prokuratorami po paromiesięcznych "studiach"
                          prawniczych likwidowały tych wrogów ludu z AK, NSZ, BCh, a
                          także swoich towarzyszy z AL jak byli niewygodni.

Jedynym wyjściem było przyjąć narzucoy ustrój jako mniejsze
                          zło,
                          > tak jak dziś jako mniejsze zło musimy przyjąć dyktat Unii
                          Europejskiej.

Coś dużo tego zła w tych twoich wypowiedziach... To twój
                          problem - zawsze widzisz tylko złe wyjścia...
                          Starczy. Jak pisałem nie będe tracił już czasu na pisanie
                          odpowiedzi i czytanie twoich więc nie musisz się wysilać...
                          • Gość: Borzik Mysle ze IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 17:47
                            On siedzi w akademiku ,ma darmowy internet i jest stypendysta
                            MEN.W papierach podobno ma Polak ale jest ruskim ktory zgrywa
                            polskiego obywatela szukajacego prawdy(nie tyle nawet przeciw
                            Czeczenii ile przeciw USA gdyz o ile wiem -oni nienawidza
                            Amerykanow).O zalatwienie pochodzenia nie trudno na wschodzie.
                            Z konsulatu z tego co widze jest Terra0 ale on przynajmniej
                            nie jest chamem mimo ze klamie jak pozostali.
                            Ale przeczytaj jak masz czas moje gadania z nim.On od razu
                            nie przyznal sie ze jest studentem,tylko po tym jak mu
                            odpisalem:"Ty tak narąbales?Siedzac w akademiku"On potem komus
                            spiewal,ze oni studenci-bija dressiarzy czy cos wtym
                            rodzaju.Sprytna sztuka jenym slowem ale jezyk go zawiodl,te
                            jego "Faszysty" to faktycznie ruska mowa.A pisal ze jest
                            Polakiem-klamca jeden.
                            • Gość: Mikael Tak widziałem to... IP: *.futuro.zax.pl 13.05.03, 23:10
                              że rozszyfrowałeś go już wcześniej. Ja nie byłem pewien, choć
                              też wydawał mi się podejrzany i dopiero te "faszysty" otworzyły
                              mi oczy. Miałeś rację.
                              Pozdrawiam.
                            • Gość: Tomson Borzik jesteś zwykłym idiotą i neonazistą. IP: *.ds.pg.gda.pl 14.05.03, 14:45
                              Z twoim szowinizmem nie ma co nawet dyskutować. Jeśli chcesz ze mnie zrobić
                              Ruska tylko po to by mi dopiec to jesteś zwykłym nazistą. Niemieccy naziści
                              każdego kogo nielubi nazywali Żydem, podobnie ty gdy kogoś nielubisz nazywasz
                              go Ruskiem. Ale po mnie to spływa, bo ja teraz do Ruskich nic nie mam.
                              Do tej pory myślałem że w Czeczeni był tylko fundamentalistyczny bunt islamski,
                              ale teraz widzę, że to nie tylko bunt fundamentalistów, ale też faszystów
                              Czeczeńskich. Ja nie mam nic do innych nacji, ale my w Polsce mamy już dość
                              problemów z tępieniem naszych faszystów i katonarodowców i więcej faszyzmu nam
                              tu nie potrzebe, więc spierdalaj do siebie Borzik skąd kolwiek pochodzisz!
                              • Gość: Borzik a ty jestes ruskim cwaniakiem z ambicjami.. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 21:14
                                na repatrianta.
          • Gość: Borzik Re: a tu jest pokazana twoja durnota IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 22:38
            a gdyby nie ten duren tomson,tobym nie umiescil tego linka tu.
            Wiem o Polakach wystarczajaco duzo by nie wyciagac wnioskow
            z wypowiedzi na forum zwlaszcza ze nie da sie zweryfikawac,kto
            je pisze naprawde.Ale Rosjanie prowadza wojne rowniez w
            internecie wiec nie sposob tego lekcewazyc.
            • Gość: Tomson To co piszecie o Czeczeni to nieobiektywne gówno IP: *.ds.pg.gda.pl 10.05.03, 17:07

> a gdyby nie ten duren tomson,tobym nie umiescil tego linka tu.
              > Wiem o Polakach wystarczajaco duzo by nie wyciagac wnioskow
              > z wypowiedzi na forum zwlaszcza ze nie da sie zweryfikawac,kto
              > je pisze naprawde.Ale Rosjanie prowadza wojne rowniez w
              > internecie wiec nie sposob tego lekcewazyc.

Jak każda wojna, tak i uderzenie Rosjan na Czeczenię przynosi straty cywilne.
              Ale większość złych rzeczy jakie tam się dzieją to czeczeńskie bandy.
              Przez takie kłamliwe podejście do Rosji jakie wy reprezentujecie załamały się
              resztki naszego handlu na wschodzie.
              • Gość: Mikael Re: To co piszecie o Czeczeni to nieobiektywne gó IP: *.futuro.zax.pl 11.05.03, 03:41

> Jak każda wojna, tak i uderzenie Rosjan na Czeczenię przynosi
                straty cywilne.
                > Ale większość złych rzeczy jakie tam się dzieją to
                czeczeńskie bandy.

Tak goebelsiku powtarzaj dalej te bzdury, może w końcu sam w
                nie uwierzysz.

> Przez takie kłamliwe podejście do Rosji jakie wy
                reprezentujecie załamały się
                > resztki naszego handlu na wschodzie.

Ha ha, bo skonam... Na pewno rosyjscy biznesmeni i politycy
                regularnie odwiedzają forum "Gazety" i doszli w końcu do
                wniosku, że skoro ich tak strasznie nie lubimy to oni się
                obrażą i pójdą handlować z kim innym (np. z bratnią Koreą
                Północną :)))
                • Gość: Tomson Re: To co piszecie o Czeczeni to nieobiektywne gó IP: *.ds.pg.gda.pl 11.05.03, 15:33

> Tak goebelsiku powtarzaj dalej te bzdury, może w końcu sam w
                  > nie uwierzysz.
                  Widzę że bardzo lubisz przywoływać skojarzenia z nazizmem. A "goebelsików"
                  bardziej przypomina nasza TV

> Ha ha, bo skonam... Na pewno rosyjscy biznesmeni i politycy
                  > regularnie odwiedzają forum "Gazety" i doszli w końcu do
                  > wniosku, że skoro ich tak strasznie nie lubimy to oni się
                  > obrażą i pójdą handlować z kim innym (np. z bratnią Koreą
                  > Północną :)))
                  Mówiłem o podejściu jakie reprezentował Polski rząd (głównie zdrajcy z AWS).
        • Gość: Tomson A widziałeś tego irackiego chłopca bez rączek??? IP: *.ds.pg.gda.pl 09.05.03, 14:26
          Zdjęcia z I wojny w zatoce były jeszcze bardziej wstrząsające. A większość
          cywilnych ofiar w Czeczeni to efekt działania Czeczeńskich bantytów a nie
          rosyjskie armii. Obejrzyj sobie też w naszej TV programik zachęcający do pomocy
          dzieciom w Iraku. Pokazane są tam dzieci - ofiary głodu w Iraku i jest mowa o
          tym że klęska humanitarna grozi 12mln Irakijczyków. Oczywiście propagandówka
          TVP nie mówi już że jest to efekt amerykańskiego embarga.
          • Gość: ale-jaja Tomson - czy ty masz szare komórki ? IP: 204.101.196.* 09.05.03, 17:51
            • Gość: a Re: Tomson - czy ty masz szare komórki ? IP: *.dip.t-dialin.net 09.05.03, 19:56
              nie tomson nie ma mozgu-to zdegenerowany malpolud, ktory
              pierdoli glupoty! ale ludzie rozsadnie myslacy wiedza, ze to co
              on bredzi jest gowno warte! niech se poszczeka gnojek jak musi!
              • Gość: Tomson Nawet bałeś się podpisać palańcie, bo wiesz IP: *.ds.pg.gda.pl 10.05.03, 17:13
                że jak byś mi tak w oczy powiedział do miałbyś rozkwaszony nos. Nie brak na tym
                forum chamskich półgłówków twojego pokroju.A małpoluda to ty bardziej
                przypominasz głupku.
                • Gość: a Re: Nawet bałeś się podpisać palańcie, bo wiesz IP: *.dip.t-dialin.net 10.05.03, 17:27
                  to ty bys mial rozkwaszony nos drechu! nie podskakuj tu mi koles
                  bo cie rozpierdole!
                  • Gość: Tomson Re: Nawet bałeś się podpisać palańcie, bo wiesz IP: *.ds.pg.gda.pl 10.05.03, 17:35
                    Nie obrażaj mnie! Ja walczę z dresiarstwem takim jak ty. I nie bądź cioto takim
                    gierojem gdy nikt nie wie gdzie jesteś, bo nie miałbyś szans. Jeśli chcesz mnie
                    rozpierdolić to proszę! Jeśli ci życie nie miłe to zapraszam na Brzeźno do
                    akademika Poliechniki. No oczywiście od pierwszego lepszego nieporównywalnie
                    gurującego nad tobą intelektem studenta nic by cię złego nie spotkało, ale jak
                    byś fikał...
                    • Gość: a Re: Nawet bałeś się podpisać palańcie, bo wiesz IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.03, 13:23
                      nie rozsmieszaj mnie i przestan sie wychwalac twoja sila
                      fizyczna...kazdy drech, ktory ma gowno w mozgu wygraza
                      piescia...po tym cie poznalem!
                      • Gość: Tomson Re: Nawet bałeś się podpisać palańcie, bo wiesz IP: *.ds.pg.gda.pl 11.05.03, 15:46
                        Dresy charakteryzują się NIESPROWOKOWANĄ brutalnością i chamstwem. A to ty
                        prostaku zacząłeś mnie obrażać, więc dresem jesteś ty, a u nas w Gdańsku
                        studeńci walczą z dresiarstwem.
                        • Gość: a Re: Nawet bałeś się podpisać palańcie, bo wiesz IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.03, 17:40
                          jak ty jestes student to ja jestem biskup z Abdery! jestes
                          drechem i ABS-em!(wyjasnie-ABS absolutny brak szyi)he he he
            • Gość: Tomson Ogólnie chodziło mi o pokazanie, że Amerykanie IP: *.ds.pg.gda.pl 10.05.03, 17:10
              robią gorsze rzeczy niż Rosjanie i stąd takie moje stwierdzenia na
              przedstawione zdjęcia ofiar w Czeczeni. Ala jak się ma jajo zamiast mózgu, to
              się nie nadąża.
              • Gość: a Re: Ogólnie chodziło mi o pokazanie, że Amerykani IP: *.dip.t-dialin.net 10.05.03, 17:30
                ameryka nie jest taka zla
                • Gość: Tomson Re: Ogólnie chodziło mi o pokazanie, że Amerykani IP: *.ds.pg.gda.pl 10.05.03, 18:00
                  Gość portalu: a napisał(a):

> ameryka nie jest taka zla

No może nie aż tak zła jak hitlerowskie Niemcy, albo stalinowski ZSRR. Może i
                  lepsza dominacja Ameryki niż np. Chin. Ale USA jest o wiele gorsze niż Rosja
                  czy Unia Europejska.
                  • Gość: Mikael Re: Ogólnie chodziło mi o pokazanie, że Amerykani IP: *.futuro.zax.pl 11.05.03, 03:56
                    Tak zdzisiu tam żyją smoki, a ludzie zjadają się nawzajem!
                    Tu cię boli... Jesteś po prostu jednym z tych kolesi którzy są
                    gotowi sprzedać własną matkę byle tylko dopieprzyć USA. Dlatego
                    gotów jesteś zaakceptować każde bestialstwo jeśli popełniła je
                    matuszka rassija - najbardziej postępowy kraj świata.
                    To tacy właśnie "intelektualiści" obśliniali sie z wujkiem
                    stalinem i sławili jego geniusz, gdy cała Ukraina umierała z
                    głodu. Gdybyś żył w latach 50-tych pewnie pracowałbyś w UB.
                    Jesteś hipokrytą i rynsztokowym moralistą.
                    • Gość: Tomson Gadasz głupoty Mikael. IP: *.ds.pg.gda.pl 11.05.03, 15:39
                      Nie nawidzę caratu i stalinizmu, bo już Chruszczew i Breżniew byli dla nas
                      mniej wredni niż dzisiaj Amerykę. Jestem dumny z Bitwy Warszawskiej i pokonania
                      bolszewików w 1920 roku. Kieruję się Polską racją stanu. Jeśli będziemy dalej
                      sługusami Ameryki to staniemy się jedną wielką montownią jak Meksyk czy
                      Honduras. Bez technologii i za społeczeństwem obdartym z resztek godności.
                      Ameryka chce nas tylko wykorzystać, a Unia też nam dołoży gdy dalej będziemy
                      prowadzić taką dwulicową politykę.
                      Rosja we współpracy z UE to nadzieja na powstanie antyamerykańskiego obozu.
                      • Gość: Mikael Re: Gadasz głupoty Mikael. IP: *.futuro.zax.pl 12.05.03, 01:18

>Chruszczew i Breżniew byli dla nas
                        > mniej wredni niż dzisiaj Amerykę.

Pozostawiam to bez komentarza... Współczuje ci że nie urodziłeś
                        się 30 lat wcześniej - tak było wtedy fajnie.

>Kieruję się Polską racją stanu.

Masz rację - w naszym interesie jest jak najszybciej przyłączyć
                        do bratniego ZBiR.

Jeśli będziemy dalej
                        > sługusami Ameryki to staniemy się jedną wielką montownią jak
                        Meksyk czy
                        > Honduras. Bez technologii i za społeczeństwem obdartym z
                        resztek godności.

No tak w Stanach biją Murzynów - w Rosji za to godność
                        człowieka jest zawsze na pierwszym miejscu.
                        A teraz mału quiz: który scenariusz jest lepszy?
                        1. Wredni amerykanie montują swoje towary sami(lub w Chinach) i
                        sprzedają nam
                        2. My montujemy towar dla wrednych amerykanów i zarabiamy na
                        tym kasę.
                        Liczę na twoją inteligencję ;)
                        Spytaj gości z byłych PGR-ów i innych bezrobotnych czy obawiają
                        się amerykańskich montowni. Rozumiem że teraz żebrząc o zasiłek
                        i topiąc smutki w jabolu są pełni godności (bo nie muszą
                        pracować dla imperialistów)

> Ameryka chce nas tylko wykorzystać, a Unia też nam dołoży gdy
                        dalej będziemy
                        > prowadzić taką dwulicową politykę.
                        > Rosja we współpracy z UE to nadzieja na powstanie
                        antyamerykańskiego obozu.

No teraz to już przeszedłeś samego siebie. Niestety z
                        przykrością informuję, że oś Paryż-Berlin-Moskwa rozpadła się a
                        obiektywne opinie zgodnie stwierdzają że trzy tworzące ja kraje
                        straciły na swej polityce(mnóstwo artykułow na ten temat w
                        różnych gazetach-jeśli czytasz jakieś).
                        Ciekawe co taki układ mógłby zaproponować w zamian? Stagnację
                        gospodarczą (Francja i Niemcy) i ludobójstwo oraz pogardę dla
                        wszelkich wartości (Rosja)? Nie jestem miłośnikiem USA ale
                        Europa nie potrafi sobie obecnie poradzić z problemami nawet na
                        własnym kontynencie, bez udziału Ameryki (próbka europejskich
                        dokonań to na przykład zdarzenia w Srebrenicy). Możnaby pisać
                        jeszcze wiele ale powiem krótko - nie bardzo chyba orientujesz
                        się w otaczającej nas rzeczywistości (może to przez juwenalia?
                        w akademiku pewnie imprezka...).
                        • Gość: Tomson Re: Gadasz głupoty Mikael. IP: *.ds.pg.gda.pl 12.05.03, 10:49

> >Chruszczew i Breżniew byli dla nas
                          > > mniej wredni niż dzisiaj Amerykę.
                          > Pozostawiam to bez komentarza... Współczuje ci że nie urodziłeś
                          > się 30 lat wcześniej - tak było wtedy fajnie.
                          Marzę by Amerykańce kupowali od nas tyle co kiedyś ZSRR i dawali nam tak
                          nowoczesną technologię, jak kiedyś dawali nam na SWOJE MOŻLIWOŚCI Rosjanie.

> Jeśli będziemy dalej
                          > > sługusami Ameryki to staniemy się jedną wielką montownią jak
                          > Meksyk czy
                          > > Honduras. Bez technologii i za społeczeństwem obdartym z
                          > resztek godności.
                          > No tak w Stanach biją Murzynów - w Rosji za to godność
                          > człowieka jest zawsze na pierwszym miejscu.
                          > A teraz mału quiz: który scenariusz jest lepszy?

> 1. Wredni amerykanie montują swoje towary sami(lub w Chinach) i
                          > sprzedają nam
                          Dzięki np. "montowaniu" ubrań w Chinach i sprzedaży ich na naszym rynku
                          przestaje istnieć Łódź.

> 2. My montujemy towar dla wrednych amerykanów i zarabiamy na
                          > tym kasę.
                          Montownie to takie miłe fabryczki gdzie pracuje się 12-16 godzin, a o prawach
                          pracownika nikt nie śmie wspomnieć. Nie dają państwu żadnej technologii, bo
                          wykonuję się tam proste technologicznie pracy, większość zysków z tych montowni
                          jest eksportowana do USA.

> Liczę na twoją inteligencję ;)
                          > Spytaj gości z byłych PGR-ów i innych bezrobotnych czy obawiają
                          > się amerykańskich montowni. Rozumiem że teraz żebrząc o zasiłek
                          > i topiąc smutki w jabolu są pełni godności (bo nie muszą
                          > pracować dla imperialistów)
                          Gdyby przez durną globalizację nie rozjebał się nasz przemysł, a porąbańcy po
                          89 roku nie zmykali PGR-ów, to montownie nie byłyby nam potrzebne.

> > Ameryka chce nas tylko wykorzystać, a Unia też nam dołoży gdy
                          > dalej będziemy
                          > > prowadzić taką dwulicową politykę.
                          > > Rosja we współpracy z UE to nadzieja na powstanie
                          > antyamerykańskiego obozu.
                          >
                          > No teraz to już przeszedłeś samego siebie. Niestety z
                          > przykrością informuję, że oś Paryż-Berlin-Moskwa rozpadła się a
                          > obiektywne opinie zgodnie stwierdzają że trzy tworzące ja kraje
                          > straciły na swej polityce(mnóstwo artykułow na ten temat w
                          > różnych gazetach-jeśli czytasz jakieś).
                          > Ciekawe co taki układ mógłby zaproponować w zamian? Stagnację
                          > gospodarczą (Francja i Niemcy) i ludobójstwo oraz pogardę dla
                          > wszelkich wartości (Rosja)? Nie jestem miłośnikiem USA ale
                          > Europa nie potrafi sobie obecnie poradzić z problemami nawet na
                          > własnym kontynencie, bez udziału Ameryki (próbka europejskich
                          > dokonań to na przykład zdarzenia w Srebrenicy). Możnaby pisać
                          > jeszcze wiele ale powiem krótko - nie bardzo chyba orientujesz
                          > się w otaczającej nas rzeczywistości (może to przez juwenalia?
                          > w akademiku pewnie imprezka...).

Europa jest słaba bo dba o to Ameryka. Podobnie jak w czasie zimnej wojny
                          wmówiła ciemnym Europejczykom że zagraża im ZSRR, tak dziś wmawia że zagraża im
                          Arabstwo. Trzymając w Europie wojska okupacyjne daje do
                          zrozumienia "Europejczycy wy się nie zbrojcie, my was obronimy", próy
                          stworzenia przez Francję,Niemcy i Belgię wspólnych sił szybkiego reagowania są
                          torpedowane przez Amerykanów.
                          Pierwszym krokiem do bezpieczeństwa Europy jest wyjebanie Amerykańskich wojsk
                          okupacyjnych z Europy, a potem wspólne wydatki na zbrojenia, by zrównoważyć
                          zmilitaryzoane USA.
        • Gość: ... ... IP: 213.17.228.* 09.05.03, 17:45
          Borzik nie zgrywaj głupa. Doskonale wiesz ze to sa ofiary czeczenskich bandytow.
          Jestescie gotowi zabic dziesiatke wlasnych rodakow na bazarze tylko dlatego ze
          obok akurat przechodzi jeden rosyjski zolnierz.

Jestescie banda zwierzat, bo kto inny mogl tak masowo sie zbierac na publiczne
          egzekucje? Kto podrzyna jencom gardla i to filmuje? Tylko wy mozecie zniecac
          sie dla przyjemnosci.
          • Gość: Borzik Gosciu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 22:31
            :-)pewnie ze mialbym przyjemnosc wysylajac do piekla taką mende
            jak ty.
            ja sie nie spieram.Wiec pamietaj i zawsze jak spotkasz czeczena
            napinaj sie gnido,usmiechaj sie,albo szybko i panicznie odchodz
            w strone,zgodnie ze twoja pierwotną naturą.
            • Gość: Tomson Re: Gosciu IP: *.ds.pg.gda.pl 10.05.03, 17:21

> :-)pewnie ze mialbym przyjemnosc wysylajac do piekla taką mende
              > jak ty.
              > ja sie nie spieram.Wiec pamietaj i zawsze jak spotkasz czeczena
              > napinaj sie gnido,usmiechaj sie,albo szybko i panicznie odchodz
              > w strone,zgodnie ze twoja pierwotną naturą.

Ja jestem tolerancyjny dla mniejszości narodowych i o ile NAM NIE SZKODZĄ to
              wszystko jest ok. Ale jeśli jakieś grupy etniczne będą się zbierać by robić
              naszym obywatelom krzywdę, to takie chwasty się poprostu wyrwie.
              A tak na marginesie powiedz mi co myślisz o Ben Ladenie, bo podobnie jak on
              przeciwko Amerykanom, tak wy Czeczeńcy zrobiliście na Kaukazie
              fundamentalistyczną islamską burdę przeciw Rosji. I tylko temu że między wami i
              Ruskimi jest intelektualna i moralna przepaść (dla mniej kumatych: na kożyść
              Rosjan) zawdzięczacie to że Rosjanie nie unicestwili was wszystkich, bo wy na
              ich miejscu tak byście zrobili.
              • Gość: Borzik Re: Gosciu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 19:08
                Wiesz co frajerze.Zrealizuj swoją pogróżkę,i wyrwij chwasta.
                A benladna mam gdzies razem z tobą.
                • Gość: Tomson Re: Gosciu IP: *.ds.pg.gda.pl 10.05.03, 20:33

> Wiesz co frajerze.Zrealizuj swoją pogróżkę,i wyrwij chwasta.
                  > A benladna mam gdzies razem z tobą.

Co do chwastów to mówiłem o tych co w imię swojej inność etnicznej atakują
                  Polaków, a twoja groźba wyglądała jak zapowiedź takiego ataku.
                  Ben Laden to też fundamentalista islamiski i pewnie lubi twych porąbanych
                  ziomków, którzy destabilizują Kaukaz i przyczyniają się do nieszczęścia twojego
                  narodu.
                  • Gość: Borzik Re: Gosciu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 20:42
                    Niczego i nikomu nie obejcalem,ty zas ogrodniku cos miauczales
                    o chwastach.
                    • Gość: Tomson Re: Gosciu IP: *.ds.pg.gda.pl 10.05.03, 20:52
                      I każdy średnio inteligentny człowiek zrozumiałby o co mi chodziło z tymi
                      chwastami.
                      • Gość: Borzik Re: Gosciu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 20:54
                        twoja srednia intelegencja to nie moj problem dzieki Bogu.Bo
                        inaczej bym mial kwadrature kola.
                        • Gość: Tomson Tobie chyba wogóle brak inteligencji. IP: *.ds.pg.gda.pl 10.05.03, 20:57
                          • Gość: Borzik nie CHYBA kacapie,NAPEWNO IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 21:07
      • Gość: antysowieticus Re: To jest moralna wyższość Rosji na USA. IP: *.dip.t-dialin.net 09.05.03, 12:01
        czlonkowie ruskiej ambasady posiadali archiwom wspolpracy
        wywiadu ruskiedgo z irackim. Poza tym te swinie zaklocaly
        satelitarne pociski naprowadzajace(dlatego spadaly nie tam gdzie
        trzeba). gnojom nalezalo sie jak najbardziej!!!
        • Gość: Tomson Re: To jest moralna wyższość Rosji na USA. IP: *.ds.pg.gda.pl 09.05.03, 14:33
          Gość portalu: antysowieticus napisał(a):

> czlonkowie ruskiej ambasady posiadali archiwom wspolpracy
          > wywiadu ruskiedgo z irackim.

To nie jest podstawa do atakowania dyplomatów. Amerykanie zrobili to z zawiści
          bo o koligacjach CIA z Saddamem (zagazowanie 5tys Kurdów i Irańskich
          żołnierzy,mordowanie komunistów w latach 60-ych i 70-ych) wie cały świat.

> Poza tym te swinie zaklocaly
          > satelitarne pociski naprowadzajace(dlatego spadaly nie tam gdzie
          > trzeba). gnojom nalezalo sie jak najbardziej!!!

Ty jesteś głupkiem czy kłamcą? Gdyby Ruscy zakłócali Amerykańską elektronikę,
          to armia iracka mogłaby walczyć na pustyni i tysiące plastikowych worków do
          dzisiaj płynęłyby do Ameryki.
          • Gość: a Re: To jest moralna wyższość Rosji na USA. IP: *.dip.t-dialin.net 09.05.03, 19:50
            nie to prawda- ruscy posiadali urzadzenia zaklocajace
            • terra0 Re: To jest moralna wyższość Rosji na USA. 09.05.03, 22:42
              ...cały czas myślałem, że to nie ruscy a świnie posiadają te urządzenia.
              A dlatego, żeby w kólko powtarzać te same zdania przez pięc miesięcy (tylko
              przestawiając słówka) naprawdę nie trzeba autorytetu. Żadnego. Zresztą, rozumu
              też nie trzeba. Wystarczy tylko powtarzać to samo.
              A co do pasowania. Rzeczywiście, wolałbym utożsamić się z argumentacją
              Tomsona, niżeli z tymi "argumentami":

a>nie tomson nie ma mozgu-to zdegenerowany malpolud, ktory
              a>pierdoli glupoty! ale ludzie rozsadnie myslacy wiedza, ze to co
              a>on bredzi jest gowno warte! niech se poszczeka gnojek jak musi!
            • Gość: Tomson Re: To jest moralna wyższość Rosji na USA. IP: *.ds.pg.gda.pl 10.05.03, 17:23
              Gość portalu: a napisał(a):

> nie to prawda- ruscy posiadali urzadzenia zaklocajace
              A Ukraińcy mają świetną Kolczugę, ale ani jedno ani drugie nie było użyte w
              Iraku.
        • terra0 Re: To jest moralna wyższość Rosji na USA. 09.05.03, 15:40
          Fajnie przedstawiłeś. Tylko ciekaw jestem, co to jest za pociski satelitarne,
          które świnie mogą zakłocić? Chyba przez dzików robione.
          A co do posiadania archiwów (również jak i broni masowego rażenia) -
          znajdziesz, będziesz dalej opowiadał. A jak na razie zapoznaj się lepiej z tym
          co odpowiedział Tomson.
          • Gość: a Re: To jest moralna wyższość Rosji na USA. IP: *.dip.t-dialin.net 09.05.03, 19:51
            tomson nie jest moim autorytetem wiec jego opinia mnie nie
            interesuje....wy zas pasujecie do siebie
      • Gość: Mikael moralna wyższość Rosji? IP: *.futuro.zax.pl 10.05.03, 02:01
        bo skonam... moralna wyższość! spadaj buraku, idz nudzić komu
        innemu
        • Gość: Tomson Tak. Moralna wyższość Rosji! IP: *.ds.pg.gda.pl 10.05.03, 17:29

> bo skonam... moralna wyższość! spadaj buraku, idz nudzić komu
          > innemu

Przeczytaj artykół i wczytaj się uważnie w moją opinie, zamiast bezmyślnie
          negować wszystko jak jakaś małpka, bo jeśli tak to lepiej wogóle się nie
          udzielaj. Opini o identycznej treści, ale inaczej napisanych i czasem nawet z
          jakąś argumentacją, jest tu pełno. Więc po co się bezmyślnie powtarzać?
          • Gość: Mikael Re: Tak. Moralna wyższość Rosji! IP: *.futuro.zax.pl 11.05.03, 04:14

> Przeczytaj artykół i wczytaj się uważnie w moją opinie,
            zamiast bezmyślnie
            > negować wszystko

Artykuł pisze się przez "u". Ale przecież to ja jestem
            bezmyślny:)
            Czytałem go, a w odróżnieniu do ciebie czytałem też wiele
            innych rzeczy i znam trochę historię, widzę dzięki temu że nie
            masz pojęcia o czym piszesz. A co do "moralnej wyższości" to
            Borzik trafnie to podsumował więc ja nie będę tracił czasu.
            Twoją opinię też czytałem i nie widzę powodu by się w
            nią "uważnie wczytywać" bo mógłbym jeszcze odkryć że twoje
            rozumowanie jest jeszcze płytsze niż mi się wydawało. Poza tym
            mam ambitniejsze i ciekawsze lektury.
            • Gość: Tomson Płytkie jest twoje podejście. IP: *.ds.pg.gda.pl 11.05.03, 15:41
              Jesteś ociemniałym ślepcem wieżącym zawsze w najgłośniejszy bełkot.
              • Gość: Mikael Re: Płytkie jest twoje podejście. IP: *.futuro.zax.pl 12.05.03, 01:38

> Jesteś ociemniałym ślepcem wieżącym zawsze w najgłośniejszy
                bełkot.

Dwie uwagi lingwistyczne:
                1."Ociemniały ślepiec" to tautologia (podpowiedź tzw."masło
                maślane"). Ociemniały nie może nie być ślepcem, zaś każdy
                ślepiec jest ocimniały. Inne tego typu wyrażenia(może przydadzą
                ci się kiedyś) to: "cofać się do tyłu" albo "napisać pisemnie".

2."Wierzący" pisze się przez "rz" a nie "ż"(łatwo zapamiętać
                pochodzi od "wiaRa"). "Wieżący" to chyba byłby ktoś kto ma coś
                wspólnego z wieżą ;) - a może o to ci chodziło?

A w kwestii merytorycznej - no właśnie co? Co poeta(Tomson)
                miał na myśli? Któż odgadnie? Czyj bełkot jest najgłośniejszy
                (bo w ten ponoć wierzę)? Nie wiem. Czekam na sugestie.

P.S. Sam jestem zdziwiony że chciało mi się tyle klepać w
                odpowiedzi na te potworki intelektualne T. Następnym razem
                chyba żal mi będzie czasu.
                • Gość: Tomson Re: Płytkie jest twoje podejście. IP: *.ds.pg.gda.pl 12.05.03, 02:31

> Dwie uwagi lingwistyczne:
                  > 1."Ociemniały ślepiec" to tautologia (podpowiedź tzw."masło
                  > maślane"). Ociemniały nie może nie być ślepcem, zaś każdy
                  > ślepiec jest ocimniały. Inne tego typu wyrażenia(może przydadzą
                  > ci się kiedyś) to: "cofać się do tyłu" albo "napisać pisemnie".
                  Pewnie nie jesteś ślepy ficznie. To miała być przenośnia, a słowo "ociemniały"
                  było użyto by mocniej podkreślić twoje zaślepienie w podejście do świata niczym
                  nie różniące od ogólnej papki jaką nam serwują.

> 2."Wierzący" pisze się przez "rz" a nie "ż"(łatwo zapamiętać
                  > pochodzi od "wiaRa"). "Wieżący" to chyba byłby ktoś kto ma coś
                  > wspólnego z wieżą ;) - a może o to ci chodziło?
                  W tym forum nie chodzi chyba o chwalenie się znajomością ortografii. Znam ludzi
                  którzy będąc w podstawówce laureatami konkursów ortograficznych nie byli w
                  stanie ukończyć technikum. Więc nie masz co mi imponować tą mało potrzebną w
                  życiu wiedzą.

> A w kwestii merytorycznej - no właśnie co? Co poeta(Tomson)
                  > miał na myśli? Któż odgadnie? Czyj bełkot jest najgłośniejszy
                  > (bo w ten ponoć wierzę)? Nie wiem. Czekam na sugestie.
                  To prostaczku, że najgorszych okrócieństw w Czeczeni dokonują sami Czeczeńcy. A
                  co do wyższości moralnej Rosjan, o której napomknąłem na początku, to niech
                  poświadczy o niej to, że w latach 1991-2003 w wyniku amerykańskich bombardowań,
                  bestialskiego embarga i podbużania Kurdów i Szyitów przeciw władzy śmierć
                  poniosło prawie 4mln Irakijczyków. Embargo amerykańskie to tzw. "morderstwo w
                  białych rękawiczkach", może z powodu działań Rosyjski wojsk śmierć poniosło
                  parę tysięcy cywilów w Czeczeni, ale Amerykanie zagłodzili prawie 3mln
                  Irakijczyków (głównie dzieci) i to jest o niebo większe bestialstwo. Zresztą w
                  czasie Pustynnej Burzy w bezsensownych bombardowaniach miast, których
                  Amerykanie od początku nie zamierzali zdobywać zginęło około 200tys cywilów.

> P.S. Sam jestem zdziwiony że chciało mi się tyle klepać w
                  > odpowiedzi na te potworki intelektualne T. Następnym razem
                  > chyba żal mi będzie czasu.
                  I nawet dobrze.
                  • Gość: Mikael Głębokie jak ocean jest twoje podejście. IP: *.futuro.zax.pl 13.05.03, 01:05
                    > Pewnie nie jesteś ślepy ficznie. To miała być przenośnia

Może i miała, ale wyszło jak zwykle.

> W tym forum nie chodzi chyba o chwalenie się znajomością
                    ortografii.

Nie chodzi też o krytykowanie USA, a ty robisz to bez
                    wytchnienia. Co do diabła ma to wspólnego z atykułem? Masz
                    podejście jak ze starego kawału - gdy w Rosji jest coś nie tak,
                    można zawsze odpowiedzieć, że w Ameryce Murzynów biją.

Więc nie masz co mi imponować tą mało potrzebną w
                    > życiu wiedzą.

Bardzo sobie pochlebiasz myśląc, że miałem zamiar ci
                    zaimponować.

> To prostaczku...

Pismo Święte mówi, że Pan wzgardził mędrcami, a wywyższył
                    prostaczków, więc miej się na baczności..

z powodu działań Rosyjski wojsk śmierć poniosło
                    > parę tysięcy cywilów w Czeczeni

A ponoć to ja wieRZę w najgłośniejszy bełkot. Skąd czerpiesz te
                    dane - chyba nawet rosyjskie źródła tak bezczelnie nie zaniżają
                    liczby ofiar.
                    Dalej następuje wykład o amerykańskich zbrodniach... Ale co to
                    ma wspólnego z "wyższością moralną"(Murzynów biją)? Dla mnie to
                    nie jest argument - że inni też robią źle więc i ja mogę...
    • Gość: skromny slowo prawdy IP: *.vline.pl 09.05.03, 20:12
      Faktem jest jednak ,ze to Rosja przyszla do Czeczeni,a nie na odwrot....
      Ale Czeczeni moga przeciez sie jeszcze z Matuszka ulozyc i wybrac np. autonomie
      jak Tatarstan....
      • janosik6 borzik ty scierwo czeczenskie jeszcze nadajesz ? 09.05.03, 22:43
        Paszol ty na chuj ty pojebancu
        Ty bandyto czeczenski
        Ze tez Putin was nie wyrznal nie moge przezalowac.
        Chuj zwami i z duchem swietym psy pierdolone.
        • Gość: Borzik:-) ))))))))))))))))))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 22:49
          wow!A to co za cud?
          Zaloze sie z ramienia "Samoobrony" kandydowales.Wiesz co
          kochasiu, poprostu crzan sie.Dobra wiadomosc dla ciebie-Dzisiaj
          o 3 takich jak ty jest mniej.
        • Gość: Mikael janosik ty scierwo jeszcze nadajesz? IP: *.futuro.zax.pl 10.05.03, 02:11
          Wypuścili cię w końcu z odwyku? Wracaj pod monopolowy - tam
          twoje teksty moze zrobią na kimś wrażenie.
        • Gość: antysowieticus Re: borzik ty scierwo czeczenskie jeszcze nadajes IP: *.dip.t-dialin.net 10.05.03, 17:06
          oto slowa czlowieka milujacego pokoj!
    • terra0 Re: Rosja ściga czeczeńskich liderów 09.05.03, 22:52
      W ogóle, chcę powiedzieć, że ten wątek mi się wyjatkowo podoba się. Nigdy tak
      się nie bawiłem.
      • Gość: Borzik re.Czeczenia ściga rosyjskich liderów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 22:54
        Niech ci bedzie Fedia.Dobranocka
        • Gość: U_Bolt Re: re.Czeczenia ściga rosyjskich liderów IP: 81.12.1.* 10.05.03, 05:30

> Niech ci bedzie Fedia.Dobranocka

jak juz sie sprawy w Polsce unormuja, i zaczna obowiazywac prawa UE to sie jak
          najszybciej wyp...... stad wszystkich Czeczencow i ich krakowskich poplecznikow.
          • janosik6 U_Bolt - a by sie twoje slowa sprawily. 10.05.03, 08:36
            WON z polski dla scierwa czeczenskiego.
            WYnocha i ich pobratynca-pojebanym krakosa.
          • Gość: Borzik Re: re.Czeczenia ściga rosyjskich liderów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 09:32
            POWODZENIA
          • Gość: Mikael Ha ha ha IP: *.futuro.zax.pl 10.05.03, 13:38
            Pomarzyć dobra rzecz, co kacapy?
            • Gość: antysowieticus Re: Ha ha ha IP: *.dip.t-dialin.net 10.05.03, 17:11
              ruskie sieja tutaj swoja sowiecka propagande...terra zrozum my
              Polacy jestesmy duzo dalej od was jesli chodzi o rozumienie
              faktow oraz wolne myslenie!!!!dlatego bardzo jestem szczesliwy,
              ze sie w Polsce urodzilem a nie w zniewolonym spoleczenstwie
              typu rosyjskiego czy innego!!!!i Ty nas nie przekonasz do swoich
              dziwnych teorii! i nie rozumiem twojego dziwnego poczucia
              humoru! z czego sie cieszyc? ze twoj narod wybija inny narod?
              • Gość: Borzik Re: Ha ha ha IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 20:06
                thomson to pospolity rusek.Wiesz z czego to wynika.Polak ma
                jedno ceche narodowa-mianowicie krytykuje siczko co Polskie.Zas
                ruscy stale i bez przerwy chwala siebie.I ta bzdura o moralnej
                wyzszosci ktora ten gowniarz raczyl tu wydac jest bardzo
                podobna do Rosjan,a jak nie wierzysz,pusc sobie cyfrze+ ruski
                program,a dowiesz sie z niego ze sa najwaleczniejsi
                najdzielniejsi najpiekniejsi.Reasumujac-radze poprost olewac
                to G.
                • Gość: antysowieticus Re: Ha ha ha IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.03, 13:01
                  masz racje Borzik. hamow typu tomson trzeba poprostu olac bo to
                  juz takie glupie,ze nic nie pomoze....nie bede na debila zwracac
                  uwagi......a ,ze to ruski to tez tak sobie pomyslalem...ta
                  typowa sowiecka retoryka!
              • terra0 Naszym wchowawcom poswięcam... 10.05.03, 20:58
                Gość portalu: antysowieticus napisał(a):

> ruskie sieja tutaj swoja sowiecka propagande...terra zrozum my
                > Polacy jestesmy duzo dalej od was jesli chodzi o rozumienie
                > faktow oraz wolne myslenie!!!!dlatego bardzo jestem szczesliwy,
                > ze sie w Polsce urodzilem a nie w zniewolonym spoleczenstwie
                > typu rosyjskiego czy innego!!!!i Ty nas nie przekonasz do swoich
                > dziwnych teorii! i nie rozumiem twojego dziwnego poczucia
                > humoru! z czego sie cieszyc? ze twoj narod wybija inny narod?

Wszystkim antysowieticusom, Borzikom, Mikaelom etc, którzy stali uważać siebie
                za jedynych, najlepszych, najbardziej rozwiniętnych poświęca się mała piosenka.

ml.edison.ru/ZZ19LP/ZZ19LP07.mp3
                Sorry, że chyba zrozumieją nie wszyscy (nie wszyscy oglądali rosyjskich
                bajek). Może Borzik wytłumaczysz ludziom? Ale prawie jak by Borzik,
                Antysowieticus etc śpiewali...
                • Gość: Borzik Re: Naszym wchowawcom poswięcam... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 21:04
                  aha,zaraz rozpęd wezmę.
                  Kac juz minął terro?
                • Gość: Borzik Re: Naszym wchowawcom poswięcam... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 21:12
                  Terra0!A co z tym paradem w Groznym?Chlopaki dzwonili-
                  mowia,czekali,czekali i nic z tego.Jestescie sprytni jednak-
                  Rosjanie.
                  • terra0 Re: Naszym wchowawcom poswięcam... 10.05.03, 21:22
                    A gdzie twoje chłopaki czekali? W Warszawie czy w Gdańsku?
                    • Gość: Borzik Re: Naszym wchowawcom poswięcam... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 21:31
                      Chlopaki czekali przy placu "Minutka"(znane cmentarzysko
                      waszego najemnego nacpanego armatniego mięska) i kolo
                      Hankaly.I nic ani nic.Dien pobiedy tak zpieprzyliscie,i nie
                      wstyd wam?To jak z tym kacem.Boli glowa?Wspolczuje,naprawde,bez
                      kpin.
                • Gość: Mikael Re: Naszym wchowawcom poswięcam... IP: *.futuro.zax.pl 11.05.03, 04:56
                  Dzięki Igor za uroczą piosenkę :) naprawdę się wzruszyłem.
                  Nigdy nie uważałem się za jedynego, najlepszego, najbardziej
                  rozwiniętego, niech mnie Pan Bóg broni. Powiem więcej, mam
                  wiele wad, może nawet więcej niż zalet (choć jak widzisz jest
                  wśród nich skromność). Nie mam ambicji być wychowawcą, ale mogę
                  przecież wyrażać swoje zdanie, bo jak mówi poeta: "Prawdziwa
                  cnota krytyki się nie boi"
                  • terra0 Poeta... 11.05.03, 11:39
                    > bo jak mówi poeta: "Prawdziwa cnota krytyki się nie boi"

W ogóle, nigdy wcześniej nie widziałem, że to, co piszesz, co piszą Brz, Ant
                    nazywa się "krytyką". (Na szczęcie nie wszystko dalej do mnie, ale...)

Ant> ty jestes poprostu pojebany
                    Brz> To ty jestes kacapkiem Thomsonie?
                    Brz> PASZOL TY NA CHUJ SCIERWO
                    Brz> Ty tak mocno narąbałeś?
                    Mkl> A o faktach nie tobie rozstrzygać - za cienki w uszach jesteś.
                    Mkl> Tak goebelsiku powtarzaj dalej te bzdury
                    Ant> tomson nie ma mozgu-to zdegenerowany malpolud, ktory pierdoli glupoty
                    Mkl> Jesteś po prostu jednym z tych kolesi którzy są gotowi sprzedać własną
                    matkę byle tylko dopieprzyć USA.
                    Ant> gnojom nalezalo sie jak najbardziej
                    Mkl> spadaj buraku, idz nudzić komu innemu
                    Mkl> Wypuścili cię w końcu z odwyku?
                    ...
                    już mie się znudziło. Nie, jeszcze coś osobistego (do mnie):
                    Brz> a i zapomnialem dodac na dobranoc Terra0 ze jestes smieciem.

Więc, dzięki za "krytykę"
                    • Gość: Borzik Terra0! Bardzo wazne pytanie do ciebie. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 12:49
                      Bardzo uczciwie umiescilem link z ofiarami bombordowan
                      twojej zakichanej wciaz Czerwonej Armii.I jaka byla reakcja
                      twojego kumpla -zacytuje-"ciemniaki -to ofiary czeczenskich
                      bandytow",wiec nie spodziewaj sie uprzejmosci w odpowiedzi na
                      KLAMSTWA.
                      A swoja drogą obligatoryjnie odpowiedz mi prosze,Czy ty tez
                      smiesz twierdzic ze to nie sa ofiary wojska rosyjskiego?Jesli
                      ty trzymasz sie tezy tamtego ignoranta,to my rzeczywiscie,juz
                      nie mamy o czym dyskutować.
                      • Gość: antysowieticus Re: Terra0! Bardzo wazne pytanie do ciebie. IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.03, 18:33
                        podejrzewam,ze terra wie, ze to zrobily wojska rosyjskie ale sie
                        na forum nie przyzna bo nie chce stracic twarzy! ja moge tylko
                        powiedziec, ze gdyby tak moj rzad robil to ja bym go nie kryl!
                      • janosik6 borzik i jego polskie przydupasy lachociagi 12.05.03, 10:48
                        Idzcie w pizdu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        Pierdole was na ROWNI>>>>>>smiecie i szmaty jedne.
                        • Gość: Borzik Ultima ratio janosiko6 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 12:18
                          Ostateczny argument janosika z szóstką
                          • Gość: antysowieticus Re: Ultima ratio janosiko6 IP: *.dip.t-dialin.net 12.05.03, 13:42
                            6 to znak szatana...janosik to zapewne satanista
                            • Gość: Borzik Re: Ultima ratio janosiko6 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 13:55
                              :-)a cos ty.Jaki tam satanista.Szostka tam za Bugiem to pacholek
                              przyslugujacy,nawet Terra to podtwierdzi.
                          • Gość: Mikael Re: Ultima ratio janosiko6 IP: *.futuro.zax.pl 12.05.03, 23:46
                            To był chyba krzyk Weltschmerz'u ;)
                        • Gość: Mikael Ja nie jestem niczyim przydupasem, ty zaś jesteś... IP: *.futuro.zax.pl 12.05.03, 23:40
                          sługusem putina i innych rosyjskich bandytów sądząc po twoim
                          słownictwie i "argumentach"
                    • Gość: antysowieticus Re: Poeta... IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.03, 13:07
                      ale sie ulalem czytajac te wycinki z naszych cytatow...ale nie
                      bierz tego do bani! przeciez my tylko zartujemy! ale przyznasz,
                      ze tomson i janosik sa o wiele bardziej wulgarni!
              • Gość: piotr Re: Ha ha ha IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.05.03, 21:22
                pytanie do Antysovieticus!Czy ty jestes normalny? Chyba sie na
                ksiezycu urodziles a nie w Polsce. Fascynujacy przypadek dla
                psychologa!
                • Gość: antysowieticus Re: Ha ha ha IP: 209.234.166.* 10.05.03, 21:27
                  Ja jedyny normalny tutaj. Moge zaswiadczenie od
                  psychiatry pokazac. Urodzilem sie tez w Polsce, w
                  rodzinie Czeczeno-Niemieckiej.
                  ... bo skonam...
                  • Gość: piotr Re: Ha ha ha IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.05.03, 21:34
                    oj ,czy lekarze napeweno Ci cala prawde powiedzieli ?
                    Musisz byc dla nich wazny ze Ci takie zaswiadczenia wypisuja !!
                    • Gość: antysowieticus piotr IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.03, 13:22
                      sluchaj stary....nawet mnie nie wkurzyles...ale wez pisz na swoj
                      rachunek O.K.? jestes zwyklym kretynem i glabem!
                  • Gość: Borzik Antysowieticus ma zwykle inne IP-uwaga IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 21:35
                    • Gość: skromny kolejne slowo prawdy IP: *.vline.pl 10.05.03, 21:41
                      Czy to czasem nie z Arabii Saudyjskiej i Turcji Czeczeni dostali bron ?
                      A kto jest protektorem Saudyjskim i tureckim sojusznikiem ?
                      Reszte sobie dospiewajcie...
                      • Gość: Borzik Re: kolejne slowo prawdy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 21:45
                        niestety Czlowieku.Cala bron pochodzi od Rosjan.Daj Bog im
                        szczescia za to. :-)
                        • Gość: skromny Re: kolejne slowo prawdy IP: *.vline.pl 10.05.03, 21:53

> niestety Czlowieku.Cala bron pochodzi od Rosjan.Daj Bog im
                          > szczescia za to. :-)

Ta bron zdobyczna o ,ktorej piszesz to mniejszosc w ich arsenale byla.
                          Moze teraz to sie zmienilo.
                          ps. zreszta podkreslam,ze to Rosja do nich przszla,a nie odwrotnie...
                          • Gość: Borzik Re: kolejne slowo prawdy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 22:02
                            wiem,ale masz racje czesciowo,zdobyczna bron rzeczywiscie
                            wynosi maly ulamek ale reszta broni jest od ruskich poprostu
                            zwyczajnie kupowana przez czeczenow,i to za taka mala cene,ze
                            bron,nawet podarowana gdzie indziej obejdzie sie drozej ze
                            wzgledu na koszta transportu przez wszystkie zamkniete
                            granicy.Gdyby Rosjanom starczylo moralnosci nie sprzedawac
                            broni swym wrogom to z pewnoscia starczylo by im moralnosci nie
                            wszczynac tych wojen.
                    • Gość: piotr Re: Antysowieticus ma zwykle inne IP-uwaga IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.05.03, 21:46
                      Antysowieticus to ewenement na skale europejska , zeby nie
                      powiedziec swiatowa.Prawdziwe wyzwanie dla psychologa!!!
                      • Gość: Borzik Re: Antysowieticus ma zwykle inne IP-uwaga IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 21:49
                        Nie znam Ciebie i nie chce byc nieuprzejmym ale jest fajne
                        powiedzenie-Medici,curate ipsum.Wez go sobie do serca jesli
                        mozesz.Pozdrawiam
                        • terra0 Wykształcony... 10.05.03, 22:25
                          Podziwiam, nawet łacinę znasz. Cały czas byłem do tego przekonany, że siedzisz
                          w ośrodku, ogonem podciągasz myszkę, czasem uderzysz łąpą po kławiaturze.
                          Gdzie Cię nauczyli takim mądrym słowkom...

Na ile wiem uroczystości nie miały odbyć się właśnie w tym miejscu, ale mniej
                          o tym, porozmawiamy o czymś dobrym. Dziś od rana w tym wątku tyle życzeń do
                          Ciebie było, że prawie zazdroszczę.
                          • Gość: Borzik w sredniej szkole N2 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 01:05
                            1.Kazdy ma swoje 5 minut Terra0 na tym forum,pewnie nadeszli
                            moje 15-To apropos zyczen co mi zlożyli twoje adoratorzy.
                            2.Na Hankale stoi technika ktora miala paradowac.
                            3.W tym zyciu wbrew pozorom-nie ma pewnych rzeczy.

• Gość: Borzik Re: Wykształcony... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 01:22
                            a i zapomnialem dodac na dobranoc Terra0
                            ze jestes smieciem. :-)
                            Doswidania
                        • Gość: XXXL Re: Co tu sie dzieje...? IP: *.dialup.zonnet.nl 11.05.03, 14:04
                          Zastanawiam sie co tu sie dzieje ?
                          Jakies pajace cos mecza sie i spuszczaja nad Ruskami !
                          Przepraszam ale my tu jestesmy w POLSCE !!!!!!
                          Sprawa jest jasna jak nic...banda Kremlowska robi to samo w Czeczenii to co
                          zawsze robili,czy to w Polsce,czy na Ukrainie,czy na Wegrach,czy w
                          Afganistanie ! Oni to maja zakodowane w swoim DNA : RZNAC RABOWAC I ZNIEWALAC !
                          A wy pajace jak tak sie podniecacie wyzszoscia moralna Rosji nad...HUJ wie
                          kim ! To zapierdalajcie do Rosji SOBIE morale podszlifowac,a nie gledzic tu na
                          forum ! DOSWIDANIA OSLY
                          • Gość: Mikael Re: Co tu sie dzieje...? IP: *.futuro.zax.pl 11.05.03, 21:16
                            Dobre pytanie, sam się już zaczynam zastanawiać - czy to GRU
                            wysadziło jakiś desant w Polsce, a może chłopcy z FSB od
                            propagandy się nudzą i udzielają się na forum? Jak by nie było
                            czerwone krasnale typu thomson Polakami chyba raczej nie są -
                            ich rozumowanie jest na to za pokrętne.
                      • Gość: Mikael Swoją drogą to chmstwo tak się podszywać pod kogoś IP: *.futuro.zax.pl 11.05.03, 05:15
                        a ty się jeszcze dajesz wypuszczać
                    • Gość: antysowieticus Re: Antysowieticus ma zwykle inne IP-uwaga IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.03, 13:11
                      dzieki borzik! zeczywiscie jakis gnojek podrabia sie pode mnie i
                      rozmawia sam ze soba...jak mu to radosc sprawia to prosze
                      bardzo! niech sie chlopie roztropie nacieszy!
    • Gość: ax Re: Rosja ściga czeczeńskich liderów IP: 209.136.102.* 11.05.03, 00:50
      Kojarze trzy informacje. Kontrakt na remont ponad 100 helikopterow wartocsci ponad 500 mln $ i nie zostal podpisany z Rosja . Polska
      moze tylko przeznaczyc helikoptery na zlom. Czeczency w Polsce zaczynaja opuszczac Polske udajac sie do Slowacji
      Warunki im nie odpowiadaja. USA zakazaly i zamrozily wszystkie konta organizacji czeczenskich w USA..Oczywiscie jest
      to koniec poparcia Polski dla swiatowego terroru. Decyzja zapadla w Waszyngtonie. Wykonac natychmiast.
      • Gość: Borzik Re: Rosja ściga czeczeńskich liderów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 01:15
        Wszystkie konta czeczenskie USA nie zamrozilo a kont Basajewa
        i jego grupy kamikaze-Rijaddus Salihin tam nigdy nie bylo.Na
        ten temat on powiedzial ze jego kontem jest budżet Rosji.

wojna ze swiatowym terrorem trwa i skonczy sie Norymberga dla
        superterrorysty Putina.

a poz tym to kojarz sobie dalej.

• Gość: U_Bolt Re: Rosja ściga czeczeńskich liderów IP: 81.12.1.* 11.05.03, 05:22
          Cala dyskusja na tym forum tylko jednoznacznie udowadnia, ze ta cala bande
          krakowskich poplecznikow czeczenskiego bandytyzmu i teroryzmu nalezy dokladnie
          rozpracowac i jak najszybciej rozp.... na cztery wiatry. I oby jak najszybciej.
          Won stad. Won... razem z cala radiostacja, gazetami i wszystkimi przydupasami.
          • Gość: Mikael Ha ha ha!!! A w którym miejscu są te "dowody"? IP: *.futuro.zax.pl 11.05.03, 10:28
            Gość portalu: U_Bolt napisał(a):

> Cala dyskusja na tym forum tylko jednoznacznie udowadnia, ze
            ta cala bande
            > krakowskich poplecznikow czeczenskiego bandytyzmu i teroryzmu
            nalezy dokladnie
            > rozpracowac i jak najszybciej rozp.... na cztery wiatry. I
            oby jak najszybciej.

A kto tę bandę "rozpracuje i rozp..."? Może ty? Tu nie rosja
            buraku, u nas służby specjalne mają jeszcze trochę szacunku dla
            prawa.

> Won stad. Won... razem z cala radiostacja, gazetami i
            wszystkimi przydupasami.

Szczekaj sobie dalej, przydupasie putina. Boli cię ten Kraków?
            A wiesz dla czego? Bo w Krakowie ludzie nie włazili w dupę
            komunistycznej władzy i dlatego myślą jeszcze trochę
            samodzielnie i mają zdrowy rozsądek, moskiewski sługusie. A ty
            możesz toczyć sobie pianę dalej i tak wszyscy cię olewają.
            • Gość: antysowieticus Re: Ha ha ha!!! A w którym miejscu są te IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.03, 13:16
              brawo Mikael! niech sie z Polski wynosza poplecznicy Rosji!
              Czeczenii maja nasze zywe poparcie!
          • Gość: Borzik Kiedy Kacap szczeka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 12:26
            :-)Rozpracowac powiadasz.No to do boju
            kozaku,lokalizacje "bandy"
            juz dobrze znasz,po co tak szczekasz,przyjdz,ugryż.
        • terra0 Re: Rosja ściga czeczeńskich liderów 11.05.03, 11:51
          Witaj, już chyba wróciłeś z Kościoła. Dzieki za życzenia na dobranoc. Wiesz,
          wczoraj w innym wątku pomyliłem się, myślałęm, że odpowiadam Tobie, tylko dziś
          uświadomiłem błąd. Powtarzam... Słyszałeś, że w Rosji zaczybają wydawać
          kompensację za stracone mieszkania. Może wrócisz? Przecież chyba wszystko
          jedno skąd będziesz pieniędzy otrzymywał. Właśnei s tego konta - cała Rosja.
          Pochodzisz, pomachasz transparentem "Putin nasz prezydent". I wszystko wybaczy
          sie, kompensację otrzymasz. Przecież nie poraz pierwszy chyba...
          • Gość: Borzik Re: Rosja ściga czeczeńskich liderów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 12:20
            Terra0!I chcialbym ciebie nienawidziec a nie moge,tyle smiechu
            mnie dostarczasz.Dziekuje wasc za kompensacji.Moja czesc mozesz
            wydac na bezdomnych dzieci w Moskwie
          • Gość: antysowieticus Re: Rosja ściga czeczeńskich liderów IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.03, 13:19
            coz za cynizm terra...najpierw ruskie wojska zburzyly domy
            Czeczenom, zaminowaly pola, wymordowali polowe ludnosci
            cywilnej ...a teraz gadasz, ze Moskwa daje Czeczenom domy! Po
            pierwsze sie nalezy jak psu buda a po drugie to tylko
            pierdolenie...nic z obiecywanek kremla nie bylo jeszcze
            spelnione!
            • Gość: Borzik Re: Rosja ściga czeczeńskich liderów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 17:11
              ten palant tomson nazwal WiN terrorystami.Juz sie nie chce mi
              do niego gadac ale jak to przeczytalem to szlag mi o mał nie
              trafil,co za debil,ciekawe co jeszcze napisze.

Chwała polskiemu WiN.
              • Gość: antysowieticis Re: Rosja ściga czeczeńskich liderów IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.03, 18:29
                bo z dupkiem nie ma co dyskutowac...brak podstawowej wiedzy
                historycznej i brak obiektywnej oceny.
              • Gość: Mikael Re: Rosja ściga czeczeńskich liderów IP: *.futuro.zax.pl 11.05.03, 21:04
                Wiesz, że to samo sobie pomyślałem. Mnie też już ręce opadają
                jak czytam takie bzdury i nawet nie chce mi się na nie
                odpisywać, bo i co? Trudno mi sobie wyobrazić, że te janosiki i
                tomsony są tej samej narodowości co ja, z ich księżycową logiką
                i stalinowskimi poglądami.
    • terra0 antysowieticus 11.05.03, 20:06
      antysowieticus> przeciez my tylko zartujemy!

więc żartujecie. Razem z Borzikiem chyba. Wiesz, ja ostatnio próbuję też
      wyłącznie żartować - bo tak to naprawdę, wyczywam, że mało kogo tutaj na tym
      Forum obchodzi los Czeczenów. To wszystko, co piszę się - to jakaś forma
      spędzania czasu (taki klub spotkań). A w klubie co powinno być na pierwszym
      miejscu - żeby wszyscy czuli siebie dobrze. Na razie, przynajmniej w tym
      wątku - dosyć nie źle idze to wszystkim. Ale muszę przyznać, że na pierwszym
      miejscu jak na razie (po różnym zabawam) znajduję się Borzik...
      • Gość: Borzik Re: antysowieticus IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 20:15
        Chcialbys.Mnie nigdy nie bylo do zartow.

I zadalem tobie pytanie kilkanascie postow wyzej,znajdziesz bez
        problem.
      • Gość: Mikael Re: antysowieticus IP: *.futuro.zax.pl 12.05.03, 01:59
        Wiesz Igor ja wcale nie czuję się dobrze. Nie bawi mnie to -
        wolałbym żeby nie było tego forum, żebyście nie najeżdżali
        Czeczenii i nie popełniali tam tych wszystkich bestialstw. Nie
        czuję się członkiem żadnego klubu. Uwierz mi, że umiem znaleźć
        sobie inne zajęcie i pisanie opinii nie jest mi niezbędne do
        szczęścia. Ale forum służy właśnie do wyrażania opinii i
        wymiany poglądów. Co jeszcze mogę powiedzieć...
      • Gość: antysowieticus Re: antysowieticus IP: *.dip.t-dialin.net 12.05.03, 13:45
        ty to potrafisz odwrocic kota ogonem! zartujemy jesli chodzi o
        wyzwiska w strone pewnych ludzi ale nasze przekonania polityczne
        sa jasno okreslone!
    • terra0 Borzik: miepoważna odpowiedź 11.05.03, 20:16
      Ty też żartujesz? (bo boję się narazić się.)

Na tą poważne pytanie (antysowieticus nawet za mnie dał odpowiedź - czy
      rzeczywiście tak już dobrze mnie zna) powiedzę coś takiego.

Dokładnie, kto to zrobił - nie wiadomo. Mogli to zrobić, ktoś z żołnierzy
      rosyjskich (sprawy teraz prowadzą się na ten temat) a mogli to zrobić i
      czeczeni. Co - jakaś moral im przeszkadza? Gdzie indziej już dawałem inny
      odnośnik. Wykładam jeszcze raz. (Jeżeli lubisz piękne zdjęcia)

www.fsb.ru/history/book/white/2-3.html
      www.fsb.ru/history/book/white/2-2.html
      Tak że te zdjęcia, które w taki sposób określił Tomson tak samo mogli być
      wynikiem działalności "wyzwolicieli od okupantów".
      • Gość: Borzik terra IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 20:56
        Terra.Powtarzam,ja tu nigdy nie żartuje,bo dla mnie to
        cholernie niesmieszny temat.Ty kręcisz,pisząc tu :"mogli,nie
        mogli".
        A jaka to sprawa toczy sie?Jedna sprawa?Ja w waszą
        sprawedliwosc juz nie wierze,dziwi ci to.A Kto taki Budanow?Ja
        ci powiem kto -to poprostu koziol ofiarny(i do tego biedny i
        chory) bo musi odpowiadac za wszystkich waszych psychopatow
        razem wzietych i jesli myslisz ze to kogos zadowoli to jestes
        w blędzie.Mowiac "mogli" ty jednak kwestionujesz ze to zrobili
        wasi zolnierzy.A przeciesz do tych zdjec sa rowniez swiadectwa
        naocznych swiadkow.Jest 150 pozwow w Strasburgu.Z 6 z nich juz
        trwa sledstwo.Nic nie masz Czeczenom do zarzucenia bo nawet na
        Dubrowce Barajew usmiercil 3 niewinne osoby a wasi specjalisci
        gazem ponad sto.To byla kaukazska wojna w pigulce.A teraz to
        wogole wyjasnia sie ze tam byl wasz czlowiek Hanpasz(juz
        niedlugo mam nadzieje)A cytaty twojego tomsona jako argument to
        juz calkiem zdziwili mi..O to ze sprawa Czeczenii tu na forum
        nikogo nie obchodzi-nie martw sie.Flaga w rynku Glownym wisi,i
        Ludmila Putina gdy odwiedzala Krakow nie mogla jej nie zauwazyc.
        nic nie obiejcuje ale postaram sie juz nie zabierac twoj czas
        pytaniami.koniec
        • Gość: U_Bolt Re:Rosja i USA scigaja czeczenskich bandytow IP: 81.12.1.* 12.05.03, 05:50
          Oj biedny Ty czlowiek jestes, bo w swej zacieklosci (moze wynikajacej wprost li
          tylko z wyniesionych z dziecinstwa naiwnych tesknot niepodleglosciowych) nie
          potrafisz przeprowadzic jakichkolwiek analiz i wyciagnac z nich rozsadnych
          wnioskow na przyszlosc. Jebnela Ci sie na leb ta Czeczenia z jej wszystkimi
          bandytami i terorystami. Swiata poza nia nie widzisz. Zeby jeszcze kobiety
          chociaz ladne mieli. Ale one tam wszystkie chodza pozakrywane i okutane. I z
          calym szacunkiem dla urody kobiet. Zadne to rewelacje. Ale to Twoja sprawa. O
          gustach (i upodobaniach) sie nie dyskutuje. Natomiast odswiez swoja tepa pamiec
          i przypomnij sobie, ze Sekretarz Stanu USA Colin Powell na forum ONZ
          jednoznacznie oglosil, ze rezim Saddama Hussaina utrzymywal dlugoletnia i
          aktywna wspolprace z czeczenskimi ugrupowaniami terorystycznymi, jak i sama Al-
          Quaida tamze szkolila swoich nawiedzonych bojownikow (czytaj bandytow). USA nie
          rzucaja slow na wiatr a pamiec maja niezla. Dla ochrony swoich interesow to i z
          diablem sie zwiaza. Wszystko we wlasciwym czasie. Przyp..... rowno (moze sami
          a moze ktos w ich imieniu) tej Twojej bandyckiej Czeczenii i wszystkim jej
          poplecznikom. Tym nawiedzonym z Krakowka rowniez. I nie wyjezdzaj tutaj z
          obsmarkana wiszaca szmata nazywana przez Ciebie dumnie flaga czeczenska. Na
          szczescie pani Ludmila Putin miala jeszcze co ogladac i podziwiac w Krakowie.
          Badz spokojny, o mozliwych prowokacjach i incydentach insporowanych przez twoja
          band-grupe na pewno byla uprzedzona.
          • Gość: Borzik Re:Rosja i USA scigaja czeczenskich bandytow IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 11:55
            Durniu!Bylem przeciwko Niepodleglosci jeszcze w 94 uwazajac za
            szalenstwo jakąkolwiek i o cokolwiek wojne z Rosja ale teraz
            wiem ze was mozna zwyciezyc i mysl lepiej o swoim dziedzinstwie.

Collin Powell moze mowic co chce zwlaszcza ze na stronie
            Departamentu Stanu jest wypisane ze rzetelnych dowodow ani za
            ani przeciw nie ma.Sa tylko dywagacji rosjan(i ich pacholkow)
            na ten temat ktorzy i chcieliby byc sattelitem USA a nie moga
            bo nienawidza USA.Caly ten lewicujacy ELMundo,ElPais,la
            Republica czy tez alBurak
            wsadz sobie w dupe,bo to sa dawni kumpli kgb i stronnicy
            rozbrojenia (jednostronnego oczywiscie).A poza tym mowiliscie
            cos tam o Guantanamo i co sie okazalo-sa tam
            Tatarzy,Karaczajewcy,Balkarcy(to narody Kaukaza)i nie ma
            Czeczenow,pokazali jednego?Nie,a gdyby tam byl to napewno by to
            wykorzystali na 100 proc.A o Czeczencach w Bagdadzie nie
            opawiadaj mi Szahrezado bo Czeczency nienawidzili Saddama z
            prostej przyczyny-bo lizal dupe Rusnie tak jak ty.Powell
            powiedzial swoje klamstwa w przeddzien wojny w Iraku chcac
            zyskac glos Rusni w Radzie bezpieczenstwa,Nie uzyskal,bedzie
            to dobra nauczka bo wiecej tak juz nie beda klamac.
            Kij z tobą zakuty łbie.
            • Gość: Misza Jestes najlepszym dowodem na to... IP: *.mp109.aaanet.ru 17.05.03, 14:29
              ... ze Putin (jak i Jermolow) ma racje. Dla takich dzikusow jak wy tylko taka
              metoda jest najlepsza. Trzeba zostawic czernozopym tylko jeden wybor: albo
              smierc pod bombami, albo wspolpraca. Wszystkich czechow z Moskwy i centralnej
              Rosji wyslac do Jamaloneneckiego okregu - a arbuzy z bananami niech sprzedaja
              Gruzini i Azery.
              Dowolna pokojowa metoda jest nie dla czechow. Rozumecie tylko kiedy was w
              polowie wybijamy :)))

• Gość: Borzik Marzenia ruskiego truchla IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 12:43
            a wogole ciulu to ty chyba z Rusni(albo z Wariatkowa) nadajesz
            bo nikt o zdrowych
            zmyslach w Polsce o 5.50 nad ranem nie pisze postow na forum a
            w Rusnie akkurat buszuje dzien wtedy.
            • Gość: U_Bolt Re: urojenia nawiedzonego spiocha IP: 81.12.1.* 12.05.03, 14:29
              nijaki Ataturk (jesli to nazwisko coskolwiek Tobie mowi) to dzien zaczynal juz
              o 4.45 a.m. O 5.45 miewal zwyczaj spotykac sie z ministrem spraw wewnetrznych.
              Posiedzenia gabinetu rozpoczynaly sie u niego po 7-ej rano. Dla scislosci,
              chociaz to juz minelo dosyc sporo lat to on juz wtedy poznal sie na czeczenach.
              Troche ich za brody po przydroznych drzewach popowieszal na pograniczach
              wschodniej Anatolii, a gardel krzywymi szablami tez sporo im popodrzynal.
              Dopiero troche pozniej zaczal zauwazac ze sie roznia od Ormian. Ale mylic sie
              jest rzecza ludzka. ....

Spij dalej dobry czlowieku. I miewaj urojenia i sny o potedze bandytow i
              terorrystow. To ci zawsze wolno. Zrob nawet publiczna zbiorke pod Sukiennicami
              na kolejnego Kamaza. To pojemna maszyna. Mozna w nia wladowac bardzo duzo
              materialow wybuchowych. O czym przekonaly sie dzisiaj kolejne niewinne
              ofiary "bohaterskich" wyczynow czeczenskich band-grup... uehhhh.......
              • Gość: Borzik Udaći :-)))))))))))))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 19:09
                :-)Hehe.Najwyzszy czas skonczyc tę gadke,bo nie bede tlumaczyl
                niczego
                durniom takim jak ty.Ale gwiżdżąc o Atatiurku i porownujac
                siebie z nim byles bardzo przekonujacy.O Kamazy sie nie martw.I
                o fugasy sie nie martw.Bedziecie mieli tyle gruzu200 ile sobie
                zażyczycie.
                • janosik6 borzik jak go bierzesz? jeszcze nie odpowiedziales 13.05.03, 01:52
                  Ciekawi mnie to bardzo.
                  A to z tej opcji ze ciekaw jestem jak wielkim scierwem trza byc aby
                  sie tak bardzo podniecac ze zwyklego bandziorstwa twoich sabak.
                  CHUJ W DUPE <znowu przyjemnosc dla twej rasy>czeczena i ich przydupasa.
                  • Gość: antysowieticus janosik6 IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.03, 10:56
                    ty wulgarny hamie!!!!zamknij wreszcie te swoja smierdzaca
                    gebe!!!!
                    • Gość: Borzik Re: janosik6 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 13:49
                      Alez niech gada.Musi ktos tu w koncu uczciwie pokazac twarz
                      kacapską to niech to bedzie Janosik z szostka.Co sie
                      przyjmujesz tym gownem.Tym bardziej ze to banda wirtualnych
                      cykorow.A tak zwany "Mat" to to tylko kolejny ruski
                      wynalazek,czasami nawet przydatny ale naduzywany przez tych
                      smieci.Niech że szczeka,nie przeszkadzaj mu :-),moze kiedys cos
                      o sobie wyszczeka,kto to wie.
                • Gość: U_Bolt Re: rezerwat na gruzach.... IP: 81.12.1.* 13.05.03, 05:33
                  Jak widac to gruzu w Groznym i pomniejszych czeczenskich osadach stale
                  przybywa. Za 20-25 lat na terenie scislej Czeczenii powstanie pare rezerwatow
                  (takich jakie maja Apacze, Irokezi czy Siuksowie w USA) dla pozostalosci po
                  band-grupach i terror-grupach. Stworzone beda na gruzach i popiolach wlasnych
                  poczynan. Swiat moze sie zlozy co najwyzej na odbudowe tamze kilku meczetow.
                  Wydzieli sie tez specjalna trase turystyczna (platna) dla wszystkich chetnych
                  wrazen. A gdyby zabraklo oryginalow, to zawsze bedzie mozna poustawiac figury
                  woskowe. Juz dzis rezerwuj sobie tam jakis wycinek gruzowiska, gdzie bedziesz
                  mogl wyeksponowac swoja dzialalnosc (zebrane pisma, posty, publikacje,
                  radiostacje, fotografie, kalachy, flagi, transparenty,zaplanuj jakis mini live-
                  show itp.)pod wznioslym haslem: KRAKOW - CZECZENCOM......... Przeciez na tym
                  mozesz i niezly szmal zrobic... pomysl o emeryturze......
                  • Gość: Borzik Gruz200 kacapie,gruz200 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 13:43
                    :-) obyćny Bołtun so sredniej polosy
                    • janosik6 scierka antysowietykus i jego dymacz borzik 14.05.03, 01:02
                      Dwa smiecie do kupy .
                      Mam takie pytanie do was .
                      Z kim sie kurwily wasze matki ze wyszly takie gowna jak WY ?
                      Zreszta nie oczek. odpowiedzi od was cioty pierdolone na wsze strony.
                      • Gość: antysowieticus Re: scierka antysowietykus i jego dymacz borzik IP: *.dip.t-dialin.net 14.05.03, 11:58
                        zamknij te swoja parszywa gebe sukinsynu!
                        • Gość: Borzik zastanawiam sie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 12:09
                          Czy ten cwel janosik6 nie jest z pod Legnicy.
                          Szkoda ze nie ma czasu sprawdzic to.
                          • Gość: antysowieticus Re: zastanawiam sie IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.03, 00:12
                            chetnie bym mu nakopal gnojowi ale to i tak nic nie da...zly sie
                            urodzil i taki juz zdechnie!
                            • Gość: Borzik Najwyzszy czas zplukac janosika6 do sedesu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 21:06
                              Jesli dobrze widze ten Medrzec zalozyl konto wykorzystujac twoj
                              nik.To wystarczajaco duzo by poprosic Admina o to by dopilnowal
                              porzadek.Zapytaj moze go.
                        • antysowieticus Re: scierka antysowietykus i jego dymacz borzik 14.05.03, 13:28
                          Założyłem fajne konto.

Jestem scerką - i co z tego?
                          • Gość: antysowieticus przestan sie pode mnie podszywac IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.03, 00:10
                            dziadzie zdziadzialy i zglupialy zasrany gnoju pierdolony huju
                            ptasi mozdzku holoto!!! pisz na swojego nicka ty szmato
                            pierdolona, ty cioto zasrana, ty huju!!!!
                            • antysowieticus Re: przestan sie pode mnie podszywac 15.05.03, 00:37
                              Piszę.
                              Że jesteś głupi.
                              • janosik6 antysowietykus nakop swemu ojcu , jesli go znasz 15.05.03, 01:02
                                Za to ze nie upilnowal swej baby jak sie rznela z niewiadomo KIM.
                                I wyszlo z tego rzniecia takie pojebanstwo JAK TY !!!!!!
                                Malo tego ,teraz przyszla kolej na ciebie z tym rznieciem -
                                i TY sie pierdolisz tez jak wiadomo ci kto.........>>>>>>>>>>>
                                z niewiadomego pochodzenia psami czeczenskimi jak ten pojeb borzik.
                                I tak dochodzimy do wielkiego kurestwa gdzie wszyscy sie pierdolicie nawzajem.
                                Ty z borzikiem , borzik z toba ,i powstal jeden wielki mlyn.
                                Ze w koncu nie wiadomo kto dzis kogo rucha.
                                Jak w tych telenowelach.....................
                                Pierdolcie sie chuje jak chcecie i z kim chcecie ale dajcie nam spok.
                                • janosik6 borzik jak tam twoje hemoroidy ? 15.05.03, 01:08
                                  Od tego klapania dupskiem ty szczurze czeczenski .
                                  Ja wiem i zdaje sobie sprawe -ze ta wasza pierdolona religia zezwala na
                                  rzniecia miedzy samcami , ale pochamoj -ty scierko , suko pierdolona ,
                                  mozesz sie wykrwawic i zabraknie mi ciebie....
                                  • Gość: antysowieticus janosik to ciota IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.03, 10:12
                                    jestes dla mnie zwyklym zerem dresie! i od tej chwili traktuje
                                    cie jak zero....czyli nic...nie ma cie
                                  • Gość: Borzik Tata z Rosji pocztowki przysyla? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 21:21
                                    • janosik6 dwie cioty porebane 16.05.03, 01:10
                                • antysowieticus Re: antysowietykus nakop swemu ojcu , jesli go zn 16.05.03, 08:41
                                  Nie znam swego ojca. Prawdopodobnie byl ojcem nasz sasiad.
                                  • Gość: Borzik Janosiku!Bo w sasiedstwie stal radziecki garnizon? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 10:00
                                    • janosik6 moze i stal ale tam tez sluzyly psy czeczenskie ! 18.05.03, 00:24
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka