Dodaj do ulubionych

Droga administratorko kropko

28.03.07, 11:21
Protestuje przeciwko twojej nieingerencji i złej woli dla faszystowskich i rasistowskich treści
wypowiadanych tutaj w stosunku do społeczności arabskiej. Żarty się skończyły. Trochę więcej uwagi i
bardziej krytyczne stanowisko pomogłoby.
Obserwuj wątek
    • franciszek.modrzycki Dzien dobry i pokoj ludziom dobrej woli :)))) 28.03.07, 13:16
      Kropka, to brzmi jak ostatnie ostrzezenie...

No kurcze jak tak dalej pojdzie, to nie doczekasz sie nawet emerytury. Kazdy
      Ci grozi i albo Cie zalatwi al-Kaida, albo Mosad, albo jeszcze jakies inne
      ugrupowanie, np. Moherowe Berety w chwili obecnej robiace burzliwa rozpierduche
      w stolicy.

Ale pamietaj. Zawsze mozesz stamtad uciec. Przyjedz tutaj, do wolnego kraju
      (wiesz skad pisze), cieplo tu jest i wesolo :)))
      • kropka Re: Dzien dobry i pokoj ludziom dobrej woli :)))) 28.03.07, 15:12
        franciszek.modrzycki napisała:

> Kropka, to brzmi jak ostatnie ostrzezenie...
        >
        > No kurcze jak tak dalej pojdzie, to nie doczekasz sie nawet emerytury.
        nie strasz. TYlko nadzieja na emeryturę trzyma mnie przy zdrowych zmysłach :(

> Kazdy
        > Ci grozi i albo Cie zalatwi al-Kaida, albo Mosad, albo jeszcze jakies inne
        > ugrupowanie, np. Moherowe Berety w chwili obecnej robiace burzliwa
        Ja nie taka strachliwa, już się przyzwyczaiłam :)

> Ale pamietaj. Zawsze mozesz stamtad uciec. Przyjedz tutaj, do wolnego kraju
        > (wiesz skad pisze), cieplo tu jest i wesolo :)))
        a żebyś wiedział, że przyjadę :P
    • sansone1 w takim razie nazisci tez spolecznoscia byli 28.03.07, 15:34
      i sie nic od twojej arabskliej spolecznosci nie roznili, tylko twoja 1350 lat
      temu sasiadow podbijala i mordowala, a nazisci 60 lat temu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka