stranger.pl 30.03.07, 22:55 ierów z Izraela do Polski. Bo jeszcze nam "arap1", "fredzoio" czy "Dana" zamiast na form irański lub pod bomby irańskie w Palestynie schronią się w Polsce!:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechu112 Re: Dlaczego? Ja sobie nie życzę dekowników z Izr 30.03.07, 22:59 ty ciulu nawet w Polsce nie mieszkasz , to co ty mozeszz sobie zyczyc ? Arabskich mordercow chcesz miec u siebie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: Dlaczego? Ja sobie nie życzę dekowników z Izr 30.03.07, 23:08 1. lechu112 napisał: "...nawet w Polsce nie mieszkasz..." Nie mogę ani potwierdzić ani zaprzeczyć! Podejrzewam, że nawet gdyby napisał prawdę to byś... i tsk nie uwierzył:) 2. lechu112 napisał: "Arabskich mordercow chcesz miec u siebie ???" - Persowie nie są Arabami! Są muzułmanami, traktowani przez większość muzułmanów za odszczepieńców religijnych (konflikt między szyitami a sunnitami). - Nie chcę nikogo w Polsce z Obcych - a tym bardziej winnych ew. rozpętania nowej wojny na świecie. 3. Czy mógłbyś być mniej chamski i nie używać słów powszechnie uznawanych za obraźliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Stranger, stranger 30.03.07, 22:59 jak ty cos napiszesz to az sie plakac chce. Polska przyjela Grekow za czasu ich wojny domowej, przyjmuje Czeczencow gnojownych przez Rosjan, przyjmie i slusznie Zydow jak ich pogonia. Bo Polska i Europa humanitarna jest i basta! PF Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: Stranger, stranger 30.03.07, 23:02 Myślisz że uciekać będą przeciętni Żydzi? A ja myślałem (jak historia zawsze uczy) że zawsze uciekają w pierwszej kolejności "wybrańcy", propagandyści którzy sami zagrzewali do wojny, rodziny polityków i dziennikarzy. Czyżbym się mylił? Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Stranger, stranger+ 30.03.07, 23:03 A kto niby to polakow francuskich przyjmie? Jak ich z Francji pogonia? Odpowiedz Link Zgłoś
lechu112 Re: Stranger, stranger+ 30.03.07, 23:05 1ja napisał: > A kto niby to polakow francuskich przyjmie? > Jak ich z Francji pogonia? ZA glupi zeby zrozumiec ))) Arabow pewnie chce w Polsce i wiecej kebabow , burdeli , narkotykow ( bo z nimi one przychodza ) Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Stranger, stranger+ 30.03.07, 23:12 szwagierke tego glupka od historii z francji za sprawki niecne wywalac beda niedlugo. Jak i tego fakira niby to litwina tez. Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: Stranger, stranger+ 30.03.07, 23:10 Miejsce Polaków to Polska:)) Potrzeba nam tylkjo mąrdych ludzi przy władzy - a pracy jest w bród dla każdego kto chce pracować! A za dobra praće powinna być dobra płaca:) No i oczywiście kopa fartuszkowej UE:) Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Stranger, stranger+ 30.03.07, 23:12 Polakow moze i tak. Ale co ty tam robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: Stranger, stranger+ 30.03.07, 23:22 1.Nie wiesz gdzie mieszkam. Już kiedyś pisąłem coś takiego - Jak nas widzą na necie, moderatorzy, admin. etc? Ano np. tak - przeglądarka Torpark - standartowa wersja FireFox'a maskująca połącznenie - łaczy się przez różne proxy, więc można pisać gdzieś... z Francji, Australii, Niemiec będąc... w Polsce:) A jednocześnie pisać z Polski będać w rzeczywistości gdzieś np. w USA czy Izraelu:) Fajne co?:) Jak widzisz jestem również specem od informatyki - i coś ci powiem w sekrecie: rzeczywistym specem od informatyki i programowamnia:) 2.Na necie masz do czynienia z wirtualnymi osobami - uwierzysz w to co mówia o sobie forumowicze? 3.Z powyższych powodów czuję się zwolniony z udzielania odpowiedzi na twoje pytanie:) Bo dojść na dziś występów. Dobranoc (bo chyba u ciebie już noc?) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Stranger, stranger+ 30.03.07, 23:34 jeżeli o mnie chodzi Dana może przyjeżdżać Fredzio musi się trochę poprawić i nie wypisywać bzdur o Polakach,a szczególnie o Polkach. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Stranger, stranger+ 31.03.07, 05:37 stranger. przecie ja wiem,ze jestes szpec od wszystkiego. W Polsce byles szpecem od bezrobocia. A przed tym szpecem informatykiem-szpiclem i donosicielem. Ktory przed lustracja z "Ojczyzny" nawial. Obecnie za granica w biurze informatycznym ludziom kawe roznosi,by czas nie tracili,gawedzac o sprawach dziwnych a ciekawych. On ich w Polsce nie chce. Ale oni go u siebie chchca-takie stworzenie dogodne: czasmi kawke podniesie,czasami ..... podetrze. Odpowiedz Link Zgłoś
sansone1 ale najpierw trzeba z Polski arabow 31.03.07, 13:04 wysiedlic, do gazy sie rozumie, tam specjalòistow potrzebuja.. Odpowiedz Link Zgłoś