Dodaj do ulubionych

rezygnacja

06.04.07, 23:30
zrezygnowala ... bo ja glowa rozbolala, innego wyjasnienia nie ma czy jest?

The top aide to Attorney General Alberto Gonzales abruptly quit on Friday,
almost two weeks after telling Congress she would not testify about her role
in the firings of federal prosecutors.

news.yahoo.com/s/ap/20070406/ap_on_go_ca_st_pe/fired_prosecutors
Jakie tam jest bagno, wszystko cuchnie wokół tego wyplowialego puppeta jak
najgorsze łajno, ale dosłownie wszystko.
Obserwuj wątek
    • splitme Re: rezygnacja 06.04.07, 23:53
      :))) PMS ,... :))) ,... Felusiak ci wytlumaczy :))) ,...
      ==============================================================================
      zrezygnowala ... bo ja glowa rozbolala, innego wyjasnienia nie ma czy jest?
      • felusiak1 Re: rezygnacja 07.04.07, 00:18
        felusiak juz nic nie bedzie wam tłumaczył. Szkoda nafty. Klamka od drzwi rozumie
        wiecej. Od teraz bede sie z wami zabawiał.

Poziom wody na Bugu we Włodawie utrzymywał sie w dolnej strefie stanów niskich.
        • w_ojciech Re: rezygnacja 07.04.07, 00:31
          felusiak1 napisała:
          > Poziom wody na Bugu we Włodawie utrzymywał sie w dolnej strefie stanów niskich.
          ================================================
          Na wiosnę? Jest wysoki zobacz:
          www.imgw.pl/internet/zz/rzeki/sytuacja_hydro.html
        • jennifer5 Re: rezygnacja 07.04.07, 03:28
          felusiak1 napisała:

> felusiak juz nic nie bedzie wam tłumaczył. Szkoda nafty. Klamka od drzwi
          rozumie wiecej. Od teraz bede sie z wami zabawiał.

---

A powiedz ty mosiek czy ty sadzisz ze tutaj znowu o "nafte" chodzi?
          • felusiak1 Re: rezygnacja 07.04.07, 04:21
            ssawico ty moja królowo piekności, zakochałaś sie we mnie na zabój i serce ci
            peka na drobne kawałki. A kupke dzis już robiłaś.
            Zauważ ssawiczko, ze to jest najbardziej merytoryczna wypowiedź na jaka możesz
            liczyć w odpowiedzi na swoje wypociny wyssane ssawka ssawicy z odbytu logicznych
            odpadów.
            • jennifer5 Re: rezygnacja 07.04.07, 17:07
              felusiak1 napisała:

> ssawico ty moja królowo piekności, zakochałaś sie we mnie na zabój i serce ci
              > peka na drobne kawałki. A kupke dzis już robiłaś.
              > Zauważ ssawiczko, ze to jest najbardziej merytoryczna wypowiedź na jaka możesz
              > liczyć w odpowiedzi na swoje wypociny wyssane ssawka ssawicy z odbytu
              logicznych odpadów.

---

Widac ze nerwy puscily zupelnie, cos bys mosiek chcial a boisz sie. Sprawia ci
              przyjemnosc plucie wiec pluj, tylko ustaw sie z wiatrem bo narazie plujesz
              sobie w slepia.
              • annamarta8 Re: rezygnacja 07.04.07, 18:55
                Chyba masz racje jennifer5. Troche za duzo aroganckiej propagandy, a za nmalo
                rozsadku. Wszyscy: felusiak to, felusiak tamto, specjalne posty do felusiaka...
                Mysle sobie, acha pewnie jakis guru, kazdy w niego wierzy. Pewnie ma COS do
                powiedzenia. G.. prawda! Jak czarodziej z krainy OZ. Nic tam nie!
                • felusiak1 Re: rezygnacja 07.04.07, 20:35
                  We mnie nikt nie wierzy i nikt mnie nie lubi. Szczególnie jennifer mnie nie lubi
                  nazywajac mnie nieustannie. Od kundla do zgniłego odbytu hipopotama. Szczerze
                  mówiąc nie przeszkadza mi to, ba nawet mnie to bawi. Ja, w odwecie zasmiecam jej
                  wątki. Ona odreagowuje i tak sie bawimy.
                  Mam wiele do powiedzenia ale już nie bardzo chce mi sie mówić. Rzucanie grochem
                  o ścianę i czytanie konspiracyjnych banialuk nie bawi mnie.
                  Jeśli ktoś nie chce czegoś przyjąć do wiadomości to nie ma takiej siły, która
                  zmusiłaby go do tego.
                  jennifer pała checią usunięcia Busha, co samo przez sie nie jest niczym
                  zdrożnym. Niech sobie pała. Kiedy tłumacze jej, ze jest to niemozliwe
                  ona natychmiast interpretuje to jako wyraz mojego poparcia dla Busha.
                  Wtedy czuje się jak trzecioklasista, który jako jedyny w klasie posiadł
                  umiejetność stosowania wszystkich czterech działań matematycznych i jest
                  podejrzewany przez wszystkich o specjalne kontakty z nauczycielem.
                  • annamarta8 Re: rezygnacja 07.04.07, 21:05
                    OK! :))
                  • jennifer5 Re: rezygnacja... 07.04.07, 21:39
                    felusiak1 napisała:

> jennifer pała checią usunięcia Busha, co samo przez sie nie jest niczym
                    > zdrożnym. Niech sobie pała. Kiedy tłumacze jej, ze jest to niemozliwe
                    > ona natychmiast interpretuje to jako wyraz mojego poparcia dla Busha.

---

Jak zwykle piszesz bzdety 'chwalac' sie tym ze nic nie rozumiesz. Wyjasnie ci
                    to wiec jeszcze raz. Ja nie "palam" checia usuniecia nikogo. Co ja widze to zlo
                    ktore czynia, a to zlo ma wplyw na moje zycie i bedzie mialo wplyw na zycie
                    moich dzieci, a tego nie chce. Ty jestes robo-moskiem i dlatego nie rozumiesz
                    ze ktos taki jak 'puppet' swoim dzialaniem niszczy wszystko dookola, dookola
                    ciebie rowniez. Kwestia czy da sie 'puppetowi' wytracic mozliwosc dalszego
                    niszczenia z lap czy nie to osobny temat. Wracajac do twojego wypotu to
                    uswiadom sobie ze nie tylko nie posuadles umiejetnosci "stosowania wszystkich
                    czterech działań matematycznych"... ale nie posiadasz zadnych umiejetnosci
                    ktore mozna zaliczyc ci 'na plus'.

"> jest podejrzewany przez wszystkich o specjalne kontakty z nauczycielem."

PS: uwazasz siebie za bezemocjonalnego odbiorce tego co sie dzieje? Udowodnij
                    to i wymien bledy 'puppeta' i co zrobil zle... czy moze jest to ideal
                    twoich 'zludzen' i uwazasz go za bezblednego?
                    • annamarta8 Re: rezygnacja... 07.04.07, 21:42
                      - taraz zaczela sie znacznie ciekawsza dyskusja. Tylko szczerze! - prosze.:)
                      • jennifer5 Re: rezygnacja... 07.04.07, 21:48
                        annamarta8 napisała:

> - taraz zaczela sie znacznie ciekawsza dyskusja. Tylko szczerze! - prosze.:)

---

Ja z tym 'dinozaurem' juz dawno skonczylam dyskutowac. Jest to najzwyczajniej
                        niemozliwe. On jest takim kolkiem myslowym ze nic, ale to nic do niego nie
                        dociera. Wtraca sie w moje watki starajac sie je zniszczyc i bzdeci, zadymia, i
                        bluzni jak juz 'argumentow' mu brak. Jest zerem moralnym, bezmyslnym pasozytem
                        zyjacym z krwi tych co za ten Kraj oddaja zycie.
                      • felusiak1 mogę nawet bardzo szczerze 07.04.07, 22:21
                        Prosze uprzejmie, oto wątek jennifer ze stycznia ubiegłego roku:
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=34434358&v=2&s=0
                        jennifer przytacza rozmowę jaka podobno odbyła sie, dziwnym trafem jedynym
                        źródłem owych cytatów jest Doug Thompson. Czy nie wydaje sie to być ... dziwne?
                        Jestem dociekliwy. Gdyby Bush rzeczywiście powiedział co mu Thompson zarzuca
                        czytalibyśmy o tym nie tylko w Capitol Hill Blue.

Pod koniec maja wróciło jej i zamieściła to:
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=42690363&v=2&s=0
                        Wystarczy w wyszukiwarce wpisać autora i magiczne słowo "impeach" w treści i
                        sypie sie jak z rogu obfitości

• jennifer5 Re: mogę nawet bardzo szczerze 07.04.07, 22:45
                          felusiak1 napisała:

> Wystarczy w wyszukiwarce wpisać autora i magiczne słowo "impeach" w treści i
                          > sypie sie jak z rogu obfitości

Ty naprawde jestes imbecylem. Pisalam ci ze nie o osobe chodzi tylko jego
                          dzialania. Pozatym znowu sciemniasz i zbaczasz, miales wymienic bledy puppeta..
                          wiec zaczynaj!!!
                          • felusiak1 Re: mogę nawet bardzo szczerze 07.04.07, 23:01
                            Odpowiadam na wpis annynarty.

Powiedziałem ci juz jennifer wiele razy, że na twoje bzdety nie mam
                            najmniejszego zamiaru odpowiadać w sposób merytoryczny. Olewam je.

Merytorycznie odpowiem na ten filmik. Widzę, ze w trzeciej, poprawionej wersji
                            usunieto krytykowane przeze mnie bzdury ale pozostawiono inne, i to w pierwszych
                            trzech minutach. Lektor mówi, że samolot wystartował 10 razy dokonał 64 podejść
                            do ladowania i wykonał 13 ladowań. To wystarczy...
                            • jennifer5 Re: mogę nawet bardzo szczerze 08.04.07, 01:06
                              felusiak1 napisała:

> Odpowiadam na wpis annynarty.

---

ty na nic nie odpowiadasz, piszesz do wlasnych chorych wizji. Pozatym znowu
                              sciemniasz i zbaczasz, miales wymienic bledy puppeta.. wiec zaczynaj!!! O 911
                              jest w innym watku ale jak widac jestes tak zamroczony swiatlep puppeta ze ci
                              sie myli...
                              • felusiak1 Re: mogę nawet bardzo szczerze 08.04.07, 02:52
                                Odpowiadałem na wpis annymarty.

Powiedziałem ci juz jennifer wiele razy, że na twoje bzdety nie mam
                                najmniejszego zamiaru odpowiadać w sposób merytoryczny. Olewam je.

Merytorycznie odpowiem na ten filmik. Widzę, ze w trzeciej, poprawionej wersji
                                usunieto krytykowane przeze mnie bzdury ale pozostawiono inne, i to w pierwszych
                                trzech minutach. Lektor mówi, że samolot wystartował 10 razy dokonał 64 podejść
                                do ladowania i wykonał 13 ladowań. To wystarczy...

Jak wyżej, TO WYSTARCZY
                    • warmi2 Re: rezygnacja... 07.04.07, 21:48
                      Widzisz twoja krytyka wzgledem Busha byc moze i bylaby interesujaca ... ale
                      niestety fakt, ze jestes kompletna idiotka ktora wszedzie widzi zydowskie
                      machinacje i ktora wierzy ze 9/11 byla przygotowana przez Busha na spolke z
                      Zydami, tego faktu po prostu nie da sie "pominac" w dyskusji z toba.

Bush moze i jest idiota, ale sa wieksi idioci od niego .. np ty.

Ciezkie slowa, ale niestety czasami trzeba nazwac idiotyzm tym czym jest -
                      idiotyzmem ... bo inaczej cala dyskusja zaczyna sie staczac w rynsztoki gdzie
                      kroluja zwolennicy tego, ze ziemia jest plaska, USA rzad w tajemnicy trzyma
                      UFO ... a Zydzi sa odpowiedzialni za kazde zlo ,wlacznie z rakiem piersi u
                      kobiet.
                      • jennifer5 Re: rezygnacja... 07.04.07, 21:52
                        warmi2 napisał:

> a Zydzi sa odpowiedzialni za kazde zlo ,wlacznie z rakiem piersi u
                        > kobiet.

--

sa tez winni ze ty jestes kretynem ktory bije rekordy kretynizmu, a f... to
                        twoje drugie oblicze... jeszcze glupsze.
                      • annamarta8 Re: rezygnacja... 07.04.07, 21:55
                        warmi2 napisał:Bush moze i jest idiota, ale sa wieksi idioci od niego .. np ty.>

Warmi, znaj proporcjum mocium panie!
                        Busz moze swiat do 3-cie wojny doprowadzic. Tam juz gina realni ludzie
                        tysiacami. Jenni moze sobie popisac na FS i kto czuje i mysli jak ona ten ma
                        satysfakcje. Ja osobiscie mysle podobnie do Jenni. I bardzo boje sie, ze ludzie
                        tacy jak busz i neo doprowadza swiat do zaglady.
                        • jennifer5 Re: rezygnacja... 07.04.07, 21:59
                          annamarta8 napisała:

> I bardzo boje sie, ze ludzie
                          > tacy jak busz i neo doprowadza swiat do zaglady.

---

Bez takich moskow jak ten tutaj czy f... 'puppet' moglby ssac palec a nie
                          grozic rozwaleniem swiata za cele neokonskich bandytow. To warmi2-sci i f..sci
                          sa grozni, nie puppety w stylu Debilja.
                        • warmi2 Re: rezygnacja... 08.04.07, 20:14
                          Widzisz kolezanako, tu nie chodzi o to jakie masz zdanie o Bushu a raczej o
                          mozliwosci myslenia uzywajac logiki.

Jak pisalem Bush moze i jest nieudolnym politykiem itd ... ale probowanie
                          obarczenia go i Zydow za to co sie stalo 9/11 jest po prostu idiotyzmem.

A co do proporcjum ? Jezeli ktos wypisuje idiotyzmy to czemu nie nazwac tego
                          idiotyzmami ? Jezeli tego sie nie zrobi to cala dyskusja ma sensu bo kazdy moze
                          przyjsc i napisac najwiekszy nonsens - czy chcialoby ci sie udawadniac ze
                          ziemia jest okragla za kazdym razem kiedy jakis baran z flat earth society
                          pokaze sie na forum?

To sa idiotyzmy co ona wypisuje na temat Zydow i Busha - i niezaleznie od tego
                          czy czasami nawet napisze cos godnego uwagi na temat , po prostu normalny
                          czlowiek od razu kreci oczami kiedy zobaczy cale te prostackie wypociny na
                          temat "moskow" , koszernosci itd.

I nie, niezaleznie od tego co ona pisze, ja np nie jestem Zydem i nie mam z
                          nimi nic wpolnego - oczywiscie ten lilipuci umysl Jennifer nie zostawia miejsca
                          na mozliwosc ze niektorzy ludzie po prostu nie uwazaja Izrael za centrum zla i
                          co najciekawsze, nie koniecznie musza byc Zydami aby taka pozycja zajac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka