10.04.07, 19:10
Tak trudno wycinać to na bieżąco?

# forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=60476867&a=60480526
Obserwuj wątek
    • kropka Re: kropka 10.04.07, 20:03
      tak, trudno
      • dana33 Re: kropka 10.04.07, 20:23
        blazerski.... zebys ty wiedzial, ile ja sie naplakalam u kropki, zeby cie
        zabanowala razem z twoimi setkami nikow... blagalam, na kolana sie rzucalam,
        rece calowalam, kwiaty przynosilam, ciasta pieklam... bog wie co jeszcze.... i
        nic... nada... zero.... ona twarda, ta nasza kropka, twarda jak gora synaj, co
        to od mojzesza stoi i nie drgnie... tak i nasza kropka....
        • absztyfikant Re: kropka 10.04.07, 20:30
          Ona jest jak skaly Gibraltaru, ktore pomimo sztormow, nawalnic i hukow armat
          trwaja...
        • blazare1 Re: kropka 10.04.07, 20:42
          dana33 napisała:

> zabanowala razem z twoimi setkami nikow..

Nie setkami. Tysiącami. A nawet dziesiątkami tysięcy... 90% ruchu na forach
          Gazeta.pl to moja robota.
          • dana33 Re: kropka 10.04.07, 22:48
            wiemy, blazerski, wiemy..... nic nowego nam tu nie odkrywasz....
        • grzegorz1948 Re: kropka 10.04.07, 21:27
          blazerski.... zebys ty wiedzial, ile ja sie naplakalam u kropki, zeby cie
          > zabanowala razem z twoimi setkami nikow... blagalam, na kolana sie rzucalam,
          > rece calowalam, kwiaty przynosilam, ciasta pieklam... bog wie co jeszcze....
          i
          Juz tak nisko upadlas i to nie tylko przed konsulem w Wiedniu ale nawet przed
          KROPA.Charakter musi czlowiek miec.Powstan Zabciu ja ci reke podam zeby twe
          500kg cialko nie uznalo uszczerbku.Nie stety co do ducha to musisz odwiedzic
          Tworki.
          • dana33 Re: kropka 10.04.07, 22:52
            jak zwykle, grzesiu der germanski, jestes niedokladny w swoich informacjach...
            po pierwsze to nie ja padalam na kolana przed konsulem, tylko konsul przede mna
            i on to blagal mnie, zebym wziela paszport konsularny.
            po drugie, kropka jest duzo ladniejsza od konsula.

jesli tak maja wygladac te moje odyseje, ktore tworzysz od paru miesiecy, to
            bedzie bardzo niedokladna informacja..... ale interesujaca tym bardziej.
            uwazaj rowniez na twoj polski.... niestety pisze sie razem..... mowie ci
            przeciez, ze masz sie isc uczyc wlasnego jezyka....
            • grzegorz1948 Re: zabciu 10.04.07, 23:25
              po pierwsze to nie ja padalam na kolana przed konsulem, tylko konsul przede mna
              No masz dziewczyno marzenia!Ile nocy spedzilas w konsulacie?Mialas wtedy miedzy
              15 a 23 lata a wiec wiek atrakcyjny dla konsula i francuskiego antysemity.
              Ty masz dzolcha fantazje!!!!!!!!!
      • blazare1 Re: kropka 10.04.07, 20:38
        kropka napisała:

> tak, trudno

Dlaczego tego nie wycinasz?
        • absztyfikant Re: kropka 10.04.07, 20:39
          Bo ona wie od dawna to, czego my sie dowiedzielismy calkiem niedawno:P
          • blazare1 Re: kropka 10.04.07, 20:40
            absztyfikant napisał:

> Bo ona wie od dawna to, czego my sie dowiedzielismy calkiem niedawno:P

A czegóż ty się znowu o mnie dowiedział, Absztyś?
    • blazar Blazare co masz do mojego wpisu ? 10.04.07, 23:45
      Ani o kropke ;) nie lamie regulaminu.
      Amoze masz zastrzezenia do mojego nicku ? Kiedys ci tlumaczylem ze moj nic pochodzi od blazar - czyli
      kwazara inaczej.
      Ps.Odczep sie wreszcie ode mnie prosze.
      • tut_ets1 Re: Blazare co masz do mojego wpisu ? 11.04.07, 12:51
        Przez przypadek masz nick BLAZAR, BLAZARE1?
    • beauty_garden Re: kropka 11.04.07, 12:13
      Kropko, moze odpowiesz dlaczego takie durne watki zostawiasz na forum, a moj
      dotyczacy tematyki politycznej wyladowal w koszu? Nie naruszal w zaden sposob
      regulaminu i jestem zdziwiona twoja reakcja?
      Prosze o przywrocenie mojego watku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka