Dodaj do ulubionych

Miller wstydzi się, że jest okupantem?

22.05.03, 18:05
Ave,
zważcie, ze w dokumentach ONZ-u okupantami Iraku są USA i Anglia. Wiecie,
dlaczego Polski tam nie ma?
Żródła, czerpiące wiedzę od syjonistów z bandy Millera informują mnie, że
stało się tak na gorące prośby polskojęzycznego rządu u jego panów w
Waszyngtonie. Miller doszedł do wniosku, że obdarzenia Polski oficjalnym
tytułem okupanta będzie zbyt wielkim ciosem dla polskiego społeczeństwa,
które może wtedy zbuntować się i odpędzić talmudystów od koryta.
T.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomson Brytyjczycy i Amerykanie podbili na Irak by IP: *.ds.pg.gda.pl 22.05.03, 18:10
      przejąć jego ropę. Polacy mieli pobudki podobne jak Włosi w latach 30-ych
      atakując Etiopię, czyli dowartościowanie się.
      • bimi Re: Brytyjczycy i Amerykanie podbili na Irak by 22.05.03, 19:05
        Gość portalu: Tomson napisał(a):

> przejąć jego ropę. Polacy mieli pobudki podobne jak Włosi w latach 30-ych
        > atakując Etiopię, czyli dowartościowanie się.

Którzy Polacy? I w czym się niby dowartościować?
        • titus_flavius Re: Brytyjczycy i Amerykanie podbili na Irak by 22.05.03, 19:08
          bimi napisał:

> Gość portalu: Tomson napisał(a):
          >
          > > przejąć jego ropę. Polacy mieli pobudki podobne jak Włosi w latach 30-ych
          > > atakując Etiopię, czyli dowartościowanie się.
          >
          > Którzy Polacy? I w czym się niby dowartościować?

Ave,
          chyba ma on na myśli polskojęzycznych syjonistów z tzw. elit, którzy faktycznie
          nie dorównywali w zbrodniach braciom z Izraela i USA.
          T.
          • bimi Re: Brytyjczycy i Amerykanie podbili na Irak by 22.05.03, 19:21
            titus_flavius napisał:

> > Którzy Polacy? I w czym się niby dowartościować?
            >
            > Ave,
            > chyba ma on na myśli polskojęzycznych syjonistów z tzw. elit, którzy
            > faktycznie nie dorównywali w zbrodniach braciom z Izraela i USA.
            > T.

Też tak sądzę. Tylko czy aby zdaje sobie sprawę, z tego, ze grupa którą
            reprezentuje, jest w Polsce faktycznym marginesem. Choć szczyci się
            przydomkiem "elity" i wiele moze. Na razie...
            • Gość: Tomson Re: Brytyjczycy i Amerykanie podbili na Irak by IP: *.ds.pg.gda.pl 22.05.03, 20:13
              bimi napisał:

> Też tak sądzę. Tylko czy aby zdaje sobie sprawę, z tego, ze grupa którą
              > reprezentuje, jest w Polsce faktycznym marginesem. Choć szczyci się
              > przydomkiem "elity" i wiele moze. Na razie...

Nie wiem czy zauważyłeś Bimi, ale porównanie Polski (dokładniej tych co nią
              rządzą) do faszystowskich Włoch było krytyką.
              Włochy w latach 30-ych zaatakowali Etiopię tylko by zwiększyć swoje terytoria
              kolonialne i móc powiedzieć "jesteśmy wielcy,podbiliśmy Etiopię", bo Etiopia
              nie miała żadnego znaczenia gospodarczego i politycznego. Podobnie Kwachu, nie
              chodzi mu o kontrakty dla Polski z wydobycia ropy czy odbudowy Iraku, a o
              pokazanie "jacy my Polacy jesteśmy wielcy, zdobyliśmy sobie kolonię w Iraku".
              • bimi Re: Brytyjczycy i Amerykanie podbili na Irak by 22.05.03, 22:41
                Gość portalu: Tomson napisał(a):

> bimi napisał:
                >
                > > Też tak sądzę. Tylko czy aby zdaje sobie sprawę, z tego, ze grupa którą
                > > reprezentuje, jest w Polsce faktycznym marginesem. Choć szczyci się
                > > przydomkiem "elity" i wiele moze. Na razie...
                >
                > Nie wiem czy zauważyłeś Bimi, ale porównanie Polski (dokładniej tych co nią
                > rządzą) do faszystowskich Włoch było krytyką.
                > Włochy w latach 30-ych zaatakowali Etiopię tylko by zwiększyć swoje terytoria
                > kolonialne i móc powiedzieć "jesteśmy wielcy,podbiliśmy Etiopię", bo Etiopia
                > nie miała żadnego znaczenia gospodarczego i politycznego. Podobnie Kwachu, nie
                > chodzi mu o kontrakty dla Polski z wydobycia ropy czy odbudowy Iraku, a o
                > pokazanie "jacy my Polacy jesteśmy wielcy, zdobyliśmy sobie kolonię w Iraku".

Chcesz powiedzieć, że Włochami w latach 30tych rządzili syjoniści, jak dziś
                Polską?
                Nawet jeśli Włoch kiedyś tam, coś zrobiły źle, to przynajmniej sami są sobie
                winni. A polski rząd postępuje w całkowitej sprzeczności z wolą Polaków, a więc
                i wolą Polski, jako takiej. Po prostu wykorzystuje władze do promowania
                prywatnych interesów. Jak w USA.
    • indris Jeżeli to prawda... 22.05.03, 19:37
      ...to powinno to być okolicznościa łagodzącą dla Millera, gdy wreszcie znajdzie
      się przed Trybunałem Stanu, za wprowadzenie Polski do napastniczej wojny.
      • bimi Re: Jeżeli to prawda... 22.05.03, 19:52
        indris napisał:

> ...to powinno to być okolicznościa łagodzącą dla Millera,gdy wreszcieznajdzie
        > się przed Trybunałem Stanu, za wprowadzenie Polski do napastniczej wojny.

Jasne. Będzie mówił: to prawda, że pomagaliśmy mordować Irakijczyków i
        okupować Irak wbrew polskiemu prawu i woli Polaków. Ale, proszę Trybunału, czy
        wy wiecie jak mi było wtedy strasznie wstyd?! W zasadzie to nawet nie wiem jak
        to mozliwe, że pomimo tego wstydu, jednak to zrobiłem. Musiałem być
        niepoczytalny. O tak - byłem niepoczytalny. :)

Najlepiej więc będzie po prostu wygnac ich wszystkich do Izraela. Niech
        tamtejsze trybunały się o nich martwią. Zresztą, wystarczy pogrozić - sami
        uciekną. :)
        • Gość: J.K. zaraz, zaraz, Bimi... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.05.03, 19:57
          moze wbrew Twojej woli...
          bo nie mojej...
          najwyzszy czas, by Irakijczycy porzucili przstarzale islamskie przesady
          i przyjeli nasze "Zachodnie" wartosci...

Inaczej, przeciez nigdy nie beda w stanie poleciec z Toba na Marsa,
          ze juz o poszukiwaniu UFO nie wspomne...
          • bimi Re: zaraz, zaraz, Bimi... 22.05.03, 20:02
            Gość portalu: J.K. napisał(a):

> moze wbrew Twojej woli...
            > bo nie mojej...
            > najwyzszy czas, by Irakijczycy porzucili przstarzale islamskie przesady
            > i przyjeli nasze "Zachodnie" wartosci...
            >
            > Inaczej, przeciez nigdy nie beda w stanie poleciec z Toba na Marsa,
            > ze juz o poszukiwaniu UFO nie wspomne...

Zauważ, że ty nie mieszkasz w Polsce. Więc, to nie przed twoimi widłami
            syjoniści będa spieprzać w popłochu do Izraela...
            A swoją drogą, dla własnego dobra, lepiej zostań w Niemczech. :)
            • Gość: J.K. nie martw sie ,Bimi... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.05.03, 20:05
              spiepszac beda Arbuzy...
              tak bylo, jest i bedzie...
              jako jest w powaznych ksiegach zapisane...
              • bimi Re: nie martw sie ,Bimi... 22.05.03, 22:09

> spiepszac beda Arbuzy...
                > tak bylo, jest i bedzie...
                > jako jest w powaznych ksiegach zapisane...

Możliwe, że i Arabusy. Ale przed nikim, kogo ja bym znał...
          • titus_flavius Re: zaraz, zaraz, Bimi... 23.05.03, 07:16

> moze wbrew Twojej woli...
            > bo nie mojej...
            > najwyzszy czas, by Irakijczycy porzucili przstarzale islamskie przesady
            > i przyjeli nasze "Zachodnie" wartosci...
            >

Ave,
            przestarzałe? Widzę, że dalej tkwisz w okowach marksizmu .... No, ale czym
            skorupka za młodu nasiąknie ...
            T.
            • Gość: J.K. Braki w wykszalceniu, Flavi... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.05.03, 07:27
              moim tym razem...
              nie wiem, co to sa "okowy", a dyskusje miedzy zwolennikami filozofii
              marksowskiej i marksistowskiej obserwowalem z daleka i bez zainteresowania...

Natomiast wy islamisci musicie byc nowoczesni...
              inaczej nigdy nie nauczycie sie produkowac samemu tych przekletych F18
              i rzadzic tym Swiatem...
              a po wyczerpaniu zrodel ropy, pozostanie wam rola dozorcy i wynajmujacego
              powierzchnie na Saharze na nasze baterie sloneczne.
              Tak, ze widzisz, islam, bez zakceptowania roli kobiety, nie tylko jako zony,
              ale jako partnera, a takze kochanki, nie ma szans...
              • titus_flavius Re: Braki w wykszalceniu, Flavi... 23.05.03, 08:00

> moim tym razem...
                > nie wiem, co to sa "okowy", a dyskusje miedzy zwolennikami filozofii
                > marksowskiej i marksistowskiej obserwowalem z daleka i bez zainteresowania...
                >
                > Natomiast wy islamisci musicie byc nowoczesni...
                > inaczej nigdy nie nauczycie sie produkowac samemu tych przekletych F18
                > i rzadzic tym Swiatem...
                > a po wyczerpaniu zrodel ropy, pozostanie wam rola dozorcy i wynajmujacego
                > powierzchnie na Saharze na nasze baterie sloneczne.
                > Tak, ze widzisz, islam, bez zakceptowania roli kobiety, nie tylko jako zony,
                > ale jako partnera, a takze kochanki, nie ma szans...

Ave,
                ależ muzułmanie bardzo interesują się techniką! Patrz bojownicy 11 IX.
                Natomiast nie rozumiem, co wg Ciebie wspólnego kwestie techniczne mają z
                wartościami zachodnimi? Wg Ciebie tylko zwolennicy liberalnej demokracji mogą
                produkować odpowiedniki F-18 np. Suchoj?
                T.
                • Gość: J.K. Flavi , Rosja to jest "Zachod"... IP: 192.120.171.* 23.05.03, 08:50
                  no... troche stukniety, przez Mongolow i komune.
                  Pragnienie indywidualizmu, a takze stosunki miedzy mezczyznami,
                  a kobietami sa tam zblizone do tych na Zachodzie...
                  • titus_flavius Re: Flavi , Rosja to jest 'Zachod'... 23.05.03, 09:18

> no... troche stukniety, przez Mongolow i komune.
                    > Pragnienie indywidualizmu, a takze stosunki miedzy mezczyznami,
                    > a kobietami sa tam zblizone do tych na Zachodzie...

Ave,
                    Rosja i indywidualizm? No, no - co za śmiała teza. Ale ani oczywista, ani
                    udowodniona. Wręcz przeciwnie - w Rosji nigdy nie było miejsca na
                    indywidualizm, czy za cara, czy za komuny, czy obecnie.
                    Zaś stosunki damsko-męskie wszędzie sa podobne :o)
                    T.
                    • Gość: J.K. O tych "stosunkach" w swiecie Islamu, IP: 192.120.171.* 23.05.03, 10:25
                      to Ci napisze, jak obiecalem...

Widac, ze nie znasz dobrze Rosji...
                      Ja bywalem tam wielokrotnie...

No i co, naprawde myslisz, ze naukowcy (wtedy) radzieccy wymyslili tego SUHOJA
                      (i inne rzeczy) dlatego, ze im KC tak polecil...???

Zeby pracowac naukowo, trzeba umiec samodzielnie myslec, odrzucac wszelkie
                      dogmaty itd...
                      Ludzie Ci (Rosjanie) sa pod wzgledem konstrukcji pdsychicznej takimi samymi,
                      jak my. Chocby mieszkali na Kamczatce...

A trzymanie sie kurczowe Islamu po prostu przeszkadza w samodzielnym
                      i krytycznym mysleniu i dlatego wybitnych naukowcow islamskich jest tak
                      niewielu...
                      • bonobo44 Re: O tych 'stosunkach' w swiecie Islamu, 23.05.03, 12:54

> A trzymanie sie kurczowe Islamu po prostu przeszkadza w samodzielnym
                        > i krytycznym mysleniu i dlatego wybitnych naukowcow islamskich jest tak
                        > niewielu...

W czasach, gdy Europa tkwila w 'okowach' sredniowiecza, kwitla nauka i sztuka
                        Islamu. To wlasnie Arabowie przeniesli i rozwineli nauke starozytnych nad tymi
                        casami zawieruchy i skarleia cywilizacyjbego Europy. Temu w znacznej mierze
                        zawdzieczamy rozwoj nauki npowoczesnej w tej postaci, jaka ja dzis znamy...
                        • Gość: J.K. Dziekuje za odwiedziny, Bonobo... a co do tezy... IP: 192.120.171.* 23.05.03, 14:14

wiele tu o Tobie pisano, zwlaszcza o Twoim mocnym kregoslupie ideologicznym...

Ale zarty na bok.

Arabowie wiele przejeli od Grekow...
                          To co zostalo poprzez upadek Rzymu zapomniane, zostalo nam
                          (droga posrednia, poprzez Arabow) przywrocone.

Chwytajac istote Twojej tezy, dodalbym, ze mozna by w tenze sam sposob
                          bronic mojej

Pozdraviam.

• titus_flavius Re: O tych 'stosunkach' w swiecie Islamu, 25.05.03, 06:19

> to Ci napisze, jak obiecalem...
                        >
                        > Widac, ze nie znasz dobrze Rosji...
                        > Ja bywalem tam wielokrotnie...
                        >
                        > No i co, naprawde myslisz, ze naukowcy (wtedy) radzieccy wymyslili tego
                        SUHOJA
                        > (i inne rzeczy) dlatego, ze im KC tak polecil...???

Ave,
                        jestem tego pewien. Bombę atomową Stalinowi obmyślili przecież naukowcy
                        siedzący w łagrach. Podobnie naukowcy od Hitlera wymyślili wiele fajnych
                        rzeczy, chociaż liberalnej demokracji tam nie było.
                        T.

>
                        > Zeby pracowac naukowo, trzeba umiec samodzielnie myslec, odrzucac wszelkie
                        > dogmaty itd...
                        > Ludzie Ci (Rosjanie) sa pod wzgledem konstrukcji pdsychicznej takimi samymi,
                        > jak my. Chocby mieszkali na Kamczatce...
                        >
                        > A trzymanie sie kurczowe Islamu po prostu przeszkadza w samodzielnym
                        > i krytycznym mysleniu i dlatego wybitnych naukowcow islamskich jest tak
                        > niewielu...
                        • titus_flavius Re: O tych 'stosunkach' w swiecie Islamu, 26.05.03, 07:43
                          titus_flavius napisał:

> Gość portalu: J.K. napisał(a):
                          >
                          > > to Ci napisze, jak obiecalem...
                          > >
                          > > Widac, ze nie znasz dobrze Rosji...
                          > > Ja bywalem tam wielokrotnie...
                          > >
                          > > No i co, naprawde myslisz, ze naukowcy (wtedy) radzieccy wymyslili tego
                          > SUHOJA
                          > > (i inne rzeczy) dlatego, ze im KC tak polecil...???
                          >
                          > Ave,
                          > jestem tego pewien. Bombę atomową Stalinowi obmyślili przecież naukowcy
                          > siedzący w łagrach. Podobnie naukowcy od Hitlera wymyślili wiele fajnych
                          > rzeczy, chociaż liberalnej demokracji tam nie było.
                          > T.
                          >
                          > >
                          > > Zeby pracowac naukowo, trzeba umiec samodzielnie myslec, odrzucac wszelkie
                          >
                          > > dogmaty itd...
                          > > Ludzie Ci (Rosjanie) sa pod wzgledem konstrukcji pdsychicznej takimi samym
                          > i,
                          > > jak my. Chocby mieszkali na Kamczatce...
                          > >
                          > > A trzymanie sie kurczowe Islamu po prostu przeszkadza w samodzielnym
                          > > i krytycznym mysleniu i dlatego wybitnych naukowcow islamskich jest tak
                          > > niewielu...
      • Gość: Sokol Re: Jeżeli to prawda... IP: *.tnt37.chi5.da.uu.net 22.05.03, 19:58
        indris napisał:

> ...to powinno to być okolicznościa łagodzącą dla Millera, gdy wreszcie
        znajdzie
        >
        > się przed Trybunałem Stanu, za wprowadzenie Polski do napastniczej wojny.

Nie mysle aby mu to zlagodzic niby z jakiego powodu ze Miller jest
        polskojezyczny?Zdrajca interesu i majatku narodowego i osmieszenie Polski
        ,Polski ktora sama na nogi stanac nie potrafi-na arenie miedzynarodowej a
        napewno europejskiej.
        • titus_flavius Re: Jeżeli to prawda... 25.05.03, 06:24
          Gość portalu: Sokol napisał(a):

> indris napisał:
          >
          > > ...to powinno to być okolicznościa łagodzącą dla Millera, gdy wreszcie
          > znajdzie
          > >
          > > się przed Trybunałem Stanu, za wprowadzenie Polski do napastniczej wojny.
          >
          > Nie mysle aby mu to zlagodzic niby z jakiego powodu ze Miller jest
          > polskojezyczny?Zdrajca interesu i majatku narodowego i osmieszenie Polski
          > ,Polski ktora sama na nogi stanac nie potrafi-na arenie miedzynarodowej a
          > napewno europejskiej.

Ave,
          bene dicit. Ja także zastanawiam się, za co Mossad kupił Millera?
          T.
    • titus_flavius Re: Miller wstydzi się, że jest okupantem? 27.05.03, 08:13
      titus_flavius napisał:

> Ave,
      > zważcie, ze w dokumentach ONZ-u okupantami Iraku są USA i Anglia. Wiecie,
      > dlaczego Polski tam nie ma?
      > Żródła, czerpiące wiedzę od syjonistów z bandy Millera informują mnie, że
      > stało się tak na gorące prośby polskojęzycznego rządu u jego panów w
      > Waszyngtonie. Miller doszedł do wniosku, że obdarzenia Polski oficjalnym
      > tytułem okupanta będzie zbyt wielkim ciosem dla polskiego społeczeństwa,
      > które może wtedy zbuntować się i odpędzić talmudystów od koryta.
      > T.
    • Gość: hawk Re: Miller wstydzi się, że jest okupantem? IP: *.vc.shawcable.net 27.05.03, 10:07
      titus_flavius napisał:

> Ave,
      > T.

O ciekawa wiadomosc! A Miller to tez talmudysta?? Zatem u koryta w Polsce
      znajduje sie cala diaspora! a kto z nich jest raby????
      • titus_flavius Re: Miller wstydzi się, że jest okupantem? 27.05.03, 17:33
        Gość portalu: hawk napisał(a):
        >
        > O ciekawa wiadomosc! A Miller to tez talmudysta?? Zatem u koryta w Polsce
        > znajduje sie cala diaspora! a kto z nich jest raby????

Ave,
        pewnie Kwaśniewski :o)
        T.
    • titus_flavius Re: Miller wstydzi się, że jest okupantem? 28.05.03, 07:37
      titus_flavius napisał:

> Ave,
      > T.
    • titus_flavius Re: Miller wstydzi się, że jest okupantem? 28.05.03, 20:42
      titus_flavius napisał:

> Ave,
      > T.
    • titus_flavius Re: Miller wstydzi się, że jest okupantem? 29.05.03, 17:08
      titus_flavius napisał:

> Ave,
      > T.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka