splitme 27.04.07, 21:27 Tacy tez poza krytyka ??? ,... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=61497472&a=61497472 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: Kropka !!! ,... 27.04.07, 22:12 rozlupanczyk...... napisz zwyczajnie tak: zydzi to fajny narod.... lubia tanczyc i spiewac... maja fajne morze solone, ktorego nie ma nigdzie indziej. oprocz tego maja paru noblistow, sliczne dziewczyny i moze nie najlepsza, ale calkiem, calkiem dobra armie. stawiaja czola terroryzmowi, piecza sie w sloncu przez 8 miesiecy, a ich jarzyny i owoce sa slynne na calym swiecie. rozlupanczyk..... ja sie mowie, ty zrobisz micwe na forum, ja zemdleje, kropka poleci kupic sobie okulary, a o tobie wszyscy zapomna i watek ci zostanie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum007 Re: Kropka !!! ,... 27.04.07, 22:14 split moglby to napisac ale split nie zmysla i nie klamie. Odpowiedz Link Zgłoś
splitme Re: Kropka !!! ,... 28.04.07, 01:11 W duecie z Beduinkami :))) ,... Gov't to encourage Bedouin women, Orthodox men, to work ======================================================= 19/04/2007 The cabinet is expected to approve during its meeting Sunday a string of benefits and incentives aimed at encouraging Bedouin women and Orthodox men, two groups that tend to abstain from working, to join the workforce. The incentives include subsidized transportation between Bedouin villages and residents' work places, at a sum of up to NIS 3,000 per person. The government will allot NIS 15 million to the implementation of this program . The government's program will also subsidize 20 percent of the salaries of Bedouin women, as well as Orthodox men, and thus will make them more attractive to employers. According to the proposal, the government will subsidize parts of the salaries of these workers at work places where at least four Bedouin women, or Orthodox men are employed, as opposed to the subsidy currently given to places where at least 15 are employed ,... ============================================================================= lubia tanczyc i spiewac... Oh , C'mon , ciucius , znowu ta wasza zio-geografia - A o Salt Lake w Utah ty kiedys slyszala ??? Przy nim wasze morze wyglada jak bajoro ,... www-personal.engin.umich.edu/~yeq/images/Salt%20Lake%20City/Salt%20Lake.jpg www.americansouthwest.net/utah/photographs700/salt.jpg Na marginesie ja mam 2 godziny autem gdzie mam to samo na Olimpic Peninsula u zrodel Sol Duc River , z tym ze z goraca woda , stawami gdzie moge plywac czytajac gazete , jak u was , a naturalnym jaccuzi ze zrodel i przysznicami kilku wodospadow z trzech stron okolone a Rain Forrest z czwartej z widokiem na Olimpic Mtns ,... Kilka mil ponizej jest piekne jezioro otoczone gorami , ale tam juz gazety w wodzie nie poczytasz , mimo ze slone ,... ============================================================================= maja fajne morze solone, ktorego nie ma nigdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś