Dodaj do ulubionych

Do smieci z latkami 'antysemityzmu' !

IP: *.mco.bellsouth.net 22.05.03, 19:54
>> The Guardian komentuje dzisiaj probe zaliczenia do 'antysemityzmu'
karykature Sharona. Karykatura ta przedstawia wybranego przez Izrael
premiera pozerajacego glowke dziecka palestynczykow. Nie ma nic
wymowniejszego, anizeli ta karykatura tego, co sie dzieje od lat 36 w
Palestynie. Podaje namiar, gdzie mozna przeczytac calosc komentarza, no i ta
trafna karykature, ktora sad brytyjski nie zaliczyl do 'antysemitycznych', o
dziwo! No i przeciwko usilnym staraniom Ambasady Izraela...

>>www.guardian.co.uk/israel/Story/0,2763,961357,00.html
Obserwuj wątek
    • Gość: wojo!!!! Re: Do smieci z latkami 'antysemityzmu' ! IP: *.tnt37.chi5.da.uu.net 22.05.03, 20:03
      Czyli teraz mozna psioczyc na zyda ile wlezie.BRAWO IZRAEL,BRAWO IZRAELSKA
      DEMOKRACJA.A czy zabicie zyda w Palestynie bedzie antysemityzmem czy walka o
      niepodleglosc?.
    • Gość: A.D. Re: Do smieci z latkami 'antysemityzmu' ! IP: *.mco.bellsouth.net 23.05.03, 16:27
      Gość portalu: A.D. napisał(a):

> >> The Guardian komentuje dzisiaj probe zaliczenia do 'antysemityzmu'
      > karykature Sharona. Karykatura ta przedstawia wybranego przez Izrael
      > premiera pozerajacego glowke dziecka palestynczykow. Nie ma nic
      > wymowniejszego, anizeli ta karykatura tego, co sie dzieje od lat 36 w
      > Palestynie. Podaje namiar, gdzie mozna przeczytac calosc komentarza, no i ta
      > trafna karykature, ktora sad brytyjski nie zaliczyl do 'antysemitycznych', o
      > dziwo! No i przeciwko usilnym staraniom Ambasady Izraela...
      >
      > >>www.guardian.co.uk/israel/Story/0,2763,961357,00.html
      • mustafa.h A.D, Ali-ahmeD, ty mnie zostawic Fredzia. 23.05.03, 16:52
        ja mu zbudowac dom, ja wziac worek szekli, ja wlozyc mu semtex w sciane
        i ja byc scesliwy.
        A ty sie nie howaj za uglem, ty jestes moj wodz i psewodnik.

twoj kochajacy mustafa.
    • fredzio54 Re: Do smieci z latkami 'antysemityzmu' ! 23.05.03, 16:35
      Goje gnoje nic sie nie zmienili !
      zawsze twierdzili ze nasze macy byli anmoczone krew chrzycjanska a potem
      organizowali pogromy w czasie II WS powiedzial papiez Pius 12 my niejestesmy
      antysemici mi nie chcielismy Hitlera denerwowac !!!
      Buki sruki mamy was w Dupie bo mamy IDF i jestesmy na naszej Zimie PULSIE z
      Chicago
      • Gość: A.D. Re: Do smieci z latkami 'antysemityzmu' ! IP: *.mco.bellsouth.net 23.05.03, 16:49
        fredzio54 napisał:

> Goje gnoje nic sie nie zmienili !
        > zawsze twierdzili ze nasze macy byli anmoczone krew chrzycjanska a potem
        > organizowali pogromy w czasie II WS powiedzial papiez Pius 12 my niejestesmy
        > antysemici mi nie chcielismy Hitlera denerwowac !!!
        > Buki sruki mamy was w Dupie bo mamy IDF i jestesmy na naszej Zimie PULSIE z
        > Chicago

>> Nie tylko z ta maca jest prawda, bo po co teraz te dzieci palestynskie
        codziennie mordujecie, ale jeszcze te wasze ...faszerowane karpie, jak sie to
        widzi fredzia w...akcji....

>.vatican.rotten.com/fish/
        • mustafa.h ja cie blagam , A.D., vel Ali-ahmeD, ty sie kochaj 23.05.03, 17:57
          a nie rznij z siebie tego karpia.
          • Gość: A.D. Re: ja cie blagam , A.D., vel Ali-ahmeD, ty sie k IP: *.mco.bellsouth.net 23.05.03, 18:14
            mustafa.h napisał:

> a nie rznij z siebie tego karpia.

>> Marnujesz sie ...coke.rotten.com/past/hedgehog/
            • mustafa.h Co robis s temi cerwonymi literkami, drogi Ali-D? 23.05.03, 18:24
              ty mnie wytlumac.
              Twoj wierny druh z lat mlodziencych, w wierze, myslach i ucynkach
              Teskniacy nieustajaco
              Mustafa.
              • Gość: A.D. Ano sie robi... IP: *.mco.bellsouth.net 23.05.03, 18:36
                mustafa.h napisał:

> ty mnie wytlumac.
                > Twoj wierny druh z lat mlodziencych, w wierze, myslach i ucynkach
                > Teskniacy nieustajaco
                > Mustafa.

>> Jak sobie to dasz na dupie wytatuowac, to bedziesz mogl uchodzic
                za...zoologa, zamiast za zoofila za kozami i fredziami54 sie szwendajacym....
                • Gość: as Idiosynkrazja. IP: *.pool.mediaWays.net 23.05.03, 18:44
                  Powodem popularności antysemityzmu wśród warstw inteligenckich mają być pewne
                  właściwości etyczne, obyczajowe i społeczne nowopowstałej inteligencji
                  żydowskiej. Ta bowiem rekrutuje się z masy żydowskiej, wszelkiego rodzaju
                  oszustów i lichwiarzy, z klasy najbardziej zdemoralizowanej. Ta nowa
                  inteligencja tylko zewnętrznie zasymilowała się, wewnętrznie bowiem pozostała
                  żydowska.
                  Ograniczenia przyjmowania żydów do szkół nie usuwa zapewne napływu żywiołów
                  nieuspołecznionych, ba dokonywać się musi przypadkowo i często, być może,
                  oddala najlepszych, wybierając najgorszych, ale stało się to koniecznym.
                  Inaczej bowiem zamiast powolnej asymilacji mielibyśmy raczej zżydzenie
                  inteligencji i to w najgorszym znaczeniu tego wyrazu. Jeżeli organizm mój nawet
                  z pożytkiem dla siebie w określonym przeciągu czasu zasymilować może pół-funta
                  mięsa, to spożycie od razu 3-4 funtów wywoła w nim poważne zaburzenia, o ile
                  nadmiaru w gwałtowny sposób z siebie nie wyrzuci. Cóż dopiero, jeżeli ten
                  produkt, który zasymilować mamy, niezdrowy jest i zakażony i wcale nie
                  przystosowany do spożycia, tak że budzi w nas idiosynkrazję.
                  • Gość: as Re: Idiosynkrazja chasydów. IP: *.pool.mediaWays.net 23.05.03, 18:53

W 1873 roku „Kurier Warszawski” donosił: „Kardynał Lotaryński widział w
                    Insbrucku szlachcica mającego taką odrazę do kotów, że krew puszczała mu się z
                    nosa na sam ich widok, choćby z daleka”. Ja widziałem w Jerozolimie Israela
                    Shahaka – uroczy człowiek i fascynujący rozmówca mimo pewnych obsesji i
                    skłonności do ostentacji – który podczas ulicznej demonstracji wzbudzał odrazę
                    chasydów w ten sposób, że patrząc im w oczy, jadł kanapkę z szynką (podobne
                    zgorszenie odczuwać musiało czternaście pokoleń jego przodków-rabinów z
                    Podola).
                    • Gość: as Medycyna -Idiosynkrazja IP: *.pool.mediaWays.net 23.05.03, 19:00
                      Medycyna
                      Idiosynkrazja

Idiosynkrazja, atopia, spontaniczna (wrodzona, powstała w czasie życia
                      płodowego), nadwrażliwość na liczne substancje białkowe (alergia, alergeny),
                      tj.: pyłki roślinne (alergeny roślinne, alergen pyłkowy), niektóre pokarmy
                      (alergeny pokarmowe), bakterie i pleśnie, a także hapteny (leki, kosmetyki).

Przy zetknięciu z substancjami uczulającymi występuje katar sienny, napad
                      astmy, pokrzywka lub zaburzenia żołądkowo-jelitowe.

Powiązania
                      Świerzbiączka
                    • Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 23.05.03, 21:00
                      Gość portalu: as napisał(a):

>
                      > W 1873 roku „Kurier Warszawski” donosił: „Kardynał Lotaryński
                      > widział w
                      > Insbrucku szlachcica mającego taką odrazę do kotów, że krew puszczała mu się
                      z
                      > nosa na sam ich widok, choćby z daleka”. Ja widziałem w Jerozolimie Israe
                      > la
                      > Shahaka – uroczy człowiek i fascynujący rozmówca mimo pewnych obsesji i
                      > skłonności do ostentacji – który podczas ulicznej demonstracji wzbudzał o
                      > drazę
                      > chasydów w ten sposób, że patrząc im w oczy, jadł kanapkę z szynką (podobne
                      > zgorszenie odczuwać musiało czternaście pokoleń jego przodków-rabinów z
                      > Podola).

>> Bedac a Argentynie, w gorkim kurorcie w poblizu Mendozy, spotkalem
                      czlowieka starszego, ktory bardzo mi przypominal polskiego wiesniaka swoja
                      aparycja. Po kilku slowach uslyszalem ze tak, ze jest z Polski, ktora opuscil
                      w latach 20tych. Przez kilka dni bylem zapraszany do Jego stolika i gdy
                      zauwazylem ze je szynke, bardzo ...filozoficznie zauwazyl ze ..'a co, cos w
                      tej szynce jest zlego'? Byl zonaty z mila pania z Urugwaju, tez zydowka, a
                      emeryture pobieral ze Stanow, Urugwaju i z Chile!!!
                  • Gość: A.D. Tos Ty najprawdziwszy...as!!! IP: *.mco.bellsouth.net 23.05.03, 19:02
                    Gość portalu: as napisał(a):

> Powodem popularności antysemityzmu wśród warstw inteligenckich mają być
                    pewne
                    > właściwości etyczne, obyczajowe i społeczne nowopowstałej inteligencji
                    > żydowskiej. Ta bowiem rekrutuje się z masy żydowskiej, wszelkiego rodzaju
                    > oszustów i lichwiarzy, z klasy najbardziej zdemoralizowanej. Ta nowa
                    > inteligencja tylko zewnętrznie zasymilowała się, wewnętrznie bowiem
                    pozostała
                    > żydowska.

>>> O czym Ty mowisz? 'Antysemityzm' to propadandowo-przesladowcza naklejka,
                    demagogicznie uzywana dla politycznych celow, jak i robienia gesheftow na
                    niej!!! W Polsce nie ma 'antysemityzmu' i nigdy nie bylo. No bo w Polsce nogdy
                    Semitow nie bylo!! Ci, co religie zydowska wyznawali, czy jeszcze tam wyznaja,
                    podobnie jak jakies 90-95% zydow na Swiecie, jest potomkami Chazarow, ktorzy
                    pochodza prawdowpodobnie od ...Hunow!!!

> Ograniczenia przyjmowania żydów do szkół nie usuwa zapewne napływu żywiołów
                    > nieuspołecznionych, ba dokonywać się musi przypadkowo i często, być może,
                    > oddala najlepszych, wybierając najgorszych, ale stało się to koniecznym.
                    > Inaczej bowiem zamiast powolnej asymilacji mielibyśmy raczej zżydzenie
                    > inteligencji i to w najgorszym znaczeniu tego wyrazu.

>> Nie rozumiem tego ...'ograniczenia przyjmowania zydow do szkol'. Na calym
                    Swiecie zydzi sie ksztalca w najbardziej prestizowych uczelniach. A kiedys
                    mileli swoje szkoly na swoj jedynie uzytek!!!

Jeżeli organizm mój nawet
                    >
                    > z pożytkiem dla siebie w określonym przeciągu czasu zasymilować może pół-
                    funta
                    > mięsa, to spożycie od razu 3-4 funtów wywoła w nim poważne zaburzenia, o ile
                    > nadmiaru w gwałtowny sposób z siebie nie wyrzuci. Cóż dopiero, jeżeli ten
                    > produkt, który zasymilować mamy, niezdrowy jest i zakażony i wcale nie
                    > przystosowany do spożycia, tak że budzi w nas idiosynkrazję.

>> Miesa raczej nie...'asymilujemy'. Dosc prozaicznie trawimy.... No i
                    zuzywamy z tego to, co oraganizm po przetrawieniu potrzebuje, lub co odklada w
                    najrozniejszych formach (...) Wrabanie 3-4 funtow miesa naprawde nie jest zbyt
                    wielka sprawa dla wielu....
                • mustafa.h nie wiem co tatuowac.? comprende? 23.05.03, 21:16
                  ja w Argenina byl i ty w Argentina byl.
                  piekny kraj
                  Bueno estado.
                  jak ty przestac glupiec , to ja przestac na ciebie napadac.

comprende?
                  • Gość: A.D. Rob mi tak... IP: *.mco.bellsouth.net 24.05.03, 01:07
                    mustafa.h napisał:

> ja w Argenina byl i ty w Argentina byl.
                    > piekny kraj
                    > Bueno estado.
                    > jak ty przestac glupiec , to ja przestac na ciebie napadac.
                    >
                    > comprende?

>> Ja sie ciesze jak na mnie napadasz. Oraz wszyscy inni zydzi. W przeciwnym
                    razie nudzilbym sie czasami...
    • Gość: mirmil moja angielska kuzynka IP: *.uBRgrb01.supercable.es 24.05.03, 01:17
      studiujaca w londynie zalozyla wraz z przyjaciolmi stowarzyszenie pro-
      palestynskie i chcieli wejsc do uniwersyteckiego zrzeszenia takowych
      stowarzyszen. OCZYWISCIE ODMOWIONO PRZYJECIA, ARGUMENTUJAC ZE ICH
      STOWARZYSZENIE JEST ANTYSEMICKIE!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka