Gość: A.D. Nie sadze... IP: *.mco.bellsouth.net 23.05.03, 21:05 • fredzio56 błazen Forum :))) Gość: :), 23-05-2003 21:01 >> Zbyt wiele wiem, aby tak sadzic. Jestem pewien ze fredzio54 to najnormalniejszy zyd, obrany z lupiny, ktora sie staraja oglupic tych, ktorzy sie zazwyczaj oglupiac daja. Czymkolwiek! Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio56 Re: Nie sadze... 23.05.03, 22:31 polaczki szmaki bimbera nie pic i hodniki wyrowna antysemity modowancy z jedwabniego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: fredzio56 błazen Forum :))) IP: *.mco.bellsouth.net 24.05.03, 07:42 wtracalski napisał: > Stanczyk tez blazen. >> To prawda. Tylko co to ma do rzeczy? Rownie dobrze moglbys powiedziec: mam ..sraczke. Ale to mialoby wiecej sensu, bo kazdy zrozumialby relacje do fredzia54.... Odpowiedz Link Zgłoś
net4 A kuku, miales spac AD 24.05.03, 07:46 Gość portalu: A.D. napisał(a): > wtracalski napisał: > > > Stanczyk tez blazen. > > >> To prawda. Tylko co to ma do rzeczy? Rownie dobrze moglbys powiedziec: > > mam ..sraczke. Ale to mialoby wiecej sensu, bo kazdy zrozumialby relacje do > fredzia54.... ============================== spluczka cie rozbudzila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Ano mialem... IP: *.mco.bellsouth.net 24.05.03, 07:52 net4 napisał: > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > wtracalski napisał: > > > > > Stanczyk tez blazen. > > > > >> To prawda. Tylko co to ma do rzeczy? Rownie dobrze moglbys powied > ziec: > > > > mam ..sraczke. Ale to mialoby wiecej sensu, bo kazdy zrozumialby relacje d > o > > fredzia54.... > ============================== > spluczka cie rozbudzila? > >Nie. Nie badz znowuz az tak pewnym siebie. Wcale ciebie nie staralem sie splukac... Ale jakos spac nie moge. Pewnie mnie to sumienie gryzie... Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Re: Ano mialem... 24.05.03, 07:55 Gość portalu: A.D. napisał(a): > net4 napisał: > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > Stanczyk tez blazen. > > > > > > >> To prawda. Tylko co to ma do rzeczy? Rownie dobrze moglbys p > owied > > ziec: > > > > > > mam ..sraczke. Ale to mialoby wiecej sensu, bo kazdy zrozumialby rela > cje d > > o > > > fredzia54.... > > ============================== > > spluczka cie rozbudzila? > > > >Nie. Nie badz znowuz az tak pewnym siebie. Wcale ciebie nie staralem sie > splukac... Ale jakos spac nie moge. Pewnie mnie to sumienie gryzie... ============================================= no to sie wyspowiadasz ale jak wytrzezwiejesz, teraz butelke odloz i spac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Jak tak mozesz? IP: *.mco.bellsouth.net 24.05.03, 08:02 net4 napisał: > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > net4 napisał: > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > > > Stanczyk tez blazen. > > > > > > > > >> To prawda. Tylko co to ma do rzeczy? Rownie dobrze mogl > bys p > > owied > > > ziec: > > > > > > > > mam ..sraczke. Ale to mialoby wiecej sensu, bo kazdy zrozumialby > rela > > cje d > > > o > > > > fredzia54.... > > > ============================== > > > spluczka cie rozbudzila? > > > > > >Nie. Nie badz znowuz az tak pewnym siebie. Wcale ciebie nie staralem s > ie > > splukac... Ale jakos spac nie moge. Pewnie mnie to sumienie gryzie... > ============================================= > > no to sie wyspowiadasz ale jak wytrzezwiejesz, teraz butelke odloz i spac >> Najpierw mnie od katoluff ordynarnie wyzywasz, a teraz przypisujesz mi swoje ... slabosci! Ja wiecej jak lampki wina dziennie nie pije. Cos ten twoj YHWH tymi twoimi kulami w ploty wali... Naprawde czuje sie urazony... > Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Re: Jak tak mozesz? 24.05.03, 08:06 Gość portalu: A.D. napisał(a): > net4 napisał: > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > net4 napisał: > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > > > > > Stanczyk tez blazen. > > > > > > > > > > >> To prawda. Tylko co to ma do rzeczy? Rownie dobrze > mogl > > bys p > > > owied > > > > ziec: > > > > > > > > > > mam ..sraczke. Ale to mialoby wiecej sensu, bo kazdy zrozum > ialby > > rela > > > cje d > > > > o > > > > > fredzia54.... > > > > ============================== > > > > spluczka cie rozbudzila? > > > > > > > >Nie. Nie badz znowuz az tak pewnym siebie. Wcale ciebie nie stara > lem s > > ie > > > splukac... Ale jakos spac nie moge. Pewnie mnie to sumienie gryzie... > > > ============================================= > > > > no to sie wyspowiadasz ale jak wytrzezwiejesz, teraz butelke odloz i spac > > >> Najpierw mnie od katoluff ordynarnie wyzywasz, a teraz przypisujesz mi > > swoje ... slabosci! Ja wiecej jak lampki wina dziennie nie pije. Cos ten twoj > YHWH tymi twoimi kulami w ploty wali... Naprawde czuje sie urazony... > > ============================== wiem ze urazaja cie tam codziennie. Sa inne wyjscia, nie tylko butelka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Czy to ty, net4.... IP: *.mco.bellsouth.net 24.05.03, 08:16 net4 napisał: > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > net4 napisał: > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > net4 napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > > > > > > > Stanczyk tez blazen. > > > > > > > > > > > > >> To prawda. Tylko co to ma do rzeczy? Rownie d > obrze > > mogl > > > bys p > > > > owied > > > > > ziec: > > > > > > > > > > > > mam ..sraczke. Ale to mialoby wiecej sensu, bo kazdy z > rozum > > ialby > > > rela > > > > cje d > > > > > o > > > > > > fredzia54.... > > > > > ============================== > > > > > spluczka cie rozbudzila? > > > > > > > > > >Nie. Nie badz znowuz az tak pewnym siebie. Wcale ciebie nie > stara > > lem s > > > ie > > > > splukac... Ale jakos spac nie moge. Pewnie mnie to sumienie gryz > ie... > > > > > ============================================= > > > > > > no to sie wyspowiadasz ale jak wytrzezwiejesz, teraz butelke odloz i > spac > > > > >> Najpierw mnie od katoluff ordynarnie wyzywasz, a teraz przypisuje > sz mi > > > > swoje ... slabosci! Ja wiecej jak lampki wina dziennie nie pije. Cos ten > twoj > > YHWH tymi twoimi kulami w ploty wali... Naprawde czuje sie urazony... > > > > ============================== > wiem ze urazaja cie tam codziennie. Sa inne wyjscia, nie tylko butelka. >>> ... czy tez moze jedna z twoich najstarszych wszy pisuje tutaj? Mam uchylone okno i slysze pohukujaca sowe. Moze bys tak... spuscil gacie i wypial dupe. i nim zmowisz trzy (zydowskie...) pacierze, sowa weszki ci wybierze. To dla ulgi, net4, bo wspolczuje twoim cierpieniom... Odpowiedz Link Zgłoś
net4 To nie sowa, to twoja glowa.. 24.05.03, 08:18 Gość portalu: A.D. napisał(a): > net4 napisał: > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > net4 napisał: > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > net4 napisał: > > > > > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > > > > > > > > > Stanczyk tez blazen. > > > > > > > > > > > > > > >> To prawda. Tylko co to ma do rzeczy? Row > nie d > > obrze > > > mogl > > > > bys p > > > > > owied > > > > > > ziec: > > > > > > > > > > > > > > mam ..sraczke. Ale to mialoby wiecej sensu, bo ka > zdy z > > rozum > > > ialby > > > > rela > > > > > cje d > > > > > > o > > > > > > > fredzia54.... > > > > > > ============================== > > > > > > spluczka cie rozbudzila? > > > > > > > > > > > >Nie. Nie badz znowuz az tak pewnym siebie. Wcale ciebie > nie > > stara > > > lem s > > > > ie > > > > > splukac... Ale jakos spac nie moge. Pewnie mnie to sumienie > gryz > > ie... > > > > > > > ============================================= > > > > > > > > no to sie wyspowiadasz ale jak wytrzezwiejesz, teraz butelke odl > oz i > > spac > > > > > > >> Najpierw mnie od katoluff ordynarnie wyzywasz, a teraz przyp > isuje > > sz mi > > > > > > swoje ... slabosci! Ja wiecej jak lampki wina dziennie nie pije. Cos > ten > > twoj > > > YHWH tymi twoimi kulami w ploty wali... Naprawde czuje sie urazony... > > > > > > ============================== > > wiem ze urazaja cie tam codziennie. Sa inne wyjscia, nie tylko butelka. > > >>> ... czy tez moze jedna z twoich najstarszych wszy pisuje tutaj? M > am > uchylone okno i slysze pohukujaca sowe. Moze bys tak... spuscil gacie i wypial > dupe. i nim zmowisz trzy (zydowskie...) pacierze, sowa weszki ci wybierze. To > dla ulgi, net4, bo wspolczuje twoim cierpieniom... ======================= strzesz sie strzesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. To pewnie... IP: *.mco.bellsouth.net 24.05.03, 08:31 net4 napisał: > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > net4 napisał: > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > net4 napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > > > net4 napisał: > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > Stanczyk tez blazen. > > > > > > > > > > > > > > > > >> To prawda. Tylko co to ma do rzeczy > ? Row > > nie d > > > obrze > > > > mogl > > > > > bys p > > > > > > owied > > > > > > > ziec: > > > > > > > > > > > > > > > > mam ..sraczke. Ale to mialoby wiecej sensu, > bo ka > > zdy z > > > rozum > > > > ialby > > > > > rela > > > > > > cje d > > > > > > > o > > > > > > > > fredzia54.... > > > > > > > ============================== > > > > > > > spluczka cie rozbudzila? > > > > > > > > > > > > > >Nie. Nie badz znowuz az tak pewnym siebie. Wcale c > iebie > > nie > > > stara > > > > lem s > > > > > ie > > > > > > splukac... Ale jakos spac nie moge. Pewnie mnie to sum > ienie > > gryz > > > ie... > > > > > > > > > ============================================= > > > > > > > > > > no to sie wyspowiadasz ale jak wytrzezwiejesz, teraz butelk > e odl > > oz i > > > spac > > > > > > > > >> Najpierw mnie od katoluff ordynarnie wyzywasz, a teraz > przyp > > isuje > > > sz mi > > > > > > > > swoje ... slabosci! Ja wiecej jak lampki wina dziennie nie pije > . Cos > > ten > > > twoj > > > > YHWH tymi twoimi kulami w ploty wali... Naprawde czuje sie urazo > ny... > > > > > > > > ============================== > > > wiem ze urazaja cie tam codziennie. Sa inne wyjscia, nie tylko butelk > a. > > > > >>> ... czy tez moze jedna z twoich najstarszych wszy pisuje tuta > j? M > > am > > uchylone okno i slysze pohukujaca sowe. Moze bys tak... spuscil gacie i > wypial > > dupe. i nim zmowisz trzy (zydowskie...) pacierze, sowa weszki ci wybierze. > To > > dla ulgi, net4, bo wspolczuje twoim cierpieniom... > ======================= > strzesz sie strzesz ( strzec, strzez...) > >> YHWH!!! Udaje ta sowe i udaje. Pewnie chwali mnie za nawolywanie do przyzwoitosci ciebie i tych twoich 'kolegow' po sznycie z tego forum. Ale to chyba jednak wolanie na puszczy... P.S. Szwenda sie na mojej ziemi z tuzin dzikich indykow,zolwie ziemne, kaczki lesne sie wylegly po dziuplach, wewiorki hasaja, inhinga piora suszy na pomoscie po polowie ryb, limpkin szuka 'apple snails', ibisy, czaple kilku gatunkow, kardynalki mialy juz wylegi, aligatory... Ale o czym z toba rozmawiac na tymm...czacie, jezeli ty tylko tluste wszy hodujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
net4 A sk---synu 24.05.03, 08:34 Gość portalu: A.D. napisał(a): > net4 napisał: > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > net4 napisał: > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > net4 napisał: > > > > > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > > > > > net4 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Stanczyk tez blazen. > > > > > > > > > > > > > > > > > > >> To prawda. Tylko co to ma do r > zeczy > > ? Row > > > nie d > > > > obrze > > > > > mogl > > > > > > bys p > > > > > > > owied > > > > > > > > ziec: > > > > > > > > > > > > > > > > > > mam ..sraczke. Ale to mialoby wiecej se > nsu, > > bo ka > > > zdy z > > > > rozum > > > > > ialby > > > > > > rela > > > > > > > cje d > > > > > > > > o > > > > > > > > > fredzia54.... > > > > > > > > ============================== > > > > > > > > spluczka cie rozbudzila? > > > > > > > > > > > > > > > >Nie. Nie badz znowuz az tak pewnym siebie. Wc > ale c > > iebie > > > nie > > > > stara > > > > > lem s > > > > > > ie > > > > > > > splukac... Ale jakos spac nie moge. Pewnie mnie t > o sum > > ienie > > > gryz > > > > ie... > > > > > > > > > > > ============================================= > > > > > > > > > > > > no to sie wyspowiadasz ale jak wytrzezwiejesz, teraz b > utelk > > e odl > > > oz i > > > > spac > > > > > > > > > > >> Najpierw mnie od katoluff ordynarnie wyzywasz, a t > eraz > > przyp > > > isuje > > > > sz mi > > > > > > > > > > swoje ... slabosci! Ja wiecej jak lampki wina dziennie nie > pije > > . Cos > > > ten > > > > twoj > > > > > YHWH tymi twoimi kulami w ploty wali... Naprawde czuje sie > urazo > > ny... > > > > > > > > > > ============================== > > > > wiem ze urazaja cie tam codziennie. Sa inne wyjscia, nie tylko b > utelk > > a. > > > > > > >>> ... czy tez moze jedna z twoich najstarszych wszy pisuje > tuta > > j? M > > > am > > > uchylone okno i slysze pohukujaca sowe. Moze bys tak... spuscil gacie > i > > wypial > > > dupe. i nim zmowisz trzy (zydowskie...) pacierze, sowa weszki ci wybi > erze. > > To > > > dla ulgi, net4, bo wspolczuje twoim cierpieniom... > > ======================= > > strzesz sie strzesz ( strzec, strzez...) > > > >> YHWH!!! Udaje ta sowe i udaje. Pewnie chwali mnie za nawolywanie do > przyzwoitosci ciebie i tych twoich 'kolegow' po sznycie z tego forum. Ale to > chyba jednak wolanie na puszczy... > > P.S. Szwenda sie na mojej ziemi z tuzin dzikich indykow,zolwie ziemne, > kaczki lesne sie wylegly po dziuplach, wewiorki hasaja, inhinga piora suszy na > pomoscie po polowie ryb, limpkin szuka 'apple snails', ibisy, czaple kilku > gatunkow, kardynalki mialy juz wylegi, aligatory... Ale o czym z toba > rozmawiac na tymm...czacie, jezeli ty tylko tluste wszy hodujesz? ========================= Zyda cytujesz teraz? ha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Badz... IP: *.mco.bellsouth.net 24.05.03, 08:39 net4 napisał: > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > net4 napisał: > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > net4 napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > > > net4 napisał: > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > net4 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Stanczyk tez blazen. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >> To prawda. Tylko co to ma > do r > > zeczy > > > ? Row > > > > nie d > > > > > obrze > > > > > > mogl > > > > > > > bys p > > > > > > > > owied > > > > > > > > > ziec: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > mam ..sraczke. Ale to mialoby wiec > ej se > > nsu, > > > bo ka > > > > zdy z > > > > > rozum > > > > > > ialby > > > > > > > rela > > > > > > > > cje d > > > > > > > > > o > > > > > > > > > > fredzia54.... > > > > > > > > > ============================== > > > > > > > > > spluczka cie rozbudzila? > > > > > > > > > > > > > > > > > >Nie. Nie badz znowuz az tak pewnym siebi > e. Wc > > ale c > > > iebie > > > > nie > > > > > stara > > > > > > lem s > > > > > > > ie > > > > > > > > splukac... Ale jakos spac nie moge. Pewnie m > nie t > > o sum > > > ienie > > > > gryz > > > > > ie... > > > > > > > > > > > > > ============================================= > > > > > > > > > > > > > > no to sie wyspowiadasz ale jak wytrzezwiejesz, te > raz b > > utelk > > > e odl > > > > oz i > > > > > spac > > > > > > > > > > > > >> Najpierw mnie od katoluff ordynarnie wyzywasz > , a t > > eraz > > > przyp > > > > isuje > > > > > sz mi > > > > > > > > > > > > swoje ... slabosci! Ja wiecej jak lampki wina dzienni > e nie > > pije > > > . Cos > > > > ten > > > > > twoj > > > > > > YHWH tymi twoimi kulami w ploty wali... Naprawde czuje > sie > > urazo > > > ny... > > > > > > > > > > > > ============================== > > > > > wiem ze urazaja cie tam codziennie. Sa inne wyjscia, nie ty > lko b > > utelk > > > a. > > > > > > > > >>> ... czy tez moze jedna z twoich najstarszych wszy p > isuje > > tuta > > > j? M > > > > am > > > > uchylone okno i slysze pohukujaca sowe. Moze bys tak... spuscil > gacie > > i > > > wypial > > > > dupe. i nim zmowisz trzy (zydowskie...) pacierze, sowa weszki ci > wybi > > erze. > > > To > > > > dla ulgi, net4, bo wspolczuje twoim cierpieniom... > > > ======================= > > > strzesz sie strzesz ( strzec, strzez...) > > > > > >> YHWH!!! Udaje ta sowe i udaje. Pewnie chwali mnie za nawolywanie > do > > przyzwoitosci ciebie i tych twoich 'kolegow' po sznycie z tego forum. Ale > to > > chyba jednak wolanie na puszczy... > > > > P.S. Szwenda sie na mojej ziemi z tuzin dzikich indykow,zolwie ziemne, > > kaczki lesne sie wylegly po dziuplach, wewiorki hasaja, inhinga piora susz > y > na > > pomoscie po polowie ryb, limpkin szuka 'apple snails', ibisy, czaple kilku > > > gatunkow, kardynalki mialy juz wylegi, aligatory... Ale o czym z toba > > rozmawiac na tymm...czacie, jezeli ty tylko tluste wszy hodujesz? > ========================= > Zyda cytujesz teraz? ha? > >> kulturalny! Tak brzydko nie nalezy sie wyrazac w Sabbat!!! Kogo to niby cytuje? Cos mi sie wydaje ze jestes na bakier z...'cytuje'. Slownik jest? Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Slownik? 24.05.03, 08:42 Gość portalu: A.D. napisał(a): > net4 napisał: > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > net4 napisał: > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > net4 napisał: > > > > > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > > > > > net4 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > net4 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Stanczyk tez blazen. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >> To prawda. Tylko co > to ma > > do r > > > zeczy > > > > ? Row > > > > > nie d > > > > > > obrze > > > > > > > mogl > > > > > > > > bys p > > > > > > > > > owied > > > > > > > > > > ziec: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > mam ..sraczke. Ale to mialoby > wiec > > ej se > > > nsu, > > > > bo ka > > > > > zdy z > > > > > > rozum > > > > > > > ialby > > > > > > > > rela > > > > > > > > > cje d > > > > > > > > > > o > > > > > > > > > > > fredzia54.... > > > > > > > > > > ============================== > > > > > > > > > > spluczka cie rozbudzila? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >Nie. Nie badz znowuz az tak pewnym > siebi > > e. Wc > > > ale c > > > > iebie > > > > > nie > > > > > > stara > > > > > > > lem s > > > > > > > > ie > > > > > > > > > splukac... Ale jakos spac nie moge. Pew > nie m > > nie t > > > o sum > > > > ienie > > > > > gryz > > > > > > ie... > > > > > > > > > > > > > > > ============================================ > = > > > > > > > > > > > > > > > > no to sie wyspowiadasz ale jak wytrzezwiejes > z, te > > raz b > > > utelk > > > > e odl > > > > > oz i > > > > > > spac > > > > > > > > > > > > > > >> Najpierw mnie od katoluff ordynarnie wyz > ywasz > > , a t > > > eraz > > > > przyp > > > > > isuje > > > > > > sz mi > > > > > > > > > > > > > > swoje ... slabosci! Ja wiecej jak lampki wina dz > ienni > > e nie > > > pije > > > > . Cos > > > > > ten > > > > > > twoj > > > > > > > YHWH tymi twoimi kulami w ploty wali... Naprawde > czuje > > sie > > > urazo > > > > ny... > > > > > > > > > > > > > > ============================== > > > > > > wiem ze urazaja cie tam codziennie. Sa inne wyjscia, n > ie ty > > lko b > > > utelk > > > > a. > > > > > > > > > > >>> ... czy tez moze jedna z twoich najstarszych w > szy p > > isuje > > > tuta > > > > j? M > > > > > am > > > > > uchylone okno i slysze pohukujaca sowe. Moze bys tak... spu > scil > > gacie > > > i > > > > wypial > > > > > dupe. i nim zmowisz trzy (zydowskie...) pacierze, sowa wesz > ki ci > > wybi > > > erze. > > > > To > > > > > dla ulgi, net4, bo wspolczuje twoim cierpieniom... > > > > ======================= > > > > strzesz sie strzesz ( strzec, strzez...) > > > > > > > >> YHWH!!! Udaje ta sowe i udaje. Pewnie chwali mnie za nawolyw > anie > > do > > > przyzwoitosci ciebie i tych twoich 'kolegow' po sznycie z tego forum. > Ale > > to > > > chyba jednak wolanie na puszczy... > > > > > > P.S. Szwenda sie na mojej ziemi z tuzin dzikich indykow,zolwie ziem > ne, > > > kaczki lesne sie wylegly po dziuplach, wewiorki hasaja, inhinga piora > susz > > y > > na > > > pomoscie po polowie ryb, limpkin szuka 'apple snails', ibisy, czaple > kilku > > > > > gatunkow, kardynalki mialy juz wylegi, aligatory... Ale o czym z toba > > > > rozmawiac na tymm...czacie, jezeli ty tylko tluste wszy hodujesz? > > ========================= > > Zyda cytujesz teraz? ha? > > > >> kulturalny! Tak brzydko nie nalezy sie wyrazac w Sabbat!!! Kogo to nib > y > cytuje? Cos mi sie wydaje ze jestes na bakier z...'cytuje'. Slownik jest? =========================== zapytaj meza swego AD czy do wychodka nie zaniosl przypadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Ano slownik! IP: *.mco.bellsouth.net 24.05.03, 08:48 net4 napisał: > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > net4 napisał: > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > net4 napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > > > net4 napisał: > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > net4 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > net4 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a > ): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Stanczyk tez blazen > . > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >> To prawda. Tylk > o co > > to ma > > > do r > > > > zeczy > > > > > ? Row > > > > > > nie d > > > > > > > obrze > > > > > > > > mogl > > > > > > > > > bys p > > > > > > > > > > owied > > > > > > > > > > > ziec: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > mam ..sraczke. Ale to mi > aloby > > wiec > > > ej se > > > > nsu, > > > > > bo ka > > > > > > zdy z > > > > > > > rozum > > > > > > > > ialby > > > > > > > > > rela > > > > > > > > > > cje d > > > > > > > > > > > o > > > > > > > > > > > > fredzia54.... > > > > > > > > > > > ============================= > = > > > > > > > > > > > spluczka cie rozbudzila? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >Nie. Nie badz znowuz az tak pe > wnym > > siebi > > > e. Wc > > > > ale c > > > > > iebie > > > > > > nie > > > > > > > stara > > > > > > > > lem s > > > > > > > > > ie > > > > > > > > > > splukac... Ale jakos spac nie moge > . Pew > > nie m > > > nie t > > > > o sum > > > > > ienie > > > > > > gryz > > > > > > > ie... > > > > > > > > > > > > > > > > > ======================================= > ===== > > = > > > > > > > > > > > > > > > > > > no to sie wyspowiadasz ale jak wytrzezw > iejes > > z, te > > > raz b > > > > utelk > > > > > e odl > > > > > > oz i > > > > > > > spac > > > > > > > > > > > > > > > > >> Najpierw mnie od katoluff ordynarni > e wyz > > ywasz > > > , a t > > > > eraz > > > > > przyp > > > > > > isuje > > > > > > > sz mi > > > > > > > > > > > > > > > > swoje ... slabosci! Ja wiecej jak lampki wi > na dz > > ienni > > > e nie > > > > pije > > > > > . Cos > > > > > > ten > > > > > > > twoj > > > > > > > > YHWH tymi twoimi kulami w ploty wali... Napr > awde > > czuje > > > sie > > > > urazo > > > > > ny... > > > > > > > > > > > > > > > > ============================== > > > > > > > wiem ze urazaja cie tam codziennie. Sa inne wyjsc > ia, n > > ie ty > > > lko b > > > > utelk > > > > > a. > > > > > > > > > > > > >>> ... czy tez moze jedna z twoich najstarsz > ych w > > szy p > > > isuje > > > > tuta > > > > > j? M > > > > > > am > > > > > > uchylone okno i slysze pohukujaca sowe. Moze bys tak.. > . spu > > scil > > > gacie > > > > i > > > > > wypial > > > > > > dupe. i nim zmowisz trzy (zydowskie...) pacierze, sowa > wesz > > ki ci > > > wybi > > > > erze. > > > > > To > > > > > > dla ulgi, net4, bo wspolczuje twoim cierpieniom... > > > > > ======================= > > > > > strzesz sie strzesz ( strzec, strzez...) > > > > > > > > > >> YHWH!!! Udaje ta sowe i udaje. Pewnie chwali mnie za na > wolyw > > anie > > > do > > > > przyzwoitosci ciebie i tych twoich 'kolegow' po sznycie z tego f > orum. > > Ale > > > to > > > > chyba jednak wolanie na puszczy... > > > > > > > > P.S. Szwenda sie na mojej ziemi z tuzin dzikich indykow,zolwie > ziem > > ne, > > > > kaczki lesne sie wylegly po dziuplach, wewiorki hasaja, inhinga > piora > > susz > > > y > > > na > > > > pomoscie po polowie ryb, limpkin szuka 'apple snails', ibisy, cz > aple > > kilku > > > > > > > gatunkow, kardynalki mialy juz wylegi, aligatory... Ale o czym z > toba > > > > > > rozmawiac na tymm...czacie, jezeli ty tylko tluste wszy hodujesz > ? > > > ========================= > > > Zyda cytujesz teraz? ha? > > > > > >> kulturalny! Tak brzydko nie nalezy sie wyrazac w Sabbat!!! Kogo t > o nib > > y > > cytuje? Cos mi sie wydaje ze jestes na bakier z...'cytuje'. Slownik jest? > =========================== > > zapytaj meza swego AD czy do wychodka nie zaniosl przypadkiem >> Zebys sobie ze swojego zydowskiego na ludzki przelozyl. No a jak sraczem jest zrodlo twojej 'wiedzy', no to nie mozna sie dziwic ze zawszawionym gownem jedziesz... Na odleglosc! > Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Musisz tak czesciej do meza AD mowic 24.05.03, 08:50 Gość portalu: A.D. napisał(a): ) net4 napisał: ) ) ) Gość portalu: A.D. napisał(a): ) ) ) ) ) net4 napisał: ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: A.D. napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) net4 napisał: ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: A.D. napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) net4 napisał: ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: A.D. napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) net4 napisał: ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: A.D. napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) net4 napisał: ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: A.D. napi ) sał(a ) ) ): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) wtracalski napisał ) : ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Stanczyk tez b ) lazen ) ) . ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) )) To prawda. ) Tylk ) ) o co ) ) ) to ma ) ) ) ) do r ) ) ) ) ) zeczy ) ) ) ) ) ) ? Row ) ) ) ) ) ) ) nie d ) ) ) ) ) ) ) ) obrze ) ) ) ) ) ) ) ) ) mogl ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) bys p ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) owied ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ziec: ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) mam ..sraczke. Ale ) to mi ) ) aloby ) ) ) wiec ) ) ) ) ej se ) ) ) ) ) nsu, ) ) ) ) ) ) bo ka ) ) ) ) ) ) ) zdy z ) ) ) ) ) ) ) ) rozum ) ) ) ) ) ) ) ) ) ialby ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) rela ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) cje d ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) o ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) fredzia54.... ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ======================== ) ===== ) ) = ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) spluczka cie rozbudzila? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) )Nie. Nie badz znowuz az t ) ak pe ) ) wnym ) ) ) siebi ) ) ) ) e. Wc ) ) ) ) ) ale c ) ) ) ) ) ) iebie ) ) ) ) ) ) ) nie ) ) ) ) ) ) ) ) stara ) ) ) ) ) ) ) ) ) lem s ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ie ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) splukac... Ale jakos spac nie ) moge ) ) . Pew ) ) ) nie m ) ) ) ) nie t ) ) ) ) ) o sum ) ) ) ) ) ) ienie ) ) ) ) ) ) ) gryz ) ) ) ) ) ) ) ) ie... ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ================================== ) ===== ) ) ===== ) ) ) = ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) no to sie wyspowiadasz ale jak wyt ) rzezw ) ) iejes ) ) ) z, te ) ) ) ) raz b ) ) ) ) ) utelk ) ) ) ) ) ) e odl ) ) ) ) ) ) ) oz i ) ) ) ) ) ) ) ) spac ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) )) Najpierw mnie od katoluff ordy ) narni ) ) e wyz ) ) ) ywasz ) ) ) ) , a t ) ) ) ) ) eraz ) ) ) ) ) ) przyp ) ) ) ) ) ) ) isuje ) ) ) ) ) ) ) ) sz mi ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) swoje ... slabosci! Ja wiecej jak lamp ) ki wi ) ) na dz ) ) ) ienni ) ) ) ) e nie ) ) ) ) ) pije ) ) ) ) ) ) . Cos ) ) ) ) ) ) ) ten ) ) ) ) ) ) ) ) twoj ) ) ) ) ) ) ) ) ) YHWH tymi twoimi kulami w ploty wali... ) Napr ) ) awde ) ) ) czuje ) ) ) ) sie ) ) ) ) ) urazo ) ) ) ) ) ) ny... ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ============================== ) ) ) ) ) ) ) ) wiem ze urazaja cie tam codziennie. Sa inne ) wyjsc ) ) ia, n ) ) ) ie ty ) ) ) ) lko b ) ) ) ) ) utelk ) ) ) ) ) ) a. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ))) ... czy tez moze jedna z twoich najs ) tarsz ) ) ych w ) ) ) szy p ) ) ) ) isuje ) ) ) ) ) tuta ) ) ) ) ) ) j? M ) ) ) ) ) ) ) am ) ) ) ) ) ) ) uchylone okno i slysze pohukujaca sowe. Moze bys ) tak.. ) ) . spu ) ) ) scil ) ) ) ) gacie ) ) ) ) ) i ) ) ) ) ) ) wypial ) ) ) ) ) ) ) dupe. i nim zmowisz trzy (zydowskie...) pacierze, ) sowa ) ) wesz ) ) ) ki ci ) ) ) ) wybi ) ) ) ) ) erze. ) ) ) ) ) ) To ) ) ) ) ) ) ) dla ulgi, net4, bo wspolczuje twoim cierpieniom.. ) . ) ) ) ) ) ) ======================= ) ) ) ) ) ) strzesz sie strzesz ( strzec, strzez...) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) )) YHWH!!! Udaje ta sowe i udaje. Pewnie chwali mnie ) za na ) ) wolyw ) ) ) anie ) ) ) ) do ) ) ) ) ) przyzwoitosci ciebie i tych twoich 'kolegow' po sznycie z t ) ego f ) ) orum. ) ) ) Ale ) ) ) ) to ) ) ) ) ) chyba jednak wolanie na puszczy... ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) P.S. Szwenda sie na mojej ziemi z tuzin dzikich indykow,z ) olwie ) ) ziem ) ) ) ne, ) ) ) ) ) kaczki lesne sie wylegly po dziuplach, wewiorki hasaja, inh ) inga ) ) piora ) ) ) susz ) ) ) ) y ) ) ) ) na ) ) ) ) ) pomoscie po polowie ryb, limpkin szuka 'apple snails', ibis ) y, cz ) ) aple ) ) ) kilku ) ) ) ) ) ) ) ) ) gatunkow, kardynalki mialy juz wylegi, aligatory... Ale o c ) zym z ) ) toba ) ) ) ) ) ) ) ) rozmawiac na tymm...czacie, jezeli ty tylko tluste wszy hod ) ujesz ) ) ? ) ) ) ) ========================= ) ) ) ) Zyda cytujesz teraz? ha? ) ) ) ) ) ) ) )) kulturalny! Tak brzydko nie nalezy sie wyrazac w Sabbat!!! K ) ogo t ) ) o nib ) ) ) y ) ) ) cytuje? Cos mi sie wydaje ze jestes na bakier z...'cytuje'. Slownik ) jest? ) ) =========================== ) ) ) ) zapytaj meza swego AD czy do wychodka nie zaniosl przypadkiem ) ) )) Zebys sobie ze swojego zydowskiego na ludzki przelozyl. No a jak sracz ) em ) jest zrodlo twojej 'wiedzy', no to nie mozna sie dziwic ze zawszawionym gownem ) jedziesz... Na odleglosc! ) ) ========================= moze jeszcze cos z niego bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbalansowany Fredziowe madrosci! IP: 61.68.205.* 24.05.03, 08:57 Wracajac do tematu, cytaty z orginalnego Fredzia: Ja pchalem Swiat do wojny bo nienawydze Arabow i placy 6 ZL z litra a arabstwo sa Bogaci i placa 80 gr/Litra maja pelne charemy Blondynek biwo i zrania. MY CHCEMY TEZ NIE PRACOWAC SIEDZIC W HAREMACH I ORGIE WYKONYWAC ! Szaron zartuje z Arabami ja chce ich do pustyni wypedzic. Polacy wypedzli 300 Tys Ukraincow i 6 Miliony Niemcow i 500 Tys Zydow (Mnie tez) to nam wolno arabstwo tez humanitycznie wypedzic !!! Goje Gnoje mamy was w dupie ! Zapraszam cie polaczku na jedynka Kikar Azmaut konca Ulicy Herzela jutro o 18gdz Netania przyniesz Trumne albo worek ze soba. czy mam ci zawolac jakiegos "Glacha" Ksiadza ! Nastepny Damaszek Dzeda Tripoli Theran dalej tak Ameryka Fredzio jest zwami ! W innym Wypadkiem byla to operacja Prywatna jeden z Jego legendy Oficera Meir Har-Zion co przekrocil granicy znalazl tych Beduinów co jego Siostre zgwalcili i na kawalki zarzneli(Arabska Kultura) i do Worka do Izraela poslali, ze to jest fakt ze Ben Gurion mnial Klopoty Ale Arabstwo nauczyli sie ze Zydy nie sa Frajerzy. 55 Lat sluzy on nasza ojczyzne i zycze mu az do 120 Lat aby moje marzenia o wielki Izrael z Wisly do Jordanu wykonal sie, aby nasze Bracie z Rosi do nas przyjechali. Nie wiem, dlaczego Pan niema pretesi do zbrodniarza Arafata terrorysta co na niego mój Sznur czeka aby go wysoko powiesic. Uri Awneri jest cholera Arabska i Victor Ostrowski jest Podwójny Polski UB Agent !!! oni chca znowu w Morde dostac przegrali wojny i zawsze ich wania i prl uratowali 1948 1967 1973 1982 Assadu chcesz znowu w Mordzie ! Pali sie palijak w styrm Testamencie Saadam twoj los byl na scani napisany !! Amen Izrael odwrotnie moj Dziadek Jankiel walil zone Radziwilla bo Radziwill byl pijana i nie mog wykonywac seksu zawsze prosil Jankiela o pomoc. Wiem ze Radziwilly sa moje krewni Odpowiedz Link Zgłoś
net4 To co teraz chcesz powiedziec ze 24.05.03, 09:03 Gość portalu: zbalansowany napisał(a): > > Wracajac do tematu, cytaty z orginalnego Fredzia: > > > > > > Ja pchalem Swiat do wojny bo nienawydze Arabow i placy 6 ZL z litra > a arabstwo sa Bogaci i placa 80 gr/Litra maja pelne charemy Blondynek > biwo i zrania. > MY CHCEMY TEZ NIE PRACOWAC SIEDZIC W HAREMACH I ORGIE WYKONYWAC ! > > > Szaron zartuje z Arabami ja chce ich do pustyni wypedzic. > Polacy wypedzli 300 Tys Ukraincow i 6 Miliony Niemcow i 500 Tys Zydow > (Mnie tez) > to nam wolno arabstwo tez humanitycznie wypedzic !!! > Goje Gnoje mamy was w dupie ! > > > > Zapraszam cie polaczku na jedynka > Kikar Azmaut konca Ulicy Herzela jutro o 18gdz Netania > przyniesz Trumne albo worek ze soba. > czy mam ci zawolac jakiegos "Glacha" Ksiadza ! > > > > Nastepny Damaszek Dzeda Tripoli Theran > dalej tak Ameryka Fredzio jest zwami ! > > W innym Wypadkiem byla to operacja Prywatna jeden z Jego legendy Oficera Meir > Har-Zion co przekrocil granicy znalazl tych Beduinów co jego Siostre zgwalcili > i na kawalki zarzneli(Arabska Kultura) i do Worka do Izraela poslali, ze to > jest fakt ze Ben Gurion mnial Klopoty > Ale Arabstwo nauczyli sie ze Zydy nie sa Frajerzy. > 55 Lat sluzy on nasza ojczyzne i zycze mu az do 120 Lat aby moje marzenia o > wielki Izrael z Wisly do Jordanu wykonal sie, aby nasze Bracie z Rosi do nas > przyjechali. > > Nie wiem, dlaczego Pan niema pretesi do zbrodniarza Arafata terrorysta co na > niego mój Sznur czeka aby go wysoko powiesic. > Uri Awneri jest cholera Arabska i Victor Ostrowski jest Podwójny Polski UB > Agent !!! > > > oni chca znowu w Morde dostac przegrali wojny i zawsze ich wania i prl uratowal > i > 1948 > 1967 > 1973 > 1982 > Assadu chcesz znowu w Mordzie ! > > > Pali sie palijak w styrm Testamencie Saadam twoj los byl na scani napisany !! > Amen Izrael > > > > odwrotnie moj Dziadek Jankiel walil zone Radziwilla bo Radziwill > byl pijana i nie mog wykonywac seksu zawsze prosil Jankiela o pomoc > . > Wiem ze Radziwilly sa moje krewni > > > ===================== ty Radziwill, zbalansowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Zapewnie chce powiedziec ze.... IP: *.mco.bellsouth.net 24.05.03, 09:10 net4 napisał: > Gość portalu: zbalansowany napisał(a): > > > > > Wracajac do tematu, cytaty z orginalnego Fredzia: > > > > > > > > > > > > Ja pchalem Swiat do wojny bo nienawydze Arabow i placy 6 ZL z litra > > a arabstwo sa Bogaci i placa 80 gr/Litra maja pelne charemy Blondyne > k > > biwo i zrania. > > MY CHCEMY TEZ NIE PRACOWAC SIEDZIC W HAREMACH I ORGIE WYKONYWAC ! > > > > > > Szaron zartuje z Arabami ja chce ich do pustyni wypedzic. > > Polacy wypedzli 300 Tys Ukraincow i 6 Miliony Niemcow i 500 Tys Zydo > w > > (Mnie tez) > > to nam wolno arabstwo tez humanitycznie wypedzic !!! > > Goje Gnoje mamy was w dupie ! > > > > > > > > Zapraszam cie polaczku na jedynka > > Kikar Azmaut konca Ulicy Herzela jutro o 18gdz Netania > > przyniesz Trumne albo worek ze soba. > > czy mam ci zawolac jakiegos "Glacha" Ksiadza ! > > > > > > > > Nastepny Damaszek Dzeda Tripoli Theran > > dalej tak Ameryka Fredzio jest zwami ! > > > > W innym Wypadkiem byla to operacja Prywatna jeden z Jego legendy Oficera M > eir > > Har-Zion co przekrocil granicy znalazl tych Beduinów co jego Siostre > zgwalcili > > i na kawalki zarzneli(Arabska Kultura) i do Worka do Izraela poslali, ze t > o > > jest fakt ze Ben Gurion mnial Klopoty > > Ale Arabstwo nauczyli sie ze Zydy nie sa Frajerzy. > > 55 Lat sluzy on nasza ojczyzne i zycze mu az do 120 Lat aby moje marzenia > o > > wielki Izrael z Wisly do Jordanu wykonal sie, aby nasze Bracie z Rosi do n > as > > przyjechali. > > > > Nie wiem, dlaczego Pan niema pretesi do zbrodniarza Arafata terrorysta co > na > > niego mój Sznur czeka aby go wysoko powiesic. > > Uri Awneri jest cholera Arabska i Victor Ostrowski jest Podwójny Polski UB > > > Agent !!! > > > > > > oni chca znowu w Morde dostac przegrali wojny i zawsze ich wania i prl > uratowal > > i > > 1948 > > 1967 > > 1973 > > 1982 > > Assadu chcesz znowu w Mordzie ! > > > > > > Pali sie palijak w styrm Testamencie Saadam twoj los byl na scani > napisany !! > > Amen Izrael > > > > > > > > odwrotnie moj Dziadek Jankiel walil zone Radziwilla bo Radziwill > > byl pijana i nie mog wykonywac seksu zawsze prosil Jankiela o > pomoc > > . > > Wiem ze Radziwilly sa moje krewni > > > > > > > ===================== > ty Radziwill, zbalansowany? >> .. zawszawil. No i ze razem z fredziem54, jestescie wyjatkowo parszywymi kundlami. No, ale to juz sie wie bez podkreslania tego faktu. Was wszystkie okoliczne psy obszczywaly, kiedy sie bawiliscie w piaskownicy i teraz macie o to pretensje do calego Swiata. Ze te madre pieski...przestaly! > Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Jaki problem? 24.05.03, 09:12 Gość portalu: A.D. napisał(a): > net4 napisał: > > > Gość portalu: zbalansowany napisał(a): > > > > > > > > Wracajac do tematu, cytaty z orginalnego Fredzia: > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ja pchalem Swiat do wojny bo nienawydze Arabow i placy 6 ZL z litra > > > a arabstwo sa Bogaci i placa 80 gr/Litra maja pelne charemy Blo > ndyne > > k > > > biwo i zrania. > > > MY CHCEMY TEZ NIE PRACOWAC SIEDZIC W HAREMACH I ORGIE WYKONYWAC > ! > > > > > > > > > Szaron zartuje z Arabami ja chce ich do pustyni wypedzic. > > > Polacy wypedzli 300 Tys Ukraincow i 6 Miliony Niemcow i 500 Tys > Zydo > > w > > > (Mnie tez) > > > to nam wolno arabstwo tez humanitycznie wypedzic !!! > > > Goje Gnoje mamy was w dupie ! > > > > > > > > > > > > Zapraszam cie polaczku na jedynka > > > Kikar Azmaut konca Ulicy Herzela jutro o 18gdz Netania > > > przyniesz Trumne albo worek ze soba. > > > czy mam ci zawolac jakiegos "Glacha" Ksiadza ! > > > > > > > > > > > > Nastepny Damaszek Dzeda Tripoli Theran > > > dalej tak Ameryka Fredzio jest zwami ! > > > > > > W innym Wypadkiem byla to operacja Prywatna jeden z Jego legendy Ofic > era M > > eir > > > Har-Zion co przekrocil granicy znalazl tych Beduinów co jego Siostre > > zgwalcili > > > i na kawalki zarzneli(Arabska Kultura) i do Worka do Izraela poslali, > ze t > > o > > > jest fakt ze Ben Gurion mnial Klopoty > > > Ale Arabstwo nauczyli sie ze Zydy nie sa Frajerzy. > > > 55 Lat sluzy on nasza ojczyzne i zycze mu az do 120 Lat aby moje marz > enia > > o > > > wielki Izrael z Wisly do Jordanu wykonal sie, aby nasze Bracie z Rosi > do n > > as > > > przyjechali. > > > > > > Nie wiem, dlaczego Pan niema pretesi do zbrodniarza Arafata terroryst > a co > > na > > > niego mój Sznur czeka aby go wysoko powiesic. > > > Uri Awneri jest cholera Arabska i Victor Ostrowski jest Podwójny Pols > ki UB > > > > > Agent !!! > > > > > > > > > oni chca znowu w Morde dostac przegrali wojny i zawsze ich wania i pr > l > > uratowal > > > i > > > 1948 > > > 1967 > > > 1973 > > > 1982 > > > Assadu chcesz znowu w Mordzie ! > > > > > > > > > Pali sie palijak w styrm Testamencie Saadam twoj los byl na scani > > napisany !! > > > Amen Izrael > > > > > > > > > > > > odwrotnie moj Dziadek Jankiel walil zone Radziwilla bo Radziwill > > > byl pijana i nie mog wykonywac seksu zawsze prosil Jankie > la o > > pomoc > > > . > > > Wiem ze Radziwilly sa moje krewni > > > > > > > > > > > ===================== > > ty Radziwill, zbalansowany? > > >> .. zawszawil. No i ze razem z fredziem54, jestescie wyjatkowo parszywy > mi > kundlami. No, ale to juz sie wie bez podkreslania tego faktu. Was wszystkie > okoliczne psy obszczywaly, kiedy sie bawiliscie w piaskownicy i teraz macie o > to pretensje do calego Swiata. Ze te madre pieski...przestaly! > > =================== ty nie Radziwill, ty chazarski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Nareszcie zalapales sie... IP: *.mco.bellsouth.net 24.05.03, 09:24 net4 napisał: > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > net4 napisał: > > > > > Gość portalu: zbalansowany napisał(a): > > > > > > > > > > > Wracajac do tematu, cytaty z orginalnego Fredzia: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ja pchalem Swiat do wojny bo nienawydze Arabow i placy 6 ZL z li > tra > > > > a arabstwo sa Bogaci i placa 80 gr/Litra maja pelne charem > y Blo > > ndyne > > > k > > > > biwo i zrania. > > > > MY CHCEMY TEZ NIE PRACOWAC SIEDZIC W HAREMACH I ORGIE WYKO > NYWAC > > ! > > > > > > > > > > > > Szaron zartuje z Arabami ja chce ich do pustyni wypedzic. > > > > Polacy wypedzli 300 Tys Ukraincow i 6 Miliony Niemcow i 50 > 0 Tys > > Zydo > > > w > > > > (Mnie tez) > > > > to nam wolno arabstwo tez humanitycznie wypedzic !!! > > > > Goje Gnoje mamy was w dupie ! > > > > > > > > > > > > > > > > Zapraszam cie polaczku na jedynka > > > > Kikar Azmaut konca Ulicy Herzela jutro o 18gdz Netania > > > > przyniesz Trumne albo worek ze soba. > > > > czy mam ci zawolac jakiegos "Glacha" Ksiadza ! > > > > > > > > > > > > > > > > Nastepny Damaszek Dzeda Tripoli Theran > > > > dalej tak Ameryka Fredzio jest zwami ! > > > > > > > > W innym Wypadkiem byla to operacja Prywatna jeden z Jego legendy > Ofic > > era M > > > eir > > > > Har-Zion co przekrocil granicy znalazl tych Beduinów co jego Sio > stre > > > zgwalcili > > > > i na kawalki zarzneli(Arabska Kultura) i do Worka do Izraela pos > lali, > > ze t > > > o > > > > jest fakt ze Ben Gurion mnial Klopoty > > > > Ale Arabstwo nauczyli sie ze Zydy nie sa Frajerzy. > > > > 55 Lat sluzy on nasza ojczyzne i zycze mu az do 120 Lat aby moje > marz > > enia > > > o > > > > wielki Izrael z Wisly do Jordanu wykonal sie, aby nasze Bracie z > Rosi > > do n > > > as > > > > przyjechali. > > > > > > > > Nie wiem, dlaczego Pan niema pretesi do zbrodniarza Arafata terr > oryst > > a co > > > na > > > > niego mój Sznur czeka aby go wysoko powiesic. > > > > Uri Awneri jest cholera Arabska i Victor Ostrowski jest Podwójny > Pols > > ki UB > > > > > > > Agent !!! > > > > > > > > > > > > oni chca znowu w Morde dostac przegrali wojny i zawsze ich wania > i pr > > l > > > uratowal > > > > i > > > > 1948 > > > > 1967 > > > > 1973 > > > > 1982 > > > > Assadu chcesz znowu w Mordzie ! > > > > > > > > > > > > Pali sie palijak w styrm Testamencie Saadam twoj los byl na sc > ani > > > napisany !! > > > > Amen Izrael > > > > > > > > > > > > > > > > odwrotnie moj Dziadek Jankiel walil zone Radziwilla bo Radziwi > ll > > > > byl pijana i nie mog wykonywac seksu zawsze prosil J > ankie > > la o > > > pomoc > > > > . > > > > Wiem ze Radziwilly sa moje krewni > > > > > > > > > > > > > > > ===================== > > > ty Radziwill, zbalansowany? > > > > >> .. zawszawil. No i ze razem z fredziem54, jestescie wyjatkowo par > szywy > > mi > > kundlami. No, ale to juz sie wie bez podkreslania tego faktu. Was wszystki > e > > okoliczne psy obszczywaly, kiedy sie bawiliscie w piaskownicy i teraz maci > e o > > to pretensje do calego Swiata. Ze te madre pieski...przestaly! > > > > =================== > ty nie Radziwill, ty chazarski. >> Jak zyd, to Chazar. Nie ma zadnej do tego watpliwosci!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Fredziowe madrosci! No i... IP: *.mco.bellsouth.net 24.05.03, 09:05 Gość portalu: zbalansowany napisał(a): > > Wracajac do tematu, cytaty z orginalnego Fredzia: > > > > > > Ja pchalem Swiat do wojny bo nienawydze Arabow i placy 6 ZL z litra > a arabstwo sa Bogaci i placa 80 gr/Litra maja pelne charemy Blondynek > biwo i zrania. > MY CHCEMY TEZ NIE PRACOWAC SIEDZIC W HAREMACH I ORGIE WYKONYWAC ! > > > Szaron zartuje z Arabami ja chce ich do pustyni wypedzic. > Polacy wypedzli 300 Tys Ukraincow i 6 Miliony Niemcow i 500 Tys Zydow > (Mnie tez) > to nam wolno arabstwo tez humanitycznie wypedzic !!! > Goje Gnoje mamy was w dupie ! > > > > Zapraszam cie polaczku na jedynka > Kikar Azmaut konca Ulicy Herzela jutro o 18gdz Netania > przyniesz Trumne albo worek ze soba. > czy mam ci zawolac jakiegos "Glacha" Ksiadza ! > > > > Nastepny Damaszek Dzeda Tripoli Theran > dalej tak Ameryka Fredzio jest zwami ! > > W innym Wypadkiem byla to operacja Prywatna jeden z Jego legendy Oficera Meir > Har-Zion co przekrocil granicy znalazl tych Beduinów co jego Siostre zgwalcili > i na kawalki zarzneli(Arabska Kultura) i do Worka do Izraela poslali, ze to > jest fakt ze Ben Gurion mnial Klopoty > Ale Arabstwo nauczyli sie ze Zydy nie sa Frajerzy. > 55 Lat sluzy on nasza ojczyzne i zycze mu az do 120 Lat aby moje marzenia o > wielki Izrael z Wisly do Jordanu wykonal sie, aby nasze Bracie z Rosi do nas > przyjechali. > > Nie wiem, dlaczego Pan niema pretesi do zbrodniarza Arafata terrorysta co na > niego mój Sznur czeka aby go wysoko powiesic. > Uri Awneri jest cholera Arabska i Victor Ostrowski jest Podwójny Polski UB > Agent !!! > > > oni chca znowu w Morde dostac przegrali wojny i zawsze ich wania i prl uratowal > i > 1948 > 1967 > 1973 > 1982 > Assadu chcesz znowu w Mordzie ! > > > Pali sie palijak w styrm Testamencie Saadam twoj los byl na scani napisany !! > Amen Izrael > > > > odwrotnie moj Dziadek Jankiel walil zone Radziwilla bo Radziwill > byl pijana i nie mog wykonywac seksu zawsze prosil Jankiela o pomoc > . > Wiem ze Radziwilly sa moje krewni > > > >> Salcia sie za to wszystko wk.. i fredzia54 przykladnie ukarala: >>poetry.rotten.com/do-not-try/ P.S. A swoja droga to naprawde jest wyjatkowy wieprz. Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Malzonko AD 24.05.03, 09:14 Gość portalu: A.D. napisał(a): > Gość portalu: zbalansowany napisał(a): > > > > > Wracajac do tematu, cytaty z orginalnego Fredzia: > > > > > > > > > > > > Ja pchalem Swiat do wojny bo nienawydze Arabow i placy 6 ZL z litra > > a arabstwo sa Bogaci i placa 80 gr/Litra maja pelne charemy Blondyne > k > > biwo i zrania. > > MY CHCEMY TEZ NIE PRACOWAC SIEDZIC W HAREMACH I ORGIE WYKONYWAC ! > > > > > > Szaron zartuje z Arabami ja chce ich do pustyni wypedzic. > > Polacy wypedzli 300 Tys Ukraincow i 6 Miliony Niemcow i 500 Tys Zydo > w > > (Mnie tez) > > to nam wolno arabstwo tez humanitycznie wypedzic !!! > > Goje Gnoje mamy was w dupie ! > > > > > > > > Zapraszam cie polaczku na jedynka > > Kikar Azmaut konca Ulicy Herzela jutro o 18gdz Netania > > przyniesz Trumne albo worek ze soba. > > czy mam ci zawolac jakiegos "Glacha" Ksiadza ! > > > > > > > > Nastepny Damaszek Dzeda Tripoli Theran > > dalej tak Ameryka Fredzio jest zwami ! > > > > W innym Wypadkiem byla to operacja Prywatna jeden z Jego legendy Oficera M > eir > > Har-Zion co przekrocil granicy znalazl tych Beduinów co jego Siostre > zgwalcili > > i na kawalki zarzneli(Arabska Kultura) i do Worka do Izraela poslali, ze t > o > > jest fakt ze Ben Gurion mnial Klopoty > > Ale Arabstwo nauczyli sie ze Zydy nie sa Frajerzy. > > 55 Lat sluzy on nasza ojczyzne i zycze mu az do 120 Lat aby moje marzenia > o > > wielki Izrael z Wisly do Jordanu wykonal sie, aby nasze Bracie z Rosi do n > as > > przyjechali. > > > > Nie wiem, dlaczego Pan niema pretesi do zbrodniarza Arafata terrorysta co > na > > niego mój Sznur czeka aby go wysoko powiesic. > > Uri Awneri jest cholera Arabska i Victor Ostrowski jest Podwójny Polski UB > > > Agent !!! > > > > > > oni chca znowu w Morde dostac przegrali wojny i zawsze ich wania i prl > uratowal > > i > > 1948 > > 1967 > > 1973 > > 1982 > > Assadu chcesz znowu w Mordzie ! > > > > > > Pali sie palijak w styrm Testamencie Saadam twoj los byl na scani > napisany !! > > Amen Izrael > > > > > > > > odwrotnie moj Dziadek Jankiel walil zone Radziwilla bo Radziwill > > byl pijana i nie mog wykonywac seksu zawsze prosil Jankiela o > pomoc > > . > > Wiem ze Radziwilly sa moje krewni > > > > > > >> Salcia sie za to wszystko wk.. i fredzia54 przykladnie ukarala: > > >>poetry.rotten.com/do-not-try/ > P.S. A swoja droga to naprawde jest wyjatkowy wieprz. ============================= nie pozwalaj mezowi wiecej tego robic, ty najwiecej na tym tracisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Ide spac.... IP: *.mco.bellsouth.net 24.05.03, 09:29 net4 napisał: > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > Gość portalu: zbalansowany napisał(a): > > > > > > > > Wracajac do tematu, cytaty z orginalnego Fredzia: > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ja pchalem Swiat do wojny bo nienawydze Arabow i placy 6 ZL z litra > > > a arabstwo sa Bogaci i placa 80 gr/Litra maja pelne charemy Blo > ndyne > > k > > > biwo i zrania. > > > MY CHCEMY TEZ NIE PRACOWAC SIEDZIC W HAREMACH I ORGIE WYKONYWAC > ! > > > > > > > > > Szaron zartuje z Arabami ja chce ich do pustyni wypedzic. > > > Polacy wypedzli 300 Tys Ukraincow i 6 Miliony Niemcow i 500 Tys > Zydo > > w > > > (Mnie tez) > > > to nam wolno arabstwo tez humanitycznie wypedzic !!! > > > Goje Gnoje mamy was w dupie ! > > > > > > > > > > > > Zapraszam cie polaczku na jedynka > > > Kikar Azmaut konca Ulicy Herzela jutro o 18gdz Netania > > > przyniesz Trumne albo worek ze soba. > > > czy mam ci zawolac jakiegos "Glacha" Ksiadza ! > > > > > > > > > > > > Nastepny Damaszek Dzeda Tripoli Theran > > > dalej tak Ameryka Fredzio jest zwami ! > > > > > > W innym Wypadkiem byla to operacja Prywatna jeden z Jego legendy Ofic > era M > > eir > > > Har-Zion co przekrocil granicy znalazl tych Beduinów co jego Siostre > > zgwalcili > > > i na kawalki zarzneli(Arabska Kultura) i do Worka do Izraela poslali, > ze t > > o > > > jest fakt ze Ben Gurion mnial Klopoty > > > Ale Arabstwo nauczyli sie ze Zydy nie sa Frajerzy. > > > 55 Lat sluzy on nasza ojczyzne i zycze mu az do 120 Lat aby moje marz > enia > > o > > > wielki Izrael z Wisly do Jordanu wykonal sie, aby nasze Bracie z Rosi > do n > > as > > > przyjechali. > > > > > > Nie wiem, dlaczego Pan niema pretesi do zbrodniarza Arafata terroryst > a co > > na > > > niego mój Sznur czeka aby go wysoko powiesic. > > > Uri Awneri jest cholera Arabska i Victor Ostrowski jest Podwójny Pols > ki UB > > > > > Agent !!! > > > > > > > > > oni chca znowu w Morde dostac przegrali wojny i zawsze ich wania i pr > l > > uratowal > > > i > > > 1948 > > > 1967 > > > 1973 > > > 1982 > > > Assadu chcesz znowu w Mordzie ! > > > > > > > > > Pali sie palijak w styrm Testamencie Saadam twoj los byl na scani > > napisany !! > > > Amen Izrael > > > > > > > > > > > > odwrotnie moj Dziadek Jankiel walil zone Radziwilla bo Radziwill > > > byl pijana i nie mog wykonywac seksu zawsze prosil Jankie > la o > > pomoc > > > . > > > Wiem ze Radziwilly sa moje krewni > > > > > > > > > >> Salcia sie za to wszystko wk.. i fredzia54 przykladnie ukara > la: > > > > >>poetry.rotten.com/do-not-try/ > > P.S. A swoja droga to naprawde jest wyjatkowy wieprz. > > ============================= > nie pozwalaj mezowi wiecej tego robic, ty najwiecej na tym tracisz >> .. a ty w miedzyczasie idz na jakas stacje benzynowa i popros aby tobie jakiegos oleum do lba nalali. Arab to zrobi tobie w mig... Najlepszy taki przepalony, bo moze wiecej w nim madrosci. No i dowcipu, bos zadnego... Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Re: Ide spac.... 24.05.03, 09:45 Gość portalu: A.D. napisał(a): > net4 napisał: > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > Gość portalu: zbalansowany napisał(a): > > > > > > > > > > > Wracajac do tematu, cytaty z orginalnego Fredzia: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ja pchalem Swiat do wojny bo nienawydze Arabow i placy 6 ZL z li > tra > > > > a arabstwo sa Bogaci i placa 80 gr/Litra maja pelne charem > y Blo > > ndyne > > > k > > > > biwo i zrania. > > > > MY CHCEMY TEZ NIE PRACOWAC SIEDZIC W HAREMACH I ORGIE WYKO > NYWAC > > ! > > > > > > > > > > > > Szaron zartuje z Arabami ja chce ich do pustyni wypedzic. > > > > Polacy wypedzli 300 Tys Ukraincow i 6 Miliony Niemcow i 50 > 0 Tys > > Zydo > > > w > > > > (Mnie tez) > > > > to nam wolno arabstwo tez humanitycznie wypedzic !!! > > > > Goje Gnoje mamy was w dupie ! > > > > > > > > > > > > > > > > Zapraszam cie polaczku na jedynka > > > > Kikar Azmaut konca Ulicy Herzela jutro o 18gdz Netania > > > > przyniesz Trumne albo worek ze soba. > > > > czy mam ci zawolac jakiegos "Glacha" Ksiadza ! > > > > > > > > > > > > > > > > Nastepny Damaszek Dzeda Tripoli Theran > > > > dalej tak Ameryka Fredzio jest zwami ! > > > > > > > > W innym Wypadkiem byla to operacja Prywatna jeden z Jego legendy > Ofic > > era M > > > eir > > > > Har-Zion co przekrocil granicy znalazl tych Beduinów co jego Sio > stre > > > zgwalcili > > > > i na kawalki zarzneli(Arabska Kultura) i do Worka do Izraela pos > lali, > > ze t > > > o > > > > jest fakt ze Ben Gurion mnial Klopoty > > > > Ale Arabstwo nauczyli sie ze Zydy nie sa Frajerzy. > > > > 55 Lat sluzy on nasza ojczyzne i zycze mu az do 120 Lat aby moje > marz > > enia > > > o > > > > wielki Izrael z Wisly do Jordanu wykonal sie, aby nasze Bracie z > Rosi > > do n > > > as > > > > przyjechali. > > > > > > > > Nie wiem, dlaczego Pan niema pretesi do zbrodniarza Arafata terr > oryst > > a co > > > na > > > > niego mój Sznur czeka aby go wysoko powiesic. > > > > Uri Awneri jest cholera Arabska i Victor Ostrowski jest Podwójny > Pols > > ki UB > > > > > > > Agent !!! > > > > > > > > > > > > oni chca znowu w Morde dostac przegrali wojny i zawsze ich wania > i pr > > l > > > uratowal > > > > i > > > > 1948 > > > > 1967 > > > > 1973 > > > > 1982 > > > > Assadu chcesz znowu w Mordzie ! > > > > > > > > > > > > Pali sie palijak w styrm Testamencie Saadam twoj los byl na sc > ani > > > napisany !! > > > > Amen Izrael > > > > > > > > > > > > > > > > odwrotnie moj Dziadek Jankiel walil zone Radziwilla bo Radziwi > ll > > > > byl pijana i nie mog wykonywac seksu zawsze prosil J > ankie > > la o > > > pomoc > > > > . > > > > Wiem ze Radziwilly sa moje krewni > > > > > > > > > > > > >> Salcia sie za to wszystko wk.. i fredzia54 przykladnie > ukara > > la: > > > > > > >>poetry.rotten.com/do-not-try/ > > > P.S. A swoja droga to naprawde jest wyjatkowy wieprz. > > > > ============================= > > nie pozwalaj mezowi wiecej tego robic, ty najwiecej na tym tracisz > > >> .. a ty w miedzyczasie idz na jakas stacje benzynowa i popros aby tobi > e > jakiegos oleum do lba nalali. Arab to zrobi tobie w mig... Najlepszy taki > przepalony, bo moze wiecej w nim madrosci. No i dowcipu, bos zadnego... ================ www.cs.jmu.edu/common/coursedocs/isat412/MATLAB/toolbox/simulink/simdemos/private/toilet.wav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawk Re: fredzio56 błazen Forum :))) IP: *.vc.shawcable.net 24.05.03, 09:07 Fredzio??? a czego ty kalenadarza przestawiasz co dwa lata? a nie co roku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 24.05.03, 18:46 Gość portalu: hawk napisał(a): > Fredzio??? a czego ty kalenadarza przestawiasz co dwa lata? a nie co roku??? >> On ciagle na tym wieprzowym kalendarzu jedzie i zyje teraz w : Iyyar 22, 5763.. Tylko nie wiadomo czy to przed ...'Chrystusem', czy juz po. Odpowiedz Link Zgłoś