Dodaj do ulubionych

Grzebanie w życiorysach

03.05.07, 15:53
Cały zastęp zuchów pod wodzą zastepowego grzebie w życiorysie jednego harcerza.
Zastępowy lubi grzebać sie w zyciorysach ale apel zwołuje tylko wtedy gdy
okazuje sie, ze lustrowany harcerz jest wyznania mojzeszowego, lub ma takich,
o zgrozo przodków. Wtedy natychmiast pojawia sie pytanie czy aby ten harcerz
przynależy do szczepu.
Zastepowy odpowiada, że nie przynależy gdyz zgodnie z wytycznymi druha Michała
taki harcerz jest po wsze czasy naznaczony i powinien każdej nocy za kare stać
na warcie a w dzień sprzatac latryne.
Zastepowu nie ma problemu z innymi harcerzami gdyż są wyznania niemojżeszowego
i nie maja takich przodków nawet kiedy pija piwo w namiocie i pala papierosy.
Obserwuj wątek
    • marouder Oraz mieli ziomkow walczacych pod Cedynia! 03.05.07, 16:10
      Jak sie ziomkowie nie zalapali na bitwe, to pal ich licho, synow takiej matki!!

felusiak1 napisała:

> Zastepowu nie ma problemu z innymi harcerzami gdyż są wyznania niemojżeszowego
      > i nie maja takich przodków nawet kiedy pija piwo w namiocie i pala papierosy.
      >
    • manny_ramirez Felusiak pomyrdalo Ci sie? 03.05.07, 16:23
      Z lustracji robisz nagonke na Zydow?
      • felusiak1 Re: Felusiak pomyrdalo Ci sie? 03.05.07, 16:27
        manny, lustracja dokonywana przez zastepowego nie ma nic wspólnego z ustawa
        lustracyjną. przeczytaj jeszcze raz.
        • manny_ramirez Re: Felusiak pomyrdalo Ci sie? 03.05.07, 16:34
          A lustracja a la FS. Sorry. Bywam tu juz niezwykle rzadko:)
    • polski_francuz Re: Grzebanie w życiorysach 03.05.07, 16:42
      Byles harcerzem felusiak? Do jakiego stopnia doszedles?

PF
      • dana33 Re: Grzebanie w życiorysach 03.05.07, 19:25
        oho.... pf juz zaczyna sledztwo...
        felusiak! do raportu! do jakiego stopnia doszedles w harcerstwie? a jak
        wygladalo twoje swiadectwo maturalne? w wojsku byles? czy moze sie wymigales?
        jaka przyczyne podales? a studia skonczyles? jakie? na jakiej uczelni? dostales
        dyplom uczciwie czy przekupiles wladze uniwersyteckie?
        siusiu dzisiaj zrobiles? ile razy? w jakim kolorze?
        tylko szczerze, felusiak, cala prawde, tylko prawde i szczera prawde!!!! :))))
        • polski_francuz Eh Dana 03.05.07, 19:31
          lubie kobiety w tym Zydowki, ale moje sympatie na ciezka probe wystawiasz.

PF

• schlagbaum Re: Eh Dana 03.05.07, 20:15
            polski_francuz napisał:

> lubie kobiety w tym Zydowki,

I jak tu Ciebie nie lubic !!
            Roznica miedzy nami polega jednak na tym, ze ja kobiet nie dziele na zydowki i
            inne lecz na atrakcyjne i takie przy ktorych trzeba wypic kielicha.

Nie mialem chyba okazji poznac blizej zadnej zydowki (oprocz mojej prababci)
            ale ze bywaja atrakcyjne to wiem.
            • polski_francuz Re: Eh Dana 03.05.07, 20:19
              Jak sie lepiej poznamy to rozwine ten temat:)

PF
              • schlagbaum Re: Eh Dana 03.05.07, 20:24
                polski_francuz napisał:

> Jak sie lepiej poznamy to rozwine ten temat:)

Mam nadzieje, ze to nie jest propozycja :-)))
              • dana33 Re: Eh Dana 03.05.07, 21:07
                wow pf........ jak tajemniczo.... jak intrygujaco.... nie wiem, jak przezyje ta
                niewiadoma....
              • splitme Re: Eh Dana 03.05.07, 21:48
                Juz raz rozwinales , (nie z nia) z detalami o ile pamietam :))) ,...
                ==============================================================================
                Jak sie lepiej poznamy to rozwine ten temat:)
            • dana33 Re: Eh Dana 03.05.07, 21:06
              hmmm, schlagbaum.... czasem masz takie przeblyski, ze mi przeblyszcza wtedy
              sympatia do ciebie... :)))
              • schlagbaum Re: Eh Dana 04.05.07, 00:50
                dana33 napisała:

> hmmm, schlagbaum.... czasem masz takie przeblyski, ze mi przeblyszcza wtedy
                > sympatia do ciebie... :)))

Danusiu, jezeli Ci to nie szkodzi to sie ciesze.
                Polubilabys wiecej forumowiczow gdybys porzucila uprzedzenia.
                Wiem, ze to nie latwe ale mozliwe.
          • dana33 Re: Eh Dana 03.05.07, 21:06
            ach, pf..... nie wysilaj sie... szkoda energii.... ale mimo to jestem ci
            wdzieczna do grobowej deski za ten zaszczyt.... wlaczyles zydowki do kobiet, to
            naprawde fantastyczne.... jestem zupelnie oszolomiona tym wyroznieniem....
            jakby to powiedziec dokladniej..... wyroznienie wyjatkowo czyste etnicznie.. :))
          • genom3 Re: Eh Dana 03.05.07, 21:44
            polski_francuz napisał:

> lubie kobiety w tym Zydowki, ale moje sympatie na ciezka probe wystawiasz.
            >
            > PF
            >

bo wlasnie rzecz w tym ze Zydowki nie so dla ciebie i nie musisz ich lubiec
            nawet lepiej jak ich nie lubisz
        • felusiak1 Przyznaje się 03.05.07, 21:29
          W harcerstwie nie doszedłem do żadnego stopnia, wywalili mnie z zuchów za
          papierosy. Swiadectwo maturalne wygladało standartowo, takie troche
          ceglasto-pomarańczowe. W wojsku nie byłem bo studiowałem drwalstwo i ciesiółke
          na uniwersytenie przyzakladowym i mam dyplom, zielonkawy, któru otrzymałem
          uczciwie po zapłaceniu składki PCK w wysokości 15 złotych. Siusiu roniłem
          dzisiaj juz 4 razy. Najpierw było jak ciemne piwo a potem jak Żywiec. I to jest
          prawda, cała prawda i tylko prawda, so help me God.
          • dana33 Re: Przyznaje się 03.05.07, 21:34
            o prosze..... pf powinien dzisiaj spac spokojnie... :))))
            hm, chociaz z tym zywcem nie jestem pewna... :))))
          • polski_francuz Re: Przyznaje się 03.05.07, 21:37
            "W harcerstwie nie doszedłem do żadnego stopnia"

Kiepsko towarzyszu f. Ja doszedlem do odkrywcy. Mow mi ekscelencjo:)

PF
            • felusiak1 Kiepsko? 03.05.07, 21:44
              Ja juz bedąc w zuchach walczyłem z komuna nie poddajac się jakiejkolwiek
              klasyfikacji na stopnie. Odkrywcą zostałem zaraz po wstapieniu. Odkryłem
              mianowicie smak sportów w szklanej lufce (20 groszy kosztowała).
              Niestety naczalstwo i druh Boruch stwierdzili, ze wywieram niepoządany wpływ i
              wylali mnie.
              • polski_francuz Re: Kiepsko? 03.05.07, 22:14
                Rzuc palenie, bo umrzesz mlodo!

PF

P.S. Split, to dla ciebie tez!
                • splitme Re: Kiepsko? 03.05.07, 22:53
                  Napiszesz mi kiedys epitafium , I knew'm , zyl krotko , ale zyl porzadnie ,
                  Znaczy siem sp;lit zyl ,... Mojej naj dziadek (99 lat) po sniadaniu wychyla
                  "piecdziesiatke" na dwa razy , pod papieroska , kolor moczu nie wspomina ,...

mama mojej naj i ciotki (wujka proboszcza nie licze) przestaly liczyc na
                  odziedziczenie kilku dorozek w Xxxx i kilkudziesieciu hektarow w okolicy ,...

Badz madry ,...
                  Rzuc palenie, bo umrzesz mlodo! P.S. Split, to dla ciebie tez!

• marouder Acha, z zuchow go wywalili!!Znamienne! 03.05.07, 21:39
            Caly ten watek mial wiec zwykly u felusiaka wymiar antypolonistyczny!!
            • genom3 Re: Acha, z zuchow go wywalili!!Znamienne! 03.05.07, 23:01
              marouder napisał:

> Caly ten watek mial wiec zwykly u felusiaka wymiar antypolonistyczny!!

antypolonistyczny???
              a co to za pegaz?
              • marouder Kryptozydowsko-antypolonistyczny watek... 03.05.07, 23:06
                ...martyrologiczny po prostu!
          • genom3 Re: Przyznaje się 03.05.07, 21:57
            nie martw sie felusiak
            ze mnie tez nie harcerz ni zuch ni zaden inny polski wynalazek
            matura i studia poszly mi ja Einsteinowi teoria wzglednosci, wszystko co zyje
            bylo zachwycone, ale ze goje nie lubio jak ich kto przeskakuje dlatego wmawiano
            mi zem Polak, wyjechalem bo sie zakochalem w jednej Zydowce, co mi zostalo do
            dzisiaj. Polskie dyplomy siedzo w koszu bo byly nieprzydatne, korzystam do dzis
            z izraelskich i amerykanskich:)
            Mialem w rodzinie partyjnych jak wszyscy, ktorzy zyjo w Polsce
            i to nasza jedyna wspolna cecha
            partyjni w rodzinie(przodkach)
            bralem udzial w wojnie i wezme udzial w kazdej nastepnej
            zawsze gdy moja ojczyzna bedzie w niebezpieczenstwie, gdy mojemu narodowi
            zagrazac bedzie ktokolwiek bede walczyl
            Am Israel Chai! Amen
            • i-love-2-bike Re: Przyznaje się 03.05.07, 22:02
              genom3 napisała:

> nie martw sie felusiak
              > ze mnie tez nie harcerz ni zuch ni zaden inny polski wynalazek
              > matura i studia poszly mi ja Einsteinowi teoria wzglednosci, wszystko co zyje
              > bylo zachwycone, ale ze goje nie lubio

lubiO nie lubiO,ale cus mi sie widzi,ze nie matura lecz chec szczera zrobila z
              genomki ensteinera. jeszcze jedna baba,co rozporki zapino ino niedokladnie. juz
              dawno nie widzialam takiego gamonia,ktory nawet nie ukrywa,ze nim jest:)) ty te
              mature chyba razem z daNO zdawala,ustna jedynie.
              • genom3 Re: Przyznaje się 03.05.07, 22:19
                i-love-2-bike napisała:

> jeszcze jedna baba,co rozporki zapino ino niedokladnie. juz
                > dawno nie widzialam takiego gamonia,ktory nawet nie ukrywa,ze nim jest:))

ho ho, krzysztofa kolumba mamy na forum swiat:) ameryke odkrylas mala
              • dana33 Re: Przyznaje się 03.05.07, 23:32
                my nie zdawali matury, my bezmaturalne zydy... genom umie tylko pisac, a ja
                tylko czytac, to sobie pomagamy w ramach zydowskiej solidarnosci, rachelcia..
                nawet fajne to.... ja mu mowie, co ma pisac, a potem on mi mowi, ze mam mu
                przeczytac.... :))))
          • splitme Re: Przyznaje się 03.05.07, 22:09
            A mnie z kolega Zakrzewskim wywalili z ministranctwa , za chrzczenie ,
            upitego wina proboszczowi , woda z kranu ,...

Za sporty (w dziesiatkach) podpadlem na harcerskim biwaku rok pozniej ,...
            > W harcerstwie nie doszedłem do żadnego stopnia, wywalili mnie z zuchów
            za papierosy.

E tam , platfusow nie brali i tego ,...
            > W wojsku nie byłem bo studiowałem drwalstwo i ciesiółke na uniwersytenie
            przyzakladowym
    • splitme Re: Grzebanie w życiorysach 03.05.07, 16:50
      Po doswiadczeniach z zio-neo-con-artists w relacji do dual loyalty i deep
      doodoo w jakim ugrzezlismy po uszy z tego powodu , moze to nie az taki zly
      pomysl - Nasi mojzeszowcy nie tylko nie naleza , ale sprzedali interes tego
      kraju , interesom zio-grajdolka ,...
      =============================================================================
      > okazuje sie, ze lustrowany harcerz jest wyznania mojzeszowego, lub ma takich,
      o zgrozo przodków. Wtedy natychmiast pojawia sie pytanie czy aby ten harcerz
      przynależy do szczepu.
      • splitme Re: Grzebanie w życiorysach 03.05.07, 22:24
        Musisz przyznac ze ten Einstein jest glubszy niz ustawa przewiduje ,... He's
        blowing off your cover :))) Do something !!! ,...
        genom3 napisała:

nie martw sie felusiak ze mnie tez nie harcerz ni zuch ni zaden inny polski
        wynalazek matura i studia poszly mi ja Einsteinowi teoria wzglednosci, wszystko
        co zyje bylo zachwycone, ale ze goje nie lubio jak ich kto przeskakuje dlatego
        wmawiano mi zem Polak, wyjechalem bo sie zakochalem w jednej Zydowce, co mi
        zostalo do dzisiaj. Polskie dyplomy siedzo w koszu bo byly nieprzydatne,
        korzystam do dzis z izraelskich i amerykanskich:) Mialem w rodzinie partyjnych
        jak wszyscy, ktorzy zyjo w Polsce i to nasza jedyna wspolna cechapartyjni w
        rodzinie(przodkach) bralem udzial w wojnie i wezme udzial w kazdej nastepnej
        zawsze gdy moja ojczyzna bedzie w niebezpieczenstwie, gdy mojemu narodowi
        zagrazac bedzie ktokolwiek bede walczyl .

Am Israel Chai! Amen
        • genom3 Re: Grzebanie w życiorysach 03.05.07, 22:58
          splitme napisał:

> Musisz przyznac ze ten Einstein jest glubszy niz ustawa przewiduje ,... He's
          > blowing off your cover :))) Do something !!! ,...
          > ==============================================================================

musze przyznac, ze swego czasu kilkudzieciu uczonych nazioli z niemiec mialo
          takie samo zdanie jak ty
          • splitme Re: Grzebanie w życiorysach 03.05.07, 23:27
            No kiddin' , kto ??? "Einstein" w cudzyslowie odnosi sie do ciebie , kosher
            doodoo ktory nawet w/g zio-standartu uchodzisz za pasozyta , ktory w swoim
            rasistowskiej teorii stawia cie na rowni z Beduinkami , wygodnie zapominajac
            ze Beduinki wychowuja kupe dzieci ,...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=61506354&a=61516302

> musze przyznac, ze swego czasu kilkudzieciu uczonych nazioli z niemiec mialo
            > takie samo zdanie jak ty

• schlagbaum Re: Grzebanie w życiorysach 03.05.07, 18:26
      felusiak1 napisała:

powinien każdej nocy za kare stać
      > na warcie a w dzień sprzatac latryne.
      >

Sprzatanie latryny to musi byc ciekawe zajecie ale zdradz mi na czym ono polega.
    • old.european Re: Grzebanie w życiorysach 03.05.07, 18:43
      felusiak1 napisała:

> Cały zastęp zuchów pod wodzą zastepowego grzebie w życiorysie jednego harcerza.

Dobrze ze harcerz nie grzebie w niczym zuchom bo bylaby pedofilia.
    • zabanowicz O czym, o kim jest ten watek? 03.05.07, 21:45
      O lustracji w Polsce? Cos mi nie pasuje.
    • i-love-2-bike Re: Grzebanie w życiorysach 03.05.07, 21:46
      felusiak1 napisała:

> Cały zastęp zuchów pod wodzą zastepowego grzebie w życiorysie jednego harcerza.
      >
      felek co ty za pierdoly piszesz znowu. tu forum swiat,nie FK a wiec jacy
      harcerze i jakie zuchy? tu mamy scouts and junior scouts and cub scouts,i to
      mowi ci proud mother of an Eagle Scout. jak ty cos wypocisz to ani rak ani
      NUK,same brednie,jak ta gruba koszer tuba.
    • felusiak1 Zdradzę wam o czym jest ten wątek 03.05.07, 22:10
      Oóż Zastępowym jest stranger, który poddaje w wątpliwość francuskość harcerza o
      nazwisku Sarkozy ze względu na mojżeszowe wyznanie jego matki a cały zastęp
      zuchów, którymi są forumowicze grzebie sie w zyciorysie.
      Zatem na ile francuski jest Sarkozy i jeśli francuzem nie jest to kim jest?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka