IP: *.tnt37.chi5.da.uu.net 28.05.03, 09:13
Jarek,moja mama mnie nie karmila swym mlekiem.Czy tez jestem antysemita?.
Z gory dziekuje za madra odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sokol Re: Do Jarka. IP: *.tnt90.chi5.da.uu.net 28.05.03, 17:10
      Gość portalu: Sokol napisał(a):

> Jarek,moja mama mnie nie karmila swym mlekiem.Czy tez jestem antysemita?.
      > Z gory dziekuje za madra odpowiedz.

Martwie sie bardzo czy ci sie cos nie stalo bo zwykles odpowiadac na posty.
      Nie pozwol abym cie za cykora uznal.
      • Gość: jarek Odpowiedz IP: *.fastres.net 28.05.03, 17:13
        Jedyne madre pytania i madre odpowiedzi Pan sam zna, przeciez ma monopol, przepraszam musze na chwile wyjsc, aby pozamiatac ulice, to co maz zrobic jutro zrob dzisiaj.
        • Gość: Sokol Re: Odpowiedz IP: *.tnt90.chi5.da.uu.net 28.05.03, 17:34
          Gość portalu: jarek napisał(a):

> Jedyne madre pytania i madre odpowiedzi Pan sam zna, przeciez ma monopol,
          przep
          > raszam musze na chwile wyjsc, aby pozamiatac ulice, to co maz zrobic jutro
          zrob
          > dzisiaj.
          Zgadza sie a co masz zjesc dzis zjedz jutro.Czyz nie bylby swiat piekny z ta
          moja i twoja idea?.
      • Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 28.05.03, 18:17

> Gość portalu: Sokol napisał(a):
        >
        > > Jarek,moja mama mnie nie karmila swym mlekiem.Czy tez jestem antysemita?.
        > > Z gory dziekuje za madra odpowiedz.
        >
        > Martwie sie bardzo czy ci sie cos nie stalo bo zwykles odpowiadac na posty.
        > Nie pozwol abym cie za cykora uznal.

>> Zagadujesz do rozkraczonego marabuta, na ktorego widok i suka by sie
        obszczala, jak to filozoficznie stwierdzil wojo. Niech ten 'Semita' wsciekly
        wskaze na swoj rodowod, to sie okaze ze tam i pies i Chazar i kupa innych mend
        usilnie tworzyla ten zestawa genow w tej pokracznie popie***lonej formie. A co
        do tego ma ..'antysemityzm', to juz tylko taki mongrel moze sobie poszczekac.
    • fredzio54 Re: Do Jarka. 28.05.03, 17:18

> Jarek,moja mama mnie nie karmila swym mlekiem.Czy tez jestem antysemita?.
      > Z gory dziekuje za madra odpowiedz.
      Ale chodzisz do Kosciala i Ksiadz jeste napewno Antysemita
      • Gość: jarek Re: Do Jarka. IP: *.fastres.net 28.05.03, 17:27
        Chodzi do kosciola ale tylko dlatego , ze Pfaroz wynajal kosciol, tym co padaja na ziemie 5 razy dziennie uzywajac kompasy.
        • Gość: Sokol. Re: Do Jarka. IP: *.tnt90.chi5.da.uu.net 28.05.03, 17:42
          Gość portalu: jarek napisał(a):

> Chodzi do kosciola ale tylko dlatego , ze Pfaroz wynajal kosciol, tym co
          padaja
          > na ziemie 5 razy dziennie uzywajac kompasy.

He,he,ha.Nawet sie usmialem z tej riposty.Powiem ci cos:ide kiedys w Chicago
          ulica,jedzie taksowka i parkuje przy chodniku.Wychodzi z niej arab rosciaga
          maly dywanik,kleka i zaczyna sie kiwac na kleczaco do chodnika(cos na wzor
          zydow ktorzy sie kiwaja do sciany-ale na stojaco)Zwrocilo to moja uwage
          natychmiast,islamista pomyslalem i wiedzac ze ma byc wedlug ich religii zwrocony
          do Mekki zaczalem namierzac kierunek w ktorym byl zwrocony.Byl zwrocony
          w kierynku na Tel Awiv z moich obliczen wynikalo-i pomyslalem:modli sie juz na
          przyszlosc.
      • Gość: Sokol Re: Do Jarka. IP: *.tnt90.chi5.da.uu.net 28.05.03, 17:35
        fredzio54 napisał:

>
        > > Jarek,moja mama mnie nie karmila swym mlekiem.Czy tez jestem antysemita?.
        > > Z gory dziekuje za madra odpowiedz.
        > Ale chodzisz do Kosciala i Ksiadz jeste napewno Antysemita
        Fredzio-zawide cie .Nie chodze.Jestem z tych co lubia sluchac prawdy.
        • fredzio54 Re: Do Jarka. 28.05.03, 17:39

> fredzio54 napisał:
          >
          > > Gość portalu: Sokol napisał(a):
          > >
          > > > Jarek,moja mama mnie nie karmila swym mlekiem.Czy tez jestem antysemi
          > ta?.
          > > > Z gory dziekuje za madra odpowiedz.
          > > Ale chodzisz do Kosciala i Ksiadz jeste napewno Antysemita
          > Fredzio-zawide cie .Nie chodze.Jestem z tych co lubia sluchac prawdy.
          W Waszych Kosciala i Prawda ? Zartujesz ? tam sprzedawaja Anytsemicka literature
          "Protokoly starych sjonistow " araby czytja to chetnie tak samo jak wy !
          • Gość: Sokol Re: Do Jarka. IP: *.tnt90.chi5.da.uu.net 28.05.03, 17:45
            fredzio54 napisał:

>
            > > fredzio54 napisał:
            > >
            > > > Gość portalu: Sokol napisał(a):
            > > >
            > > > > Jarek,moja mama mnie nie karmila swym mlekiem.Czy tez jestem ant
            > ysemi
            > > ta?.
            > > > > Z gory dziekuje za madra odpowiedz.
            > > > Ale chodzisz do Kosciala i Ksiadz jeste napewno Antysemita
            > > Fredzio-zawide cie .Nie chodze.Jestem z tych co lubia sluchac prawdy.
            > W Waszych Kosciala i Prawda ? Zartujesz ? tam sprzedawaja Anytsemicka
            literatur
            > e
            > "Protokoly starych sjonistow " araby czytja to chetnie tak samo jak wy !

Fredzio-po kolei.Napisalem ze nie chodze bo ja lubie sluchac prawdy.To znaczy
            Fredzio ze nie chodze bo tam w Kosciolach klamia.No dobrze to juz sobie
            wyjasnilismy-mam nadzieje.
            • fredzio54 Re: Do Jarka. 28.05.03, 17:55

> fredzio54 napisał:
              >
              > >
              > > > fredzio54 napisał:
              > > >
              > > > > Gość portalu: Sokol napisał(a):
              > > > >
              > > > > > Jarek,moja mama mnie nie karmila swym mlekiem.Czy tez jeste
              > m ant
              > > ysemi
              > > > ta?.
              > > > > > Z gory dziekuje za madra odpowiedz.
              > > > > Ale chodzisz do Kosciala i Ksiadz jeste napewno Antysemita
              > > > Fredzio-zawide cie .Nie chodze.Jestem z tych co lubia sluchac prawdy.
              > > W Waszych Kosciala i Prawda ? Zartujesz ? tam sprzedawaja Anytsemicka
              > literatur
              > > e
              > > "Protokoly starych sjonistow " araby czytja to chetnie tak samo jak wy !
              >
              > Fredzio-po kolei.Napisalem ze nie chodze bo ja lubie sluchac prawdy.To znaczy
              > Fredzio ze nie chodze bo tam w Kosciolach klamia.No dobrze to juz sobie
              > wyjasnilismy-mam nadzieje.
              Tak zagdzam sie my zydy zawsze mowimy prawde bo npisalismy Bible a rabstwo
              klamia bo maja Kuran
              • Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 28.05.03, 18:11
                fredzio54 napisał:

>
                > > fredzio54 napisał:
                > >
                > > >
                > > > > fredzio54 napisał:
                > > > >
                > > > > > Gość portalu: Sokol napisał(a):
                > > > > >
                > > > > > > Jarek,moja mama mnie nie karmila swym mlekiem.Czy tez
                > jeste
                > > m ant
                > > > ysemi
                > > > > ta?.
                > > > > > > Z gory dziekuje za madra odpowiedz.
                > > > > > Ale chodzisz do Kosciala i Ksiadz jeste napewno Antysemita
                > > > > Fredzio-zawide cie .Nie chodze.Jestem z tych co lubia sluchac pr
                > awdy.
                > > > W Waszych Kosciala i Prawda ? Zartujesz ? tam sprzedawaja Anytsemicka
                >
                > > literatur
                > > > e
                > > > "Protokoly starych sjonistow " araby czytja to chetnie tak samo jak w
                > y !
                > >
                > > Fredzio-po kolei.Napisalem ze nie chodze bo ja lubie sluchac prawdy.To zna
                > czy
                > > Fredzio ze nie chodze bo tam w Kosciolach klamia.No dobrze to juz sobie
                > > wyjasnilismy-mam nadzieje.
                > Tak zagdzam sie my zydy zawsze mowimy prawde bo npisalismy Bible a rabstwo
                > klamia bo maja Kuran

>> Bible zerzneliscie z czego sie dalo. A co nie zerzneliscie, to jest
                produktem matola kozy pasacego. Mozesza 'story', to wypisz, wymaluj 'story'
                niejakiego Sargona z Akhadu, a wszystko to sciagniete ze wczesniejszych
                Summerow legend. Podobnie z Noem. Goliatem i Dawidem, Sampsonem i z
                wiekszoscia bajeczek Biblii. Jednym slowem groch z kapusta zmieszany z kilkoma
                historycznymi przekazami, rozdmuchanymi do balonu wielkosci...
                • fredzio54 Re: He,he... 28.05.03, 18:15
                  Gość portalu: A.D. napisał(a):

> fredzio54 napisał:
                  >
                  > >
                  > > > fredzio54 napisał:
                  > > >
                  > > > > Gość portalu: Sokol napisał(a):
                  > > > >
                  > > > > > fredzio54 napisał:
                  > > > > >
                  > > > > > > Gość portalu: Sokol napisał(a):
                  > > > > > >
                  > > > > > > > Jarek,moja mama mnie nie karmila swym mlekiem.Czy
                  > tez
                  > > jeste
                  > > > m ant
                  > > > > ysemi
                  > > > > > ta?.
                  > > > > > > > Z gory dziekuje za madra odpowiedz.
                  > > > > > > Ale chodzisz do Kosciala i Ksiadz jeste napewno Antyse
                  > mita
                  > > > > > Fredzio-zawide cie .Nie chodze.Jestem z tych co lubia sluch
                  > ac pr
                  > > awdy.
                  > > > > W Waszych Kosciala i Prawda ? Zartujesz ? tam sprzedawaja Anytse
                  > micka
                  > >
                  > > > literatur
                  > > > > e
                  > > > > "Protokoly starych sjonistow " araby czytja to chetnie tak samo
                  > jak w
                  > > y !
                  > > >
                  > > > Fredzio-po kolei.Napisalem ze nie chodze bo ja lubie sluchac prawdy.T
                  > o zna
                  > > czy
                  > > > Fredzio ze nie chodze bo tam w Kosciolach klamia.No dobrze to juz sob
                  > ie
                  > > > wyjasnilismy-mam nadzieje.
                  > > Tak zagdzam sie my zydy zawsze mowimy prawde bo npisalismy Bible a rabstwo
                  >
                  > > klamia bo maja Kuran
                  >
                  > >> Bible zerzneliscie z czego sie dalo. A co nie zerzneliscie, to jest
                  > produktem matola kozy pasacego. Mozesza 'story', to wypisz, wymaluj 'story'
                  > niejakiego Sargona z Akhadu, a wszystko to sciagniete ze wczesniejszych
                  > Summerow legend. Podobnie z Noem. Goliatem i Dawidem, Sampsonem i z
                  > wiekszoscia bajeczek Biblii. Jednym slowem groch z kapusta zmieszany z
                  kilkoma
                  > historycznymi przekazami, rozdmuchanymi do balonu wielkosci...
                  Polaczku wy nawet to nie napisaliscie bo jestescie zawsze pyjani przesto Urada
                  Dzieci w Polsce jest negatiwna i jak ktos u was pisal niestety mnial korzenia
                  zydowskie jak Mickiewicz Adam " Oj Izrael moja ojczyzna jak piekno jestes .."
                  • wesoly3 Re: He,he... 28.05.03, 22:01
                    mickiewicz adam fiucie wyszczerbiony
                    pisal w "ksiegach pielgrzymstwa polskiego"
                    ze zydy to narod przewrotny
                    no i ze ogulnie skurwysyny
                    jak cchesz co znajde cytat

tak wiec chujku wyszczerbiony trzym ryj
                    w chalacie zasmierdzialym i kiwaj sie
                    dalej - a mordy swojej czosnkowej
                    nie otwieraj bo z glana w dekiel wyjebie
                  • Gość: Sokol Re: He,he... IP: *.tnt38.chi5.da.uu.net 29.05.03, 03:43
                    fredzio54 napisał:

> Gość portalu: A.D. napisał(a):
                    >
                    > > fredzio54 napisał:
                    > >
                    > > >
                    > > > > fredzio54 napisał:
                    > > > >
                    > > > > > Gość portalu: Sokol napisał(a):
                    > > > > >
                    > > > > > > fredzio54 napisał:
                    > > > > > >
                    > > > > > > > Gość portalu: Sokol napisał(a):
                    > > > > > > >
                    > > > > > > > > Jarek,moja mama mnie nie karmila swym mlekie
                    > m.Czy
                    > > tez
                    > > > jeste
                    > > > > m ant
                    > > > > > ysemi
                    > > > > > > ta?.
                    > > > > > > > > Z gory dziekuje za madra odpowiedz.
                    > > > > > > > Ale chodzisz do Kosciala i Ksiadz jeste napewno A
                    > ntyse
                    > > mita
                    > > > > > > Fredzio-zawide cie .Nie chodze.Jestem z tych co lubia
                    > sluch
                    > > ac pr
                    > > > awdy.
                    > > > > > W Waszych Kosciala i Prawda ? Zartujesz ? tam sprzedawaja A
                    > nytse
                    > > micka
                    > > >
                    > > > > literatur
                    > > > > > e
                    > > > > > "Protokoly starych sjonistow " araby czytja to chetnie tak
                    > samo
                    > > jak w
                    > > > y !
                    > > > >
                    > > > > Fredzio-po kolei.Napisalem ze nie chodze bo ja lubie sluchac pra
                    > wdy.T
                    > > o zna
                    > > > czy
                    > > > > Fredzio ze nie chodze bo tam w Kosciolach klamia.No dobrze to ju
                    > z sob
                    > > ie
                    > > > > wyjasnilismy-mam nadzieje.
                    > > > Tak zagdzam sie my zydy zawsze mowimy prawde bo npisalismy Bible a ra
                    > bstwo
                    > >
                    > > > klamia bo maja Kuran
                    > >
                    > > >> Bible zerzneliscie z czego sie dalo. A co nie zerzneliscie, to je
                    > st
                    > > produktem matola kozy pasacego. Mozesza 'story', to wypisz, wymaluj 'story
                    > '
                    > > niejakiego Sargona z Akhadu, a wszystko to sciagniete ze wczesniejszych
                    > > Summerow legend. Podobnie z Noem. Goliatem i Dawidem, Sampsonem i z
                    > > wiekszoscia bajeczek Biblii. Jednym slowem groch z kapusta zmieszany z
                    > kilkoma
                    > > historycznymi przekazami, rozdmuchanymi do balonu wielkosci...
                    > Polaczku wy nawet to nie napisaliscie bo jestescie zawsze pyjani przesto
                    Urada
                    > Dzieci w Polsce jest negatiwna i jak ktos u was pisal niestety mnial korzenia
                    > zydowskie jak Mickiewicz Adam " Oj Izrael moja ojczyzna jak piekno jestes .."

No widzisz Fredzio a ty taki tluk.Ty chiba nie zidek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka