Gość: Sokol IP: *.tnt37.chi5.da.uu.net 28.05.03, 09:13 Jarek,moja mama mnie nie karmila swym mlekiem.Czy tez jestem antysemita?. Z gory dziekuje za madra odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sokol Re: Do Jarka. IP: *.tnt90.chi5.da.uu.net 28.05.03, 17:10 Gość portalu: Sokol napisał(a): > Jarek,moja mama mnie nie karmila swym mlekiem.Czy tez jestem antysemita?. > Z gory dziekuje za madra odpowiedz. Martwie sie bardzo czy ci sie cos nie stalo bo zwykles odpowiadac na posty. Nie pozwol abym cie za cykora uznal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Odpowiedz IP: *.fastres.net 28.05.03, 17:13 Jedyne madre pytania i madre odpowiedzi Pan sam zna, przeciez ma monopol, przepraszam musze na chwile wyjsc, aby pozamiatac ulice, to co maz zrobic jutro zrob dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokol Re: Odpowiedz IP: *.tnt90.chi5.da.uu.net 28.05.03, 17:34 Gość portalu: jarek napisał(a): > Jedyne madre pytania i madre odpowiedzi Pan sam zna, przeciez ma monopol, przep > raszam musze na chwile wyjsc, aby pozamiatac ulice, to co maz zrobic jutro zrob > dzisiaj. Zgadza sie a co masz zjesc dzis zjedz jutro.Czyz nie bylby swiat piekny z ta moja i twoja idea?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 28.05.03, 18:17 Gość portalu: Sokol napisał(a): > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > Jarek,moja mama mnie nie karmila swym mlekiem.Czy tez jestem antysemita?. > > Z gory dziekuje za madra odpowiedz. > > Martwie sie bardzo czy ci sie cos nie stalo bo zwykles odpowiadac na posty. > Nie pozwol abym cie za cykora uznal. >> Zagadujesz do rozkraczonego marabuta, na ktorego widok i suka by sie obszczala, jak to filozoficznie stwierdzil wojo. Niech ten 'Semita' wsciekly wskaze na swoj rodowod, to sie okaze ze tam i pies i Chazar i kupa innych mend usilnie tworzyla ten zestawa genow w tej pokracznie popie***lonej formie. A co do tego ma ..'antysemityzm', to juz tylko taki mongrel moze sobie poszczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Do Jarka. 28.05.03, 17:18 Gość portalu: Sokol napisał(a): > Jarek,moja mama mnie nie karmila swym mlekiem.Czy tez jestem antysemita?. > Z gory dziekuje za madra odpowiedz. Ale chodzisz do Kosciala i Ksiadz jeste napewno Antysemita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Do Jarka. IP: *.fastres.net 28.05.03, 17:27 Chodzi do kosciola ale tylko dlatego , ze Pfaroz wynajal kosciol, tym co padaja na ziemie 5 razy dziennie uzywajac kompasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokol. Re: Do Jarka. IP: *.tnt90.chi5.da.uu.net 28.05.03, 17:42 Gość portalu: jarek napisał(a): > Chodzi do kosciola ale tylko dlatego , ze Pfaroz wynajal kosciol, tym co padaja > na ziemie 5 razy dziennie uzywajac kompasy. He,he,ha.Nawet sie usmialem z tej riposty.Powiem ci cos:ide kiedys w Chicago ulica,jedzie taksowka i parkuje przy chodniku.Wychodzi z niej arab rosciaga maly dywanik,kleka i zaczyna sie kiwac na kleczaco do chodnika(cos na wzor zydow ktorzy sie kiwaja do sciany-ale na stojaco)Zwrocilo to moja uwage natychmiast,islamista pomyslalem i wiedzac ze ma byc wedlug ich religii zwrocony do Mekki zaczalem namierzac kierunek w ktorym byl zwrocony.Byl zwrocony w kierynku na Tel Awiv z moich obliczen wynikalo-i pomyslalem:modli sie juz na przyszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokol Re: Do Jarka. IP: *.tnt90.chi5.da.uu.net 28.05.03, 17:35 fredzio54 napisał: > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > Jarek,moja mama mnie nie karmila swym mlekiem.Czy tez jestem antysemita?. > > Z gory dziekuje za madra odpowiedz. > Ale chodzisz do Kosciala i Ksiadz jeste napewno Antysemita Fredzio-zawide cie .Nie chodze.Jestem z tych co lubia sluchac prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Do Jarka. 28.05.03, 17:39 Gość portalu: Sokol napisał(a): > fredzio54 napisał: > > > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > > > Jarek,moja mama mnie nie karmila swym mlekiem.Czy tez jestem antysemi > ta?. > > > Z gory dziekuje za madra odpowiedz. > > Ale chodzisz do Kosciala i Ksiadz jeste napewno Antysemita > Fredzio-zawide cie .Nie chodze.Jestem z tych co lubia sluchac prawdy. W Waszych Kosciala i Prawda ? Zartujesz ? tam sprzedawaja Anytsemicka literature "Protokoly starych sjonistow " araby czytja to chetnie tak samo jak wy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokol Re: Do Jarka. IP: *.tnt90.chi5.da.uu.net 28.05.03, 17:45 fredzio54 napisał: > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > fredzio54 napisał: > > > > > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > > > > > Jarek,moja mama mnie nie karmila swym mlekiem.Czy tez jestem ant > ysemi > > ta?. > > > > Z gory dziekuje za madra odpowiedz. > > > Ale chodzisz do Kosciala i Ksiadz jeste napewno Antysemita > > Fredzio-zawide cie .Nie chodze.Jestem z tych co lubia sluchac prawdy. > W Waszych Kosciala i Prawda ? Zartujesz ? tam sprzedawaja Anytsemicka literatur > e > "Protokoly starych sjonistow " araby czytja to chetnie tak samo jak wy ! Fredzio-po kolei.Napisalem ze nie chodze bo ja lubie sluchac prawdy.To znaczy Fredzio ze nie chodze bo tam w Kosciolach klamia.No dobrze to juz sobie wyjasnilismy-mam nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Do Jarka. 28.05.03, 17:55 Gość portalu: Sokol napisał(a): > fredzio54 napisał: > > > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > > > fredzio54 napisał: > > > > > > > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > > > > > > > Jarek,moja mama mnie nie karmila swym mlekiem.Czy tez jeste > m ant > > ysemi > > > ta?. > > > > > Z gory dziekuje za madra odpowiedz. > > > > Ale chodzisz do Kosciala i Ksiadz jeste napewno Antysemita > > > Fredzio-zawide cie .Nie chodze.Jestem z tych co lubia sluchac prawdy. > > W Waszych Kosciala i Prawda ? Zartujesz ? tam sprzedawaja Anytsemicka > literatur > > e > > "Protokoly starych sjonistow " araby czytja to chetnie tak samo jak wy ! > > Fredzio-po kolei.Napisalem ze nie chodze bo ja lubie sluchac prawdy.To znaczy > Fredzio ze nie chodze bo tam w Kosciolach klamia.No dobrze to juz sobie > wyjasnilismy-mam nadzieje. Tak zagdzam sie my zydy zawsze mowimy prawde bo npisalismy Bible a rabstwo klamia bo maja Kuran Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 28.05.03, 18:11 fredzio54 napisał: > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > fredzio54 napisał: > > > > > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > > > > > fredzio54 napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > > > > > > > > > Jarek,moja mama mnie nie karmila swym mlekiem.Czy tez > jeste > > m ant > > > ysemi > > > > ta?. > > > > > > Z gory dziekuje za madra odpowiedz. > > > > > Ale chodzisz do Kosciala i Ksiadz jeste napewno Antysemita > > > > Fredzio-zawide cie .Nie chodze.Jestem z tych co lubia sluchac pr > awdy. > > > W Waszych Kosciala i Prawda ? Zartujesz ? tam sprzedawaja Anytsemicka > > > literatur > > > e > > > "Protokoly starych sjonistow " araby czytja to chetnie tak samo jak w > y ! > > > > Fredzio-po kolei.Napisalem ze nie chodze bo ja lubie sluchac prawdy.To zna > czy > > Fredzio ze nie chodze bo tam w Kosciolach klamia.No dobrze to juz sobie > > wyjasnilismy-mam nadzieje. > Tak zagdzam sie my zydy zawsze mowimy prawde bo npisalismy Bible a rabstwo > klamia bo maja Kuran >> Bible zerzneliscie z czego sie dalo. A co nie zerzneliscie, to jest produktem matola kozy pasacego. Mozesza 'story', to wypisz, wymaluj 'story' niejakiego Sargona z Akhadu, a wszystko to sciagniete ze wczesniejszych Summerow legend. Podobnie z Noem. Goliatem i Dawidem, Sampsonem i z wiekszoscia bajeczek Biblii. Jednym slowem groch z kapusta zmieszany z kilkoma historycznymi przekazami, rozdmuchanymi do balonu wielkosci... Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: He,he... 28.05.03, 18:15 Gość portalu: A.D. napisał(a): > fredzio54 napisał: > > > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > > > fredzio54 napisał: > > > > > > > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > > > > > > > fredzio54 napisał: > > > > > > > > > > > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Jarek,moja mama mnie nie karmila swym mlekiem.Czy > tez > > jeste > > > m ant > > > > ysemi > > > > > ta?. > > > > > > > Z gory dziekuje za madra odpowiedz. > > > > > > Ale chodzisz do Kosciala i Ksiadz jeste napewno Antyse > mita > > > > > Fredzio-zawide cie .Nie chodze.Jestem z tych co lubia sluch > ac pr > > awdy. > > > > W Waszych Kosciala i Prawda ? Zartujesz ? tam sprzedawaja Anytse > micka > > > > > literatur > > > > e > > > > "Protokoly starych sjonistow " araby czytja to chetnie tak samo > jak w > > y ! > > > > > > Fredzio-po kolei.Napisalem ze nie chodze bo ja lubie sluchac prawdy.T > o zna > > czy > > > Fredzio ze nie chodze bo tam w Kosciolach klamia.No dobrze to juz sob > ie > > > wyjasnilismy-mam nadzieje. > > Tak zagdzam sie my zydy zawsze mowimy prawde bo npisalismy Bible a rabstwo > > > klamia bo maja Kuran > > >> Bible zerzneliscie z czego sie dalo. A co nie zerzneliscie, to jest > produktem matola kozy pasacego. Mozesza 'story', to wypisz, wymaluj 'story' > niejakiego Sargona z Akhadu, a wszystko to sciagniete ze wczesniejszych > Summerow legend. Podobnie z Noem. Goliatem i Dawidem, Sampsonem i z > wiekszoscia bajeczek Biblii. Jednym slowem groch z kapusta zmieszany z kilkoma > historycznymi przekazami, rozdmuchanymi do balonu wielkosci... Polaczku wy nawet to nie napisaliscie bo jestescie zawsze pyjani przesto Urada Dzieci w Polsce jest negatiwna i jak ktos u was pisal niestety mnial korzenia zydowskie jak Mickiewicz Adam " Oj Izrael moja ojczyzna jak piekno jestes .." Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: He,he... 28.05.03, 22:01 mickiewicz adam fiucie wyszczerbiony pisal w "ksiegach pielgrzymstwa polskiego" ze zydy to narod przewrotny no i ze ogulnie skurwysyny jak cchesz co znajde cytat tak wiec chujku wyszczerbiony trzym ryj w chalacie zasmierdzialym i kiwaj sie dalej - a mordy swojej czosnkowej nie otwieraj bo z glana w dekiel wyjebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokol Re: He,he... IP: *.tnt38.chi5.da.uu.net 29.05.03, 03:43 fredzio54 napisał: > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > fredzio54 napisał: > > > > > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > > > > > fredzio54 napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > > > > > > > > > fredzio54 napisał: > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Jarek,moja mama mnie nie karmila swym mlekie > m.Czy > > tez > > > jeste > > > > m ant > > > > > ysemi > > > > > > ta?. > > > > > > > > Z gory dziekuje za madra odpowiedz. > > > > > > > Ale chodzisz do Kosciala i Ksiadz jeste napewno A > ntyse > > mita > > > > > > Fredzio-zawide cie .Nie chodze.Jestem z tych co lubia > sluch > > ac pr > > > awdy. > > > > > W Waszych Kosciala i Prawda ? Zartujesz ? tam sprzedawaja A > nytse > > micka > > > > > > > literatur > > > > > e > > > > > "Protokoly starych sjonistow " araby czytja to chetnie tak > samo > > jak w > > > y ! > > > > > > > > Fredzio-po kolei.Napisalem ze nie chodze bo ja lubie sluchac pra > wdy.T > > o zna > > > czy > > > > Fredzio ze nie chodze bo tam w Kosciolach klamia.No dobrze to ju > z sob > > ie > > > > wyjasnilismy-mam nadzieje. > > > Tak zagdzam sie my zydy zawsze mowimy prawde bo npisalismy Bible a ra > bstwo > > > > > klamia bo maja Kuran > > > > >> Bible zerzneliscie z czego sie dalo. A co nie zerzneliscie, to je > st > > produktem matola kozy pasacego. Mozesza 'story', to wypisz, wymaluj 'story > ' > > niejakiego Sargona z Akhadu, a wszystko to sciagniete ze wczesniejszych > > Summerow legend. Podobnie z Noem. Goliatem i Dawidem, Sampsonem i z > > wiekszoscia bajeczek Biblii. Jednym slowem groch z kapusta zmieszany z > kilkoma > > historycznymi przekazami, rozdmuchanymi do balonu wielkosci... > Polaczku wy nawet to nie napisaliscie bo jestescie zawsze pyjani przesto Urada > Dzieci w Polsce jest negatiwna i jak ktos u was pisal niestety mnial korzenia > zydowskie jak Mickiewicz Adam " Oj Izrael moja ojczyzna jak piekno jestes .." No widzisz Fredzio a ty taki tluk.Ty chiba nie zidek. Odpowiedz Link Zgłoś