i_love_2_bike 24.05.07, 19:52 chyba tylko szlagniety sie cieszy z tych nowych trendow mody,bo nie powiem nawet ciekawie zobaczyc ostatnie nowosci z mody gejowej. fakty.interia.pl/swiat/europa/news/slubna-odziez-dla-gejow,915276,2943 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Sama jurnoscia 24.05.07, 19:56 najdalej do Iraku dojedziesz. I statad wrocisz w nieslawie. PF Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_2_bike Re: Sama jurnoscia 24.05.07, 19:59 polski_francuz napisał: > najdalej do Iraku dojedziesz. > > I statad wrocisz w nieslawie. > > PF no espania nie jezdzi do iraku,ale trendy mody ma super,a co do jurnosci to trzebab by spytac samych zainteresowanych lub forumowych przedstawicieli gejowstwa miedzynarodowego:) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike it's getting even better 24.05.07, 20:22 ali baba i 40 pedalow,no to juz chyba zadowoli niejednego. www.piotrskarga.pl/w,070524,5.php3 Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Ale jak facet ubiera się w dłuą czarną suknię, 24.05.07, 20:28 to już nie masz nic przeciwko. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Ale jak facet ubiera się w dłuą czarną suknię 24.05.07, 20:30 jak ma pejsy to czemu nie,to nawet trendy. z tym,ze ty chyba lubiles siermiezne czerwone sukno wiec nie zadymiaj mi tu,no chyba ,ze jestes jednym z 40 szczesliwcow. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson A jak twój idol papież-Polak chodził w sukni 25.05.07, 11:54 na biało, to też było ok? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: A jak twój idol papież-Polak chodził w sukni 26.05.07, 01:53 tornson napisał: > na biało, to też było ok? twoi mieli niegustowne czerwone krawty i tez ich przezylismy pajacu. jak nie wiesz o czym mowimy to nie wtryniaj szkockich spodnic,bo nie o tradycjach tu mowa a o zboczencach seksualnych,ktorzy poza sianiem AIDSA niewiele wniesli do spolecznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Dla mnie zboczeniem jest celibat, 26.05.07, 12:51 który jak pokazują liczne przykłady prowadzi do pedofilii. A co do AIDS, to twój ukochany biały przywódca z Wadowic ma wielki wkład w pandemie tej choroby w Afryce, poprzez swoją walkę z antykoncepcją walnie przyczynił się do wzrostu zachorowań. Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: nie ma jak postepowa Europa 25.05.07, 06:54 i_love_2_bike napisała: > chyba tylko szlagniety sie cieszy z tych nowych trendow mody,bo nie powiem > nawet ciekawie zobaczyc ostatnie nowosci z mody gejowej. Powinni zalozyc mundurki? Odpowiedz Link Zgłoś
xmirex Re: nie ma jak postepowa Europa 25.05.07, 08:04 _love_2_bike_bez_siodelka napisała: > chyba tylko szlagniety sie cieszy z tych nowych trendow mody,bo nie powiem > nawet ciekawie zobaczyc ostatnie nowosci z mody gejowej. ciekawie zobaczyc ostatnie nowosci z mody gejowej z reguly jest ciekawe dla zorietowanych na gejostwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
de_oakville Re: it's getting even better 25.05.07, 12:17 > ali baba i 40 pedalow,no to juz chyba zadowoli niejednego. Jak ktos mowi "p" dał Wierzy, ze on "d" dał Odpowiedz Link Zgłoś
jorl Re: nie ma jak postepowa Europa 26.05.07, 10:23 i-love-2-bike napisała: > > mowa a o zboczencach seksualnych,ktorzy poza sianiem AIDSA niewiele wniesli do > spolecznosci. W moim Berlinie burmistrzem jest pedal. Przed wyborami (pierwszymi bo juz jest drugi raz wybrany) wyszedl na mownice i powiedzial "jestem pedalem i dobrze ze tak jest". Bylo smiechu w Niemczech, jego zwrot byl uzywany przez ludzi ale mu to nie zaszkodzilo. Ale fakt ja osobiscie nie moge patrzec na pedalow jak sie afiszuja. To jest przeciw mnie tak ze wymiotowac mi sie chce. Z tym burmistrzem Berlina to wyciagnelem wnioski. Sam zastanawiam sie nad kariera polityka. W Niemczech. Naturalnie mogloby sie okazac ze jakies byle dziewczyna chcialyby sie zemscic. Wiec jak ten pedal bym wylazl na trybune i powiedzial jak zyje. Bylby smiech ale tez zaakceptowany bylbym. Tak mysle. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
de_oakville Re: nie ma jak postepowa Europa 26.05.07, 11:41 > W moim Berlinie burmistrzem jest pedal. Berlin slynie na calym swiecie jako "raj" dla tych, ktorzy sa tzw. "alternatywni" jesli chodzi o preferencje w dziedzinie sex. Przed moim ostatnim pobytem w tym miescie, rok temu, kupilem sobie przewodnik "Top 10, Berlin", ktory przeczytalem "od deski do deski", totez chcac nie chcac dowiedzialem sie nieco na temat zycia gejowskiego w stolicy Niemiec. Plac Nollendorfplatz w dzielnicy Schöneberg jest podobno centrum tego zycia - istnieje nawet tablica pamiatkowa na przystanku metra (Nollendorfplatz), poswiecona 5000 homosexuals zamordowanych przez nazistow w obozach koncentracyjnych podczas II WS. Istnieje wiele gejowskich lokali, knajpek, dyskotek, gdzie sie poznaje ("podrywa") nowych partnerow i od razu mozna zejsc na dol do dyskretnych tzw. "ciemnych pokoi" ("In the basement under the club is a labyrinth of darkrooms"). W dzielnicy Kreuzberg istnieje Muzeum Gejow ("Schwules Museum"), maja oni rowniez swoje czasopismo "Siegessäule"). No coz, z tym wszystkim Berlin jest jeszcze ciekawszy i barwniejszy, mnie to wszystko bardziej ciekawi niz "wkurza", ale podobnie jak Ty, nie lubie jak sie natretnie "afiszuja". Mozna raz z ciekawosci zajrzec do takiej dzielnicy, zeby miec pojecie jak wyglada, a potem juz ja omijac z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who protestowac ze geje nosza ubrania to nielogiczne 26.05.07, 16:35 musze przyznac racje, habit i pas z kutasami tez mnie raza Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: protestowac ze geje nosza ubrania to nielogic 26.05.07, 17:34 you-know-who napisał: > musze przyznac racje, habit i pas z kutasami tez mnie raza no nie o stroj tu jedynie chodzi,ale przyznasz,ze umalowany chlop z rozowym piorkiem w d... chyba i jego wklad w spolecznosc znacznie sie roznia od wkladu tych co zajmuja sie religia. kazde popieranie patologii jest chore,tak samo jak sama patologia jest niczym wiecej jak zboczeniem. sa tacy,ktorzy tego bronia i tym zyja,ale to nie powod ,by bylo to zaakceptowane i kopiowane przez mainsteram. gdyby sutanna byla wydelkotowana sukienka z koronkami to mialbys racje,ale tym nie jest,nie byla i nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jorl Re: nie ma jak postepowa Europa 26.05.07, 16:56 de_oakville napisał: > Berlin slynie na calym swiecie jako "raj" dla tych, ktorzy sa tzw. > "alternatywni" jesli chodzi o preferencje w dziedzinie sex. Przed moim ostatnim > pobytem w tym miescie, rok temu, kupilem sobie przewodnik "Top 10, Berlin", > ktory przeczytalem "od deski do deski", totez chcac nie chcac dowiedzialem sie > nieco na temat zycia gejowskiego w stolicy Niemiec. Plac Nollendorfplatz w > dzielnicy Schöneberg jest podobno centrum tego zycia - istnieje nawet tablica > pamiatkowa na przystanku metra (Nollendorfplatz), poswiecona 5000 homosexuals > zamordowanych przez nazistow w obozach koncentracyjnych podczas II WS. Istnieje > wiele gejowskich lokali, knajpek, dyskotek, gdzie sie poznaje ("podrywa") nowyc Widze de_o ze jestes specjalista od Niemiec i do tego Berlina. Slyszalem ze moj burmistrz uczestniczy w dzikich pedalskich party. Ma przyjaciela z ktorym sie pokazuje i to oficjalinie. Ciekawe jak taki bylby kanclerz i by jechal na oficjalne wizyty z "malzonka"??? Ja osobiscie nie lubie lesbijek. Widzialem raz staly takie dwie przedemna w kolejce do kasy w sklepie. I sie migdalily a kolejka byla spora. Tez obrzydliwe chociaz widok pedalow duzo gorzej. A moze te lesbijki mi sie nie podobaly bo byly brzydkie? I nic dziwnego ze wybraly lesbijkowanie? Z braku powodzenia? W poniedzialek swieto Pfingstenmontag w Niemczech. W zwiazku z tym jade jutro do Polski. I to hetero-! A nie jak wyzej. Wiek dziewczyny pasujacy do mnie 28 lat. Ma odemnie te rzymskie kolczyki i naszyjnik. Pisalem juz raz. Sa z Izraela a jak nieprawdziwe ze rzymskie to chociasz dobrze zrobione. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: nie ma jak postepowa Europa 26.05.07, 17:42 no zgadza sie, zielone swiatki jorl, do poniedzialku., czasami mnie dziwi zaskakujaca swiatobliwosc Niemiec w porownaniu z katolicka Polska. o ustawowych dniach urlopowych nie wspomne, ale musze - 30 dni roboczych, cus tam slyszalam o zza Wielkiej Wody, o 12 dniach, ale to niby sluchy zle chodza ;) Odpowiedz Link Zgłoś