Dodaj do ulubionych

Mordowanie Palestynczykow i innych ...

IP: *.mco.bellsouth.net 04.06.03, 02:36
>> Natrafilem na ciekawa strone, mowiaca o mordowaniu dla uzyskania organow
ludzkich dla transplantacji dla zydow. Nie sa to pojedyncze przypadki, ale
jeszcze jeden...gesheft. Do tego dochodzi kradziez organow i inne podobne
temu praktyki. W Izraelu, oczywiscie! Niesamowite!!!!!!!!!!

>>ukar.org/asper/asper01.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomson Ofiara upodabnia się od oprawcy(Żydzi do nazistów) IP: *.ds.pg.gda.pl 04.06.03, 02:43
    • marcus_crassus to jeszcze nic...spojrz na to...to jest szok!!!!!! 04.06.03, 02:44
      ja mam cos lepszego - zobacz:pod tym adresem znajdziesz dokladnie to
      samo:porwania ludzi i na organy...

tyle ze tam w roli glownej sa marsjanie...ale kto wie...moze marsjanie tez
      maja pejsy???

o porywaniu ludzi i robieniu z nich organow przez kosmitow mozemy poczytac na

republika.pl/pufoc/wziecia_dzi.htm
      • Gość: wojo!!!! Re: to jeszcze nic...spojrz na to...to jest szok! IP: *.tnt4.chiega.da.uu.net 04.06.03, 05:38
        marcus_crassus napisał:

> ja mam cos lepszego - zobacz:pod tym adresem znajdziesz dokladnie to
        > samo:porwania ludzi i na organy...
        >
        > tyle ze tam w roli glownej sa marsjanie...ale kto wie...moze marsjanie tez
        > maja pejsy???
        >
        > o porywaniu ludzi i robieniu z nich organow przez kosmitow mozemy poczytac na
        >
        > republika.pl/pufoc/wziecia_dzi.htm

Hej kracula,czy ten palestynczyk co go dwoch zydow kopie zeby pozniej chyba
        zastrzelic to poszedl na kosher food pod bacznym okiem najmadrzejszego Rabina?.
        Jak dla nerek nie zabijaja to chyba na mieso-co?.Krasula?.A muuuuu,a muuuuuu.
        • czikago IP*.tnt4.chiega.da.uu.net To ja Czikago a nie Wojo 04.06.03, 05:48
          Hi hi hi to ja swiruje i falszuje hi hi ale dullarki zbieeram
          zbieram
    • Gość: A.D. Re: Mordowanie Palestynczykow i innych ... IP: *.mco.bellsouth.net 04.06.03, 14:07
      Gość portalu: A.D. napisał(a):

> >> Natrafilem na ciekawa strone, mowiaca o mordowaniu dla uzyskania organ
      > ow
      > ludzkich dla transplantacji dla zydow. Nie sa to pojedyncze przypadki, ale
      > jeszcze jeden...gesheft. Do tego dochodzi kradziez organow i inne podobne
      > temu praktyki. W Izraelu, oczywiscie! Niesamowite!!!!!!!!!!
      >
      > >>ukar.org/asper/asper01.html
    • Gość: A.D. Re: Mordowanie Palestynczykow i innych ... IP: *.mco.bellsouth.net 04.06.03, 18:35

> ow
      >
    • Gość: A.D. Re: Mordowanie Palestynczykow i innych ... IP: *.mco.bellsouth.net 05.06.03, 05:31

> ow
      >
    • fredzio54 Re: Mordowanie Palestynczykow i innych ... 05.06.03, 07:11
      Ten Arabski pokoj kosztowal nam 1074 zamordowanych Izraelczykow 90 % ciwilystwo.
      Ja proponuje Arabstwo z Izraela wypedzic a la oiperacja WISLA II
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka