Dodaj do ulubionych

NADSZEDL CZAS NA PALESTINE'S BANDYTOW

IP: *.proxy.aol.com 03.12.01, 00:41
PO TYLU PROWOKACJACH,ZAMACHACH TERRORYSTYCZNYCH PALESTYNSKICH SWIN ARABSKICH W
HOLLY LAND,JUZ NIEDLUGO WSZYSCY BEDA SWIADKAMI POCZATKU KONCA.... GOD BLESS
AMERICA & OUR HOLLY LAND... PLEASE , MY GOD, STAY WITH US !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: JhveAlaH Re: NADSZEDL CZAS NA PALESTINE'S BANDYTOW IP: *.cm-upc.chello.se 03.12.01, 00:46

I BLESS AMERICA & OUR HOLLY LAND... I WILL STAY WITH YOU !!!

• Gość: Egon Re: NADSZEDL CZAS NA PALESTINE'S BANDYTOW IP: *.proxy.aol.com 03.12.01, 00:51
        Gość portalu: JhveAlaH napisał(a):

>
        > I BLESS AMERICA & OUR HOLLY LAND... I WILL STAY WITH YOU !!!
        >

Thank You My Jahve!!! I believe just for You!!!
    • Gość: MR.CONTI Re:GEORGE BUSH:"KONIEC ZABAWY" IP: *.gtconnect.net 03.12.01, 01:26
      Gość portalu: Egon napisał(a):

> PO TYLU PROWOKACJACH,ZAMACHACH TERRORYSTYCZNYCH PALESTYNSKICH SWIN ARABSKICH W
      > HOLLY LAND,JUZ NIEDLUGO WSZYSCY BEDA SWIADKAMI POCZATKU KONCA.... GOD BLESS
      > AMERICA & OUR HOLLY LAND... PLEASE , MY GOD, STAY WITH US !!!

EGON, JA DZISIAJ RANO BYLEM PRZY ROZMOWIE SHARONA Z BUSHA I CI MELDUJEM ZE ZABAWA
      SIE JUZ SKONCZYLA. BUSH DAL SHARONOWI WOLNOM RENKE DO POSPRZATANIA TEJ PARSZYWEJ
      PALESTYNY A TY I JA WIEMY ZE IZRAEL WIE DOKLADNIE JAK TO ZROBIC. SHARON CHCIAL
      BUSHOWI POWIEDZIEC JAKIE SOM JEGO ZAMIEZENIA ALE BUSH NIE CHCIAL NAWET O TYM
      SLYSYEC. POWIEDZIAL: ZRUB CO CHCESY JA O TYM W GAZECIE PRZECZYTAM.

• Gość: Egon Re:GEORGE BUSH: IP: *.proxy.aol.com 03.12.01, 01:39
        Gość portalu: MR.CONTI napisał(a):

> Gość portalu: Egon napisał(a):
        >
        > > PO TYLU PROWOKACJACH,ZAMACHACH TERRORYSTYCZNYCH PALESTYNSKICH SWIN ARABSKI
        > CH W
        > > HOLLY LAND,JUZ NIEDLUGO WSZYSCY BEDA SWIADKAMI POCZATKU KONCA.... GOD BLES
        > S
        > > AMERICA & OUR HOLLY LAND... PLEASE , MY GOD, STAY WITH US !!!
        >
        > EGON, JA DZISIAJ RANO BYLEM PRZY ROZMOWIE SHARONA Z BUSHA I CI MELDUJEM ZE ZABA
        > WA
        > SIE JUZ SKONCZYLA. BUSH DAL SHARONOWI WOLNOM RENKE DO POSPRZATANIA TEJ PARSZYWE
        > J
        > PALESTYNY A TY I JA WIEMY ZE IZRAEL WIE DOKLADNIE JAK TO ZROBIC. SHARON CHCIAL
        > BUSHOWI POWIEDZIEC JAKIE SOM JEGO ZAMIEZENIA ALE BUSH NIE CHCIAL NAWET O TYM
        > SLYSYEC. POWIEDZIAL: ZRUB CO CHCESY JA O TYM W GAZECIE PRZECZYTAM.
        >

Ciesze sie Mr.Conti,ze swiadkiem tej rozmowy byles i jak cos ,w najblizszych
        dniach arabski swiat w popioly zamieni,to ja Egon cieszyl sie bede i do ciebie e-
        maila puszcze takiego: GOD BLESS YOU & YOUR FAMILY MR.CONTI FROM EGON & HIS
        PEOPLE!!!
      • Gość: Renata Re:GEORGE BUSH: Zajeb skurwieli tak ja to robie IP: 66.40.17.* 03.12.01, 06:04
        Uratuj Sharon ludzkosc ,wyslij skurwieli arabskich do "piekla " , a
        poczytamy o tym w gazetach !
        To mi sie podoba .
        Przez te islamskie skurwielstwo zycie na Swiecie stalo sie nieznosne .
    • Gość: MINARET Re: NADSZEDL CZAS NA EGONA !!!!!! IP: *.dialsprint.net 03.12.01, 06:15
      Boze nie sluchaj tego prowokatora i semickiego hycla Egona.
      • quickly Jeszcze nie NADSZEDL CZAS NA EGONA !!!!!! 03.12.01, 06:32
        Pierdy cioci Grizeldy!!!
        Egon, a co ty tak Palestynczykow nienawidzisz, eh?

• Gość: ewa Re: Jeszcze nie NADSZEDL CZAS NA EGONA !!!!!! IP: *.proxy.aol.com 03.12.01, 08:13
          quickly napisał(a):

> Pierdy cioci Grizeldy!!!
          > Egon, a co ty tak Palestynczykow nienawidzisz, eh?
          >
          egon i conti to frajerzy i pedaly!

• Gość: Egon NO I ZACZELO SIE IP: *.proxy.aol.com 03.12.01, 21:59
            Moj Bog,wysluchuje jednak moje prosby do Niego...
            • Gość: MR.CONTI Re: NO I ZACZELO SIE IP: *.gtconnect.net 03.12.01, 23:39
              Gość portalu: Egon napisał(a):

> Moj Bog,wysluchuje jednak moje prosby do Niego...

EGON, TAK JAK CI WCZORAJ NAPISALEM BUSH SHARONOWI WOLNOM RENKE DAL A SHARON
              WOGOLE CZASU NIE MARNUJE. DZWONIL NATOMIAST DO BUSHA DZIS WIECZORE I MU PORADZIL
              ZEBY CO DZIENNIE GAZETE CZYTAL BO TAK SZYBKO BEDZIE SIE Z BANDYTAMI ROZPRAWIAL ZE
              BUSH MOZE TO WSZYSTKO PRZEGAPIC. SHARON POWIEDYIAL ZE DZISIAJ TO BYL TO TYLKO
              BARDZO MALUTKI ZALACZNIK.

• Gość: Egon Re: NO I ZACZELO SIE IP: *.proxy.aol.com 04.12.01, 00:01
                Gość portalu: MR.CONTI napisał(a):

> Gość portalu: Egon napisał(a):
                >
                > > Moj Bog,wysluchuje jednak moje prosby do Niego...
                >
                >
                > EGON, TAK JAK CI WCZORAJ NAPISALEM BUSH SHARONOWI WOLNOM RENKE DAL A SHARON
                > WOGOLE CZASU NIE MARNUJE. DZWONIL NATOMIAST DO BUSHA DZIS WIECZORE I MU PORADZ
                > IL
                > ZEBY CO DZIENNIE GAZETE CZYTAL BO TAK SZYBKO BEDZIE SIE Z BANDYTAMI ROZPRAWIAL
                > ZE
                > BUSH MOZE TO WSZYSTKO PRZEGAPIC. SHARON POWIEDYIAL ZE DZISIAJ TO BYL TO TYLKO
                > BARDZO MALUTKI ZALACZNIK.
                >
                >

Tak jest Mr.Conti! Wielkie afery,poprzedzaja zawsze male zalaczniki!Wiesz co
                Mr.Conti? Ciekawi mnie tylko,dlaczego pojebane bachory palestynskie,nie skakaly
                w gore z radosci,tak jak to bylo ,po zamachu na nasz ukochany WTC? Czyzby baly
                sie za wysoko podskoczyc,aby im rakietka israelska,osmarkanego nosa arabskiego
                nie obciela? Pozdrowka Sir!
    • Gość: polishAM Ta sprawa jest dla Zydow calkowicie przegrana. IP: *.nas20.new-york1.ny.us.da.qwest.net 04.12.01, 03:36
      Nie chodzi o wojne, chodzi o zycie. Kiedys byc moze w dalekiej przyszlosci
      arabowie wysadza sie z jakims swinstwem czego nie da sie dzisiaj wyjasnic.
      Bikini, Mendeliew czy farma bakterii. Izrael jest za maly zeby sie od tego
      uchronic i ich sasiedzi sa biedni jest im wszystko jedno. Zyc ze swiadomoscia,
      ze cos takiego sie stanie jest nie do zaakceptowania.
      • Gość: Egon Re: Ta sprawa jest dla Zydow calkowicie przegrana. IP: *.proxy.aol.com 04.12.01, 04:06
        Gość portalu: polishAM napisał(a):

> Nie chodzi o wojne, chodzi o zycie. Kiedys byc moze w dalekiej przyszlosci
        > arabowie wysadza sie z jakims swinstwem czego nie da sie dzisiaj wyjasnic.
        > Bikini, Mendeliew czy farma bakterii. Izrael jest za maly zeby sie od tego
        > uchronic i ich sasiedzi sa biedni jest im wszystko jedno. Zyc ze swiadomoscia,
        > ze cos takiego sie stanie jest nie do zaakceptowania.

Maspeth tez za mala wioska jest,aby mieszkancy tego wygwizdowa,na tym forum geby
        swoje otwierali!
      • Gość: zyx Re: Ta sprawa jest dla Zydow calkowicie przegrana. IP: *.rdu.bellsouth.net 04.12.01, 05:20
        typowa ucieczka w kraj fantazji. dla porownania ci powiem , ze lepiej byc nowobogackim niz
        nigdybogackim. lepiej zwyciezac dzisiaj, niz nigdy. jutro nie jest gwarantowane. dzis nie chcialbym byc
        Palestynczykiem. I ty tez nie chcialbys. Dla porownania, Polacy od tysiaca lat wygrazaja sie Niemcom. No
        ic co?
        Gość portalu: polishAM napisał(a):

> Nie chodzi o wojne, chodzi o zycie. Kiedys byc moze w dalekiej przyszlosci
        > arabowie wysadza sie z jakims swinstwem czego nie da sie dzisiaj wyjasnic.
        > Bikini, Mendeliew czy farma bakterii. Izrael jest za maly zeby sie od tego
        > uchronic i ich sasiedzi sa biedni jest im wszystko jedno. Zyc ze swiadomoscia,
        > ze cos takiego sie stanie jest nie do zaakceptowania.

• Gość: polishAM Egonie Maspeth to Queens,a NY, NY to Mannhattan. IP: *.nas20.new-york1.ny.us.da.qwest.net 04.12.01, 05:26
      Ja jestem w tej chwili w World Trade Center na 7 pietrze pod ziemia. W koncu
      sie do mnie dokopia. Tymczasem zastanawiam sie nad przyszloscia Izraela. Jak
      sadzisz co Arabowie teraz szykuja.
      • Gość: oli do renaty IP: 134.102.198.* 05.12.01, 11:54
        calkowicie cie popieram, ale nie badz taka wulgarna jak moj znajomy student z palestyny co klnie jak szewc
        my nie mozemy byc takimi prostakami jak arabowie, nie?
      • Gość: oli do ewy-gdybys byla ladniejsza... IP: 134.102.198.* 05.12.01, 11:56
        egon i conti sa heteroseksualistami(jesli wiesz w ogole, co to znaczy) ale nie udowodnia ci tego-jstes za brzydka
        • Gość: gFYsDP gFYsDP IP: *.cm-upc.chello.se 05.12.01, 12:07
          gFYsDP
          • Gość: drF Re: gFYsDP IP: *.cm-upc.chello.se 05.12.01, 12:21
            Gość portalu: gFYsDP napisał(a):

> gFYsDP

a JAJEj ODpowiem PODobNIE gfYSdP NOusOFu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka