Dodaj do ulubionych

Do Tytusa prywatnie

IP: *.krakow.pl 06.06.03, 11:34
Qul li hel anta 'Arabi min Filastin? Li-annani la a'rif limadha 'andaka
hadhihi qalaq. Ra'yi likay tuhawil an tatakallam 'an mawadi' ukhra. Li haddi
ma an-nas huna la yuriduna an yastami'u 'an mashakil fakat.
tamanniyat
Wa barakat Allah li Filastin ash-Shahida
Ibn Adam (ya'ni - ma yaquluna fi al-Maghrib: "bnadem")
Obserwuj wątek
    • Gość: Bnadem Re: Do Tytusa prywatnie IP: *.krakow.pl 06.06.03, 11:37
      "hadha al-qalaq"
      • Gość: titus_flavius Re: Do Tytusa prywatnie IP: *.gdynia.mm.pl 06.06.03, 18:52
        ????? ???? ???????? ????????? (????) ??? ?????? ?? ???? ??????? ????????? ????? ???? ??? ??? ???????? ???????? ?? ???????? ????? ?? ?????????? ???? ????? ?? ??? ?????? ??? ??????. ??? ??? ???????? ?? ??????? ???????? ?????? ??????? ????? ??? ??? ?????? ??? ?????.
        • Gość: titus_flavius Re: Do Tytusa prywatnie IP: *.gdynia.mm.pl 06.06.03, 18:55
          "quss ummak"
          • Gość: Bnadem Re: Niezbyt poprawnie IP: *.krakow.pl 06.06.03, 19:02
            Gość portalu: titus_flavius napisał(a):

> "quss ummak"

Ae to najmniejszy z zarzutów.
            • Gość: titus_flavius Re: Niezbyt poprawnie IP: *.gdynia.mm.pl 06.06.03, 19:06
              Ave,

Nie ucz ojca robić dzieci, syjonisto.

T.
              • Gość: Bnadem Re: Syjonistą to ja jeszcze na forum nie byłem IP: *.krakow.pl 06.06.03, 19:21
                Gość portalu: titus_flavius napisał(a):

> Ave,
                >
                > Nie ucz ojca robić dzieci, syjonisto.
                >
                > T.

Od "Arabusów", "lewaków" i "antysyjonistów" bywałem wyzywany - celowali w tym
                Crassus, Puls, Fredzio, Krzyś, czy Jarek - słowem cała antyarabska "śmietanka".
                Widzę, że pod względem kultury dyskusji niewiele od nich odbiegasz - jak nie
                rozumiesz, to walisz na oślep...
                Oto tłumaczenie:
                "Czy jesteś Arabem z Palestyny? Bo nie wiem, skąd u ciebie taka zgryzota.
                Sądzę, że powinieneś spróbować porozmawiać na inne tematy. Forumowicze mogą nie
                chcieć cały czas słuchać tylko o problemach.
                Życzenia i niech Bóg błogosławi umęczoną Palestynę
                Bnadem"

Dzięki za "syjonistę" - ciekaw jestem, czy ci zależy naprawdę na Palestynie,
                czy tylko chcesz popyskować sobie na forum...

• Gość: titus_flavius Re: Syjonistą to ja jeszcze na forum nie byłem IP: *.gdynia.mm.pl 06.06.03, 19:28
                  Ave,

Niech Allah będzie łaskawy dla Palestyny szerokiej jak chusta Jassira i kolorowej jak mysli Jego! Pokój z tobą bracie!

T.
        • Gość: Bnadem Re: Myślałem, że jesteś Palestyńczykiem IP: *.krakow.pl 06.06.03, 19:01
          • Gość: titus_flavius Re: Myślałem, że jesteś Palestyńczykiem IP: *.gdynia.mm.pl 06.06.03, 19:04
            Ave,

Imshi!

T.
    • marcus_crassus heheheheehehehehehehhehehe:D,jak ladnie:))) 06.06.03, 11:40
      • Gość: z daleka Re: heheheheehehehehehehhehehe:D,jak ladnie:))) IP: 80.230.210.* 06.06.03, 19:19
        Mam cicha nadzieje ze po tej wymianie grzecnosci nic nie wyleci w powietrze z
        glosnym bum!
        • Gość: Bnadem Re: heheheheehehehehehehhehehe:D,jak ladnie:))) IP: *.krakow.pl 06.06.03, 19:23
          Gość portalu: z daleka napisał(a):

> Mam cicha nadzieje ze po tej wymianie grzecnosci nic nie wyleci w powietrze z
          > glosnym bum!

Raczej nie, ale Crassus musi zmienić grypsy (o ile jego powszechnie
          znana "elastyczność umysłowa" na topozwoli - Titus to nie Arab, a przynajmniej
          nie zna arabskiego (poza paroma wykrzyknikami)
          Bnadem
          • Gość: |v|rowa Re: heheheheehehehehehehhehehe:D,jak ladnie:))) IP: 134.174.196.* 06.06.03, 19:28
            Gość portalu: Bnadem napisał(a):

> Gość portalu: z daleka napisał(a):
            >
            > > Mam cicha nadzieje ze po tej wymianie grzecnosci nic nie wyleci w powietrz
            > e z
            > > glosnym bum!
            >
            >
            >
            > Raczej nie, ale Crassus musi zmienić grypsy (o ile jego powszechnie
            > znana "elastyczność umysłowa" na topozwoli - Titus to nie Arab, a
            przynajmniej
            > nie zna arabskiego (poza paroma wykrzyknikami)
            > Bnadem

Po pierwsze to nie ten Titus, tylko podroba. Po drugie, nie musi znac
            arabskiego, jego zadanie polega na przelewaniu PO POLSKU tego co mu konsul kaze
            na forum internetowe. Konsul polski koslawi, ale jakos tam sepleni - titus wraz
            ze swoimi sobowtowtorami zajmuje sie upiekszaniem slow konsula....
            • Gość: Bnadem Re: Jaki konsul? IP: *.krakow.pl 06.06.03, 19:38
              Gość portalu: |v|rowa napisał(a):

> Gość portalu: Bnadem napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: z daleka napisał(a):
              > >
              > > > Mam cicha nadzieje ze po tej wymianie grzecnosci nic nie wyleci w pow
              > ietrz
              > > e z
              > > > glosnym bum!
              > >
              > >
              > >
              > > Raczej nie, ale Crassus musi zmienić grypsy (o ile jego powszechnie
              > > znana "elastyczność umysłowa" na topozwoli - Titus to nie Arab, a
              > przynajmniej
              > > nie zna arabskiego (poza paroma wykrzyknikami)
              > > Bnadem
              >
              > Po pierwsze to nie ten Titus, tylko podroba. Po drugie, nie musi znac
              > arabskiego, jego zadanie polega na przelewaniu PO POLSKU tego co mu konsul
              kaze
              >
              > na forum internetowe. Konsul polski koslawi, ale jakos tam sepleni - titus
              wraz
              >
              > ze swoimi sobowtowtorami zajmuje sie upiekszaniem slow konsula....

Znam ambasadora Palestyny w Polsce - sympatyczny człowiek, który często spotyka
              się z ambasadorem Izraela - raz nawet w telewizji. Jest jednak ambasadorem, a
              nie konsulem...
              • Gość: titus_flavius Re: Jaki konsul? IP: *.gdynia.mm.pl 06.06.03, 19:42
                Ave,

Tu się zgadzamy: bardzo sympatyczny. 11.09.2001 zaprosili go do studia Wiadomości TVP. Jego bardzo źle skrywaną radość widziała całą Polska. Ave, zaiste ma duszę szahida !

T.
                • Gość: Bnadem Re: IvIrowa ma rację - jesteś fałszywy Titus IP: *.krakow.pl 06.06.03, 21:13
                  Wstydzisz się się swojego nicka - a może adresu?
                  • Gość: titus_flavius Re: IvIrowa ma rację - jesteś fałszywy Titus IP: *.gdynia.mm.pl 06.06.03, 21:17
                    Ave,

Nie jestem fałszywy. Myślałem że łączy nas most porozumienia: od morza het do gór. Myślę, że nie przemawia przez Ciebie fałszywy lokalny patriotyzm? Tak nie da się stworzyć ummy, pamiętaj.

T.
                    • Gość: Bnadem Fałszywka IP: *.krakow.pl 06.06.03, 21:23

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka