wtracalski 07.06.03, 09:59 A.D. - dobrze tu znany poczciwinka Toz to mechaniczna katarynka Ma na rozrywke Stala negatywke Prawdziwa, jak arabska blondynka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mustafa.h ti zostawic mojego A.D., Ali-ahmeD, mojego 07.06.03, 11:45 wujka, tatiusia i kochanka. Ali - Ahmed obiecac mi dac stari rower, co on ukrasc Mosze. ale ja musze za to zawiezc moj materac z Semtexu dla mojego wujka Ibrahim z Tel Aviv. I ja se strasnie boim, bo jak wejsc z tym materacem z Semtex do autobusu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: A.D. - odkrycie IP: *.inter.net.il 07.06.03, 12:55 wtracalski napisał: > A.D. - dobrze tu znany poczciwinka > Toz to mechaniczna katarynka > Ma na rozrywke > Stala negatywke > Prawdziwa, jak arabska blondynka Zacytuje Tadeusza Boya Zelenskiego: fragment z Nowoczesnej sztuki chedozenia. ...Najwazniejsza rada, Ktora na koniec dlatego wkladam: Nie chodz do kurwy, chociazbys z pragnienia Usychal, tego czarciego nasienia Unikaj zawsze,chocby kapucyna Przyszlo ci urznac, z nimi nie zaczynaj. Wiedz, ze kloaka jest kurewska potka, ze chuja wsadzilbys jak do wychodka,... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he...co za wyznanie!!! IP: *.mco.bellsouth.net 07.06.03, 14:26 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > wtracalski napisał: > > > A.D. - dobrze tu znany poczciwinka > > Toz to mechaniczna katarynka > > Ma na rozrywke > > Stala negatywke > > Prawdziwa, jak arabska blondynka > > Zacytuje Tadeusza Boya Zelenskiego: > fragment z Nowoczesnej sztuki chedozenia. > ...Najwazniejsza rada, > Ktora na koniec dlatego wkladam: > Nie chodz do kurwy, chociazbys z pragnienia > Usychal, tego czarciego nasienia > Unikaj zawsze,chocby kapucyna > Przyszlo ci urznac, z nimi nie zaczynaj. > Wiedz, ze kloaka jest kurewska potka, > ze chuja wsadzilbys jak do wychodka,... > >. Doskonale sobie zdaje sprawe ze jestescie...'kloaka' czy tez ..'kurewska potka', wszarzu. I arogancko nie sadz ze ja was ...'chujem' traktuje, bo chuja na loterii nie wygralem i mam was prozaicznie w dupie... Po lewej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: do AD IP: *.inter.net.il 07.06.03, 14:36 Gość portalu: A.D. napisał(a): > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > wtracalski napisał: > > > > > A.D. - dobrze tu znany poczciwinka > > > Toz to mechaniczna katarynka > > > Ma na rozrywke > > > Stala negatywke > > > Prawdziwa, jak arabska blondynka > > > > Zacytuje Tadeusza Boya Zelenskiego: > > fragment z Nowoczesnej sztuki chedozenia. > > ...Najwazniejsza rada, > > Ktora na koniec dlatego wkladam: > > Nie chodz do kurwy, chociazbys z pragnienia > > Usychal, tego czarciego nasienia > > Unikaj zawsze,chocby kapucyna > > Przyszlo ci urznac, z nimi nie zaczynaj. > > Wiedz, ze kloaka jest kurewska potka, > > ze chuja wsadzilbys jak do wychodka,... > > > > >. Doskonale sobie zdaje sprawe ze jestescie...'kloaka' czy tez ..'kurewska > potka', wszarzu. I arogancko nie sadz ze ja was ...'chujem' traktuje, bo chuja > na loterii nie wygralem i mam was prozaicznie w dupie... Po lewej stronie. Zacytuje ci fragmencik Juliana Tuwima ( tez Zyda) ...I ty forumny skurwysynu gowniarzu uperfumowany, co splendor oraz spleen Londynu nosisz na gebie zakazanej i ty, co mieszkasz dzis w palacu, a srac chodziles pod chalupe, ty, wypasiony na Ikacu, calujcie mnie wszyscy w dupe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he..... IP: *.mco.bellsouth.net 07.06.03, 14:55 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > A.D. - dobrze tu znany poczciwinka > > > > Toz to mechaniczna katarynka > > > > Ma na rozrywke > > > > Stala negatywke > > > > Prawdziwa, jak arabska blondynka > > > > > > Zacytuje Tadeusza Boya Zelenskiego: > > > fragment z Nowoczesnej sztuki chedozenia. > > > ...Najwazniejsza rada, > > > Ktora na koniec dlatego wkladam: > > > Nie chodz do kurwy, chociazbys z pragnienia > > > Usychal, tego czarciego nasienia > > > Unikaj zawsze,chocby kapucyna > > > Przyszlo ci urznac, z nimi nie zaczynaj. > > > Wiedz, ze kloaka jest kurewska potka, > > > ze chuja wsadzilbys jak do wychodka,... > > > > > > > >. Doskonale sobie zdaje sprawe ze jestescie...'kloaka' czy tez ..'kure > wska > > potka', wszarzu. I arogancko nie sadz ze ja was ...'chujem' traktuje, bo > chuja > > na loterii nie wygralem i mam was prozaicznie w dupie... Po lewej stronie. > > Zacytuje ci fragmencik Juliana Tuwima ( tez Zyda) > ...I ty forumny skurwysynu > gowniarzu uperfumowany, > co splendor oraz spleen Londynu > nosisz na gebie zakazanej > i ty, co mieszkasz dzis w palacu, > a srac chodziles pod chalupe, > ty, wypasiony na Ikacu, > calujcie mnie wszyscy w dupe... >> Czy to z poematu o...'wedrownym zydzie'? Bo przeciez juz planujesz wykorzystac pokoj z Palestynczkami dla oczywistych, Twoich - pederasty celow! I jezeli to mialaby by byc tez ...propozycja z Twojej strony, to raczej przejedz sie na spacer autobusem i niestosownosc takich propozycji Tobie przejdzie. Na lonie Abrama... >>forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6358109 Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: He,he..... 07.06.03, 15:21 Gość portalu: A.D. napisał(a): > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > > > A.D. - dobrze tu znany poczciwinka > > > > > Toz to mechaniczna katarynka > > > > > Ma na rozrywke > > > > > Stala negatywke > > > > > Prawdziwa, jak arabska blondynka > > > > > > > > Zacytuje Tadeusza Boya Zelenskiego: > > > > fragment z Nowoczesnej sztuki chedozenia. > > > > ...Najwazniejsza rada, > > > > Ktora na koniec dlatego wkladam: > > > > Nie chodz do kurwy, chociazbys z pragnienia > > > > Usychal, tego czarciego nasienia > > > > Unikaj zawsze,chocby kapucyna > > > > Przyszlo ci urznac, z nimi nie zaczynaj. > > > > Wiedz, ze kloaka jest kurewska potka, > > > > ze chuja wsadzilbys jak do wychodka,... > > > > > > > > > > >. Doskonale sobie zdaje sprawe ze jestescie...'kloaka' czy tez .. > 'kure > > wska > > > potka', wszarzu. I arogancko nie sadz ze ja was ...'chujem' traktuje, > bo > > chuja > > > na loterii nie wygralem i mam was prozaicznie w dupie... Po lewej str > onie. > > > > Zacytuje ci fragmencik Juliana Tuwima ( tez Zyda) > > ...I ty forumny skurwysynu > > gowniarzu uperfumowany, > > co splendor oraz spleen Londynu > > nosisz na gebie zakazanej > > i ty, co mieszkasz dzis w palacu, > > a srac chodziles pod chalupe, > > ty, wypasiony na Ikacu, > > calujcie mnie wszyscy w dupe... > > >> Czy to z poematu o...'wedrownym zydzie'? Bo przeciez juz planujesz > wykorzystac pokoj z Palestynczkami dla oczywistych, Twoich - pederasty celow! > I jezeli to mialaby by byc tez ...propozycja z Twojej strony, to raczej > przejedz sie na spacer autobusem i niestosownosc takich propozycji Tobie > przejdzie. Na lonie Abrama... > > >>forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6358109 O, eunuchu, marzacy o onanizmie! (Lec) Odpowiedz Link Zgłoś
puls Re: He,he...co za wyznanie bydlaka A.D.(ahmed) 07.06.03, 14:41 Gość portalu: A.D. napisał(a): > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > wtracalski napisał: > > > > > A.D. - dobrze tu znany poczciwinka > > > Toz to mechaniczna katarynka > > > Ma na rozrywke > > > Stala negatywke > > > Prawdziwa, jak arabska blondynka > > > > Zacytuje Tadeusza Boya Zelenskiego: > > fragment z Nowoczesnej sztuki chedozenia. > > ...Najwazniejsza rada, > > Ktora na koniec dlatego wkladam: > > Nie chodz do kurwy, chociazbys z pragnienia > > Usychal, tego czarciego nasienia > > Unikaj zawsze,chocby kapucyna > > Przyszlo ci urznac, z nimi nie zaczynaj. > > Wiedz, ze kloaka jest kurewska potka, > > ze chuja wsadzilbys jak do wychodka,... > > > > >. Doskonale sobie zdaje sprawe ze jestescie...'kloaka' czy tez ..'kurewska > potka', wszarzu. I arogancko nie sadz ze ja was ...'chujem' traktuje, bo chuja > na loterii nie wygralem i mam was prozaicznie w dupie... Po lewej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
mustafa.h ti mie nie obrazaj mojego A.D., Ali-ahmeD, 07.06.03, 16:15 mojego wujka, tatiusia i kochanka, mi razem zawojuleme swiat, a jak dla mojego wujka Ibrahim z Tel Aviv, dami 10 materace z Semtexu, to na jedenastem, latejacym materace z Semtex mi polecime na Marsa. I to bedzie wklad nasej nauke islamskiej w zdobycie Swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: He,he...co za wyznanie!!! 07.06.03, 14:55 Gość portalu: A.D. napisał(a): > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > wtracalski napisał: > > > > > A.D. - dobrze tu znany poczciwinka > > > Toz to mechaniczna katarynka > > > Ma na rozrywke > > > Stala negatywke > > > Prawdziwa, jak arabska blondynka > > > > Zacytuje Tadeusza Boya Zelenskiego: > > fragment z Nowoczesnej sztuki chedozenia. > > ...Najwazniejsza rada, > > Ktora na koniec dlatego wkladam: > > Nie chodz do kurwy, chociazbys z pragnienia > > Usychal, tego czarciego nasienia > > Unikaj zawsze,chocby kapucyna > > Przyszlo ci urznac, z nimi nie zaczynaj. > > Wiedz, ze kloaka jest kurewska potka, > > ze chuja wsadzilbys jak do wychodka,... > > > > >. Doskonale sobie zdaje sprawe ze jestescie...'kloaka' czy tez ..'kurewska > potka', wszarzu. I arogancko nie sadz ze ja was ...'chujem' traktuje, bo chuja > na loterii nie wygralem i mam was prozaicznie w dupie... Po lewej stronie. Ej, mankut! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 07.06.03, 15:24 wtracalski napisał: > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > A.D. - dobrze tu znany poczciwinka > > > > Toz to mechaniczna katarynka > > > > Ma na rozrywke > > > > Stala negatywke > > > > Prawdziwa, jak arabska blondynka > > > > > > Zacytuje Tadeusza Boya Zelenskiego: > > > fragment z Nowoczesnej sztuki chedozenia. > > > ...Najwazniejsza rada, > > > Ktora na koniec dlatego wkladam: > > > Nie chodz do kurwy, chociazbys z pragnienia > > > Usychal, tego czarciego nasienia > > > Unikaj zawsze,chocby kapucyna > > > Przyszlo ci urznac, z nimi nie zaczynaj. > > > Wiedz, ze kloaka jest kurewska potka, > > > ze chuja wsadzilbys jak do wychodka,... > > > > > > > >. Doskonale sobie zdaje sprawe ze jestescie...'kloaka' czy tez ..'kure > wska > > potka', wszarzu. I arogancko nie sadz ze ja was ...'chujem' traktuje, bo > chuja > > na loterii nie wygralem i mam was prozaicznie w dupie... Po lewej stronie. > > Ej, mankut! >> Czyzby to tylko przez pomylke zdarzylo sie Tobie zrobic dowcipna uwage? Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: He,he... 07.06.03, 15:34 Gość portalu: A.D. napisał(a): > wtracalski napisał: > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > > > A.D. - dobrze tu znany poczciwinka > > > > > Toz to mechaniczna katarynka > > > > > Ma na rozrywke > > > > > Stala negatywke > > > > > Prawdziwa, jak arabska blondynka > > > > > > > > Zacytuje Tadeusza Boya Zelenskiego: > > > > fragment z Nowoczesnej sztuki chedozenia. > > > > ...Najwazniejsza rada, > > > > Ktora na koniec dlatego wkladam: > > > > Nie chodz do kurwy, chociazbys z pragnienia > > > > Usychal, tego czarciego nasienia > > > > Unikaj zawsze,chocby kapucyna > > > > Przyszlo ci urznac, z nimi nie zaczynaj. > > > > Wiedz, ze kloaka jest kurewska potka, > > > > ze chuja wsadzilbys jak do wychodka,... > > > > > > > > > > >. Doskonale sobie zdaje sprawe ze jestescie...'kloaka' czy tez .. > 'kure > > wska > > > potka', wszarzu. I arogancko nie sadz ze ja was ...'chujem' traktuje, > bo > > chuja > > > na loterii nie wygralem i mam was prozaicznie w dupie... Po lewej str > onie. > > > > Ej, mankut! > > >> Czyzby to tylko przez pomylke zdarzylo sie Tobie zrobic dowcipna uwage > ? > Wiesz, jestes tak nieinteresujacy typ, ze az mnie zaczynasz interesowac. Pozdrowienia z Tel-Awiwu. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 07.06.03, 15:42 wtracalski napisał: > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > wtracalski napisał: > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > > > > > A.D. - dobrze tu znany poczciwinka > > > > > > Toz to mechaniczna katarynka > > > > > > Ma na rozrywke > > > > > > Stala negatywke > > > > > > Prawdziwa, jak arabska blondynka > > > > > > > > > > Zacytuje Tadeusza Boya Zelenskiego: > > > > > fragment z Nowoczesnej sztuki chedozenia. > > > > > ...Najwazniejsza rada, > > > > > Ktora na koniec dlatego wkladam: > > > > > Nie chodz do kurwy, chociazbys z pragnienia > > > > > Usychal, tego czarciego nasienia > > > > > Unikaj zawsze,chocby kapucyna > > > > > Przyszlo ci urznac, z nimi nie zaczynaj. > > > > > Wiedz, ze kloaka jest kurewska potka, > > > > > ze chuja wsadzilbys jak do wychodka,... > > > > > > > > > > > > > >. Doskonale sobie zdaje sprawe ze jestescie...'kloaka' czy t > ez .. > > 'kure > > > wska > > > > potka', wszarzu. I arogancko nie sadz ze ja was ...'chujem' trak > tuje, > > bo > > > chuja > > > > na loterii nie wygralem i mam was prozaicznie w dupie... Po lewe > j str > > onie. > > > > > > Ej, mankut! > > > > >> Czyzby to tylko przez pomylke zdarzylo sie Tobie zrobic dowcipna > uwage > > ? > > > > Wiesz, jestes tak nieinteresujacy typ, ze az mnie zaczynasz interesowac. > Pozdrowienia z Tel-Awiwu. > Wtr. >>> Ostroznie dziekuje. A jestes pewien ze w jakis sposob to mi nie wybuchnie? >> Pozdrowienia odwzajemniam. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: He,he... 07.06.03, 16:04 Gość portalu: A.D. napisał(a): > wtracalski napisał: > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > > > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > > > > > > > A.D. - dobrze tu znany poczciwinka > > > > > > > Toz to mechaniczna katarynka > > > > > > > Ma na rozrywke > > > > > > > Stala negatywke > > > > > > > Prawdziwa, jak arabska blondynka > > > > > > > > > > > > Zacytuje Tadeusza Boya Zelenskiego: > > > > > > fragment z Nowoczesnej sztuki chedozenia. > > > > > > ...Najwazniejsza rada, > > > > > > Ktora na koniec dlatego wkladam: > > > > > > Nie chodz do kurwy, chociazbys z pragnienia > > > > > > Usychal, tego czarciego nasienia > > > > > > Unikaj zawsze,chocby kapucyna > > > > > > Przyszlo ci urznac, z nimi nie zaczynaj. > > > > > > Wiedz, ze kloaka jest kurewska potka, > > > > > > ze chuja wsadzilbys jak do wychodka,... > > > > > > > > > > > > > > > > >. Doskonale sobie zdaje sprawe ze jestescie...'kloaka' > czy t > > ez .. > > > 'kure > > > > wska > > > > > potka', wszarzu. I arogancko nie sadz ze ja was ...'chujem' > trak > > tuje, > > > bo > > > > chuja > > > > > na loterii nie wygralem i mam was prozaicznie w dupie... Po > lewe > > j str > > > onie. > > > > > > > > Ej, mankut! > > > > > > >> Czyzby to tylko przez pomylke zdarzylo sie Tobie zrobic dowc > ipna > > uwage > > > ? > > > > > > > Wiesz, jestes tak nieinteresujacy typ, ze az mnie zaczynasz interesowac. > > Pozdrowienia z Tel-Awiwu. > > Wtr. > > >>> Ostroznie dziekuje. A jestes pewien ze w jakis sposob to mi nie wy > buchnie? > >> Pozdrowienia odwzajemniam. Mozesz byc spokojny. Jestem calkiem nieszkodliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: He,he... 07.06.03, 16:11 wtracalski napisał: > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > wtracalski napisał: > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > > > > > > > > > A.D. - dobrze tu znany poczciwinka > > > > > > > > Toz to mechaniczna katarynka > > > > > > > > Ma na rozrywke > > > > > > > > Stala negatywke > > > > > > > > Prawdziwa, jak arabska blondynka > > > > > > > > > > > > > > Zacytuje Tadeusza Boya Zelenskiego: > > > > > > > fragment z Nowoczesnej sztuki chedozenia. > > > > > > > ...Najwazniejsza rada, > > > > > > > Ktora na koniec dlatego wkladam: > > > > > > > Nie chodz do kurwy, chociazbys z pragnienia > > > > > > > Usychal, tego czarciego nasienia > > > > > > > Unikaj zawsze,chocby kapucyna > > > > > > > Przyszlo ci urznac, z nimi nie zaczynaj. > > > > > > > Wiedz, ze kloaka jest kurewska potka, > > > > > > > ze chuja wsadzilbys jak do wychodka,... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >. Doskonale sobie zdaje sprawe ze jestescie...'klo > aka' > > czy t > > > ez .. > > > > 'kure > > > > > wska > > > > > > potka', wszarzu. I arogancko nie sadz ze ja was ...'ch > ujem' > > trak > > > tuje, > > > > bo > > > > > chuja > > > > > > na loterii nie wygralem i mam was prozaicznie w dupie. > .. Po > > lewe > > > j str > > > > onie. > > > > > > > > > > Ej, mankut! > > > > > > > > >> Czyzby to tylko przez pomylke zdarzylo sie Tobie zrobic > dowc > > ipna > > > uwage > > > > ? > > > > > > > > > > Wiesz, jestes tak nieinteresujacy typ, ze az mnie zaczynasz interesow > ac. > > > Pozdrowienia z Tel-Awiwu. > > > Wtr. > > > > >>> Ostroznie dziekuje. A jestes pewien ze w jakis sposob to mi n > ie wy > > buchnie? > > >> Pozdrowienia odwzajemniam. > > Mozesz byc spokojny. Jestem calkiem nieszkodliwy. ... Uzywam tylko kamieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 07.06.03, 16:22 wtracalski napisał: > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > wtracalski napisał: > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > > > > > > > > > A.D. - dobrze tu znany poczciwinka > > > > > > > > Toz to mechaniczna katarynka > > > > > > > > Ma na rozrywke > > > > > > > > Stala negatywke > > > > > > > > Prawdziwa, jak arabska blondynka > > > > > > > > > > > > > > Zacytuje Tadeusza Boya Zelenskiego: > > > > > > > fragment z Nowoczesnej sztuki chedozenia. > > > > > > > ...Najwazniejsza rada, > > > > > > > Ktora na koniec dlatego wkladam: > > > > > > > Nie chodz do kurwy, chociazbys z pragnienia > > > > > > > Usychal, tego czarciego nasienia > > > > > > > Unikaj zawsze,chocby kapucyna > > > > > > > Przyszlo ci urznac, z nimi nie zaczynaj. > > > > > > > Wiedz, ze kloaka jest kurewska potka, > > > > > > > ze chuja wsadzilbys jak do wychodka,... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >. Doskonale sobie zdaje sprawe ze jestescie...'klo > aka' > > czy t > > > ez .. > > > > 'kure > > > > > wska > > > > > > potka', wszarzu. I arogancko nie sadz ze ja was ...'ch > ujem' > > trak > > > tuje, > > > > bo > > > > > chuja > > > > > > na loterii nie wygralem i mam was prozaicznie w dupie. > .. Po > > lewe > > > j str > > > > onie. > > > > > > > > > > Ej, mankut! > > > > > > > > >> Czyzby to tylko przez pomylke zdarzylo sie Tobie zrobic > dowc > > ipna > > > uwage > > > > ? > > > > > > > > > > Wiesz, jestes tak nieinteresujacy typ, ze az mnie zaczynasz interesow > ac. > > > Pozdrowienia z Tel-Awiwu. > > > Wtr. > > > > >>> Ostroznie dziekuje. A jestes pewien ze w jakis sposob to mi n > ie wy > > buchnie? > > >> Pozdrowienia odwzajemniam. > > Mozesz byc spokojny. Jestem calkiem nieszkodliwy. >>A co, rebe mial trzesaca sie reke i szkody narobil przy sznyta aplikowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: He,he... 07.06.03, 16:40 Gość portalu: A.D. napisał(a): > wtracalski napisał: > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > A.D. - dobrze tu znany poczciwinka > > > > > > > > > Toz to mechaniczna katarynka > > > > > > > > > Ma na rozrywke > > > > > > > > > Stala negatywke > > > > > > > > > Prawdziwa, jak arabska blondynka > > > > > > > > > > > > > > > > Zacytuje Tadeusza Boya Zelenskiego: > > > > > > > > fragment z Nowoczesnej sztuki chedozenia. > > > > > > > > ...Najwazniejsza rada, > > > > > > > > Ktora na koniec dlatego wkladam: > > > > > > > > Nie chodz do kurwy, chociazbys z pragnienia > > > > > > > > Usychal, tego czarciego nasienia > > > > > > > > Unikaj zawsze,chocby kapucyna > > > > > > > > Przyszlo ci urznac, z nimi nie zaczynaj. > > > > > > > > Wiedz, ze kloaka jest kurewska potka, > > > > > > > > ze chuja wsadzilbys jak do wychodka,... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >. Doskonale sobie zdaje sprawe ze jestescie.. > .'klo > > aka' > > > czy t > > > > ez .. > > > > > 'kure > > > > > > wska > > > > > > > potka', wszarzu. I arogancko nie sadz ze ja was . > ..'ch > > ujem' > > > trak > > > > tuje, > > > > > bo > > > > > > chuja > > > > > > > na loterii nie wygralem i mam was prozaicznie w d > upie. > > .. Po > > > lewe > > > > j str > > > > > onie. > > > > > > > > > > > > Ej, mankut! > > > > > > > > > > >> Czyzby to tylko przez pomylke zdarzylo sie Tobie z > robic > > dowc > > > ipna > > > > uwage > > > > > ? > > > > > > > > > > > > > Wiesz, jestes tak nieinteresujacy typ, ze az mnie zaczynasz inte > resow > > ac. > > > > Pozdrowienia z Tel-Awiwu. > > > > Wtr. > > > > > > >>> Ostroznie dziekuje. A jestes pewien ze w jakis sposob to > mi n > > ie wy > > > buchnie? > > > >> Pozdrowienia odwzajemniam. > > > > Mozesz byc spokojny. Jestem calkiem nieszkodliwy. > > >>A co, rebe mial trzesaca sie reke i szkody narobil przy sznyta aplikowa > niu? Powiedz mi, ty masz wrzoda na dwunastnicy, moze zlosliwego czyraka na dupie, a moze robaki? - bo jakos dziwnie sie zachowujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 07.06.03, 16:50 wtracalski napisał: > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > wtracalski napisał: > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > A.D. - dobrze tu znany poczciwinka > > > > > > > > > > Toz to mechaniczna katarynka > > > > > > > > > > Ma na rozrywke > > > > > > > > > > Stala negatywke > > > > > > > > > > Prawdziwa, jak arabska blondynka > > > > > > > > > > > > > > > > > > Zacytuje Tadeusza Boya Zelenskiego: > > > > > > > > > fragment z Nowoczesnej sztuki chedozeni > a. > > > > > > > > > ...Najwazniejsza rada, > > > > > > > > > Ktora na koniec dlatego wkladam: > > > > > > > > > Nie chodz do kurwy, chociazbys z pragni > enia > > > > > > > > > Usychal, tego czarciego nasienia > > > > > > > > > Unikaj zawsze,chocby kapucyna > > > > > > > > > Przyszlo ci urznac, z nimi nie zaczynaj > . > > > > > > > > > Wiedz, ze kloaka jest kurewska potka, > > > > > > > > > ze chuja wsadzilbys jak do wychodka,... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >. Doskonale sobie zdaje sprawe ze jestes > cie.. > > .'klo > > > aka' > > > > czy t > > > > > ez .. > > > > > > 'kure > > > > > > > wska > > > > > > > > potka', wszarzu. I arogancko nie sadz ze ja > was . > > ..'ch > > > ujem' > > > > trak > > > > > tuje, > > > > > > bo > > > > > > > chuja > > > > > > > > na loterii nie wygralem i mam was prozaiczni > e w d > > upie. > > > .. Po > > > > lewe > > > > > j str > > > > > > onie. > > > > > > > > > > > > > > Ej, mankut! > > > > > > > > > > > > >> Czyzby to tylko przez pomylke zdarzylo sie To > bie z > > robic > > > dowc > > > > ipna > > > > > uwage > > > > > > ? > > > > > > > > > > > > > > > > Wiesz, jestes tak nieinteresujacy typ, ze az mnie zaczynasz > inte > > resow > > > ac. > > > > > Pozdrowienia z Tel-Awiwu. > > > > > Wtr. > > > > > > > > >>> Ostroznie dziekuje. A jestes pewien ze w jakis spos > ob to > > mi n > > > ie wy > > > > buchnie? > > > > >> Pozdrowienia odwzajemniam. > > > > > > Mozesz byc spokojny. Jestem calkiem nieszkodliwy. > > > > >>A co, rebe mial trzesaca sie reke i szkody narobil przy sznyta apl > ikowa > > niu? > > Powiedz mi, ty masz wrzoda na dwunastnicy, moze zlosliwego czyraka na dupie, a > moze robaki? - bo jakos dziwnie sie zachowujesz. >> Czy ja cos takiego powiedzialem, aby zasluzyc na takie niegrzeczne uwagi? Jest mi bardzo przykro. >>>...no, chyba ze trafilem, he,he,he... Odpowiedz Link Zgłoś