polski_francuz 13.06.07, 07:19 zostaw w domu Rolexa a wez Swatcha: www.spiegel.de/panorama/leute/0,1518,488209,00.html opowiada wzburzony GWB znajomym... PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schlagbaum Re: Jedziesz do Albanii 13.06.07, 11:33 polski_francuz napisał: > zostaw w domu Rolexa a wez Swatcha: > > www.spiegel.de/panorama/leute/0,1518,488209,00.html > opowiada wzburzony GWB znajomym... > > PF Podobno byl to Timex za 50 dolcow. Mimo wszystko wiecej warty niz glowa prezia. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Mam jeszcze gdzies zegarek "Poliot" produkcji 13.06.07, 11:55 ..radzieckiej, ktory otrzymalem przystepujac do I Komunii...brac, jeslibym chcial zwiedzic Albenie? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Mam jeszcze gdzies zegarek "Poliot" produkcji 13.06.07, 12:34 Brac, ale nie mowic z jakiej okazji dostales... Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Mam jeszcze gdzies zegarek "Poliot" produkcji 13.06.07, 12:34 marouder napisał: > ..radzieckiej, ktory otrzymalem przystepujac do I Komunii...brac, jeslibym > chcial zwiedzic Albenie? Z jednej strony taki zegarek to dzisiaj rarytas a z drugiej po kiego licha mialbys jechac akurat do Albanii ? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Wlasnie nie wiem, po co? A po co odwiedzal Albanie 13.06.07, 13:25 ...prezydent Zorzyk, poza wypowiedzeniem kilku slow do Kosovarow? Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 Albańczycy zareagowali właściwie 13.06.07, 13:56 i zgodnie ze swoją naturą. Świat się wkrótce wzbogaci o Kosowo, które Bush tak bardzo popiera. Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: Jedziesz do Albanii 13.06.07, 15:12 Myślę, że szef ochrony Busha przeżywa teraz ciężkie chwile. Może wcielili go do kompanii karnej. Odpowiedz Link Zgłoś
franjo6 Re: Jedziesz do Albanii 13.06.07, 20:56 I co w tym śmiesznego? Kim ty jesteś by wyśmiewać się z kraju, który ma starożytne korzenie i może poszczyścić tradycją tak długą jak niemal żaden inny kraj. Może ludzie są tam biedni, ale to nie znaczy by się z nich wyśmiewać. A poza tym ten zegarek zdjął Bushowi ochroniarz. A na przyszłość radzę więcej szacunku, bo to, że ktoś jest mały i biedny to nie znaczy, że można go wyszydzać. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Jedziesz do Albanii 13.06.07, 20:58 Smiech to zdrowie franjo. Smieja sie i z Polakow i z Francuzow i z Albanczykow... Nie ma co sie obrazac, smiech to objaw inteligencji, ktora polega na nietraktowaniu sie zbyt serio. Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
franjo6 Re: Jedziesz do Albanii 13.06.07, 21:03 Pewnie, że śmiech to zdrowie i śmiech to objaw inteligencji, ale też trzeba się smiać inteligentnie, a nie powielać naprymitywniejsze stereotypy. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Jedziesz do Albanii 13.06.07, 21:07 Tu oczywiscie nie masz racji. Dokladnie ze stereotypow trzeba sie smiac. Jak jestem w Niemczech to sie przedstawiam zawsze:...(tu daje moj zawod i w nim moja pozycje) i dodaje: hauptberuflich Autodieb. Oni sie smieja ale tak naprawde to ja z nich drwie. PF Odpowiedz Link Zgłoś