konkurs_z_nagroda 24.06.03, 23:51 napisz mi maila na konto wyborczej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A.D. od AD IP: *.mco.bellsouth.net 24.06.03, 23:53 konkurs_z_nagroda napisał: > napisz mi maila na konto wyborczej! >> Sorry, bez urazu, ale nie pisuje do nieznanych mi osob. Masz gadu-gadu, to przekaz nr. i sie skontaktujemy Odpowiedz Link Zgłoś
konkurs_z_nagroda gg! zartujesz! 24.06.03, 23:55 podam nr to przy pomocy odpowiedniego programu bedzie mozna znalezc moje ip! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 24.06.03, 23:58 konkurs_z_nagroda napisał: > podam nr to przy pomocy odpowiedniego programu bedzie mozna znalezc moje ip! >> Masz cos do mnie, to napisz tutaj. I tak mnie nikt nie czyta... Odpowiedz Link Zgłoś
konkurs_z_nagroda nieeeeeeeeeeeeeee to trudno 25.06.03, 00:00 trudno! ktos cie jednak czytuje, bo inaczej by takie bluzgi pod twoim zdresem nie lecialy! :-) choc osobiscie uwazam, ze przesadzasz z uzywaniem mocnych slow i powienienes zostawic w spokoju judaizm. religie trzeba szanowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 25.06.03, 00:07 konkurs_z_nagroda napisał: > trudno! ktos cie jednak czytuje, bo inaczej by takie bluzgi pod twoim zdresem > nie lecialy! :-) > > choc osobiscie uwazam, ze przesadzasz z uzywaniem mocnych slow i powienienes > zostawic w spokoju judaizm. religie trzeba szanowac. >>Zawsze mozesz mnie starac sie nawrocic... No i uzyc jakis argumentow gdy cos przytaczam, zazwyczaj verbatim. Co do 'mocnych' slow, to raczej ich nie uzywam zbyt czesto. No, chyba ze kogos...'dowcip' mi sie bardzo nie podoba. A ze inni sie wywnetrzaja, znaczy tylko ze PRAWDA...boli! No i wowczas mnie to cieszy... Judaizm mnie bardzo interesuje, wiec lubie na ten temat przytaczac najrozniejsze... religijne watki. Nie sadze ze to powinno ranic tych, ktorzy ta religie wyznaja.... Odpowiedz Link Zgłoś