Dodaj do ulubionych

To tu jest prawda o

IP: *.acn.waw.pl 26.06.03, 09:23
www.missioncreep.com/tilt/photos/ducky.jpg
Obserwuj wątek
    • goldbaum To nie jest prawda, to czysty antysemityzm! 26.06.03, 09:27
      • Gość: ''' kwa-kwa IP: *.acn.waw.pl 26.06.03, 10:05
        • goldbaum To tez bylo antysemickie ty swinio! 26.06.03, 10:08
    • Gość: ''' Re: To tu jest prawda o IP: *.acn.waw.pl 26.06.03, 10:09
      Gość portalu: ''' napisał(a):

> www.missioncreep.com/tilt/photos/ducky.jpg

www.gospelcom.net/watkins/platypus.jpg
      • Gość: dana33 Re: To tu jest prawda o IP: *.bb.netvision.net.il 26.06.03, 10:32

> Gość portalu: ''' napisał(a):
        >
        > > www.missioncreep.com/tilt/photos/ducky.jpg
        >
        >
        >
        > www.gospelcom.net/watkins/platypus.jpg

oj, jak ja bym chciala miec pod reka pare takich czarnych "dziobow", wiem
        nawet komu bym je zalozyla.... :)
        • Gość: ''' Re: To tu jest prawda o IP: *.acn.waw.pl 26.06.03, 11:25
          Gość portalu: dana33 napisał(a):

>
          > > Gość portalu: ''' napisał(a):
          > >
          > > > www.missioncreep.com/tilt/photos/ducky.jpg
          > >
          > >
          > >
          > > www.gospelcom.net/watkins/platypus.jpg
          >
          > oj, jak ja bym chciala miec pod reka pare takich czarnych "dziobow", wiem
          > nawet komu bym je zalozyla.... :)

Nic nie rozumiecie.
          Tu jest prawda o świecie.

W którym jest miejsce na kaczkę-dziwaczkę.
          A nawet na dziwaka-dziobaka.
          • Gość: oko Re: To tu jest prawda o IP: *.skane.se 26.06.03, 11:28
            jak jeszcze napiszesz ze ziemia dla ziemniakow, to jestesmy w domu!
            • Gość: ''' Re: To tu jest prawda o IP: *.acn.waw.pl 26.06.03, 13:24
              Gość portalu: oko napisał(a):

> jak jeszcze napiszesz ze ziemia dla ziemniakow, to jestesmy w domu!

W którym domu?

W tym na lewo czy na prawo?
              • Gość: dana33 Re: To tu jest prawda o IP: *.bb.netvision.net.il 26.06.03, 14:37

> Gość portalu: oko napisał(a):
                >
                > > jak jeszcze napiszesz ze ziemia dla ziemniakow, to jestesmy w domu!
                >
                >
                > W którym domu?
                >
                > W tym na lewo czy na prawo?

nuuuu, to mi przypomina cos, dokladnie to napisal do mnie albo kapral albo
                cccp....... oj jak to wszystko zostaje w rodzinie :)
                • Gość: ''' Re: To tu jest prawda o IP: *.acn.waw.pl 26.06.03, 14:44

>
                  > > Gość portalu: oko napisał(a):
                  > >
                  > > > jak jeszcze napiszesz ze ziemia dla ziemniakow, to jestesmy w domu!
                  > >
                  > >
                  > > W którym domu?
                  > >
                  > > W tym na lewo czy na prawo?
                  >
                  > nuuuu, to mi przypomina cos, dokladnie to napisal do mnie albo kapral albo
                  > cccp....... oj jak to wszystko zostaje w rodzinie :)

anatome.ncl.ac.uk/tutorials/eye/images/squint.gif

Mnie też coś to przypomina, ale - co?

• Gość: dana33 Re: To tu jest prawda o IP: *.bb.netvision.net.il 26.06.03, 14:50

> Gość portalu: dana33 napisał(a):
                    >
                    > >
                    > > > Gość portalu: oko napisał(a):
                    > > >
                    > > > > jak jeszcze napiszesz ze ziemia dla ziemniakow, to jestesmy w do
                    > mu!
                    > > >
                    > > >
                    > > > W którym domu?
                    > > >
                    > > > W tym na lewo czy na prawo?
                    > >
                    > > nuuuu, to mi przypomina cos, dokladnie to napisal do mnie albo kapral albo
                    >
                    > > cccp....... oj jak to wszystko zostaje w rodzinie :)
                    >
                    >
                    > anatome.ncl.ac.uk/tutorials/eye/images/squint.gif
                    >
                    > Mnie też coś to przypomina, ale - co?
                    >
                    nuuu, jak bez tej bezowej obwodki, to to w israelu znak na "oko", ktore ma cie
                    strzec przed wszystkim zlem na tym swiecie, ale ja nie oko, nie, ja tak sobie
                    dana zwyczajnie. ale tez przypomina mi zeza i rowniez blizniaki (nie
                    jednojajowe), ale kappralu-cccp-''', dowcipnie, a to lubie.
                    • Gość: ''' Re: To tu jest prawda o IP: *.acn.waw.pl 26.06.03, 14:52

>
                      > > Gość portalu: dana33 napisał(a):
                      > >
                      > > > Gość portalu: ''' napisał(a):
                      > > >
                      > > > > Gość portalu: oko napisał(a):
                      > > > >
                      > > > > > jak jeszcze napiszesz ze ziemia dla ziemniakow, to jestesmy
                      > w do
                      > > mu!
                      > > > >
                      > > > >
                      > > > > W którym domu?
                      > > > >
                      > > > > W tym na lewo czy na prawo?
                      > > >
                      > > > nuuuu, to mi przypomina cos, dokladnie to napisal do mnie albo kapral
                      > albo
                      > >
                      > > > cccp....... oj jak to wszystko zostaje w rodzinie :)
                      > >
                      > >
                      > > anatome.ncl.ac.uk/tutorials/eye/images/squint.gif
                      > >
                      > > Mnie też coś to przypomina, ale - co?
                      > >
                      > nuuu, jak bez tej bezowej obwodki, to to w israelu znak na "oko", ktore ma cie
                      > strzec przed wszystkim zlem na tym swiecie, ale ja nie oko, nie, ja tak sobie
                      > dana zwyczajnie. ale tez przypomina mi zeza i rowniez blizniaki (nie
                      > jednojajowe), ale kappralu-cccp-''', dowcipnie, a to lubie.

Zgaduj-zgadula, które tu oko patrzy zezem?
                      • Gość: ''' Re: To tu jest prawda o IP: *.acn.waw.pl 26.06.03, 14:53

> Gość portalu: dana33 napisał(a):
                        >
                        > >
                        > > > Gość portalu: dana33 napisał(a):
                        > > >
                        > > > > Gość portalu: ''' napisał(a):
                        > > > >
                        > > > > > Gość portalu: oko napisał(a):
                        > > > > >
                        > > > > > > jak jeszcze napiszesz ze ziemia dla ziemniakow, to jes
                        > tesmy
                        > > w do
                        > > > mu!
                        > > > > >
                        > > > > >
                        > > > > > W którym domu?
                        > > > > >
                        > > > > > W tym na lewo czy na prawo?
                        > > > >
                        > > > > nuuuu, to mi przypomina cos, dokladnie to napisal do mnie albo k
                        > apral
                        > > albo
                        > > >
                        > > > > cccp....... oj jak to wszystko zostaje w rodzinie :)
                        > > >
                        > > >
                        > > > anatome.ncl.ac.uk/tutorials/eye/images/squint.gif
                        > > >
                        > > > Mnie też coś to przypomina, ale - co?
                        > > >
                        > > nuuu, jak bez tej bezowej obwodki, to to w israelu znak na "oko", ktore ma
                        > cie
                        > > strzec przed wszystkim zlem na tym swiecie, ale ja nie oko, nie, ja tak so
                        > bie
                        > > dana zwyczajnie. ale tez przypomina mi zeza i rowniez blizniaki (nie
                        > > jednojajowe), ale kappralu-cccp-''', dowcipnie, a to lubie.
                        >
                        >
                        > Zgaduj-zgadula, które tu oko patrzy zezem?

Aha, i:

A kto to jest kaczka-dziwaczka?
                        • Gość: dana33 Re: To tu jest prawda o IP: *.bb.netvision.net.il 26.06.03, 14:57
                          nu, juz wychodze z pracy, wiec odpowiem poznym wieczorem. a poniewaz pytania
                          trudne, wiec bede miala czas na pomyslunek. albo mi ulatwisz zycie, i
                          napiszesz, to poczytam wieczorem i jak bedzie dowcipnie, to sie jeszcze
                          posmieje z pol nocy... :)
                      • Gość: oko hubbeles IP: *.skane.se 26.06.03, 15:06
                        hubblesite.org/gallery/
                        co ty na to. to jest a kik.
                        • Gość: ''' którym? IP: *.acn.waw.pl 26.06.03, 17:56
                          Gość portalu: oko napisał(a):

> hubblesite.org/gallery/
                          > co ty na to. to jest a kik.

Nawet ładne. Zrobiłem sobie zakładkę. Ale - którym okiem widziane?

Lewym, czy prawym?
                          • Gość: dana33 do ''' IP: *.adsl.actcom.co.il 26.06.03, 22:19
                            nu, nie mialam nawet czasu pomyslec... a wiec tak, oko kaprala patrzy zezem na
                            dane, tak bylo zawsze. oko cccp'a patrzy prosto, bo mimo ze ja zydowka a on
                            akurat nie wielbiciel zydow, to umie byc mily i sympatyczny. a kaczka
                            dziwaczka? to pewnie ja, przynajmniej w oczach pewnej mojej psiapsiolki....
                            nu, nic madrzejszego nie wymysle, wiec nie daj sie prazyc i napisz...
                            nie, moze kaczka dziwaczka to wlasnie kapralo-cccpo-'''-minnesaenger.....?
                            • Gość: jerzowa Nie, nie ,nie IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 26.06.03, 22:27
                              Ty nie mozesz byc kaczka dziwaczka, bo ona nie znosi po prostu jajek, a Ty
                              zniosla jakies. No przynajmniej jedno, co teraz juz military duty odwala.
                              Jesli juz to cos z orla, no moze orzel domestico? Aguila domestica? Orly maja
                              swietny wzrok, widza ostro na wiele km.
                              • Gość: dana33 Re: Nie, nie ,nie IP: *.adsl.actcom.co.il 26.06.03, 22:39
                                Gość portalu: jerzowa napisał(a):

> Ty nie mozesz byc kaczka dziwaczka, bo ona nie znosi po prostu jajek, a Ty
                                > zniosla jakies. No przynajmniej jedno, co teraz juz military duty odwala.
                                > Jesli juz to cos z orla, no moze orzel domestico? Aguila domestica? Orly maja
                                > swietny wzrok, widza ostro na wiele km.

:)
                                • Gość: ''' Re: Nie, nie ,nie IP: *.acn.waw.pl 27.06.03, 00:45

cos z orla,
                                  >
                                  > :)

Może raczej coś kaczki. Pierś w cieście. Albo udka - z kopytkami?

Orzeł niestety pod ochroną.

www.balchinstitute.org/museum/polonia/eagle.gif
                                  • Gość: jerzowa z kopytkami...??? IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 27.06.03, 00:58
                                    Doznalam szoku. Orla jesc? Aguila, nawet jesli domestica, jest nietykalna i
                                    oczywiscie niejadalna i nie taka naczupirzona. Jest dostojna, piekna (nozki
                                    razem) i lepiej nie zaczynac, bo sile ma!
                                    Mon Dieu, quel horreur!
                                    • Gość: ''' A to kto to? IP: *.acn.waw.pl 27.06.03, 01:07

> Doznalam szoku. Orla jesc? Aguila, nawet jesli domestica, jest nietykalna i
                                      > oczywiscie niejadalna i nie taka naczupirzona. Jest dostojna, piekna (nozki
                                      > razem) i lepiej nie zaczynac, bo sile ma!
                                      > Mon Dieu, quel horreur!

Od razu widać, że koleżanka od dawna w Polsce nie mieszka.
                                      Tu był taki kawał kulinarny, nt. piersi z orła.

A to, kto się przygląda ze smutną ufnością światu?

www.themagicsea.com/Emu.jpg

• Gość: korkowiec pif-paf IP: 213.133.123.* 27.06.03, 01:14

> Gość portalu: jerzowa napisał(a):
                                        >
                                        > > Doznalam szoku. Orla jesc? Aguila, nawet jesli domestica, jest nietykalna
                                        > i
                                        > > oczywiscie niejadalna i nie taka naczupirzona. Jest dostojna, piekna (nozk
                                        > i
                                        > > razem) i lepiej nie zaczynac, bo sile ma!
                                        > > Mon Dieu, quel horreur!
                                        >
                                        >
                                        > Od razu widać, że koleżanka od dawna w Polsce nie mieszka.
                                        > Tu był taki kawał kulinarny, nt. piersi z orła.
                                        >
                                        > A to, kto się przygląda ze smutną ufnością światu?
                                        >
                                        > <a target="_blank" href="http://www.anonsurf.de/cgi-bin/nph-asurf.cgi/000110A/http/www.themagicsea.com/Emu.jpg">www.themagicsea.com/Emu.jpg</a>
                                        >

To F.Trącalski. Dołącza się najpózniej, to i zawsze ma
                                        najgorzej. Tak to już na tym świecie biega.

www.dribbleglass.com/subpages/strange/menage1.jpg

www.dribbleglass.com/subpages/strange/menage2.jpg

www.dribbleglass.com/subpages/strange/menage3.jpg
                                        • Gość: jerzowa Re: pif-paf IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 27.06.03, 01:21
                                          Ty mi natychmiast zejdz z Wtracalskiego. Idola mi szargasz i ja Ci na to
                                          absolutnie nie zezwalam. On nigdzie nie przychodzi ani nie za pozno, ani nie
                                          ostatni. He bides his time and strikes. ;)
                                          • Gość: ''' Re: pif-paf IP: *.acn.waw.pl 27.06.03, 01:29

> Ty mi natychmiast zejdz z Wtracalskiego. Idola mi szargasz i ja Ci na to
                                            > absolutnie nie zezwalam. On nigdzie nie przychodzi ani nie za pozno, ani nie
                                            > ostatni. He bides his time and strikes. ;)

Piękne obrazki. Chyba z życia. W. sam tweierdzi, że się wtrąca?

Pi-f - paf - dawaj więcej.
                                      • Gość: jerzowa Re: A to kto to? IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 27.06.03, 01:17
                                        Ty nie drwij, bo ja spac nie moge. To znaczy swietnie spie o 7 rano. Tylko
                                        teraz nie moge. A jutro mam t zw nasiadowke finansowa. Meczki straszne.
                                        A kawalu nie zalapalam, fakt, no w Polsce nie bylam ( nie licze tych takich
                                        hop, siup) to juz ... 39 lat.
                                        • Gość: ''' Re: A to kto to? IP: *.acn.waw.pl 27.06.03, 01:24

> Ty nie drwij, bo ja spac nie moge. To znaczy swietnie spie o 7 rano. Tylko
                                          > teraz nie moge. A jutro mam t zw nasiadowke finansowa. Meczki straszne.
                                          > A kawalu nie zalapalam, fakt, no w Polsce nie bylam ( nie licze tych takich
                                          > hop, siup) to juz ... 39 lat.

Wchodzi nobliwy pan do sklepu mięsnego. Nawet nie ma kolejki. Prosi o pół kilo szynki
                                          w plasterkach. Pani sprzedawczyni uprzejmie odpowiada: Nie ma. On, niezrażony: To poproszę
                                          ćwierć kilo polędwicy. Na to ona, burkliwie, pokazując za siebie: Nie widzi, co jest? On,
                                          nadal uprzejmie: A, to poproszę tak z pół kilo piersi z orła. Ale jest raczej chuda?
                                          • Gość: jerzowa tak sie nie robi IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 27.06.03, 01:31
                                            Po pierwsze, moglbys jakos zaanonsowac, np tytulik zmienic, albo co. Herbatka
                                            sie zakrztusilam i komputer opryskalam, a poza tym to nie jest usypiajace. Do
                                            chrzanu tarcia takie metody promorfeuszowe.
                                        • Gość: ''' Re: A to kto to? IP: *.acn.waw.pl 27.06.03, 01:43

A tu kogoś prześwietlili. To chyba sprawka oka

www.fmnh.org/exhibits/exhibit_sites/ttt/images/cd2_34embt.gif
                                          • Gość: ''' A tu co to? IP: *.acn.waw.pl 27.06.03, 01:47
                                            ag.udel.edu/departments/anfs/courses/ansc101.gif
                                          • Gość: oko Re: A to kto to? IP: *.skane.se 27.06.03, 08:38
                                            Poznaje bez pudla, to moj kot po nocnym spacerze. Lapami pociaga, w brzuchu
                                            pelno, ogon sie wlecze.
                          • Gość: oko Re: którym? IP: *.skane.se 27.06.03, 08:35
                            Hubbeles ma jedno oko, ale za to jakie - galaktyki obejmuje i nebulozy widzi
                            ostro. Czarne dziury tez zauwaza, choc jak cos raz tam wpadnie to nie zobaczy
                            juz naszego kosmosu. Biale dziury tez zauwaza, choc one tylko zarysem
                            teoretycznym na razie sa. Takie to oko!
                            • Gość: dana33 do ''' IP: *.bb.netvision.net.il 27.06.03, 09:30
                              nu, noc przeszla, dzisiaj zaczyna sie szabes, ja jade do haify i nie
                              bede "skomputerowana" nastepne 48 godzin. a ty nie raczyles napisac mi
                              rozwiazania zagadki... wiec jak to? ty sadysta? nie bede sie smiac?
                              zignorowales moja odpowiedz? zajales sie okiem i innymi aspektami zycia
                              zwierzatek? nu, sytuacja tragiczna po prostu....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka