Dodaj do ulubionych

Do Tomsona

IP: *.gdynia.mm.pl 03.07.03, 17:37
Ave,

W ferworze byc może nie zauwazyłeś że wszyscy - bez wyjątku - uważają cię kompletnego imbecyla. Więcej: za kogoś z kim rozmowa nie ma najmniejszego sensu.

Jest pewne, że i w realu ludzie tak cię traktują, bo i jak mieliby inaczej?

Q: how does it feel?

Ciekawi mnie jak czuje się
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus widze ogolna nagonke na tomsona:)))) 03.07.03, 17:52
    • Gość: psychiatra zTworek to go rajcuje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.03, 17:56
      Gość portalu: titus_flavius napisał(a):

> Ave, Tomson
      >
      > W ferworze byc może nie zauwazyłeś że wszyscy - bez wyjątku - uważają cię
      kompletnego imbecyla.

Tomson cierpi na pewien rodzaj masochizmu... czerpie satysfakcje seksualną
      kiedy jest poniżany, wysmiewany, nazywany idiotą... bardzo to lubi
      • marcus_crassus mnie troche tez:))))))) 03.07.03, 17:59
        jak masz na drugiej otwartej stronie cos takiego:

ROZPORZĄDZENIE RADY MINISTRÓW

z dnia 10 grudnia 1992 r.

w sprawie prowadzenia rejestru przedsiębiorstw państwowych.

Na podstawie art. 17 ustawy z dnia 25 września 1981 r. o
        przedsiębiorstwach państwowych (Dz. U. z 1991 r. Nr 18, poz. 80, Nr 75, poz.
        329, Nr 101, poz. 444 i Nr 107, poz. 464) zarządza się, co następuje:

TO MILO WPASC GDZIES GDZIE WSZYSCY GANIAJA TOMSONA:)))))

TO RELAKSUJE:)))

pozdro:)))
        • Gość: Tomson Mnie "ganiają" debile, bez żadnej konkretnej IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 18:11
          argumentacji, ciebie tępaku ludzie gonią o niebo bardziej i podają sensowną
          argumentację czemu jesteś debilem,faszystom,prostakiem,kłamcom czy gejem. :o}

BEZ ODBIORU
    • Gość: Tomson Do antytomsonowych debili. IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 18:08
      Gość portalu: titus_flavius napisał(a):

> Ave,
      >
      > W ferworze byc może nie zauwazyłeś że wszyscy - bez wyjątku - uważają cię
      kompl
      > etnego imbecyla. Więcej: za kogoś z kim rozmowa nie ma najmniejszego sensu.
      >
      > Jest pewne, że i w realu ludzie tak cię traktują, bo i jak mieliby inaczej?
      >
      > Q: how does it feel?

Jeśli o 3-4 idotach tak popularnego forum mówisz wszyscy to twój problem. Ale
      mnie gówno obchodzi co o mnie myśli pierwszy forumowy debil MC, podający się za
      titusa uzurpator, tępy polaczek paul czy wciąż gadający o psychiatrii felusiak.
      Gdybyście jakoś sensownie uzasadnili te wyzwiska, to bym się lekko zaniepokoił,
      ale tacy debile jak wy potrafią jedynie rzucać teksty w rodzaju "tomson jest
      gupi i jusz", a taka "argumentacja" w odpowiedzi na moje posty oznacza że to ja
      mam rację i debili robi z was, nie ze mnie.

• Gość: traianus Re: Do antytomsonowych debili. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.03, 18:16
        Gość portalu: Tomson napisał(a):

> > Jeśli o 3-4 idotach tak popularnego forum mówisz wszyscy to twój problem.
        Ale mnie gówno obchodzi co o mnie myśli pierwszy forumowy debil MC, podający
        się za titusa uzurpator, tępy polaczek paul czy wciąż gadający o psychiatrii
        felusiak.

tzn. interesuje cie to co ja mam do powiedzenia, dzieki za docenienie i
        wyróżnienie
        • marcus_crassus ja jestem tylko "faszystom,prostakiem,kłamcom" 03.07.03, 18:26
          (pisownia oryginalu)

nie dodam zadnego komentarza bo nie wiem ile bym sie silil juz nic
          zabawniejszego nie wymysle;))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka