Dodaj do ulubionych

O ŻYDACH, MASONACH I WOJNACH

IP: *.polkomtel.com.pl 11.12.01, 21:48
Co wy k... wiecie o tym świecie.
Poniżej trochę jest post o Żydach i 1917. To tylko wierzchołek góry lodowej! Ja
nic nie powiem, zanim ktokolwiek zacznie polemizować niech poszpera w interku-
o masonach, o żydach, o nowym porządku świata. Do masonerii należeli MIĘDZY
INNYMI: Stasio August Poniatowski, Kościuszko, Caryca Katarzyna, Napoleon i
cała reszta żabojadów, Hitler, Stalin itd, itd... Należą: George Bush, Vladi,
Olechowski i świta. OWOCNYCH POSZUKIWAN
VIVA ARS REGIS!
Obserwuj wątek
    • Gość: !!!?!!! To tylko wierzchołek góry lodowej! IP: *.cm-upc.chello.se 11.12.01, 21:53
      Gość portalu: ssx777 napisał(a):

> Co wy k... wiecie o tym świecie.
      > Poniżej trochę jest post o Żydach i 1917. To tylko wierzchołek góry lodowej! Ja
      >
      > nic nie powiem, zanim ktokolwiek zacznie polemizować niech poszpera w interku-
      > o masonach, o żydach, o nowym porządku świata. Do masonerii należeli MIĘDZY
      > INNYMI: Stasio August Poniatowski, Kościuszko, Caryca Katarzyna, Napoleon i
      > cała reszta żabojadów, Hitler, Stalin itd, itd... Należą: George Bush, Vladi,
      > Olechowski i świta. OWOCNYCH POSZUKIWAN
      > VIVA ARS REGIS!

TO SPISEK 4 LITER W STRUKTURZE d n a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: ssx777 Re: To tylko wierzchołek góry lodowej! IP: *.polkomtel.com.pl 11.12.01, 21:56
        ...i przykro, że to prawda. Mówię, nie pitol, poszperaj...
    • Gość: Paul No prosze bardzo...... IP: *.proxy.aol.com 11.12.01, 21:56
      Gość portalu: ssx777 napisał(a):

> Co wy k... wiecie o tym świecie.
      > Poniżej trochę jest post o Żydach i 1917. To tylko wierzchołek góry lodowej! Ja
      >
      > nic nie powiem, zanim ktokolwiek zacznie polemizować niech poszpera w interku-
      > o masonach, o żydach, o nowym porządku świata. Do masonerii należeli MIĘDZY
      > INNYMI: Stasio August Poniatowski, Kościuszko, Caryca Katarzyna, Napoleon i
      > cała reszta żabojadów, Hitler, Stalin itd, itd... Należą: George Bush, Vladi,
      > Olechowski i świta. OWOCNYCH POSZUKIWAN
      > VIVA ARS REGIS!
      A wariatow, ktorzy obrazaja nacje, religie, postacie wspolczesne i historyczne
      sie z forum nie wyrzuca. Jak tylko komus napisze, ze urwe mu jaja, ze jego chore
      posty na moj temat, albo ze nie lubie smierdzacych kangurow, to fora ze dwora.
      Wielce obrazony i zalamany niesprawiedliwoscia spoleczna;-)
      Paul

• Gość: ssx777 Re: No prosze bardzo...... IP: *.polkomtel.com.pl 12.12.01, 14:32
        Jest pewna różnica pomiędzy chamstwem a historyczną prawdą. Wielka różnica.
        • Gość: Tomcio Re: No prosze bardzo...... IP: 216.185.50.* 12.12.01, 16:26
          Wez sie, kurwa, do pracy leniuchu i przestan obwiniac innych...
          • Gość: ssx777 Re: No prosze bardzo...... IP: *.polkomtel.com.pl 12.12.01, 17:27
            Dajcie mi narzędzia, to się wezmę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka